Chatfuel Chatbot értékelés

A Tidio chatbot különböző területeken alkalmazható és hatékonysága a megfelelő tudással érhető el. Az alkalmazás chatbot-készítője hasznos eszközökkel rendelkezik és jól működik korlátozott képességekkel is. Célja az időtakarékos ügyfélkezelés, de fontos az emberi ügyfélszolgálat is. Az ingyenes csomagban számos hasznos funkció elérhető, míg a legkomplexebb tervek akár korlátlan élő csevegést és egyedi számú chatbot-elköteleződést is tartalmaznak.
Chatfuel Chatbot értékelés
Compare Chatfuel Chatbot értékelés with other in: How Chatfuel Chatbot értékelés is doing on review portals
4.4
Average rating based on data from trusted review portals
93 reviews

A Chatfuel chatbot megoldása gyerekjáték, megkönnyíti a személyre szabott beszélgetéseket, lehetővé téve a közönség hatékony és eredményes megszólítását. És a legjobb rész? Hihetetlenül könnyű elkezdeni.

Pricing
Starting from:
  havonta
Free trial: No
Free version: No

Martina Durisinova

Editor's rating

Martina Durisinova
Overall rating
3.7
Felhasználói élmény
4
Ár
3
Implementálás
4

Key takeaways

Pros

  • Ingyenes verzió elérhető
  • Könnyű regisztrációs folyamat
  • Felhasználóbarát felület

Cons

  • Néhány alkalmi hiba előfordulhat
  • Csak a Facebookon keresztül lehet regisztrálni
  • Rendkívül összetett és nem intuitív árazási stratégia

A Chatfuel Chatbot funkció használatának első lépései

A Chatfuel egy felhasználóbarát chatbot-építő platform vállalkozások és magánszemélyek számára. A Chatfuel segítségével chatbotokat állíthat be a Facebook Messenger, WhatsApp, Instagram és más webhelyek számára kódolási ismeretek nélkül. Drag-and-drop felülete megkönnyíti a különféle interakciókra képes chatbotok létrehozását és testreszabását. Ez magában foglalja az ügyfelek kérdéseinek megválaszolását, a találkozók ütemezését és a rendelések feldolgozását.

Először is, ahhoz hogy megfelelően teszteljem a Chatfuel alkalmazást, be kellett jelentkeznem egy fiókba. Ezt a szoftver weboldalán keresztül tettem meg.

Véleményem szerint a regisztrációs folyamat egyszerű és felhasználóbarát. Amikor felkerestem a Chatfuel webhelyet, azonnal megláttam az Ingyenes próbaverzió indítása gombot. A telepítési folyamat elindításához rákattintottam.

Amint ez megtörtént, átirányítottak a Chatfuel regisztrációs oldalára, ahol arra kérték, hogy jelentkezzek be a Facebook fiókommal – más lehetőség nem volt.

Hozzon létre Chatfuel fiókot

Úgy találtam, hogy ez egy jó módszer a regisztrációs folyamat egyszerűsítésére. Másrészt értékeltem volna az alternatív regisztrációs lehetőségeket.

A Chatfuel kéri a Facebook-hozzáférést.

Nem kellett hitelkártyaadatokat megadni, vagy befizetni. Ennek az az oka, hogy a Chatfuel ingyenes csomagot kínál a felhasználók számára, hogy pénzügyi kötelezettségvállalás nélkül építsék és teszteljék chatbotjaikat.

Miután kitöltöttem a regisztrációs űrlapot a Facebook-on keresztül, átirányítottak a Chatfuel irányítópulthoz, ahol néhány kérdésre kellett válaszolnom:

Chatfuel - információk az üzletéről

Miután mindegyikre válaszoltam, felszólítást kaptam, hogy kapcsoljam össze a Facebook-oldalamat a chatbottal.

Chatfuel - csatlakoztassa Facebook oldalát

Általában a regisztrációs folyamat csak néhány percet vett igénybe. Nem volt semmilyen visszaigazolás vagy megerősítés e-mailben vagy egyéb formában. Mindezek ellenére úgy gondolom, hogy a Chatfuel könnyen kezelhető felületet biztosít, amely lehetővé teszi, hogy akár kezdő felhasználók is könnyen elindíthassák a chatbotot.

Chatfuel Chatbot tulajdonságok és implementálásuk

Amint elkészültem a regisztrációval, elérkezett az idő a bot funkcióinak alapos tesztelésére és azok implementálására – ez a legizgalmasabb rész.

Véleményem szerint a Chatfuel vonzó, letisztult designnal rendelkező felhasználói felületet kínál, amely még kezdőknek is könnyen átlátható.

A platformnak barátságos küllemű megjelenése van, amely lehetővé teszi a chatbotok egyszerű létrehozását és kezelését.

