Ingyenes próba

Language switcher

–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

LiveAgent Akadémia

Az egyetlen dolog, amire az ügyfélszolgálattal kapcsolatban szüksége van

Kategória

Cikkek listája
(941)
 • Nyitott könyv az ügyfélszolgálati tippekről és tanácsokról

  Egy ügyfélszolgálati akadémia bemutatása

  A boldog ügyfelek birtoklása magas minőségű ügyfélszolgálattal és szolgáltatással kezdődik effektív tréninggel az ügyfélszolgálati alkalmazottak számára. A legelőrébb látó alkalmazottak mindig több ügyfélszolgálati tréning ötleteket keresnek, hogy a támogatói csapatukat a következő szintre emeljék és fejlesszék az ügyfélszolgálatukat.

 • Ügyfél kérdések és az ügynökök válaszai

  Mi az ügyfélszolgálat?

  Azok az idők már elmúltak, amikor az ügyfélszolgálat csak arról szólt, hogy kedvesek és udvariasak legyünk az ügyfelekkel. Abban a korszakban, amikor az ügyfél élmény egy megkülönböztető dolog a siker és kudarc között, a pozitív ügyfél kapcsolat elősegítésének ignorálása az ügyfélszolgálaton keresztül egy nagyon rossz ötletté vált a vállalatok számára.

 • Nyerő lépcsők zászlóval a tetején

  Az ügyfélszolgálat szerepe az ügyfél élményben

  Ahogyan a mai fogyasztók folyamatosan többet várnak el a brandektől, amelyekkel bizniszelnek, az ügyfélszolgálat annál kritikusabb összetevőjévé vált az ügyfél élménynek. A fogyasztók azonnali, hatékony, összcsatornás, proaktív és testre szabott ügyfélszolgálatot szeretnének bárhol, bármikor a csatornákon keresztül választásuk szerint. A vállalatok, amelyeknek ezeket az elvárásokat nem sikerül elérni, kockáztatják az ügyfél kapcsolatok elpusztítását és a versenytársak mögé esnek. A minőségi ügyfélszolgálat biztosítása egy fontos része a sikeres ügyfél élmény stratégia elkészítésének.

 • Mérföldkő jelvény, amit a legjobb ügyfél támogató képviselő kapott jutalmul

  Mi teszi az ügyfélszolgálatot kiemelkedővé?

  Mivel a fogyasztók még tudatosabbak, technikai zsenik és követelőbbek mint valaha, a minőségi ügyfélszolgálat biztosítása kulcsfontosságú lett a gyarapodáshoz ebben a fogyasztó által vezetett gazdaságban. 80%-a a vállalatoknak úgy hiszi, hogy kiváló ügyfélszolgálatot biztosít, viszont kizárólag az ügyfelek 8%-a hiszi azt, hogy igazán kiváló szolgáltatást kap. Szóval mi teszi a kiemelkedő ügyfélszolgálatot az ügyfelek szemeiben és miért ilyen fontos ez?

 • Szomorú ügyfél számos kérdéssel

  Rossz ügyfélszolgálat és hogyan kerüljük el

  A piacon a hasonló termékek elérhetőségének bőségével, az ügyfélszolgálat alakult ki az igazi brand megkülönböztetővé mind a B2C, mind a B2B iparszektorokban. Azoknak a vállalatoknak, amelyek manapság boldogulni akarnak, a vásárlói elégedettség megteremtésére kell fókuszálniuk, mivel a szegényes ügyfélszolgálat következményeképpen igazán hátrányosak lehetnek.

 • Customer service quotes, sayings and slogans in LiveAgent academy

  Ügyfélszolgálati idézetek, mondások, és szlogenek

  Mit jelent az ügyfélszolgálat ma? A biznisz vezetők úgy hiszik, hogy már nagyon túlment azon, hogy csak egyszerűen az ügyfelek támogatását jelentse. Ez egy filozófia, amit mindenkinek végeznie kell egy szervezetben – a legfelső menedzsmenttől a frontvonalbeli alkalmazottakig.

 • Akadémia

  Ügyfélszolgálati elmélet

  Az ügyfélszolgálat sokat fejlődött azóta, amikor még csak e-maileket használtak a kommunikációhoz. Manapság a vállalkozásoknak több kommunikációs csatornát kell lefedniük, hogy az ügyfelek a versenytársak helyett válasszák őket. Vannak azonban még több ügyfélszolgálati szempontok, amelyekről manapság vállalkozásának tudnia kell. Ezt a tartalmat azért hoztuk létre, hogy bemutassuk a jó ügyfélszolgálat fontos elveit. Ezek az elvek … Tudjon meg többet!

