Quriobot chatbot értékelés

Compare Quriobot chatbot értékelés with other in: How Quriobot chatbot értékelés is doing on review portals
4.2
Average rating based on data from trusted review portals
15 reviews

A Quriobot egy társalgási platform eszköz chatbotok létrehozására. Segít a felhasználóknak potenciális ügyfeleket vonzani és automatizálni az ügyfélszolgálatot. Összességében az eszköz némileg stabil, de van néhány hátránya, amely sok előfizetőt elriaszthat. Erről bővebben ebben az áttekintésben.

Pricing
Starting from:
$ 14   havonta
Free trial: No
Free version: Yes

Andrej Csizmadia

Editor's rating

Andrej Csizmadia
Overall rating
3.5
Felhasználói élmény
3
Ár
5
Implementálás
2.5

Key takeaways

Pros

 • Ártervek széles választéka
 • Nagy számú sablon
 • Fejlesztői mód szélesebb funkciókkal

Cons

 • Problémás regisztrációs út hibákkal és szerverleállásokkal
 • Hosszú töltési idő
 • Hosszadalmas beépítési folyamat
 • Az automatikus mentés hiánya

A Quriobot funkció használatának első lépései

A Quriobot egy népszerű chatbot szoftver, amelynek funkciói lehetővé teszik a chatbotok használatát a webhelyeken. Ezen kívül az előfizetők használhatják a Quriobot funkcióit különféle társalgási üzenetküldőkön, köztük a Facebookon és a WhatsApp-on. Most megnézzük a Quriobot chatbot funkcióját, és megnézzük, hogyan teljesít ez a szoftver napi szinten.

Mivel a Quriobot ingyenes csomagot kínál, azt gondolná, hogy meglehetősen könnyű elkezdeni vele. Csak annyit kell tennie, hogy felkeresi a webhelyüket, és kattintson a „regisztráció” gombra. Miután elfogadott néhány szabályt és szabályzatot, számos lehetőség áll rendelkezésére fiók létrehozására, beleértve: Google, Facebook, Office 365 és hagyományos módon az e-mail-cím és a név használatával.

Itt találkoztam néhány problémával. Bármilyen jelszót is beírnék, a Quriobot azt mondaná, hogy nem elég erős. Ez történt legalább 5 különböző általam használt jelszóval (beleértve a számokat és speciális karaktereket, valamint a kis- és nagybetűket is). Végül a Facebook-fiókommal kellett regisztrálnom.

Quriobot honlap regisztráció
A Quriobot szabályainak és irányelveinek elfogadása
Quirobot fiók létrehozási lehetőségek

Sikeres regisztráció után a fiókja főoldalára kerül. Itt találkozhat egy 16 lépésből álló útmutatóval a Quriobot használatának megkezdéséhez. Nem kell követnie, de előnyös lehet. Lehetséges, hogy gyorsabban megtanulja a Quriobot használatát. Az oktatóanyag olyan dolgokat tanít meg, mint például a robotok elnevezése, sablonok kiválasztása, hírlépések és szabályok hozzáadása, botüzenetek konfigurálása, megvalósítása stb.

Quriobot - útmutató az első lépésekhez
Quriobot - chatbot beállítások

Ha létrehozta a botját, ideje elhelyezni azt a kívánt csatornákon. Itt van néhány lehetősége. A chatbotot elhelyezheti egy nyitóoldalon, beágyazhatja a webhelyébe, vagy beépítheti valamelyik integrált azonnali üzenetküldőbe, például a WhatsAppba.

Quriobot - chatbot integrációs lehetőségek

Néhány kiemelés:

 • A regisztráció folyamata kissé kihívást jelent, mivel a webhely hibás és lassú benyomást kelt
 • A telepítési folyamat normál körülmények között néhány percet vesz igénybe, de problémák esetén ez hosszabb is lehet
 • Problémákkal találkoztam, főleg a be- és kijelentkezési folyamattal, mivel kijelentkezés után nem lehetett újra bejelentkezni – új fiókot kellett létrehoznom
 • Kezdőként előfordulhat, hogy elbátortalanodik a regisztrációs folyamat befejezése

