Zendesk e-mail kezelő szoftver áttekintése

Zendesk is an email management software that provides access to business rules, customer data and agent status. It offers various packages with different levels of functionality. Zendesk is a great option for email management needs, although it can be quite expensive. Common problems include emails not being received by recipients and not receiving email tickets from contacts. LiveAgent offers a free trial with no restrictions.
Zendesk e-mail kezelő szoftver áttekintése
Compare Zendesk e-mail kezelő szoftver áttekintése with other in: How Zendesk e-mail kezelő szoftver áttekintése is doing on review portals
4.2
Average rating based on data from trusted review portals
12849 reviews

A Zendesk egy népszerű ügyfélszolgálati szoftver, amely számos e-mail kezelési funkcióval rendelkezik. Nézzük meg, hogyan teljesítenek a teszt során.

Pricing
Starting from:
19   havonta
Equal to LiveAgent's Free plan Liveagent pricing
Free trial: 1
Free version: No

Andrej Csizmadia

Editor's rating

Andrej Csizmadia
Overall rating
4
Felhasználói tapasztalat
4.5
Ár
3
Implementálás
4.5

Key takeaways

Pros

  • Nagyszerű funkcionalitás hibák nélkül
  • Könnyű navigáció
  • Jó e-mail kezelési funkciók
  • Gyors beállítás

Cons

  • Egyes felhasználók a fejlettebb funkciókat részesítik előnyben
  • Drága lehet

Ismerkedés a Zendesk e-mail kezelő szoftver funkcióival

A Zendesk ingyenes próbaverziót kínál, amely hozzáférést biztosít az összes szükséges e-mail kezelő szoftverhez. A regisztrációs folyamat megköveteli, hogy egy e-mail linken keresztül erősítse meg próbaregisztrációját. Ezt követően megadhatja a próbaidőszakot, és kiválaszthatja, hogy hány felhasználóra van szüksége, valamint milyen eszközökre szeretne összpontosítani. Ezt a részt átugorhatja, de azt javaslom, hogy töltse ki, mert a használat kezdetén változtathat.

Kezdő lépések a Zendeskkel

Ha végzett ezzel a beállítással, megkezdheti a Zendesk felület felfedezését. Amikor először éri el a Zendesket, a főképernyő számos útmutatót kínál, amelyek segítenek megismerkedni a gazdag szolgáltatáskészlettel. Az útmutatók bemutatják az egyes funkciók használatát és beállításukat. Használhatja a jegykezelő rendszer beállításának oktatóanyagát, amely a Zendesk e-mail kezelési funkcióinak hatalmas részét képezi. Mivel már egy kicsit ismerem a Zendesket, úgy döntöttem, hogy egyelőre kihagyom, és haladok tovább.

Zendesk jegyrendszere

Míg a Zendesk külön e-mail címet hoz létre az Ön számára, bármikor hozzáadhat további e-mail fiókokat a rendszerhez. Az Admin Centert a bal oldali menüben található fogaskerekű ikonra kattintva érheti el, amely a beállításokhoz vezet. Nyissa meg a Csatornák részt, és megtalálja az e-mail beállításokat.

Lehetősége van további Zendesk-címek létrehozására vagy külső e-mail fiókok csatlakoztatására. Vegye figyelembe, hogy a Zendesk a regisztráció során használt e-mail címet is hozzáadja. Ez a szakasz lehetővé teszi az e-mail beállítások testreszabását is a felhasználói élmény javítása érdekében.

Zendesk - Csatlakoztassa az e-mail címét

A Zendesk megköveteli, hogy e-mail átirányítást állítson be meglévő e-mail fiókjából, ha nem használja a Gmailt. A beállítás ezen része lépésenkénti utasításokat ad ehhez, de az információk nagyon általánosak, és a legjobb megoldás, ha máshol keres egy speciális útmutatót az e-mail fiókjához. Ez a folyamat azonban a legtöbb esetben nem lehet nehéz, és gyorsan el kell végeznie, hacsak nem elavult e-mail szolgáltatást használ.