 • Difference between customer support and customer service

  Ügyfélszolgálat vs ügyfél támogatás

  Míg első pillantásra az ügyfélszolgálat és az ügyfél támogatás ugyan annak tűnik, az árnyalatok megértése közöttük fundamentális ahhoz, hogy kiemelkedő ügyfél élményt tudjon biztosítani.

 • Nyilak, amelyek az ügyfélre mutatnak, hogy megmutassa az ügyfél centrikus kultúrát

  Ügyfél centrikus kultúra

  A kompetitív biznisz világban olyan vállalatot készíteni, ami a vásárlókat teszi előre, alapvető. A fogyasztói erőt nem szabad alábecsülni, és a vásárlók szavazni fognak, ha nem érzik magukat megbecsülve egy brand által. Következésképpen, kifizetődik, ha egy ügyfél-centrikus kultúrát készít, ami a fogyasztóra van orientálódva.

 • Grafikon az ügyfélszolgálat stagnálási trendjével

  Hogyan lehet stabil és hűséges ügyfélkört kiépíteni

  Minden vállalkozásnak arra kell összpontosítania, hogy növelje vásárlói körét, de ezen ügyfelek minősége különbözteti meg a márkákat és a szeretetmárkákat.

 • The psychology of customer behaviour

  Ügyfél pszichológia

  Az ügyfél viselkedés az egyének és a vállalatok tanulmányozása, és hogy miként választanak terméket vagy szolgáltatást. Az ügyfél viselkedés célja az, hogy jobban megértsük az ügyfél pszichológiát és motivációt, amelyek vállalkozásának eladásával járnak potenciális kliensek számára.

 • Best practices of great customer satisfaction

  Az ügyfél elégedettség célja a legjobb gyakorlatokkal

  Ebben a cikkben mélyen bele szeretnék ugrani az ügyfél elégedettség legfontosabb dolgaiba. Hogyan birkózzunk meg vele, és melyek a legjobb gyakorlatok valós példákkal.

 • Akadémia

  Ügyfélszolgálati lágy készségek

  Mielőtt elmélyülnénk a definícióban, el kell ismernünk az ügyfélszolgálati készségek két különböző kategóriáját. Az ügyfélszolgálati készségeket két fő csoportba soroljuk: kemény képességek és lágy készségek. Egy személy kemény készségeket szerezhet iskolában, képzésben vagy tanfolyamokon. Például az ügyfélszolgálatban ez lehet termékismeret, elemző vagy technikai készség. Másrészt a munkavállaló lágy képességei bizonyos módon adottak. Az ügyfélszolgálati képviselők … Tudjon meg többet!

 • Pie chart showing specific customer segmentation and customer groups

  Ügyfél szegmentáció

  Az ügyfél szegmentációt – ügyfelek összecsoportosítása bizonyos felismerhető jellemzők alapján – évtizedeken át próbálták és tesztelték marketing taktikaként mind a B2C, mind a B2B szektorokban. Anélkül, hogy mélyen megértené hogyan vannak szegmentálva egy vállalat legjobb ügyfelei, az üzlet szenvedne a hatékony pénzügyi és humán erőforrások kiosztásával, a marketing céljai elérésével és a hosszútávú jövedelmezőséggel. Az ügyfél szegmentációt be lehet állítani majdnem minden üzletben minden iparban mérettől és online vagy offline értékesítéstől függetlenül.

 • Nyitott könyv az ügyfelek interakciójáról szóló oldalakkal

  Bevezetés a vevői interakciókba

  Minden vállalkozás helyzete az ügyfelek kezében van. A piac versenyképes, és az ügyfelek elvárásai égbe szöknek.

 • Akadémia

  Empátia az ügyfélszolgálatban

  Tudjon meg többet az ügyfélszolgálata empátiájának javításáról.

 • Díj a legjobb ügyfeleknek a visszajelzéseikért

  Hogyan használjuk az ügyfél ösztönzőket

  Ha bizniszről van szó, mondhatjuk, hogy a vásárlás stimulálásának bármilyen módja fair. Egy eszköze a vásárlás stimulálásának vagy az ügyfél visszatartás fejlesztésének az ügyfél ösztönzők használata.

