HelpScout jegykezelő áttekintése

A HelpScout egy jegykezelő szoftver, amely vegést, üzenetküldést, súgó widgetet, testreszabott jelentéseket, munkafolyamatokat és automatizálásokat, API-t, több mint 50 integrációt és sok más funkciót kínál. Az árak változóak, de az elérhető funkciók mellett havi 50-65 USD-ért felhasználónként lehet feliratkozni. A HelpScout egy jól megtervezett szoftver, egyszerű kezelőfelülettel, és minden lényeges funkcióval rendelkezik, de néhány speciális funkció hiányzik, és drága lehet, ha csak a jegykezelési funkcióra összpontosít. Az ingyenes próbaverzió elérhető, csak vállalati e-mail címet kell használni. Az egész HelpScout felület egyértelmű és könnyen használható, és nincs probléma a navigációval.
HelpScout jegykezelő áttekintése
Compare HelpScout jegykezelő áttekintése with other in: How HelpScout jegykezelő áttekintése is doing on review portals
4.6
Average rating based on data from trusted review portals
738 reviews

A HelpScout nagyon jól teljesít, de kívánnivalót hagyhat maga után azoknak a felhasználóknak, akik fejlettebb funkciókat várnak jegykezelő szoftverüktől. Tekintse meg lenti áttekintésünket, és tudjon meg többet a HelpScout jegykezelő rendszeréről.

Pricing
Starting from:
20   havonta
Equal to LiveAgent's Free plan Liveagent pricing
Free trial: Yes
Free version: No

Jana Kostelanska

Editor's rating

Jana Kostelanska
Overall rating
4.3
Felhasználói tapasztalat
4
Ár
4
Implementálás
5

Key takeaways

Pros

  • Csodálatos, egyszerűen használható felület
  • Jó jegyrendszer, zűrzavar nélkül
  • Minden lényeges funkció megvan

Cons

  • Néhány speciális funkció hiánya
  • Túl drága lehet, ha csak a jegykezelési funkcióra összpontosít

Elindulás a HelpScout jegykezelőjével

A HelpScout használata egyszerű az ingyenes próbaverziónak köszönhetően. Az egyetlen korlátozás az, hogy vállalati e-mail címét kell használnia, mivel a személyes e-mail címét elutasítják. Miután megadta vállalati e-mail címét és egyéb lényeges információkat, szinte azonnal hozzáférhet az új HelpScout irányítópultjához. Lehetőséget kap arra is, hogy e-mail címét összekapcsolja a HelpScouttal, de ezt a lehetőséget kihagyhatja, és később beállíthatja, ha akarja.

HelpScout - postafiók áttekintése

A HelpScout közvetlenül a jegykezelő rendszerhez vezet, amelyet postafióknak neveznek. Első pillantást vethet a jegykezelő felületre, vagy először megismerheti a teljes szoftvert. A beállítási útmutatót a jobb felső sarokban érheti el. Öt lépésből áll, amelyek segítenek a HelpScout alapvető konfigurációjában. Nem találtam különösebben hasznosnak a jegykezelő beállításánál, de használhatja, ha más HelpScout-funkciókat szeretne használni.

HelpScout - beállítási útmutató

Az egész HelpScout felület elég jól megtervezett. Letisztult megjelenésű, egyszerű menüopciókkal az egyszerű navigáció érdekében, és kontrasztos részekkel, amelyek a kezelőfelület megfelelő részeire hívják fel a figyelmet. A felületen való navigálás során semmi gond nem lehet, főleg, hogy a jegykezelő rendszer a fő képernyő. Az is jó, hogy a HelpScout lehetővé teszi új támogatási e-mail cím létrehozását a regisztrációs folyamat során, így azonnal elkezdheti a használatot, amint először megtekinti a webalkalmazást.

HelpScout jegyrendszer jellemzői

A HelpScout egy sor hasznos funkciót kínál, amelyek hasznosak lehetnek az ügyfelek kérdéseinek megválaszolásakor. Kihasználhatja a megosztott postafiók előnyeit, amely néhány nagyszerű együttműködési funkciót támogat. Kezelheti a részlegekhez és magánszemélyekhez rendelt jegyeket, valamint kihasználhatja a privát jegyzeteket, amelyek segítségével információkat oszthat meg az osztályok és az ügynökök között.

HelpScout - privát jegyzetek a jegyben

Egy másik érdekes funkció a mentett válaszok. Ezzel a funkcióval böngészhet a gyakran használt kérdésekre adott válaszok könyvtárában. Ezeket a válaszokat néhány kattintással felhasználhatja. Az alapvető tudásbázis, valamint a sok más help desk-ben és jegykezelő szoftverben általánosan elterjedt előre megválaszolt funkció kombinációjaként szolgál. A HelpScout címkézést is kínál a kategorizáláshoz.

