Re:amaze közösségi média ügyfélszolgálati szoftver áttekintés

A Re:amaze egy ügyfélszolgálati jegykezelő rendszer, melynek atizálási funkciói közé tartoznak a válaszsablonok, munkafolyamatok, ügyfél szolgáltatások és robotok. A közösségi média funkciói elég jók és megbízhatóak számos integrációval. Az árazási csomagok között van egy alap ajánlat, amely korlátlan e-mail postafiókot, élő csevegést és közösségi média csatornákat tartalmaz. Azonban a funkcionalitás az elmúlt évekhez képest kissé elavultnak tűnik.
Re:amaze közösségi média ügyfélszolgálati szoftver áttekintés
Compare Re:amaze közösségi média ügyfélszolgálati szoftver áttekintés with other in: How Re:amaze közösségi média ügyfélszolgálati szoftver áttekintés is doing on review portals
4.7
Average rating based on data from trusted review portals
242 reviews

A Re:amaze nagyszerű közösségi média ügyfélszolgálati szoftvert kínál, amely még a Twitter integrációját is kínálja. Az alábbi áttekintésünkből megtudhatja, mit nyújt még.

Pricing
Starting from:
$ 29   havonta
Equal to LiveAgent's Large plan Liveagent pricing
Free trial: 1
Free version: No

Jana Kostelanska

Editor's rating

Jana Kostelanska
Overall rating
4.2
Felhasználói tapasztalat
4.5
Ár
3
Implementálás
5

Key takeaways

Pros

  • Szuper gyors és könnyű integrációk a közösségi csatornákkal
  • Remek felület
  • Remek jegy szervező képességek
  • Nincsenek hibák, nincsenek problémák

Cons

  • A jegyek nem feltétlenül tükrözik az egyes közösségi csatornák funkcióit
  • Nem a legolcsóbb megoldás

Kezdő lépések a Re:amaze közösségi média funkcióival

A Re:amaze lehetővé teszi, hogy ingyenes próbaverzióval kezdjen, így nem kell azonnal csomagot választania. Miután megadta adatait a regisztrációs űrlapon, a Re:amaze segít beállítani, amire szüksége van. Lehetőséget adott a chat, az e-mail, az SMS/MMS, a GYIK vagy a közösségi média beállítására. A közösségi média lehetőséget választottam, mivel ebben az áttekintésben erre fogunk összpontosítani. Lehetőség van a beállítás ezen részének teljes kihagyására is.

Re:amaze - lássunk neki

A következő lépésben, miután kiválasztotta a közösségi média beállítását, integrálhatja Facebookját, Instagramját és Twitterét. Mindhárom integrációt nagyon könnyű befejezni. A Facebook-fiók integrációja meglehetősen szabványos, csakúgy, mint a Twitter integráció. Az Instagram-integráció néhány intelligens lehetőséget adott az üzenetek és értesítések importálására. Mindhárom integráció szó szerint másodpercekig tart, és nem tapasztaltam semmilyen problémát a folyamat során.

Re:amaze - közösségi média beállítások

Ha végzett, folytassa a következő lépéssel, a Re:amaze emlékeztetőt ad, hogy az összes funkcióbeállítás módosítható az alkalmazás beállításaiban. Ezt követően közvetlenül a közösségi média jegykezelő rendszerébe kerül, és elkezdheti az ismerkedést. A Re:amaze automatikusan lekéri az üzeneteket, ami nagyszerű dolog. A legtöbb egyéb közösségi média ügyfélszolgálati szoftver kínálja ezt a lehetőséget, de ez nem mindig működik megbízhatóan.

Re:amaze - közösségi média jegykezelés

A Re:amaze jegyszervezése elegáns, és elég mélyre is nyúlik. A jegyeket nem csak csatornáik szerint kategorizálhatja, hanem minden csatornának saját alkategóriája van az egyszerű rendszerezés érdekében. Így könnyedén válogathat a közösségi média jegyei között, és csak azokat láthatja, amelyeket szeretne. A jegyszervezési alkategóriák közé tartozik a várakozó, előfizetett, megoldatlan, hozzá nem rendelt, megoldott, archivált, résztvevő stb.