A Quriobot chatbot funkciói és megvalósítása

Ha a Quriobot funkcióit és a megvalósítási folyamatot nézzük, akkor sok a tennivaló. Miután hozzálátott az első tényleges chatbot létrehozásához, pozitívan meglepheti néhány elérhető lehetőség. Ennek az az oka, hogy a Quriobot lehetőségek széles skáláját kínálja. Létrehozhat csevegőbotokat, hogy segítse ügyfeleit, leadeket szerezzen be, visszajelzéseket gyűjtsön, potenciális ügyfelekre vonatkozó információkat gyűjtsön és küldjön el a Zapiernek, találkozókat ütemezhet, növelheti az eladásokat, stb.

A Quriobot jellemzői

Először is szóljon a Quriobotnak az „előnézeti” funkcióért. Hatékony és hasznos dolog a chatbotok előnézete a létrehozási út minden lépésénél. Segítségével nyomon követheti előrehaladását, és megnézheti, nem követ-e el hibát.

Quriobot - chatbot előnézet

Ha egynél több nyelven kell chatbotokat létrehoznia, akkor egyáltalán nem lesz probléma. Mindez a több mint 70 bot nyelvnek és a Google Fordító dinamikus fordításának köszönhetően. Ez különösen a nemzetközi közönséggel rendelkező cégek számára hasznos.

Quriobot - többnyelvű beállítások

Nevezetesen, nincs sok értelme a chatbotok bevezetésének, ha nem vesz részt semmiféle nyomon követéssel és elemzéssel. Szerencsére elküldheti az összes Quriobot-műveletet a Google Analytics szolgáltatásnak virtuális oldalmegtekintésként és eseményként (a Google Címkekezelőnek is).

Quriobot - nyomkövetési és elemzési beállítások

Ami magát a chatbotokat illeti, sok helyen elhelyezheti őket. Ide tartozik: nyitóoldal, webhelye, azonnali üzenetküldők (például Facebook, Viber) és külön élő chat. Minden helynek más megvalósítási folyamata van, amely a Quriobot irányítópultjának „csatornák” szakaszában jelenik meg.

Quriobot - élő chat beállítások

Teljesítmény és hasznosság

Összességében az a benyomásom, hogy a Quriobot nem a legkönnyebben használható chatbot szoftver, különösen, ha még soha nem tervezett chatbotokat. Időbe telhet, amíg megismerjük az összes funkciót és működésüket, még akkor is, ha egy egyszerű bot létrehozásáról van szó.

Egy jó előny mindenképpen az „előzetes” funkció, amely lehetővé teszi, hogy megnézze, hogyan néznek ki chatbotjai a gyakorlatban. Így menet közben is nyomon követheti előrehaladását, és a teljes folyamat során alkalmazkodhat.

Arra azonban ne számítson, hogy kevés időt tölt az összes funkció kitalálásával. A szoftver bonyolult és nem kifejezetten felhasználóbarát benyomást kelt. Ami még olajat ad a tűzre, az az időnkénti rendszerkimaradások és hibák.

Mindent összevetve, a Quriobotnak határozottan van néhány fejlesztendő területe. Nem fogja azonban észrevenni őket, ha az igényei nem túl magasak.

Quriobot árazás

Először is, a Quriobot ingyenes csomagot kínál előfizetőik számára. Ez jó hír a nem fizetős megoldások rajongóinak. Ezenkívül vannak fizetős csomagok is, amelyeket a felhasználók használhatnak. Az alábbiakban ismertetjük az összes elérhető csomagot és specifikációikat.

Ingyenes csomag

Ezen a csomagon belül számíthat arra, hogy elég tisztességes funkciókhoz férhet hozzá.
Ilyen például az e-mailes támogatás, a korlátlan számú szervezeti tagság, az All Step típusok és az egyéni megjelenés és érzés robotonként.

Sőt, van néhány érdekes funkció, amelyeket ki lehet használni a különféle üzenetküldő alkalmazásokhoz, mint például: Facebook csatorna, Facebook megjegyzés trigger, WhatsApp (Twilio) csatorna, LINE csatorna, MessageBird csatorna, Telegram csatorna, Viber csatorna, WhatsApp (360Dialog) csatorna és még egy élő chat.

