Vessünk végeta rossz szolgáltatásnak a help desk szoftverrel

Nyűgözze le gyors és hozzáértő válaszokkal az ügyfeleket.

 • ✓ Nincs beállítási díj    
 • ✓ Ügyfélszolgálat 24/7    
 • ✓ Nincs szükség bankkártyára    
 • ✓ Bármikor lemondhatja
Általuk használt
Forbes logo
airbus logo
Slido green logo
Nascar logo
helpdesk software animation

Ügyfélszolgálati szoftver, amely megnyeri az ügyfeleket

Nyerjen az ügynökök magasabb termelékenységi szintjeiből és az ügyfelek megtartásából vagy (átalakításából) többcsatornás help desk szoftverünkkel. Az ár-érték arány páratlan. A több, mint 180 ügyfélszolgálati funkcióval és több, mint 40 integrációval szoftverünk tökéletes megoldás minden méretű és ipari vállalkozás számára.

Korszerűsítse az összes kommunikációs csatornát és kezelje őket egyetlen megosztott vállalati postaládából. Élvezze a közösségi média integrációit, a korlátlan jegyböngészési előzményeket, a hívásfelvételeket, a hibrid jegyfolyamokat és más termelékenységi eszközöket.

Fedezze fel a fejlett help desk szoftvert

A LiveAgent informatikai ügyfélszolgálati szoftvere egyszerűsíti a különféle kommunikációs csatornákat egységes jegyekké.

Peter Komornik

A LiveAgent kombinálja a kiváló élő chatet, a jegyrendszert és az automatizációt, ami lehetővé teszi számunkra a kivételes támogatás nyújtását vásárlóinknak.

black Slido logo

Ismerje meg a LiveAgentet - a többcsatornás kommunikációs platformot

Adja meg csapatának a megfelelő ügyfélszolgálati eszközt a termelékenység növelése érdekében és töltsön kevesebb időt az ügyfelek kéréseivel. A LiveAgent segítségével ügyfelei bárhonnan elérhetik Önt. Nem számít, hogy az ügyfelek e-mailt szeretnének küldeni, csevegni, telefonálni vagy a közösségi médián keresztül kapcsolatba lépni Önnel. A LiveAgent lehetővé teszi, hogy minden kérésre egy helyről válaszoljon.

Jegyrendszer

Nehéz nyomon követnie és válaszolnia minden vásárlói kérdésedre? Az ügyfelek elvárják és igénylik a gyors ügyfélszolgálati kommunikációt több platformon. Az ügyfélszolgálat menedzsmentje azonban szervezetlen és kaotikus lehet, ha nincs minőségi rendszere.

A jegyrendszer minden minőségi help desk szoftver része. A LiveAgent jegykezelési funkciója több kommunikációs csatornáról gyűjti össze az ügyfelek kérdéseit, és egy univerzális postaládába rendezi azokat. Így minden e-mailt, közösségi média lekérdezést/említést, hívást, élő csevegést és egyebeket egyetlen platformra fogadhat.

Az ügynökök ezután hatékonyan tudják kezelni az ügyfélkommunikációt, megakadályozva az elveszett vagy megválaszolatlan kommunikációt. A LiveAgent online jegyrendszere felhasználóbarát, így ügynökei gyorsan megismerkedhetnek vele.

Ezenkívül a LiveAgent kifejlesztett egy online jegyrendszert, amely még tovább fokozza az ügyfélszolgálat automatizálását. Például az automatikus jegyosztás, SLA-k, automatizálási szabályok stb. Tehát adjon esélyt a jegykezelő rendszernek, és azonnal nyújtson professzionális ügyfélszolgálatot.

Ticketing feature in Help desk software - LiveAgent
Live chat connections

Élő chat

Az élő csevegés funkció azonnali ügyfélszolgálatot biztosít ügyfeleinek vagy látogatóinak. A LiveAgent az elérhető leggyorsabb élő csevegő szolgáltatást kínálja, és nincs korlátozva a használható csevegőgombok száma. Így támogatást nyújthat azoknál az URL-eknél, ahol a látogatóknak szüksége van a segítségére.

Ezenkívül a LiveAgent élő csevegése intelligens funkciók széles skáláját kínálja. Például a Maximális sorhossz funkció automatikusan leállítja a csevegés gomb megjelenítését, amint az ügyfélsora túl hosszú lesz. A proaktív csevegési meghívások egy másik kiváló funkció, amely segíthet a helpdesk munkatársainak kommunikálni a látogatókkal, még mielőtt segítséget kérnének. Előzetes segítségnyújtással a látogatókat fizető ügyfelekké alakíthatja.

