BeenVerified értékelés

Compare BeenVerified értékelés with other in: How BeenVerified értékelés is doing on review portals
2.8
Average rating based on data from trusted review portals
876 reviews

A BeenVerified egy előfizetésen alapuló fordított telefonszám-kereső szolgáltató, amely hozzáférést biztosít az emberekről szóló nyilvános információkhoz. Kereshet telefonszám, név, cím, e-mail stb. alapján. Weboldalukon vagy mobilalkalmazásukon keresztül érhető el.

Pricing
Starting from:
$ 26.89   havonta
Free trial: No
Free version: No

Patricia Krajcovicova

Editor's rating

Patricia Krajcovicova
Overall rating
3.3
Felhasználói tapasztalat
4
Ár
3
Implementálás
3

Key takeaways

Pros

  • Elérhető mobilalkalmazásként Androidra és iOS-re is
  • Egyértelmű árképzés
  • Megbízható ügyfélszolgálat

Cons

  • Csak az Egyesült Államokban érhető el
  • Az információ csak az előfizetés kifizetése után érhető el
  • Az információ nem mindig 100%-ban pontos
  • Nincs lehetőség egyetlen jelentés megvásárlására

A BeenVerified használatának megkezdése

Nagyon könnyű eligazodni a webhelyen, és hozzáférni az összes szükséges információhoz. Minden világosan el van magyarázva, így azonnal tudja, mit kínálnak.

Amikor a BeenVerified főoldalára lép, az első dolog, amit észrevesz, a keresési lehetőségek. Kereshet nevek alapján, fordított telefonkeresést, e-mail-keresést, címkeresést és járműkeresést végezhet.

BeenVerified kereső sáv

Írjon be egy nevet a keresősávba a „Személykereső” alatt, majd kattintson a „Keresés” gombra. Néhány másodperc múlva a BeenVerified további információkat kér a keresett személlyel kapcsolatban. Ha több információt ad meg, például várost és államot, a BeenVerified szűkíteni tudja a keresést, hogy pontosabb eredményeket kapjon. Ha nem biztos abban, hogy az illető hol lakik, kattintson a „Nem vagyok biztos benne” lehetőségre.

BeenVerified Keresés cím hozzáadásával

A keresést még jobban szűkítheti az adott személy életkorának és középső nevének megadásával. Ha nem rendelkezik ezzel az információval, egyszerűen kattintson a „Nem vagyok benne biztos” gombra.

BeenVerified - adjon hozzá részleteket a kereséshez

Ezt követően kiválaszthatja, hogy milyen információkat szeretne kapni a jelentésében. Kiválaszthat annyit, amennyit csak akar, és kattintson a „Folytatás” gombra, vagy kihagyhatja ezt a lépést.

BeenVerified - Milyen információk érdekelnek?

Mindössze annyit kell tennie, hogy elfogadja a feltételeket, és kattintson az „Elfogadom” gombra.

Ezután a BeenVerified elkezdi összegyűjteni az információkat az adatbázisából. Ez a folyamat néhány percet vesz igénybe, és miután befejeződött, meg kell adnia e-mail címét és teljes nevét a jelentés mentéséhez. Ha folytatni szeretné, nem hagyhatja ki ezt a lépést.

BeenVerified - bűnügyi adatbázis keresés
BeenVerified - mentse el a keresési eredményeket

Az e-mail cím és a teljes név megadása után a BeenVerified újra megkeresi az eredményeket. Ezúttal a folyamat meglehetősen hosszú ideig tart. Hosszú várakozás után meg kell kapnia a teljes jelentést az összes rendelkezésre álló információval. Ne feledje, hogy a BeenVerified fizetős szolgáltató. Amíg Ön nem fizető ügyfél, nem fog látni keresési eredményeket.

Amikor lefelé görget a főoldalon, hasznos cikkeket és útmutatókat találhat, amelyek választ adnak a gyakran ismételt kérdésekre.

Az árakat a „Regisztráció” gombra kattintva találja meg. Az árképzéshez azonban időbe telik. Az árak megjelenítése előtt az utolsó lépésben a „Megerősítés” gombra kell kattintania, és meg kell várnia, amíg az információ betöltődik. Ezután közvetlenül egy oldalra viszi az árakat és az előfizetéseket. Ez a folyamat szükségtelenül bonyolultnak és kissé frusztrálónak tűnik, csak az árazási információkhoz való hozzáférés miatt.

