Guru tudástár értékelés

A Guru tudásbázis szoftver rengeteg szövegszerkesztési és testreszabási lehetőséget kínál, és könnyen kezelhető navigációs lehetőségeket biztosít. Az árképzés is nagyon megfizethető, és három különböző csomag közül választhatunk. A Guru használata könnyű és intuitív. Az alkalmazás kiváló lehetőséget biztosít a cikkszerkesztésre és a megfelelő tárolásra különböző gyűjteményekben. Általánosságban véve a Guru tudásbázis szoftver nagyon ajánlott azoknak, akik tudásbázist építenek vagy szeretnének építeni.
Guru tudástár értékelés
Compare Guru tudástár értékelés with other in: How Guru tudástár értékelés is doing on review portals
4.6
Average rating based on data from trusted review portals
1641 reviews

A Guru egy átfogó tudástár szoftver, amely a legjobb funkciókat kínálja. Tudjon meg többet a Guru tudástár funkcióiról áttekintésünkben.

Pricing
Starting from:
10   havonta
Equal to LiveAgent's Small plan Liveagent pricing
Free trial: 1
Free version: 1

Jana Kostelanska

Editor's rating

Jana Kostelanska
Overall rating
4.7
Felhasználói élmény
5
Ár
4
Implementálás
5

Key takeaways

Pros

  • Remek cikkszerkesztő
  • Könnyen használható felület
  • Könnyű navigáció
  • Olcsó ingyenes opcióval

Cons

  • Dedikált tudástár szoftver

Kezdő lépések a Guruval

A Guru ingyenes próbaverziót kínál azoknak, akik először szeretnék kipróbálni. Jelentkezhet egy egyszerű regisztrációs űrlappal, amely minimális információkat igényel, így a folyamat kevésbé bonyolult. Miután létrehozta fiókját, egy e-mailt fog kapni a regisztráció megerősítéséhez szükséges linkkel. A megerősítést követően megadhatja a cég adatait, és eldöntheti, hogy mi lesz a Guru alkalmazás használatának fő célja. Egy másik lépés arra szólít fel, hogy válasszon egy osztályt és a vállalaton belüli szerepét. Az utolsó lépésben kiválaszthatja a demo hívást, vagy elutasíthatja azt.

Üdvözöljük a Guru képernyőjén

Ha végzett az összes lépéssel, elindíthatja a termékbemutatót, vagy teljesen kihagyhatja ezt a lépést. Az útmutató meglehetősen jól megszerkesztett, és bemutatja az új irányítópultját, a Guru-integrációkat és néhány egyéb dolgot, amelyek segítenek az indulásban. Ha végzett vele, elkezdheti áttekinteni a felhasználói felületet, amely éppúgy készült, mint a “Kezdő lépések” útmutató. A Guru hasznos eszköztippeket kínál az egész felületen. Ha többet szeretne megtudni bizonyos funkciókról, kattintson rájuk.

Guru - minden gyűjtemény

A kezelőfelület fekete és fehér keveréke, a fekete a navigációs lehetőségekre helyezi a hangsúlyt, míg a fehér a munkaterület számára van fenntartva. A kontraszt jó felhasználói élményt biztosít az egyszerű navigációval. Nincs olyan sok menüopció, ami nagyszerű, mert nagyban megkönnyíti a munkafolyamatot, legalábbis az én szemszögemből. A főmenü a bal oldalon található, máshol nincs más menüpont, így a navigáció még egyszerűbb. Ha bármelyik menüopcióra kattint, a Guru alkalmazás megfelelő részébe kerül. A cikkírás lehetőségének megtalálása nagyon egyszerű, mivel a Guru nem kínál más kommunikációs eszközöket, és ezt egy dedikált tudásbázis-alkalmazásnak tekintheti.

Guru - felhasználók, csoportok és gyűjtemények

A menüopciók közé tartozik a kezdőképernyő, a könyvtár, a feladatok, az elemzések, a kártyakezelő, a csapatbeállítások és a gyűjtemények. Ha hozzá szeretne férni a beállításokhoz, kattintson a profilja ikonjára a jobb felső sarokban, és módosítsa a Guru élményt, ha akarja. A felület praktikus kártyákat is tartalmaz, amelyek általában a Guru legújabb frissítéseiről vagy hasznos útmutatókat tartalmaznak, amelyek elmagyarázzák a bizonyos funkciókat.

