A legjobb problémakövető szoftver
Blog

A legjobb problémakövető szoftver

Andrej Csizmadia

Andrej Csizmadia


Utoljára módosítva March 24, 2023 -nél 7:55 am

Termékei és/vagy szolgáltatásai minőségétől, illetve munkatársai tapasztalatától és szakértelmétől függetlenül előfordulhatnak problémák, és az ügyfelek panaszt fognak tenni. Ha az e-kereskedelmi iparban dolgozik, ezt nem lehet megkerülni.

Maguk a panaszok kétféleképpen befolyásolhatják vállalkozását – vagy ronthatják hírnevét és márka imázsát, vagy segíthetnek abban, hogy vezető szerepet töltsön be. Minden attól függ, hogyan kezeli őket.

Annak érdekében, hogy probléma esetén is a lehető legnagyobb ügyfélelégedettséget biztosíthassa, gondosan és odafigyeléssel kell kezelnie minden ügyfélpanaszát, és végig kell vinnie azokat mindaddig, amíg pozitív visszajelzést nem kap, és meg nem oldja a problémát. Ezt az egész folyamatot leegyszerűsítheti egy megfelelő problémakövető szoftverrel.

Nézzük meg, mi az az ügyfélszolgálati problémakövető szoftver, és találjuk meg az igényeinek leginkább megfelelő megoldásokat.

Mi az a problémakövető szoftver?

A problémakövető szoftver egy olyan megoldás, amely segít nyomon követni az összes online és offline ügyfélbeszélgetést. Ahelyett, hogy a zsúfolt e-mail-fiókon keresztül próbálná megtudni, hogy megoldott-e egy adott ügyfélproblémát vagy sem, használhatja az ügyfélszolgálati problémakövető szoftvert, és világos áttekintést kaphat minden egyes jegyről és beszélgetésről. Ez a szoftver az elejétől a végéig rögzíti és kategorizálja a bejövő beszélgetéseket, és lehetővé teszi azok egyszerű kezelését.

Egy csúcsminőségű problémakövető szoftver összeállítja a jegyeket minden csatornáról – e-mailről, élő csevegésről, akár hangcsevegésről is –, és egyetlen, egységes postafiókban jeleníti meg azokat. Ez az egyszerű megoldás leegyszerűsíti a kommunikációt, és segít megoldani az összes ügyfélproblémát anélkül, hogy egyetlen egyet sem hagyna figyelmen kívül.

Hogyan működik a hibakövető szoftver?

A problémakövető szoftver gyakran az élő csevegési szoftver szerves részét képezi az ügyfélszolgálati csomagban. Azonnal aktiválódik, amint egy ügyfél beszélgetést kezdeményez Önnel például a webhelyen lévő csevegőmodulon vagy e-mailen keresztül. Manuálisan is elindítható, ha egy ügyfél olyan csatornán keresztül lép kapcsolatba Önnel, amelyet a problémakövető szoftver nem támogat.

Általában a „nyílt” beszélgetést a legmegfelelőbb ügyfélszolgálati munkatárshoz rendelik, aki betekintést nyer a tudásból az általa konkrétan kezelt ügyfél alapján. Ez magában foglalja az információkat arról, hogy melyik platformról érkeznek, honnan származnak, a vállalkozásával való korábbi interakciókról stb.

A beszélgetés „függőben” jelzéssel lesz megjelölve a probléma megoldásáig. Amíg a beszélgetés függőben van, az értékesítési képviselők frissíthetik a szoftvert új adatokkal és bemeneti adatokkal az ügyfélről, a panaszról és a megoldás érdekében tett lépésekről.

Csak ha a képviselő megkapja a visszaigazolást az ügyféltől, hogy a probléma megoldódott, a jegy „lezárt”-ként lesz megjelölve.

A problémakövető szoftver használatának előnyei

A legjobb jegykövető rendszer több szempontból is előnyös lesz vállalkozása számára. Hasznos lehet kis startupoknak és kis- és középvállalkozásoknak korlátozott erőforrásokkal, valamint több milliós nagyvállalatoknak, amelyek több száz napijeggyel rendelkeznek.

Javítsa a válaszidőket

Az ügyfelek jóval több mint 90%-a úgy gondolja, hogy az azonnali (10 percen belüli vagy annál rövidebb) válasz kulcsfontosságú az ügyfélszolgálat szempontjából. Ha hagyja őket várakozni, az csak fokozza a frusztrációjukat, és elküldi őket a versenytársainak.

A bejövő beszélgetések és jegyek világos áttekintésével nyomon követheti az ügyfelek minden interakcióját, és jelentősen megnövelheti a válaszadási időt.

Minden kérdésre és kérésre válaszoljon

Egyetlen jegy és/vagy panasz figyelmen kívül hagyása komoly következményekkel járhat. Az online vásárlók mindig szívesebben hagynak rossz véleményt, mint pozitívat, és ezzel csak további okot ad nekik. Ráadásul egyetlen negatív vélemény alapján az ügyfelek több mint 94%-a eltántorítható az Önnel való üzletkötéstől, így Ön elveszítené jelenlegi és leendő ügyfeleit a válaszok késleltetésével.

Az ügyfélszolgálati problémakövető szoftverrel elkerülheti az ilyen típusú problémákat. A megoldás biztosítja, hogy kivétel nélkül minden ügyfelet észrevegyenek és megszólítsanak.

Hatékonyság fejlesztése

Ha túlterhelnek az ügyfelek kérdései és a nyitott jegyek, az ügyfélszolgálati részleget leállíthatja. Egy online problémakövető szoftver segítségével azonban gyorsan rangsorolhatja a jegyeket, hozzárendelheti azokat a kezelni tudó munkatársakhoz, és biztosíthatja a lehető legnagyobb hatékonyságot a szűk keresztmetszetek elkerülése mellett.

A legjobb 25 problémakövető szoftvermegoldás (+10 funkció és előny/hátrány)

A vállalati problémakövető szoftvernek javítania kell az ügyfélkapcsolat-kezelést, és segítenie kell abban, hogy az ügyfelekkel való összes interakció tetején maradjon. Azonban nem minden szoftver van azonos szinten. Míg egyes megoldások számtalan előnnyel járhatnak, amelyek valóban javítják az Ön működését, mások csak káoszt okoznak.

Ezért, hogy biztosan megtalálja a megfelelő megoldást, összeállítottunk egy listát a legjobb ügyfélszolgálati problémakövető szoftvermegoldásokról, amelyek érdemesek. Az alábbi megoldások kiváló tulajdonságokkal és funkcionalitással rendelkeznek, könnyen megvalósíthatók bármely webhelyen, és minden szükséges integrációt kínálnak, amelyek még hatékonyabbá teszik őket. Vessünk egy pillantást a 25 legnépszerűbb problémakövető szoftverre.

1. LiveAgent 

A LiveAgent egy igen elismert problémakövető szoftver, amely népszerű a különböző méretű vállalatok körében és számos iparágban. Legismertebb ügyfeleik közé tartozik a Yamaha, a Forbes, a Huawei, a NASCAR és még sokan mások. A gyakran az 1. számú problémakövető szoftverként értékelik, nem fog hibázni, ha a LiveAgentet választja ügyfélszolgálati megoldásként.

Széleskörű képességekkel rendelkezik, és hasznos integrációi csak sokkal erősebbé teszik. Akár más CRM-szoftverekbe, marketingmegoldásokba, chatbotokba, VoIP-partnerekbe vagy számlázáskezelő rendszerbe kell integrálnia, ezt könnyedén megteheti.

A LiveAgent segít abban, hogy az összes támogatási csatornájával kapcsolatban maradjon azáltal, hogy csapatának egységes platformot és világos áttekintést biztosít az összes bejövő jegyekről és üzenetekről. Függetlenül attól, hogy a közösségi média csatornáiról, e-mailekről, telefonhívásokról, kapcsolatfelvételi űrlapokról, fórumokról vagy bármely más helyről érkeznek, mindegyik szépen rendezve lesz az egységes postaládájában.

Univerzális postafiók a LiveAgenttől

A jegyek automatikusan meg vannak címkézve a láthatóság növelése érdekében, így a helpdesk irányítópultján egyértelműen láthatók az „Új” jegyek, a „Megválaszolt” jegyek, a „Nyitott” és a „Zárt” jegyek. Minden támogatási kérés egyedi azonosítószámot kap, így pillanatok alatt könnyen megtalálhatja az adott beszélgetést, még jóval azután is, hogy „lezárt”-ként lett megjelölve.

Ügynökei élvezhetik az automatikus jegyelosztást, biztosítva, hogy egyetlen alkalmazott se legyen túlterhelve, vagy túl sok ideje legyen a kezében. A telefon ügyelete egyetlen kattintással forgatható; beütemezheti a szüneteket, és gondoskodhat arról, hogy minden ügynök rendelkezzen mindennel, ami a zökkenőmentes támogatáshoz szükséges.

Főbb jellemzők

 • Zökkenőmentes integrációk
 • Omnichannel támogatás
 • Részletes ügyfélprofilok
 • A beszélgetéstörténeten keresztül
 • Automatikus továbbítás és eszkaláció
 • A jegyek hivatkozási számai
 • Világos jegy fázis
 • Telefonos ügyelet rotáció
 • Ütemezett szünetek
 • Továbbítási és eszkalációs szabályok

Előnyök

 • Kiváló ügyfélszolgálat
 • Átfogó képességek
 • Erőteljes funkciók
 • Intuitív

Hátrányok

 • A funkciók sokasága zavaró lehet
Kövessen nyomon minden problémát egyetlen helyről

A LiveAgent messze a legnépszerűbb problémakövető szoftver. Bőséges ingyenes szintje van jegykezelési lehetőségekkel, de fizetős csomagot kell használnia, hogy megtapasztalhassa valódi erejét. A Ticket csomag ügynökenként 15 USD/hó, a Ticket + Chat csomag ügynökenként 29 USD/hó, az All-Inclusive csomag pedig ügynökenként 39 USD/hó áron érhető el.

Track issues easily and precisely

Give yourself and your customers a relief by properly tracking all issues. Help them on any channel and keep their satisfaction high.

2. HappyFox

A HappyFox az egyik legismertebb ügyfélszolgálati szoftver, amely kiváló jegykezelési funkciókkal büszkélkedhet. Lehetővé teszi a csapatok számára, hogy élő csevegési widgetjén keresztül élő támogatást nyújtsanak, az AI-alapú chatbot pedig a hét minden napján, 24 órában elérhetővé teszi Önt, még a nemzeti ünnepek és a szabadnapok idején is.