 • Tips for turning unhappy customers to brand advocates

  Hogyan fordítsuk a boldogtalan ügyfeleket márka támogatóvá

  A mai digitális, hyper-kapcsolt világban, a képviselés nagy lehetőséget jelent a vállalatoknak. A márka támogatók vagy márka képviselők kultiválása, akik izgatottan osztják meg pozitív élményeiket a közösségi körükkel, olcsó, magas-visszatérítési marketing stratégia lehet. Habár ezek többségben egy társaság leglelkesebb, legboldogabb és legelkötelezettebb ügyfelei, a boldogtalanok is lehetnek márka támogatók – viszont lojális promóterekké való változtatásuk kihívás lehet.

 • Személy világító izzóval, aki értékeli a képességeit

  Ügyfélszolgálati képességek

  A mai ügyfélszolgálat sokkal többet tartalmaz, mint a szemtől szembeni beszélgetések vagy telefonhívások megválaszolása. A digitális szolgáltatási csatornák proliferációjával és a technikai zseni fogyasztók növekvő követeléseivel az ügyfélszolgálati szerepek nagyobb kihívást jelentenek.

 • Tapsoló kezek demonstrálják az ügyfelek elégedettségét

  Bevezetés a vásárlói megbecsülésbe

  A piacon ádáz versenyben soha nem volt olyan kritikus fontosságú, hogy a vállalkozások ápolják kapcsolataikat a jelenlegi ügyfelekkel az ügyfelek elégedettségének és márkahűségének biztosítása érdekében. Mivel a mai felhatalmazott fogyasztóknak több választási lehetőségük van, nagyobb tudásuk és magasabb igényeik vannak – megbecsülhetetlenségük megkönnyítheti őket, hogy máshová vigyék üzleti tevékenységüket, azon márkák javára, amelyek valóban értékelik őket, és rendszeresen megmutatják elismerésüket.

 • Kinyitott email hálával és ajándékkal

  Köszönet e-mailek

  Noha beszámoltak arról, hogy az ügyfelek akár 60%-a is abbahagyja az üzletet, amely iránt közönyt érez – a vásárlói megbecsülés komolyan vétele nagyon fontos. Ami az ügyfelek értékelési stratégiáját illeti, sok vállalkozás hiányt szenved abban, hogy kifejezze háláját hűséges ügyfeleinek. Különösen a köszönet e-mailek továbbra továbbra is alábecsült marketing taktikák.

 • Képeslap masnival elküldve az ügyfeleknek

  Vásárlói köszönet kártyák és jegyzetek

  Bár a köszönőlapok és a kézzel írott köszönet jegyzetek elküldése az ügyfeleknek elveszett művészetnek tűnik a mai rendkívül digitális üzleti világban – nem szabad lebecsülni azt a hatást, amelyet a hosszú távú ügyfélkapcsolatok kiépítésére gyakorolhat. A vásárlást követő legalapvetőbb gyors köszönettel is nagyban hozzájárulhat az ügyfelek öröméhez, megváltoztathatja a márka megítélését, és kiemelheti az üzleti életét társaival szemben.

 • Ajándék szalaggal

  Vásárlói elismerő ajándékok

  A ma egyre versenyképesebb globális gazdaságban az üzleti ajándékozás szinte kritikussá vált, mivel bármely vállalat pénzügyi stabilitása nagymértékben függ az ügyfelek elégedettségétől és attól, hogy az ügyfelek hogyan bánnak velük. John Ruhlin, a ‘Giftology: The Art and Science of Using Gifts to Cut Through the Noise, Increase Referrals, and Strengthen Retention’ írója könyvében ezt írja: “Az ajándékok a kapcsolat értékének szimbólumai. Amikor nagylelkűen cselekszik, az emberek észreveszik. Kezdik megbecsülni magukat, és viszont meg akarják hálálni. Ez egy természetes hajlam arra, hogy az ajándékozók sikerét akarjuk, mert értékelni tudjuk a nekünk mutatott nagylelkűséget. “

 • Feltekert levél egy masnival a tetején

  Köszönetlevelek

  A mai fogyasztók rendszeresen több tucat automatizált köszönő levelet kapnak azoktól a márkáktól, amelyekkel kapcsolatban állnak. Legtöbbjüket vagy alig veszik észre, vagy anélkül kerülnek a kukába, hogy elolvasták volna őket. Egy régimódi levélnek azonban sokkal nagyobb az esélye, hogy felhívja a vásárló figyelmét és maradandó benyomást hagyjon. Bár a köszönőlevelek manapság ritka üzleti gyakorlattá váltak, továbbra is hatékony marketing és ügyfélmegtartási taktikák maradnak.