Re:amaze - jegyrendszerezés

Re:amaze közösségi média funkciók

A Re:amaze minden csomagban kínál közösségi média integrációkat, valamint az ügyfélkommunikációhoz kapcsolódó egyéb funkciókat. A közösségi média integrációk közvetlenül kapcsolódnak a Re:amaze jegykezelő rendszerhez, amely nagyszerű szervezési lehetőségeket és a jegyek egyszerű kategorizálását kínálja mind a csatornák, mind a jegy állapota alapján. A közösségi médián keresztüli kommunikációra szolgáló legtöbb funkció a jegykezelő rendszerből való átvitelhez, és a közösségi média jegyekben is használható. Ide tartoznak a jegykezelési funkciók vagy a kapcsolattartási funkciók is.

Re:amaze - új névjegy hozzáadása

A közösségi média jegykezelési funkciói mellett más dolgokra is támaszkodhat. Ezek egyike az automatizálási funkciók, amelyek magukban foglalják a válaszsablonokat, a munkafolyamatokat, az ügyfél szándékkal kapcsolatos szolgáltatásokat és a különféle robotokat. A Re:amaze jelentéskészítési funkciókat is kínál a beszélgetésekhez és üzenetekhez, valamint munkafolyamatokhoz, címkékhez és a személyzet teljesítményéhez. Az utóbbi három csak drágább csomagokban érhető el.

Re:amaze - elemzési áttekintés

Re:amaze közösségi média funkciók felhasználói élmény

A Re:amaze-zel dolgozni kezdetben vegyesnek tűnik. Ez egy nagyszerű rendszer, amely úgy tűnik, hogy mindent tökéletesen csinál. Az első probléma, amit észrevettem, hogy nem kaptam értesítést egy bejövő Messenger üzenetről. Frissítenem kellett a rendszert, és manuálisan meg kellett keresnem az értesítéseket a beérkező levelek között. Miután megtaláltam, a jegy belsejében lévő felülettel ismét jobb lett a helyzet. Később rájöttem, hogy manuálisan kell aktiválnia az értesítéseket, ami furcsa választásnak tűnik. Véleményem szerint ennek a funkciónak egyből kellene működnie.

Re:amaze - interfész a jegyen belül

A válaszadás élménye nagyon kellemes. Kattintson rá a fájlok és mellékletek hozzáadásához, vagy húzza őket közvetlenül az üzenetbe. Lehetőségem volt válaszsablonokat, hangulatjeleket is beszúrni, és kiválasztani az üzenetre válaszolva érvényes állapotváltozást. Nem ez a leggazdagabb funkciókészlet, amit valaha láttam a közösségi média ügyfélszolgálati jegykezelő rendszerében, de többnyire mindent megad, amire szüksége lehet a hatékony kommunikációhoz.

Re:amaze - jegyzet a jegyen belül

A válaszadás élménye nagyon kellemes. Kattintson rá a fájlok és mellékletek hozzáadásához, vagy húzza őket közvetlenül az üzenetbe. Lehetőségem volt válaszsablonokat, hangulatjeleket is beszúrni, és kiválasztani az üzenetre válaszolva érvényes állapotváltozást. Nem ez a leggazdagabb funkciókészlet, amit valaha láttam a közösségi média ügyfélszolgálati jegykezelő rendszerében, de többnyire mindent megad, amire szüksége lehet a hatékony kommunikációhoz.

Re:amaze - válaszfunkciók

A funkcionalitás ugyanaz marad a jegyeken, függetlenül attól, hogy Facebookról, Instagramról vagy Twitterről származnak. Ez egyrészt jó dolog, mert megszünteti a válaszadás okozta zavart, és lehetővé teszi, hogy minden közösségi média jegyen belül ugyanabban a munkafolyamatban éljen, függetlenül azok forrásától. Másrészt úgy tűnik, hogy a Re:amaze elfelejti, hogy minden közösségi média hálózat más-más funkciókészletet kínál, ami jól működhetne, ha a Re:amaze közösségi média jegykiadó rendszerébe kerülne.