Bármilyen méretű vállalkozásnak megfelelő lehet, ha van rá költségvetés.

A problémakövető szoftver minden folyamatot leegyszerűsített a támogatási kérelmekkel kapcsolatban. Elsősorban azt teszi lehetővé, hogy ügyfelei zökkenőmentes önkiszolgálást élvezhessenek. A HappyFox tudásbázisszoftverével részletes GYIK oldalakat és áttekintő cikkeket készíthet, amelyek segítségével ügyfelei maguk oldhatják meg a problémákat anélkül, hogy az ügyfélszolgálati csapatra kellene várniuk.

Sőt belső tudásbázisokat is létrehozhat, hogy megbizonyosodjon arról, hogy munkatársai rengeteg éleslátású erőforrással rendelkeznek, amelyek segítenek nekik hatékonyabban végezni munkájukat.

Ha az ügyfél-önkiszolgáló portálok nem vágnak bele, a HappyFox chatbotja mindig készen áll, hogy segítsen és válaszoljon a leggyakoribb kérdésekre, emberi beavatkozás nélkül. Ha személyre szabottabb megközelítésre van szükség, minden ügyfélkérést könnyen átadhat az ügyfélszolgálati ügynökeinek, könnyen kezelhető jegyek formájában.

Happyfox irányítópult

HappyFox irányítópult
Forrás: HappyFox

A HappyFox automatikusan megcímkézi a jegyeket, és egyedi kategóriákra osztja fel őket, például értékesítés, ügyfélszolgálat, számlázás és egyebek. Egyéni jegysorokat alakíthat ki, hogy először a sürgősebb támogatási kérésekre figyeljen.

Rendeljen jegyeket az ügynöki munkaterhelés alapján, működjön együtt a színfalak mögött, használjon előre elkészített válaszokat, alkalmazzon tömeges műveleteket, szinkronizálja az összes támogatási csatornát és így tovább.

Főbb jellemzők

 • AI-alapú chatbot
 • Kiterjedt önkiszolgáló portál
 • Speciális keresési szűrők
 • Egyedi jegysorok
 • Privát jegyzetek
 • Többnyelvűség
 • Automatikus hozzárendelések
 • Okos szabályok
 • Automatikus kategorizálás
 • Többcsatornás jegykezelés

Előnyök

 • Speciális funkciók
 • Optimalizált munkafolyamatok
 • Kiváló automatizálás

Hátrányok

 1. Drága
 2. Nincs annyi integráció, mint másoknak

A HappyFoxnak vannak árazási csomagjai, amelyek az Ön igényeitől és a csapat méretétől függően változhatnak. Körülbelül 29 USD/hó fizetésre számíthat ügynökenként a Mighty terv esetén, körülbelül 49 USD/hó ügynökönként a Fantastic csomag esetén, 69 USD/hó ügynökönként az Enterprise csomaggal, és 89 USD/hó ügynökenként az Enterprise Plus csomaggal. Az Ön érdeke, hogy demót kérjen, és vegye fel a kapcsolatot a HappyFox-szal, hogy meghatározza igényeit, és megtudja, milyen pontos árat kell fizetnie.

3. Zoho Desk 

A Zoho Desk a legátfogóbb ügyfélszolgálati megoldások közé tartozik, kiváló problémakövető szoftvereszközökkel. Megfizethető áraival és fejlett funkcióival rendelkezik, amelyek kiváló választássá teszik bármilyen méretű vállalat számára.

Egységes platformot biztosít a közösségi médiából, e-mailekből, csevegésből, telefonos és webes űrlapokból érkező összes ügyfélszolgálati kérés megtekintéséhez és kezeléséhez. Ahelyett, hogy egyik csatornáról a másikra váltana, Ön és ügyfelei is zökkenőmentes kommunikációt élvezhetnek egy dedikált platformon keresztül.

ZohoDesk irányítópult

Egységes jegykezelő szoftver a Zoho Desktől
Forrás: Zoho Desk

Ügynökei láthatják az összes korábbi jegyet és beszélgetést, ami lehetővé teszi számukra, hogy személyre szabottabb szolgáltatást nyújtsanak, ami csökkentheti a jegy megoldási időt.

A Zoho Desk nagyszerű automatizálási képességekkel büszkélkedhet. Automatizálhatja a munkafolyamatokat, beállíthat különböző SLA-kat, hozzárendelési szabályokat hozhat létre stb. Élvezze a részletes elemzéseket és jelentéseket, és javítsa ügyfélszolgálatát.

Főbb jellemzők

 • Több csatornás szolgáltatás
 • Önkiszolgáló portál
 • Munkafolyamat automatizálás
 • Dedikált SLA-k
 • Automatizált továbbítás
 • Alapos betekintések és jelentések
 • AI-alapú virtuális asszisztens Zia
 • Egyedi help desk létrehozása

Előnyök

 • Tökéletes kiegészítője a többi Zoho megoldásnak
 • Könnyen testreszabható
 • Rugalmas

Hátrányok

 • Korlátozott gamification elemek
 • Különböző támogatási szintek különböző árképzési tervekkel

A Zoho Desk alapvető funkcióit ingyenes verziójával érheti el. A jobb támogatást és a fejlettebb funkciókat azonban csak fizetős előfizetések esetén élvezheti. A Zoho Desk ügynökenként 12 €/hó (~14,59 USD) áron érhető el a Standard csomaggal, 20 €/hó ügynökért (~24 USD) a Professional csomaggal és ügynökenként 30 €/hó (körülbelül 36 USD) az Enterprise csomaggal.

4. Accelo

Az Accelo egy minden az egyben felhő alapú ServOps megoldás, amelyet a szolgáltató vállalkozások igényeit szem előtt tartva fejlesztettek ki. Bármilyen méretű vállalat számára megfelelő, ez a szoftvermegoldás segít minden külső és belső kommunikáció egyszerűsítésében.

Számos eszközt és funkciót kínál az ügyfelek, a projektek és a pénzügyi menedzsment optimalizálásához.

Ami a webproblémakövető szoftvereket illeti, ezek minden bizonnyal segítenek abban, hogy minden kommunikáción felül maradjon. Automatizálási funkciói páratlanok. Minden támogatási e-mail automatikusan a megfelelő személyzeti taghoz/részleghez kerül, így biztosítva, hogy a jegyek ne tűnjenek el.

A fontos ügyfeleitől érkező e-maileket a rendszer nyomon követi, és lényegre törő tudásbáziscikkekkel van beágyazva, hogy a csapat minden tagját naprakészen tartsa, miközben referenciapontként szolgál.

A számítógép képernyőjén az Accelo műszerfala látható

Több képernyőt és jelentést tartalmazó irányítópult
Forrás: Accelo

Minden figyelmet igénylő jegy megfelelően kiemelve van, hogy javítsa a láthatóságot, és biztosítsa, hogy csapata követni tudja azokat. A kritikus jegyek, a régi, a hozzá nem rendelt és a rég esedékes jegyek automatikusan kiemelésre és rendszerezésre kerülnek, hogy megjelenjenek a megoldásukhoz szükséges összes lényeges információ.

Az egyesített műszerfal könnyen látható minden felhatalmazott személyzet számára, és részletes jelentéseket és elemzéseket biztosít. A vezetők betekintést nyerhetnek a problémák egy adott időkereten belüli számába, a megoldásuk átlagos időtartamába, és még azt is, hogy a munkatársak mennyi számlázható és nem számlázható órát töltöttek azok aktív megoldásával.

Főbb jellemzők

 • Csapat ütemezés
 • Jelentéskészítési irányítópult
 • Automatikus triggerek
 • Csapat postafiók
 • Ügyféljelentések
 • Tudásbázis
 • Több tucat integráció
 • Mobil alkalmazás
 • Testreszabási lehetőségek
 • Teljesítménykövetés

Előnyök

 • Meredek tanulási görbe
 • Hasznos integrációk
 • Értelmes jelentések

Hátrányok

 • Meredek tanulási görbe

Az Accelo nem rendelkezik ingyenes problémakövető szoftverrel, de ingyenes próbaverzió elérhető. A hibakövetést és jelentést tartalmazó szolgáltatáscsomag ára felhasználónként 39 USD/hó, az Accelo összes ServOp-ját tartalmazó All-In-One csomag pedig 79 USD/hó felhasználónként.

5. Agile CRM 

Az Agile CRM egy help desk platform kis- és középvállalkozások számára. Felhőalapú megoldásként minden eszközzel és operációs rendszerrel kompatibilis, és zökkenőmentesen integrálható több tucat harmadik féltől származó alkalmazáshoz, webhelyhez és szolgáltatóhoz. Könnyedén működik kiemelkedő közösségi média csatornákkal, Google-alkalmazásokkal, Twilio-val, Amazon SES-sel, WooCommerce-szel, Shopify-val és számtalan más platformmal és megoldással.

CRM-megoldásként az ügyfélszerzési és -megtartási út minden szakaszában segítséget nyújt. Kapcsolatkezelést, értékesítési nyomon követést, marketingautomatizálást és egyebeket kínál.

A jegykezelés hatékonyságának növelése érdekében az Agile CRM ügyfélszolgálati csoportokat hoz létre, amelyek biztosítják, hogy minden ügyfélnek legyen egy dedikált értékesítési képviselője, aki ismeri őket, korábbi problémáikat és interakciós preferenciáit.

Agile irányítópult a kapcsolattartási adatokkal és az idővonallal

Agile irányítópult a kapcsolattartási adatokkal és az idővonallal
Forrás: Agile CRM

Ez a funkció előnyös a jegyek gyorsabb lezárásához és az alkalmazottak termelékenységének javításához.

Az Agile CRM kiterjedt automatizálási lehetőségekkel rendelkezik, amelyek közül az egyik leghasznosabb a rögzített válaszok. A problémák gyorsabb megoldása érdekében ügyfelei automatikus válaszokat kapnak a leggyakrabban feltett kérdésekre, amelyek megoldásához nincs szükség válaszadásra.

Minden jegyhez címkéket rendelhet, hogy igényei szerint rendezze őket, majd automatizálja azokat a munkafolyamatokat, amelyek címkézett jegyeket rendelnek hozzá adott részlegekhez és csapattagokhoz. Segít a képviselőknek könnyedén megtalálni a nyitott jegyeket, elemezni a csapat teljesítményét, és nyomon követni a támogatási problémákkal kapcsolatos összes releváns mérőszámot.