Zendesk - állítsa be az e-mail továbbítást

Miután hozzáadta e-mail címeit és beállította az átirányítást, mindennek készen kell lennie. A jegykezeléssel vagy az email beállításokkal nem játszadoztam, mivel nem tartottam szükségesnek, de ezt bármikor megteheti. Mielőtt rátérnénk a tesztelésre, nézzük meg, milyen e-mail kezelési funkciókra számíthat a Zendeskben.

Zendesk e-mail kezelési funkciók

A Zendesk elképesztő mennyiségű funkcionalitást kínál különféle felhasználási esetekben; sok közülük az e-mail kezelésre is vonatkozik. Korlátlan címmel kezelheti az e-maileket, és bármilyen előfizetési csomagban használhat kapcsolatfelvételi űrlapokat. Az összes jegyfájl-melléklet méretkorlátja 50 MB. Az egyik csomag automatikus e-mail archiválási funkciókat kínál. Ezenkívül válaszbotokat is használhat bizonyos feladatok kezeléséhez és új munkafolyamatok létrehozásához.

Zendesk - proaktív üzenetek áttekintése

A Zendesk teljesen lefordított felületet és fejlett kapcsolatkezelési funkciókat is kínál. Használhatja az ügyfél-elégedettségi értékeléseket és a nyomon követési felméréseket. Az e-mail kezelési funkciók magukban foglalják a jegyek megosztását és továbbítását több fiók között, a feltételes jegymezőket és a többjegyűrlapokat. A beérkezett üzenetek mappája hibrid, vagyis az e-mailen kívül más csatornákat is használhat, és az összes üzenetet egy helyen tekintheti meg. A Zendesk támogatja az előre meghatározott válaszokat, valamint az egyéni üzleti szabályokat és jelentéseket.

Munkavégzés a Zendesk e-mail kezelő szoftver funkcióival

A Zendeskkel való munkavégzés intuitív és egyszerű. Küldtem magamnak néhány teszt e-mailt, hogy teszteljem a rendszer teljesítményét. Minden e-mail meglehetősen gyorsan megérkezett, és nem volt hosszú várakozási idő. A Zendesk azonnal automatikus választ is küld a feladónak, tájékoztatva az e-mail üzenet megérkezéséről. Úgy tűnik azonban, hogy a Zendesk nem küld semmilyen értesítést, amely tájékoztatna az új üzenetekről. Az új üzenetekről csak úgy tudtam tájékozódni, hogy felkerestem a jegykezelő rendszert.

Zendesk - megoldatlan jegyek áttekintése

A Zendesk rendelkezik egy jegylap funkcióval, ami azt jelenti, hogy gyorsan válthat a nyitott beszélgetések között, anélkül, hogy a beérkező levelek között keresne. Nagyon ügyes, és bár ez a funkció szabványosnak tűnhet, nem mindig van jelen más e-mail kezelő szoftverekben. Miután kinyitott egy jegyet, a felület meglehetősen szabványos, és ezt jó dologként mondom. Hozzászoktunk egy bizonyos e-mail elrendezéshez, ezért nagyon kontraproduktív lehet, ha csak azért változtatjuk meg, hogy egy wow tényezőt adjunk hozzá. A Zendesk jó munkát végez a felülettel.

Zendesk - jegyként megnyitott e-mail

Lehet, hogy a válasz mező túl kicsi hosszabb e-mailekhez, de megnyúlik, amikor az üzenet elér egy bizonyos hosszúságot, így a funkcionalitása jó. A Zendesk különféle funkciókat kínál a kezelőfelületen, amelyek megkönnyítik az e-mailek és jegyek állapotának megváltoztatását, az ügyféladatok feljegyzését, vagy megjegyzések hagyását más felhasználók számára, mellékletek hozzáadását az e-mailekhez, vagy előre meghatározott válaszok alkalmazását az e-mailes kommunikációra.