HelpScout - jegycímkék

A HelpScout ügyfélkapcsolat-kezelési funkciókkal is rendelkezik, amelyek megfelelő áttekintést nyújtanak az egyes jegyeken belüli fontos kapcsolattartási adatokról. Végül, de nem utolsósorban, a HelpScout támogatja a munkafolyamatokat és az automatizálási funkciókat. Használhatja bizonyos műveletek automatizálására vagy tömeges válaszok küldésére az ügyféljegyekre.

HelpScout - automatikus munkafolyamat beállítása

HelpScout jegyrendszer teljesítménye és felhasználói élménye

A jelen áttekintés tesztelő része elsősorban a HelpScout jegykezelő rendszerrel való munka során szerzett ügynöki tapasztalatokat veszi szemügyre. Küldtem magamnak néhány üzenetet, hogy teszteljem a HelpScout jegykezelő sebességét és általános teljesítményét. Az e-mailek gyorsan és gond nélkül megérkeztek. Kicsit meglepődtem, amikor megtudtam, hogy a HelpScout alapértelmezés szerint nem jelenít meg képeket a jegyekben, ezek megjelenítéséhez rá kell kattintani a lehetőségre. Ez nem feltétlenül rossz dolog, segíthet az ügynököknek adatmentést adni arra az esetre, ha korlátozottak, és mobil hotspotokon keresztül távolról dolgoznának.

HelpScout - kép melléklet a jegyben

Maga a jegykezelő felület egész jól néz ki, bár van néhány javítható dolog. Például nem tud azonnal válaszolni egy jegyre, miután kinyitotta. Nincs látható mező a válaszokhoz, hacsak nem kattint először a válasz gombra. Csak ezután kezdhet el válaszolni, és hozzáférni az összes szövegszerkesztő és -formázó eszközhöz.

HelpScout - válasz küldése jegyre

A rendelkezésre álló szerkesztési eszközök választéka elegendő a rövid és hosszú strukturált üzenetek elkészítéséhez. A jegykezelési funkciók rendben vannak, de a HelpScoutnak határozottan hasznára válik egy olyan frissítés, amely a kommunikációs lehetőségeket a bonyolultabb jegykezelési megoldásokkal egyenrangúvá tenné. Például nincs lehetőség a jegyek felosztására, valamint nincs speciális szűrési lehetőség vagy jegykeresés. Azonban továbbra is nagyon jó munkát végezhet azzal, amit a HelpScout szabványként kínál.

HelpScout - jegy áttekintés

A HelpScout automatikusan piszkozatként menti az el nem küldött válaszokat a jegyekre, így nem veszítheti el a haladást, ha rosszul kattintott, vagy sürgősebb problémákat kellett kezelnie. Az üzenet elküldését követően a bal oldali menü Lezárt jegyek menüpontjában találja meg, ha az előre beállított állapotot választotta. Megváltoztathatja, hogy mi történjen egy megválaszolt jeggyel, a jegykezelő felület alsó paneljén elérhető lehetőségeknek köszönhetően.

HelpScout - jegyállapot

Összességében a HelpScout jegykezelési tapasztalata elég jó, de határozottan nem a legjobb a jegykezelő rendszerek között. Nagyon jól működik, és minden szükséges funkció elérhető egy nagyon jól megtervezett felületen. Még ha a HelpScout nem is kínálja a legfejlettebb funkciókészletet, akkor is biztosan mindent felhasználhat az ügyfelekkel való hatékony kommunikáció érdekében.

HelpScout Árak

A HelpScout három fizetős csomagot kínál, amelyek jellemzői és árai különböznek. Nincs ingyenes csomag, de ingyenes próbaverzióval mindegyik fizetett csomagot kipróbálhatja. Mindegyik csomag más típusú és méretű vállalkozáshoz alkalmas, leginkább a különféle használati esetekhez szükséges funkciók biztosítására összpontosít. Lássuk, mit kínálnak az egyes csomagok.

Standard

A normál csomag havi 25 dollárba kerül felhasználónként havi fizetéssel, vagy havi 20 dollárba éves fizetéssel. Hozzáférhet két postafiókhoz, egy tudásbázishoz, és akár 25 további felhasználót is hozzáadhat. A HelpScout emellett élő csevegést, üzenetküldést, súgó widgetet, testreszabott jelentéseket, munkafolyamatokat és automatizálásokat, API-t, több mint 50 integrációt és még sok mást kínál.

Plus

A Plus csomag az Öné lehet havi 50 USD-ért felhasználónként havi díjszabással, vagy havi 40 USD éves díjszabással. Öt postafiókot, két tudásbázist kap, és nincs maximális korlát a felhasználók számára. Ezenkívül használhat speciális engedélyeket, jelentési előzményeket, speciális API-hozzáférést, további integrációs lehetőségeket, csapatokat és egyebeket.

Pro

A Pro csomag csak az éves előfizetési lehetőséggel jár. Havi 65 dollárba kerül felhasználónként, és tartalmazza a korábbi csomagok összes funkcióját. A további szolgáltatások közé tartozik a 25 postafiók, 10 tudásbázis, a vállalati biztonság, a HIPAA-megfelelőség, a megnövelt API-sebességkorlát, a bevezető szolgáltatások, a fiókkezelő, a fiókoptimalizálási áttekintések és még sok más.