Főbb jellemzők

 • Munkafolyamat automatizálás
 • Címkézés
 • Tudásbázis menedzsment
 • Támogató csoportok
 • Teljesítményelemzés
 • Élő chat
 • Előre elkészített válaszok
 • Intelligens nézet
 • Rendszer által generált ajánlások

Előnyök

 • Zökkenőmentes integrációk
 • Minden lényeges funkció az ügyfélkezeléshez
 • Ingyenes online problémakövető szoftver

Hátrányok

 • Testreszabási lehetőségek hiánya
 • Az automatizálási lehetőségek nehezen érthetők

Az Agile CRM bőséges ingyenes verziója akár tíz felhasználó számára is alkalmas induló és kis- és középvállalkozások számára. A Starter csomag havi 14,99 dollárba kerül felhasználónként (8,99 dollár, ha előfizet a kétéves tervre). A normál csomag havi 49,99 USD felhasználónként (29,99 USD a kétéves előfizetéssel), az Enterprize csomag pedig 79,99 USD/hó-ba kerül felhasználónként (47,99 USD a kétéves előfizetéssel).

6. Apptivo 

Az Apptivo kiterjedt funkciókkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik bármely méretű vállalkozás számára, hogy gyakorlatilag bármilyen feladatot optimalizáljon. A nagy teljesítményű ügyfélszolgálati szolgálat egy többfunkciós mobilalkalmazással rendelkezik, amely nagyobb kényelmet és hatékonyságot biztosít. Tökéletes eszköz a vezetők és az ügyfélkapcsolatok kezelésére.

Az Apptivo Cases App segítségével betekintést nyerhet minden problémába és vásárlói megkeresésbe, és nyomon követheti a jegyeket a felnyitásuktól a bezárásuk utánig.

Az összes jegyet a megfelelő kategóriák vagy prioritási szintjeik szerint rendezheti, és gondoskodhat arról, hogy semmi se csússzon ki a réseken. Könnyen irányíthatja a megkereséseket a megfelelő csapattagokhoz, gazdagíthatja a beszélgetéseket a Dropbox és a Google Drive fájlokkal, és élvezheti az egyszerűsített hírfolyam egyszerűségét, amely részletes csevegési előzményeket kínál az Ön kényelme érdekében. Mindezek a funkciók biztosítják, hogy bárki, aki egy beszélgetést kezel, minden szükséges információval rendelkezzen a probléma megoldásához.

Példa az Apptivo beküldött böngészőösszeomlási problémájára

Példa az Apptivo beküldött böngészőösszeomlási problémájára
Forrás: Apptivo

Az Apptivo hasznos előre elkészített válaszokat kínál, amelyek növelik a támogatás hatékonyságát, tevékenységkövetést biztosít, amely segít az alkalmazottak szervezettségében, és egy Contact Center alkalmazással büszkélkedhet, amely még egyszerűbbé teszi az ügyfelekkel való interakció kezelését.

Az alkalmazáson belüli azonnali üzenetküldés lehetővé teszi, hogy valós időben lépjen kapcsolatba az ügyfelekkel a válaszidő csökkentése érdekében. A felhatalmazott munkatársak hozzáférhetnek egy áttekintő műszerfalhoz, amely valós idejű elemzéseket kínál, és lehetővé teszi az egyes jegyek és beszélgetések személyre szabását a jobb ügyfél-elégedettség érdekében.

Az alkalmazás Call Queue-ja segít a tetején maradni az összes bejövő élő hívásról és hangpostáról azáltal, hogy minden beszélgetést egy képviselőhöz rendel a tétlenség alapján.

Főbb jellemzők

 • Automatikus beszélgetési irányítás
 • Egyszerűsített hírfolyam
 • Előre elkészített válaszok
 • Konferencia hívás
 • Valós idejű elemzések és jelentések
 • Valós idejű elemzések és jelentések
 • Hangposta szolgáltatás
 • Lead követés
 • Ügyféltörténet
 • Omni-channel menedzsment

Előnyök

 • Megfizethető
 • Könnyen testreszabható
 • Funkciókkal teli

Hátrányok

 • Eleinte nehéz lehet
 • Időnként lassú a teljesítmény

Az Apptivo az egyik legnépszerűbb problémakövető szoftvermegoldás megfizethető árképzési tervvel. A kissé korlátozott Starter csomag ingyenes, a Premium csomag 12 USD/hó felhasználónként, az Ultimate csomag pedig 20 USD/hó felhasználónként.

Save time by choosing LiveAgent

Leverage the power of multichannel help desk software by LiveAgent and be helpful to your customers on any place.

7. Atlassian Jira 

A Jira Service Management értékes megoldás minden ügyfélszolgálati igény kielégítésére. Kiváló funkcionalitást kínál, könnyen kivitelezhető, és nagyon könnyű vele dolgozni. Jegykezelő szoftvere éppoly hasznos lehet az informatikai és HR részlegei számára, mint a jogi csapata számára.

A dobozból azonnal használatra kész, így nem vesztegeti az időt a konfigurálásával és az igényeinek megfelelő beállítással. Perceken belül készen áll az indulásra, és megkezdheti az ügyfelek támogatását.

Jira műszerfal tervezéshez és nyomon követéshez

Jira műszerfal a tervezéshez és nyomon követéshez
Forrás: Jira

A Jira Halp-integrációval rendelkezik, így Halp-beszélgetéseit, e-mailjeit, Slack-interakcióit és a Microsoft Teams szolgáltatásait egyetlen, egységes postafiókba helyezheti.

Az önkiszolgálás ösztönzése érdekében a Jira segítségével kiterjedt tudásbázist fejleszthet ki, és segíthet ügyfeleinek abban, hogy segítsenek magukon. A Halp használatával a Jira-beszélgetéseket jegyekké alakíthatja, kategorizálhatja őket, és világos áttekintést kaphat az összes támogatási kérésről.

Főbb jellemzők

 • Hasznos integrációk
 • Használatra kész a dobozból
 • Egységes postaláda
 • Kétirányú szinkronizálás a Slackben és a Microsoft Teamsben
 • Testreszabható jegyűrlapok
 • Link problémák
 • Jelentések és mérőszámok
 • SLA kezelés

Előnyök

 • Könnyen kezelhető
 • Könnyen kezelhető
 • Hatékony

Hátrányok

 • Korlátozott funkciók
 • Nehézkes lehet

Ingyenes verzió is elérhető, de a legjobb Jira-funkciókat előfizetési csomagok révén érheti el. A normál csomag havi 20 USD/hó, a prémium csomag 40 USD/hó/felhasználó, az Enterprise csomag pedig testreszabható árat tartalmaz.

8. Axosoft 

Az Axosoft elsősorban a szolgáltatásaik fejlesztésén dolgozó DevOps-csapatok számára készült. Ez egy mindenre kiterjedő hibakövető és projektmenedzsment eszköz, amely felhő alapú és házon belüli megoldásként is működhet.

Ennek a platformnak a segítségével biztosíthatja, hogy a fejlesztők leegyszerűsítsék a folyamatokat, és hibamentes, teljes körűen működő szoftvermegoldásokat tudjanak szállítani.

Mivel az Axosoft küldetése a projektek lebonyolításának javítása és ügyfelei maximális elégedettségének biztosítása, egy sor olyan funkcióval büszkélkedhet, amelyek minden szinten javíthatják szolgáltatásait. Problémakövető szoftverként csodákat tesz az ügyfelek képviselőinek hatékonyságának növelésében és teljesítményük növelésében.

Minden külső és belső e-mail egyszerűen jegyekké alakítható, így nyomon követheti a folyamatot, és követheti a problémákat vagy kérdéseket. Az egyszerűbb kérdések megválaszolásához használhatja a kész válaszokat, és az értékesítési képviselők bármikor beléphetnek, és átvehetik a beszélgetést.

Wiki oldal létrehozása az Axasoftban

Wiki oldal létrehozása az Axasoftban
Forrás: Axasoft

Ügyfelei számára nagyobb kényelem érdekében az Axosoft segítségével teljes értékű önkiszolgáló oldalakat hozhat létre, amelyek tele vannak hasznos információkkal. Készítsen Wiki-oldalakat, rendszerezze őket projektek szerint, és linkeljen rájuk a gyors áttekintéshez.

Az Axosoftot az teszi egyedivé, hogy lehetővé teszi ügyfelei számára, hogy maguk hozzanak létre és szerkesszenek jegyeket, miután regisztráltak az ügyfélkapun.

Főbb jellemzők

 • Wiki oldalak
 • Egyedi önkiszolgáló portál
 • Egyszerű e-mail jegykezelés
 • Előre elkészített válaszok
 • Élvonalbeli biztonság
 • Munkafolyamat automatizálás
 • Korlátlan számú ingyenes portálfiók

Előnyök

 • Testreszabható
 • Széleskörű önkiszolgáló lehetőségek
 • Részletes Wiki oldalak

Hátrányok

 • Meredek tanulási görbe
 • Nincs annyi funkció, mint más megoldásoknak

Egy problémakövető szoftver, például az Axosoft költsége a csapat méretétől függ. Egy felhő alapú problémakövető szoftverért legfeljebb tíz felhasználó számára havonta 210 dollárt kell fizetnie (ha előfizet az éves előfizetésre.) Ha házon belüli megoldást szeretne, az Axosoft 2500 dollárt fizet vissza egy legfeljebb tíz fős csapatért.

9. Claritysoft 

A Claritysoft egy egyszerű problémakövető szoftver, amely az ügyfélszolgálatot a következő szintre emelheti. Számos hasznos funkcióval büszkélkedhet, amelyek leegyszerűsítik a munkafolyamatot, és segítenek az ügyfélkapcsolatok egyszerű kezelésében.

Intuitív, felhasználóbarát felülettel rendelkezik, amely megkönnyíti a hozzászokást, és megkönnyíti a tanulási görbe kezelését.

Hozzáférhet a hatékony automatizálási eszközökhöz, amelyek segítenek tökéletesíteni támogatási szolgáltatásait, és gyorsan és hatékonyan kezelni az összes jegyet.

A rengeteg harmadik féltől származó integrációnak köszönhetően a Claritysoft zökkenőmentesen működik szinte bármelyik meglévő szoftverrel és rendszerrel, függetlenül attól, hogy Google Naptárt, Zapiert, Kuebixet és így tovább használ.