Bár egész nap büszkélkedhetünk az élő csevegés funkcióival, a siker pontos mértéke az általa generált konverziók száma. Ezért a LiveAgent kifejlesztett egy olyan funkciót, amely lehetővé teszi, hogy márkája mérje az élő csevegés hatékonyságát a Google Analytics szolgáltatásban. Most itt az ideje csetelni. Szóval vágjunk is bele.

Call center

A minőségi help desk platform tartalmaz egy call centert is, mivel az ügyfelek továbbra is telefonon szeretnének kapcsolatba lépni az ügynökökkel. Manapság a help desk megoldások többet nyújtanak, mint egy alapvető call center. A LiveAgent hívásközpontja fejlett funkciókkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik, hogy a telefonon keresztül jelentősen javítsa az ügyfélélményt, például belső hívásokat, videohívásokat és hívásgombokat.

Ezenkívül a rendszer automatizálási funkciókat kínál, amelyek még jobban fokozzák az ügyfelekkel folytatott beszélgetéseket. Például az IVR, az automatikus visszahívás, és a hívásirányítás megakadályozhatja a hosszú várakozási időt, mivel az ügyfelek a megfelelő részlegre kerülnek. Ha azonban a vonal foglalt, kérhetnek automatikus visszahívást.

Ezek az egyszerű call center automatizálási folyamatok javítják a munkafolyamatokat, miközben növelik az ügyfelek elégedettségét. Továbbá, mivel a call center a help desk szoftver szerves része, az ügyfélszolgálat munkatársai az egyes jegyeken belüli CRM integrációs lehetőségből származó ügyfelek adatait is megtekinthetik.

Összességében a LiveAgent létrehozta a call center szolgáltatásait, hogy kiváló ügyfélkommunikációt biztosítson telefonon keresztül, a help desk automatizálási funkcióinak felhasználásával. 

Unlimited call recordings in LiveAgent's call center software
Customer portal software - LiveAgent

Tudásbázis

A tudásbázis a vállalat által előállított információk tárháza, amelyet ügyfeleik segítésére használnak, amikor ügynökeik nem érhetők el. Az önkiszolgáló lehetőségek napjainkban egyre népszerűbbek a vállalatok körében, mivel az ügyfelek közel 80%-a inkább online forrásokat használ az információkereséshez. 

A tudásbázisok kiválóak mind belső, mind külső célokra. Például vállalkozása belső tudásbázist hozhat létre az alkalmazottak bevezetése, frissítései vagy más fontos vállalati adatok számára. Másrészt létrehozhat egy nyilvános tudásbázist, így vállalkozása a nap 24 órájában működhet anélkül, hogy további segítségnyújtó személyzetet kellene felvennie.

Ezenkívül a LiveAgent több tudásbázist is kínál azoknak a vállalatoknak, amelyek több márka tartalmát szeretnék megkülönböztetni. Ne várja meg a versenytársak javulását. Ehelyett készítsen átfogó útmutatókat, kézikönyveket, hibaelhárítási lépéseket, eszközleíró cikkeket, és nézze meg, hogy vállalkozása pillanatok alatt javítja az ügyfelek elégedettségét, megtartását, hűségét és értékesítését.

Fórum

A fórum egy másik kiváló önkiszolgáló lehetőség. Vállalkozása létrehozhatja a LiveAgent fórumát belső és külső célokra egyaránt. A fórumon az emberek megoszthatják véleményüket, tapasztalataikat, javaslataikat és egyebeket az árukkal vagy szolgáltatásokkal kapcsolatban.

Egy belső fórum segítségével ügynökei hatékonyan oldhatják meg a munkával kapcsolatos problémákat. Nyilvános fórumon az ügyfelek más ügyfelek segítségével megoldhatják problémáikat.

Egyszerűen fogalmazva, az ügyfeleknek nem kell kapcsolatba lépniük az ügyfélképviselettel; kérdéseket tehetnek fel a fórumra, hogy megtalálják a választ. Néha már létezik egy fórum konkrét kérdésekről, ahol az ügyfelek csak olvashatják a beszélgetést, és maguk is elháríthatják azt.

