Ingyenes próba

Egy jobb LivePerson alternatívát keres?

Fejlessze az ügyfélszolgálatát a megfelelő szoftverrel és kapjon többet egy szimpla chat eszköztől. A LiveAgent erőteljes eszközöket és számos hasznos funkciót kínál, hogy megkönnyítse a dolgát és integrációkat, hogy még tovább növelje munkafolyamatát. Vállalatok ezrei világszerte a LiveAgent-re váltottak és növelték az ügyfélszolgálatukat segítségünkkel.

Olvasson tovább és nézze meg, miért a mi chat eszközünk a legjobb és miért csináljuk jobban, mint a LivePerson. Nézze meg hogyan biztosíthat jobb vásárlói élményt jobb eszközökkel. Kezdje el az ingyenes próbaidőszakot ma, vagy olvasson tovább és tudjon meg többet.

Vásárlói kapcsolat definíciója

A leggyorsabb chat widget

A nagyszerű LivePerson alternatívának jobb élő chattel kell rendelkeznie. Keményen dolgoztunk azon, hogy az élő chatünk kiváló legyen. Így értük el azt, hogy a leggyorsabb élő chatet biztosítjuk ügyfeleinknek, ami a chatet csupán 2.5 másodperc alatt megjeleníti.

Az élő chat hasznos funkciókkal érkezik, például valós idejű írásnézővel, proaktív chat meghívásokkal és weboldal felügyelővel, hogy a támogatás nyújtása kapcsolattartóbb és hatékonyabb legyen. Végezze az ügyfélszolgálatot vagy az értékesítést a leggyorsabb élő chat widgettel a piacon. Növelje az értékesítési átváltásait,vezetési fogásait, chat élményét és érjen el jobb kapcsolatot vásárlóival és ügyfeleivel. Hasonlítson minket össze a LivePersonnal a lenti videó segítségével.

Nézze meg a live chatünket

A róla való beszéd nem hoz rá igazságot. Miért nem nézi meg az élő chatünket akcióban? Ebben a videóban megtudhatja, milyen egyszerűen és zökkenőmentesen tudnak vásárlói kapcsolódni Önhöz. A videó megmutatja élő chatünket mind a vásárló, mind az ügynök szemszögéből.

Szóval olvasson tovább, nézze meg, hogy megfelelő-e, készítse el saját összehasonlítását és tudja meg, hogy jobban csináljuk-e, mint a LivePerson.

Próbálja ki most!

Menjen tovább és próbálja ki a LiveAgentet ingyenesen vagy nézze meg a fizetős terveinket, hogy több információt kaphasson az elérhető eszközökről, funkciókról és az integrációk árazásáról.

A LiveAgent használatának előnyei

Itt van a 4 kulcs előny, ami a LiveAgentet a legjobb LivePerson alternatívává teszi.

Időbeli felbontás

Spóroljon időt és pénzt

Az idő pénz, szóval miért ne spórolna mindkettőt? A LiveAgent élő chatje a leggyorsabb a piacon, ami gyors válaszidőt biztosít vásárlói számára.

Vásárló hangja

Növelje az ügyfél kapcsolatot

Az élő chat funkciók, mint például a proaktív chat meghívások, nagyban növelheti a vásárlói interakciót és növelheti az értékesítéseket.

Satisfaction prediction scores

Növelje az elégedettséget

A csillagos vásárlói visszajelzés kapása nagyszerű emberekkel és nagyszerű szoftverrel van alátámasztva. Növelje a vásárlói elégedettséget a megfelelő eszközökkel.

Service desk

Növelje a hatékonyságot

Csináljon meg többet az ügyfélszolgálati megoldással, ami úgy működik, ahogy várná. A LiveAgent funkciói ott vannak Önnek, amikor csak szüksége van rá.

növelje az elérhetőséget

Vigye véghez a megfelelő eszközökkel

Tudjuk, hogy a LivePerson nagyszerű munkát végzett eszközeikkel. De itt van a mi ajánlatunk. Az élő chat és a chat támogatás általánosan csak egy az elérhető opciók közül ügyfélszolgálat biztosítására. Elérést szeretne kapni az email-hez, hívás központhoz, tudás bázishoz és még a közösségi média csatornákhoz is, mint például az Instagram, Facebook messenger vagy Viber?

Kész és kész. Mindet megkaphatja a megfelelő tervvel és kapcsolódjon igazán vásárlóihoz vagy lehetséges vásárlóival mindenhol az ön és az ők kedvenc csatornáján keresztül. Minden egy megbízható jegyrendszer által van kezelve, így könnyedén nyomon követheti őket. A LiveAgent mindig rendelkezésére áll amikor csak szeretné, akár az értékesítő csapathoz tartozik, akár a támogató ügynökökhöz.

