Spokeo értékelés

Compare Spokeo értékelés with other in: How Spokeo értékelés is doing on review portals
2.3
Average rating based on data from trusted review portals
2206 reviews

A Spokeo egy fordított keresési szolgáltatás, amellyel telefonszámot, nevet, lakcímet és e-mail címet kereshet. A Spokeo egy online webhelyen és egy Android mobilalkalmazáson keresztül érhető el.

Pricing
Starting from:
19.95   havonta
Free trial: Yes
Free version: No

Martina Durisinova

Editor's rating

Martina Durisinova
Overall rating
2.3
Felhasználói élmény
2
Ár
3
Implementálás
2

Key takeaways

Pros

  • Sok információ és beszámoló
  • Gyors keresés
  • Több ezer különböző forrásból gyűjt adatokat a legpontosabb eredmények elérése érdekében

Cons

  • Nincs ingyenes információ
  • Nem egyértelmű árak a weboldalon
  • A mobilalkalmazás csak Androidra érhető el
  • Csak az Egyesült Államokban érhető el

A Spokeo használatának megkezdése

A weboldal első ránézésre professzionálisnak tűnik, rengeteg információt találhat a cégről és szolgáltatásairól.

Az első dolog, amit lát, amikor felkeresi az oldalt, a négy keresési lehetőség. Név, cím, telefonszám vagy e-mail cím alapján kereshet adatokat. A Spokeo székhelye az Egyesült Államokban található, ami azt jelenti, hogy csak az Egyesült Államokban regisztrált telefonszámokat fogadja el, és minden információ az Egyesült Államokra korlátozódik.

Spokeo keresési lehetőségek

A weboldal könnyen navigálható, és megtalálja a keresett információkat.

Attól függően, hogy mit keres, keresést végezhet úgy, hogy beír néhány adatot a keresősávba.
Például, ha név alapján keres, írja be egy személy teljes nevét a keresősávba, és kattintson a „Keresés most” gombra.

Spokeo név szerint keresés

Ezt követően töltse ki az utolsó ismert helyüket. Adja meg a várost és az államot, majd kattintson a „Tovább” gombra. Ha nem biztos az utolsó helyüket illetően, válassza a „Nem biztos” lehetőséget. Ebben az esetben a Spokeo szélesebb választékkal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy az eredmények kevésbé pontosak lehetnek.

Miután ezt megtette, folytathatja a következő lépéssel.

Itt választhatja ki, hogy milyen adatokat szeretne lekérni. Válasszon ki annyit, amennyit csak akar, és nyomja meg a „Tovább” gombot. Ezt a lépést ki is hagyhatja, ha kívánja. A folytatáshoz meg kell adnia e-mail címét.

A teljes folyamat mindössze néhány percet vesz igénybe, és az egyes lépésekre vonatkozó utasítások világosak és könnyen követhetőek.
Ne feledje, a Spokeo egy fizetős, előfizetéses szolgáltató, ami azt jelenti, hogy ha nincs előfizetve, akkor nem férhet hozzá a részletes jelentésekhez.

Az egyetlen dolog, amit nehéz volt megtalálni, az az árinformáció és a Spokeo által kínált különböző előfizetések voltak. Az egyik típusú árazás akkor érhető el, ha rákattint a „Regisztráció” gombra, a másik pedig az oldal alján található „Try Enterprise” alatt.

A Súgót a Spokeo honlapján is megtalálja. Tartalmazza a GYIK-et és információkat, amelyekkel kapcsolatba léphet az ügyfélszolgálattal.

Funkciók

Az egyszerű keresés mellett a Spokeo számos további funkciót is kínál. Hozzáférhet kapcsolattartási adatokhoz, személyes adatokhoz, helyelőzményekhez, családtagokhoz, bűnügyi nyilvántartásokhoz, közösségi média platformokhoz stb.

A Spokeo további funkciói

A további funkciók kereséskor jelennek meg. Láthatja, hogy milyen speciális jelentések kapcsolódnak a kereséshez. Fontos azonban megjegyezni, hogy ezek a szolgáltatások csak az előfizetők számára érhetők el.

