Tidio jegykezelő áttekintése

LiveAgent is a company that provides customer service and call center software solutions. They offer various popular software solutions, such as VoIP phone systems and complaint management systems, and they have won awards and certifications. Customers can become partners, and the company has a blog, glossary, and e-learning resources. Sales contacts are available and users can sign up to receive updates and news. A new account is being created and will be sent via email.
Tidio jegykezelő áttekintése
Compare Tidio jegykezelő áttekintése with other in: How Tidio jegykezelő áttekintése is doing on review portals
4.7
Average rating based on data from trusted review portals
1987 reviews

A Tidio nem egy dedikált jegykezelő szoftver, de jegykezelő funkciói meglephetik hatékonyságukkal. Tekintse meg a Tidio jegykezelő rendszer áttekintését, és derítse ki, hogy ez a chat-megoldás megfelel-e jegykezelő igényeinek.

Pricing
Starting from:
15.66   havonta
Equal to LiveAgent's Free plan Liveagent pricing
Free trial: Yes
Free version: Yes

Jana Kostelanska

Editor's rating

Jana Kostelanska
Overall rating
4.2
Felhasználói tapasztalat
3.5
Ár
4
Implementálás
5

Key takeaways

Pros

  • Hatékony jegykezelő annak ellenére, hogy nem ez az elsődleges fókusz
  • Elegendő funkciók
  • Nagyszerű design

Cons

  • Ár, ha fizetős csomagot választ
  • Speciális funkciók hiánya

Kezdő lépések a Tidio jegykezelővel

A Tidio-ban való regisztráció az egyik leggyorsabban elérhető. Csak az e-mail címére és egy webhelyére van szüksége a befejezéshez, és miután megtette, szinte azonnal az alkalmazáshoz kerül. Mivel a Tidio elsősorban az élő csevegésre és a csevegőbotokra összpontosít, a folyamat része a csevegőmodul létrehozása és megvalósítása. Kihagyhatja ezt a lépést, és később visszatérhet hozzá, ha a Tidio jegykezelési funkciójára szeretne összpontosítani.

Tidio - vezérlőpult

Ha befejezte a regisztrációt, közvetlenül az alkalmazáshoz kerül. A fő irányítópult néhány betekintést nyújt a Tidio-fiókjairól, valamint a Tidio-val kapcsolatos friss hírekről és frissítésekről. A főmenü opcióit az alkalmazás bal oldalán, a kontrasztos sávban találja. Általánosságban elmondható, hogy az alkalmazás nagyon jól megtervezett, így egyetlen felhasználó sem érzi magát elveszettnek, amikor a Tidio funkcióit próbálja megtalálni. A jegykezelést a Beérkezett üzenetek menüpont alatt érheti el, amely az első a választékban.

Tidio - postafiók

A Tidio hasznos információkat nyújt az e-mail fiókok kezeléséről. Lehetőséget ad arra, hogy közvetlenül ebben a menürészben összekapcsolja őket a jegykezelővel, így nem kell a beállítások között turkálnia, hogy megtalálja. Miután rákattint a Csatlakozás gombra, a gomb a beállításokhoz viszi. Itt egyszerűen csatlakoztathatja e-mailjeit, vagy létrehozhat egy dedikált Tidio e-mail fiókot.

Tidio - e-mail beállítások

Úgy döntöttem, hogy létrehozok egy új, dedikált e-mail fiókot az áttekintés céljából. Tidio küldött nekem egy értesítő e-mailt, amelyben tájékoztatott, hogy az integráció sikeresen befejeződött. Az alkalmazás Beérkezett üzenetek részében minden kapott e-mailt elérhet. Mielőtt rátérnénk az áttekintés tesztelési részére, vessünk egy pillantást néhány figyelemre méltó jegykezelési funkcióra, amelyeket a Tidio kínál az ajánlatai részeként.