Clarity kapcsolattartás

Clarity kapcsolattartás
Forrás: Clarity

Betekintést nyerhet az összes ügyfélszolgálati interakcióba egy központi irányítópulton keresztül, amely az információk elérhetősége révén képessé teszi a képviselőket. Tekintse meg a tevékenységi előzményeket, a vásárlási előzményeket, a múltbeli jegyeket és egyéb releváns ügyféladatokat, hogy a képviselők könnyebben kezeljék a jegyeket. Leegyszerűsítheti a jegyek és beszélgetések kezelését, szervezését, rangsorolását és kezelését, és boldogabb, elégedettebb ügyfeleket élvezhet.

A Clariysoft egy olyan funkciókban gazdag CRM, amely fellendítheti a potenciális ügyfelek számát és kezelését, javíthatja az ügyfelek konverzióját, és elősegítheti a jobb márkahűséget.

Főbb jellemzők

 • Automatikus jegytovábbítás
 • Személyre szabott frissítések a jegyek állapotáról
 • Testreszabási lehetőségek
 • Jegy webes űrlapok
 • Jegyet kibocsátó egyesület
 • Automatikus jegymegoldás
 • Egyéni jelentések
 • Teljesítményelemzés
 • Intuitív kezelőfelület

Előnyök

 • Egyszerűen használható
 • Sokoldalú
 • Könnyen testreszabható

Hátrányok

 • Némi késés az oldalak betöltésében
 • A mobilalkalmazásnak némi munkára van szüksége

A Claritysoft három előfizetési szinttel rendelkezik: a Professional 39 USD/hó felhasználónként, az Accelerator 49 USD/hó felhasználónként és az Enterprise 69 USD/hó felhasználónként.

10. Commence 

A Commence egy felhő alapú CRM-megoldás, amely kis- és középvállalkozásokra szabott. Segíthet a marketing automatizálásban, a projektmenedzsmentben, a lead-kezelésben és természetesen az ügyfélkapcsolat-kezelésben a help desk funkción keresztül.

Segítségével kézbe veheti értékesítési ciklusát és ütemezheti a találkozókat, rögzítheti az ügyfelek interakcióit, és reális előrejelzéseket készíthet. A Commence hasznos előre elkészített sablonokat kínál a képviselőknek a marketing automatizáláshoz testreszabható költségvetéssel és célzott kampányokkal.

De egy kis- és középvállalkozás számára a help desk bizonyulhat a leghasznosabbnak. A központosított irányítópult valós idejű betekintést nyújt az összes még befejezetlen feladatba, az összes bejövő e-mailbe, a megoldatlan szolgáltatási jegyekbe és egyebekbe.

Commence CRM visualization

Commence CRM vizualizáció
Forrás: Commence

A Commence segítségével kapcsolatba léphet az összes beszállítóval, ügyféllel, szolgáltatást igénybe vevővel és munkatárssal, és biztosíthatja az egyszerű együttműködést és az egyszerűsített kommunikációt.

A menedzserek felügyelhetik az egyes csapattagok jegyterhelését, átlagos átfutási idejét és átlagos megoldási arányát. Minden információ könnyen megemészthető és még könnyebben kezelhető módon jelenik meg – javítva a teljesítményt és növelve az ügyfelek elégedettségét.

Főbb jellemzők:

 • Valós idejű műszerfal
 • Figyelmeztetések
 • Egyszerű e-mail integráció
 • QuickBooks integráció
 • Jegyszerviz története
 • Könnyű belső kommunikáció
 • Áttekintő elemzés
 • Áttekintő elemzés

Előnyök

 • Intuitív
 • Rugalmas
 • KKV-kra optimalizálva

Hátrányok

 • Csak angol nyelven érhető el

A Start négy előfizetési lehetőséget kínál, és az ár a választott szoftvercsomagtól függ. Az értékesítési CRM felhasználónként 29 USD/hó, a marketing CRM felhasználónként 39 USD/hó, a projektmenedzsment CRM felhasználónként 50 USD/hó, az ügyfélszolgálati CRM pedig felhasználónként 65 USD/hó áron érhető el.

11. Deskpro

A Deskpro egy egyre népszerűbb helpdesk szoftvermegoldás, amely több mint 15 éve létezik az iparágban. Felhasználói körében kiváló hírnévnek örvend, és az egyik legjobb választásnak bizonyult minden méretű vállalkozás számára – az induló vállalkozásoktól a Fortune 500-ig.

Ön automatikusan kap támogatási jegyeket, amikor egy ügyfél felveszi Önnel a kapcsolatot a Deskprohoz kapcsolódó csatornákon keresztül – legyen az e-mail, élő csevegés, közösségi média vagy telefon. A teljes folyamat leegyszerűsödik ügyfelei és ügyfélszolgálati képviselői számára egyaránt.

Az állítható portál segítségével egyszerű webes űrlapokat hozhat létre egyéni mezőkkel, és ezek segítségével rögzítheti az összes szükséges információt. Innentől kezdve az adatokat összegyűjtik és automatikusan jegyekbe ágyazzák, amelyek részletes ügyfélprofilokat és előzményeket nyújtanak.

DeskPro egységes irányítópult

DeskPro egységes irányítópult
Forrás: DeskPro

Az összes ügynök hozzáférhet az egységes postafiókhoz, és áttekintést kaphat az összes nyitott, függőben lévő és lezárt jegyről. A Deskpro zökkenőmentes belső kommunikációt és együttműködést tesz lehetővé a hatékonyság növelése és a jegyek gyorsabb kezelése érdekében. Minden ügynök világos betekintést kap a korábbi csevegési előzményekbe, és szükség esetén együttműködhet egy adott jegyen.

A még nem kiosztott vagy meg nem oldott jegyek egyértelműen kiemelve vannak a jobb láthatóság érdekében. Azok, amelyek késedelmesek, értesítéseket és emlékeztetőket indítanak el, hogy emlékeztessenek az ismétlőkre, hogy kövessenek velük.

Főbb jellemzők

 • Beépített Microsoft fordító
 • iOS és Android natív alkalmazások
 • Egységes postaláda
 • Könnyű együttműködés
 • Üzenetelőzmények
 • Jegyek kiemelése
 • A jegyek jobb láthatósága
 • Intézhető jelentések
 • Erőteljes automatizálás

Előnyök

 • Kiváló támogatás
 • Többnyelvűség
 • Felhasználóbarát

Hátrányok

 • Lehetővé teszi a rekordok megkettőzését
 • A funkciók sokasága összezavarónak tűnhet

A Deskpro felhő alapú és helyszíni megoldásként érhető el, így előfizetési szintjeit ennek megfelelően alakították ki. Ha a felhő alapú megoldást választja, ügynökenként 30 USD/hó összeget kell fizetnie. Ha a helyszíni megoldást választja, évi 1740 dollárt kell fizetnie öt ügynökönként.

12. DoneDone

A DoneDone egy egyszerű megoldás az ügyfélszolgálat javítására, amely egyszerűsége ellenére kiváló funkcionalitást kínál. Ideális induló vállalkozások és kis- és középvállalkozások számára, lehetővé teszi az ügyfelek összes tevékenységének nyomon követését, és szemmel tarthatja az összes projektet, problémát, jegyet és feladatlistát.

A DoneDone postafiókok leegyszerűsítik a belső kommunikációt, és lehetővé teszik az összes ügyféljegy-típusú együttműködést, hozzárendelést és megoldást.

A megoldás minden alapot lefed, és pontosan azt nyújtja, amire az ügyfélszolgálati részlegnek szüksége van. Nem tartozik hozzá néhány funkciódús ügyfélszolgálati problémakövető szoftver összes csengő és sípja, de a szolgáltatásai erőteljesek, hatékonyak és megfizethetőek.

A nyomkövető szoftver DoneDone irányítópultja

A nyomkövető szoftver DoneDone irányítópultja
Forrás: DoneDone

Könnyen összekapcsolhatja a feladatokat és a beszélgetéseket a zárt kommunikáció érdekében. Használja a jelentéskészítési funkciókat a kulcsfontosságú teljesítménymutatók és célok nyomon követésére, valamint nyomon követheti, hogy ügyfelei mennyire elégedettek vállalkozásával. A jegyek rangsorolása, a projekt esedékességének egyértelmű áttekintése, automatikus válaszok aktiválása és még sok más.

A DoneDone integrálódik az összes széles körben használt szoftverrel és platformmal, így valódi képességeinek megtapasztalásához párosítsa a Zapier, Google Drive, GitHub, Slack és más megoldásokkal.

Főbb jellemzők

 • Egyedi munkafolyamatok
 • Probléma sablonok
 • Mentett válaszok
 • Jegyek prioritása
 • Automatikus válaszok
 • Hasznos integrációk
 • Jelentés
 • Mobilbarát

Előnyök

 • Mobilra optimalizált
 • Egyszerű
 • Egyértelmű

Hátrányok

 • Nincsenek speciális funkciók
 • Kicsit elavult design

A DoneDone kiváló megoldás lehet a kis költségvetésű vállalkozások számára, mivel nagyon kedvező áron kínálják. Az Együttműködési terv felhasználónként mindössze 4 USD/hó, az Outreach terv pedig 8 USD/hó felhasználónként.

Give LiveAgent chance

Start today with 14-day free trial and discover all that LiveAgent offers from universal inbox, to live chat and call center. Did we also say your customers can use customer portal?

13. Freshdesk 

A Freshdesk az egyik leghatékonyabb problémakövető szoftver megoldás a piacon. Élvonalbeli technológiát és kiváló mesterséges intelligencia-képességeket kínál az ügyfélkapcsolatok javítása érdekében. Bármilyen méretű vállalkozás számára alkalmas, könnyen méretezhető, teljesen testreszabható és kivételesen sokoldalú.

Több tucat integrációval a Freshdesk pillanatok alatt elindítható bármely csatornán vagy platformon. Úgy tervezték, hogy képviselői gond nélkül nyomon követhessék az összes vásárlói panaszt és jegyet.