Zendesk - kapcsolatfelvételi jegyzet

A Beérkezett üzenetek részben tömeges műveleteket hajthat végre. A kiválasztott e-maileket egy jegybe egyesítheti, ami nagyon hasznos, ha több e-mailje van egy kapcsolattartótól ugyanabban a témában. A jegyeket tömegesen is frissítheti a szerkesztés opcióval. Ezzel a funkcióval tömegesen adhat hozzá címkéket, módosíthatja a prioritásokat, az e-mailek típusát stb. A másik két lehetőség az e-mailek törlése és SPAM-ként való megjelölése. Egy másik említésre méltó funkció a szűrés, amely megkönnyíti a beérkező levelek válogatását előre meghatározott feltételek alapján.

Zendesk - tömeges művelet funkció

Összességében a Zendesk elég jó e-mail kezelési szolgáltatásokat kínál, és nagyszerű e-mail kezelő szoftverként is funkcionálhat. A funkciók nem elsöprőek, és könnyen megismerhetők, függetlenül attól, hogy kezdő vagy tapasztalt felhasználó. Az e-mailek fogadása és megválaszolása hibák vagy egyéb nehézségek nélkül működik, amelyek leállíthatják a munkafolyamatot.

A Zendesk e-mail kezelési szolgáltatásainak árazása

A Zendesk az egyik olyan megoldás, amely számos árképzési lehetőséget kínál. Funkciókészletben különböznek egymástól, és mindegyik más-más felhasználási esetre alkalmas. Mivel ebben az áttekintésben csak a Zendesk e-mail kezelési funkcióit vizsgáljuk, bemutatom azokat a csomagokat, amelyek tartalmazzák ezt a funkciót.

Support Team

Ez a csomag havi 19 dollárba kerül ügynökönként. E-mail kezelési célokra használható jegykezelő rendszert kínál, valamint más kommunikációs csatornákat, például közösségi médiát is csatlakoztathat. Az áttekintésben korábban említett összes e-mail kezelési funkciót megkapja, valamint hozzáférést biztosít az üzleti szabályokhoz, az ügyféladatokhoz és az előzményekhez, az ügynök állapota és kapacitása alapján történő útválasztáshoz, valamint hozzáférést biztosít az integrációkhoz és alkalmazásokhoz.

Support Professional

A Support Professional csomag havi 49 dollárba kerül ügynökönként. Megkapja az előző csomag összes funkcióját, valamint olyan kiegészítéseket, mint a készségalapú továbbítás, a nyitvatartási idő, az ügyfél-elégedettségi felmérések stb.

Support Enterprise

Ez a csomag a legdrágább a támogatási csomagok közül. Ügynökönként havi 99 dollárba kerül. Hozzáférést biztosít az előző két csomag összes funkciójához, és egyéni csoportszerepeket és engedélyeket, testreszabható munkaterületeket, harmadik féltől származó adattárolást, homokozó sandbox környezetet és még sok mást ad hozzá.

Konklúzió

A Zendesk nagyszerű lehetőség e-mail kezelési igényeinek kielégítésére, mivel nagyon jól teljesít e-mail kezelési szoftverként. A funkciók elegendőek és könnyen használhatók minden felhasználási esetre. A legtöbb esetben nem okoz gondot a kezelőfelület navigálása. Azonban fel kell készülnie a pénztárca használatára, mivel a Zendesk meglehetősen drágává válhat, ha úgy dönt, hogy megvásárolja valamelyik nagyobb csomagot.

Gyakori problémák

A címzettek nem kapják meg a Zendesktől küldött e-maileket.

