Legyen elérhető a kapcsolattartói szoftverrel.

Növelje ügyfélszolgálati erőfeszítéseit a LiveAgent többcsatornás kapcsolattartó központjával még ma.

  • ✓ Nincs beállítási díj    
  • ✓ Ügyfélszolgálat 24/7    
  • ✓ Nincs szükség bankkártyára    
  • ✓ Bármikor lemondhatja
Általuk használt
Forbes logo
airbus logo
Slido green logo
Nascar logo
Call center in help desk software - LiveAgent
Call Center Software

Hozzon létre zökkenőmentes szolgáltatási élményt a contact center szoftverrel

A mai digitális hozzáértésű fogyasztók több platformot használnak arra, hogy kapcsolatba lépjenek a vállalatokkal és mindegyiken egységes élményre számítanak. Éppen ezért a legtöbb ügyfélszemléletű vállalkozás már felvette a contact center központ megoldásait, hogy kielégítse ügyfeleinek igényét a zökkenőmentes minden csatornás élmény iránt.

Bármilyen csatornát használnak az ügyfelei – a magyar LiveAgent contact center központjának szoftverével egyszerűen, kényelmesen és hatékonyan kezelheti az összes ügyfél-interakciót egyetlen helyről.

Forbes logo
airbus logo
Slido green logo
Nascar logo
USC logo
key points illustration

Mi az a contact center szoftver?

A contact center szoftver egy eszköz, amely lehetővé teszi a cégeknek az ügyfelek kommunikációjának ésszerűsítését az összes lehetséges érintkezési ponton és csatornán. Ezek lehetnek hang, VoIP, e-mail, élő csevegés, szöveges és közösségi média platformok.

A contact center megoldásokat alkalmazó vállalkozások növekvő számával várhatóan 2025-re a globális kontaktközpont szoftverpiac mérete eléri a 47,76 milliárd EUR-t.

Miért van szüksége felhő alapú contact center szoftverre

A felhőalapú kapcsolat központ szoftver feleslegessé teszi a hagyományos helyszíni megoldásokra való támaszkodást. Ez azt jelenti, hogy erőteljes, erős funkciókkal rendelkező kapcsolattartó központ-rendszer felállításához és működtetéséhez már nincs szükség drága hardverekre, infrastruktúrára és professzionális informatikai csapatokra a kezeléséhez.

A felhőalapú megoldások mind a kisvállalkozások, mind a nagy szervezetek számára egyaránt alkalmasak, mivel nagy skálázhatóságot, rugalmasságot, fokozott biztonságot kínálnak és rendkívül költséghatékonyak.

maintenance - illustration

Mire számíthat, ha contact center megoldást használ?

Jobb szolgáltatásmenedzsment

A contact center szoftver eszközeinek jelentési és elemzési képességei megkönnyítik a vezetők számára a szolgáltatási műveletek minden aspektusának figyelemmel kísérését és kezelését, a kritikus szolgáltatási mutatók nyomon követését és az ügynökök teljesítményének megismerését.

Javított adatbiztonság

A contact center szoftveres megoldásai fejlett biztonsági szolgáltatásokat tartalmaznak, beleértve az adatok titkosítását és az adatok biztonsági mentését az érzékeny vásárlói információk védelme érdekében.

Fokozott produktivitás

A contact center szoftver platformjai gazdag funkciókkal rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik az ügynökök számára, hogy nyomon kövessék az ügyfelek adatait, és lehetővé tegyék számukra a problémák gyors és szakszerű megoldását a magas produktivitási szint fenntartása mellett.

A contact center szoftver további előnyei

live chat increases sales

Csökkentett támogatás     költségek

A támogatási folyamatok egyszerűsítése, automatizálása és optimalizálása rövidebb válaszidőt, gyorsabb felbontást és kevesebb ismétlődő hívást jelent – mindez hozzájárul a támogatás hatékonyságának növeléséhez és az alacsonyabb működési költségekhez.

Integrations pricing-icon

Növelt értékesítési lehetőségek

Azonnali hozzáféréssel az átfogó ügyféladatokhoz, a személyes adatoktól kezdve az egyes ügyfelek vásárlási és szolgáltatási előzményeihez, az ügynökök adott esetben keresztértékesítéssel és eladással tudják ellátni a releváns termékeket vagy szolgáltatásokat.

All-in-one többcsatornás contact center szoftver a LiveAgenttől

A magyar LiveAgent kapcsolat központ szoftvere egy többcsatornás, funkciókban gazdag lehetőség mely ügyfélszolgálatát még hatékonyabbá teszi és ügyfeleit elégedettebbé.