Üzleti csomag

Az üzleti csomag havi 14 USD-tól kezdődik, és az ingyenes csomagtól kezdve mindent tartalmaz néhány további juttatással.

Ezek a következők: távolítsa el a Quriobot márkajelzést, a céloldal egyéni domainjét, az általánosított domaint, valamint egy teljes körű tudásbázist az Ön és ügyfelei számára.

Ügynökségi csomag

Ezt követően van az Ügynökség csomagja, amely havi 1062 USD-tól kezdődik. Ezen belül az üzleti csomagból abszolút mindent láthat. Ezen felül van még alszervezeti kedvezmény és egyéni telepítési tartomány.

Vállalati csomag

Végül, de nem utolsósorban, vessünk egy pillantást a vállalati csomagba, amely havi 5127 USD-től kezdődik. Ez az ügynökségi csomag mindent tartalmaz. Bónuszként a Quriobot összes többi funkciója, egyedi megjelenés, egyedi API-integrációk, egyedi jelentéskészítés, a Quriobot fejlesztői által egyedileg készített botok, és természetesen prémium támogatás telefonon, e-mailen és chaten.

Quriobot - árazás

Következtetés

Általánosságban elmondható, hogy a Quriobot chatbot megoldás egy átlagos eszköz, amely kielégíti az alapvető igényeket. Az általános benyomás az, hogy nem nyújt semmilyen rendkívüli funkciót.

Másrészt elvégzi a feladatot, ha egyszerű botokat kell létrehozni, bár egyes funkciók zavarónak vagy kihívást jelentőnek tűnnek, különösen, ha még soha nem kódolt.

A kétségtelenül nagy előnyök közé tartozik az árazási csomagok, a sablonok sokfélesége és a fejlesztői mód. Az olyan problémák azonban, mint a problémás regisztrációs út, a hosszú megvalósítási folyamat és az automatikus mentés hiánya, hátrányos helyzetbe hozzák ezt az eszközt.

Megjegyzés: A cikkben kifejtett vélemények a vendégszerzőé, nem feltétlenül a LiveAgenté.

Gyakori problémák

Mit tegyek, ha nem tudom menteni a botomat?

Olyan helyzetben, amikor a bot mentésének lehetősége nem működik, van néhány lehetséges megoldás. Egy: frissítse webhelyét. Ebben az esetben azonban elveszítheti a nem mentett módosításokat. Kettő: kattintson a „Nem mentett módosítások visszaállítása” gombra. Így azonban a változtatásokat is elveszíti (de legalábbis nem az egész botot). Három: segítségért forduljon a Quriobot ügyfélszolgálatához. Négy: Ellenőrizze a válaszukat arra vonatkozóan, hogy miért nem tudja menteni a botját és hajtsa végre a lényeges módosításokat.

Megtudhatom, hogy a Quriobot kimaradásban van-e?

Természetesen ellenőrizhető, hogy a Quriobot kimaradásban van-e. Ehhez például felkeresheti a Statusgator webhelyet, és ott ellenőrizheti a Quriobot állapotát. Sőt, közvetlenül a Quriobot webhelyén is látnia kell: ha minden probléma nélkül megfelelően működik, az azt jelenti, hogy nincs kimaradás.

Hogyan találhatok megoldást, ha problémáim vannak a bot szerkesztésével?

Ha bármilyen problémába ütközik a Quriobots szerkesztése során, két lehetőség közül választhat. Először is tekintse meg a Quriobot Akadémiát hasznos cikkekkel. Ha ez nem segít, forduljon a Quriobothoz e-mailben, és magyarázza el a problémát.

Product reviews

Weboldalunk sütiket használ. A folytatással feltételezzük, hogy engedélyezi a sütik telepítését, ahogy azt a weboldalunk részletezi adatvédelmi és sütikre vonatkozó irányelvek.

×
Foglaljon le velünk egy hívást, és fedezze fel, hogy a LiveAgent milyen előnyöket nyújthat vállalkozása számára.

Több időpontban is elérhetőek vagyunk

Foglaljon le egy demót