Help Scout tudásbázis áttekintése

A Help Scout professzionális tudásbázist kínál, amely egyszerű navigálást és hatékony cikk szerkesztést tesz lehetővé. A három árazási lehetőség közül az ár és a funkciók emelkednek, a legdrágább csomag pedig többek között többszintű kedvezményeket, vállalati biztonságot és concierge-bevezetést tartalmaz. Amennyiben a Help Scout Docs keresése nem sikeres, javasolt további kulcsszavak hozzáadása a cikkekhez. Az átirányítások létrehozása egyszerűen elvégezhető a Dokumentumok menüpont alatt.
Help Scout tudásbázis áttekintése
Compare Help Scout tudásbázis áttekintése with other in: How Help Scout tudásbázis áttekintése is doing on review portals
4.6
Average rating based on data from trusted review portals
730 reviews

A Help Scout egy olyan help desk szoftver és tudásbázis szoftver, amely minden helyzetben hihetetlenül jól teljesít. Egyszerű beállítást, nagyszerű testreszabási lehetőségeket és egy elég jó cikkszerkesztőt kínál megfelelő áron. Olvasson tovább, és tudjon meg többet a Help Scout tudásbázisról.

Pricing
Starting from:
$ 20   havonta
Equal to LiveAgent's Small plan Liveagent pricing
Free trial: Yes
Free version: Yes

Jana Kostelanska

Editor's rating

Jana Kostelanska
Overall rating
4.7
Felhasználói élmény
5
Ár
4
Implementálás
5

Key takeaways

Pros

  • Könnyű navigáció és tökéletes kialakítás
  • További lehetőségek a tudásbázis webhely szerkesztéséhez
  • Egyszerű, de összpontosított cikkszerkesztő

Cons

  • Használhat némi „wow” tényezőt a funkciókban

A Help Scout első lépései

A Help Scout egy dedikált help desk szoftver, amely tudásbázisként használható. Megosztott e-mail-beérkező lehetőségeket, call center-támogatást, élő csevegést kínál, valamint ügyfélkapcsolat-kezelési és e-mail marketing lehetőségekkel is rendelkezik. Ezenkívül a Help Scout dokumentumkezelő eszközt, valamint tudásbázis funkciót kínál. Vessünk egy pillantást az utóbbira, és meglátjuk, mennyire könnyű megvalósítani, és hogyan működik általában.

A Help Scout használata rendkívül egyszerű, mivel nem kell átugrani a felesleges körökön a próba regisztrációs folyamata során. Mindössze e-mail címét, cégnevét és egyéb kapcsolódó adatait kell megadnia. Nincs szükség fizetési adatok megadására, ezért tartsa a hitelkártyáját a pénztárcában, hacsak nem szeretne azonnal fizetős csomagot vásárolni.

A Help Scout első lépései

Miután befejezte a regisztrációt, elkezdhet körülnézni a Help Scout felhasználói felületén, és megismerheti a dolgokat. A felület meglehetősen jól megtervezett; frissnek, modernnek tűnik, ugyanakkor intuitív és egyszerű. A navigáció egyszerűen nagyszerű, és semmilyen körülmények között nem szabad eltévednie a felületen. Minden szükséges eszköz az irányítópult tetején található felső menüsorban található, valamint egy másodlagos navigációs sáv, amikor bizonyos eszközök nyitva vannak.

Help Scout postafiók áttekintése

A tudásbázis megtalálása ezért nagyon egyszerű, azonban meg kell jegyezni, hogy a Help Scout tudásbázis szolgáltatás neve Dokumentumok. Miután kiválasztotta a Dokumentumok lehetőséget a felső menüsorban, a tudásbázisba kerül, és elkezdheti a beállítást. Először meg kell neveznie tudásbázisát, majd választania kell a tudásbázis megnyitása, vagy a webhely testreszabása között. Egyszerű kíváncsiságból az utóbbit választottam, és kellemesen meglepődtem.

Hozzon létre új gyűjteményt a Help Scoutban

Felhasználói élmény és funkciók

Néhány meglehetősen kiterjedt, de könnyen érthető lehetőségnek köszönhetően a teljes oldalbeállításon babrálhat. Példaként említjük meg, hogy a legelső beállítási oldalon kezelheti az egyéni tartománybeállításokat, a láthatóságot, a márkaépítést, a színsémát, a metaleírásokat és a visszajelzési lehetőségeket. Más szakaszok lehetővé teszik egyéni kód hozzáadását, oldalfordítások elvégzését, kommunikációs lehetőségek hozzáadását és még néhány további lehetőséget. Ez nagyon nagyszerű, mivel meglepő módon nem minden tudásbázis-szoftver rendelkezik ezekkel a lehetőségekkel, és tényleg, nagyon kellene. Ha végzett, kattintson a Dokumentumokra, és létrehozhat egy kategóriát, vagy elkezdhet cikket írni.

