Manychat bot áttekintés

The article discusses several customer service software systems, including Re:amaze and Statusbrew. Re:amaze offers features such as response templates and chatbots, but its functionality seems outdated compared to the competition. Statusbrew offers real-time chat support. The article also mentions LiveAgent, but does not provide much information.
Manychat bot áttekintés
Compare Manychat bot áttekintés with other in: How Manychat bot áttekintés is doing on review portals
4.6
Average rating based on data from trusted review portals
133 reviews

A Manychat chatbot egy megoldás az interaktív beszélgetések automatizálására Instagramon, Facebookon és SMS-eken. Könnyen használható időnkénti sebességhibákkal. Olvassa el ezt az ismertetőt, hogy megtudja, hogy a Manychat megfelel-e az Ön igényeinek.

Pricing
Starting from:
0 vagy 15   havonta
Free trial: Yes
Free version: Yes

Andrej Csizmadia

Editor's rating

Andrej Csizmadia
Overall rating
4.7
Felhasználói tapasztalat
5
Ár
5
Implementálás
4

Key takeaways

Pros

  • Ingyenesen használható
  • Nagyon barátságos felület
  • Vonzó funkciók, figyelembe véve, hogy ingyenes eszközről van szó.

Cons

  • Kis változatosság a csomagokban
  • Időszakos hibák Facebook API-val kapcsolatos problémák miatt
  • Nincs beépített naptár

Kezdő lépések a Manychat bot funkciójával

A Manychat egy chatbot-építő platform, amely interaktív chatbotok létrehozására szolgál az Instagram Direct Messages, a Facebook Messenger és az SMS-ekben. Vizuális fogd és vidd felületet biztosít, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megtervezzék és testreszabják chatbotjaikat anélkül, hogy kódot kellene írniuk. A platform számos vonzó funkciót is kínál. Ilyenek például az előre elkészített sablonok, a közönségszegmentálás, a közvetítés és az elemzés.

Manychat kezdőlap

Számomra a Manychat telepítésének folyamata úgy kezdődött, hogy meglátogattam a Manychat webhelyet, és rákattintottam a “Ingyenes kezdés” gombra. Innentől kezdve arra kértek, hogy válasszak egyet a 4 csatorna közül: Instagram, Facebook, Telegram és WhatsApp. Mivel szerettem volna tesztelni a chatbotot a Facebook Messengeren, rákattintottam erre a lehetőségre, és a kérésnek megfelelően bejelentkeztem a Facebook-fiókommal.

Manychat - válassza ki a csatornáját a folytatáshoz

A Manychat hozzáférést kért egy csomó különböző részlethez rólam és a tulajdonomban lévő oldalaimról, mint például név, profilkép, e-mail cím, oldalak kezelése és elérése stb. Nem volt más választásom, mint beleegyeztem, aztán mehettem tovább.

Manychat kéri a Facebook hozzáférést

A regisztrációs folyamat során a Manychat egyszerű élményt nyújt, amely segít a felhasználóknak beállítani a chatbotot. Azt mondanám, hogy a Manychat szolgáltatásra való regisztrációhoz szükséges idő attól függ, hogy a felhasználó járatos-e az ehhez hasonló regisztrációs folyamatokban. Általában a telepítési folyamat néhány perctől több percig is eltarthat.

Manychat regisztrációs folyamat

Összességében úgy érzem, hogy a Manychat arra törekszik, hogy a telepítési folyamatot a lehető legegyszerűbbé tegye az újoncok számára. A szoftvert úgy tervezték, hogy felhasználóbarát és intuitív legyen. Véleményem szerint a vállalat széleskörű támogatást és erőforrásokat biztosít a felhasználók gyors működéséhez.

Manychat - válassza ki az üzleti megoldását

Manychat bot funkciók és implementáció

Általában véve a Manychat tiszta és intuitív felhasználói felülettel rendelkezik. A platform szembarát látványtervvel rendelkezik, amely megkönnyíti a navigációt és a használatát. Könnyedén megtaláltam az alkalmazásban, amire szükségem volt, és különösebb nehézségek nélkül elkezdtem építeni a chatbot automatizálásokat.

Tetszik nekem az a tény, hogy a Manychat széles körű funkciók és lehetőségek kínálatával rendelkezik chatbotok és automatizálások létrehozásához.

