Ingyenes próba

Language switcher

–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

Vessünk véget a rossz szolgáltatásnak.

Nyűgözze le gyors és hozzáértő válaszokkal az ügyfeleket.

  • ✓ Nincs beállítási díj    
  • ✓ Ügyfélszolgálat 24/7    
  • ✓ Nincs szükség bankkártyára    
  • ✓ Bármikor lemondhatja
Általuk használt
logó ügyfél forbes
logó ügyfél airbus
slido zöld
logó ügyfél nascar
helpdesk software animation
Helpdesk software

Fedezze fel a haladó ügyfélszolgálatot

A LiveAgent informatikai ügyfélszolgálati szoftvere egyszerűsíti a különféle kommunikációs csatornákat egységes jegyekké.

Peter Komornik

A LiveAgent kombinálja a kiváló élő chatet, a jegyrendszert és az automatizációt, ami lehetővé teszi számunkra a kivételes támogatás nyújtását vásárlóinknak.

Peter Komornik, CEO
logo slido black

Ismerje meg a LiveAgentet - a többcsatornás kommunikációs platformot

Adja meg csapatának a megfelelő ügyfélszolgálati eszközt a termelékenység növelése érdekében és töltsön kevesebb időt az ügyfelek kéréseivel. A LiveAgent segítségével ügyfelei bárhonnan elérhetik Önt. Nem számít, hogy az ügyfelek e-mailt szeretnének küldeni, csevegni, telefonálni vagy a közösségi médián keresztül kapcsolatba lépni Önnel. A LiveAgent lehetővé teszi, hogy minden kérésre egy helyről válaszoljon.

A help desk szoftver fejlett funkciói a szervezettség érdekében

A LiveAgent egyszerű funkciókat kínál, amik nagy hatással lesznek az összesített csapat teljesítményre.

Ossza ki automatikusan emailjeit, a chateket és a hívásait az előre definiált szabályok vagy források alapján. Olvasson tovább…

A szabályok olyan triggereket tartalmaznak, amelyek a feltételek megadásakor kerülnek végrehajtásra. Olvasson tovább…

Automatizált visszahívásokkal javíthat az ügyfelek elégedettségén és az ügyfelek erőfeszítéseinek csökkentésén. Olvasson tovább…

Adjon meg ügynökeinek minden információt, amelyre szükségük van ahhoz, hogy éleslátó és személyre szabott szolgáltatást nyújthassanak minden érintkezési ponton. Olvasson tovább..

Az előre megírt üzenetek olyan előre definiált válaszok, amelyek segítenek Önnek gyorsabban válaszolni. Olvasson tovább…

Vonjon össze több üzenetet különböző forrásokból egyetlen gondolatmenetbe. Olvasson tovább…

A legjobb érték a pénzéért

A LiveAgent 2019 és 2020 legtöbbet-, és legjobbra értékelt ügyfélszolgálati szoftvere a kis-, és középvállalkozások körében. Maradjon közel vásárlóihoz és segítse őket gyorsabban a LiveAgenttel.

Jegy

Jegy

Kisvállalatoknak és Professzionális Marketingeseknek

15 /hó
Jegy+Chat

Jegy+Chat

Kisvállalatoknak és Professzionális Marketingeseknek

29 /hó
Mobile help desk application

Mobil ügyfélszolgálati applikáció

Telepítse fel az Androidos vagy az iOS-es applikációt, hogy megválaszolja az ügyfél kérelmeket akkor is, ha távol van irodájától. Nem számít, hogy vásárlói emailekre vagy hívásokra kell válaszolnia, a mobil alkalmazásunk lehetővé teszi minden kérelem megválaszolását.

Teljesen többnyelvű

Hagyja, hogy támogató ügynökei és ügyfelei az anyanyelvüket használják és magabiztosak legyenek kommunikációjukban. A LiveAgent 40+ nyelvre le van fordítva és lehetővé teszi, hogy teljesen testre szabjon minden különleges betűt vagy ékezetet az applikációban.

