Gorgias közösségi média ügyfélszolgálati szoftver áttekintése

A Gorgias szépen rendezi azokat a jegyrendszerekben a közösségi média felhasználók számára, azonban a Twitter integráció csak magasabb csomagokban érhető el. A makrókat is kínál az egyszerű automatizált válaszok és egyéb munkafolyamatok létrehozásához, a jegyek jobb szervezésének szabályait és még sok mást. A Gorgias olyan árképzési csomagokat kínál, amelyek célja, hogy az Ön vállalkozásához igazodjanak. A Starter csomag havi 10 dollárba kerül, és három felhasználói hellyel rendelkezik. Az alapcsomag havi 60 dollárért éves fizetéssel pedig 50 dollárért elérhető. A Pro csomag havi 360 dollárba kerül, vagy évente 300 dollárba, és a legfejlettebb és legdrágább Advanced csomag havi 900 dollárba, az éves fizetéssel pedig 750 dollárba kerül.
Gorgias közösségi média ügyfélszolgálati szoftver áttekintése
Compare Gorgias közösségi média ügyfélszolgálati szoftver áttekintése with other in: How Gorgias közösségi média ügyfélszolgálati szoftver áttekintése is doing on review portals
4.6
Average rating based on data from trusted review portals
703 reviews

A Gorgias nagyszerű közösségi média-ügyfélszolgálati szoftvereket kínál, de mindenre jó?Tekintse meg áttekintésünket, és megtudhatja, hogyan teljesített tesztjeink során.

Pricing
Starting from:
10   havonta
Equal to LiveAgent's Large plan Liveagent pricing
Free trial: 1
Free version: No

Jana Kostelanska

Editor's rating

Jana Kostelanska
Overall rating
4.5
Felhasználói tapasztalat
4.5
Ár
4
Implementálás
5

Key takeaways

Pros

  • Hihetetlenül könnyen használható
  • Nagyon könnyen integrálható közösségi média fiókok
  • Probléma és hiba nélkül működik
  • Gyors integrációs folyamat

Cons

  • A Twitter csak magasabb csomagban érhető el

Első lépések a Gorgias közösségi média funkcióival

A Gorgias rendkívül egyszerű regisztrációs folyamatot kínál, de szüksége van hozzá a webhelyének URL-címére. Mi történik, ha nincs weboldala? Nos, akkor nem tudja befejezni a regisztrációs folyamatot. Ennek ellenére szó szerint csak egy percbe telt, mire befejeztem, és elkezdtem megismerkedni a felülettel. A Gorgias ebben a tekintetben is meglehetősen egyszerű, ami mindig jó dolog a szoftverekben, különösen a telepítési szakaszban.

Gorgias felület

A fő képernyő a jegykezelő rendszer, amely könnyű összpontosítást biztosít az adott feladatokra. A Gorgias nagyon kevés zavaró tényezőt tartalmaz a felületen, ami nagyszerű dolog a közösségi média ügyfélszolgálati és menedzsment rendszerében. A bal oldali panelen elértem az összes jegykezelési kategóriát, míg a főképernyő az éppen aktuális feladatra fókuszál. A jobb oldali panel praktikus beállítási útmutatóként szolgál a különféle csatornák, köztük a Facebook és az Instagram beállításán.

Gorgias - minden alkalmazás

A közösségi média beállításra kattintva a felület nagyon egyszerű, mindössze egy rövid magyarázattal rendelkezik az integráció működéséről, valamint a Facebookon való bejelentkezés lehetőségéről. A folyamat rendkívül egyszerű, és minden probléma nélkül elvégeztem. A beállítás nagy része annak eldöntése, hogy a Facebook kommunikáció mely részeit töltse be Gorgias a rendszerébe. A beállítás ezen részében engedélyezheti a megjegyzéseket, említéseket, Messenger-üzeneteket és még sok mást.

Gorgias - Facebook oldal beállítása

Egy fontos dolog, amit meg kell említeni, hogy Instagram fiókjának már össze kell kapcsolnia a Facebook üzleti fiókjával. Így a Gorgias automatikusan integrálja az Ön Instagram-fiókját a Facebookkal együtt. Ez valóban az egyik legegyszerűbb integrációs folyamat, amit a közösségi média ügyfélszolgálati szoftverei között tapasztaltam.

Gorgias közösségi média funkciói és szolgáltatásai

A Gorgias közösségi média funkciókat kínál Facebook, Instagram és Twitter formájában. Minden funkció egyszerű integrációs folyamatokat kínál, amelyek nagyon gyorsan végrehajthatók. A közösségi média funkció közvetlenül kapcsolódik a jegykezelő rendszerhez, amely rengeteg hasznos funkciót kínál, és néhány funkciót ad a közösségi média kommunikációjához.