BeenVerified - megerősítés

Funkciók

A BeenVerified 7 különböző termékfunkciót kínál: Személykeresés, Fordított telefonkeresés, E-mail-keresés, Címkeresés, Felhasználónév-keresés, Nem igényelt pénzkeresés és Járműkeresés.

A jelentések személyes adatokat is tartalmaznak az adott személyről, például nevét, életkorát, rokonait, fényképeit, állásait, tanulmányi előzményeit stb. A Személykeresővel olyan dolgokat is találhat, mint a bűnügyi feljelentések, a közlekedési szabálysértések és a letartóztatások.

A BeenVerified böngészőn belüli alkalmazásként működik, de kínálnak mobilalkalmazást is Androidra, iPhone-ra, iPadre és Apple órára. Nem számít, hogy otthon van az asztalán vagy útközben, bárhol használhatja szolgáltatásaikat, ha van internetkapcsolata.

Törölje adatait

Lehetősége van leiratkozni a BeenVerified People keresési eredményeiről. A folyamat meglehetősen egyszerű. Csak el kell helyeznie az adatait egy rövid űrlapba a webhelyükön, és ki kell választania, melyik rekordot szeretné eltávolítani. Ellenőrző e-mailt küldenek Önnek, amelyben meg kell erősítenie leiratkozási kérelmét. Ezt követően egy újabb e-mailt fog kapni, amely tájékoztatja a rekord eltávolításáról. Nem kell fizető ügyfélnek lennie ahhoz, hogy leiratkozzon a Személykeresőből, és ez ingyenes.

BeenVerified Leiratkozási lehetőség

Ügyfélszolgálat

A BeenVerified saját súgóközponttal rendelkezik, ahol választ kereshet kérdéseire, mielőtt kapcsolatba lépne ügyfélszolgálati csapatával. Megtalálhatja a gyakran ismételt kérdéseket a számlázással, a fiókjával, illetve azok adataival és nyilvános nyilvántartásaival kapcsolatban.

Ha nem találja, amit keres, lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálati munkatársaikkal e-mailben, vagy hívja őket a webhelyükön feltüntetett telefonszámon.

A BeenVerified nem kínál élő csevegést vagy más típusú közvetlen kommunikációt, és nem is érhető el a hét minden napján, 24 órában.

BeenVerified ügyfélszolgálat

Hogyan használhatják a telefonközpontok a BeenVerified szolgáltatást?

A fordított telefonszám-keresés, például a BeenVerified, előnyös szolgáltatás lehet a call centerek és az ügyfélszolgálati ügynökök számára, mert lehetőséget ad arra, hogy azonosítatlan számokat keressenek kiterjedt adatbázisukban. Ez akkor jöhet jól, ha a telefonközpontba ismeretlen hívó hívása érkezik, és vagy elfelejti megadni elérhetőségét, vagy ha rendszerhiba miatt elvesznek az adatok.

A telefonközpontok a tréfahívások vagy más nem megfelelő hívások azonosítására is használják, amelyek kényelmetlen helyzetbe sodorják ügynökeit, és csökkentik a munka termelékenységét és hatékonyságát. Az ilyen hívók letiltásával a telefonközpontok a jogos ügyfelekre összpontosíthatnak.

Amikor az ügynökök fordított telefonszám-keresést hajtanak végre, általában olyan adatokat találhatnak, mint az e-mail címek, a lakcímek, a közösségimédia-fiókok és egyéb értékes információk. Ezek az adatok a hideg értékesítési hívásokhoz és a potenciális ügyfelek eléréséhez is hasznosak.

A jogi problémák elkerülése érdekében a call centereknek meg kell bizonyosodniuk arról, hogy betartják egy adott joghatóság törvényeit és előírásait, ha úgy döntenek, hogy üzleti célokra használják ezeket a szolgáltatásokat.

Teljesítmény és felhasználói élmény

Ha beír egy telefonszámot a keresősávba, és megnyomja az Enter billentyűt, a webhely eredményeket generál, és az adatbázisban keres egyezést. A telefonszámhoz, a személy tartózkodási helyéhez, háttérinformációihoz, bűnügyi nyilvántartásához stb. társított nevet keres. A teljes folyamat hosszabb ideig tart a BeenVerified versenytársaihoz képest, de még így is meglehetősen gyors.

