Fejlődjön a WordPress beépülő modulokkal

Frissítse és erősítse meg WordPress webhelyét most.

  • ✓ Ügyfélszolgálat 24/7    
  • ✓ Hitelkártya nem szükséges    
  • ✓ Bármikor deaktiválhatja
Business background

A WP bővítményeink használatának okai

WP-bővítményeket keres webhelye funkcionalitásának bővítésére? Ne keressen tovább. A minőségi egységek fejlesztőiből álló csapat bővítményeket hozott létre, amelyek segítenek javítani a felhasználói élményt, az ügyfélszolgálatot, a keresőoptimalizálást és még sok mást! Mindegyik ingyenesen letölthető és könnyen beállítható.

cleverness of LiveAgent

Nincs hatással a betöltési időre

A legtöbb WordPress-felhasználó aggódik, ha a bővítmény lelassítja a webhely betöltési idejét. A webhely betöltéséhez szükséges másodpercek száma jelentős hatással van a felhasználói élményre. Ezenkívül ez befolyásolhatja, hogy a Google milyen gyorsan térképezi fel webhelyét. A Google lassan tudja feltérképezni a webhelyeket, ha a betöltési idő meghaladja az 1-2 másodpercet. Ezen információk fényében fejlesztőink olyan bővítményeket hoztak létre, amelyek nem lassítják a webhelyeket.

personalization features of LiveAgent

Könnyen hozzáadható

A WordPress beépülő modulokat egyszerűen megtalálhatja és hozzáadhatja webhelyéhez. A beépülő modulokat a WP műszerfalán vagy a WP bővítménykönyvtárán keresztül érheti el. Csak annyit kell tennie, hogy telepíti és aktiválja a bővítményeket. A teljes folyamat mindössze néhány percet vesz igénybe, programozási ismeretek nélkül.

provide help with LiveAgent

Könnyen kezelhető

Minden beépülő modul rendelkezik egy egyszerű irányítópulttal, amelyen könnyen navigálhat. Ez azt jelenti, hogy nincs szükség kódolási ismeretekre, minden intuitív módon jelenik meg.

smart and intelligent call routing by LiveAgent

Csökkenti a visszafordulási arányt

A jobb felhasználói élmény biztosításával bővítményeink megakadályozzák a magas visszafordulási arányt. Szeretné megtartani az ügyfelek elkötelezettségét és kíváncsiságát, hogy egy kicsit tovább maradjon a webhelyén. Egy jó belső link rábírhatja a felhasználókat a webhely felfedezésére, egy ellenőrzőlista leköti a felhasználókat, az élő csevegés pedig támogatást nyújthat, ha a felhasználónak segítségre van szüksége.

Milyen WP bővítményeket kínálunk?

Élő chat plugin

A LiveAgent egy olyan help desk rendszer, amely élő csevegési lehetőséget kínál webhelyén, így a látogatók segítséget kaphatnak. Cégünk és sok ügyfelünk használja a WordPress-t, ezért létrehoztunk egy élő chat-bővítményt, amellyel gyorsan és zökkenőmentesen integrálhatja azt. Ezenkívül teljesen testreszabhatja az élő csevegés gombot pozíciók, színek, animációk és egyebek kiválasztásával.

Ez egy funkciókban gazdag és könnyen használható bővítmény, amely nem lassítja le webhelyét. Valójában jelenleg ez a leggyorsabb élő chat a piacon

A bővítmény ingyenes verziója elérhető a WordPress bővítmények könyvtárában. Ha azonban olyan speciális funkciók iránt érdeklődik, mint a Google Analytics integráció vagy a proaktív csevegési meghívók, kérjük, tekintse meg árainkat további részletekért.

Tudjon meg többet…   

Ellenőrzőlista bővítmény

Az ellenőrző lista segítségével rendszerezett maradhat, és nyomon követheti az elvégzendő feladatokat. A beépülő modul lehetővé teszi a WordPress felhasználók számára, hogy ellenőrző listákat építsenek be tartalmukba. Használhatja receptlisták, feladatok, bevásárlólisták és versenyellenőrző listák készítésére.

