Deskero tudásbázis áttekintése

A Deskero egy felhő alapú ügyfélszolgálati megoldás, amely tudásbázis szoftverként is használható. A tudásbázis mellett a Deskero a többcsatornás támogatásra, a közösségi média ügyfélszolgálatára és az élő chat ügyfélszolgálatra összpontosít. A cikkszerkesztő és a személyre szabási lehetőségek jók, az árak pedig változók, mindegyik csomag számos kommunikációs eszközt kínál. A nagyon alapvető tudásbázis funkciók és a kissé logikátlan gombelhelyezés a hiányosságai.
Deskero tudásbázis áttekintése
Compare Deskero tudásbázis áttekintése with other in: How Deskero tudásbázis áttekintése is doing on review portals
4.5
Average rating based on data from trusted review portals
283 reviews

A Deskero egy nagyon jól megtervezett szoftver, jó megjelenésű tudásbázissal. Meglehetősen jó teljesítmény méltányos áron, azonban hiányzik néhány alapvető funkció, amelyek megállíthatják egyes cégek munkafolyamatát. Olvasson tovább, és tudjon meg többet a Deskero tudásbázis funkcióiról.

Pricing
Starting from:
$ 12   havonta
Equal to LiveAgent's Small plan Liveagent pricing
Free trial: Yes
Free version: No

Jana Kostelanska

Editor's rating

Jana Kostelanska
Overall rating
3.7
Felhasználói tapasztalat
3
Ár
3.5
Implementálás
4.5

Key takeaways

Pros

  • Nagyszerű felület egyszerű navigációval
  • Remek cikkszerkesztő
  • Remek ár

Cons

  • Nagyon alapvető tudásbázis funkciók
  • Kissé logikátlan gombelhelyezés a tudásbázisban

Kezdő lépések a Deskeróval

A Deskero egy felhő alapú ügyfélszolgálati megoldás, amely tudásbázis szoftverként is használható. A tudásbázis mellett a Deskero a többcsatornás támogatásra, a közösségi média ügyfélszolgálatára és az élő chat ügyfélszolgálatra összpontosít. Bár úgy tűnik, hogy az élő csevegés a leginkább népszerűsített szolgáltatás, ebben az áttekintésben a Deskero tudásbázis funkcióit fogjuk megvizsgálni.

A Deskero az egyik olyan megoldás, amely nem kényszeríti a demó elkészítésére; csak elkezdheti az ingyenes próbaverziót anélkül, hogy hitelkártyaadatokra lenne szüksége. Ezenkívül nagyon gyors, így néhány percen belül regisztrálhat és beléphet az új irányítópultba. A Deskero egy rövid, de nagyon hasznos útmutatóval segíti a felkészülést az utazás elején. Ha végzett, megjelenik a fő irányítópult, és megkezdheti annak felfedezését.

Deskero onboarding útmutató

A felületen érdekes színséma van, és úgy gondolom, hogy néhány embernek egyáltalán nem tetszik. Ez azonban egyszerű preferencia és ízlés kérdése, így mindenkinek a sajátja. Ettől függetlenül a felület nagyon jól megtervezett, és minden körülmények között könnyen navigálható, ami a legfontosabb. Egyáltalán nem hiányzik semmi, és minden eszközt már az elejétől tisztán láthat, így minden munkafolyamatnak egyszerűnek kell lennie. Ez az interfész felveheti a versenyt a legjobb megoldásokkal.

Jegyek áttekintése a Deskero oldalon

A kezelőfelület felső részén egy egyszerű menüsor látható, amely a Deskero különféle eszközeihez és részeihez vezethet. Vannak jegyek, feladatok, ügyfelek, elemzések, chat, beállítások és tudásbázis. Ez azt jelenti, hogy nem kell unalmas keresgélést végeznie az egész szoftver körül, hogy megtalálja, amit mindig nagyra értékelünk, bár ennek szabványos dolognak kell lennie. Ennek a menüválasztásnak minden szakaszát egy másodlagos menüsor kíséri a bal oldalon, amely lehetővé teszi a műveletek végrehajtását és az alszakaszok megnyitását. Miután rákattint a tudásbázis lehetőségre, egy friss, üres tudásbázisra kerül, egyszerű felülettel.

A Deskero tudásbázis áttekintése

Felhasználói élmény és funkciók

A felület felkéri Önt, hogy először kategóriákat és alkategóriákat hozzon létre, amiből kiderül, hogy a Deskero jó rendszerezési lehetőséget kínál a cikkekhez. Amikor új kategóriákat hoz létre, kiválaszthatja a kategória nevét és a láthatósági beállításokat – kiválaszthatja, hogy egy kategória belül az ügynökök számára, kívül az ügyfelek számára, az ügynökök és az ügyfelek számára, vagy csak bizonyos ügynökcsoportok számára legyen látható.

