Zendesk call center szoftver áttekintése

A LiveAgent vállalat által kínált ügyfélszolgálati szoftverekről olvashatunk a cég weboldalán. A LiveAgent díjak és tanúsítványokat is kapott, és rendelkezik olyan partnerekkel, akik támogatják a szoftverüket. A cég által kínált demó lehetőség is elérhető, és az ügyfelek online is felvehetik a kapcsolatot a LiveAgent munkatársaival.
Zendesk call center szoftver áttekintése
Compare Zendesk call center szoftver áttekintése with other in: How Zendesk call center szoftver áttekintése is doing on review portals
4.3
Average rating based on data from trusted review portals
12685 reviews

A Zendesk nagyon jó call center szoftverként működik, érdekes képességekkel és funkciókkal, de az árcédula meglehetősen magas. Tudjon meg többet a Zendesk call center szoftverről az áttekintésünkben.

Pricing
Starting from:
49   havonta
Equal to LiveAgent's Medium plan Liveagent pricing
Free trial: 1
Free version: No

Jana Kostelanska

Editor's rating

Jana Kostelanska
Overall rating
3.5
Felhasználói élmény
4
Ár
2
Implementálás
4.5

Key takeaways

Pros

  • Könnyű beállítás és megvalósítás
  • Ingyenes telefonszám próbaverzióval
  • Jó hívásminőség és funkciók

Cons

  • A felület bonyolult lehet
  • Nagyon magas ár

A Zendesk call center funkciójának első lépései

A weboldalukon elérhető ingyenes próbaverziónak köszönhetően kezdtem el használni a Zendesket. A folyamat elég gyors volt, kivéve azt a részt, amikor várnom kellett a visszaigazoló e-mailre. Elég hosszú időszak volt, és meglepett, hogy az e-mail nem érkezett meg hamarabb. Másodszor is újra kellett jelentkeznem a próbaidőszakra, és csak ezután érkezett meg az e-mail. Ennek ellenére a regisztrációs folyamat még mindig meglehetősen gyors és egyszerű.

Zendesk - próba kérdőív

A Zendesk nagyon jó lehetőséget kínál a próbaidőszak elején. Meghatározhatja, hogyan szeretné használni ezt az alkalmazást, és némileg továbbfejlesztett, az Ön használati esetére szabott felhasználói élményt kaphat. Ha akarja, kihagyhatja ezt a lépést, de nagyon ajánlom, hogy végezze el. Amikor befejezi vagy kihagyja, közvetlenül a Zendesk felületére kerül. A felület néhány praktikus eszköztippel szolgál, amelyek végigvezetik Önt, és segítenek a Zendesk használatának megkezdésében.

Zendesk - kezdési útmutató

A Zendesk próbaverziójának egyik legmenőbb dolga, hogy ingyenes telefonszámot adnak a call center funkció kipróbálásához. Nem is kellett integrálnom vagy bonyolult beállításokon átmennem az induláshoz, és lényegében azonnal elkezdhettem a telefonálást. A Zendesk lehetőséget kínál saját telefonszám hozzáadására is. Ezt a lehetőséget a Felügyeleti Központban, a Talk beállítások alatt találja meg. Ez az opció különféle beállításokat és testreszabási lehetőségeket is tartalmaz telefonvonalaihoz, így egy kicsit jobban meghatározhatja a használati eseteiket.

Zendesk - első jegy

A Zendesk call center szoftvere bejövő és kimenő hívási lehetőségeket is kínál, így teljes körű call center megoldást nyújt bármilyen típusú vállalkozás számára. A megvalósítás meglehetősen egyszerű, és ez senkinek sem okozhat gondot, bár azt kell mondanom, hogy a menü opciók egy kicsit áttekinthetőbbek lennének, mivel néha zavarosak. Az adminisztrációs panel megtalálása számomra feladat volt, és bizonyos lehetőségeknek jobban látszódniuk kellene, legalábbis szerintem. Mielőtt rátérnénk az áttekintés tesztelési részére, nézzük meg a Zendesk call center funkcióinak listáját, és nézzük meg, mire számíthat.

Zendesk call center funkciók

A Zendesk call center funkciói magukban foglalják a bejövő és kimenő call center funkciókat, valamint a telefonközpont integrációját a Zendesk jegyrendszerrel. Minden bejövő és kimenő hívás jegyet hoz létre a rendszerben. A telefonközpont jegyei a teljes hívásról is rögzíthetnek, ha bármelyik telefonszámánál aktiválja ezt az opciót. Így elérheti a teljes hívásrögzítési előzményt. A Zendesk intelligens hívásirányítással rendelkezik, amely különféle kritériumok alapján automatikusan irányítja a hívásokat az elérhető ügynökökhöz. Interaktív Voice Response is elérhető.