Ellenőrzőlista-bővítményünk használatával egyszerre teheti interaktívabbá a tartalmat a felhasználók számára, és egyidejűleg feltérképezhetővé teheti a keresőmotorok számára. Az ellenőrzőlisták kompatibilisek a JSON LD-n keresztüli sémajelöléssel, ami azt jelenti, hogy a Google elolvashatja és indexelheti őket.

Így webhelye nagyobb láthatóságot kaphat, ami nagyobb márka ismertséget és nagyobb webhelyforgalmat eredményezhet. Könnyen kezelhető és navigálható, így bárki használhatja.

Tudjon meg többet…

Checklist plugin example
Internal linking plugin example

Belső linkelő bővítmény

Ha nagy webhelye van, a belső linkelés igazi gondot okozhat. Minden keresőoptimalizáló ismeri a belső linkelés fontosságát, mivel ez segít a Google-nek megérteni és jobban rangsorolni webhelyét.A további előnyök közé tartozik a jobb felhasználói élmény, a webhelyen eltöltött hosszabb idő, valamint az Ön preferenciái alapján személyre szabott link-equity elosztás.Emiatt létrehoztunk egy SEO bővítményt, amely a megadott kulcsszavak alapján automatikusan belső hivatkozásokat hoz létre a cikkekhez. Ezzel az automatizálási beépülő modullal a csapatának nem kell manuálisan hozzáadnia a belső hivatkozásokat az összes tartalomtípushoz.A további hatékony funkciók közé tartozik a tömeges kulcsszóimportálás, az egyes URL-ek feketelistáinak felvétele, valamint az egyes cikkekhez tartozó belső hivatkozások számának beállítása.  

Tudjon meg többet…

Hogyan működnek a WordPress bővítmények?

Válassza ki az Önt érdeklő WP-bővítményt

Telepítse a bővítményt

Konfigurálja a beállításokat és használja!

Share knowledge with customers to battle bad conversion rates

Miért hoztuk létre ezeket a WP bővítményeket?

E beépülő modulok létrehozásának célja az volt, hogy nem találtunk olyan bővítményeket, amelyek minden szükséges funkciót kínálnának.

Bár nem nyújtunk WordPress beépülő modul-fejlesztési szolgáltatásokat, létrehoztunk néhány bővítményt, hogy belső csapatunk a legjobb ügyfélszolgálatot és felhasználói élményt nyújthassa.

Továbbá úgy döntöttünk, hogy ingyenesen megosztjuk a nyilvánossággal is.

Készen áll a letöltésre?

Tekintse meg a WordPress beépülő modulok könyvtárát most, és csatlakozzon olyan cégekhez, amelyek nagyszerű online felhasználói élményt kínálnak.

GYIK

A bővítmények lassítják a WordPresst?

Egy másik bővítmény hozzáadása egy WordPress webhelyhez kissé ijesztő lehet néhány felhasználó számára. Azonban egy jól felépített vagy egy kicsi beépülő modul minimális hatással lesz a sebesség teljesítményére.

Ingyenesek a bővítmények a WordPress-en?

Minden bővítményünk teljesen ingyenesen letölthető. Nincsenek rejtett díjak vagy ilyesmi.

Mi a helyzet a frissítésekkel?

Rendszeresen frissítjük bővítményeinket. Ezért mindig van letölthető új verzió.

Mennyi időbe telik, amíg választ kapok Öntől, ha e-mailben felveszem Önnel a kapcsolatot?

Ügyfélszolgálatunk 24 órán belül válaszol az e-mailekre.

Related Articles to WordPress Pluginok
A magyar LiveAgent ingyenes élő chat szoftvere lehetőséget nyújt arra, hogy weboldala látogatóit vásárlókká alakítsa. Használja a leggyorsabb chat widgetet.

Szüksége van egy magyar, ingyenes élő chat szoftverre?

Az ügyfelek nagy része online élő chat támogatást igényel. Az ingyenes csevegő szoftver előnyei közé tartozik a vásárlói elégedettség, a gyorsabb válaszidő, az ügynökei hatékonyságának növelése és a megtérülés javítása. Az élő chat lehetősége növeli a fogyasztók vásárlási hajlandóságát, így érdemes kipróbálni az ingyenes alkalmazást a saját cégében. A LiveAgent személyre szabható és nyelvileg is alkalmazkodó chat widgetet biztosít, így könnyű létrehozni az örök érvényű ingyenes fiókot.