Re:amaze - instagram jegy

A Re:amaze közösségi média funkciói általában elég jók, és folyamatos és megbízható munkafolyamatot kínálnak hibák nélkül. A Re:amaze azonban valószínűleg nem fogja annyira lenyűgözni, mint azt várná. Az integrációk rendkívül könnyen végrehajthatók, de a közösségi média jegykezelési élménye kissé unalmasnak tűnik néhány más megoldáshoz képest. Ez nem azt jelenti, hogy nem nagyon funkcionális, éppen ellenkezőleg. Úgy tűnik, hogy a Re:amaze-ből hiányzik valamiféle „wow” tényező.

Re:amaze árak

A Re:amaze három fő árazási csomagot kínál, valamint további két csomagot, amelyek induló vállalkozásoknak szólnak. Mindegyik csomag közösségi média funkciókat kínál, ami azt jelenti, hogy hozzáférést kap a Facebook, Instagram és Twitter integrációhoz, függetlenül attól, hogy melyiket választja. A legfontosabb dolog, amire a döntési folyamat során összpontosítania kell, az a többi szolgáltatás, amely az egyes Re:amaze árképzési csomagokban különbözik. Vessünk egy pillantást rá, és nézzük meg, mit ajánlanak.

Basic

Az alap csomag havi 29 dollárba kerül csapattagonként havi számlázással, vagy 27,55 dollárba havonta csapattagonként éves számlázással. Korlátlan számú e-mail postafiókot, élő csevegést, közösségi média csatornákat, nyilvános és belső GYIK-eket, munkafolyamat-automatizálást, válaszsablonokat, webhely-integrációt, chatbotokat, proaktív üzeneteket, alapvető jelentéseket, vásárlói szándékokat és még sok mást kap.

Pro

A Pro csomag havi 49 dollárba kerül csapattagonként havi számlázással, vagy 46,55 dollárba havonta csapattagonként éves számlázással. Megkapja az alapcsomag összes funkcióját, valamint több márkafiókot, a webhely látogatóinak élő nézetét, haladó jelentéseket, SMS- és hangcsatornákat, egyéni hosztolt domaint, testreszabható e-mail megjelenést, állapotoldalt és még sok mást.

Plus

A Plus csomag havi 69 dollárba kerül csapattagonként havi számlázással, vagy 65,55 dollárba havonta csapattagonként éves számlázással. Megkapja a korábbi csomagok összes funkcióját, valamint az élő képernyőmegosztást, a részlegeket, az alkalmazottak teljesítményjelentését, a személyzeti műszakokat és a szabadságolási napokat, a személyre szabható személyzeti szerepköröket, az ügyfél-elégedettségi értékeléseket, a csevegésen belüli videohívásokat, az opcionális klasszikus csevegési módot, a GYIK-et, cikk szerkesztési előzményeket és így tovább.

Starter

A Starter csomag havi 59 dollárba kerül, és csak havi számlázás áll rendelkezésre. Az alapcsomag összes funkcióját kínálja korlátlan számú csapattag számára, átalány áron. Azonban havonta legfeljebb 500 válaszolt beszélgetésre vonatkozik.

Enterprise

Az Enterprise csomag az Ön igényeire szabott, egyedi árat kínál. Célja a skálázhatóságot igénylő vállalkozások növekedése.

Konklúzió

A Re:amaze mindent kínál, amire szüksége van a közösségi médiával való foglalkozáshoz, és még a Twitterrel is integrálható, ami nem olyan általános, mint gondolná. Az integrációs folyamat rendkívül gyors és egyszerűen végrehajtható, és a Re:amaze egy nagyon jó beépített útmutatót kínál, amely segít a beállítás egyszerű elvégzésében. A közösségi médiás jegykezelés is remek, de nem tudok szabadulni attól az érzéstől, hogy hagy némi kívánnivalót maga után. Ez azonban nem akadályozhatja meg abban, hogy ezt a nagyon hatékony megoldást a közösségi média ügyfélszolgálati szoftverének tekintse.