LiveAgent eszközök

Funkciók és integrációk a nagyszerű munkafolyamathoz

A chatbot egy nagyszerű dolog tud lenni, de semmi nem fogható az emberi kapcsolathoz… chatbot… chatbot… chatbot… nos, beragadhat vagy összezavarodhat, még akkor is, ha a technológia minden nap jobbá válik. Megértjük, hogy egy modern ügyfélszolgálat szoftver nem működhet úgy, mint egy üzenő csatorna. Biztosítania kellene emberi ügynököket, amely több egy sima üzenetváltásnál és egyéb beszélgetési megoldásnál.

Automatizáció, automata válaszok, video chat, Slack, chat analízis… sok funkció, tartalom és integráció van, amit a LiveAgent kínálni tud ügynökeinek, hogy megkönnyítse munkájukat. A LiveAgent könnyedén testreszabható egy személyreszabott élményhez, sok integráció segítségével és segít jobb beszélgetési tapasztalatot biztosítani, teljesíteni a vásárlói elvárásokat.

Call routing time
inspirálódjon

Boldogan tartjuk ügyfeleinket

Az ügyfélszolgálati szoftver azért készült, hogy a vásárlói életeket megkönnyítse és mi tudjuk ezt. Egy vállalat, ami eféle szoftvert gyárt, példát kellene mutatnia, beállítani a saját eszközeit és nagyszerű támogatást kellene biztosítania vásárlói számára. Ezért teszünk bele mindent, hogy vásárlóinkat elégedetten tartsuk és lojalitást építsünk.

Ajánlatunk részeként, 0-24 támogatást kínálunk vásárlóinknak. Lépjen velünk kapcsolatba bármikor, amikor szüksége van rá és mi ott leszünk, hogy segítsünk. Itt nincsenek chatbotok, csak átlagos kedves emberek. Szeretne egy boldog vásárlóvá válni a LiveAgent-el? Kattintson lentebb!

Peter Komornik

A LiveAgent kombinálja a kiváló élő chatet, jegyrendszert és az automatizációt, ami lehetővé teszia kivételes támogatás nyújtását ügyfeleinknek.

Peter Komornik, CEO
logó slido fekete

Mit mondanak rólunk ügyfeleink

Roman Bosch

Roman Bosch

Partly

Örömünkre szolgál egy olyan kiváló oldalt használni, ami tökéletesíti ügyfélszolgálatunkat.

christine preusler

Christine Preusler

HostingAdvice

A LiveAgent képessé teszi ügynökeinket, hogy jobb, gyorsabb, és még pontosabb támogatást nyújtsanak.

Karl Dieterich

Karl Dieterich

Covomo

A LiveAgent segített 2 nagyon fontos célunkat elérni: növelni a vásárlói elégedettséget, és az értékesítést.

Hendrik Henze

Hendrik Henze

HEWO Internetmarketing

Augusztus óta használjuk a LiveAgentet, és nagyon elégedettek vagyunk vele.

Razvan Sava

Razvan Sava

Webmaster Deals

Mióta a LiveAgentet használjuk, válaszadási időnk 60%-kal emelkedett.

Taras Baca

Taras Baca

XperienceHR

Az első hónapban fizetői ügyfél átalakítási rátánk 325%-kal emelkedett, azután, hogy felállítottuk, és aktívan el kezdtük használni a LiveAgentet.

user testimonials

Andrej Ftomin

TAZAR Group

Meg kell, hogy mondjam, ennyire professzionális ügyfél megközelítést előtte soha nem láttam.

Matt Janaway

Matt Janaway

The Workplace Depot

A LiveAgent live chat megoldását találjuk messze a legjobbnak.

Viviane Carter

Viviane Carter

CSI Products

Minden e-kereskedelem weboldalunkon a LiveAgentet használjuk. Az eszközt könnyű használni, és növeli a hatékonyságot.

Christian Lange

Christian Lange

Lucky-Bike

A LiveAgenttel képesek vagyunk ügyfeleinket támogatni, bárhol is legyenek.

Jens Malmqvist

Jens Malmqvist

Projure

Bárkinek tudom ajánlani a LiveAgentet, aki szeretné ügyfélszolgálatát jobbá, és hatékonyabbá tenni.

user testimonials

Catana Alexandru

Websignal

Biztos vagyok benne, hogy a nap 90%-át emailek átnézésével töltenénk, ha nem használnánk a LiveAgentet.

JanWienk

Jan Wienk

All British Casino

A LiveAgent segítségével elégedetté tehetjük ügyfeleinket a hatékonyabb támogatással, ami magasabb megtérülési rátát eredményez.

