Odoo call center szoftver áttekintése

LiveAgent is a customer service software that offers various features like VoIP telephone systems, self-service software, complaint management systems, and email management software. It also provides an easy-to-use interface, integration with other tools, and a support portal. The company boasts of numerous awards and certificates, positive reviews, and a partner program. Customers can try the software for free, and sales contacts are available for inquiries. LiveAgent creates an account for subscribers and sends login details via email.
Odoo call center szoftver áttekintése
Compare Odoo call center szoftver áttekintése with other in: How Odoo call center szoftver áttekintése is doing on review portals
4.1
Average rating based on data from trusted review portals
1514 reviews

Az Odoo nem egy dedikált call center szoftver, de bizonyos call center funkciókat tud biztosítani. Eleget? Tudjon meg többet az Odoo call center szoftver áttekintésünkből.

Pricing
Starting from:
11.90   havonta
Equal to LiveAgent's Medium plan Liveagent pricing
Free trial: 1
Free version: 1

Andrej Csizmadia

Editor's rating

Andrej Csizmadia
Overall rating
2.8
Felhasználói tapasztalat
2.5
Ár
4
Implementálás
2

Key takeaways

Pros

  • Ingyenes és/vagy olcsó
  • Sok különböző funkció egy alkalmazásban

Cons

  • Gyenge funkcióválasztás
  • Nehéz VoIP integráció
  • Elavult interfész kialakítás

Kezdő lépések az Odoo call center szoftverrel

Az Odoo lehetővé teszi az ingyenes indulást, ha a regisztráció elején csak egy alkalmazáscsomagot választ. Ha egynél többet választ, választhat egy ingyenes próbaidőszakot, ahol több Odoo funkciót is kipróbálhat. A weboldal szerint a call center funkciók az Értékesítés opció alatt találhatók, de biztos vagyok benne, hogy bármilyen más lehetőséggel is elérheti őket. A regisztráció elég gyors és egyszerű. Azonnal a felületre kerül, de először meg kell erősítenie az e-mail címét, mivel az Odoo-nak időkorlátja van erre a műveletre.

Odoo- válassza ki az alkalmazásait

Az interfész elérése után egyenesen az Alkalmazások részhez kell mennie, ha VoIP-funkciókat szeretne az Odoo-fiókjában. Megtudtam, hogy ez az alkalmazás nem az Értékesítés, hanem inkább a Termelékenység alatt található, ezért azt tanácsolom, hogy a regisztráció során válassza ezt a lehetőséget, hogy elkerülje az ingyenes próbaverziót. Ennek a modulnak a telepítése nagyon egyszerű, csak a telepítés gombra kell kattintania, és az alkalmazás hozzáadódik az Odoo funkcióihoz.

Odoo – telepítse a VOIP modult

Ezt követően a telefon ikonja a jobb felső sarokban található. Ha rákattint, az Odoo megnyit egy külön tárcsázó widgetet, amelyen a korábbi hívások megtekintésére, a névjegyek elérésére és a „következő tevékenységek” nevű lehetőségre nyílik lehetőség. Ehhez az Odoo-funkcióhoz azonban nem tartozik telefonszám, ezért a sajátját egy VoIP szolgáltatáson keresztül kell integrálnia, ami biztosan kerül valamibe. Az Odoo VoIP beállításait az általános beállítások opción keresztül érheti el, és beállíthatja a hívásfunkciókat. Az Odoo néhány online útmutatót is kínál, amelyek elmagyarázzák Önnek a folyamatot.

Odoo - hívó funkció beállítások

Ha mindez megtörtént, készen áll, és elkezdheti a hívásokat. Mielőtt áttekintenénk a tesztelési részt, tekintsük át, milyen típusú call center funkciókat várhat az Odootól.

Odoo call center funkciók

Az Odoo egy hihetetlenül változatos megoldás, mert sokféle alkalmazást kínál számos felhasználási esethez. A szoftver lényegében bármivé válhat, amire szüksége van, mivel kézzel kiválaszthat különféle funkciókat, és kombinálhatja azokat, hogy ideális megoldást alkosson vállalkozása igényeihez. Az egyik ilyen alkalmazás a VoIP funkció a kiterjedt Odoo alkalmazásboltban. Az ingyenes próbaverzióval ingyenesen elkezdheti használni.

Odoo - alkalmazásbolt

Annak ellenére, hogy az Odoo nem egy dedikált call center szoftver, bizonyos használati esetekre jó funkciókat kínál. Az Odoo jó névjegylista funkciót kínál, amely közvetlenül integrálva van a hívás widgetbe a névjegyek egyszerű elérése érdekében. Megpróbálhatja ütemezni a hívásokat a műveletütemezéssel, vagy létrehozhat hívási sorokat a CRM alkalmazáson keresztül. Az Odoo jelentéskészítési funkciókat is kínál, amelyek segítségével nyomon követheti az összes hívási tevékenységet a keresési, szűrők és exportálási funkciók segítségével.

