Zoho Desk közösségi média ügyfélszolgálati szoftver áttekintése

Zoho Desk közösségi média ügyfélszolgálati szoftver áttekintése
Compare Zoho Desk közösségi média ügyfélszolgálati szoftver áttekintése with other in: How Zoho Desk közösségi média ügyfélszolgálati szoftver áttekintése is doing on review portals
4.5
Average rating based on data from trusted review portals
8332 reviews

A Zoho Desk összesen öt előfizetési csomagot kínál, beleértve egy ingyenes csomagot, egy kedvezményes verziót kis csapatok számára, és egy vállalati csomagot. Bár elérhető az ingyenes csomag, de nem lehet csatlakoztatni a Zoho Desk-hez a közösségi média fiókjait.

Pricing
Starting from:
7   havonta
Equal to LiveAgent's Large plan Liveagent pricing
Free trial: No
Free version: No

Martina Durisinova

Editor's rating

Martina Durisinova
Overall rating
4.2
Felhasználói élmény
4.5
Ár
4
Implementálás
4

Key takeaways

Pros

  • Elérhető
  • Segítőkész ügyfélszolgálat
  • Elérhető távoli támogatás

Cons

  • A tervek nagyon drágák lehetnek
  • Hiányzik néhány személyre szabási lehetőség
  • Az indítás néha bosszantó lehet

Elindulás a Zoho Desk közösségi média funkcióival

A Zoho Desk-re való feliratkozás nagyon könnyen ment. Csak annyit kellett tennem, hogy kitöltöttem a fiókinformációimat, és hozzáadtam a kitalált vállalkozásom adatait. Ezt követően a Zoho Desk küldött nekem egy e-mailt a fiókom megerősítésére, és készen álltam az indulásra.

Zoho Desk - fiók létrehozása

Első lépésként a Zoho Desk lehetőséget adott nekem arra, hogy vagy kitöltsem az összes további részletet, és teljes egészében konfiguráljam a fiókomat, vagy hagyjam ezt a folyamatot későbbre. Az interfész szembarát megközelítése arra ösztönzött, hogy azonnal kitöltsek körülbelül 50%-ot, majd azon továbbmentem, hogy teszteljem a szoftvert.

Az első pillantás a Zoho Desk felhasználói felületére kellemes volt. Kellemes volt a felugró ablak egy vonzó grafikával, amely végigvezetett a szoftver új kiegészítésein. Át tudtam volna ugrani, de már csak a hívogató megjelenés miatt is megnéztem. Bár azt látom, hogy a képen látható, levágottnak tűnő kezek hogyan riasztanak el néhány embert.

Zoho Desk - Pop-up áttekintés

Az elejétől fogva nem voltam biztos benne, hogy mit kell tennem. Úgy döntöttem, hogy nem nyomkodom pánikba esve az összes fület a képernyőn, inkább egy egyszerű tudásbázis útmutatót olvasok el a Zoho Desk közösségi média moduljának beállításához. Azonban azt gondolom, hogy a türelmesebb emberek könnyedén meg tudják oldani ezt probléma nélkül. De eltértem a témától.

Az útmutató a céloldal jobb felső sarkában található Beállítás ikonhoz vezetett. A Csatornák alatt a Közösségi lehetőséget választottam, ami átvitt a Közösségi modulba.

Zoho Desk - közösségi média modul beállítása

A Fogjon neki gomb megnyomása egy olyan oldalra vezetett, ahol választhattam, hogy létrehozom vagy betöltöm a márkaadataimat. És mivel a Pumpkins Inc-nek nincs korábbi adata a Zoho Desk platformján, a Márka létrehozása opciót használtam.

Zoho Desk - márka létrehozása

A márka létrehozása nagyon egyszerű volt, mivel nem volt túl sok lépés. Számomra ez nagyon jó volt, főleg azért, mert nem éreztem, hogy túlterhelt volna a rengeteg konfiguráció. Csak egy logót kellett feltöltenem, elneveztem a márkám, és hozzá kellett kapcsolnom egy részleget. Ide is hozzáadhat egy márkaleírást, ha szeretné. Nyomja meg a Mentés gombot, és készen áll.

Zoho Desk - márkalogó feltöltése

És itt kezdődtek a gondok számomra. Miután megpróbáltam elmenteni ezt az egyszerű konfigurációt, meglepett egy hibaüzenet, mégpedig nem egy könnyen Google-özhető.

Zoho Desk - belső szerverhiba

Még többször próbálkoztam, körülbelül 10 perc szünettel az egyes próbálkozások között, és arra gondoltam, hogy a hiba a túlterhelt szerverekhez vezethető vissza. És döbbenetemre semmi sem változott.