Multilingual support included
girl sitting on beanbag browsing social media on tablet

A közösségi média integrációi

A közösségi média (SoMe) ügyfélszolgálata manapság elengedhetetlen. A LiveAgent a legnépszerűbb közösségi média integrációkat kínálja, így vállalkozása késedelem nélkül gyorsan kapcsolatba léphet közösségi média közönségével. Például egyszerű integrációval csatlakozhat a Facebookhoz, a Twitterhez vagy az Instagramhoz. 

CRM integrációk

A LiveAgent több partnerrel együttműködve lehetővé teszi az ügyfelek számára az ügyfélkapcsolat-kezelési platform beépítését. A CRM integrálásával ügynökei gyorsan és hatékonyan férhetnek hozzá az ügyféladatokhoz. Így az egyes ügyféllekérdezések hatékony megoldása és tartós ügyfélkapcsolatok egyidejű létrehozása.

Person drafting the integration flow

A funkciók, amikre szüksége van

A LiveAgent a megfelelő adag ügyfélszolgálati funkciókat kínálja, például az erőteljes jegyrendszert automatizációval, az SLA-t, élő chatet, közösségi hálózatokat, üzeneteket, hívásközpontot, IVR-t, kapcsolati kérelmeket és egy támogatási központot. Több, mint 180 ügyfélszolgálati funkció elérhető jelenleg és több, mint 40 integrációt tartalmaz!

A LiveAgent az Ön vállalatához igazodik

A LiveAgent mint help desk szoftver, gyorsan alkalmazkodik a különböző üzleti modellek igényeihez. Fedezze fel, hogyan segíthet vállalatának az ügyfélszolgálatban.

Business pages

Üzleti Megoldások

Start-upok és Cégek

Vállalkozás

Kormány

Edu és NGO

Industry Solutions

Iparági Megoldások

E-kereskedelem és Szolgáltatások

Utazás és Szállás

Marketing és Telco

Szórakoztatás

Gyakori indokok, ami miatt a vállalatok ügyfélszolgálati szoftverre váltanak

Vállalatának ugyanaz a problémája, mint ami a legtöbb ügyfelünknek, akik a LiveAgent ügyfélszolgálati szoftverünkre váltottak?

Compas icon

Késő válasz vásárlóinak

Fontos határidőket felejt el és nem tudja nyomon követni a prioritásokat a postaládájában? Állítson be SLA-kat a magas prioritású emailekhez.

Email icon

Lehetetlen együttműködés az emaileken keresztül

Munkatársa éppen nyaral és át kell vennie a felelősségeit? Egy univerzális vállalati postaláda ezt is megoldja.

Lightbulb icon

Ötlete sincs a csapata teljesítményéről

Tisztába van vele, hogy mi történik csapata kommunikációjában? Elemezzen ki minden választ, ami a vállalatán keresztül megy, egyetlen helyen.

Nem tévedhet több, mint 30.000 vállalat

Nézze meg sikersztorijainkat és ajánlásainkat, hogy megtudja hogyan tudja a LiveAgent felturbózni ügyfélszolgálatát és növelni a biznisz partnerei boldogságát.

Mi az az ügyfélszolgálati szoftver?

Az ügyfélszolgálati szoftverek tipikusan minden ügyfelektől bejövő kommunikációt elkapnak és áttranszformálják őket jegyekké a könnyebb kezelhetőség érdekében. Vásárlói mindenféle módot használnak, hogy kapcsolatba lépjenek Önnel, mint például az email, telefon, üzenetküldők, vagy élő chat, így minden kommunikáció egybetartása segíti ügyfélszolgálati ügynökeit a jobb problémamegoldás és gyorsabb válasz érdekében.

What is help desk software

Hogyan segíthet a help desk szoftver a vállalkozásában?

A Help Desk szoftver lehetővé teszi az ügyfelek segítségét a nap 24 órájában. Hogyan? Egyszerűen egy mélyreható tudásbázis létrehozásával. Kutatásunk szerint az ügyfelek közel 70% -a inkább az önkiszolgáló lehetőséget választja. Az önkiszolgálás gyors, kényelmes és előnyt jelenthet vállalkozásának versenytársaival szemben. 

