osTicket jegykezelés értékelés

A LiveAgent számos funkcióval rendelkezik, amelyek javítják az ügyfelek elégedettségét és lehetővé teszik az integráció kérelmezését. Kínál concierge migrációs szolgáltatásokat a help desk megoldásokhoz, íráskivetítő funkciót a vásárlói chat kommunikációban és alternatívákat az ügyfélszolgálat számára. A cégprofilok és az ügyfélszolgálati támogatás jelentései hatékonyan segítik a vállalatokat és az ügyfeleket. A gamifikáció a motiváció növelésére használható az ügyfélszolgálatban. A Quality Unit LLC weboldala használati feltételeket, biztonsági politikát és adatvédelmi irányelveket tartalmaz, és telefonos demót kérhetünk a LiveAgent előnyeiről.
osTicket jegykezelés értékelés
Compare osTicket jegykezelés értékelés with other in: How osTicket jegykezelés értékelés is doing on review portals
4.3
Average rating based on data from trusted review portals
134 reviews

Lehet, hogy az osTicket nem a legjobban felszerelt jegykezelő szoftver, de igyekszik mindent megtenni, hogy lépést tartson a sokkal drágább megoldásokkal, amelyek gyakran nem kínálnak túl sok értéket az üzleti élet számára. Tudja meg, hogy sikeres volt-e, az áttekintésünkből.

Pricing
Starting from:
9   havonta
Equal to LiveAgent's Free plan Liveagent pricing
Free trial: Yes
Free version: Yes

Jana Kostelanska

Editor's rating

Jana Kostelanska
Overall rating
3.2
Felhasználói élmény
2.5
Ár
5
Implementálás
2

Key takeaways

Pros

  • Ingyenes szoftver
  • Jó funkciókészlet

Cons

  • A jegyek benyújtásának egyetlen módja a kötelező jegyűrlap
  • Elavult felület
  • Ingyenes, de nem hibamentes

Az osTicket jegykezelés első lépései

Az osTicket két módszert kínál az induláshoz. Választhatja a nyílt forráskódú verziót, amely teljesen ingyenes, vagy megkezdheti a Cloud-Hosted verzió ingyenes 30 napos próbaverzióját, amely a próbaidőszak lejárta után csak havi 9 dollárba kerül felhasználónként. A regisztrációhoz csak alapvető információkra van szükség az induláshoz, de ehhez a céges e-mail címet kell használnia. Miután befejezte a folyamatot, először megtekintheti az osTicket felületét.

osTicket felület

A felület eléggé elavultnak tűnik, de mégis működőképes. Azoknak a felhasználóknak, akik esetleg nem emlékeznek arra, hogy a felhasználói felületek korábban így néztek ki, kezdetben problémákkal szembesülhetnek a navigációval, de ezek gyorsan megszűnnek, amint elkezdik használni az alkalmazást. Az osTicket interfész legpozitívabb tulajdonsága, hogy nagyon az adott feladatra koncentrál, és nem vonja el a figyelmét semmi lényegtelen dolog.

Az egyik fő probléma már az elején látható, és ez a bejelentkezéssel van. Valahányszor egy időre elhagyja az osTicketet, a rendszer kijelentkezteti. Nem is ez a baj, mivel sok jegykezelő megoldás bizonyos idejű inaktivitás után kijelentkezteti a felhasználókat a visszaélések elleni védekezésül, azonban gyakran lehetetlen újra bejelentkezni. Folyamatosan kaptam a „Munkamenet időtúllépés inaktivitás miatt” hibát, és nem tudtam bejelentkezni, mert ez a hiba folyamatosan felbukkant.

osTicket -bejelentkezési hiba

Csak úgy tudtam visszajelentkezni, hogy bezártam a böngészőt és vártam egy kicsit. Ez a probléma megoldható a bejelentkezési felhasználói munkamenet időkorlátjának növelésével a beállításokban. Azt javaslom, hogy jelentősen növelje meg a probléma teljes elkerülése érdekében, de ügyeljen arra, hogy lezárja a készüléket, ha nyitva hagyja az osTickettel.