* Támogatási tapasztalat

Ezért úgy döntöttem, hogy felveszem a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal. Másodperceken belül kapcsolódtam egy emberi ügynökhöz. Röviden elmagyaráztam a problémámat, és azt mondták, várjak, amíg beszélnek a belső támogatási osztályukkal. Néhány perc múlva azt javasolták, hogy távolítsam el a szóközöket a márkanevemből. Ez nem segített, így a következő javaslat az volt, hogy logó nélkül hozzam létre a márkám, csak a névvel, részleggel és leírással. Úgy tűnt, ez bevált, ezért megköszöntem annak a személynek, akivel csevegtem, és mosolygós véleményt hagytam. Másnap kellemesen meglepett, hogy e-mailben kaptam egy csevegési átiratot.

Ami a közösségi média beállítását illeti, miután elkészült a márka, a Zoho Desk javasolta a Facebook üzleti oldalam, az Instagram és a Twitter fiókom összekapcsolását.

Zoho Desk - kapcsolja össze közösségi média fiókjait

A Meta fiókközpontjával úgy gondoltam, hogy a Facebook fiókom csatlakoztatása után könnyebb lenne csatlakoztatni az Instagramot. Szóval ott kezdtem.

Csak egy felugró ablakban kellett bejelentkeznem a Facebook-fiókomba.

A Zoho Desk összekapcsolása a Facebookkal

Az első próbálkozásnál hibaüzenetet kaptam, de nem hagytam magam elkedvetleníteni.

Zoho Desk - nem lehet feldolgozni a kérést

Még egyszer megpróbáltam, és voálá! Ezt követően konfiguráltam az automatikus átalakítás beállításait, és megnyomtam a Mentés gombot.

Zoho Desk - Sikeresen összekapcsolt Facebook oldal

Az Instagram- és a Twitter-fiókom összekapcsolása pontosan ugyanez, csak további hibák nélkül.

Mielőtt rögtön belevágna annak tesztelésébe, hogy a Zoho Desk hogyan teljesít közösségi helpdeskként, beszéljünk meg néhány kipróbálható közösségi média-funkciót.

Zoho Desk közösségi média funkciók és jellemzők

A Zoho Desk integrálódik a legnépszerűbb közösségi média platformokkal – Facebook, Instagram és Twitter. Ezenkívül a Zoho Desk segítségével ügyféltámogatást is nyújthat a WhatsApp-on, a Telegramon, a Line-on és a WeChaten keresztül. Kapcsolódhat ezekhez a csatornákhoz Zoho Desk-fiókjával, és minden ügyfél-interakciót, mint például hozzászólásokat, említéseket és DM-eket, támogatási jegyekként fogadhat el.

Továbbá, amikor megnyit egy jegyet az ügyintézői panelen, nyomon követheti a jegy idővonalát, elolvashatja a javasolt cikkeket, és még a megoldáshoz szükséges készségeket is társíthatja. A kapcsolódó készségekkel rendelkező jegyeket automatikusan továbbíthatja az adott készségkészlettel rendelkező ügynökökhöz. Ezen kívül beállíthat automatikus jegy-hozzárendelést kulcsszavak vagy körmérkőzés alapján.

Amikor kommunikál az ügyfelekkel, hozzáadhat mellékleteket a számítógépéről vagy a felhőből. Hiába lehet makrókat alkalmazni, nincsenek előre elkészítettek, ami kicsit csalódást okozott. A Remote Support opció viszont tetszett. A Zoho Desk kiterjesztett valóságú távsegítséget is kínál, ha frissíti csomagját.

Zoho Desk - kezdjen megbeszélést egy ügyféllel.

Végül hozzáadhat több kiterjesztést a Zoho Desk Marketplace-ről.

Zoho Desk - marketplace

Zoho Desk közösségi média funkcionalitások felhasználói élménye

A Zoho Desk közösségi média támogatásának tesztelése nagyon egyszerű volt. A Facebook üzleti oldalamon közzétettem egy állapotot, és volt hozzá egy „ügyfél” megjegyzés. Azonnal kaptam egy értesítést és egy közösségi oldali help desk jegyet az ügyintézői panelen.

Zoho Desk - közösségi média jegykezelés

A jegy címe megegyezett a bejegyzés címével. És amikor kinyitottam, láthattam a hozzászóló adatait, például, hogy milyen eszközről kommentáltak, melyik csatornát használtak stb.