Allan Bjerkan

Allan Bjerkan

Norske Automaten

A LiveAgent megbízható, kedvező árú, és egyszerűen csak kiváló választás minden gyors-tempójú online vállalkozásnak!

Sissy Böttcher

Sissy Böttcher

Study Portals

Azért szeretjük, mert egyszerű használni, és remek funkciókat kínál, például a rendkívül hasznos riport alkalmazásokat.

Peter Koning

Peter Koning

TypoAssassin

Annyira szeretjük a LiveAgentet - megkönnyíti ügyfeleink támogatását.

user testimonials

Aranzazu F

Factorchic

Ügyfeleinknek a legjobb támogatást szeretjük nyújtani. Ezért választottuk a LiveAgentet.

Rick Nuske

Rick Nuske

MyFutureBusiness

A felállítástól a meglévő szolgáltatás nyújtásig, és minden, ami a kettő között van, a LiveAgent csapata folyamatosan lenyűgöz.

Vojtech Kelecsenyi

Vojtech Kelecsenyi

123-Nakup

A LiveAgenttel értékes percek ezreit spóroljuk meg nap, mint nap, azzal, hogy az ügyfélszolgálatot átláthatóvá, és rendezetté teszi.

Rafael Kobalyan

Rafael Kobalyan

Betconstruct

Korlátlan számú ügynök, email, közösségi média, és telefon integráció. Mindez kevesebbért, mint amit az előző szolgáltatónak fizettünk.

Martin Drugaj

Martin Drugaj

Atomer

2013 óta használjuk a LiveAgentet. El sem tudjuk képzelni, hogy anélkül dolgozzunk.

Ivan Golubović

Ivan Golubović

AVMarket

Költséghatékony megoldás, amely magas számú támogatási kérelmek megoldásában segít különböző csatornákon keresztül.

user testimonials

Rustem Gimaev

Antalya Tanácsadó Nyelvi Központ

Az Outlookból érkező e-mailek megválaszolása olyan nehéz volt. A LiveAgent segítségével biztosak vagyunk abban, hogy minden e-mailre időben válaszolunk.

Randy Bryan

Randy Bryan

tekRESCUE

A LiveAgent olyan fantasztikus. Nagyon kevés idő és erőfeszítés mellett néhány perc után simán el tudtam kezdeni használni.

Timothy G. Keys

Timothy G. Keys

Marietta Corporation

Nagyon ajánlom a LiveAgent terméket, nem csak a Kayako alternatívájaként, hanem mert sokkal jobb megoldás hozzáadott értékkel.

user testimonials

Mihaela Teodorescu

eFortuna

Az ügyfélszolgálati csapat mindig gyorsan és segítőkész megoldásokkal válaszolt.

Hilda Andrejkovičová

Hilda Andrejkovičová

TrustPay

Segít kategorizálni a jegyek jellegét és statisztikailag nyomon követheti, hogy ügyfeleinknek mire van leginkább szükségük.

user testimonials

Alexandra Danišová

Nay

Úgy látjuk, hogy a LiveAgent nagyszerű eszköz az ügyfelekkel való kommunikációhoz.

user testimonials

Samuel Smahel

m:zone

A LiveAgent felgyorsította ügyfeleinkkel folytatott kommunikációnkat, és lehetőséget adott arra, hogy velük is csevegjünk.

David Chandler

David Chandler

Volterman

Egyszerűen fogalmazva - a LiveAgent mindenkit lever ezen, vagy még magasabb áron

Kapjon többet elfogadhatóbb áron

Az egyik legelső célunk az az, hogy a pénztárcájához igazodjunk, így eszerint szabtuk testre árainkat. Fizessen azért, amire szüksége van korrekt áron. Terveink csupán 15€-tól kezdődnek. Természetesen tudjuk, hogy jobb kipróbálni egy terméket mielőtt megveszi. Ezért kezdheti el az ingyenes 14 napos próbaidőszakot, bármilyen kikötés nélkül.

Szóval, jobban szeret eddig minket, mint a LivePersont? Ha ki szeretné próbálni, görgessen le és adjon nekünk egy esélyt. Ne legyen szégyenlős kapcsolatba lépni velünk, ha bármi kérdése van. Megtalálhatja kapcsolati részleteinket az oldal alján.

ajánljon kompenzációkat

Biztos lehet benne, hogy jó kezekben lesz!

Tudja, hogy mi a közös a Huawei, a BMW, a Yamaha, és az O2-ben? Jól sejtette … a LiveAgent!

Próbálja ki most ingyenesen Nincs szükség bankkártyára

Webhelyünk sütiket használ. A folytatással feltételezzük az Ön engedélyét a sütik telepítésére, amint azt az adatvédelmi és sütikre vonatkozó irányelveink részletezik..