Dialfire call center szoftver áttekintés

The importance of live chat for customer service and brand reliability is emphasized in this text, with advice to choose a good live chat software provider based on factors such as services, integrations, pricing, and customer support. The LiveAgent company is recommended and reviewed positively for its customer service software, with features, integrations, and alternatives outlined. Contact options and free trial availabilities are encouraged.
Dialfire call center szoftver áttekintés
Compare Dialfire call center szoftver áttekintés with other in: How Dialfire call center szoftver áttekintés is doing on review portals
4.3
Average rating based on data from trusted review portals
35 reviews

A Dialfire call center szoftver olyan funkciókat és szolgáltatásokat kínál, amelyek elősegítik a kapcsolattartó központok működésének egyszerűsítését és az ügyfelek elégedettségének javítását. Ebben az áttekintésben közelebbről megvizsgáljuk a Dialfire bejövő és kimenő call center teljesítményét.

Pricing
Starting from:
0.004   havonta
Free trial: 1
Free version: No

Martina Durisinova

Editor's rating

Martina Durisinova
Overall rating
3.8
Felhasználói tapasztalat
3.5
Ár
4
Implementálás
4

Key takeaways

Pros

  • Testreszabható funkciók
  • Rugalmas
  • Megbízható híváskövetés és elemzés

Cons

  • Nehéz lehet navigálni
  • Alkalmankénti késések a tárcsázásban
  • Drága lehet

A Dialfire ingyenes fiók létrehozásához mindössze annyit kell tennie, hogy megadja a szükséges információkat a webhely Regisztráció részében, és bejelöli a feltételeket.

Dialfire - regisztrációs részleg

Ezt követően egyszerűen igazolja e-mail-címét, és azonnal elkezdheti használni a Dialfire platformját.
Amikor hozzáfértem a fiókomhoz, azonnal találkoztam a támogatás megszerzésének többféle lehetőségével, beleértve a videós oktatóanyagot és a Dialfire tudásbázisára mutató hivatkozást. Ez a felhasználó-központú megközelítés eléggé lenyűgözött.

Dialfire - vezérlőpult

Gyorsan körülnéztem, és úgy döntöttem, hogy ideje elkezdeni tesztelni a call center funkcióit. Bevallom, a dokumentáció nélkül sokkal nehezebb dolgom lett volna mindent beállítani. Annak ellenére, hogy egy nagy piros „Hívásindítás” gombra számítottam, ez nem igazán így működött.

Az első dolog, amit meg kell tennie, az a névjegyzék importálása. Ehhez lépjen az Importálás fülre a bal oldali menüben. Ott feltöltheti névjegyzékét egy táblázatból, például a Microsoft Excel, a LibreOffice Calc vagy a Google Docs segítségével.

Dialfire - partnerlista importálása

Miután ezt megtette, nyissa meg a Hívás lapot. Itt lehetősége van felhívni egy meglévő ügyfelet, vagy hozzáadni egy újat. Úgy döntöttem, hogy új ügyfelet veszek fel a névjegyzékbe. Elég sok információt kitölthet róluk, beleértve a beszélgetési irányelveket és a hívások eredményeit.

Dialfire - ügyfél adatai

A jobb alsó sarokban a zöld telefon ikonra kattintva kezdeményezhet hívást. Ön is elnémíthatja magát, és a jobb oldali piros pont megnyomásával kezdeményezheti a hívásrögzítést.

Dialfire - interfész hívás kezdeményezéséhez

Ha engedélyezni szeretné a bejövő funkciót, a Dialfire lehetővé teszi számának konfigurálását a Telefonszámok részben. Választhat, hogy regisztrál egy már meglévő telefonszámot, hozzárendel újat, vagy létrehozhat egy virtuális vonalat. Nagyra értékeltem volna, ha ezt a konfigurációs lehetőséget kiemelik. De nem kell túl sokat küzdeni a megtalálásával.

Dialfire - telefonszámok konfigurálása

A Dialfire call center funkciói és megvalósítása

A Dialfire egy felhő alapú böngésző call center alkalmazás, amely elsősorban kimenő hívások kezdeményezésére szolgál. Ahogy már említettem, tetszett, hogy rögtön útbaigazítást kap az oktatóanyagokból és a GYIK-ból.

Az általános felhasználói felület azonban kissé zavaró lehet, ezért azt javaslom, hogy minden új felhasználó tartsa nyitva a dokumentációs lapot, miközben megismeri a rendszert. Szerencsére a tudásbázis cikkek jól megírtak és informatívak.