Ne veszítsen el több időt a platformok közötti váltáskor, hogy válaszoljon az ügyfelek kérdéseire. Tegye boldoggá ügynökeit és ügyfeleit azzal, hogy összekapcsolja e-mailjét, élő csevegését, telefonhívásait, közösségi médiáját és még sok mást a LiveAgent szolgáltatásban, és azonnal figyelheti ügyfelei interakcióinak javulását. 

Mindig maradjon tájékozott az ügynökei teljesítményéről, hogy naponta javuljon. A LiveAgent a csapat teljesítményéről hasznos betekintést nyújthatnak vállalkozásának az ügyfélszolgálatról. Ennek eredményeként meghatározhatja, hogy szükség van-e további képzésekre, vagy hogyan lehetne javítani az ügyfelek elégedettségét.

Az ügyfélélmény javításának egyik módja az, ha az egész böngészési élmény során foglalkozik az ügyfelekkel. Az ügyfélszolgálati szoftver lehetővé teszi az ügyfélszolgálati munkatársak számára, hogy proaktív csevegési meghívókkal lépjenek kapcsolatba. Ennek eredményeként ügynökei megakadályozhatják a magas visszafordulási arányt, javíthatják az ügyfél-élményt, és végül növelhetik az ügyfelek hűségét. 

Csillagos ügyfélszolgálati élmény létrehozásához ügynökeinek gyorsnak és hatékonynak kell lenniük. Az ismétlődő feladatokkal való foglalkozás azonban rengeteg idejüket felemésztheti. A feladatok automatizálása és e-mail sablonok/sablon üzenetek létrehozása a jegyrendszeren keresztül lehetővé teszi számukra, hogy idejüket a rászoruló ügyfelekre fordítsák. 

A Help Desk rendszer lehetővé teszi kollégáinak többféle együttműködést. Az ügyfélszolgálati csapat közvetlenül az ügyfélszolgálati jegyeken belül kommunikálhat, és nagyon gyorsan megoldhatja az ügyfelekkel kapcsolatos kérdéseket. Ezenkívül az ügyfélszolgálati csapat beszélgethet a help desk jegyein kívül is. A hatékony csapatmunka professzionális szintre emeli az ügyfélszolgálatot, ami boldog ügyfeleket eredményez.

How to choose the right help desk software

Hogyan válasszuk ki a megfelelő ügyfélszolgálati szoftvert

Nagyon sok különböző ügyfélszolgálati megoldás létezik, a különbség az, hogy kínálatuk lényegesen különbözik. A legjobb ügyfélszolgálati szoftver kiválasztása mindig kapcsolatban kell legyen a személyes és vállalati szükségletekkel.

A legtöbb biztosító alap funkciókat kínál, ami magába foglalja a jegyrendszert, chatet vagy egy analízis irányítópultot. Amelyek haladóbbak, rendelkeznek automatizációval, több tudásbázis támogatási rendszerekkel vagy egy különböző együttműködési eszköztárral.

A LiveAgenttel egy lépéssel előrébb vagyunk és beépítettünk egy hívásközpont szoftvert egyenesen a platformunkra. Engedélyeztük a LiveAgent számára, hogy összegyűjtse a közösségi médiás üzeneteket és megengedi ügynökeink számára, hogy egy irányítópultból válaszoljanak. Eredményképpen, a jegykezelőnk áramvonalasít minden forma kommunikációt egyetlen formátumba.

Ügyfélszolgálati szoftver összehasonlítása

Jó pár ügyfélszolgálati szoftver létezik, és a megfelelő kiválasztása kihívás lehet. Ezért tettük egyszerűvé a legjobb ügyfélszolgálati szoftver kiválasztását Önnek. Kombináltunk egy egyszerű felhasználói interfészt, haladó funkcionalitást és egy fair árazást egyetlen díjcsomagba egy kétszemélyes vacsora áráért.

Help desk software comparison

Minden támogatási csatorna egy fedél alatt

A LiveAgent help desk szoftvere több kommunikációs csatornával integrálódik, és közel 200 funkciót kínál.

LiveAgent streamlines multiple customer service channels into one piece of software

GYIK

Mi az informatikai ügyfélszolgálat?

Az informatikai ügyfélszolgálat egy dedikált részleg egy vállalaton vagy szervezeten belül, amely segít megválaszolni felhasználói technikai kérdéseit.