Összességében ez egy kiváló módja annak, hogy azonnal javítsa támogatását. 

Customer Forum in Customer portal software - LiveAgent
Customer portal software - LiveAgent

Ügyfélportál

Az ügyfélportál, vagy más szóval, önkiszolgáló portál nagyszerű módja annak, hogy zökkenőmentes ügyfélélményt biztosítson a nap 24 órájában. A LiveAgent ügyfélportálja lehetővé teszi ügyfelei számára, hogy bejelentkezzenek, és elérjék/nyomon kövessék kérdéseiket.

Ezért nem kell újra kapcsolatba lépniük a támogatással a jegyük állapotával kapcsolatban. Az ügyfelek megtekinthetik a jegyek előzményeit és a termékekre/szolgáltatásokra vonatkozó további információkat is, amelyek vagy tudásbáziscikkek formájában, vagy nyilvános fórumokon kerülnek megvitatásra.

Összességében az önkiszolgáló portál lehetővé teszi, hogy olyan közösséget hozzon létre, amely tippek és trükkök megosztásával segíti egymást, ami javítja az ügyfelek elégedettségét és a márkahűséget.  

A help desk szoftver fejlett funkciói a szervezettség érdekében

A LiveAgent egyszerű funkciókat kínál, amik nagy hatással lesznek az összesített csapat teljesítményre.

Ossza ki automatikusan emailjeit, a chateket és a hívásait az előre definiált szabályok vagy források alapján. Olvasson tovább…

A szabályok olyan triggereket tartalmaznak, amelyek a feltételek megadásakor kerülnek végrehajtásra. Olvasson tovább…

Automatizált visszahívásokkal javíthat az ügyfelek elégedettségén és az ügyfelek erőfeszítéseinek csökkentésén. Olvasson tovább…

Adjon meg ügynökeinek minden információt, amelyre szükségük van ahhoz, hogy éleslátó és személyre szabott szolgáltatást nyújthassanak minden érintkezési ponton. Olvasson tovább..

Az előre megírt üzenetek olyan előre definiált válaszok, amelyek segítenek Önnek gyorsabban válaszolni. Olvasson tovább…

Vonjon össze több üzenetet különböző forrásokból egyetlen gondolatmenetbe. Olvasson tovább…

A legjobb ár-érték arány

A LiveAgent a legtöbbet értékelt és első számú jegykezelő szoftver kisvállalkozások számára 2019-ben és 2020-ban. Maradjon közelebb az ügyfeleihez, és segítsen nekik gyorsabban a LiveAgent segítségével.

$9 hónap

Small business

 • Korlátlan jegyelőzmény
 • 3 email addresses
 • 3 contact forms
 • 1 API key
$29 hónap

Medium business

 • Everything in Small, plus
 • 10 email addresses
 • 3 live chat buttons
 • Departments management
$0 hónap

Ingyenes

 • 7 napos jegytörténet
 • 1 email cím
 • 1 chat gomb
 • 1 contact form
LiveAgent - Mobile help desk application

Mobil ügyfélszolgálati applikáció

Telepítse fel az Androidos vagy az iOS-es applikációt, hogy megválaszolja az ügyfél kérelmeket akkor is, ha távol van irodájától. Nem számít, hogy vásárlói emailekre vagy hívásokra kell válaszolnia, a mobil alkalmazásunk lehetővé teszi minden kérelem megválaszolását.

Teljesen többnyelvű

Hagyja, hogy támogató ügynökei és ügyfelei az anyanyelvüket használják és magabiztosak legyenek kommunikációjukban. A LiveAgent 40+ nyelvre le van fordítva és lehetővé teszi, hogy teljesen testre szabjon minden különleges betűt vagy ékezetet az applikációban.

Multilingual support in LiveAgent
girl sitting on beanbag browsing social media on tablet

A közösségi média integrációi

A közösségi média (SoMe) ügyfélszolgálata manapság elengedhetetlen. A LiveAgent a legnépszerűbb közösségi média integrációkat kínálja, így vállalkozása késedelem nélkül gyorsan kapcsolatba léphet közösségi média közönségével. Például egyszerű integrációval csatlakozhat a Facebookhoz, a Twitterhez vagy az Instagramhoz. 