Először is próbálja meg más módon felvenni a kapcsolatot ügyfeleivel, és megtudhatja, hogy e-mailjei nem kerülnek-e a SPAM mappájukba. Egyes e-mail szolgáltatók szigorúbb szabályokat alkalmazhatnak a SPAM üzenetek meghatározására, és még a nem SPAM e-mailek is a SPAM mappába kerülhetnek. Ha nem ez a helyzet, ellenőrizze az üzleti szabályokat, és ellenőrizze, hogy az e-mailek küldésére szolgáló triggerek megfelelően vannak-e beállítva. Ha a probléma nem kapcsolódik ezekhez a lehetőségekhez, forduljon a Zendesk ügyfélszolgálatához, hogy segítsen a hibaelhárításban.

Nem kapok e-mail jegyeket a kapcsolataimtól.

A legvalószínűbb probléma az e-mail továbbítással van. Ha nincs megfelelően beállítva, az üzenetek nem érkeznek meg a Zendesk beérkező levelek mappájába. Ellenőrizze még egyszer a továbbítási beállításokat, és nézze meg, hogy a probléma megoldható-e ezzel a módszerrel. Ha nem, fontolja meg a beérkező levelek törlését, amely az e-maileket Zendesk-fiókjába továbbítja. Ha megtelt, előfordulhat, hogy az e-maileket nem kézbesítjük.

Product reviews

Találja meg vállalkozása számára a megfelelő IVR szoftvert a legfontosabb jellemzőik, teljesítményük, áruk, korlátaik és általános teljesítményük áttekintése alapján.

IVR szoftver

Az IVR rendszerek számos előnnyel járnak, mint például a hatékonyság és az ügyfélélmény javítása. Az integráció más rendszerekkel, az automatizált híváskezelés, az önkiszolgálás és a beszédfelismerés is része lehet a szoftvernek. A jelentéskészítés és elemzés lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy nyomon kövessék a legfontosabb mutatókat és döntéseket hozzanak. A LiveAgent számos ilyen funkciót kínál.

Lépjen kapcsolatba ügyfeleivel a termék frissítés email sablonjainkkal. Használatra készek, de teljesen testre szabhatóak.

Termék frissítés email sablonok

Az üzleti email marketing továbbra is a legjobb és legmegbízhatóbb értékesítési és marketing eszköz a visszatérés szempontjából. A megújuló emailek hasznosak lehetnek a feliratkozók megtartásához. A text említ 10 megújítás email sablont, amelyeket a saját email kampányodhoz alkalmazhatsz. A cikk az SaaS vállalkozások bemutatkozó e-mailjeiről szól, amelyek hatékonyabbak lehetnek, mint az üdvözlő e-mailek.

Tekintse meg áttekintésünket a Salesforce Sales Cloud tudásbázisról, és derítse ki, hogy ez a megfelelő tudásbázis szoftver-e az Ön vállalkozása számára.

Salesforce Sales Cloud tudásbázis értékelése

A cikk a LiveAgent egyedi, minden igényt kielégítő ügyfélszolgálati rendszeréről szól, melyet a többi között az önkiszolgáló szoftver, a bejövő call center szoftver és az e-mail kezelő szoftver alkot. A cég weboldalán találhatóak további információk, például a partnerek és az akadémia letölthető anyagai. A LiveAgent egy sokoldalú rendszer, melynek egyedi igényeire szabható, telepítése pedig egyszerű és gyors.

Ms Alternatives Categories - Zohodesk Hu

zohodesk

Ms Alternatives Categories - Zohodesk Hu

Weboldalunk sütiket használ. A folytatással feltételezzük, hogy engedélyezi a sütik telepítését, ahogy azt a weboldalunk részletezi adatvédelmi és sütikre vonatkozó irányelvek.

×
Foglaljon le velünk egy hívást, és fedezze fel, hogy a LiveAgent milyen előnyöket nyújthat vállalkozása számára.

Több időpontban is elérhetőek vagyunk

Foglaljon le egy demót