Felhasználóbarát
remote help desk szoftver.

Fedezze fel, milyen egyszerű lehet a távoli együttműködés.

  • ✓ Nincs beállítási díj    
  • ✓ Ügyfélszolgálat 24/7    
  • ✓ Nincs szükség bankkártyára    
  • ✓ Bármikor lemondhatja
Általuk használt
Forbes logo
airbus logo
Slido green logo
Nascar logo
helpdesk software animation

Magyar távügyfélszolgálati szoftvert keres?

A távmunka valamilyen szoftver segítségével az emberek többségének ma már teljesen hétköznapi a világ bármely pontján. Már a COVID-19 feltűnése előtt megindult a távmunka népszerűsége.

A munkáltatók rugalmasabbak, és megértik, hogy a keményen dolgozó, képzett munkaerő fontos része cégüknek, a munkavégzés helyétől függetlenül. A PRNewswire szerint, a vállalkozások 83%-a vezetett be rugalmas munkahely szabályzatot, vagy tervezik. Miért? Olvasson tovább, és tudjon meg többet.

Forbes logo
airbus logo
Slido green logo
Nascar logo
USC logo
real time collaboration - illustration

Mit jelent a távügyfélszolgálati szoftver?

Egy szoftver, amivel egy időben dolgozhat munkatársaival és támogathatja ügyfeleit.

A megfelelő távszolgálati szoftver kell, hogy rendelkezzen olyan funkciókkal, melyek lehetővé teszik a kommunikációt kollegáival és vásárlóival több csatornán, automatizált munkafolyamatokkal, a ledolgozott órák nyomonkövetésével, és átfogó riportok készítésével.

Miért éri meg távmunka szoftvert használnia?

activity - gif

Növeli a dolgozók hatékonyságát

A FlexJob éves felmérése szerint, a válaszadók 65%-a hatékonyabban dolgoznak otthonról, mint hagyományos munkahelyen, mert kevesebb a zavaró tényező és a munka megszakítása.

heart turning black and white - gif

Növeli a dolgozók elégedettségét

Az Amerisleep tanulmánya szerint, 57%-a a távmunkát végző alkalmazottaknak valószínűbb, hogy elégedett munkájával, mint egy átlagos amerikai.

tune - gif

Csökkenti a stresszt

Az Amerisleep tanulmánya arról is beszámol, hogy közel 80%-a a távmunkát végzőknek a munkahét során “nem stresszes” vagy “alacsony stressz szintűnek” ítéli meg munkáját.

temperature weather - gif

Egészséges

A távmunkát végzők átlagosan kevesebb betegszabadságot vesznek ki. Az Indeed Távmunka Felmérése szerint, 50%-a a munkavállalóknak állítja, hogy az otthonról végzett munka csökkentette betegállományukat, 56%-a pedig, hogy csökkentette a hiányzást.

Savings illustration

Hatással van a COVID-19 vállalkozására?

Ha nehéz időket él meg a koronavírus miatt, mi segítünk Önnek. Hitel opciót kínálunk azon ügyfeleknek, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy előfizessenek a LiveAgentre. Kérdezzen minket élő chat-en, vagy küldjön nekünk emailt helyzetéről, és együtt találunk megoldást problémájára.

Kulcs alkalmazások a távügyfélszolgálati szoftverben

A megfelelő távmunka szoftver lehetővé teszi, hogy mindent nyomonkövessen a használati statisztikáktól és ügynök teljesítménytől a vásárlói elégedettségi rátáig. Hozzon létre átfogó riportokat idő, részleg, ügynök, címke, vagy csatorna alapján. Tudjon meg többet…

Egy munka menedzsment szoftvernek segítenie kell Önt, hogy irányítsa feladatait, a munkaelosztást, és ügynökeit az automatizációs funkcióknak köszönhetően, melyek képesek felelősségeket hozzáadni, optimális munkaterheltséget teremteni, szétosztják a feladatokat, érzékelik az ügynök konfliktusokat, és még sok minden mást. Olvasson tovább… 

A magyar távmunka szoftver támogatja a be-, és kimenő hang-, és videó hívásokat egyaránt. A belső hívásoknak köszönhetően szabadon kommunikálhat kollégáival anélkül, hogy külső szolgáltatást kéne igénybe vennie, valamint a kimenő hívások segítik Önt, hogy vásárlóit az otthon kényelméből támogathassa. Tudjon meg többet…

A távügyfélszolgálati szoftver lehetővé teszi, hogy ügyfeleivel és kollegáival egy oldalon tudjon kommunikálni. Használja az élő chat-et, hogy ügyfeleit élő időben segíthesse, valamint használja belső beszélgetésekre csapattársaival, a hatékonyabb távmunka érdekében. Olvasson tovább…

Hogyan tudja távmunkára használni a LiveAgentet?