CRM integrációk

A LiveAgent több partnerrel együttműködve lehetővé teszi az ügyfelek számára az ügyfélkapcsolat-kezelési platform beépítését. A CRM integrálásával ügynökei gyorsan és hatékonyan férhetnek hozzá az ügyféladatokhoz. Így az egyes ügyféllekérdezések hatékony megoldása és tartós ügyfélkapcsolatok egyidejű létrehozása.

Person drafting the integration flow

A funkciók, amikre szüksége van

A LiveAgent a megfelelő adag ügyfélszolgálati funkciókat kínálja, például az erőteljes jegyrendszert automatizációval, az SLA-t, élő chatet, közösségi hálózatokat, üzeneteket, hívásközpontot, IVR-t, kapcsolati kérelmeket és egy támogatási központot. Több, mint 180 ügyfélszolgálati funkció elérhető jelenleg és több, mint 40 integrációt tartalmaz!

A LiveAgent az Ön vállalatához igazodik

A LiveAgent mint help desk szoftver, gyorsan alkalmazkodik a különböző üzleti modellek igényeihez. Fedezze fel, hogyan segíthet vállalatának az ügyfélszolgálatban.

Business bag - icon

Üzleti Megoldások

Start-upok és Cégek

Vállalkozás

Kormány

Edu és NGO

Industry Solutions - icon

Iparági Megoldások

E-kereskedelem és Szolgáltatások

Utazás és Szállás

Marketing és Telco

Szórakoztatás

Gyakori indokok, ami miatt a vállalatok ügyfélszolgálati szoftverre váltanak

Vállalatának ugyanaz a problémája, mint ami a legtöbb ügyfelünknek, akik a LiveAgent ügyfélszolgálati szoftverünkre váltottak?

Késő válasz vásárlóinak

Fontos határidőket felejt el és nem tudja nyomon követni a prioritásokat a postaládájában? Állítson be SLA-kat a magas prioritású emailekhez.

Lehetetlen együttműködés az emaileken keresztül

Munkatársa éppen nyaral és át kell vennie a felelősségeit? Egy univerzális vállalati postaláda ezt is megoldja.

Ötlete sincs a csapata teljesítményéről

Tisztába van vele, hogy mi történik csapata kommunikációjában? Elemezzen ki minden választ, ami a vállalatán keresztül megy, egyetlen helyen.

Nem tévedhet több, mint 30.000 vállalat

Nézze meg sikersztorijainkat és ajánlásainkat, hogy megtudja hogyan tudja a LiveAgent felturbózni ügyfélszolgálatát és növelni a biznisz partnerei boldogságát.

Mi az az ügyfélszolgálati szoftver?

Az ügyfélszolgálati szoftverek tipikusan minden ügyfelektől bejövő kommunikációt elkapnak és áttranszformálják őket jegyekké a könnyebb kezelhetőség érdekében. Vásárlói mindenféle módot használnak, hogy kapcsolatba lépjenek Önnel, mint például az email, telefon, üzenetküldők, vagy élő chat, így minden kommunikáció egybetartása segíti ügyfélszolgálati ügynökeit a jobb problémamegoldás és gyorsabb válasz érdekében.

LiveAgent - What is help desk software
Ultimate omni-channel help desk software experience

Ki használja a help desk szoftvert?

A Help Desk szoftver minden olyan cég számára elérhető, amely kiváló ügyfélszolgálatot szeretne. Általánosságban elmondható, hogy bizonyos iparágak használják a legtöbbet a help desk szoftvereket, mint például az autóipar, a szórakoztatóipar, az eSporti par, a kiskereskedelmi ipar, a marketingipar és az utazásipar.

A LiveAgent egy webalapú help desk megoldás, amelyet gyakorlatilag minden iparág használhat, mivel úgy tervezték, hogy egyszerre szolgálja az ügyfelek és az ügyfélszolgálat képviselőit.

A rendszer nyomon követi, jelenti és automatizálja a redundáns ügynöki feladatokat, hogy egyszerűbbé és hatékonyabbá tegye munkafolyamatukat. Következésképpen az ügynökök minimális késéssel képesek minőségi ügyfélszolgálatot nyújtani. 

Hogyan segíthet a help desk szoftver a vállalkozásában?

A Help Desk szoftver lehetővé teszi az ügyfelek segítségét a nap 24 órájában. Hogyan? Egyszerűen egy mélyreható tudásbázis létrehozásával. Kutatásunk szerint az ügyfelek közel 70% -a inkább az önkiszolgáló lehetőséget választja. Az önkiszolgálás gyors, kényelmes és előnyt jelenthet vállalkozásának versenytársaival szemben. 