Gyakori problémák

Nem tudom összekapcsolni a Facebook oldalamat a Re:amaze-zel

Ezt a problémát leggyakrabban a Facebook Business oldalon beállított felhasználói szerepkörök okozzák. Csak akkor tudja majd csatlakoztatni az oldalt, ha teljes adminisztrátori hozzáféréssel rendelkezik. Ez a legvalószínűbb oka annak, hogy nem fogja látni a Facebook Business oldalát a Re:amaze integrációban. Ellenőriznie kell az oldal szerepköreit, és meg kell adnia a Re:amaze számára az oldal kezeléséhez szükséges összes engedélyt.

A Re:amaze nem tölti le az Instagram megjegyzéseket vagy a közvetlen üzeneteket

Ez a probléma az Ön Instagram fiókjával lehet kapcsolatban. Győződjön meg arról, hogy üzleti fiókra van állítva, különben a Re:amaze nem tud kapcsolódni az Ön fiókjához. Ellenőrizze újra fiókbeállításait az Instagram alkalmazásban. Nyissa meg a beállításokat, és lépjen a Fiókközpontba, és nézze meg, hogy fiókja üzleti fiók-e.

Product reviews

Készítse elő a válaszait az élő csevegésben az egyidejűleg írt szöveg megtekintésével. Az egyidőben írt szöveg megtekintésével láthatja, hogy mit írt az ügyfél mielőtt még elküldené azt.

Azonos időben írt szöveg megtekintése

Készítse elő a válaszait az élő csevegésben az egyidejűleg írt szöveg megtekintésével. Az egyidőben írt szöveg megtekintésével láthatja, hogy mit írt az ügyfél mielőtt még elküldené azt.

Proaktív chat meghívások minden alkalomra. Használja őket, hogy elérje ügyfeleit a stratégiai oldalain még ma.

Proaktív chat sablonok

Proaktív chat meghívások minden alkalomra. Használja őket, hogy elérje ügyfeleit a stratégiai oldalain még ma.

Lépjen kapcsolatba ügyfeleivel a termék frissítés email sablonjainkkal. Használatra készek, de teljesen testre szabhatóak.

Termék frissítés email sablonok

Az írás különböző email sablonokról szól, amelyek fontosak a vállalkozások számára. A cikk említi, hogy az üdvözlő e-maileknek megfelelő formátumban kell érkezniük, fontos az ügyfél igényeinek és szükségleteinek figyelembevétele, és a termék/szolgáltatás előnyeit kell kiemelni. Az e-mail marketing előnyeit is kiemeli, és bemutat pár SaaS termék bevezető e-mail sablont is. Az ügyfélkapcsolatok kezelését és az e-mail kampányok létrehozását pedig könnyítik az ügyfélportálok.

Azok az idők, amikor az Outlookból válaszoltuk meg az e-maileket és elvesztünk az ügyfélszolgálat biztosításában, szerencsére már lejártak. Legalábbis az Antalya Consulting Nyelvközpont számára.

Antalya Tanácsadó Nyelvi Központ

Az Antalya Tanácsadó Nyelvi Központ megoldást talált a nehézkes Outlook e-mail válaszolásra a LiveAgent szolgáltatás segítségével. A LiveAgent megkönnyíti az ügyfélszolgálati munkát és könnyen kezelhető. Az oldal sütiket használ, de a felhasználónak lehetősége van az elfogadás vagy elutasítás mellett dönteni. A LiveAgent előnyeiről a vállalkozások a demóval tudnak meggyőződni. A kapcsolatfelvételhez különböző formák elérhetőek, többek között egy élő csevegési opció.

Weboldalunk sütiket használ. A folytatással feltételezzük, hogy engedélyezi a sütik telepítését, ahogy azt a weboldalunk részletezi adatvédelmi és sütikre vonatkozó irányelvek.

×
Foglaljon le velünk egy hívást, és fedezze fel, hogy a LiveAgent milyen előnyöket nyújthat vállalkozása számára.

Több időpontban is elérhetőek vagyunk

Foglaljon le egy demót