Odoo - névjegy lista

Az Odoo call center szoftver teljesítménye és hasznossága

Az Odoo meglehetősen egyszerűvé teszi bárki számára a hívásfunkciók elérését, mivel a funkció a jobb felső sarokban érhető el, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik a felhasználói felületen. A VoIP-bővítmény beállításai az általános beállítások alatt érhetők el, néhányuk pedig a felhasználói beállítások alatt. Ezeket a lehetőségeket meglehetősen könnyű megtalálni, mivel a felületet meglehetősen jól tervezték. Kialakítása nem a legmodernebb, de mégis funkcionális.

Odoo - hívás tárcsázó

Míg a VoIP alkalmazás Odoo beállítása meglehetősen nehéz lehet a legtöbb ember számára, lényegesen könnyebb, ha a két támogatott VoIP szolgáltató egyikét választja – az OnSIP-et vagy az Axivox-ot. Kár, hogy nincs több lehetőség a hívásfunkció összekapcsolására, de ennek ellenére a hívások működőképesek és a teljesítmény is megfelelő. Nem tapasztaltam semmilyen problémát a teszthívásaim során, de úgy gondolom, hogy ez a kapcsolat erőssége és a VoIP-szolgáltató döntése alapján felhasználónként eltérő lehet.

Odoo - folyamatban lévő hívás

A hívási felületen van néhány lehetőség. Egy szám tárcsázásakor új névjegyet hozhat létre, és azonnal hozzáadhatja a listához. A másik két lehetőség a hívások elnémítására és a hívások másik Odoo-felhasználónak való továbbítására szolgál. Amint látja, a lehetőségek szerények, de a legtöbb esetben mindenképpen hasznosak. A hívásokon kívül további lehetőségek közé tartozik a „következő tevékenységek” és a névjegyek menü.

Odoo - egy új néjegy létrehozása

Összességében az Odoo nem kínálja a legszélesebb és legszembetűnőbb call center funkciókat, de bizonyos helyzetekben hasznosak lehetnek. Valódi call center környezetben nem mondanám hasznosnak, de azt sem mondom, hogy az Odoo nem használható ebből a szempontból. Minden attól függ, hogy felhasználóként mire számít. Ha olyan megoldásra van szüksége, amely sokkal többet tud kezelni, mint csak hívásokat, akkor az Odoo lehet az, amit keres.

Odoo call center szoftver árazása

Az Odoo három árképzési lehetőséget kínál, köztük egy ingyenes csomagot. Lehet, hogy nehéz lesz megszerezni a VoIP funkciót az ingyenes verzióval, mivel egyik alkalmazáscsomag sem kínálja a VoIP alkalmazást. Ennek ellenére bármikor választhat egy ingyenes próbaverziót, hogy először kipróbálhassa. Menjünk, nézzük meg az árképzési lehetőségeket.

Free

Az ingyenes csomag ingyenes hozzáférést biztosít az Odoo által kínált számos alkalmazás egyikéhez. Ha úgy dönt, hogy másik alkalmazást vásárol, az Odoo ingyenes próbaverziót kínál a kiválasztott alkalmazásokhoz.

Standard

A normál csomag havi 11,90 dollárba kerül éves számlázással, vagy 14,80 dollárba havi számlázással. Az ár havonta felhasználónként érvényes, és korlátlanul hozzáférést biztosít az Odoo által kínált összes alkalmazáshoz.

Custom

Az egyéni csomag havi 17,90 dollárba kerül az éves számlázással, vagy havi 22,40 dollárba havi számlázással. Minden költség felhasználónként és havonta értendő. A csomag hozzáférést biztosít az összes Odoo alkalmazáshoz, és hozzáadja az Odoo Studio-t, a Multi-Company-t és a külső API-t.

Konklúzió

Lehet, hogy az Odoo nem az ideális első választás olyan vállalkozások számára, amelyek megfelelő, dedikált call center szoftvert keresnek. Közel sem kínál elegendő funkcionalitást a hatékony híváskezeléshez. Az olcsó árazás és a különféle típusú funkcionalitások széles választéka azonban számos olyan vállalkozás számára hasznosnak bizonyulhat, amelyeknek nem kell annyira a hívásokra koncentrálniuk, de fontos, hogy reális elvárásokkal közelítsenek hozzá.