Ne veszítsen el több időt a platformok közötti váltáskor, hogy válaszoljon az ügyfelek kérdéseire. Tegye boldoggá ügynökeit és ügyfeleit azzal, hogy összekapcsolja e-mailjét, élő csevegését, telefonhívásait, közösségi médiáját és még sok mást a LiveAgent szolgáltatásban, és azonnal figyelheti ügyfelei interakcióinak javulását.

Mindig maradjon tájékozott az ügynökei teljesítményéről, hogy naponta javuljon. A LiveAgent a csapat teljesítményéről hasznos betekintést nyújthatnak vállalkozásának az ügyfélszolgálatról. Ennek eredményeként meghatározhatja, hogy szükség van-e további képzésekre, vagy hogyan lehetne javítani az ügyfelek elégedettségét.

Az ügyfélélmény javításának egyik módja az, ha az egész böngészési élmény során foglalkozik az ügyfelekkel. Az ügyfélszolgálati szoftver lehetővé teszi az ügyfélszolgálati munkatársak számára, hogy proaktív csevegési meghívókkal lépjenek kapcsolatba. Ennek eredményeként ügynökei megakadályozhatják a magas visszafordulási arányt, javíthatják az ügyfél-élményt, és végül növelhetik az ügyfelek hűségét.

Csillagos ügyfélszolgálati élmény létrehozásához ügynökeinek gyorsnak és hatékonynak kell lenniük. Az ismétlődő feladatokkal való foglalkozás azonban rengeteg idejüket felemésztheti. A feladatok automatizálása és e-mail sablonok/sablon üzenetek létrehozása a jegyrendszeren keresztül lehetővé teszi számukra, hogy idejüket a rászoruló ügyfelekre fordítsák.

A Help Desk rendszer lehetővé teszi kollégáinak többféle együttműködést. Az ügyfélszolgálati csapat közvetlenül az ügyfélszolgálati jegyeken belül kommunikálhat, és nagyon gyorsan megoldhatja az ügyfelekkel kapcsolatos kérdéseket. Ezenkívül az ügyfélszolgálati csapat beszélgethet a help desk jegyein kívül is. A hatékony csapatmunka professzionális szintre emeli az ügyfélszolgálatot, ami boldog ügyfeleket eredményez.

How to choose the right help desk software

Hogyan válasszuk ki a megfelelő ügyfélszolgálati szoftvert

Nagyon sok különböző ügyfélszolgálati megoldás létezik, a különbség az, hogy kínálatuk lényegesen különbözik. A legjobb ügyfélszolgálati szoftver kiválasztása mindig kapcsolatban kell legyen a személyes és vállalati szükségletekkel.

A legtöbb biztosító alap funkciókat kínál, ami magába foglalja a jegyrendszert, chatet vagy egy analízis irányítópultot. Amelyek haladóbbak, rendelkeznek automatizációval, több tudásbázis támogatási rendszerekkel vagy egy különböző együttműködési eszköztárral.

A LiveAgenttel egy lépéssel előrébb vagyunk és beépítettünk egy hívásközpont szoftvert egyenesen a platformunkra. Engedélyeztük a LiveAgent számára, hogy összegyűjtse a közösségi médiás üzeneteket és megengedi ügynökeink számára, hogy egy irányítópultból válaszoljanak. Eredményképpen, a jegykezelőnk áramvonalasít minden forma kommunikációt egyetlen formátumba.

Ügyfélszolgálati szoftver összehasonlítása

Jó pár ügyfélszolgálati szoftver létezik, és a megfelelő kiválasztása kihívás lehet. Ezért tettük egyszerűvé a legjobb ügyfélszolgálati szoftver kiválasztását Önnek. Kombináltunk egy egyszerű felhasználói interfészt, haladó funkcionalitást és egy fair árazást egyetlen díjcsomagba egy kétszemélyes vacsora áráért.

Help desk software comparison - illustration

Minden támogatási csatorna egy fedél alatt

A LiveAgent help desk szoftvere több kommunikációs csatornával integrálódik, és közel 200 funkciót kínál.

LiveAgent streamlines multiple customer service channels into one piece of software

GYIK

Mi az informatikai ügyfélszolgálat?

Az informatikai ügyfélszolgálat egy dedikált részleg egy vállalaton vagy szervezeten belül, amely segít megválaszolni felhasználói technikai kérdéseit.