Zendesk - IVR menü

A Zendesk hívásfigyelést és hívássuttogást is kínál, ez utóbbi különösen hasznos a képzésben részt vevő új call center ügynökök számára. Nagyon érdekesnek találtam a hívás suttogást, mivel nem gyakran találkozom vele. Ilyenkor egy vezető kolléga csatlakozhat egy híváshoz, és tanácsot adhat az ügynöknek anélkül, hogy az ügyfél meghallja. Nagyon ügyes! Hozzáférhet a call center elemzéséhez is, amely mély betekintést nyújt tevékenységeibe. A Zendesk egy hívásszkript funkciót kínál, amellyel megtervezheti telefonbeszélgetéseinek menetét, és jobb élményt nyújthat. Szükség esetén hozzáférhet a teljes híváselőzményhez, és visszajátszhatja a hívásfelvételeket. A Zendesk bizonyos automatizálási funkciókkal is rendelkezik, amelyek segítségével megszabadulhat az unalmas vagy ismétlődő call center feladatoktól.

Zendesk - automatizálási beállítások

A Zendesk call center szoftver teljesítménye és hasznossága

Mivel az ingyenes próbaidőszakkal együtt megkapja a tesztszámot, nincs szükség bonyolult beállítások elvégzésére, hacsak nem szeretné összekapcsolni a saját telefonszámával. Ha ez így van, akkor a beállítások között megtalálja a lehetőséget, és mindössze néhány percet vesz igénybe, hogy befejezze. A felhasználói élmény és a kezelőfelület meglehetősen jól megtervezett, és bár egyes funkciókhoz nehezebb hozzáférni, ha nem tudja, hol van, a Zendesk még mindig elég jó munkát végez az alkalmazás tervezésével. A hívás funkció eléréséhez csak felfelé és jobbra kellett néznem a felületen, ahol megtaláltam a telefon ikont.

Zendesk - hívási felület

Fontos megjegyezni, hogy az ingyenes próbaverzióval csak az Egyesült Államokon belüli számokat hívhatja, de bármely országból fogadhatja a bejövő hívásokat. Amikor felhívja a Zendesk-számát, a rendszer lejátssza a „Köszönjük, hogy kipróbálta a Zendesket” üzenetet, és tájékoztatja Önt, hogy fizetős csomagra van szüksége az üzenet eltávolításához. Az üzenet lejátszása után csatlakozik a számhoz, és a Zendesk alkalmazásban válaszolhat rá. Az alkalmazás vizuális értesítést jelenít meg, ha bejövő hívása van, és csengőhangot is hall.

Zendesk - bejövő hívás értesítés

A Zendesk alkalmazásnak van egy praktikus tárcsázója, de nem kínál névjegyzéket a hívóablakon belül. Meglepődtem, amikor megtudtam, hogy az első hívásomat sehol sem rögzítették a jegyrendszerben. Nem vagyok benne biztos, hogy ennek így kellene működnie, vagy a Zendesk hibásan működött. A hívás minősége azonban kiváló, és egyik hívásnál sem tapasztaltam problémát. Az élmény még tovább javítható, ha úgy dönt, hogy IVR-t használ, különböző üdvözléseket állít be, vagy testreszabja a call center funkcióit a beállításokban.

Zendesk - hívás tárcsázó

Összességében a Zendesk Talk funkcióval a hívási élmény nagyon jó, és nincs panaszom. A hívások úgy működnek, ahogy kell, és a hívó widget könnyen elérhető, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik a felületen. Miután megtanulta, hol érheti el a Felügyeleti Központot, nem lesz gondja a beállítások helyének emlékezésével, és szabadon módosíthatja azokat, ahogy szükségesnek tartja.

Zendesk árazás

A Zendesk díjszabási terveinek széles választékát kínálja különféle felhasználási esetekre, azonban csak a Zendesk Suite díjszabási csomagjai kínálják a call center funkciót. A fennmaradó tervek az értékesítési csapatokra és az alapvető ügyfélszolgálatra összpontosítanak. Minden terven végigmegyünk, hogy megmutassuk, mit érhet el mindegyikkel. Valamennyi előfizetési csomag biztosítja a call center funkciót, így választása valószínűleg az egyes csomagokban szereplő egyéb funkciók körül fog múlni.

Suite Team

A Suite Team csomag havi 49 USD-tól indul felhasználónként éves számlázással. Hozzáférést biztosít a jegykezelő rendszerhez, üzenetküldéshez webes, mobil és közösségi oldalakon, valamint e-mail-, hang-, SMS- és élő chat-támogatáshoz. Ezenkívül hozzáférést kap egyetlen súgóhoz, automatizálásokhoz, munkafolyamatokhoz, automatizált válaszokhoz, továbbításhoz, elemzésekhez, fájltároláshoz, API-khoz, online támogatáshoz és még sok máshoz.

Suite Growth

A Suite Growth csomag havi 79 USD-tól indul felhasználónként éves számlázással. A Suite Team terv összes funkcióját kínálja, és hozzáadja az önkiszolgáló ügyfélportált, az AI-alapú tudáskezelést, a testreszabható jegyelrendezéseket, az akár 50 elérhető könnyű hozzáférési licencet, az SLA-kat, a többnyelvű támogatást és tartalmat, és még sok mást.