Amikor hívási kampányokat hoz létre, a Dialfire segítségével alaposan konfigurálhatja azokat a Feladatok részben. Létrehozhat IVR-folyamokat, exportálhat hangfelvételeket stb. Ez nagyon hasznos lehet nagyobb call centerekben a folyamatok kialakításához.

Dialfire - hívási kampányok konfigurációja

A Dialfire call center platformja néhány ügynökfigyelő funkciót is kínál. Az Útmutató részben konfigurálhatja az egyes call centeres ügynökök irodai fiókját, hozzáadhatja a kampány részleteit, és még a hívásfelvételeket is meghallgathatja.

Egy másik funkció, amely nagymértékben javíthatja a telefonközpont működését, az előnézet és a prediktív tárcsázás. Beállíthatja a megfelelőségi szabályokat, és korlátozhatja az egyidejű hívások számát. Beállíthat tárcsázó csoportokat is a különböző csapatokhoz vagy részlegekhez.

Dialfire - tárcsázó csoportok különböző csapatokhoz vagy részlegekhez

Ezenkívül tanulmányozhatja a call center elemzését, jelentéseket készíthet az Analytics lapon, valamint egyszerűen importálhatja és exportálhatja a rendelkezésre álló adatokat. Ez magában foglalja a névjegyzék statisztikáit, a bejövő sorok statisztikáit és a tevékenységi statisztikákat.

Teljesítmény és hasznosság

Ami a Dialfire call center teljesítményét illeti, nincs sok kritizálnivaló. Ha valaha is dolgozott egy nagy kimenő telefonközpontban, akkor tudja, hogy „ha működik, akkor működik”. És ennyi. Lehetne némi finomítás a felhasználói felületen? Persze, de ez nem egy élménybontó probléma. A hívás minősége kimagasló, importálhatja és exportálhatja a szükséges adatokat, lehallgathatja a hívásokat, figyelheti a call center ügynökeit, és többnyire csak erre van szüksége.

Mindazonáltal meg kell említenem, hogy nagyon rövid tesztelési idő után kijelentkeztem, és igazolnom kellett a fiókomat. Persze, meg tudom csinálni. Hadd nézzem meg az e-mailemet, gondoltam.

Nos, ez nem ilyen egyszerű. Az általuk küldött e-mail lényegében arra kért, hogy foglaljak le egy bemutató hívást, különben kijelentkezve maradok. Tudom, mikor kell számolnom a veszteségeimet, ezért úgy döntöttem, elég alaposan körülnéztem a szoftverben, hogy véleményt nyilvánítsak róla, és felmondtam.

Dialfire árak

A Dialfire árazása kicsit bonyolult. 5 fő előfizetést kínálnak. Minél magasabb az előfizetési szint, annál kevesebbet kell fizetnie a Dialfire funkcióiért.

Pay as you go

Ahogy a cím is sugallja, ezzel a szinttel úgy kell fizetnie a funkciókért, ahogy azokat használja. A kezdeti előfizetés ingyenes, de minden esetben, beleértve a Dialfire platform használatát, a kampányszkripteket, a prediktív tárcsázót és a bejövő hívások keverését, minden alkalommal 0,001 és 0,005 euró közötti fizetést kell indítania.

Basic

Felhasználónként havi 15 euróért további díjak nélkül használhatja a Dialfire platformot, a prediktív tárcsázást és a technikai támogatást.

Advanced

Ez a szint 20 euróba kerül felhasználónként havonta, és lehetővé teszi, hogy az előző csomagból mindent élvezhessen, plusz a bejövő hívások keverését és a hívásrögzítést anélkül, hogy külön fizetnie kellene.

Professional

Felhasználónként havonta 25 eurót fizet, a Professional szint az előzőre épít, és személyre szabható kampányokkal egészíti ki azokat a funkciókat, amelyekért nem kell külön fizetni.

Enterprise

A legdrágább és legerősebb Dialfire előfizetési csomag 30 euróba kerül felhasználónként havonta, és tartalmazza az előző szint összes funkcióját, a kampányszkriptekkel, a Google Naptárral és a Google Data Studio Connectorral, a tevékenységek modullal és az albérlői ügynök funkcióval, további díjak nélkül.

Konklúzió

A Dialfire call center szoftverével kapcsolatos tapasztalataim befejezéseként azt mondanám, hogy ez egy vegyes csomag. Kezdetben, annak ellenére, hogy kissé visszautasította a zavaros felhasználói felület, lenyűgözött a robusztus és hasznos dokumentáció, valamint a konfigurálható funkciók száma. A platform kissé csupasznak tűnhet, de a call center környezetben aligha kell divatosnak lenni.