osTicket - felhasználói munkamenet időtúllépés beállítása

A másik probléma, hogy az osTicket egy nagyon nem szokványos, vagy talán már elavult jegyrendszerrel rendelkezik. Az ügyfelek közvetlenül nem küldhetnek e-mailt a jegykezelő rendszerbe, hozzá kell férniük egy egyedi hivatkozáshoz, amely a regisztráció során generálódik, és a jegyeiket egy erre a célra kialakított űrlapról küldhetik el. Ez nem a legrugalmasabb módja a jegyek benyújtásának, és sokat kell nyomkodnia a webhely linkjét, hogy ügyfelei tájékoztatást kapjanak arról, hogyan kell jegyeket benyújtani a jegykezelő rendszerébe.

osTicket - támogatási jegykérés létrehozva

osTicket jegyrendszer funkciói

Nézzük meg, milyen funkciókra számíthat az osTicketben. A rendszerrel való e-mail integráció minden csomagban megtalálható, miközben ez az egyetlen felsorolt funkció az ingyenes csomagban. A csomagok listája további jellemzői közé tartoznak például az e-mailes és telefonos folyamatos támogatás, az ingyenes munkamenet, a menedzselt frissítések és karbantartások, és még mások. Nem árulnak el sokat magáról a jegykezelési funkcióról és arról, hogy milyen alfunkciókat kínál. Az alkalmazás megnyitása után azonban sokkal jobb képet kaphat arról, hogy mire számíthat az osTicket funkciókészlettől.

Jegyrendszer teljesítménye és felhasználói élmény

Az osTickettel való munka nem rossz tapasztalat, de határozottan nem a legmodernebb jegykezelő szoftver. Azonban azt kell mondanom, hogy a felület nagy része áttekinthető, és nagyon jól működik, ha egy kicsit megszokja. Az irányítópult sokkal több funkciót tár fel, mint a weboldal árképzési részében leírtak. Hozzáférhet az elemzési funkciókhoz, valamint néhány szabványos jegykezelő funkcióhoz, mint például a jegytovábbítás, a hozzárendelések, a jegyállapot, az egyesítés, az összekapcsolás, az átvitel és egyebek. Nagyon jó látni ezeket az alapvető funkciókat egy olyan ingyenes megoldásban, mint az osTicket.

osTicket - jegy tevékenységi jelentés

A jegyrendszert úgy teszteltem, hogy elküldtem magamnak egy jegyet a jelen áttekintésben korábban említett hivatkozáson keresztül. Az ügyfelek számára kialakított jegyűrlap könnyen használható. Ehhez e-mail cím, név és telefonszám szükséges, az e-mail cím és a név az egyetlen kötelező beállítás. Ezen űrlap minden felhasználójának ki kell választania a jegy témáját. Használata meglehetősen egyszerű, és jó szervezési képességekkel bővítheti az ügyfélszolgálatot. Azonban továbbra is a legnépszerűbb módszer az e-mail küldése egy másik e-mail címre.

osTicket - jegy űrlap

A jegyek szinte azonnal megérkeznek a rendszerbe, ami nagyszerű. Most, az osTicket felülete sokkal jobb lesz, ha kinyitja a jegyet. Kinyúlik a hosszabb üzenetek befogadására, és minden jól látható. A jegyekre válaszoló mező is jól megtervezett, így bőséges teret biztosít a válaszok számára. A legfontosabb, hogy minden funkció jól látható. Ezek a dolgok elsőre talán nem tűnnek lenyűgözőnek, de emlékeztessük magunkat, hogy egy nagyon olcsó, vagy akár ingyenes jegyrendszerrel van dolgunk.