A LiveAgent egy one-stop-shop minden távügyfélszolgálati csapatnak.

Próbálja ki már ma a LiveAgentet

Már 2004 óta segítjük a vállalkozásokat a növekedésben, és ügyfél támogatásban. Mindenünk megvan hozzá, hogy hozzásegítsük távügyfélszolgálatát a következő szinthez.

Web icon

Több, mint egy távmunka szoftver

Egy igazi one-stop-shop minden ügyfélszolgálati igényéhez, jegykezeléssel, élő chattel, call centerrel, és közösségi média támogatással.

Legtöbbet értékelt & #1 besorolású

A magyar LiveAgent 2019 és 2020-ban a legtöbbet-, és legmagasabbra értékelt ügyfélszolgálati szoftver a kis-, és középvállalkozások körében.

Funkciókban gazdag és rugalmas

Ez az eszköz 180+ alkalmazással, 40+ integrációval és közel végtelen lehetőségű személyreszabhatósággal rendelkezik, hogy kielégítse minden igényét.

Jó kezekben lesz!

Tudja, hogy mi a közös a Huawei, a BMW, a Yamaha, és az O2-ben? Jól sejtette... a LiveAgent!

Próbálja ki most ingyenesen Nincs szükség bankkártyára

GYIK

Melyik a legjobb távügyfélszolgálati szoftver?

A vállalata számára a legjobb távügyfélszolgálati szoftver meghatározásához keresse fel az olyan értékelési platformokat, mint a Capterra. Sőt, hasonlítsa össze a szolgáltatásokat, az árképzést és a testreszabást. Válassza ki a három legjobbat, és tesztelje próbaverzóikat. Minden elismert vállalatnak, amely ügyfélszolgálati megoldást kínál, van ilyen lehetősége.

Mi az a távügyfélszolgálati szoftver?

A távügyfélszolgálati szoftver lehetővé teszi ügynökeinek, hogy egyszerű internetkapcsolattal szinte bárhonnan biztosítsanak ügyfélszolgálatot. Sőt, ez egy központosított ügyfélszolgálati szoftver, ahol automatizálhatja az ügynöki feladatokat, elemezheti a jelentéseket és hatékonyan válaszolhat az ügyfeleknek egy helyről.

Hogyan lehet megbizonyosodni arról, hogy a távügyfélszolgálati ügynökök dolgoznak?

Egy megfelelő távügyfélszolgálati szoftver megjeleníti a jelentési eszközöket, amelyek lehetővé teszik az ügynök teljesítményének napi szintű megtekintését és nyomon követését, ha szükséges.

Related Articles to Távügyfélszolgálati szoftver
Összeállítottunk egy ingyenesen letölthető útmutatót, amely segít a távmunka megkezdésében. Tippeket, tanácsokat és legjobb forrásainkat kaphat csapata távoli irányításához.

Távmunka ellenőrzőlista

A cikk arról szól, hogy hogyan lehet gondoskodni a vállalati kultúráról és ellenőrizni az alkalmazottak távoli munkakörnyezetét. Az alapvető értékek megértése és a közös célokra való fókuszálás fontos a vállalat megtartásához és vonzásához. A fizikai munkahely bérlése vagy a felszerelések biztosítása segíthet javítani az otthoni munkakörülményeket, míg a Google Űrlapokkal ellenőrizheti alkalmazottai távoli környezetét.

Nem tudja a különbséget a bejövő és a kimenő call center között? Ismerje meg a különbséget, és tudjon meg többet a kimenő kulcsfunkciókról.