FreshDesk nyitott jegyek

Freshdesk nyitott jegyek
Forrás: Freshdesk

Szűrje le a jegyeket a határidő, az incidens típusa vagy más konkrét tulajdonságok alapján, hogy prioritási listát hozzon létre, és könnyedén kezelje az ügyfelek lekérdezéseit. Használja a Freshdesk mesterséges intelligenciájú képességeit az automatizálás javítására, használja az előre elkészített válaszokat az egyszerűbb kérdések megválaszolására, működjön együtt munkatársaival bonyolultabb jegyek kidolgozásában, és így tovább.

Az ütközésérzékelő rendszerek megakadályozzák, hogy több ügynök egyetlen jegyen dolgozzon (hacsak nem szükséges), míg az intelligens értesítések gyors jegyfrissítést tesznek lehetővé. Egy köteg jegyet egyesíthet egybe, ha ugyanarról a problémáról szól, és a helyszíni jegykezelésre támaszkodva irányíthatja a beszélgetéseket a megfelelő részlegekhez és csapattagokhoz.

Főbb jellemzők

 • Keresztmunka észlelés
 • Okos értesítések
 • Előre elkészített válaszok
 • Több tucat integráció
 • Jegyösszevonás
 • Jegyszűrés
 • Egyedi jegy nézet
 • AI képességek
 • Field service jegykezelés
 • Értelmes jelentések

Előnyök

 • Könnyen méretezhető
 • Funkciókkal teli
 • Erőteljes AI

Hátrányok

 • Meredek tanulási görbe

A Freshdesk ingyenes Sprout verzióval rendelkezik, korlátlan ügynökökkel, de némileg korlátozott képességekkel. Ha a legtöbbet szeretné kihozni belőle, fizessen elő a négy fizetős verzió egyikére: Blossom 15 USD/hóért, Garden 35 USD/hó ügynökönként, Estate 49 USD/hó ügynökért vagy Forest 99 USD-ért. /hó ügynökenként.

14. Front 

A Front lényege, hogy személyre szabott élményt nyújtson ügyfeleinek. A jegyek hozzárendelése helyett automatikusan a megfelelő csapattagokhoz irányítja az ügyfelek összes kérdését, és megfelelő címkékkel rendeli hozzájuk, hogy ügynökei ne hagyják figyelmen kívül őket.

Összegyűjti a különböző csatornákról érkező összes támogatási kérelmet, és egységes irányítópulton keresztül jeleníti meg azokat. Így akár e-mailből, közösségi médiából, élő csevegésből vagy SMS-ből érkeznek a kérések, mindegyikről világos áttekintést kap egy egységes postafiókban.

Rendeljen hozzá szabályokat, amelyek meghatározzák, hogy melyik tag kezelje az ügyfél kérelmét, kezelje az SLA-kat, építsen fel automatikus munkafolyamatokat, és élvezze az automatikus terheléselosztást, biztosítva, hogy egyetlen csapattag se legyen túlterhelve. Az együttműködés a Fronttal is egyszerűbb, mivel csak meg kell @említenie egy csapattagot, hogy együtt dolgozhassanak egy problémán.

Front betekintések és elemzések

Front betekintések és elemzések
Forrás: Front

A gyorsabb válaszadás érdekében üzenetsablonokat hozhat létre, amelyek minden lényeges információt tartalmaznak az ismétlődő problémákkal kapcsolatban érdeklődő ügyfelek számára.

Számtalan harmadik féltől származó megoldással integrálható, beleértve a HubSpotot, a Gmailt, az Asana-t, a Facebookot, a GitHub-ot és sok mást.

Főbb jellemzők

 • Automatikus jegykiosztás
 • Automatikus címkék
 • Egységes postaláda
 • Egyedi integrációk
 • Automatikus munkafolyamatok
 • Üzenet sablonok
 • Erőteljes analitika
 • Automatikus terheléselosztás

Előnyök

 • Könnyen kezelhető
 • Testreszabható
 • Könnyű együttműködés

Hátrányok

 • Az irányítópult terjedelmesnek tűnik

Ha szeretné megismerni a Front problémakövető szoftverét, előfizethet a négy csomag egyikére: Starter ügynökenként 9 USD/hó, Plusz ügynökenként 24 USD/hó, Prime ügynökenként 49 USD/hó vagy Enterprise. ügynökönként 79 USD/hó áron.

A Groove a megfelelő megoldás, ha csökkenteni szeretné válaszidejét, és boldogabb ügyfélkört szeretne kialakítani. Ez egy egységes platform az ügyfelek konverziójához, kezeléséhez és támogatásához az értékesítési csatorna minden lépésében.

Kiváló élő csevegési funkciót kínál, amely valós időben összeköti Önt ügyfeleivel, és segít jövedelmező kapcsolatok kialakításában minden webhelylátogatóval (potenciális lead). Az élő chat widget bármely webhelyen vagy platformon elindítható, függetlenül attól, hogy Salesforce-ot, Twittert, Trellót, Mailchimpet, Shopifyt vagy valami mást használ.

15. Groove 

Biztosíthatja az elszámoltathatóságot, ha nyílt beszélgetéseket rendel bizonyos munkatársakhoz, belső feljegyzéseket hagy az együttműködésről a színfalak mögött, és testreszabhatja a beérkező levelek engedélyeit különböző adatvédelmi beállításokkal az egyes ügynökök hozzáférési szintje alapján.

Az ügyfélszolgálati képviselők „távol”-ként jelölhetik meg magukat, ha nem tudják kezelni a bejövő támogatási kéréseket, ami minden beszélgetést átirányít a többi elérhető csapattaghoz. Az ütközésészlelés biztosítja, hogy két ügynök ne vegye fel ugyanazt az ügyfelet, és minden beszélgetést „nyitott”, „függőben” vagy „zárt” jelzéssel lát el, állapotától függően.

Groove egységes postafiók

Groove egységes postafiók
Forrás: Groove

Főbb jellemzők

 • 30+ integráció
 • Ügyfél-elégedettségi értékelések
 • Munkafolyamat automatizálás
 • Belső jegyzetek
 • Ügynök státusz
 • Tömeges műveletek
 • Több postafiók
 • Függőben lévő beszélgetések elhalasztása
 • Küldés visszavonása
 • Keresztmunka észlelés

Előnyök

 • Felhasználóbarát felület
 • Széleskörű funkcionalitás
 • Részletes e-mail követés

Hátrányok

 • A gyakori frissítések megzavarhatják a funkciók elhelyezkedését
 • A „lezárt” kérések megtalálása nehéz lehet

A Groove-nak több árazási csomagja van: a Starter, amely felhasználónként havi 9 USD, a Plus, amely felhasználónként havi 19 USD, a Pro 29 USD/hó felhasználónként, valamint a vállalati csomag, amely rugalmas árazást kínál az Ön igényeitől és a csapat méretétől függően.

16. Halo Service Desk

A Halo Service Desk ideális a nagy terjeszkedési tervekkel rendelkező cégek számára, mivel könnyen méretezhető, és úgy tervezték, hogy Önnel együtt növekedjen. A problémakövető szoftver segítségével könnyedén és hatékonyan kezelheti az összes támogatási kérelmet, függetlenül attól, hogy naponta egyetlen kérést kap, vagy havonta több ezer kérést.

Felhőalapú platformként lehetővé teszi távoli csapata számára, hogy zökkenőmentesen működjenek együtt, mintha egy fedél alatt lennének.

Élő csevegési funkciót kínál, amely a hét minden napján, 24 órában kapcsolatot tart az ügyfelekkel. Mobilalkalmazásával útközben is elérhető maradhat, és továbbra is támogathatja ügyfeleit akkor is, ha távol van az asztalától.

Ha minden kérdésről és jegyekről szeretne tájékozódni, az élő chat-, e-mail- és telefonrendszerét csatlakoztathatja a Halo Service Deskhez. A telefonrendszer csatlakoztatásával automatikusan hozzáférhet a hívó számához kapcsolódó összes lényeges információhoz, és pillanatok alatt minden hívást feladattá alakíthat.

Halo Service Desk műszerfal

Halo Service Desk műszerfal
Forrás: Halo Service Desk

Az e-mailes jegykezelés automatikus hozzárendelésekkel és kulcsszóegyezéssel büszkélkedhet, hogy a beszélgetéseket konkrét csapattagokhoz irányítsák, biztosítva a gyors megoldást.

A Halo Service Desk sokoldalú és kényelmes. Elősegíti a csapat együttműködését és kommunikációját, és zökkenőmentesen integrálódik más népszerű platformokkal és rendszerekkel.

Főbb jellemzők

 • Élő chat
 • Telefonrendszer integráció
 • Jegyek elszámoltatása
 • Jegyek prioritása
 • Mobil alkalmazás
 • Önkiszolgáló portál
 • Omnichannel támogatás
 • Valós idejű műszerfal

Előnyök

 • Sokoldalú
 • Streamlined
 • Megbízható

Hátrányok

 • A mobilalkalmazásnak némi munkára van szüksége
 • A jegycímkézési lehetőségek hiánya

A Halo Service Desk rugalmas árazást biztosít az azt használó ügynökök számától függően. Ha legfeljebb tíz ügynöke van, előfizethet erre a problémakövető szoftverre ügynökenként 55 GBP/hó áron (ügynökenként kb. 74 USD/hó). Ha több mint 150 felhasználója van, akkor felhasználónként havi 29 GBP-t kell fizetnie (felhasználónként körülbelül 39 USD/hó).

17. HelpDesk 

A HelpDesk egy népszerű jegykezelő rendszer, amelyet több száz vállalat használ különböző iparágakban és réseken. Leginkább induló vállalkozások és kis- és középvállalkozások számára alkalmas, egyszerű megoldás, amely segít javítani az ügyfélszolgálat hatékonyságát.

Számos hasznos integrációval rendelkezik, így könnyedén szinkronizálhatja jelenlegi támogatási csatornáit, és a HelpDesk webes űrlapjain keresztül kezelheti az ügyfelek e-mailjeit vagy kéréseit.

A bejövő jegyek naprakészen tartásához egyszerűen csoportosíthatja azokat egyedi kategóriákba és jegylistákba, és hozzárendelheti őket meghatározott címkékkel és szűrőkkel. Automatizálhatja a munkafolyamatokat, kulcsszavak alapján előre megírt válaszokat küldhet, és automatizálhatja a jegyek hozzárendelését, hogy a megfelelő munkatárs kapja meg a megfelelő jegyet.

Értesítéseket és üzeneteket fog kapni, amikor új jegyet küldenek Önnek, így nem kell bejelentkezve maradnia, és nem kell minden második percben bejelentkeznie a HelpDesk szolgáltatásba, hogy lássa, érkeztek-e új jegyek.