Mi az ügyfélszolgálati help desk?

Az ügyfélszolgálati help desk egy olyan szoftver, amely segít az ügyfélszolgálati csapatoknak a beérkező kérések és lekérdezések kezelését.

Melyek a help desk szoftverek különböző típusai?

Minden vállalkozásnak különböző preferenciái és igényei vannak. Így különféle típusú help desk szoftverek léteznek. Néhány preferencia magában foglalja az üzleti méretet, az ügyfélszolgálati funkciókat és az ügyfélszolgálati ügynökök mennyiségét. Ennek eredményeként a piac felhőalapú help desk szoftvert, helyszíni help desk szoftvert, nyílt forráskódú help desk szoftvert és vállalati help desk szoftvert kínál.

Mi az a jegyrendszer az ügyfélszolgálatban?

A jegyrendszer az ügyfélszolgálati kérelmek feldolgozásának és archiválásának kezelési eszköze, más néven jegy. A jegyrendszernek felhasználóbarátnak kell lennie, és képesnek kell lennie az összes szükséges felhasználói információ tárolására.

Mi a különbség a help desk és a service desk között?

A help desk és a service desk kifejezéseket gyakran felcserélhető módon használják, bár ezeknek jelentése eltérő. A help desk inkább a hibák kijavítására összpontosít, míg a service desk segít a szolgáltatás iránti kérésekben (új szolgáltatások iránti kérelmek) és az információ iránti kérésekben (pl: Hogyan csinálhatom ezt?")

Ki használja a Help Desk szoftvert?

A Help Desk szoftver mindenki számára elérhető, aki többcsatornás csillagos ügyfélszolgálati támogatást szeretne nyújtani. Ennek ellenére a szoftvert szoloprén vállalkozók, kisvállalkozások vagy nagyvállalatok használják. Az egyes kategóriákhoz különböző előfizetések vannak, így kiválaszthatja, hogy mire van szüksége, vagy mit szeretne.

Milyen előnyei vannak a help desk szoftvernek?

A help desk szoftver vállalaton belüli bevezetésének üzleti előnyei kevesebb költséget jelentenek, mivel ügynökei hatékonyan tudják kezelni a többcsatornás ügyfélkéréseket. Sőt, mivel képviselői egyetlen felületről működnek, ez sok időt takarít meg nekik, ami jobb általános ügyfélélményhez vezet. A vevőszolgálat célja a vevői elégedettség. Az elégedett ügyfelek hűséges ügyfelekké válhatnak, és ez versenyképes előnyt biztosíthat cégének, amelyet mindenki keres.

Melyek a help desk alapvető jellemzői?

Mielőtt döntene az ügyfélszolgálati megoldás szoftveréről, értékelnie kell a különféle ügyfélszolgálati opciók jellemzőit. Íme néhány alapvető szempont, amelyekre figyelni kell; Automatizált jegyelosztás, SLA, belső jegyek/jegyzetek, Jegy CRM, sablon üzenetek, szabályok és integrációk.

Miért van szükségünk jegyrendszerre?

Jegyrendszerekre van szükség a hatékony és koncentrált ügyfél-ellátás biztosításához. Az e-mailekben, közösségi médiában, élő csevegésekben vagy hívásokban való jelenlétének megőrzése időigényes és nem hatékony. A jegyrendszerek az összes kommunikációt egy irányítópultba gyűjtik jegyek formájában. Így az ügyfélszolgálat hatékonyabbá válik, mivel az ügynökök jobban áttekinthetik az összes kommunikációs csatornát egy irányítópulton.

Jó kezekben lesz!

Tudja, hogy mi a közös a Huawei, a BMW, a Yamaha, és az O2-ben? Jól sejtette... a LiveAgent!

Próbálja ki most ingyenesen Nincs szükség bankkártyára

Our website uses cookies. By continuing we assume your permission to deploy cookies as detailed in our privacy and cookies policy.

×

Foglaljon le velünk egy hívást, és fedezze fel, hogy a LiveAgent milyen előnyöket nyújthat vállalkozása számára.

Több időpontban is elérhetőek vagyunk

Foglaljon le egy demót