Guru - a könyvtáram

Felhasználói élmény és funkciók

Miután a jobb felső sarokban a “Kártya létrehozása” lehetőségre kattint, két lehetőség közül választhat az első cikk írásának megkezdéséhez. Elkezdhet írni egy új kártyát teljesen a nulláról, vagy létrehozhat egy sablont. Arra is van lehetőség, hogy ihletet merítsen kártyái vagy sablonjai elkészítéséhez, ha ellátogat a Guru közösségbe. Mindkét lehetőséget kipróbáltam – új kártya létrehozását és sablon létrehozását –, és nagyjából ugyanúgy működnek, néhány kisebb eltéréssel.

Guru - kártya létrehozása

Miután rákattint a két lehetőség valamelyikére, a Guru cikkszerkesztőjébe kerül. Nagyon kellemesnek tűnik, nagy hangsúlyt fektetve az üres írási részre, és a felület tetején elhelyezett, nem tolakodó eszköztárral. A szövegformázási lehetőségek nagyon jók, nincs belőlük túl sok vagy túl kevés, így szép egyensúlyt teremtenek. A szövegszerkesztő a billentyűparancsokat is támogatja, és egy kisebb eszköztárat is előhívhat ugyanazokkal a lehetőségekkel, amikor egy szöveget kiemel.

Guru - tudásbázis cikk létrehozása

Az egyéb funkciók közé tartoznak a klasszikusok, például a mellékletek és a média – képek, videók, hivatkozások és kódrészletek. Mélyebbre is léphet, és személyre szabhatja cikkeit árcsökkentésekkel, szövegszínekkel, iframe-ekkel, kiemelésekkel, listákkal és sok mással. Összességében a lehetőségek nagyon jók, és nagyszerű testreszabási lehetőségeket kínálnak. Ha úgy dönt, hogy a Gurut használja, nem okozhat gondot unalmas vagy más módon érdektelen cikkek létrehozása.

Guru - példa szövegformázásra

Ha végzett az írással, folytathatja a következő lépést, amely lehetővé teszi a gyűjtési beállítások kiválasztását. A kategorizálás és a címkék segítségével elmentheti cikkét a megfelelő helyre, táblákat és címkéket adhat hozzá, valamint kiválaszthatja a gyűjteményt, ahová a cikk mentésre kerül. Az utolsó lépések az ellenőrzési beállítások és a hozzáférés. Beállíthat egy ellenőrzőt és egy ellenőrzési intervallumot a cikkhez. Ez egy nagyon hasznos funkció, amely segít a tartalom naprakészen tartásában.

Guru - kártya beállításai

Az elkészült cikkeit a Gyűjtemények menüpontban találja. Az összes létrehozott gyűjtemény szépen kategorizálva van az egyszerű keresés érdekében. Bármikor szerkesztheti cikkeit, és könnyen átmásolhatja bármelyik cikkére mutató hivatkozást. Összességében a Guru tudásbázis szoftver elképesztő funkcionalitást és rendkívül egyszerű használatot kínál.

Guru tudásbázis szoftver árazás

A Guru három árazási csomagot kínál, amelyek közül az egyik a felhasználók száma alapján két lehetőségre oszlik. Minden csomag más célcsoportra összpontosít, és más-más szolgáltatáskészletet kínál. Általában véve a csomagok nagyon megfizethetőnek tűnnek. Vessünk egy pillantást mindegyikre, és nézzük meg, mit kaphat a pénzéért.

Free/Starter

Ez a csomag ingyenesen lehet az Öné, ha nem lépi túl a három felhasználós korlátot. Ha háromnál több felhasználóra van szüksége, a csomag havi 6 dollárba kerül felhasználónként, vagy 5 dollárba havonta felhasználónként évente. A legfontosabb funkciók közé tartozik a böngészőbővítmény, a Slack & Microsoft Teams alkalmazások, az ütemezett tartalomellenőrzés és még sok más.

Builder

A Builder csomag havonta felhasználónként 12 dollárba, felhasználónként havonta 10 dollárba fog kerülni. A Free/Starter csomagtól kezdve mindent kínál, és speciális engedélyeket, bejelentéseket, elemzéseket, ismétlődő tartalomészlelést, automatizált kontextusbeli ismereteket, egyéni márkaépítést és sok más funkciót ad hozzá.