Helpdesk összes jegy megtekintése

Helpdesk összes jegy műszerfala
Forrás: HelpDesk

Ügynökei több postafiókot használhatnak, és egyetlen jegyen dolgozhatnak privát jegyzeteken és üzeneteken keresztül.

A HelpDesk lényegre törő jelentéseket kínál, amelyek bemutatják a csapat átlagos válaszidejét, a jegyekkel való elégedettséget, és még a jegyek csúcsidejét is.

A szoftver teljes mértékben testreszabható. Válaszolhat az üzenetekre a preferált domainnév használatával, személyre szabhatja e-mail-sablonjait, és egyedi ügynökaláírásokat is beilleszthet, hogy ügyfelei bármikor tudják, kivel beszélnek.

Főbb jellemzők

 • Több postafiók
 • Privát jegyzetek és üzenetek
 • Egyedi jegylisták
 • Automatizált hozzárendelések
 • Sablon válaszok
 • Testreszabható e-mail sablonok
 • Új jegyértesítések
 • Kiváló jelentések
 • Testreszabható visszajelzési kérések
 • Ügynök aláírások

Előnyök

 • Felhasználóbarát
 • Áramvonalas kialakítás
 • Egyszerű és hatékony

Hátrányok

 • Hiányoznak az integrációk
 • Nincsenek speciális funkciók

Ha nem biztos abban, hogy a HelpDesk az Ön számára való-e, regisztrálhat egy 14 napos ingyenes próbaverzióra, és saját maga tesztelheti a problémakövető szoftvert. Három előfizetési szinttel rendelkezik, és az ingyenes próbaidőszak lejárta után megkaphatja a Starter csomagot ügynökönként havi 4 USD-ért, a csapatcsomagot ügynökönként havi 19 USD-ért, vagy a vállalati csomagot testreszabott árakkal az Ön igényei szerint.

18. HelpScout 

A HelpScout egy egyszerű, minimalista problémakövető szoftver, amely számos hasznos funkcióval rendelkezik, amelyek leegyszerűsítik az ügyfelek interakcióit. Jóval több mint 10 000 vállalat használja szerte a világon, segítve az ügyfelek elégedettségének javítását és számos napi feladat optimalizálását.

Rengeteg hasznos integrációt tartalmaz az Ön kényelme érdekében. Ha a legtöbbet szeretné kihozni belőle, kombinálja a HubSpot, Salesforce, Jira, Mailchimp, WooCommerce, Campfire, Facebook és más harmadik féltől származó alkalmazásokkal.

A HelpScout segítségével egy egységes postafiókot kap, amely olyan együttműködési funkciókkal van tele, amelyek megkönnyíthetik a munkáját. Tiszta áttekintése lesz a különböző csatornáktól érkező összes támogatási kérésről, és tetszés szerint rendezheti azokat.

HelpScout postafiók irányítópultja

HelpScout postafiók irányítópultja
Forrás: HelpScout

Különböző postafiókokat hozhat létre a különböző csapatok számára, megcímkézheti a beszélgetéseket, és magánjegyzeteket is beilleszthet a könnyebb együttműködés érdekében. A mentett válaszok és az ütközésészlelés segíti a szolgáltatások felgyorsítását, míg az automatizált műveletek és a tömeges válaszok a legtöbb hétköznapi feladatot ellátják.

A HelpScout segítségével még egy rugalmas súgóoldalt is elindíthat, és lehetővé teszi ügyfelei számára, hogy támogatási kérések küldése nélkül megtalálják a keresett információkat.

Főbb jellemzők

 • Többcsatornás támogatás
 • Fejlett biztonság
 • Natív iOS és Android alkalmazások
 • Automatizált munkafolyamatok
 • Integrációk bősége
 • Súgó webhely
 • Testreszabható kialakítás
 • Proaktív üzenetküldés
 • Részletes ügyféladatok
 • Értelmes jelentések

Előnyök

 • Könnyű integrációk
 • Széles körű személyre szabás
 • Egyértelmű

Hátrányok

 • Nincs spamszűrő
 • Rugalmatlan jegycsoportosítás

A HelpScout a Standard csomagot felhasználónként 20 USD/hó áron, a Plusz csomagot felhasználónként havi 35 USD-ért, valamint a vállalati csomagot az Ön igényei alapján testreszabott árakkal kínálja.

Still being lost?

Choosing the best issue tracking software can be difficult task to complete given many available solutions on the market. Try LiveAgent now and see the positive impact it can bring to your business and customer satisfaction

19. HubSpot 

A HubSpot egy neves szoftverfejlesztő szoftvermegoldások széles skálájával, amelyek javíthatják marketingjét, értékesítését és ügyfélszolgálatát. Az ügyfélszolgálat és a problémakövető szoftver nagyszerű képességekkel rendelkezik, különösen a HubSpot egyéb megoldásaival kombinálva.

A jegykezelő eszközök lehetővé teszik, hogy rendszerezett maradjon, és nyomon követhesse az ügyfelek összes beérkező kérdését, függetlenül attól, hogy melyik csatornáról érkeznek. Az összes beszélgetés azonnal látható lesz, és könnyen elérhető lesz az egész csapat számára egy egységes irányítópulton keresztül.

HubSpot Service Hub - probléma és nyomkövető eszköz

HubSpot Service Hub – probléma- és nyomkövető eszköz
Forrás: HubSpot Service Hub

A HubSpot automatizálási funkciói segítenek időt takarítani a fárasztó feladatokon, és lehetővé teszik, hogy az igényesebb ügyfelekre összpontosítson összetettebb problémákkal. Az ügyféladatokra és a kibocsátási információkra támaszkodva a HubSpot automatikusan létrehozza a jegyeket, és a megfelelő részleghez és csapattagokhoz irányítja azokat, hogy elkerülje az ügynökök ütközését, és megakadályozza a jegyek figyelmen kívül hagyását.

Könnyedén hozzárendelhet jegytulajdonosokat, megjelölheti a jegyszakaszokat, és rangsorolhatja a kéréseket, hogy először a sürgősebb ügyeket intézhesse. Minden jegy tartalmazza a releváns ügyféladatokat, a korábbi beszélgetések előzményeit, a termékadatokat és még sok mást.

Főbb jellemzők

 • Csapatszintű e-mailezés
 • Élő chat
 • Automatizálás
 • Részletes beszámoló
 • Ügyfél-elégedettségi értékelés
 • Ügynök továbbítás
 • Keresztmunka észlelés
 • Személyre szabott work pipeline
 • SLA kezelés
 • Chatbotok

Előnyök

 • Átfogó funkciók
 • Kiváló jelentések
 • Könnyű beállítás

Hátrányok

 • A lezárt jegyek nem nyílnak meg automatikusan újra, ha az ügyfél válaszol
 • Az ügyfelek információinak puszta mennyisége elsöprő lehet

A HubSpot nagyvonalú ingyenes ajánlatokkal rendelkezik, és a jegykezelő szoftver is az ingyenes szolgáltatási eszközök közé tartozik. Ha azonban az ügyfélszolgálati szoftver teljes funkcionalitását szeretné igénybe venni, akkor fizetős előfizetésre kell frissítenie. A Service Hub a Starter csomaggal havi 45 USD-ért, a Professional csomaggal havi 360 USD-ért vagy az Enterprise csomaggal havi 1200 USD-ért szerezhető be.

20. Issuetrak 

Az Issuetrak egy könnyen konfigurálható help desk szoftver, amely testreszabható csapata egyedi igényei szerint. Kiváló automatizálási funkciókkal büszkélkedhet, amelyek segítségével időt takaríthat meg a fárasztó feladatokra, és lehetővé teszi, hogy az alaptevékenységére összpontosítson.

Ügyfelei felvehetik Önnel a kapcsolatot e-mailben, egyszerűsített internetes portálon vagy telefonon, és minden támogatási kérés azonnal végrehajtható jegyekké válik. A rendszer automatikusan a megfelelő részlegekre irányítja őket, és minden késedelmes jegy automatikusan eszkalálódik az időben történő megoldás érdekében. Csapata javíthatja az együttműködést, ha jegyzeteket és mellékleteket ad a jegyekhez, és közösen dolgoznak a megoldáson.

Issuetrak eszkalációs példa

Issuetrak eszkalációs példa
Forrás: Issuetrak

Az Issuetrak segítségével könnyedén kialakíthat egy alapos tudásbázist, amellyel a webhely látogatóit arra ösztönzi, hogy önállóan oldják meg problémáikat, így időt és erőfeszítést takarítanak meg.

Bár egyszerű, az Issuetrak egy átfogó problémakövető megoldás, amely valóban változást hozhat az ügyfélszolgálati csapat számára.

Főbb jellemzők

 • Automatikus jegytovábbítás
 • Lejárt jegyek eszkalációja
 • Testreszabható jegyűrlapok
 • Gyors jelentések
 • Privát jegyzetek
 • Mellékletek
 • Többcsatornás funkcionalitás
 • Erőteljes tudásbázis

Előnyök

 • Könnyűsúlyú
 • Teljesen testreszabható
 • Gyakori frissítések

Hátrányok

 • A nyitott jegyek áttekintése zavaró lehet
 • Elavultnak tűnik

Az Issuetrak használatának költsége az Ön egyedi igényeitől és a csapat méretétől függ, mivel a szoftver teljes mértékben testreszabható. Felhasználónként havonta 100 USD-t meghaladó fizetésre számíthat.

21. LiveChat

A LiveChat egy mindenre kiterjedő ügyfélszolgálati platform, amely fejlett jegykezelési funkciókkal rendelkezik. Segít kezelni minden olyan problémát, amelyet egyetlen élő csevegés során nem lehet megoldani.

Az élő chat widgetből, e-mailekből és jegyűrlapokból származó ügyfélszolgálati kérései minden csapattag számára láthatóak lesznek egy egységes platformon belül. Néhány kattintással jegyet hozhat létre, miközben élő csevegésen keresztül kommunikál az ügyféllel.

Könnyen hozzárendelhet címkéket a jegyekhez, és konkrét részleteket és információkat adhat hozzá, így biztosítva, hogy minden ügynök, aki hozzáfér a beszélgetéshez, rendelkezzen a szükséges kontextussal, amely kiváló támogatást nyújt.