A Spokeo böngészőn belüli webhelyen vagy mobilalkalmazáson keresztül érhető el. Az alkalmazás azonban jelenleg csak Androidra érhető el.

Frissítések

A Spokeo frissíti a korábban megvásárolt jelentéseket, így mindig hozzáférhet a legfrissebb információkhoz. Még akkor is, ha az adatbázis nem talált találatokat a keresés időpontjában, egy frissítés után láthatja az új információkat és jelentéseket.

Spokeo - Legyen naprakész

A Leiratkozási lehetőség

Bármikor letilthatja, hogy a Spokeo gyűjtse személyes adatait. Ki kell töltenie egy igénylőlapot a weboldalukon. Ezután feldolgozzák kérését, és eltávolítják az adatait az adatbázisukból. Ez a folyamat 24-48 órát vesz igénybe, a feldolgozott adatok mennyiségétől függően.

Spokeo leiratkozási lehetőség

Ügyfélszolgálat

A Spokeo különféle módokat kínál az ügyfélszolgálattal való kapcsolatfelvételre, ha bármilyen problémája van, vagy segítségre van szüksége. Van egy élő csevegési lehetőség, valamint egy e-mail és telefonszám, amelyet használhat.

Ha lefelé görget a főoldal aljára, és rákattint a „Súgó felkeresése” lehetőségre, akkor a Súgó oldalára jut. Van néhány GYIK, amely segíthet választ kapni kérdéseire. Ha nem találja, amit keres, kattintson a „Kapcsolatfelvétel ügyfélszolgálatunkkal” lehetőségre, és használja a három lehetőség egyikét a kapcsolatfelvételhez.

Spokeo ügyfélszolgálat

Hogyan használhatják a telefonközpontok a Spokeót?

A telefonközpontok és az ügyfélszolgálati ügynökök a Spokeo segítségével fordított telefonszám-kereséseket hajthatnak végre az ismeretlen hívók azonosítása, tréfás hívások, vagy további információk, például cím, e-mail, közösségi média fiókok és egyebek megszerzése érdekében. Ezeket az információkat hideghívásokhoz és egyéb marketing- és értékesítési erőfeszítésekhez használhatja.

A Spokeo segíthet megtalálni a hiányzó információkat, ha hiba van a telefonközpont rendszerében. Ne feledje azonban, hogy az adatok nem mindig pontosak vagy naprakészek.

A jogi problémák elkerülése érdekében a fordított telefonkeresési szolgáltatások használata előtt ellenőrizze egy adott joghatóság törvényeit és rendeleteit. Ezek a szolgáltatások általában legálisak üzleti és marketing célokra, ha az információt nem értékesítik vagy osztják meg harmadik felekkel az ügyfél beleegyezése nélkül.

Teljesítmény és felhasználói élmény

Miután beírt egy telefonszámot a céloldal keresősávjába, a Spokeo elkezd eredményeket generálni, és megkeresi az adatbázisban elérhető összes információt. Ez a folyamat csak néhány másodpercet vesz igénybe.

Spokeo fordított telefon keresés

A pontosság sok tényezőtől függ, és egyetlen szolgáltató sem tudja garantálni a 100%-ban helyes eredményeket. A Spokeo több ezer forrásból szerzi be az adatokat, ami növeli a pontos eredmények esélyét. A Spokeo forrásai közé tartoznak az engedélyezett nyilvános nyilvántartások. Ne feledje azonban, hogy ezek a nyilvános források tartalmazhatnak néhány elavult adatot.

Az adatgenerálás gyors a fordított telefonszám-kereső funkcióval. Ennek ellenére csalódást okozott, hogy miután Spokeo megtalálta az ismeretlen hívót, az összes eredményt blokkolják, és egyetlen bejelentésért tagságra vagy többletdíj befizetésére van szükség.

Más vásárlói vélemények azt mutatják, hogy még az információk kifizetése után sem voltak teljesek az adatok, és nem kaptak értéket a pénzükért.

Pozitív szempontjai közé tartozik a 7 napos ingyenes próbaverzió, amellyel tesztelheti szolgáltatásaikat, mielőtt elkötelezi magát a tagság iránt.