Testreszabhatja Help Scout tudásbázisát

A kategóriákkal való szervezési lehetőségek nagyon gördülékenyek. Egyszerűen létrehoz egy kategóriát, és azonnal elkezdheti a cikk írását. Cikk létrehozásakor lehetősége van szöveget máshonnan importálni, ami nagyon ügyes. Miután kiválasztotta az új cikk opciót, elkezdhet írni a tudásbázisba. A felület ugyanolyan nagyszerű marad, mint az alkalmazás többi részén. A Help Scout tudásbázis csak az íráshoz szükséges dolgokat kínálja. Ez nem feltétlenül rossz, de néhány felhasználó, aki valami extrára számít, kissé csalódott lehet.

Új cikk létrehozása a Help Scout tudásbázisban

Megkapja a szabványos eszközkészletet, amely magában foglalja a formázási lehetőségeket, a félkövér szedést, a dőlt betűket, az aláhúzást, a hivatkozások és képek támogatását, a felsoroláspontokat, a táblázatokat és a saját egyéni kódját. Nincs semmi, amit korábban ne látott volna. Az egyéb lehetőségek közé tartozik a hasznos cikk előnézete, a cikk áthelyezése egy másik mappába, kulcsszavak hozzáadása a keresőoptimalizáláshoz vagy a kapcsolódó cikkek megtekintéséhez. Nagyjából ennyi. Bármennyire is egyszerűnek tűnik a tudásbázis funkció, a webhely testreszabásának lehetőségével kombinálva összességében nagyon erős versenyző lehet.

A Help Scout tudásbázis cikkének előnézete

Amikor közzéteszi a cikket, egy másik lehetőség is elérhető lesz – a felülvizsgálati előzmények. Megtekintheti, hogy melyik felhasználó szerkesztette utoljára a cikket, és mikor. Úgy tűnik, hogy ezen kívül nincs több leíró lehetőség, így valójában nem láthatja a módosításokat. Bár ez kissé kiábrándító, még mindig jó dolog, hogy ez a funkció elérhető, mivel ez nem mindig szabványos a legtöbb tudásbázis szoftverben.

Árazás

A Help Scout három árazási lehetőséget kínál különböző funkciókkal. Minden csomag több funkciót ad hozzá, és csökkenti bizonyos funkciók korlátait, valamint növeli az árat. Nincs ingyenes csomag. Vessen egy pillantást az egyes csomagokra és arra, hogy mit kínálnak vállalkozása számára.

Standard

Ez a csomag havi 20 dollárba kerül felhasználónként, és két postafiókot, egy Dokumentumok-webhelyet (tudásbázis), legfeljebb 25 felhasználót, élő csevegést, alkalmazáson belüli üzenetküldést, beacon súgó widgetet, egyéni jelentéseket, automatizált munkafolyamatokat, ügyféltulajdonságokat, API-t, és több mint 50 integrációt kínál.

Plus

A Plus csomag havi 40 dollárba kerül felhasználónként, és a normál csomag összes funkcióját kínálja. Ezenkívül öt postafiókot, két Dokumentumok-webhelyet kap, nincs maximális felhasználói korlát, 25 ingyenes egyszerű felhasználót, egyéni mezőket, csapatokat, speciális engedélyeket, korlátlan jelentési előzményeket, speciális API-hozzáférést, Salesforce + Jira + HubSpot alkalmazásokat és még sok mást kap.

Pro

A Pro csomag havi 65 dollárba kerül felhasználónként. Tartalmazza az összes korábban említett funkciót, 25 postafiókot, 10 Docs-webhelyet, 50 ingyenes light-felhasználót, többszintű kedvezményeket, vállalati biztonságot, HIPAA-megfelelőséget, API-limit-emelést, concierge-bevezetési szolgáltatást, dedikált fiókkezelőt, fiókoptimalizálási áttekintéseket, és még többet.

Következtetés

A Help Scout professzionális tudásbázist kínál, amely mindent jól csinál. Nincs benne extra „wow” faktor, de teljesen biztos lehet benne, hogy a Help Scout nem fog csalódást okozni, amikor eljön az ideje. Rendkívül könnyű navigálni és dolgozni vele, ami az egyik legfontosabb tényező. A szövegszerkesztő nem veszi el a figyelmet az írásról, és bár nem kínál néhány különleges funkciót, csak elég kiegyensúlyozott ahhoz, hogy minden felhasználó képes legyen egy nagyszerű tudásbázis létrehozására.

Frequently asked questions

A Help Scout Docs keresései továbbra is sikertelenek, hogyan javíthatom ki?