Példa a LiveChat chat widgetre

Példa a LiveChat chat widgetre
Forrás: LiveChat

Ügyfelei visszajelzéseket és véleményeket írhatnak a kapott támogatásról, Ön pedig átfogó jelentéseket gyűjthet, és figyelemmel kísérheti csapata teljesítményét.

A könnyebb együttműködés érdekében privát üzeneteket is felvehet a csevegésekbe, amelyeket az ügynökök láthatnak, de az ügyfelek nem.

Főbb jellemzők

 • Egységes postaláda
 • Egyszerű jegyűrlap
 • Részletes ügyfél- és problémainformáció
 • Privát üzenetek a chaten belül
 • Egyéni címkék
 • Spam szűrők
 • Automatikus emlékeztetők visszajelzéshez
 • Jelentések
 • Elégedettség a jegyekkel

Előnyök

 • Támogatás több mint 45 nyelven
 • Bepillantás az üzenetbe
 • Könnyű jegy együttműködés

Hátrányok

 • Időnként lassú töltés
 • Mobil alkalmazás némileg korlátozott

A LiveChat kezdőcsomagja ügynökenként 16 USD/hó, a csapatterv ügynökenként 33 USD/hó, az üzleti terv pedig ügynökenként 50 USD/hó. A Vállalati terv nagyobb szervezetek számára érhető el, és ára az Ön egyedi igényeitől függ.

22. ProProfs Help Desk  

A ProProfs egy jegymegoldó szoftver, amely az ügyfélszolgálat szinte minden aspektusát automatizálja. Fokozza az együttműködést, csökkenti a súrlódást, és zökkenőmentes ügyfélkommunikációt biztosít.

Egyedülálló kapcsolattartási megoldásként segít biztosítani, hogy egyetlen jegy- és ügyfélszolgálati kérés se maradjon figyelmen kívül. Áramvonalas, ismerős megjelenésű, és gyakorlatilag nincs tanulási görbe. Könnyen nyomon követheti az összes bejövő kérést, és bármikor betekintést nyerhet egy alapos eseményadatbázisba.

ProProfs Help Desk postafiók műszerfala

ProProfs Help Desk postafiók műszerfala
Forrás: ProProfs

Ügynökei megosztott, dedikált beérkező leveleket élvezhetnek a zökkenőmentes együttműködés és a jegyek felgyorsítása érdekében. Könnyen nyomon követheti az egyes ügynökökhöz rendelt jegyek számát, útvonaljegyeket a kisebb munkaterhelésű munkatársaknak, címkéket rendelhet hozzá, és használhatja a privát üzeneteket a jobb együttműködés érdekében.

Küldjön visszajelzéseket kérdőívekről, kövesse nyomon az értékeléseket, és gyűjtse össze a használható jelentéseket és betekintést.

Főbb jellemzők

 • Megosztott postafiókok
 • Alapos tudásbázis
 • Incidens adatbázis
 • Dedikált postafiókok
 • Automatikus továbbítás
 • Privát üzenetküldés
 • Előre elkészített válaszok
 • Visszajelzési felmérések
 • Élő chat
 • 50+ integráció

Előnyök

 • Ismerős felhasználói felület (hasonló a Gmailhez)
 • Könnyen kezelhető

Hátrányok

 • A szabad ügynökökhöz véletlenszerűen kiosztott jegyek
 • Nincs közösségi média integráció

A ProProfs Help Desk nagyon korlátozott ingyenes verziója érhető el. A teljes funkcionalitás élvezetéhez frissítenie kell az Essentials csomagra ügynökönként havi 10 USD-ért, vagy a Premium csomagra, amelynek ára ügynökönként 15 USD/hó.

23. Vision Help Desk 

A Vision Help Desk egy többcsatornás ügyfélszolgálati szoftver, amely könnyedén egyesíti az e-mailben, telefonon, chaten, Facebookon és Twitteren keresztül érkező összes támogatási kérelmet. Széleskörű automatizálási lehetőségekkel rendelkezik, amelyek időt és erőfeszítést takaríthatnak meg az ügyféljegyek megoldása során.

Szabályalapú kritériumokra támaszkodhat a munkafolyamatok automatizálásához és a jegyek hozzárendeléséhez a legmegfelelőbb csapattagokhoz. Az időben történő válaszok biztosítása érdekében több eszkalációs szabályt és SLA szabályt is beállíthat, sőt meghatározott munkaidőt is beállíthat.

Vision Help Desk incidens menedzsment

Vision Help Desk incidenskezelés
Forrás: Vision Help Desk

Készítsen riasztási szabályokat, hogy e-mailben értesítést kapjon bizonyos események bekövetkeztekor, és egyszerűen, egyetlen kattintással automatizáljon több jegyműveletet.

A Vision Help Desk különlegessége a termelékenység javítását célzó fejlett funkciói. A Blabby például egy privát együttműködési eszköz, amely javítja a csapatmunkát és a kommunikációt. Gamification elemek, például küldetések és ügynöki teljesítményszintek, amelyek növelhetik a morált és javíthatják a teljesítményt. Kevés más problémakövető szoftvermegoldás rendelkezik ilyen egyedi tulajdonságokkal.

Főbb jellemzők

 • Munkafolyamat automatizálás
 • Jegyek átirányítása
 • Több eszkalációs szabály
 • Több SLA-szabály
 • Munkaidő
 • Egyéni figyelmeztetési szabályok
 • Gamifikációs elemek
 • Együttműködési eszközök

Előnyök

 • Reszponzív dizájn
 • Egyszerűsített önkiszolgáló portál
 • Egyedülálló gamification funkciók

Hátrányok

 • Az új felhasználók számára túlterhelő lehet
 • Hiányzik néhány fejlett képesség

A Vision Help Desk öt előfizetési csomagban érhető el: Starter Help Desk ügynökenként 12 USD/hó áron; A Pro Help Desk ügynökenként 20 USD/hó, a Satellite Help Desk ügynökenként 24 USD/hó, a Pro Service Desk ügynökenként 32 USD/hó, az Ent Service Desk pedig ügynökenként 48 USD/hó.

24. Vivantio 

A Vivantio egy nagyszerű problémakövető szoftver, amely az egyszerű ügyfélszolgálatot a hatékonyság példájává teszi. Rengeteg kifinomult funkcióval rendelkezik, amelyek mindegyike meglehetősen versenyképes áron érhető el.

Mindenre kiterjedő CRM-ként részletes áttekintést ad az összes ügyfélszolgálati műveletről. Minden kapott támogatási kérelem automatikusan létrehoz egy jegyet. Minden jegy egy meghatározott kategóriához lesz rendelve, amely megfelel azoknak a termékeknek/szolgáltatásoknak, amelyeket az ügyfél vásárolt Öntől.

Vivantio műszerfal nézet

Vivantio műszerfal nézet
Forrás: Vivantio

Annak érdekében, hogy minden ügyfele megkapja a megérdemelt személyre szabott figyelmet, a Vivantio néhány megoldást kínál. Lehetővé teszi a csapatok számára, hogy központosított SLA-kat és személyre szabott SLA-kat hozzanak létre kiemelt ügyfeleik számára. Létrehozhat dedikált önkiszolgáló oldalakat is, amelyek megfelelnek egy adott ügyfél igényeinek.

A Vivantio kiváló integrációkkal rendelkezik, és egyszerű jegykövetést és megoldást biztosít, javítva ügyfelei élményét és elégedettségi szintjét.

Főbb jellemzők

 • Könnyű önkiszolgálás
 • Alkalmazható SLA-k
 • Kiváló integrációk
 • Jegykövető automatizálás
 • Dedikált vásárlói kategóriák
 • Egyedi űrlapok és mezők
 • Részletes ügyfélnyilvántartás

Előnyök

 • Beágyazott eszköz- és tudásmenedzsment
 • Globális keresés
 • Speciális funkciók

Hátrányok

 • A szolgáltatások teljes készletéhez frissítenie kell a vállalati csomagra
 • Meredek tanulási görbével rendelkezik

A Vivantiónak két előfizetési csomagja van: a Teams csomag, amely felhasználónként 52 USD/hó, és az Enterprise csomag, amely felhasználónként havi 82 USD-tól indul.

25. Zendesk 

A Zendesk ideális megoldás lehet azon induló vállalkozások és kis- és középvállalkozások számára, amelyek célja az ügyfélszolgálat javítása. Ez egy egyszerűen használható problémakövető szoftver, amely bármilyen vállalati kultúrához illeszkedik.

Automatizált jegykezelő rendszerrel büszkélkedhet, amely időt és energiát takarít meg, és biztosítja az ügyfelek optimális elégedettségét. AI-alapú chatbotja könnyedén kezeli a legtöbb kérdést, és megoldja a jegyeket és problémákat, még mielőtt azok eljutnának az ügyfél képviselőjéhez.

Ha egy ügyfél kéri, hogy beszéljen egy ügynökkel, a bot azonnal átirányítja a beszélgetést egy elérhető ügynökhöz. Akár releváns cikkeket is küldhet, amelyeket az ügyfél megnézhet, miközben élő támogatásra vár.

Zendesk ügyfélszolgálat és beszélgetések

Zendesk ügyfélszolgálat és beszélgetések
Forrás: Zendesk

A problémakövető szoftver segít a szervezettség megőrzésében, és biztosítja, hogy minden egyes beérkezett jegyet kezeljen. A megosztott postafiók láthatóvá teszi a közösségi oldalakról, az e-mailekről és a telefonról érkező összes támogatási kérést az összes felhatalmazott ügynök számára, és ez a beállítás elősegíti a kommunikációt és az együttműködést.

Minden jegy gazdagítható releváns ügyféladatokkal, és minden olyan eszközt biztosít az ügynökök számára, amelyekre szükségük van a kiváló szolgáltatás nyújtásához.

Főbb jellemzők

 • Automatikus továbbítás
 • Egyéni ügynöki szerepkörök
 • AI-alapú chatbot
 • Kiváló önkiszolgáló portálok
 • Valós idejű jegyfrissítések
 • Teljes körű szolgáltatás története
 • Áttekintő elemzés
 • Nyílt forráskódú jegyrendszer

Előnyök

 • Könnyű problémakövetés
 • Kiváló integrációk
 • Fokozza az együttműködést

Hátrányok

 • Drága a hasonló termékekhez képest
 • A dobozon kívüli funkciók kissé korlátozottak

A Zendesk platform ingyenesen elérhető, de meglehetősen korlátozott képességekkel. Frissítsen a Professional csomagra ügynökenként 15 USD/hó áron vagy az Enterprise csomagra ügynökenként 59 USD/hó áron, hogy hozzáférjen a leghatékonyabb funkcióihoz.