Teljesen működőképes jegykezelés

A LiveAgent contact center szoftvere a jegykezelési funkciók teljes skáláját kínálja, beleértve az intelligens jegyelosztást, a munkafolyamat automatizálását, az egyszerű felelősségkezelést, a konzervált válaszokat és sablonokat, az SLA kezelését, a jegyek felosztását és összevonását, a csapat együttműködési eszközeit, a jelentéstételt és még sok minden mást a jegyek gyors és hatékony megoldásához.

LiveAgent: Ticketing Software Demo | Live Agent03:21Youtube video: LiveAgent: Ticketing Software Demo
Live Agent
LiveAgent Live Chat Demo | Live Agent02:16Youtube video: LiveAgent Live Chat Demo
Live Agent

Élő chat támogatás

Az élő chat a magyar LiveAgent contact center központjának egyik alapvető funkciója, amely lehetővé teszi az azonnali támogatás nyújtását, amelyet a mai fogyasztók elvárnak a márkáktól. A LiveAgent élő csevegése rengeteg közös és egyedi élő csevegési funkcióval van ellátva, köztük több csevegési útválasztási lehetőség, proaktív csevegési meghívók, online látogatófigyelés, valós idejű gépelési nézet és még sok más.

Hang- és videohívások

A felhőalapú call center szerves eleme a LiveAgent komplex contact center központjának megoldásának. Lehetővé teszi hívások fogadását vezetékes telefonokról vagy webhelyéről, még a legbonyolultabb és személyre szabott IVR-fák megtervezését is, szabályokat határozhat meg a hívásirányítás és a hívásátadás automatizálására, korlátlan hívásfelvétel készítésére és még sok minden másra.

Call Center Software Demo | LiveAgent | Live Agent04:40Youtube video: Call Center Software Demo | LiveAgent
Live Agent
How to Utilize your Instagram Plugin in LiveAgent | Live Agent04:04Youtube video: How to Utilize your Instagram Plugin in LiveAgent
Live Agent

Közösségi média integráció

Az emberek 65%-a 18-34 év között hiszi, hogy a közösségi média egy hasznos csatorna az ügyfélszolgálat számára. A LiveAgent integrálható a legnépszerűbb közösségi hálózat csatornákkal mint a Facebook, Twitter és Instagram, hogy segítsenek Önnek követni és válaszolni minden közösségi médián érkező üzenetre, hozzászólásra és márka említésre egyetlen irányítópulton keresztül. A LiveAgenttel nincs szükség a közösségi fiókok közötti váltásokra vagy különböző eszközök megfigyelésére.

Teljes megoldás

A fogyasztók 70%-a inkább a cég weboldalát használja kérdéseinek megválaszolásához, ahelyett, hogy telefonon vagy e-mailen keresztül lépnének kapcsolatba. A LiveAgent segítségével kibővítheti támogatási képességeit azáltal, hogy lehetővé teszi egy teljesen testreszabható önkiszolgáló portál használatát egy tudásbázissal, GYIK-kel és ügyfélfórumokkal, amelyek felhatalmazzák az ügyfeleket arra, hogy önállóan oldják meg a problémákat anélkül, hogy ügynökeiket bevonnák.

book lover - illustration
LiveAgent | Quick Help Desk Software Overview | Live Agent05:20Youtube video: LiveAgent | Quick Help Desk Software Overview
Live Agent

Szüksége van egy contact center szoftverre?

A piacon elérhető számos contact center szoftverszolgáltatóval bonyolult lehet az egyiknek a kiválasztása. Ha már tudja, hogy milyen típusú contact center szoftvert keres, javasoljuk, hogy készítsen egy listát azokkal a lehetőséggel, melyek szükségesek ügyfélszolgálati csapata számára. Míg egyesek a contact center alapvető funkcióit kínálják, mások fejlett képességeket tartalmaznak. A magyar LiveAgentnél egy többcsatornás contact center megoldást építettünk, amely jelenleg több, mint 179 funkcióval rendelkezik, és több, mint 40 integrációt tartalmaz.

Miért a LiveAgent contact center szoftver a legjobb Önnek

Felhőalapú technológia

Élvezze a gyors telepítést, az egyszerű kezelhetőséget, a fejlett biztonságot és a felhőalapú technológia egyéb előnyeit.

30 ezer vállalkozás bízik bennünk

Több, mint 30 000 vállalkozás különböző iparágakból már a LiveAgentet választotta ügyfélszolgálati eszközeként.