Ha egy ingyenes magyar tudásbázist keres, a LiveAgentet Önnek találták ki. Tekintse meg az ügyfélszolgálati megoldásainkat és tudjon meg többet.

Ingyenes magyar tudásbázis szoftvert keres?

A LiveAgent tudásbázis-megoldása lehetővé teszi fájlok csatolását cikkekhez, ami csökkenti a felesleges ügyfélkérdéseket és javítja az ügyfélkommunikációt. A LiveAgent már több mint 21 000 vállalkozásnak segített az ügyfélszolgálatban, és könnyedén felállítható tudásbázist biztosít az ügyfelek számára.

A Liveagent a legtöbbet és legjobban értékelt ügyfélszolgálati szoftver az smb-nél 2019-ben. A Liveagent a legtöbbet értékelt ügyfélszolgálati szoftver a kormány számára 2019-ben.

Ügyfélszolgálati szoftver a kormánynak

A LiveAgent frissítéseiről és kedvezményeiről szóló hírek olvashatóak a weboldalon, valamint feliratkozással létrehozható egy fiók. A LiveAgent irányítópultja telepítés alatt áll. Az oldal sütiket használ, és elérhető egy chat funkció, valamint a lehetőség, hogy foglaljon egy demót vagy vegye fel a kapcsolatot.

A LiveAgent költséghatékonyabb a többi ügyfélszolgálati megoldáshoz képest és több, mint 175 ügyfélszolgálati funkcióval és több, mint 40 integrációval rendelkezik. Tudjon meg többet.

LiveHelpNow alternatívát keres?

A LiveAgent szoftver egy sokoldalú ügyféltámogatási megoldást kínál, például élő chatszobákat, e-maileket, közösségi médiát, call center lehetőségeket és tudásbázisokat. Az ingyenes próbaidőszak 14 napig tart, és nincs szükség bankkártyára. A LiveAgent személyre szabott aldomainnevet is kínál a vállalkozásoknak, és 175+ funkció és 40+ integráció közül lehet választani. A regisztráció egyszerű és gyors, és 24/7 ügyfélszolgálat is elérhető. Az éppen használt help desk szoftverekkel is szembe megy új és jobb ügyfélszolgálati megoldásokkal.

A LiveAgent egy segédpult megoldás, amely több platformot kapcsol össze egyetlen interfészbe. Tudjon meg többet a Chaport alternatíváról és szerezze meg az üzleti előnyöket.

Chaport alternatívát keres?

Számos pozitív értékeléssel rendelkezik a LiveAgent ügyfél-támogatási rendszer, mely több további opciót kínál, mint a versenytársak. Az ár-érték arány és a mobil funkció előnyösnek bizonyult az ügyfelek számára. A szolgáltatás stabilan működik, van kontakt nyomtatvány, élő chat és adatbázisok is, melyek könnyen integrálódnak egymással. A LiveAgent minden más segédpultnál jobbnak bizonyult.

Jobb alternatívát keres, mint a LivePerson? Fontolja meg a LiveAgentet, a díjnyertes többcsatornás ügyfélszolgálati szoftvert.

Jobb LivePerson alternatívát keres?

A cikk kérdéses, hogy melyik élő chat widget a leggyorsabb és hatékonyabb a piacon. Az olvasókat egy videóra hivatkozva arra ösztönzi, hogy vizsgálják meg az élő chat funkciókat mind a vásárlói, mind az ügynök szemszögéből, és készítsenek saját összehasonlítást a LivePersonnel. Azt állítja, hogy az ő chat widgetjük lehet a jobb választás.

Weboldalunk sütiket használ. A folytatással feltételezzük, hogy engedélyezi a sütik telepítését, ahogy azt a weboldalunk részletezi adatvédelmi és sütikre vonatkozó irányelvek.

×
Foglaljon le velünk egy hívást, és fedezze fel, hogy a LiveAgent milyen előnyöket nyújthat vállalkozása számára.

Több időpontban is elérhetőek vagyunk

Foglaljon le egy demót