Tidio - jegy áttekintés

Tidio jegyrendszer funkciói

A Tidio jegykezelő rendszere nem a leggazdagabb a jegykezelő szoftverek között, de ennek ellenére a funkciók jó választékát kínálja, amelyek semmilyen helyzetben nem hagyják cserben. A jegykezelő rendszer összegyűjti az e-mailekből és a chatekből származó kommunikációt, így egyetlen univerzális postafiókkal rendelkezhet, amely segít egy helyről kezelni az összes kommunikációt.

Tidio - jegy funkciók

A jegykezelő rendszer támogatja a címkéket, amelyek segítségével a felhasználók jobban rendszerezhetik jegyeiket a saját maguk által kiválasztott kritériumok szerint. A Tidio egy Prioritások nevű funkciót is kínál, amely segít a felhasználóknak a jegyek sürgősségük alapján történő rendezésében. Válthat a jegytulajdonosok között, és átviheti a jegyeket egyik ügynöktől a másikhoz. Végül, de nem utolsósorban ott van a teljes jegytörténet, amely magától értetődő.

Tidio jegyrendszer teljesítménye és felhasználói élménye

A Tidio jegykezelő rendszert az ügynök szemszögéből teszteltem, hogy megmutassam, hogyan működik, és képet kaphat a teljes rendszer hasznosságáról a funkciókkal. Miután küldtem magamnak egy teszt e-mailt, eltartott néhány másodpercig, amíg megjelent a Tidio postaládájában. A várakozási idő azonban nem volt váratlanul hosszú. A Tidio minden jegynél egy praktikus időértesítést mutat, amely tájékoztat minden ügynököt, hogy mennyi ideje érkezett meg a jegy.

Tidio - jegykezelő

Ha egyszer rákattint egy jegyre annak megnyitásához, először megtekintheti a jegykezelő felületet. Nagyon jól megtervezett, nagy hangsúlyt fektetve ennek a szakasznak az üzenetére és a válaszokra. A legtöbb műveletet a jobb oldali panelen találja, míg a bal oldali panel áttekintést nyújt a beérkező levelek részeiről. A bal oldali panel a hozzá nem rendelt jegyek és az olvasatlan üzenetek egyszerű azonosítására is szolgál.

Tidio - e-mail melléklet tesztelése

A jegyválasz mező kezdetben nagyon kicsi, de a válasz hosszabbá válásával megnyúlik. Ez egy jó tervezési megoldás, amely szükség esetén a képernyőterület megtakarítását célozza. A Tidio néhány alapvető szövegszerkesztési és formázási lehetőséget kínál. Megtalálhatja a jegyekhez belső megjegyzés hozzáadásának lehetőségét, ami nagyon hasznos, ha bizonyos ügyféljegyekkel kapcsolatos információkat osztana meg kollégáival anélkül, hogy erről az ügyfél tudomást szerezne.

Tidio - válaszmező

A Tidio többféle küldési lehetőséget is kínál. Elküldheti a jegyet, és módosíthatja az állapotot Nyitott, Függőben vagy Megoldottra, attól függően, hogy a válasz sikeres volt-e az ügyfél problémájának megoldásában. A jobb oldali panel tartalmazza a jegyelőzményeket, a prioritási beállításokat, az állapotbeállításokat, a hozzárendelési információkat, valamint az ügyféladatokat, amelyeket közvetlenül a jegyben tölthet ki.

Tidio - többféle küldési opció

Összességében a Tidio jegykezelésének teljesítménye elég jó; nincsenek hibák vagy problémák, és minden a rendeltetésszerűen működik. A funkciókészlet nem a leggazdagabb, de ez nem jelenti azt, hogy haszontalan. Valójában ennek éppen az ellenkezője, sőt azt mondanám, hogy több mint kielégítő. A funkciókészlet egyszerűen mindent kínál, ami a hatékony jegykezeléshez szükséges.

