Bitrix24 call center szoftver áttekintése

A LiveAgent vállalat számos ügyfélszolgálati szoftvert kínál, beleértve a VoIP telefonrendszereket és az önkiszolgáló szoftvert. A cég partnereknek is lehetőséget biztosít, valamint számos blogbejegyzés, szószedet és webinárium áll rendelkezésre az ügyfelek számára. A LiveAgent irányítópultjának létrehozása folyamatban van.
Bitrix24 call center szoftver áttekintése
Compare Bitrix24 call center szoftver áttekintése with other in: How Bitrix24 call center szoftver áttekintése is doing on review portals
4.1
Average rating based on data from trusted review portals
1877 reviews

A Bitrix24 egy kiterjedt megoldás call center funkciókkal, amelyek számos üzleti feladat megoldásában segíthetnek. Tudjon meg többet az előnyeiről és hátrányairól áttekintésünkben.

Pricing
Starting from:
ingyenes   havonta
Equal to LiveAgent's Medium plan Liveagent pricing
Free trial: 1
Free version: 1

Jana Kostelanska

Editor's rating

Jana Kostelanska
Overall rating
3.8
Felhasználói tapasztalat
2.5
Ár
5
Implementálás
4

Key takeaways

Pros

  • Eszközök sokasága különféle felhasználási esetekhez
  • Call center az ingyenes csomagban
  • Olcsó árak

Cons

  • Kicsit zavaros felület
  • Meredek tanulási görbe

Kezdő lépések a Bitrix24 call center szoftverrel

A Bitrix24 az ingyenes opciónak köszönhetően minden felhasználó számára ingyenesen lehetővé teszi az indulást. Míg egyes funkciók csak fizetős csomagokban érhetők el, a legtöbbjüket ingyenes próbaverzióval tesztelheti. A regisztrációs folyamat nagyon gyors és egyszerű, csak az Ön alapvető információit igényli. Miután kitöltötte a szükséges adatokat, egy aktiváló linket küldünk Önnek, amellyel a Bitrix24-fiókjához kell hozzáférnie. Mivel a Bitrix24 egy nagyon kiterjedt szoftver több felhasználási esetre, rögtön az elején kiválaszthatja az elsődleges felhasználási esetet, és a felület és az eszközök át lesznek állítva erre a célra. Továbbá minden eszközhöz hozzáférhet.

Bitrix24 műszerfal

A kezelőfelületen való navigálás elsőre elég ijesztő. Ezt nem feltétlenül a rossz tervezés okozza, de a rendelkezésre álló eszközök, funkciók és szolgáltatások puszta mennyisége nagyon megterhelő lehet egy új felhasználó számára. Azonban minden menüopció a legtöbb esetben egyértelműen meg van jelölve, és ha türelmesen keres, nagyon könnyen megtalálhatja a call center funkciót. A bal oldali menüsorban az Együttműködés lehetőség alatt van elrejtve.

Bitrix24 telefon funkció

Mivel nem fizettem a Bitrix24 csomagért, kipróbálhattam a Telephony funkciót egy 15 napos ingyenes próbaidőszakkal. Miután aktiváltam, azonnal elérhető volt a Telefonálás funkció. Először azonban kreditet kell vásárolnia a hívásokhoz, vagy meg kell adnia telefonszámát. A Bitrix24 többféle telefonszám-integrációs lehetőséget kínál API-n, PBX-en, SIP-szolgáltatásokon és egyebeken keresztül. Ezen opciók némelyike további fizetést igényelhet, nevezetesen az Office PBX és a Cloud PBX, amelyekhez speciális modul vásárlása szükséges a hívásokhoz. A legegyszerűbb lehetőség egy szám bérlése. Bármelyik opciót is választja, használhatja a Bitrix24 hívásközpont funkcióit.

Bitrix24 call center irányítópult

Ha úgy dönt, hogy telefonszámot vásárol, vegye figyelembe, hogy az elérhetőség országonként változik, és előfordulhat, hogy nem feltétlenül talál magának számot. A költségek is nagyon eltérőek lehetnek. Mielőtt rátérnénk a jelen áttekintés tesztelési részére, megnézzük, milyen típusú call center szolgáltatásokat várhat el a Bitrix24-től.

Bitrix24 Call Center Szolgáltatásai

A Bitrix24 egy kiterjedt szoftver megoldás call center szolgáltatásokkal, amelyek elsősorban az ügyfélkapcsolat kezelésre összpontosítanak. A Telefonálás funkció lehetővé teszi helyi telefonszámok bérlését, vagy saját számok csatlakoztatását, ha van ilyen. Ez a számos rendelkezésre álló integrációnak köszönhetően lehetséges, amelyek lehetővé teszik az ilyen funkciókat. A Bitrix24 call center funkciói közé tartozik a belső telefonszám kiterjesztések létrehozása, valamint a hívássorba állítás és a hívásátirányítás.