osTicket - jegy válasz mező

A felület jegyválasz része több funkciót is felfed, mint például az előre elkészített válaszok és a szövegszerkesztési lehetőségek. Az összes szabványos szövegformázási funkciót is megkapja, a média, hivatkozások, felsoroláspontok, HTML vagy akár vizuális elemek, például vonalak csatolásának lehetőségével. Az egyik érdekes funkció a teljes képernyős módra váltás lehetősége, amely jelentősen megnöveli a képernyőn megjelenő válaszmezőt. Ez nagyon hasznos lehet azoknak a felhasználóknak, akik kisebb képernyővel rendelkező eszközöket használnak. A jegyekben belső jegyzeteket is használhat.

osTicket - teljes képernyős mód

Noha az osTicket elsőre túl bonyolult megoldásnak tűnhet, minden bizonnyal mindent kínál, amire a jegykezelő felhasználónak szüksége lehet munkája elvégzéséhez. Az egyetlen jelentős hátrány az, hogy az ügyfeleknek egy jegybeküldő rendszeren keresztül kell kapcsolatba lépniük az ügynökökkel, ahelyett, hogy egyszerűen e-mailben küldenének üzenetet. Azonban még ezt a hátrányt is előnnyé lehet fordítani a megfelelő helyzetben és bizonyos feltételek mellett.

osTicket árak

Az osTicket három verzióval és különböző árazási lehetőségekkel érkezik. Ezek nem feltétlenül eltérő árazási csomagok, hanem ugyanazon szoftver különböző verziói, amelyek bizonyos változtatásokkal együtt járnak. Nézzük meg, mit kaphat.

Nyílt forráskód

Az osTicket nyílt forráskódú verziója ingyenesen elérhető a közösség támogatásával. Csak az alapvető e-mail integrációt kínálja. Fizetés nélkül letöltheti az osTicket weboldaláról.

Felhő által üzemeltetett

Az osTicket felhőalapú verziója az egyetlen, amelyhez 30 napos ingyenes próbaverzió tartozik. Ha úgy dönt, hogy továbbra is használja, havonta 9 dollárba kerül felhasználónként. Szinte az összes elérhető funkciót kínálja, beleértve az e-mailes és telefonos folyamatos támogatást, az ingyenes munkamenetet, a menedzselt frissítéseket és karbantartást, a sziklaszilárd infrastruktúrát és a garantált üzemidőt, valamint a napi biztonsági mentéseket.

Virtuális készülék

Az osTicket Virtuális készülék opciójának nincs elérhető ára. Egyedi az Ön igényei alapján. Az egyetlen kiegészítés az, hogy az osTicket az Ön üzleti igényei szerint lesz testreszabva, így személyre szabott megoldást kap.

Konklúzió

Egyrészt az osTicket elég jó jegykezelő rendszert kínál fontos funkciókkal, amelyek ingyenesen elérhetők, másrészt azonban vannak bizonyos korlátai a használati esetet illetően. Akárhogy is, az osTicket meglepetésekkel teli versenyzőnek tekinthető. Ha nem bánja a kötelező jegyforma opciót, az osTicket nagyon jó jegykezelő megoldás lehet vállalkozása számára, bár kevésbé rugalmas, mint a többi jegykezelő szoftver.

Gyakori problémák

Problémák az osTicket bejelentkezéssel az időtúllépés után

Ha nem tud újra bejelentkezni az osTicketből történő automatikus kijelentkezés után, és „A munkamenet időkorlátja inaktivitás miatt” hibaüzenetet kapja, próbálja meg kikapcsolni a böngészőt. Körülbelül egy perc múlva kapcsolja be újra, és próbáljon meg bejelentkezni. Ha a probléma továbbra is fennáll, próbáljon meg újra bejelentkezni egy másik böngészőből, vagy használja az inkognitó módot.

Folyamatosan kijelentkezem az osTicket-ből

Ha szeretné meghosszabbítani az osTicketbe való bejelentkezés idejét inaktív állapotban, ezt a beállításokban megteheti. Nyissa meg a Beállításokat, és növelje az Ügynöki munkamenet időtúllépési értékét az igényeinek megfelelően. Az értéket az Ügynökök és a Felhasználók részben is módosíthatja.