Mi az ügyfélszolgálati help desk?

Az ügyfélszolgálati help desk egy olyan szoftver, amely segít az ügyfélszolgálati csapatoknak a beérkező kérések és lekérdezések kezelését.

Melyek a help desk szoftverek különböző típusai?

Minden vállalkozásnak különböző preferenciái és igényei vannak. Így különféle típusú help desk szoftverek léteznek. Néhány preferencia magában foglalja az üzleti méretet, az ügyfélszolgálati funkciókat és az ügyfélszolgálati ügynökök mennyiségét. Ennek eredményeként a piac felhőalapú help desk szoftvert, helyszíni help desk szoftvert, nyílt forráskódú help desk szoftvert és vállalati help desk szoftvert kínál.

Mi az a jegyrendszer az ügyfélszolgálatban?

A jegyrendszer az ügyfélszolgálati kérelmek feldolgozásának és archiválásának kezelési eszköze, más néven jegy. A jegyrendszernek felhasználóbarátnak kell lennie, és képesnek kell lennie az összes szükséges felhasználói információ tárolására.

Mi a különbség a help desk és a service desk között?

A help desk és a service desk kifejezéseket gyakran felcserélhető módon használják, bár ezeknek jelentése eltérő. A help desk inkább a hibák kijavítására összpontosít, míg a service desk segít a szolgáltatás iránti kérésekben (új szolgáltatások iránti kérelmek) és az információ iránti kérésekben (pl: Hogyan csinálhatom ezt?")

Ki használja a Help Desk szoftvert?

A Help Desk szoftver mindenki számára elérhető, aki többcsatornás csillagos ügyfélszolgálati támogatást szeretne nyújtani. Ennek ellenére a szoftvert szoloprén vállalkozók, kisvállalkozások vagy nagyvállalatok használják. Az egyes kategóriákhoz különböző előfizetések vannak, így kiválaszthatja, hogy mire van szüksége, vagy mit szeretne.

Milyen előnyei vannak a help desk szoftvernek?

A help desk szoftver vállalaton belüli bevezetésének üzleti előnyei kevesebb költséget jelentenek, mivel ügynökei hatékonyan tudják kezelni a többcsatornás ügyfélkéréseket. Sőt, mivel képviselői egyetlen felületről működnek, ez sok időt takarít meg nekik, ami jobb általános ügyfélélményhez vezet. A vevőszolgálat célja a vevői elégedettség. Az elégedett ügyfelek hűséges ügyfelekké válhatnak, és ez versenyképes előnyt biztosíthat cégének, amelyet mindenki keres.

Melyek a help desk alapvető jellemzői?

Mielőtt döntene az ügyfélszolgálati megoldás szoftveréről, értékelnie kell a különféle ügyfélszolgálati opciók jellemzőit. Íme néhány alapvető szempont, amelyekre figyelni kell; Automatizált jegyelosztás, SLA, belső jegyek/jegyzetek, Jegy CRM, sablon üzenetek, szabályok és integrációk.

Miért van szükségünk jegyrendszerre?

Jegyrendszerekre van szükség a hatékony és koncentrált ügyfél-ellátás biztosításához. Az e-mailekben, közösségi médiában, élő csevegésekben vagy hívásokban való jelenlétének megőrzése időigényes és nem hatékony. A jegyrendszerek az összes kommunikációt egy irányítópultba gyűjtik jegyek formájában. Így az ügyfélszolgálat hatékonyabbá válik, mivel az ügynökök jobban áttekinthetik az összes kommunikációs csatornát egy irányítópulton.

Jó kezekben lesz!

Tudja, hogy mi a közös a Huawei, a BMW, a Yamaha, és az O2-ben? Jól sejtette... a LiveAgent!

Próbálja ki most ingyenesen Nincs szükség bankkártyára
Related Articles to Ügyfélszolgálati szoftver
Migrálni szeretné adatát a Customerly-ről egy másik megoldásba? Nézze meg a LiveAgent-et és lássa meg az előnyeit. Kezdje egy ingyenes próbaidőszakát ma.

Customerly-ről LiveAgent-re költözik?

Az emberek több ügyfél támogató rendszert is kipróbáltak, mielőtt a LiveAgent váltak volna. Ez a rendszer nagyszerű eszköz, jó ár-érték arányú, könnyen használható és nagyszerű támogatással rendelkezik. A rendszer nagyon pontosan konfigurálható és az ügyfélszolgálat gyorsan reagál. Az emberek általában elégedettek a LiveAgent rendszerével.