Bitrix24 call center csoport beállításai

A Bitrix24 több call center funkciót kínál, amely összefonódik a többi CRM-funkcióval. Bármikor rögzítheti az összes hívást, és bármikor hozzáférhet a telefonközpont előzményeihez. A Bitrix24 telemarketing funkciót is kínál olyan fejlett funkciókkal, mint például az automatikus tárcsázó vagy a visszahívási widget, amely bármilyen típusú webhelyen elhelyezhető. Visszahívási kérelmet is küldhet, vagy hangközvetítést és SMS-t is használhat.

Bitrix24 widgetek

A Bitrix24 call center szoftver teljesítménye és hasznossága

A Bitrix24 használata nem könnyű, de nem is nehéz. Ez leginkább a kissé bonyolult felületnek köszönhető, amelyen az új felhasználók számára meglehetősen nehéz eligazodni. Miután rájött a dologra, és emlékszik az egyes menüpontok helyére, a munkafolyamat jelentősen könnyebbé válik. Ha megvásárol egy számot, gond nélkül fogadhatja a bejövő hívásokat, valamint kezdeményezhet kimenő hívásokat. A call center funkcióit egyszerűen elérheti a CRM rész jobb oldali paneljéről. Keresse meg a telefon ikont, amely a hívásmenübe viszi.

Bitrix24 hívástörténet

A korábbi hívásokat a CRM részben és a hívásmenüben is láthatja. Ez a menü nem csupán a telefonálási funkciókat kínálja. Hozzáférhet az értesítési menühöz, a csatornákhoz és néhány beállítási lehetőséghez is. A beállítások meglehetősen rövidek, és lehetővé teszik a billentyűparancsok beállítását, bizonyos call center opciók engedélyezését vagy letiltását, a hangszórók és a mikrofon kiválasztását, az üzenetkezelési beállítások módosítását stb.

Bitrix24 hívásbeállítások

A bal oldali menüben lehetőség van szám tárcsázására és hívás kezdeményezésére is. A számbillentyűzet meglehetősen kicsi, de ez nem probléma, mivel több mint működőképes, és a számbillentyűzet segítségével beütheti a számot. Ha ezt megtette, a Bitrix24 külön hívásablakot nyit meg néhány beállítással. Letilthatja vagy engedélyezheti a mikrofont, beállíthatja a hangerőt stb. A Bitrix24-nek is van értesítése a bejövő hívásokról. Minden hívást rögzít a híváselőzmények.

Bitrix24 folyamatban lévő hívás

A hívás minősége mindkét esetben nagyon jó volt, és nem találkoztam olyan problémával, amely tönkretenné a hívást. A tesztem során nem fordult elő híváskiesés vagy rosszabb hívásminőség.

Bitrix 24 call center szoftver árazás

A Bitrix24 négy árazási csomagot kínál, köztük egy ingyeneset. Mindegyik csomag call center funkciókat kínál, és általában meglehetősen megfizethetőek, köszönhetően az egyes csomagokban található magasabb felhasználói korlátoknak. Ha Bitrix24 csomag vásárlását tervezi, a döntéshozatal leginkább a felhasználói korlát, valamint bizonyos további szolgáltatások körül fog forogni, amelyek érdekesek lehetnek vállalkozása számára. Vessünk egy pillantást az egyes csomagokra.

Free

Az ingyenes csomag nem kínál felhasználói korlátozásokat. Bár ingyenes, további költségekkel járhat, például számbérlésért. 5 GB tárhelyet, együttműködési funkciókat, csevegést, videohívásokat, naptárat, vállalati munkaterületet, hírcsatornát, tudásbázist, feladatokat és projekteket, CRM-et, meghajtót, kapcsolattartó központot, webhelykészítőt és még sok mást kínál.

Basic

Az alapcsomag havi 61 dollárba kerül öt felhasználónak, de az éves számlázással olcsóbban is megkaphatja. 24 GB tárhelyet kínál. Ez a csomag tartalmazza az ingyenes csomag összes funkcióját, és hozzáadja az online áruház funkcióit, valamint az ügyfélszolgálatot.

Standard

A normál csomag havi 124 dollárba kerül 50 felhasználó számára, de az éves számlázási csomaggal olcsóbb is lehet. 100 GB tárhellyel rendelkezik, és mindkét korábbi csomag összes funkcióját kínálja. Ezenkívül hozzáférést biztosít a marketingfunkciókhoz és az online dokumentációs funkciókhoz.

Professional

Ez a legdrágább csomag, amelynek ára havi 249 dollár 100 felhasználó számára. Azonban az ár csökken, ha az éves számlázást választja. Az összes korábbi szolgáltatást kínálja az összes csomagból, és hozzáadja az értékesítési intelligenciát, az automatizálást, a HR-t és egyebeket.

Következtetés

A Bitrix24 nem áll a call center szoftvermegoldások élén, de mindenképpen megérdemli a helyét méltó versenytársként. A felület zavaró lehet, de ennek nagyon jó oka van: a call center mellett rengeteg különféle funkciót kínál, így a legtöbb vállalkozás számára nagyon sokoldalú megoldás. Bár az árazás magasnak tűnhet, nagyon nagyvonalú felhasználói korlátokat kínál, így az egyik legolcsóbb megoldás a piacon. Ha a call center szoftveren kívül mást is keres, a Bitrix24 mindenképpen megéri a figyelmet.