Árazás

A Tidio négy változatban kínál csomagokat. Minden drágább csomag további szolgáltatásokat kínál, és eltávolít bizonyos használati esetekre vonatkozó korlátozásokat a magasabb árért. A Tido ingyenes csomagot is kínál, amely alapvető csevegési és jegykezelő rendszereket kínál hitelkártyaadatok megadása nélkül. Vegye figyelembe, hogy mivel a jegykezelés még az ingyenes csomagban is elérhető, nem igazán kell más lehetőséget mérlegelnie, kivéve, ha fejlett élő csevegésre és chatbotokra van szüksége. Vessünk egy pillantást az egyes csomagokra.

Free

Az ingyenes csomag havi 50 beszélgetést, 100 chatbot beszélgetést, e-mailes támogatást, asztali és okostelefon-alkalmazásokat, integrációkat, JavaScript API hozzáférést és a webhely látogatóiról szóló információkat tartalmaz.

Communicator

A kommunikációs csomag havi 15,66 dollárba kerül felhasználónként. Korlátlan számú élő csevegéshez és akár 5 ügynökhöz férhet hozzá. Ez a csomag 24 órás támogatást is biztosít az élő csevegésen, az engedélykezelő eszközökön, a valós idejű gépelési nézeten, az elemzéseken és a jelentéseken, a részlegfunkciókon, a látogatólistán, az oldalstatisztikákon és egyebeken keresztül.

Chatbots

A Chatbots csomag havi 31,74 dollárba kerül felhasználónként. Az összes korábban említett funkciót, havi 40 000 chatbot-beszélgetést, chatbot-szerkesztőt, Zapier szolgáltatáson keresztüli integrációt és még sok mást kínál.

Tidio+

A Tidio+ a csomag terv minden funkcióval és korlátok nélkül. Havi 235,16 dollárba kerül, és egyedi számú ügynököt, korlátlan élő csevegést, egyedi számú chatbot-elköteleződést és minden elérhető funkciót kínál. Ezenkívül egy elkötelezett ügyfél-sikermenedzsert is kap.

Konklúzió

Noha a Tidio nem elsősorban jegykezelő szoftver, nagyszerű jegyrendszert kínál ingyenesen, vagy méltányos áron, ha fejlettebb csomagot választ. A funkciókészlet elengedhetetlen és elegendő a legtöbb jegykiadási feladat elvégzéséhez, miközben problémamentesen egyenletes teljesítményt nyújt. Ez egy nagyszerű lehetőség a legtöbb olyan vállalkozás számára, amely alapvető jegykezelést igényel, azonban azoknak, akik fejlettebb jegykezelési funkciókat igényelnek, érdemes figyelembe venniük néhány versenytársat.

Gyakori problémák

Hogyan adhatom hozzá az e-mail címemet a Tidio jegykezelőhöz?

A Tidio-fiókjában nyissa meg a Beérkezett üzenetek mappát, és keresse meg a Jegykezelés lehetőséget. Az alkalmazás kérni fogja, hogy csatlakoztassa e-mail címét. Két lehetőség közül választhat: hozzon létre egy új Tidio e-mailt, vagy csatlakoztassa a meglévőt. Válassza az utóbbi lehetőséget. A Tidio nem kínál közvetlen integrációt egyik szolgáltatóval sem, ezért be kell állítania az e-mailek automatikus átirányítását a Tidio-fiókjába. Az e-mail továbbítás beállítása e-mail szolgáltatónként eltérő, ezért meg kell találnia egy útmutatót, amely elmagyarázza ennek a műveletnek a végrehajtását. A Tidio tudásbázisában talál néhány útmutatót az e-mailek továbbításához.

Hogyan adhatok hozzá további e-mail címeket a Tidio jegykezelőhöz?

Nyissa meg Tidio-fiókját, és lépjen a beállításokhoz. Válassza a Jegykezelés lehetőséget, majd kattintson a Postafiók létrehozása gombra. Hozzáadhat egy már meglévő e-mail címet, vagy létrehozhat egy dedikált Tidio e-mail címet a rendszerben. Ha úgy dönt, hogy saját e-mail címet ad hozzá, akkor be kell állítania az automatikus továbbítást, hogy minden jegy megérkezzen a Tidio jegykezelő rendszerébe.