A BeenVerified csak az Egyesült Államokban működik. Ezért csak egyesült államokbeli számokra lehet keresni. A weboldal, valamint az alkalmazás csak az Egyesült Államokból érhető el, szolgáltatásaikhoz való hozzáférés az országon kívül korlátozott.

Fontos megjegyezni, hogy a BeenVerified egyik szolgáltatását sem kínálja ingyenesen. Ez azt jelenti, hogy az eredmények megtekintéséhez fizető ügyfélnek kell lennie.

A pontosság és a részletesség sok tényezőtől függ. Mint minden fordított telefonkeresési szolgáltatónál, ez sem 100%-ban helyes, és nem szabad csak egy forrásra hagyatkoznia. Adataikat nyilvánosan elérhető forrásokból és nyilvántartásokból szerzik be, amelyek naprakészek lehetnek, és pontatlan adatokat eredményezhetnek.

BeenVerified - keresési eredmény

Árazás

A BeenVerified egy fizetős, előfizetésen alapuló szolgáltatás. Versenytársaikhoz képest nem kínálnak ingyenes verziót.

Csak 2 előfizetési lehetőségük van:

  • Az első lehetőség a havi tagság, amely havi 26,89 dollárba kerül, és magában foglalja mind a 7 korábban említett keresési típust. Ezzel az előfizetéssel havonta akár 100 jelentést is futtathat.
  • A második lehetőség a 3 hónapos tagság 52,44 dollárba kerül, ami havi 17,48 dollárnak felel meg. Ez az előfizetés tartalmazza mind a 7 típusú keresést. Ezzel a csomaggal havi 100 jelentésre korlátozódik.
BeenVerified árképzési tervek
BeenVerified tagsági juttatások

Előfizetését bármikor lemondhatja. A tagság azonban havonta vagy 3 havonta automatikusan megújul, hacsak nem mondja le az új előfizetési időszak kezdete előtt.

Lehetőség van egy 7 napos próbaverzióra is, amellyel tesztelheti a BeenVerified szolgáltatásait, mielőtt a vásárlás mellett dönt.

Választhat egy 7 napos próbaverziót mindössze 1 USD-ért, amely havonta legfeljebb 40 jelentést tartalmaz. Választhat 5 dolláros 7 napos próbaverziót is, amellyel havonta akár 40 jelentést is futtathat, valamint letöltheti őket PDF formátumban.

BeenVerified próba ajánlatok

Következtetés

A BeenVerified fordított telefonszám-kereső szolgáltatást nyújt kiterjedt adatokkal és jelentésekkel. Miután beírta a telefonszámot a keresősávba, a folyamat egy kicsit tovább tart a versenytársakhoz képest. Előzetes fizetés nélkül azonban semmilyen információhoz nem férhet hozzá. 7 napos próbaverziót kínálnak, amely nagyon megfizethető, ha szeretné kipróbálni, mielőtt elkötelezi magát az előfizetés mellett.

Szolgáltatásaik, valamint webhelyük és mobilalkalmazásuk csak az Egyesült Államokban érhetők el, és csak az Egyesült Államokból származó adatokkal működnek.

Gyakori problémák

Nem találok konkrét személyt.

A BeenVerified nyilvános nyilvántartásokból szerzi be adatait, amelyek nem 100%-ban pontosak és teljesek. Ez számos tényezőnek köszönhető, mint például az egyes államok nyilvános információkkal kapcsolatos törvényei, az összegyűjtött információk mennyisége stb. Az érintett személy dönthet úgy is, hogy lemond adatairól a BeenVerified rendszerből.

Szeretném megszüntetni a BeenVerified fiókomat.

Fiókját bármikor törölheti, ha felveszi a kapcsolatot az ügyfélszolgálati részlegével e-mailben vagy telefonon. Meg kell adnia a 9 számjegyű ügyfél-azonosító számát, és a támogatási ügynökök törölni fogják azt Ön helyett. A törlésről megerősítő e-mailt is kap.

Product reviews

Weboldalunk sütiket használ. A folytatással feltételezzük, hogy engedélyezi a sütik telepítését, ahogy azt a weboldalunk részletezi adatvédelmi és sütikre vonatkozó irányelvek.

×
Foglaljon le velünk egy hívást, és fedezze fel, hogy a LiveAgent milyen előnyöket nyújthat vállalkozása számára.

Több időpontban is elérhetőek vagyunk

Foglaljon le egy demót