Chatfuel - chatbotok áttekintése

A drag-and-drop szerkesztő lehetővé tette, hogy testreszabjam a chatbot kinézetét és érzetét, valamint hozzáadhassak funkciókat az ízlésem szerint.

A Chatfuel számos funkciót kínál felhasználóinak. Ide tartozik az egyenes támogatáshoz való hozzáférés, akár 50 aktív beszélgetés lehetősége felhasználókkal, és a Facebook Messenger és Instagram chatbotok létrehozásának lehetősége. Ráadásul a chatbot természetes nyelvi feldolgozást használ (NLP), amely lehetővé teszi a chatbot számára, hogy megértse és válaszoljon a természetes nyelvű bevitelre a felhasználóktól.

Chatfuel - válassza ki a chatbot sablont.

A platform emellett harmadik fél szolgáltatásokkal is integrálódik, mint például a Zapier, Calendly és Stripe. Ezek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy automatizálják a rendelésfeldolgozást és az időpontfoglalást.

A Chatfuel használata közben nem tapasztaltam semmilyen problémát a chatbot tesztelése során. Azonban hibákat tapasztalhat egy új funkció beállításakor vagy egy harmadik féltől származó szolgáltatással való integráció során – akárcsak bármely más eszköz esetében. Ebben az esetben a Chatfuel átfogó súgóközpontot és közösségi fórumot kínál, ahol választ találhat kérdéseire.

Chatfuel - chatbot beállítása
Chatfuel - Facebook chatbot beállítása

Emellett a Chatfuel számos támogató erőforrást biztosít, ideértve az oktatóanyagokat, dokumentációkat és e-mail támogatást.

Összességében a Chatfuel egy egyértelmű és intuitív felületet kínál, amely könnyen navigálható. Bár előfordulhatnak apróbb problémák vagy zavarok, a platform ügyfélszolgálata biztosítja, hogy a felhasználók gyorsan megoldhassák azokat.

Teljesítmény és hasznosság

Mint valaki, aki használta és tesztelte a Chatfuel chatbotot egy Facebook oldalon, teljes mértékben lenyűgözött a teljesítménye. A bot rendkívül felhasználóbarát és intuitív, így bárki számára könnyű navigálni és használni. Különösen értékeltem az általa nyújtott személyre szabott élményt, amely válaszait az én konkrét igényeimre és érdeklődésemre szabta. A bot képessége, hogy gyorsan releváns információkat nyújtson és válaszoljon a kérdésekre, nagyon sok időt és erőfeszítést takarított meg nekem.

Általánosságban elmondható, hogy a Chatfuel chatbotot rendkívül hasznos eszköznek tartom mindenki számára, aki hatékonyabban szeretne kommunikálni a Facebook oldal felhasználóival.

Chatfuel Chatbot árazás

A Chatfuelnek van néhány nagyon zavaró árképzési stratégiája. Weboldalukat átnézve 3 különböző árazási oldalt találtam, amelyek mindegyike más-más díjakat javasol. A zavar tisztázása érdekében megkerestem az ügyfélszolgálatukat. Válaszuk gyors és éleslátó volt. Az elmondottak alapján az ár a felhasználó helyétől és az IP-címtől függően változhat.

Ha Ön, mint én is új felhasználója a platformjuknak, akkor van egy meghatározott árazási táblázatuk, amely lehetséges, hogy a vonatkozni fog Önre. Részletesen kifejtem alább. Az árak azonban attól is függenek, hogy hol tartózkodik földrajzilag. Ezért érdemes figyelembe venni, hogy nem 100%-ban biztos, hogy Önre is vonatkozni fog ez az árazás.

Trial plan

Bár korlátozott, a Chatfuel felhasználói élhetnek egy próbacsomaggal. Facebook Messenger és Instagram chatbotokat építhet, akár 50 aktív beszélgetést tarthat felhasználókkal, és közvetlen támogatást is kérhet. Ráadásul hozzáférést biztosít a különféle sablonokhoz, a folyamatépítőhöz és integrációkhoz is.

Entrepreneur plan

Továbbhaladva, havi 12 dollárért megkaphatja az Entrepreneur csomagot. Az ingyenes csomag szolgáltatásaihoz képest akár 500 beszélgetést is élvezhet. Ez elég jelentős különbség az előző csomaghoz képest.

Startup plan

Ha havi 8 dollárral növeli költségvetését, akkor kétszer annyi beszélgetést folytathat (a korábbi csomaghoz képest). Mindennek köszönhetően a Startup csomag áll rendelkezésre, amely havi 20 dollárba kerül évente fizetve.

Small Business plan

A Chatfuel által kínált következő csomag a kisvállalkozási csomag valamivel drágább – havi 48 USD éves számlázással. Ez 3000 beszélgetést kínál.