A legvalószínűbb magyarázat az, hogy a cikkeiben nincs elég kulcsszó, vagy teljesen hiányoznak azok a kulcsszavak, amelyek ahhoz szükségesek, hogy a felhasználók megtalálják őket a tudásbázisban. Próbálja újra meglátogatni azokat a cikkeket, amelyeket nehezen talál, és nyissa meg a szerkesztési képernyőt. Manuálisan is hozzáadhat kulcsszavakat cikkéhez a kulcsszó részben, valamint átírhatja a tartalom darabjait, hogy a kulcsszavak szerepeljenek a szövegben.

Hogyan hozhatok létre cikkátirányításokat a Help Scout Docsban?

Ha átirányításokat kell létrehoznia, nyissa meg a Dokumentumokat a Help Scoutban, és válassza a Kezelés > Dokumentumok lehetőséget. Kattintson az Átirányítások elemre, és válassza az Új átirányítás lehetőséget. Válassza ki, hogy melyik URL-t szeretné átirányítani, és adjon meg egy új URL-t a második mezőben. Nem csak a Dokumentumok dokumentumaira kell átirányítania, hanem külső URL-eket is kiválaszthat.

Product reviews

Ismerje meg és hajtsa végre az alábbi 15 legjobb ügyfélszolgálati gyakorlatot, például; A Help Desk Metrikák segítségével még több csillagos ügyfélszolgálatot nyújthat.

Legjobb help desk gyakorlatok

Az ügyfélszolgálat hatékony működése érdekében fontos biztosítani elegendő alkalmazotti kapacitást és a help desk metrikáinak nyomon követését. Az ügyfél-önkiszolgáló portálnak köszönhetően a végfelhasználók önállóan oldhatják meg problémáikat, a sablon válaszok pedig segíthetnek az ügynökök hatékonyabb munkájában. Emellett fontos, hogy megfelelő tréningeket biztosítsanak az ügyfélszolgálati munkatársaknak, és gyakran végezzenek ügyfél-elégedettségi felméréseket.

Élő csevegő widget birtoklása a vállalati weboldalon szinte minden vállalkozás számára szükséges. Tanulja meg, hogyan kell azt integrálni.

Hogyan kell hozzáadni az élő chat gombot a weboldalához

Az utánkövetési kommunikáció kulcsfontosságú a márka megbízhatóságának és az ügyfelek elégedettségének növelésében. Az élő csevegés előnyös az ügyfélszolgálatban, és bármely méretű online vállalkozás számára elengedhetetlen. Ezért érdemes választani egy jó élő chat szoftver szolgáltatót, figyelembe véve a szolgáltatások, integrációk, árképzés és ügyfélszolgálat szempontjait. Regisztráljon egy ingyenes próbaverzióra, mielőtt megvásárolná az előfizetést.

Érdekli a HelpOnClick szolgáltatás élő csevegési igényeinek kielégítésére? Tekintse meg értékelésünket, és megtudhatja, hogyan teljesített általános tesztjeink során.

HelpOnClick élő chat értékelés

A LiveAgent egy ügyfélszolgálati szoftver, amely számos különböző megoldást kínál, beleértve a VoIP telefonrendszereket, az önkiszolgáló szoftvereket, a bejövő call center szoftvereket és az e-mail kezelő szoftvereket. A vállalat széleskörű támogatást és ajánlatkérést biztosít, valamint számos blogbejegyzést is tartalmaz a szóban forgó szolgáltatásokról. Felhasználási feltételeik és adatvédelmi irányelveik mellett áttekintést adnak a LiveAgent működésének állapotáról és naplójáról, amelyek biztonságához és hatékonyságához járulnak hozzá. A LiveAgent teljesen automatizált bemutatása elérhető és a szolgáltatás árának kiszámítására is alkalmazható.

Nézze meg az email sablonjainkat a külsőleg közzétett cikkek hirdetéséről, amelyek visszavezetnek az oldalára. Szerezzen több nézettséget ezekkel az egyszerű tippekkel!

Külsőleg közzétett cikk email sablonok

The use of email is important in sales, but many emails are ignored. After a phone call, it's important to follow up with a well-crafted email. One way to increase exposure for an externally-published article is to send an email with a link to the publication. Email templates are provided to encourage readers to read the article and contact potential publishers. Companies can also reach out to potential publishers with article ideas.

Weboldalunk sütiket használ. A folytatással feltételezzük, hogy engedélyezi a sütik telepítését, ahogy azt a weboldalunk részletezi adatvédelmi és sütikre vonatkozó irányelvek.

×
Foglaljon le velünk egy hívást, és fedezze fel, hogy a LiveAgent milyen előnyöket nyújthat vállalkozása számára.

Több időpontban is elérhetőek vagyunk

Foglaljon le egy demót