Kimenő hívásközpont

Az ügyfélszolgálati bejövő hívásokat meglévő ügyfelek kezdeményezik, míg az értékesítési bejövő hívásokat potenciális ügyfelek kezdeményezik. A bejövő hívások kezelése során fontos pozitív attitűdöt megőrizni, személyre szabni a kapcsolatot, ura lenni a helyzetnek és megérteni az ügyféligényeket. Az ügyfélszolgálati támogatás és az ügyfél élmény kulcsfontosságú az elégedettséghez. A LiveAgent számos fontos funkcióval rendelkezik, mint a valós idejű chat és az online látogatók kezelése. Az alkalmazás 14 napig ingyenesen használható.

A csevegési előzmények a jelenlegi csevegésekkel együtt könnyen elérhetőek. Kövesse nyomon az ügyfelek korábbi kérdéseit, vagy keressen információkat.

Csevegési előzmények

A LiveAgent ügyféllel való kommunikációs előzményei segítenek az ügyfelek elégedettségének növelésében és a problémák gyorsabb megoldásában. Az ügyfélszolgálati képviselők könnyen áttekinthetik az előző csevegést, így javasolhatnak hatékonyabb megoldásokat. A funkciók közül a belső chat és a valós idejű gépelési nézet segíti az ügynökök napi feladatait. Az árak versenyképesek az LiveAgent előzményeivel más hasonló platformokhoz képest. Próbálja ki a LiveAgent 14 napos ingyenes próbaverzióját, hogy gyorsabb és hatékonyabb ügyfélszolgálatot biztosítson.

Az ügyfelek felhasználói bevonásának kritikus szempontja a vásárlás előtti, a vásárlás közbeni és az utáni időszak. Tudjon meg többet a felhasználók beavatási példáival.

Ügyfélszolgálat – Felhasználó beszállása

A márkaépítési taktika kulcsfontosságú a vállalkozás sikeréhez. Fontos figyelembe venni az ügyfelek problémáit, a márka identitást, az alkalmazott tehetséget és a konzisztenciát. A vásárlói hűségprogramok növelik az ügyfélmegtartást és a nyereséget. A tudatosan tervezett programok hatékonyak lehetnek az ügyfélélmény javítására és a fokozott elkötelezettség ösztönzésére. LiveAgent többféle szoftverével támogatja a vállalkozásokat a hatékonyabb ügyfélszolgálatban.

Kiemeljük itt a leggyakoribb ügyfélszolgálati interjúk kérdését, amelyek segítenek a munkaadóknak kiválasztani a legjobb jelentkezőket.

Ügyfélszolgálati interjú

A LiveAgent olyan IT szolgáltatás, amely kommunikációt tesz lehetővé az ügyfelek és a szolgáltató között. Azok a funkciók, amelyek hasznosak lehetnek az IT szolgáltatóknak, az üzenetek jegyekké alakítása, az események elkülönítése, a technikus kijelölése, és a tudásbázisból való megoldások keresése. A LiveAgent az informatikai támogatást szolgáltatja, és számos más funkcióval is rendelkezik. A vállalat szerint az ügyfélszolgálati szoftverükkel könnyedén használható és hatékony lehet a kommunikáció a szolgáltató és az ügyfél között. A LiveAgent segítségével az ügyfelek azonnali válaszokat kaphatnak.

Kövesse nyomon az egyes jegyek megoldásával töltött időt. Az Időmérés automatikusan működik, mikor egy ügynök dolgozik egy jegyen.

Időmérés

Az időkövetés fontos az ügynökök munkájában, mert egyesek magas jegyterheléssel könnyen dolgoznak, míg másoknak stressz okoz problémát. Az ügynökök munkastílusának ismerete és ennek megfelelő beállítása kulcsfontosságú. Az időkövetés eszközök minden iparágban hasznosak és lehetővé teszik a munkaidő nyomon követését, ami áttekintést ad a teljesítményről, hatékonyságról és a feladatok mennyiségéről. A LiveAgent Timesheet segít nyomon követni az ügynökök munkáját.

Weboldalunk sütiket használ. A folytatással feltételezzük, hogy engedélyezi a sütik telepítését, ahogy azt a weboldalunk részletezi adatvédelmi és sütikre vonatkozó irányelvek.

×
Foglaljon le velünk egy hívást, és fedezze fel, hogy a LiveAgent milyen előnyöket nyújthat vállalkozása számára.

Több időpontban is elérhetőek vagyunk

Foglaljon le egy demót