Zoho Desk - jegyfelület

Ha a kapcsolattartó központja hatékonyságát szeretné biztosítani, ügynökei használhatják a minden jegyhez mellékelt időzítőt. Időt takaríthatnak meg a bejegyzésekkel, így munkatársaik és vezetőik nyomon követhetik és áttekinthetik a jegyekre fordított időt. Belső megjegyzéseket is hozzáadhat, amelyeket beállíthat privátra, vagy megjeleníthet a Súgóban. Továbbá, amikor megold egy jegyet, azt egyenesen tudásbáziscikkké alakíthatja.

Hogy rámutassak néhány területre, ahol számomra hiányzik a Zoho Desk, a jegykezelő felület kissé csupasznak és intuitívnak tűnt számomra. És bár hozzáadhat GIF-eket és hangulatjeleket a Zoho segítségével létrehozott bejegyzésekhez, úgy tűnik, hogy nem használhatja őket, amikor közösségi média jegyeken keresztül válaszol az ügyfeleknek. Ez egy kicsit sajnálatos, mert személyre szabott elemekkel egészítheti ki a kommunikációt.

Ezeken kívül, ha nem bánja az apró ikonokat és a gombok helyett a kis szürke szöveget, nincs mit kritizálni.

Zoho Desk árazás

A Zoho Desk öt árképzési szintet kínál, amelyek mindegyike különböző funkciókkal rendelkezik. A Zoho Desk árképzési oldalán nagyon alaposan elmagyarázzák, hogy az egyes csomagok mit tartalmaznak, így eltartott egy kis időmbe, hogy rájöjjek, melyik tartalmaz közösségi média-integrációt, és melyek csak azonnali üzenetküldési lehetőségeket. Az árképzési szintek lebontásában nem fogok az ingyenes szintről beszélni, mivel nem teszi lehetővé sem az azonnali üzenetküldő alkalmazásokat, sem a közösségi médiát.

Express

Ez némileg kedvezményes szint a kisvállalkozások számára. Ügynökönként havi 7 euróért vagy évente 9 euróért 1 márkát csatlakoztathat a Facebookhoz, az Instagramhoz és a Twitterhez. Ez az árcsomag nem tartalmazza az azonnali üzenetküldési lehetőségeket.

Standard

Ügynökönként havi 14 euróért vagy évente 20 euróért 1 márkát állíthat be, és csatlakoztathatja a Facebookhoz, az Instagramhoz és a Twitterhez. Ezen felül integrálhatja a WhatsApp-ot, a Line-t, a WeChat-et és a Telegram-ot, hogy kibővítse többcsatornás képességeit.

Professional

A közösségi média és az azonnali üzenetküldés integrációja tekintetében ez a szint ugyanaz, mint az előző. Azonban más kiterjesztett és hozzáadott funkciókkal is rendelkezik, mint például a jegy megosztása, az aktivitásidő nyomon követése, a privát kiterjesztések és még sok más. Ez az árazási csomag 23 euróba kerül ügynkenként havonta, havi vagy éves elszámolással.

Enterprise

A Zoho Desk legdrágább árazási szintje ügynökönként havi 40 euróba kerül, havonta számlázva, vagy 50 euróba évente. Ha úgy dönt, hogy ezt a csomagot választja, beállíthat 2 márkát, és összekapcsolhatja őket a Facebookkal, az Instagrammal és a Twitterrel. Kérésre azonban kiegészítő márkák is elérhetők. Ezen felül a WhatsApp, a Line, a WeChat és a Telegram összekapcsolható Zoho Desk-fiókjával.

Konklúzió

A Zoho Desk megbízható közösségi média ügyfélszolgálati eszköz. Ha a többcsatornás támogatás és a erős brand jelenlét fontos az Ön számára, akkor a Zoho Desk lehet a megfelelő megoldás mind a kisebb, mind a nagyobb csapatok számára.

A Zoho Desk elérhetősége dicséretes, mivel többféle árazási lehetőséget kínál, így még a kisebb költségvetésű vállalkozások is megengedhetik maguknak a használatát. Másrészt, ha egynél több márkát kell létrehoznia, az nagyon gyorsan megdrágul. A beállítás egyszerű; azonban az én tapasztalatomhoz hasonlóan ez egy kicsit nehézkes lehet a rejtélyes hibákkal, és előfordulhat, hogy elakad az oldal újra és újra frissítése.

Miután mindent beállított és csatlakoztatott, többé-kevésbé zökkenőmentes élménye lesz. A felhasználói felület, bár kissé alapvető, sima és reaktív. És ha nem bánja, hogy nem tud kommunikálni GIF-ek és hangulatjelek használatával, akkor jól fogja érezni magát a használatával.