Manychat - állítsa be automatizálását

Kifejezetten értékelem a következő funkciókat: kulcsszavak beállítása, növekedési eszközök és a drag-and-drop szerkesztő. Számos előre elkészített sablon és automatizálási sorozat is elérhető, amelyeket hasznosnak találtam a gyors kezdéshez. A kedvenc példáim közé tartoznak az olyan használati esetek, mint az „elköteleződés növelése”, „telefonszámok rögzítése” és „információ a termékekről”.

Manychat - kezdje egy sablonnal

Az az érzésem, hogy kezdetben zavarónak találhatja a platformot, különösen akkor, ha nem ismeri a chatbot technológiát. A Manychat azonban számos támogatást és oktatóanyagot kínál a felhasználóknak az induláshoz. Ez kiterjedt tudásbázist, oktatóvideókat és egy közösségi fórumot foglal magában, ahol a felhasználók kérdéseket tehetnek fel, és útmutatást kaphatnak másoktól. Összességében úgy gondolom, hogy a Manychat felhasználóbarát kezelőfelülettel és átfogó funkciókészlettel rendelkezik a chatbotok és automatizálások létrehozásához az ingyenes csomagon belül.

Teljesítmény és hasznosság

A chatbot teljesítményének és hasznosságának értékelése érdekében úgy döntöttem, hogy összekapcsolom az egyik teszt Facebook oldalammal. Ami a chatbot folyamatok beállítását illeti, a folyamatot viszonylag egyszerűnek találtam. Vannak vonzó sablonok, amelyeket természetesen kihasználtam. Ha azt nézzük, hogy a chatbot hogyan teljesített a különböző felhasználói bemenetekre, nem igazán tudok negatív szavakat mondani. A Manychat pontosan válaszolt, amikor beállítottam az összes parancsot. Itt csak a válaszok gyorsaságára lehet panaszom. De talán ez olyan tényezőktől függ, mint például az internet sebessége. Összességében a chatbot megtette, amit tennie kellett.

Manychat bot árazás

Ez egy ingyenes megoldás, egy fizetős csomag áll rendelkezésre, ha növelni szeretné a funkcióit. Nézzük meg a feliratkozási lehetőségeket részletesebben lentebb.

Free plan

Az ingyenes csomag különféle funkciókat kínál, amelyek méretüktől függően elegendőek lehetnek az Ön igényeihez. Néhány funkció, amelyet ezen az opción belül kap, korlátlan chatbot-folyamatot, 10 címkét, 2 sorozatot és 3 kulcsszót tartalmaz. Ennek a csomagnak az a hátránya, hogy benne van a Manychat márkaépítés, amit személy szerint kényelmetlennek tartok.

Pro plan

Ami a fizetős csomagot illeti, havonta 15 dollárba kerül. Ez egy viszonylag alacsony díj, ha megnézzük, milyen funkciókat kínál. Ilyenek például a korlátlan chatbot-folyamatok, a korlátlan címkék és sorozatok, a Manychat márkajelzés hiánya, és még az egyérintéses kapcsolati adatok gyűjtése is.

Konklúzió

Az áttekintés befejezéseként nagyon élveztem a Manychat chatbot szoftver kipróbálását. Véleményem szerint ez egy nagyszerű eszköz olyan kisvállalkozások számára, amelyek alapvető szükségletekkel rendelkeznek, amikor chatbotokról van szó. A chatbotot könnyű beállítani és használni, az árazás pedig nem is lehetne költségvetésbarátabb. Azt mondanám, hogy minden újoncnak bizonyos mértékig tetszeni fog ez a chatbot. Bár a funkciók nem túl gazdagok (az alternatív megoldásokhoz képest), de ez ne tántorítsa el.

Gyakori problémák

Miért küld a botom hibás üzeneteket?

A botja néhány okból helytelen üzeneteket küldhet. Ezen okok megtalálásához 4 dolgot kell ellenőriznie. Először ellenőrizze, hogy az „Azonnali válasz” be van-e kapcsolva. Bekapcsolása problémákat okozhat. Másodszor, vessen egy pillantást az egyéni sablonokra a Hirdetéskezelőben. Ha nem kapcsolta össze kampányát a Manychat JSON-eszközével, a botüzenetek is helytelenek lehetnek. Továbblépve fontos, hogy ellenőrizze, hogy nem használ-e egyidejűleg más chatbotot. Ezek a bot üzenetek pontosságát is befolyásolhatják. Végül a probléma az élő csevegés indítógombjaiban rejlik – vessen egy pillantást ezekre, és ellenőrizze, hogy megfelelően működnek-e.