Suite Professional

A Suite Professional csomag a legdrágább, éves számlázással havi 99 dolláros árcédulával felhasználónként. Egyesíti mindkét korábbi csomag funkcióit, és újakat is hozzáad – élő ügynöki tevékenység irányítópultja, integrált közösségi fórumok, privát beszélgetési szálak, testreszabható és megosztható irányítópultok, fejlett hangszolgáltatások, adathely beállítások, HIPAA-megfelelőség és eseménycsatlakozó az Amazon webszolgáltatásokhoz.

Következtetés

A Zendesk elég jó call center funkciókat kínál, többnyire intuitív felülettel, amely általában könnyen használható. Hatalmas előny, hogy nem kell bonyolult módon integrálnia vagy beállítania a call centert. A Zendesk csomagok azonban nem olcsók, és komolyan ronthatják a költségvetést. Hatalmas mennyiségű funkcionalitást és jó ár-érték arányt kap, de jó lenne egy olcsóbb megoldás azok számára, akik jó call center szoftvert keresnek.

Gyakori problémák és megoldások

A Zendesk Talk funkció gyenge hangminőségű

Ennek a problémának egy vagy több oka is lehet. A Zendesk Talk hibaelhárítási oldalán leírtak szerint a rossz hangminőséget leggyakrabban a lassú vagy gyenge internetkapcsolat, vagy a hívó hardver bizonyos hang- és audio-illesztőprogramjai okozhatják. A legjobb eredmény elérése érdekében próbáljon meg egy jobb csatlakozású területre költözni, vagy csatlakoztasson egy Ethernet-kábelt. Ami a hardver illesztőprogramokat illeti, próbálja meg letiltani őket, és ellenőrizze, hogy a probléma továbbra is fennáll-e.

Hívásmegszakítás a Zendesk call centerében

Ha a hívások megszakadnak, próbálkozhat néhány megoldással. Fontos azonban megemlíteni, hogy a hívás megszakadása normális jelenség, ha a Zendesk ingyenes próbaverzióját használja, mivel ezek két perces korlátra vannak programozva. Ha fizetős fiókkal megszakadnak a hívásai, és IVR-beállítást használ, próbáljon meg egyéni üdvözlést létrehozni, mivel a rendszer beállított üdvözlés nélkül leteszi a telefont. Egy másik megoldás lehet annak ellenőrzése, hogy a hangos üdvözlőfájlok nem sérültek-e. Ha igen, próbálja meg cserélni vagy újra felvenni őket.

Product reviews

Reviews - Kozossegi Media Ugyfelszolgalati Szoftverek Attekintese - Zendesk 4

Reviews - Kozossegi Media Ugyfelszolgalati Szoftverek Attekintese - Zendesk 4

A Quality Unit bemutatja a LiveAgent szolgáltatását, amely több csatornán keresztül teszi lehetővé, hogy ügyfelekkel kommunikálhasson. Regisztráljon és kezdjen el ügyfeleivel kapcsolatot létesíteni. A weboldal sütiket használ, és lehetőséget ad egy élő csevegésre is. Tudjon meg többet a LiveAgentról egy demóval vagy kérjen segítséget az ügyfélszolgálattól.

Reviews - A Call Center Szoftver Attekintese - Bitrix24 4

Reviews - A Call Center Szoftver Attekintese - Bitrix24 4

A LiveAgent vállalat számos ügyfélszolgálati szoftvert kínál, beleértve a VoIP telefonrendszereket és az önkiszolgáló szoftvert. A cég partnereknek is lehetőséget biztosít, valamint számos blogbejegyzés, szószedet és webinárium áll rendelkezésre az ügyfelek számára. A LiveAgent irányítópultjának létrehozása folyamatban van.

A softphone szoftver az internetet használja telefonhívásokhoz. Számos eszközre telepíthető, és teljesítménye megegyezik egy munkahelyi telefonéval.

Softphone szoftver

A Softphone alkalmazás kényelmes és előnyös megoldást jelent a távoli munkavégzésre. Több fejlett szolgáltatást kínál, melyek közé tartozik az azonnali csevegés és a konferenciahívások, valamint könnyen integrálható más eszközökkel is. Azonban a Softphone-oknak vannak hátrányai is, mint például a függőség az internetkapcsolattól, a korlátozott kompatibilitás, a biztonsági kockázatok és a technikai problémák.

Keressen ismeretlen számokat, és tudjon meg további információkat a fordított telefonkereséssel. Itt tudhat meg többet a hívó felek egyszerű azonosításáról.

Fordított telefonkeresés

A reverse phone lookup is a great tool for discovering information about unknown phone numbers and blocking unwanted calls. It is important to choose a provider that ensures the protection of personal data and accurate information. Consider factors such as ease of use, available information, cost, data privacy, and good customer service before selecting a provider. Free options may not provide extensive information, so it is important to determine what information is best suited to your unique needs.

Weboldalunk sütiket használ. A folytatással feltételezzük, hogy engedélyezi a sütik telepítését, ahogy azt a weboldalunk részletezi adatvédelmi és sütikre vonatkozó irányelvek.

×
Foglaljon le velünk egy hívást, és fedezze fel, hogy a LiveAgent milyen előnyöket nyújthat vállalkozása számára.

Több időpontban is elérhetőek vagyunk

Foglaljon le egy demót