Tudásbázis kategória szerkesztése a Deskeróban

Itt találja az első problémát a Deskero felülettel. Az új cikk létrehozásának lehetőségének megtalálása nem kézenfekvő feladat, mivel sehol nem érhető el látható gomb. Még a cikkkategóriába sem tudtam belépni, és az egyetlen lehetőség az volt, hogy létrehozzunk egy újabb kategóriát (vagy alkategóriát). Beletelt egy percbe, mire rájöttem, hogy a bal oldali menüsorban található a „Megoldások” menüpont alatt a cikk létrehozásának lehetősége, és itt hozhat létre új megoldást (cikk). Bár nem ez a legrosszabb navigáció, de biztosan nem is a legjobb, hiszen a legtöbb tudásbázis szoftver tartalmaz egy nyilvánvalóan elhelyezett gombot a cikkek létrehozásához.

Megoldások (cikkek) áttekintése a Deskeróban

Miután rákattintott az „Új megoldás” gombra, elkezdheti írni a cikkszerkesztőben. Örömmel mondhatom, hogy a cikkszerkesztő rendkívül jól megtervezett. Mint minden jó cikkszerkesztő, a Deskero cikkszerkesztője is az írásra helyezi a hangsúlyt, ahelyett, hogy máshová vinné. A címek, az absztrakt és a cikktörzs mezői szélesek, és a hely nagy részét elfoglalják. Nincsenek zavaró elemek, és összpontosíthat az írásra.

Új megoldás (cikk) hozzáadása a Deskero-hoz

A szerkesztőnek azonban óriási problémája van a funkciók hiányával. A szövegszerkesztő eszközkészlet az egyik legegyszerűbb, amit valaha láttam, mivel csak a legalapvetőbb szerkesztési funkciókat kínálja. Még mindig használhatja őket jó cikkek írásához, némi kreatív felhasználással, de a Deskero használhat egy olyan frissítést, amely több szöveges funkciót ad a rendszerhez. Megteheti az alapvető dolgokat, például a félkövér és a dőlt betű használatát. Sajnos nincs más lehetőség, mint például a szövegigazítás, a fejléc beállítások, a betűméret beállítások és más enyhén fontos dolgok, amelyeknek minden szövegszerkesztőben szabványnak kellene lenniük.

A cikk SEO szakasza a Deskeróban

Lehetősége van azonban saját kód, linkek, képek és videók hozzáadására, így kreatív lehet, és megpróbálhatja a cikkeket a lehető legnagyobb mértékben személyre szabni ezekkel a lehetőségekkel. A cikkszerkesztő alján címkézési és keresőoptimalizálási lehetőségeket is találhat.

Árazás

Az árképzés is elég kiábrándító lehet, tekintve, hogy a Deskero tudásbázisa összességében milyen rosszul felszerelt. Azonban minden csomag más kommunikációs eszközöket is kínál, így az ár nem csak a tudásbázis funkcióra vonatkozik, ami azt jelenti, hogy a Deskero elég jó üzlet lehet. Három csomagot kínál, és mindegyik a kommunikációs eszközök teljes készletét kínálja. A korlátok máshonnan származnak.

Grow

A Grow csomag havi ára felhasználónként 12 dollárba kerül a havi díjszabással, vagy havi 9 dollárba felhasználónként éves díjszabással. Az alapvető ügyfélszolgálati szolgáltatások biztosítására összpontosít. A főbb jellemzők közé tartozik a közösségi hálózat jegykezelése, a hozzárendelések automatizálása, az élő csevegés, az asztali értesítések és a teljes API-k.

Business

Az üzleti csomag havi 30 dollárba kerül felhasználónként a havi díjszabással, vagy 25 dollárba havonta felhasználónként az éves előfizetéssel. A főbb jellemzők közé tartozik a teljes többcsatornás eszközkészlet, a jegy-hozzárendelési szabályok, a chat- és visszajelzési widget, a szolgáltatási szintre vonatkozó megállapodások és a forgatókönyvek, amelyek alapvetően automatizálások.

Premium

A prémium csomag havi 120 dollárba kerül felhasználónként a havi díjszabással, vagy 90 dollárba havonta felhasználónként éves díjszabással. Ez a legdrágább csomag, és több márka kezelését, időkövetést, kiterjesztett üzleti és logikai szabályokat, ingyenes belső ügynököket, valamint extra támogatást és testreszabást kínál.