Ha letölti a Spokeo alkalmazást, lehetővé teszi a nem kívánt telefonszámok letiltását. Egy szám blokkolásához meg kell adnia azt, kattintson a „Továbbiak” melletti három pontra, és válassza a „Minden hívás blokkolása” lehetőséget. Ha később fel szeretné oldani a szám blokkolását, kattintson ismét a három pontra, és válassza az „Összes hívás blokkolásának feloldása” lehetőséget. Ez a funkció azonban nem érhető el a webhelyükön.

Árazás

Sok más fordított telefonszám-kereső szolgáltatóval ellentétben a Spokeo nem kínál ingyenes verziót. Annak ellenére, hogy lehetővé teszi a szám beírását a keresősávba, az összes találat zárolva lesz, amíg nem fizet. A tagsági terveket és az árakat nem könnyű megtalálni a weboldalon, mivel ezek nem mind egy helyen vannak. Ezért nehéz lehet megtalálni őket.

Tagsági tervek

Választhat egy 3 hónapos tagsági csomagot, amely egyszerre 44,85 dollárba kerül, és havi 14,95 dollárnak felel meg. Ezt követően háromhavonta számlázunk.

A másik lehetőség a havi tagság, amely havi 19,95 dollárba kerül. Ezzel a lehetőséggel minden hónapban automatikusan számlázunk, hacsak nem mondja le előfizetését.

Spokeo tagsági tervek

Üzleti tagsági csomag

Az üzleti tagsági csomag ára 69,95 USD, és havonta legfeljebb 500 jelentést tartalmaz. Hozzáférést biztosít olyan információkhoz, mint a telefonszámok, teljes címek, e-mail címek, helyelőzmények, bűnügyi nyilvántartások és egyéb adatok.

Spokeo üzleti tagsági terv

Ingyenes próbaverzió

A Spokeo 7 napos ingyenes próbaverziót kínál, valamint egyetlen jelentés megvásárlását 0,95 dollárért. Legyen azonban óvatos, ha úgy dönt, hogy feliratkozik az ingyenes próbaidőszakra, mert a kezdeti 7 nap után 24,95 USD-t számláznak ki, ha nem mondja le. Ez azért történik, mert akkor is meg kell adnia hitelkártyaadatait, ha csak az ingyenes próbaverzióra regisztrál.

Spokeo ingyenes próbaverzió

Következtetés

A Spokeo számos olyan funkciót kínál, amelyeknek részletesebb információhoz kell jutniuk a keresett személyről. A weboldal gyorsan és problémamentesen generálja az adatokat. Azonban minden információ egy fizetőfal mögött van elrejtve. Ingyenes próbaverziót kínálnak. Ez egy kényelmes lehetőség, hogy kipróbálja szolgáltatásaikat, mielőtt elköteleződés mellett döntene.

A Spokeo szolgáltatásai csak az Egyesült Államokban érhetők el, és csak egyesült államokbeli telefonszámokkal működnek.

Gyakori problémák

Spokeo nem találta a keresett számot

Ez gyakori probléma, amikor fordított telefonszám-lekérdezési szolgáltatásokról van szó. A Spokeo nyilvános forrásokból szerzi be adatait, amelyek egyénekről gyűjtenek adatokat. Ezek a források elavultak vagy helytelen információkat tartalmazhatnak. A második ok a Spokeo által kínált leiratkozási lehetőség. Mindenki eltávolíthatja adatait az adatbázisából. Ezt követően az adatok már nem lesznek elérhetők a keresés során.

Nem tudom szerkeszteni a Spokeo adataimat

Abban az esetben, ha rájön, hogy a Spokeo által Önről közölt információ helytelen, az egyetlen lehetőség az összes adat eltávolítása. A Spokeo jelenleg nem kínálja fel a jelentések szerkesztésének lehetőségét.

Product reviews

Weboldalunk sütiket használ. A folytatással feltételezzük, hogy engedélyezi a sütik telepítését, ahogy azt a weboldalunk részletezi adatvédelmi és sütikre vonatkozó irányelvek.

×
Foglaljon le velünk egy hívást, és fedezze fel, hogy a LiveAgent milyen előnyöket nyújthat vállalkozása számára.

Több időpontban is elérhetőek vagyunk

Foglaljon le egy demót