Frequently asked questions

Nem tudok hívásokat fogadni az Odoo-ban

A legvalószínűbb forgatókönyv az, hogy az integráció nincs megfelelően konfigurálva. Ellenőrizze még egyszer az integrációs beállításait, és ellenőrizze, hogy engedélyezte-e a hívásfunkciót a felhasználói és a személyes beállítások között. Számos hibaelhárítási útmutató is elérhető az interneten, vagy közvetlenül is kapcsolatba léphet az Odoo-val, mivel ezeket a problémákat nem biztos, hogy könnyű megoldani egy tapasztalatlan felhasználó számára.

Hogyan ütemezhetünk hívásokat az Odoo-ban

Létre kell hoznia egy szerverműveletet és egy kontextuális művelet menübejegyzést. Ez lehetővé teszi számos névjegy kiválasztását és tömeges hívások kezdeményezését. Amikor ezt teszi, képesnek kell lennie arra, hogy hozzárendelt értékesítő nélkül válasszon kapcsolatokat, és tömeges tevékenységet hozzon létre.

Product reviews

A Contact Center szoftver javíthatja és racionalizálhatja a bejövő és kimenő kommunikációt. Olvassa el a 25 legjobb kapcsolattartó központról szóló áttekintésünket.

A legjobb contact center szoftver

Aircall, RingCentral Contact Center, TenFold és Kixie PowerCall contact center platformokat értékelik. Az Aircall szolgáltatás széles integrációs képességeket kínál, míg a RingCentral Contact Center a nagyobb kapcsolattartó központok igényeit lefedi. A TenFold automatikus hívásnaplózással és kattintás-tárcsázással rendelkezik, míg a Kixie PowerCall kiváló kiterjesztése egy már kiváló platformnak. Az árak változók, néhány meghaladja az iparági átlagot.

Érdekli a HelpOnClick szolgáltatás élő csevegési igényeinek kielégítésére? Tekintse meg értékelésünket, és megtudhatja, hogyan teljesített általános tesztjeink során.

HelpOnClick élő chat értékelés

A LiveAgent egy ügyfélszolgálati szoftver, amely számos különböző megoldást kínál, beleértve a VoIP telefonrendszereket, az önkiszolgáló szoftvereket, a bejövő call center szoftvereket és az e-mail kezelő szoftvereket. A vállalat széleskörű támogatást és ajánlatkérést biztosít, valamint számos blogbejegyzést is tartalmaz a szóban forgó szolgáltatásokról. Felhasználási feltételeik és adatvédelmi irányelveik mellett áttekintést adnak a LiveAgent működésének állapotáról és naplójáról, amelyek biztonságához és hatékonyságához járulnak hozzá. A LiveAgent teljesen automatizált bemutatása elérhető és a szolgáltatás árának kiszámítására is alkalmazható.

Találja meg vállalkozása számára a megfelelő IVR szoftvert a legfontosabb jellemzőik, teljesítményük, áruk, korlátaik és általános teljesítményük áttekintése alapján.

IVR szoftver

Az IVR rendszerek számos előnnyel járnak, mint például a hatékonyság és az ügyfélélmény javítása. Az integráció más rendszerekkel, az automatizált híváskezelés, az önkiszolgálás és a beszédfelismerés is része lehet a szoftvernek. A jelentéskészítés és elemzés lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy nyomon kövessék a legfontosabb mutatókat és döntéseket hozzanak. A LiveAgent számos ilyen funkciót kínál.

Reviews - A Jegykezelo Szoftver Attekintese - Osticket

Reviews - A Jegykezelo Szoftver Attekintese - Osticket

A LiveAgent számos funkcióval rendelkezik, amelyek javítják az ügyfelek elégedettségét és lehetővé teszik az integráció kérelmezését. Kínál concierge migrációs szolgáltatásokat a help desk megoldásokhoz, íráskivetítő funkciót a vásárlói chat kommunikációban és alternatívákat az ügyfélszolgálat számára. A cégprofilok és az ügyfélszolgálati támogatás jelentései hatékonyan segítik a vállalatokat és az ügyfeleket. A gamifikáció a motiváció növelésére használható az ügyfélszolgálatban. A Quality Unit LLC weboldala használati feltételeket, biztonsági politikát és adatvédelmi irányelveket tartalmaz, és telefonos demót kérhetünk a LiveAgent előnyeiről.

Weboldalunk sütiket használ. A folytatással feltételezzük, hogy engedélyezi a sütik telepítését, ahogy azt a weboldalunk részletezi adatvédelmi és sütikre vonatkozó irányelvek.

×
Foglaljon le velünk egy hívást, és fedezze fel, hogy a LiveAgent milyen előnyöket nyújthat vállalkozása számára.

Több időpontban is elérhetőek vagyunk

Foglaljon le egy demót