Gyakori problémák

Nem tudok egy oldalt összekapcsolni a márkanévvel.

Néha nem lehet márkaoldalt csatlakoztatni a Zoho Deskhez. Ilyen esetben vigye az egérmutatót az oldal neve melletti kérdőjel ikonra. Megjelenik egy elemleírás, amely elmagyarázza, miért nem tud hivatkozni az oldalra. A magyarázatban leírtak szerint hajtsa végre a szükséges változtatásokat a Facebookon, és kapcsolja be újra az oldalt a Zoho Deskben.

Egy belső szerverhiba üzenetet kapok, amikor egy márka beállításait hajtom végre.

Ha ezzel a problémával találkozik, először próbálja meg létrehozni a márkáját logó nélkül. Ezen felül eltávolíthatja a márkanevéből a szóközöket is. Mindkettő együttesen megoldhatja a problémát.

Nehézségeim vannak több Facebook-fiók beállításával.

A Zoho Desk vállalati szintjével több Facebook-, Twitter- vagy Instagram-fiókot is összekapcsolhat. Ehhez jelentkezzen be a Zoho Deskbe, lépjen a jobb felső sarokban található Beállítás menüpontra, és a Csatornák menüben kattintson a Közösség elemre. Ott kattintson az Új márka elemre. Töltsön ki mindent, és kattintson a Mentés gombra.

Product reviews

Reviews - Kozossegi Media Ugyfelszolgalati Szoftverek Attekintese - Zendesk 4

Reviews - Kozossegi Media Ugyfelszolgalati Szoftverek Attekintese - Zendesk 4

A Quality Unit bemutatja a LiveAgent szolgáltatását, amely több csatornán keresztül teszi lehetővé, hogy ügyfelekkel kommunikálhasson. Regisztráljon és kezdjen el ügyfeleivel kapcsolatot létesíteni. A weboldal sütiket használ, és lehetőséget ad egy élő csevegésre is. Tudjon meg többet a LiveAgentról egy demóval vagy kérjen segítséget az ügyfélszolgálattól.

A Tidio-t fontolgatja a közösségi média ügyfélszolgálataként? Tekintse meg áttekintésünket, és nézze meg, hogyan teljesített általános tesztünk során.

Tidio közösségi média ügyfélszolgálati szoftver áttekintése

A Tidio kommunikációs rendszer összegyűjti az összes kommunikációt, és számos funkciót kínál, mint például chatbotok és elemzéseket. A felület nagyon jól van kialakítva, és könnyű vele dolgozni a látogatók információit és a beállításokat illetően. Az ingyenes csomag lehetőséget kínál a chatbotokkal és az élő csevegéssel, a kommunikáció minden típusára érzékenyen reagál, és a felhasználók mindig frissítéseket kapnak. Az árak alapján választható csomagok lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy a hatékonyabb kommunikáció érdekében válasszák ki a legmegfelelőbb opciót.

Reviews - Kozossegi Media Ugyfelszolgalati Szoftverek Attekintese - Reamaze

Reviews - Kozossegi Media Ugyfelszolgalati Szoftverek Attekintese - Reamaze

A Re:amaze egy ügyfélszolgálati jegykezelő rendszer, melynek atizálási funkciói közé tartoznak a válaszsablonok, munkafolyamatok, ügyfél szolgáltatások és robotok. A közösségi média funkciói elég jók és megbízhatóak számos integrációval. Az árazási csomagok között van egy alap ajánlat, amely korlátlan e-mail postafiókot, élő csevegést és közösségi média csatornákat tartalmaz. Azonban a funkcionalitás az elmúlt évekhez képest kissé elavultnak tűnik.

Reviews - A Call Center Szoftver Attekintese - Zendesk 5

Reviews - A Call Center Szoftver Attekintese - Zendesk 5

A LiveAgent vállalat által kínált ügyfélszolgálati szoftverekről olvashatunk a cég weboldalán. A LiveAgent díjak és tanúsítványokat is kapott, és rendelkezik olyan partnerekkel, akik támogatják a szoftverüket. A cég által kínált demó lehetőség is elérhető, és az ügyfelek online is felvehetik a kapcsolatot a LiveAgent munkatársaival.

Weboldalunk sütiket használ. A folytatással feltételezzük, hogy engedélyezi a sütik telepítését, ahogy azt a weboldalunk részletezi adatvédelmi és sütikre vonatkozó irányelvek.

×
Foglaljon le velünk egy hívást, és fedezze fel, hogy a LiveAgent milyen előnyöket nyújthat vállalkozása számára.

Több időpontban is elérhetőek vagyunk

Foglaljon le egy demót