Mit tegyek, ha nem tudok oldalt hozzáadni a Manychat-hez?

Ahhoz, hogy új oldalakat kapcsolhasson a Manychathez, ezeknek az oldalaknak adminisztrátorának kell lennie a Facebookon. Ha ez az Ön esete, mindössze annyit kell tennie, hogy kattintson az „új fiók létrehozása” elemre a Manychat alkalmazásban, és hozza létre a fiókot. Ezután megjelenik egy Facebook oldal csatlakoztatásának lehetősége – kattintson a gombra, és kövesse a lépéseket. Ha nem látja a hozzáadni kívánt oldalakat, át kell tekintenie üzleti integrációit a Facebookon. Előfordulhat, hogy a Manychatben nincsenek bekapcsolva a megfelelő beállítások. Beállításuk megoldja a problémát.

Hogyan távolíthatom el a Facebook oldalt a Manychatből?

Ha el szeretne távolítani egy Facebook oldalt a Manychat szolgáltatásból, nyissa meg Manychat fiókját, lépjen a “Beállítások“, majd a “Csatlakoztatott oldalak” elemre. Innen kattintson az eltávolítani kívánt oldal melletti “Eltávolítás” gombra. Erősítse meg a műveletet, és az oldal le lesz választva a Manychatről.

Product reviews

Az ügyfelek támogatásának leggyorsabb módja az élő csevegés. Az élő chat eszköz valós idejű ügyfélszolgálatot biztosít.

Chat eszköz

Az ügyfelek támogatásának leggyorsabb módja az élő csevegés. Az élő chat eszköz valós idejű ügyfélszolgálatot biztosít.

Reviews - Kozossegi Media Ugyfelszolgalati Szoftverek Attekintese - Gorgias 3

Reviews - Kozossegi Media Ugyfelszolgalati Szoftverek Attekintese - Gorgias 3

A Gorgias szépen rendezi azokat a jegyrendszerekben a közösségi média felhasználók számára, azonban a Twitter integráció csak magasabb csomagokban érhető el. A makrókat is kínál az egyszerű automatizált válaszok és egyéb munkafolyamatok létrehozásához, a jegyek jobb szervezésének szabályait és még sok mást. A Gorgias olyan árképzési csomagokat kínál, amelyek célja, hogy az Ön vállalkozásához igazodjanak. A Starter csomag havi 10 dollárba kerül, és három felhasználói hellyel rendelkezik. Az alapcsomag havi 60 dollárért éves fizetéssel pedig 50 dollárért elérhető. A Pro csomag havi 360 dollárba kerül, vagy évente 300 dollárba, és a legfejlettebb és legdrágább Advanced csomag havi 900 dollárba, az éves fizetéssel pedig 750 dollárba kerül.

Reviews - Kozossegi Media Ugyfelszolgalati Szoftverek Attekintese - Reamaze

Reviews - Kozossegi Media Ugyfelszolgalati Szoftverek Attekintese - Reamaze

A Re:amaze egy ügyfélszolgálati jegykezelő rendszer, melynek atizálási funkciói közé tartoznak a válaszsablonok, munkafolyamatok, ügyfél szolgáltatások és robotok. A közösségi média funkciói elég jók és megbízhatóak számos integrációval. Az árazási csomagok között van egy alap ajánlat, amely korlátlan e-mail postafiókot, élő csevegést és közösségi média csatornákat tartalmaz. Azonban a funkcionalitás az elmúlt évekhez képest kissé elavultnak tűnik.

Weboldalunk sütiket használ. A folytatással feltételezzük, hogy engedélyezi a sütik telepítését, ahogy azt a weboldalunk részletezi adatvédelmi és sütikre vonatkozó irányelvek.

×
Foglaljon le velünk egy hívást, és fedezze fel, hogy a LiveAgent milyen előnyöket nyújthat vállalkozása számára.

Több időpontban is elérhetőek vagyunk

Foglaljon le egy demót