Konklúzió

A HelpScout egy jól kidolgozott jegykezelő szoftver, amely egyetlen területen sem jeleskedik. Arra összpontosít, hogy egyenletes és könnyed élményt nyújtson a megfelelő mennyiségű funkcióval. A funkciók a legtöbb használati esetben használhatók, és bár bizonyos helyzetekben hiányozhat néhány speciális funkció, a HelpScout nem rossz. A HelpScout egy nagyszerű megoldás, amely jegykezelőt kínál, de fő értékesítési pontja az egyéb elérhető funkciókban rejlik.

Gyakori problémák

A jegyem eltűnt, miután válaszoltam a HelpScoutban

Valószínűleg azt a lehetőséget választotta, hogy lezárja a jegyet, miután válaszolt rá. Ezeket a jegyeket a Postafiókodban, a Lezárt jegyek alatt találja. Ha módosítani szeretné a jegy állapotát, nyissa meg a jegyet, és válassza ki az állapotlehetőségeket a felső menüsorban. Váltsa át a jegy állapotát Lezártról Függőre, vagy bármely más elérhető opcióra.

Nem látom a képmellékleteket a Help Scout jegyekben

A HelpScout alapértelmezés szerint nem jelenít meg képeket a jegyekben. Ehelyett elrejti őket, és lehetőséget ad, hogy felfedje őket, ha akarja. Legközelebb, amikor képpel találkozik a jegyben, ellenőrizze, hogy a jegynézet tetején jelenít-e meg képeket. Válassza ki a képek megtekintéséhez.

Product reviews

Érdekli a HelpOnClick szolgáltatás élő csevegési igényeinek kielégítésére? Tekintse meg értékelésünket, és megtudhatja, hogyan teljesített általános tesztjeink során.

HelpOnClick élő chat értékelés

A LiveAgent egy ügyfélszolgálati szoftver, amely számos különböző megoldást kínál, beleértve a VoIP telefonrendszereket, az önkiszolgáló szoftvereket, a bejövő call center szoftvereket és az e-mail kezelő szoftvereket. A vállalat széleskörű támogatást és ajánlatkérést biztosít, valamint számos blogbejegyzést is tartalmaz a szóban forgó szolgáltatásokról. Felhasználási feltételeik és adatvédelmi irányelveik mellett áttekintést adnak a LiveAgent működésének állapotáról és naplójáról, amelyek biztonságához és hatékonyságához járulnak hozzá. A LiveAgent teljesen automatizált bemutatása elérhető és a szolgáltatás árának kiszámítására is alkalmazható.

Találja meg vállalkozása számára a megfelelő IVR szoftvert a legfontosabb jellemzőik, teljesítményük, áruk, korlátaik és általános teljesítményük áttekintése alapján.

IVR szoftver

Az IVR rendszerek számos előnnyel járnak, mint például a hatékonyság és az ügyfélélmény javítása. Az integráció más rendszerekkel, az automatizált híváskezelés, az önkiszolgálás és a beszédfelismerés is része lehet a szoftvernek. A jelentéskészítés és elemzés lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy nyomon kövessék a legfontosabb mutatókat és döntéseket hozzanak. A LiveAgent számos ilyen funkciót kínál.

Every business thrives on excellent customer service. Discover whether your company provides these services by reading our statistics and benchmarks.

A jegykezelés fontossága

Az ügyfélszolgálati élmény fontos a pozitív szájreklám és a bevételnövekedés szempontjából. Sok ügyfél hagyja el a kosarát információhiány miatt, és az ügynököknek szétkapcsolt rendszerek miatt nehéz az ügyfélszolgálat. A jegykezelő rendszerek segíthetnek a problémán, javítva az ügyfélélményt és növelve a cég bevételét.

Tekintse meg áttekintésünket a Salesforce Sales Cloud tudásbázisról, és derítse ki, hogy ez a megfelelő tudásbázis szoftver-e az Ön vállalkozása számára.

Salesforce Sales Cloud tudásbázis értékelése

A cikk a LiveAgent egyedi, minden igényt kielégítő ügyfélszolgálati rendszeréről szól, melyet a többi között az önkiszolgáló szoftver, a bejövő call center szoftver és az e-mail kezelő szoftver alkot. A cég weboldalán találhatóak további információk, például a partnerek és az akadémia letölthető anyagai. A LiveAgent egy sokoldalú rendszer, melynek egyedi igényeire szabható, telepítése pedig egyszerű és gyors.

Weboldalunk sütiket használ. A folytatással feltételezzük, hogy engedélyezi a sütik telepítését, ahogy azt a weboldalunk részletezi adatvédelmi és sütikre vonatkozó irányelvek.

×
Foglaljon le velünk egy hívást, és fedezze fel, hogy a LiveAgent milyen előnyöket nyújthat vállalkozása számára.

Több időpontban is elérhetőek vagyunk

Foglaljon le egy demót