Tehát élveztem volna egy felhasználóbarátabb felületet, de ha nem bánja, hogy a „Hogyan” meg van nyitva mindig, akkor minden rendben lesz.

Az utolsó dolog, amiről beszélnem kell, az az, hogy hogyan végződött a tapasztalatom. Nem értékeltem, hogy demohívást kellett lefoglalnom. Megértem, miért működhet ez egyeseknél. Mindazonáltal csak egyedül kellett kipróbálnom a szoftvert. Kijelentkezve úgy éreztem, mintha túszul ejtették volna a fiókomat, amíg nem tettem eleget a Dialfire követeléseinek, hogy beszéljek az értékesítési csapatukkal.

Gyakori problémák

Nehézségeim vannak a hívásminőséggel.

Győződjön meg arról, hogy internetkapcsolata stabil és erős, és számítógépe megfelel a Dialfire call center szoftver futtatásához szükséges minimális követelményeknek. Ezenkívül érdemes lehet csökkenteni az aktív hívások számát a hívásminőség javítása és a hívás megszakadásának elkerülése érdekében.

A telefonszámom nem jelenik meg.

A megjeleníteni kívánt telefonszámot regisztrálni kell a Dialfire szolgáltatásban, és hozzá kell rendelni a hívási feladathoz. A Telefonszámok részben ellenőrizheti a hívófél-azonosító konfigurációt, hogy megbizonyosodjon arról, hogy megfelelően állította-e be. Ha telefonszáma továbbra sem jelenik meg, vegye fel a kapcsolatot a Dialfire ügyfélszolgálatával.

Product reviews

A weboldalán található ingyenes élő chat szoftver személyre szabott vásárlói élményt, jobb márka-interakciókat és versenyelőnyt garantál.

Ingyenes élő chat szoftver az Ön weboldalára

A weboldalán található ingyenes élő chat szoftver személyre szabott vásárlói élményt, jobb márka-interakciókat és versenyelőnyt garantál.

Élő csevegő widget birtoklása a vállalati weboldalon szinte minden vállalkozás számára szükséges. Tanulja meg, hogyan kell azt integrálni.

Hogyan kell hozzáadni az élő chat gombot a weboldalához

Az utánkövetési kommunikáció kulcsfontosságú a márka megbízhatóságának és az ügyfelek elégedettségének növelésében. Az élő csevegés előnyös az ügyfélszolgálatban, és bármely méretű online vállalkozás számára elengedhetetlen. Ezért érdemes választani egy jó élő chat szoftver szolgáltatót, figyelembe véve a szolgáltatások, integrációk, árképzés és ügyfélszolgálat szempontjait. Regisztráljon egy ingyenes próbaverzióra, mielőtt megvásárolná az előfizetést.

Reviews - A Call Center Szoftver Attekintese - Zendesk 5

Reviews - A Call Center Szoftver Attekintese - Zendesk 5

A LiveAgent vállalat által kínált ügyfélszolgálati szoftverekről olvashatunk a cég weboldalán. A LiveAgent díjak és tanúsítványokat is kapott, és rendelkezik olyan partnerekkel, akik támogatják a szoftverüket. A cég által kínált demó lehetőség is elérhető, és az ügyfelek online is felvehetik a kapcsolatot a LiveAgent munkatársaival.

Keressen ismeretlen számokat, és tudjon meg további információkat a fordított telefonkereséssel. Itt tudhat meg többet a hívó felek egyszerű azonosításáról.

Fordított telefonkeresés

A reverse phone lookup is a great tool for discovering information about unknown phone numbers and blocking unwanted calls. It is important to choose a provider that ensures the protection of personal data and accurate information. Consider factors such as ease of use, available information, cost, data privacy, and good customer service before selecting a provider. Free options may not provide extensive information, so it is important to determine what information is best suited to your unique needs.

Weboldalunk sütiket használ. A folytatással feltételezzük, hogy engedélyezi a sütik telepítését, ahogy azt a weboldalunk részletezi adatvédelmi és sütikre vonatkozó irányelvek.

×
Foglaljon le velünk egy hívást, és fedezze fel, hogy a LiveAgent milyen előnyöket nyújthat vállalkozása számára.

Több időpontban is elérhetőek vagyunk

Foglaljon le egy demót