Enterprise

Az Enterprise csomag nem tartalmaz konkrét árinformációkat, és megköveteli, hogy kapcsolatba lépjen az értékesítéssel a személyre szabott árképzés érdekében. Ez a csomag rugalmasságot kínál, így feltételezem, hogy a funkciókat a teljes szolgáltatáskészletből kézzel választhatja ki. Ez a csomag AI-alapú tartalomjavaslatokat, prémium támogatást, valamint kijelölt CSM- és megvalósítási szolgáltatásokat is tartalmazhat.

Következtetés

A Guru nagyon jól lekerekített tudásbázis-funkciókat kínál nagyszerű és nagyon hasznos funkciókkal. Az egész alkalmazás nagyszerű munkakörnyezetet biztosít, amely egy intuitív, tetszetős felhasználói felületből, valamint könnyen használható navigációs lehetőségekből áll. Nagyon jó cikkszerkesztőt is biztosít, rengeteg szövegformázási lehetőséggel és további funkciókkal. Az árképzés is több mint méltányos ahhoz, amit kap, és szükség esetén bármikor bővítheti funkciókészletét. Összességében a Guru egy nagyszerű tudásbázis szoftver, amely nem hagy cserben.

Gyakori problémák

A képek hibával jelennek meg a Guruban

Ez a könnyen megoldható probléma különféle okok miatt fordulhat elő, például csatlakozási problémák miatt. A kép újbóli feltöltése bármely Guru-kártyán belül megteszi a trükköt. Ha nem, ellenőrizze, hogy a képét Guru tárolja-e. Azok az emberek, akik nem férnek hozzá a Guru megtekintéséhez, gyakran nem láthatják az alkalmazáson belül tárolt képet. Próbálja meg szerkeszteni az engedélyeket, vagy töltse fel újra a képet. Ha a probléma továbbra is fennáll, mindenképpen vegye fel a kapcsolatot a Guruval, hogy segítséget kérjen a támogató csapatától.

Problémák a Guru meghívások kézbesítésével

A Gurunak jelenleg nincs közvetlen ellenintézkedése erre a problémára, de valószínűleg a belső biztonsági intézkedések okozzák. Mivel ezeket az intézkedéseket nem lehet megkerülni, az egyetlen fennmaradó megoldás az, hogy azok a felhasználók, akik nem kapták meg a meghívót, közvetlenül az app.getguru.com webhelyre menjenek, és regisztráljanak azon az e-mail címen, ahová a meghívót kellett volna kapniuk.

Product reviews

Reviews - A Jegykezelo Szoftver Attekintese - Osticket

Reviews - A Jegykezelo Szoftver Attekintese - Osticket

A LiveAgent számos funkcióval rendelkezik, amelyek javítják az ügyfelek elégedettségét és lehetővé teszik az integráció kérelmezését. Kínál concierge migrációs szolgáltatásokat a help desk megoldásokhoz, íráskivetítő funkciót a vásárlói chat kommunikációban és alternatívákat az ügyfélszolgálat számára. A cégprofilok és az ügyfélszolgálati támogatás jelentései hatékonyan segítik a vállalatokat és az ügyfeleket. A gamifikáció a motiváció növelésére használható az ügyfélszolgálatban. A Quality Unit LLC weboldala használati feltételeket, biztonsági politikát és adatvédelmi irányelveket tartalmaz, és telefonos demót kérhetünk a LiveAgent előnyeiről.

Reviews - Kozossegi Media Ugyfelszolgalati Szoftverek Attekintese - Reamaze

Reviews - Kozossegi Media Ugyfelszolgalati Szoftverek Attekintese - Reamaze

A Re:amaze egy ügyfélszolgálati jegykezelő rendszer, melynek atizálási funkciói közé tartoznak a válaszsablonok, munkafolyamatok, ügyfél szolgáltatások és robotok. A közösségi média funkciói elég jók és megbízhatóak számos integrációval. Az árazási csomagok között van egy alap ajánlat, amely korlátlan e-mail postafiókot, élő csevegést és közösségi média csatornákat tartalmaz. Azonban a funkcionalitás az elmúlt évekhez képest kissé elavultnak tűnik.

Weboldalunk sütiket használ. A folytatással feltételezzük, hogy engedélyezi a sütik telepítését, ahogy azt a weboldalunk részletezi adatvédelmi és sütikre vonatkozó irányelvek.

×
Foglaljon le velünk egy hívást, és fedezze fel, hogy a LiveAgent milyen előnyöket nyújthat vállalkozása számára.

Több időpontban is elérhetőek vagyunk

Foglaljon le egy demót