Gorgias - jegykiosztás

Egy dolog, amit még az ingyenes próbaverzióval sem tudtam kipróbálni, az a Twitter integráció. Csak magasabb csomagokban érhető el, de a Facebookkal és az Instagrammal kapcsolatos tapasztalataim alapján feltételezem, hogy ugyanolyan jól működik. A Gorgias makrókat is kínál az egyszerű automatizált válaszok és egyéb munkafolyamatok létrehozásához, a jegyek jobb szervezésének szabályait és még sok mást, valamint jegy-hozzárendelési beállításokat.

Gorgias - szabályok beállításai

Georgias közösségi média felhasználói élményt nyújt

Miután csatlakoztatta az összes közösségi média fiókját, a Gorgias szépen rendezi azokat a jegyrendszerben. A különböző megosztott nézetek között kattinthat a Messenger üzenetek, FB-ajánlások, IG-említések, IG közvetlen üzenetek és egyebek megtekintéséhez, attól függően, hogy milyen beállításokat választott az integrációs folyamat során.

Gorgias - IG közvetlen üzenetek áttekintése

Az első dolog, amit megpróbáltam, az volt, hogy üzenetet küldtem a Messengeren keresztül, és örömmel jelenthetem, hogy az azonnal, mindössze egy másodpercen belül eljutott a jegykezelő rendszerhez. A válaszadás nagyon jól működik, és olyan funkciókat is használhat, mint a mellékletek, hangulatjelek, illetve videókat és képeket küldhet. Nagyra értékelem, hogy a válaszdoboz makrójavaslatokat is kínál a gyorsabb válaszadás érdekében.

Gorgias - üzenet Facebook felhasználótól

Az Instagrammal való integráció ugyanolyan jól működik. Az üzenet nagyon gyorsan megérkezett, és Gorgiason felbukkant egy értesítés, valamint egy hangeffektus, hogy értesítsen a bejövő közvetlen üzenetről. A funkciók nagyjából ugyanazok maradnak az Instagram közvetlen üzenetküldésénél, az egyetlen változás az, hogy képeket nem tudok küldeni, csak videókat.

Gorgias - jegyválaszolási lehetőségek

A közösségi médiában történő jegykezelés a Gorgiasnál könnyen és problémamentesen működik. Nem tapasztaltam egyetlen hibát vagy más típusú problémát sem, amely akadályozna a jegyek kézhezvételében vagy a válaszadásban. Az egész felhasználói élmény nagyon jónak tűnt. Kár, hogy nem tudtam kipróbálni a Twitter funkcióit, de a többi közösségi média funkcióval kapcsolatos tapasztalatok alapján nem tudom elképzelni, hogy a Twitter-integráció ne működne ugyanolyan jól.

Gorgias árazás

A Gorgias olyan árképzési csomagokat kínál, amelyek célja, hogy az Ön vállalkozásához igazodjanak. Arra összpontosítanak, hogy havi maximális számú jegyet és felhasználói férőhelyet biztosítsanak, valamint néhány további funkciót biztosítanak. Míg minden csomag kínál Facebook és Instagram integrációt, csak a két legdrágább csomag kínál integrációt a Twitterrel. Ez a Twitter-integráció még az ingyenes próbaverzióban sem érhető el. Ha Twitter-integrációra van szüksége, akkor a két legdrágább csomagra kell összpontosítania, mivel ezek maximális közösségi médiát kínálnak.

Starter

A Starter csomag havi 10 dollárba kerül, és három felhasználói hellyel rendelkezik. Tartalmaz 50 havi számlázható jegyet, Facebook és Instagram integrációt, korlátozott hozzáférést a 94 alkalmazásból álló könyvtárhoz jelentéseket, hozzáférést a Gorgias Akadémiához, e-mailes ügyfélszolgálatot és még sok mást.

Basic

Az alapcsomag havi 60 dollárért, éves fizetéssel pedig 50 dollárért az Öné lehet. 500 felhasználói hellyel rendelkezik. Hozzáférést biztosít havi 300 számlázható jegyhez, Facebookhoz és Instagramhoz, 150 integrációhoz az alkalmazáskönyvtárból, e-mailhez és élő csevegéshez, munkaidőhöz, támogatási jelentésekhez és még sok máshoz.

Pro

A Pro csomag havi 360 dollárba kerül, vagy évente 300 dollárba, 500 felhasználói hellyel. Az ajánlat nagyon hasonlít az előző csomaghoz, de emellett hozzáférést kap havi 2000 számlázható jegyhez, támogatási és bevételi jelentésekhez, Pro ügyfélszolgálatokhoz, támogatási szolgáltatásokhoz és még sok máshoz.

Advanced

Az Advanced csomag havi számlázással havi 900 dollárba, éves számlázással pedig 750 dollárba kerül. Ez a csomag 500 felhasználói helyet is tartalmaz. Havi 5000 számlázható jegyet tartalmaz. A szolgáltatások tartalmaznak mindent, ami a korábbi csomagból származik, de sokkal fejlettebb ügyfélszolgálatokat kínál, amelyek magukban foglalják a dedikált sikermenedzsert is.