A magyar LiveAgent ingyenes élő chat szoftvere lehetőséget nyújt arra, hogy weboldala látogatóit vásárlókká alakítsa. Használja a leggyorsabb chat widgetet.

Szüksége van egy magyar, ingyenes élő chat szoftverre?

Az ügyfelek nagy része online élő chat támogatást igényel. Az ingyenes csevegő szoftver előnyei közé tartozik a vásárlói elégedettség, a gyorsabb válaszidő, az ügynökei hatékonyságának növelése és a megtérülés javítása. Az élő chat lehetősége növeli a fogyasztók vásárlási hajlandóságát, így érdemes kipróbálni az ingyenes alkalmazást a saját cégében. A LiveAgent személyre szabható és nyelvileg is alkalmazkodó chat widgetet biztosít, így könnyű létrehozni az örök érvényű ingyenes fiókot.

Ha egy ingyenes magyar tudásbázist keres, a LiveAgentet Önnek találták ki. Tekintse meg az ügyfélszolgálati megoldásainkat és tudjon meg többet.

Ingyenes magyar tudásbázis szoftvert keres?

A LiveAgent tudásbázis-megoldása lehetővé teszi fájlok csatolását cikkekhez, ami csökkenti a felesleges ügyfélkérdéseket és javítja az ügyfélkommunikációt. A LiveAgent már több mint 21 000 vállalkozásnak segített az ügyfélszolgálatban, és könnyedén felállítható tudásbázist biztosít az ügyfelek számára.

Szeretne LiveCall-ról váltani? Bennünk megbízhat! Vegye fel a kapcsolatot a LiveAgent csapatával és kezdje el adatait áthozni hozzánk ingyenesen még ma!

Szeretne váltani LiveCall-ról?

A LiveAgent teljeskörű help desk megoldásokat kínál, amelyeket könnyen integrálhat más alkalmazásokkal. Lenyűgöző ügyfélszolgálatot nyújtunk 24/7, és támogatjuk a nyelvhez tartozó alkalmazásokat. Áttérhet LiveAgentre és élvezheti a megtakarításokat és a beruházások megtérülését. Válasszon a háromféle csomagunk közül, amelyek mindegyike tartalmazza a több mint 175 funkciót és a 40 integrációt, valamint a 43 nyelvi fordítás lehetőségét.

A Liveagent a legtöbbet és legjobban értékelt ügyfélszolgálati szoftver az smb-nél 2019-ben. A Liveagent a legtöbbet értékelt ügyfélszolgálati szoftver a kormány számára 2019-ben.

Ügyfélszolgálati szoftver a kormánynak

A LiveAgent frissítéseiről és kedvezményeiről szóló hírek olvashatóak a weboldalon, valamint feliratkozással létrehozható egy fiók. A LiveAgent irányítópultja telepítés alatt áll. Az oldal sütiket használ, és elérhető egy chat funkció, valamint a lehetőség, hogy foglaljon egy demót vagy vegye fel a kapcsolatot.

Növelje a vásárlói kapcsolatot a testre szabott összcsatornás támogatással. Hagyjon vásárlóinak nagyszerű érzést minden alkalommal, amikor a vállalatával lépnek interakcióba.

Növelje a kapcsolatot a LiveAgent-tel

Az ügyfeleknek fontos az információ, amit biztosítunk nekik a weboldalunkon. Ha kérdéseik vannak, segítséget tudunk nyújtani 0-24. Visszajelzést kaphatunk tőlük az ügyfélportálunkon keresztül, ami segít nekünk növelni a vásárlói kapcsolatunkat és interaktív elemeket készíteni. Állítsuk be tehát a tudásbázisunkat és legyünk jobbak az okos vásárlói kapcsolat szoftverrel még ma!

Weboldalunk sütiket használ. A folytatással feltételezzük, hogy engedélyezi a sütik telepítését, ahogy azt a weboldalunk részletezi adatvédelmi és sütikre vonatkozó irányelvek.

×
Foglaljon le velünk egy hívást, és fedezze fel, hogy a LiveAgent milyen előnyöket nyújthat vállalkozása számára.

Több időpontban is elérhetőek vagyunk

Foglaljon le egy demót