You have made it to the end (almost)!

Pfew, it's been kind of a journey so far. We are happy to tell you that the next right thing is just one click away. Try LiveAgent with 14-day free trial and sense the difference.

Az 5 legjobb problémakövető szoftvermegoldás

A fent említett 25 problémakövető szoftver megoldás messze a legjobb. Kiváló funkcionalitást, zökkenőmentes integrációt, fejlett képességeket kínálnak, és legtöbbjük megfizethető, még szűkös költségvetésű vállalkozások számára is.

Ha azonban nehéznek találja kiválasztani az igényeinek leginkább megfelelő megoldást, mivel az egyedi lehetőségek óriási mennyisége olyan elsöprő, kiválasztottuk az 5 legjobb problémakövető szoftvermegoldást, amelyek biztosan megfelelnek (ha nem haladják meg) az Ön igényeinek és elvárásainak.

Legjobb választásaink a következők:

 1. LiveAgent – összességében a legjobb, fejlett funkciókkal és hatékony integrációkkal
 2. Zoho Desk – szűkös költségvetésű cégek számára
 3. HubSpot – a legjobb azok számára, akiknek mindenre kiterjedő CR-re van szükségük
 4. Freshdesk – legjobb kisvállalkozások számára
 5. HappyFox – legjobb a legegyszerűbb megoldásokat kereső cégek számára

Ez az öt problémakövető szoftvermegoldás felülmúlja a versenytársakat, és kiváló eredményeket produkál, függetlenül az iparágtól és a piaci réstől. Javíthatják a belső kommunikációt, elősegíthetik az együttműködést, és biztosíthatják az ügyfelek maximális elégedettségét.

Mindegyik hihetetlenül könnyen beállítható közvetlenül a dobozból. Mindegyik egyedi funkciókkal és kiváló integrációkkal büszkélkedhet, amelyek még erősebbé teszik őket.

A problémakövető szoftvermegoldások bármelyikének kiválasztása mérhető eredményeket, javítja a teljesítményt, és kiemelkedő ügyfélélményt biztosít.

Az Ön érdeke, hogy mindegyiket kipróbálja, és megtudja, melyik illik legjobban az Ön cégéhez.

 

Nő, aki PlayStation játékvezérlőt tart a kezében

Következtetés

A problémakövető szoftvermegoldások célja, hogy segítsenek javítani ügyfélszolgálati tevékenységét és kiváló ügyfélszolgálatot nyújtani, függetlenül attól, hogy melyik iparágban tevékenykedik. Ezek az eszközök nélkülözhetetlenek lehetnek vállalkozása versenyképességének megőrzéséhez a mai ingatag piacokon, és segíthet a márka erős hírnevének kialakításában.

Ezek az eszközök egyedi szolgáltatásaik és számtalan hasznos integrációjuk révén a szolgáltatás minden aspektusát javíthatják. Leegyszerűsíthetik a munkafolyamatokat, automatizálhatják a hétköznapi feladatokat, csökkenthetik a válaszidőket, javíthatják a szolgáltatások minőségét, és nagyobb márkahűséget biztosíthatnak ügyfelei körében.

Egy megfelelő problémakövető szoftverrel gyakorlatilag nincs korlátja annak, amit tehet.

Ennek ellenére olyan jó minőségű megoldást kell találnia, amely valóban segítheti csapatát. Ha rosszul választ, a szoftver csak frusztrálja az ügyfeleit, és elárasztja az ügynökeit panaszokkal.

Ezért gondosan válassza ki a problémakövető szoftvert, és élvezze az általa kínált összes előnyt.

Connect the dots with LiveAgent

Track each customer interaction from start to finish across different channels. With LiveAgent, providing context-rich, personalized, and knowledgeable service is easy.

Frequently asked questions

Milyen előnyei vannak az ügykövető szoftvernek?

Az ügykövető szoftver számtalan előnnyel jár. Segíthet az idő megtakarításában, növelheti az hatékonyságot, csökkentheti a válaszidőt, javíthatja az együttműködést és biztosíthatja a nagyobb ügyfél elégedettséget. Egyszerűsíti az ügyféltámogatását, és segít figyelmet szentelni minden egyes vevőnek és ügyfélnek. Az előrehaladott ügyféltámogatás hatalmas hatással lehet a versenyképességre és javíthatja a vállalat eredményességét.

Melyik a legjobb ügykövető eszköz?

Melyik a legjobb ügykövető eszköz? Számos kiváló minőségű ügykövető eszköz áll rendelkezésre, amelyeket használhat. Sokan rendelkeznek fejlett funkciókkal és képességekkel, amelyek javíthatják az ügyfélszolgálatot. Bár minden vállalat más, és egyedi megoldásokat igényel, az általunk ajánlott legjobb választás a LiveAgent ügykövető szoftver. Kiváló funkciókkal rendelkezik versenyképes áron, könnyen használható, és minden olyan jellemzővel rendelkezik, amelyre az ügykövető eszköznek szüksége lehet.

Mi a probléma követő eszközök funkciója?

A probléma követő eszközök arra vannak tervezve, hogy könnyen nyomon tudjuk követni és kezelni az összes ügyféltámogatási kérést. Összegyűjtik az összes támogatási kérést (jegyet) különböző kommunikációs csatornákról, és világosan bemutatják Önnek, hogy biztosítva legyen, hogy ne hagyjon ki egy problémát sem, vagy ne felejtse el válaszolni az ügyfélnek.

Mennyibe kerül egy ügykövető szoftver?

Az ügykövető szoftverek ára jelentősen változhat a különböző megoldások között. Az önálló eszközök mindig sokkal alacsonyabb áron érhetők el, mint a szoftvercsomagok és csomagok. Az árak jelentős mértékben változnak az általuk kínált funkciók alapján, és az árak az ügyfélszolgálati ügynökönkénti havidíjnak megfelelően változhatnak, és az árak általában 4 dollártól akár több száz dollárig terjedhetnek.

Mi az ügykövető szoftver legfontosabb jellemzői?

Ez attól függ, hogy mire számít a szoftvertől. A legtöbb felhasználó számára a kulcsfontosságú jellemzők közé tartozik az kiváló automatizálás, könnyű címkézés és zökkenőmentes együttműködés. Az automatizálás segít az idő megtakarításában az unalmas feladatok, például a jegyek kiosztása vagy a kérdések átvitele terén, a címkézés lehetővé teszi a jegyek kategorizálását az sürgősség vagy típus szerint, míg az együttműködés javítja a csapat együttes erőfeszítéseit. Ezek nélkül az ügykövető szoftver nem lenne olyan hasznos. A többcsatornás támogatás egy másik kulcsfontosságú jellemző, amely lehetővé teszi, hogy a jegyeket az összes oldalról és csatornáról összegyűjtse, és egy egységes postaládában kezelje.

Hogyan kezelhető bármilyen típusú panaszos ügyfél

A cikk arról szól, hogy hogyan kell kezelni az ügyfélpereket. Bemutat 11 sablont, amelyek segítenek hatékonyan válaszolni az ügyfélpanaszokra e-mailen, élő csevegésen vagy telefonon keresztül. Az ügyfélpanaszokra adott válasz kulcsfontosságú a cég hírnevének megőrzése szempontjából. Fontos az ügyfél megértése, a türelem és a kedvesség az ügyfélszolgálat során. A LiveAgent ügyfélszolgálati szoftver 19 díjat kapott az első negyedévben a szoftverértékelési platformokon, ami azt jelzi, hogy nélkülözhetetlen a megfelelő help desk szoftver használata az online jelenlét erősítése érdekében. A LiveAgent sikeres volt több területen, mint például a könnyű használat, ár-érték arány, ajánlás valószínűsége, ügyfélszolgálat és funkcionalitás.

Mi teszi a nagyszerűvé ügyfélszolgálati élményt? A legfontosabb, amit szem előtt kell tartani, hogy az ügyfélszolgálat az emberekkel kezdődik és végződik.

Hogyan lehet adatközpontú ügyfélszolgálatot nyújtani?

A vállalatoknak fontos az ügyfélszolgálat és elégedettség. A LiveAgent szoftver segíthet a kommunikációban, az ügyfél visszajelzések pedig növelik az elégedettséget és visszatartást. A cikk további tanácsokat is tartalmaz, hogy hogyan lehet javítani az ügyfél élményt és elérni az elégedettséget.

Tanuljon meg tippeket arra vonatkozóan, hogy miként érhet el magas szintű elkötelezettséget a személyre szabással, és hogyan építsen ki tartós kapcsolatokat ügyfeleivel.

5 ügyfélkapcsolati finomítás, hogy több ügyfelet örvendeztessen meg

A személyre szabott ügyfélélmény nagyon fontos az ügyfélkapcsolatokban és lehetővé teszi a versenyképesség megőrzését. A személyre szabás azonban sok marketingszakembernek okoz nehézségeket az ügyfélszolgálatában. Az ügyfelek személyes kezelése kulcsfontosságú az ügyfelek nyerésében és megtartásában, és minden szakaszban meg kell valósulnia. Az értékesítési tölcsérnek négy fontos szakasza van, és az üzenetnek minden szegmensnek meg kell adnia azokat az információkat, amelyekre a fogyasztóknak szüksége van a következő szakaszba lépéshez. Az ügyfélszolgálat személyre szabása nem bonyolult folyamat és magas megtérülést biztosít.

Találja meg vállalkozása számára a megfelelő IVR szoftvert a legfontosabb jellemzőik, teljesítményük, áruk, korlátaik és általános teljesítményük áttekintése alapján.

IVR szoftver

Az IVR rendszerek számos előnnyel járnak, mint például a hatékonyság és az ügyfélélmény javítása. Az integráció más rendszerekkel, az automatizált híváskezelés, az önkiszolgálás és a beszédfelismerés is része lehet a szoftvernek. A jelentéskészítés és elemzés lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy nyomon kövessék a legfontosabb mutatókat és döntéseket hozzanak. A LiveAgent számos ilyen funkciót kínál.

Weboldalunk sütiket használ. A folytatással feltételezzük, hogy engedélyezi a sütik telepítését, ahogy azt a weboldalunk részletezi adatvédelmi és sütikre vonatkozó irányelvek.