Product reviews

A Tidio-t fontolgatja a közösségi média ügyfélszolgálataként? Tekintse meg áttekintésünket, és nézze meg, hogyan teljesített általános tesztünk során.

Tidio közösségi média ügyfélszolgálati szoftver áttekintése

A Tidio kommunikációs rendszer összegyűjti az összes kommunikációt, és számos funkciót kínál, mint például chatbotok és elemzéseket. A felület nagyon jól van kialakítva, és könnyű vele dolgozni a látogatók információit és a beállításokat illetően. Az ingyenes csomag lehetőséget kínál a chatbotokkal és az élő csevegéssel, a kommunikáció minden típusára érzékenyen reagál, és a felhasználók mindig frissítéseket kapnak. Az árak alapján választható csomagok lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy a hatékonyabb kommunikáció érdekében válasszák ki a legmegfelelőbb opciót.

Reviews - Kozossegi Media Ugyfelszolgalati Szoftverek Attekintese - Zendesk 4

Reviews - Kozossegi Media Ugyfelszolgalati Szoftverek Attekintese - Zendesk 4

A Quality Unit bemutatja a LiveAgent szolgáltatását, amely több csatornán keresztül teszi lehetővé, hogy ügyfelekkel kommunikálhasson. Regisztráljon és kezdjen el ügyfeleivel kapcsolatot létesíteni. A weboldal sütiket használ, és lehetőséget ad egy élő csevegésre is. Tudjon meg többet a LiveAgentról egy demóval vagy kérjen segítséget az ügyfélszolgálattól.

Chatbot eszközt keres cége számára? Csatlakozzon hozzánk a Tidio chatbot részletes áttekintésére, hogy megtudja, megfelel-e az Ön igényeinek.

Tidio chatbot értékelés

A Tidio chatbot különböző területeken alkalmazható, ám annak hatékonysága a megfelelő tudással érhető el. Az alkalmazás chatbot-készítője hasznos eszközökkel rendelkezik, amelyek megkönnyítik a tervezést. A chatbot különféle feltételeket tartalmazhat, amelyek lehetővé teszik annak viselkedésének szabályozását, az alkalmazás könnyen integrálható, és jól működik korlátozott képességekkel is. Az alkalmazás célja az időtakarékos ügyfélkezelés, azonban fontos az is, hogy az emberi ügyfélszolgálat is rendelkezésre álljon a bonyolultabb feladatokhoz. Az ingyenes csomagban számos, a chatbotozáshoz hasznos funkció elérhető, míg a legkomplexebb tervek akár akár korlátlan élő csevegést és egyedi számú chatbot-elköteleződést is tartalmaznak.

Reviews - Kozossegi Media Ugyfelszolgalati Szoftverek Attekintese - Reamaze

Reviews - Kozossegi Media Ugyfelszolgalati Szoftverek Attekintese - Reamaze

A Re:amaze egy ügyfélszolgálati jegykezelő rendszer, melynek atizálási funkciói közé tartoznak a válaszsablonok, munkafolyamatok, ügyfél szolgáltatások és robotok. A közösségi média funkciói elég jók és megbízhatóak számos integrációval. Az árazási csomagok között van egy alap ajánlat, amely korlátlan e-mail postafiókot, élő csevegést és közösségi média csatornákat tartalmaz. Azonban a funkcionalitás az elmúlt évekhez képest kissé elavultnak tűnik.

Weboldalunk sütiket használ. A folytatással feltételezzük, hogy engedélyezi a sütik telepítését, ahogy azt a weboldalunk részletezi adatvédelmi és sütikre vonatkozó irányelvek.

×
Foglaljon le velünk egy hívást, és fedezze fel, hogy a LiveAgent milyen előnyöket nyújthat vállalkozása számára.

Több időpontban is elérhetőek vagyunk

Foglaljon le egy demót