Product reviews

Tidio ügyfélszolgálat elérhetőségei

A LiveAgent egy népszerű ügyfélszolgálati szoftver, amely többek között bejövő call center szoftverrel és panaszkezelési rendszerrel is rendelkezik. Az önkiszolgáló szoftver segíti az ügyfeleket, míg az ügyfélportál és az e-mail kezelő szoftver a kommunikációt segíti. A vállalat támogatási portállal rendelkezik, adatmigrációt végrehajt, és a rendszer állapotáról is tájékoztatást ad. A blog, az akadémia, a sablonok és a webináriumok is rendelkezésre állnak. A LiveAgent célja a minőségi ügyfélszolgálat nyújtása, és partnereivel is szoros együttműködésben áll, melyek között szerepelnek VoIP-partnerek is. A vállalat évről-évre díjakat és tanúsítványokat kap, és bejelentett partnerprogramja is aktív.

Szeretne többet megtudni a Bitrix24 tudásbázisáról? Tekintse meg cikkünket, hogy megtudja, hogyan működik, és hogyan teljesített tesztjeink során.

Bitrix24 tudástár értékelése

Az ügyfélszolgálat végzése során fontos a hatékonyság és az ügyfél elégedettsége. Az integrációs kérelmek beküldésére sablonokat készítettek, hogy a felhasználók könnyen kérhessenek új integrációkat. Az "inbound" értékesítési ügynökök a telefonon keresztül dolgoznak és szorosan együttműködnek más belső részlegekkel. A Legjobb Ügyfélportál Szoftver Magyarországon 2023-ban | LiveAgent önkiszolgáló támogatást kínál az ügyfeleknek és lehetővé teszi jegyek előrehaladásának nyomon követését. Bitrix24 élő chat szoftver egy átfogó értékesítési és kapcsolattartói platform, amelynek a felhasználói felülete kissé zavaros, de hatékony.

Every business thrives on excellent customer service. Discover whether your company provides these services by reading our statistics and benchmarks.

A jegykezelés fontossága

Az ügyfélszolgálati élmény fontos a pozitív szájreklám és a bevételnövekedés szempontjából. Sok ügyfél hagyja el a kosarát információhiány miatt, és az ügynököknek szétkapcsolt rendszerek miatt nehéz az ügyfélszolgálat. A jegykezelő rendszerek segíthetnek a problémán, javítva az ügyfélélményt és növelve a cég bevételét.

Chatbot eszközt keres cége számára? Csatlakozzon hozzánk a HubSpot chatbot részletes áttekintésére, hogy megtudja, az Ön igényeinek megfelelő eszköz-e.

HubSpot chatbot értékelés

A HubSpot egy CRM-platform, amely szolgáltatásokat kínál az ügyfelekkel való interakciók kezelésében és elemzésében az ügyfél életciklusa során. Megtalálható benne a chatbot funkcionalitás, amely könnyen használható. A chatbot különféle feladatok elvégzésére használható, mint például találkozók lefoglalása, támogatási jegyek létrehozása és potenciális ügyfelek minősítése. A HubSpot számos integrációt kínál az értékesítés és az ügyfélszolgálat területén. A felhasználók számára elérhető oktatóanyagok hozzáférést biztosítanak az eszközhöz, amelyek segítségével a chatbot könnyen használhatóvá válik.

Weboldalunk sütiket használ. A folytatással feltételezzük, hogy engedélyezi a sütik telepítését, ahogy azt a weboldalunk részletezi adatvédelmi és sütikre vonatkozó irányelvek.

×
Foglaljon le velünk egy hívást, és fedezze fel, hogy a LiveAgent milyen előnyöket nyújthat vállalkozása számára.

Több időpontban is elérhetőek vagyunk

Foglaljon le egy demót