Growing Business plan

Végül a Growing Business lehetőség. Ez a legfejlettebb az összes közül. Ez azért van, mert havonta legfeljebb 10 000 beszélgetést tesz lehetővé. Ezt a csomagot valamivel kevesebb, mint havi 100 dollárért kaphatja meg.

Az egyes csomagokhoz elérhető felhasználói funkciók például az áramlástervező, sablonok, kommunikációs automatizálás, ajánlókezelés, élő chat, támogatás és integrációk.

Abban az esetben, ha túllépi a csomag korlátját, néhány extra díjat számolhatnak fel.

Konklúzió

Összességében nagyon lenyűgözött a Chatfuel chatbot platformja. Könnyű kezelhetősége, testreszabási lehetőségei és számos funkciója jó választássá teszik bármilyen méretű vállalkozás számára.

Bár előfordulhatnak időnként problémák vagy zavarok, a platform átfogó súgóközpontja és közösségi fóruma bőséges támogatást nyújt a felhasználóknak. Ezenkívül a Chatfuel árazási csomagjai elérhetővé teszik a változó költségvetésű vállalkozások számára. Összességében, ha egy felhasználóbarát, funkciókban gazdag chatbot-platformot keres, határozottan javaslom, hogy próbálja ki a Chatfuelt.

Gyakori problémák

Problémáim vannak a Chatfuel és a Facebook oldal összekapcsolásával

Az Chatfuel chatbot csatlakozási problémáinak elkerülése érdekében térjen át a Chatfuel Kezdőlapjára, majd válassza ki a Facebook oldal lehetőséget. Válassza ki az oldalt, amelyhez csatlakozni szeretne, majd kattintson a Csatlakozás gombra. Válassza ki a Kész-t, és készen is van. Ha véletlenül a helytelen oldalt csatlakoztatta, csak kapcsolja ki, majd adja hozzá azt, amit eredetileg szeretett volna.

A Chatfuel bot nem reagál.

Először is ellenőrizze, hogy a bot engedélyezve van-e. Másodszor, tesztelje a botot a Chatfuel platformján, hogy megnézze, megfelelően van-e konfigurálva. Ezután ellenőrizze, hogy a bot megfelelően integrálva van-e az Ön platformjával vagy webhelyével. Ne feledje továbbá, hogy a probléma a rendelkezésre álló kreditek számával lehet.

Product reviews

Chatbot eszközt keres cége számára? Csatlakozzon hozzánk a Tidio chatbot részletes áttekintésére, hogy megtudja, megfelel-e az Ön igényeinek.

Tidio chatbot értékelés

A Tidio chatbot különböző területeken alkalmazható, ám annak hatékonysága a megfelelő tudással érhető el. Az alkalmazás chatbot-készítője hasznos eszközökkel rendelkezik, amelyek megkönnyítik a tervezést. A chatbot különféle feltételeket tartalmazhat, amelyek lehetővé teszik annak viselkedésének szabályozását, az alkalmazás könnyen integrálható, és jól működik korlátozott képességekkel is. Az alkalmazás célja az időtakarékos ügyfélkezelés, azonban fontos az is, hogy az emberi ügyfélszolgálat is rendelkezésre álljon a bonyolultabb feladatokhoz. Az ingyenes csomagban számos, a chatbotozáshoz hasznos funkció elérhető, míg a legkomplexebb tervek akár akár korlátlan élő csevegést és egyedi számú chatbot-elköteleződést is tartalmaznak.

Reviews - Chatbot Velemenyek - Manychat

Reviews - Chatbot Velemenyek - Manychat

The article discusses several customer service software systems, including Re:amaze and Statusbrew. Re:amaze offers features such as response templates and chatbots, but its functionality seems outdated compared to the competition. Statusbrew offers real-time chat support. The article also mentions LiveAgent, but does not provide much information.

Keressen ismeretlen számokat, és tudjon meg további információkat a fordított telefonkereséssel. Itt tudhat meg többet a hívó felek egyszerű azonosításáról.

Fordított telefonkeresés

A reverse phone lookup is a great tool for discovering information about unknown phone numbers and blocking unwanted calls. It is important to choose a provider that ensures the protection of personal data and accurate information. Consider factors such as ease of use, available information, cost, data privacy, and good customer service before selecting a provider. Free options may not provide extensive information, so it is important to determine what information is best suited to your unique needs.

Weboldalunk sütiket használ. A folytatással feltételezzük, hogy engedélyezi a sütik telepítését, ahogy azt a weboldalunk részletezi adatvédelmi és sütikre vonatkozó irányelvek.

×
Foglaljon le velünk egy hívást, és fedezze fel, hogy a LiveAgent milyen előnyöket nyújthat vállalkozása számára.

Több időpontban is elérhetőek vagyunk

Foglaljon le egy demót