Skálázható & személyre szabható

A szoftver egyszerűen átalakítható és személyre szabható az Ön igényeinek megfelelően.

Savings illustration

Válassza ki azt a csomagot, amely leginkább illik vállalkozásához

A legjobb contact center szoftver az, amely tökéletesen illeszkedik üzleti céljaihoz, ügyféltámogatási igényeihez és költségvetéséhez.

A magyar LiveAgent 4 különböző tervet kínál – ebből az egyik teljesen ingyenes – szerződések- vagy rejtett költségek nélkül, teljesen átlátható és korrekt árazással, valós használat után számlázva minden hónapban. Bármikor lehetősége van feljebb és lejjebb is váltani a csomagok között és könnyedén adhat hozzá és távolíthat el ügynököket.

Jó kezekben lesz!

Tudja, hogy mi a közös a Huawei, a BMW, a Yamaha, és az O2-ben? Jól sejtette... a LiveAgent!

Próbálja ki most ingyenesen Nincs szükség bankkártyára
G2 Crowd
Capterra
GetApp
Kapcsolódó cikkek ehhezContact Center Szoftver
A támogatási jegyrendszer segít a csapatoknak nagy mennyiségű kérések kezelésében több csatornán keresztül és lehetővé teszi számukra, hogy gyorsan és hozzáértően válaszoljanak a kérdésekre.

Támogatási Jegyrendszer

A LiveAgent call center szoftver lehetővé teszi a testreszabható gombok és híváskonfigurációk használatát vállalkozások számára. Az árazás különböző csomagokat kínál. Próbálja ki az összes kommunikációs csatornát.

Szerezze be a megfelelő szoftvert és biztosítsa ügyfeleinek a lehető legjobb támogatást. A LiveAgent a legtöbbet értékelt és #1 rangú ügyfélszolgálat SMB-hez 2020-ban.

Freshcaller alternatívát keres?

A LiveAgent egy könnyen használható és hatékony vállalati szoftver, amely számos ügyfélszolgálati szolgáltatást kínál, beleértve a VoIP telefonrendszert és az e-mail kezelő szoftvert. Az ügyfelekkel való interakciók és az értékesítési folyamat hatékony kezelését biztosítja.

Szeretne a Channelsről áttérni egy másik szoftverre? Fontolja meg a LiveAgent programot a következő help desk szoftvereként. Migrálja az adatait most.

Költözés Channelsről a LiveAgentre?

A LiveAgent szolgáltatás egyszerű használatot, jó ár-érték arányt, valós idejű kommunikációt és ügyfélszolgálati képzést kínál üzleti hírnév javítására és elégedett ügyfelek elérésére.

A LiveAgent ingyenes fiókot nyújthat az ügyfélszolgálata biztosításához. Tudjon meg többet egy ingyenes magyar ügyfélszolgálati szoftver előnyeiről és hátrányairól.

Funkciógazdag ingyenes help desk szoftver.

Az ingyenes LiveAgent ügyfélszolgálati szoftver segít ügyfeleit gyorsabb válaszokkal és hatékonyabb munkával a különböző kommunikációs csatornákon.

Váltson a Heskről a LiveAgentre, és szerezzen be egy többcsatornás jegyrendszert, amely kezeli a közösségi médiát, és egy szupergyors élő chat-modult.

Hesk alternatívát keres?

Hozzon létre saját hasznos önkiszolgáló portált a vállalati stílusnak megfelelően. Ügyfelei visszajelzései alapján fejlesztheti vállalkozását és biztosíthat kiváló ügyfélszolgálatot.

Csatoljon fájlokat a tudásbázis cikkeihez. Próbálja ki a LiveAgent funkcióját - Mellékletek a cikkekben. Olvasson erről tovább a cikkben.

Mellékletek a cikkekben

A tudásbázis-cikkekhez könnyen csatolhatók fájlok. Lehetővé teszi az online közösségteremtést, hogy az ügyfelek segíthessenek egymásnak. A LiveAgent számos ügyfélszolgálati megoldást kínál, mint például a Help Desk, a Jegykezelő rendszer és az Élő Chat. Ingyenes csevegőszobát kínál weboldalak számára is.

Weboldalunk sütiket használ. A folytatással feltételezzük, hogy engedélyezi a sütik telepítését, ahogy azt a weboldalunk részletezi adatvédelmi és sütikre vonatkozó irányelvek.

×
Foglaljon le velünk egy hívást, és fedezze fel, hogy a LiveAgent milyen előnyöket nyújthat vállalkozása számára.

Több időpontban is elérhetőek vagyunk

Foglaljon le egy demót