Vállalkozás

Ha egyéni számú számlázható jegyre van szüksége havonta, választhatja az Enterprise csomagot. Testreszabható funkciókkal, valamint egyedi árakkal rendelkezik.

Konklúzió

A Gorgias egy nagyon lekerekített közösségi média ügyfélszolgálati megoldást kínál. Az egyszerű integráció, a nagyszerű felület és a könnyű használat tökéletes kombinációját biztosítja egyetlen kényelmes csomagban. Az egyetlen dolog, ami megakadályozza, hogy a legjobb legyen, az a Twitter integráció, amely nem érhető el minden csomagban, és ha használni kívánja, akkor drágább csomagért kell fizetnie. Ha azonban csak a Facebook és az Instagram elég a munkájához, akkor a Gorgias nagyszerű választás.

Gyakori problémák

Hogyan engedélyezhetem az automatikus válaszadást a közösségi médiában Gorgiasban?

Nyissa meg Gorgias-fiókját, és lépjen a Beállítások > Saját alkalmazások menüpontra. Keresse meg az aktív Facebook-integrációt, és kattintson rá. Miután megnyitotta, keresse meg a Beállítások lapot, és kapcsolja be az Automatikus válasz kapcsolót. Kiválaszthatja, hogy melyik választ küldje el automatikusan ügyfeleinek. Ne felejtsen el a Módosítások mentése gombra kattintani, hogy ne veszítse el beállításait.

Hol találhatok közösségi média integrációkat Gorgiasban?

Míg a legtöbb csatorna integráció, például e-mail, SMS, hang vagy csevegés megtalálható a Gorgias beállításainak Csatornák szakaszában, a közösségi média máshol is elérhető. Nyissa meg a beállításokat a fiókjában, és lépjen az App Store > Saját alkalmazások menüpontra. A Facebook integrációt itt találja. Az integráció közvetlenül kapcsolódik az Instagram integrációhoz.

Product reviews

Reviews - Kozossegi Media Ugyfelszolgalati Szoftverek Attekintese - Reamaze

Reviews - Kozossegi Media Ugyfelszolgalati Szoftverek Attekintese - Reamaze

A Re:amaze egy ügyfélszolgálati jegykezelő rendszer, melynek atizálási funkciói közé tartoznak a válaszsablonok, munkafolyamatok, ügyfél szolgáltatások és robotok. A közösségi média funkciói elég jók és megbízhatóak számos integrációval. Az árazási csomagok között van egy alap ajánlat, amely korlátlan e-mail postafiókot, élő csevegést és közösségi média csatornákat tartalmaz. Azonban a funkcionalitás az elmúlt évekhez képest kissé elavultnak tűnik.

A Tidio-t fontolgatja a közösségi média ügyfélszolgálataként? Tekintse meg áttekintésünket, és nézze meg, hogyan teljesített általános tesztünk során.

Tidio közösségi média ügyfélszolgálati szoftver áttekintése

A Tidio kommunikációs rendszer összegyűjti az összes kommunikációt, és számos funkciót kínál, mint például chatbotok és elemzéseket. A felület nagyon jól van kialakítva, és könnyű vele dolgozni a látogatók információit és a beállításokat illetően. Az ingyenes csomag lehetőséget kínál a chatbotokkal és az élő csevegéssel, a kommunikáció minden típusára érzékenyen reagál, és a felhasználók mindig frissítéseket kapnak. Az árak alapján választható csomagok lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy a hatékonyabb kommunikáció érdekében válasszák ki a legmegfelelőbb opciót.

Reviews - Kozossegi Media Ugyfelszolgalati Szoftverek Attekintese - Zendesk 4

Reviews - Kozossegi Media Ugyfelszolgalati Szoftverek Attekintese - Zendesk 4

A Quality Unit bemutatja a LiveAgent szolgáltatását, amely több csatornán keresztül teszi lehetővé, hogy ügyfelekkel kommunikálhasson. Regisztráljon és kezdjen el ügyfeleivel kapcsolatot létesíteni. A weboldal sütiket használ, és lehetőséget ad egy élő csevegésre is. Tudjon meg többet a LiveAgentról egy demóval vagy kérjen segítséget az ügyfélszolgálattól.

Weboldalunk sütiket használ. A folytatással feltételezzük, hogy engedélyezi a sütik telepítését, ahogy azt a weboldalunk részletezi adatvédelmi és sütikre vonatkozó irányelvek.

×
Foglaljon le velünk egy hívást, és fedezze fel, hogy a LiveAgent milyen előnyöket nyújthat vállalkozása számára.

Több időpontban is elérhetőek vagyunk

Foglaljon le egy demót