Következtetés

A Deskero sok mindent kínál nagyon alacsony áron, azonban néhány lényeges funkció hiányzik, és ez kár. Ez egy könnyen használható és jól megtervezett help desk szoftver, amely biztosan sok ügyfelet tesz boldoggá. Bár a tudásbázis nem éppen haszontalan, és élvezetes vele dolgozni, nincs sok hely a cikkek testreszabására. Az árcédula kárpótolhatná, ha csak egy kicsit többet adnának a tudásbázisért az üzletükhöz.

Gyakori problémák

Nem találom az új cikket létrehozó gombot a Deskero tudásbázisban.

Miután belép a tudásbázisba, megjelenik egy képernyő, amely felkéri új kategóriák vagy alkategóriák létrehozására, de nincs lehetőség új cikk létrehozására. Ez a lehetőség a bal oldali panel Megoldások menüpontjában érhető el. Kattintson rá, és a tudásbázis felületének jobb felső sarkában megjelenik az új cikk létrehozására szolgáló gomb.

Hol tudom testre szabni a Deskero ügyfélportált?

Ezt a lehetőséget a beállításokban találja meg. Nyissa meg a Beállítások > Nyilvános portál > Márkaépítés menüpontot. Itt módosíthatja az ügyfélportál logóját és színeit, valamint a nyelveket, a portál információkat és egyebeket.

Product reviews

Olvassa el az Infobip IVR-ről szóló áttekintésünket, és ismerje meg a megoldás üzleti forgatókönyvben való használatának előnyeit és hátrányait.

Infobip IVR értékelés

Az integrációk kínálása lehet a különbség a nyereség és az ügyfelek megtartása között, így fontos a könnyen beküldhető integrációs kérelem sablonok használata. A LiveAgent helpdesk szoftvere hatékonyan javítja a forex üzleti tevékenységet, az Apptivo tudásbázis ár-érték arányban jó megoldást kínál, míg a Kavkom megfizethető IVR szoftverként jól végzi az alapfeladatokat. Azonban az utóbbi hiányzik néhány funkció, mint a többszintű IVR lehetőség.

Érdekli a HelpOnClick szolgáltatás élő csevegési igényeinek kielégítésére? Tekintse meg értékelésünket, és megtudhatja, hogyan teljesített általános tesztjeink során.

HelpOnClick élő chat értékelés

A LiveAgent egy ügyfélszolgálati szoftver, amely számos különböző megoldást kínál, beleértve a VoIP telefonrendszereket, az önkiszolgáló szoftvereket, a bejövő call center szoftvereket és az e-mail kezelő szoftvereket. A vállalat széleskörű támogatást és ajánlatkérést biztosít, valamint számos blogbejegyzést is tartalmaz a szóban forgó szolgáltatásokról. Felhasználási feltételeik és adatvédelmi irányelveik mellett áttekintést adnak a LiveAgent működésének állapotáról és naplójáról, amelyek biztonságához és hatékonyságához járulnak hozzá. A LiveAgent teljesen automatizált bemutatása elérhető és a szolgáltatás árának kiszámítására is alkalmazható.

Találja meg vállalkozása számára a megfelelő IVR szoftvert a legfontosabb jellemzőik, teljesítményük, áruk, korlátaik és általános teljesítményük áttekintése alapján.

IVR szoftver

Az IVR rendszerek számos előnnyel járnak, mint például a hatékonyság és az ügyfélélmény javítása. Az integráció más rendszerekkel, az automatizált híváskezelés, az önkiszolgálás és a beszédfelismerés is része lehet a szoftvernek. A jelentéskészítés és elemzés lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy nyomon kövessék a legfontosabb mutatókat és döntéseket hozzanak. A LiveAgent számos ilyen funkciót kínál.

Tekintse meg áttekintésünket a Salesforce Sales Cloud tudásbázisról, és derítse ki, hogy ez a megfelelő tudásbázis szoftver-e az Ön vállalkozása számára.

Salesforce Sales Cloud tudásbázis értékelése

A cikk a LiveAgent egyedi, minden igényt kielégítő ügyfélszolgálati rendszeréről szól, melyet a többi között az önkiszolgáló szoftver, a bejövő call center szoftver és az e-mail kezelő szoftver alkot. A cég weboldalán találhatóak további információk, például a partnerek és az akadémia letölthető anyagai. A LiveAgent egy sokoldalú rendszer, melynek egyedi igényeire szabható, telepítése pedig egyszerű és gyors.

Weboldalunk sütiket használ. A folytatással feltételezzük, hogy engedélyezi a sütik telepítését, ahogy azt a weboldalunk részletezi adatvédelmi és sütikre vonatkozó irányelvek.

×
Foglaljon le velünk egy hívást, és fedezze fel, hogy a LiveAgent milyen előnyöket nyújthat vállalkozása számára.

Több időpontban is elérhetőek vagyunk

Foglaljon le egy demót