Gyakori problémák

Különféle hívási hibákat kapok.

A Bitrix24 hívási hibáinak több oka is lehet. Mielőtt elhamarkodott következtetéseket vonna le a funkcionalitásról, mindig ellenőrizze, hogy telefonszáma megfelelően van-e beépítve, és van-e elegendő kreditje. Győződjön meg arról, hogy minden tárcsázott telefonszám a megfelelő nemzetközi formátumot tartalmazza, amely egy országkódból, városkódból és magából a számból áll. Végül, ezt a problémát a rossz internetkapcsolat, a tűzfal vagy a számítógépén használt víruskereső szoftver okozhatja. Győződjön meg arról, hogy megadja a szükséges engedélyeket a Bitrix24 számára, hogy tevékenységét ne blokkolja a tűzfal vagy a víruskereső szoftver.

Nehezen indítok hívást a Bitrix24-ben.

A Bitrix24 call center funkciót kínál az ingyenes csomagban, azonban továbbra is meg kell szereznie egy telefonszámot a hívások kezdeményezéséhez és fogadásához. Navigáljon a Bitrix24 bal oldali menüjének CRM részéhez, és válassza a Telefonálás lehetőséget a kiegészítők alatt. Ebben a részben ellenőrizheti, hogy vannak-e elérhető számok. Ha nincsenek, csatlakoztathatja saját számát, vagy bérelhet egy számot a Bitrix24-től, hogy engedélyezze a hívásfunkciót. Ne feledje, hogy a telefonszám kölcsönzéséért még akkor is díjat kell fizetnie, ha az ingyenes csomagot használja.

Product reviews

Reviews - Kozossegi Media Ugyfelszolgalati Szoftverek Attekintese - Reamaze

Reviews - Kozossegi Media Ugyfelszolgalati Szoftverek Attekintese - Reamaze

A Re:amaze egy ügyfélszolgálati jegykezelő rendszer, melynek atizálási funkciói közé tartoznak a válaszsablonok, munkafolyamatok, ügyfél szolgáltatások és robotok. A közösségi média funkciói elég jók és megbízhatóak számos integrációval. Az árazási csomagok között van egy alap ajánlat, amely korlátlan e-mail postafiókot, élő csevegést és közösségi média csatornákat tartalmaz. Azonban a funkcionalitás az elmúlt évekhez képest kissé elavultnak tűnik.

Reviews - A Jegykezelo Szoftver Attekintese - Osticket

Reviews - A Jegykezelo Szoftver Attekintese - Osticket

A LiveAgent számos funkcióval rendelkezik, amelyek javítják az ügyfelek elégedettségét és lehetővé teszik az integráció kérelmezését. Kínál concierge migrációs szolgáltatásokat a help desk megoldásokhoz, íráskivetítő funkciót a vásárlói chat kommunikációban és alternatívákat az ügyfélszolgálat számára. A cégprofilok és az ügyfélszolgálati támogatás jelentései hatékonyan segítik a vállalatokat és az ügyfeleket. A gamifikáció a motiváció növelésére használható az ügyfélszolgálatban. A Quality Unit LLC weboldala használati feltételeket, biztonsági politikát és adatvédelmi irányelveket tartalmaz, és telefonos demót kérhetünk a LiveAgent előnyeiről.

Hogyan veheti fel a kapcsolatot a Bitly ügyfélszolgálatával e-mailben, élő csevegéstámogatással, telefonon keresztül, közösségi média támogatáson keresztül és önkiszolgáló támogatással.

Bitly Help Desk Kapcsolatok

Bitly is a URL shortening service and link management platform. The company offers customer support through social media and self-service channels. Their support team responds to emails, live chats, and phone calls within 15 minutes. Bitly has SLAs for email, live chat, and call center support. They also have general terms of service and privacy policies. Bitly can be contacted via email, phone, or social media.

Every business thrives on excellent customer service. Discover whether your company provides these services by reading our statistics and benchmarks.

Call center viszonyítási alap

A cikkben bemutatásra kerül a hívások eszkalációs rátája, amely átlagosan 10%. Emellett a hívásonkénti költségek is szóba kerülnek, hiszen a telefon, élő chat és e-mail átlagosan 8,01 dollárt kerül kapcsolatonként. Az önkiszolgáló csatornák kb. 0,10 dollárba kerülnek kapcsolatonként. A LiveAgent rendszere sok funkcióval és integrációs lehetőséggel rendelkezik, amely segíti az ügyfélkezelést és a hatékonyabb működést.

Weboldalunk sütiket használ. A folytatással feltételezzük, hogy engedélyezi a sütik telepítését, ahogy azt a weboldalunk részletezi adatvédelmi és sütikre vonatkozó irányelvek.

×
Foglaljon le velünk egy hívást, és fedezze fel, hogy a LiveAgent milyen előnyöket nyújthat vállalkozása számára.

Több időpontban is elérhetőek vagyunk

Foglaljon le egy demót