Felhasználó Felfüggesztése

Mit jelent a Felhasználó felfüggesztése?

Ha egy felhasználó törölve lesz a LiveAgent-ből, akkor az felfüggesztett felhasználó lesz. Ha egy ügynök törölve lesz, minden jegye hozzárendeletlen lesz és át lesz szállítva az Általános részleghez a rendes sorba.

A LiveAgent minden felhasználói jelentést megőriz, így ha töröl is egy ügynököt és a jövőben visszaállítja, minden statisztikája asszociálva lesz megint a felhasználóval.

Vissza a szójegyzékhez

Our website uses cookies. By continuing we assume your permission to deploy cookies as detailed in our privacy and cookies policy.