 • Szalagdíj csillaggal a közepén

  Hogyan kell létrehozni vásárlói hűségprogramot

  Az ügyfél-hűségprogramok szinte minden vállalkozás marketingstratégiájának szerves részévé váltak. Helyes megvalósításukkal kiválóan alkalmasak a jelenlegi ügyfelek bevonására, a sávhűség fokozására és az ügyfelek megtartásának javítására. A hűségprogramok nemcsak kézzelfogható előnyöket nyújtanak a vállalkozások számára, hanem a fogyasztói tapasztalatok várható részévé is váltak.

 • Támogatási ügynök élő csevegés útján kommunikál az ügyféllel

  Ügyfélkommunikáció

  A csevegősorok nyitva vannak, és az értesítések elárasztják azt. Válaszolnia kell rájuk, és ugyanúgy kell tennie, mint egy pincérnő az ügyfelek kiszolgálásakor – időben és személyesen. A probléma az, hogy az ügyfélszolgálati ügynökeinek nehézségei vannak ugyanezzel.

 • 2 kéz kezet fog

  Hogyan lehet jobb az ügyfélszolgálata

  Az ügyfélszolgálat megszerzése gyakran meglehetősen frusztráló élmény lehet a fogyasztók számára. Míg egyes vállalatok ügyfélbarátabbak és megpróbálnak mindent megtenni a kiemelkedő szolgáltatás nyújtása érdekében, úgy tűnik, mások nem sokat törődnek azzal, hogy örömet szerezzenek ügyfeleiknek az ügyfélszolgálat terén.

 • Címke sajnálom felirattal

  Hogyan lehet udvariasan visszautasítani

  Mélyen benne van az emberi természetben, hogy kedveljék őket és megerősítést kérnek másoktól. Sajnos, bármennyire is próbálkozunk, néha nem értünk egyet vagy elutasíthatunk valamit, és nemet mondunk a másik oldalon lévő személynek. Ez hihetetlenül nehéz lehet azoknak az embereknek, akik félnek a visszavágástól.

 • Kinyitott email egy pipával

  Hogyan válaszoljon az ügyfél kérésére

  Az ügyfelekkel folytatott kommunikáció üzletet hozhat létre vagy rombolhat le. Egyrészt az egyértelmű és hatékony kommunikáció képessége elégedettebb ügyfelekhez, áttételekhez és jobb általános online képhez vezet.

 • Szomorú arc és mosolygós arc

  Hogyan kezeljük az ügyfelek panaszait

  Dühös vásárlóval való foglalkozás nem szórakoztató. Nagyon ellenséges testbeszéddel ülnek veled szemben: keresztezik a karjukat, rövid és tömör válaszokat adnak neked, és folyamatosan sóhajtoznak, mintha a veled való beszélgetés puszta gyakorlása kimerítő lenne. Emlékszem, hogy ilyen helyzetben voltam, amikor a Rush Essay-nél dolgoztam. Könnyű megmondani, ha az ügyfél dühös vagy csalódott, és jellemzően egész sor okból ilyen. Ezen okok közül néhánynak van értelme, és őszintén szólva igazolható. Néhányuknak egyáltalán nincs értelme. Ugyanakkor van egy dolog, amely mindig igaz marad, függetlenül attól, hogy az ügyfeled mennyire dühös és milyen okból dühös. Ez az a tény, hogy az ügyfélnek mindig igaza van.

 • Kinyitott ajándék benne egy kedvezménnyel

  Hogyan lehet elnézést kérni az ügyfelektől

  Bocsánatot kérni vagy nem kérni? Nem igazán lehet kérdés. Nagyon sokan úgy gondolják, hogy amikor az értékesítési munkatársak őszinte bocsánatot kérnek az ügyfelektől, az azt jelenti, hogy elismerik, hogy üzletükben volt a hiba. Nos, talán az üzleti vállalkozásuk, vagy a személyzet volt a hibás.

 • Akadémia

  Vásárlói visszajelzés

  Mi a visszajelzés? “A visszajelzés olyan információ, vagy vélemény nyilatkozat valamiről, például egy új termékről, amely meg tudja mondani, hogy sikeres-e vagy sem.” Cambridge szótár Miért fontos az ügyfelek visszajelzése? A pozitív visszajelzések lehetővé teszik, hogy a márkája organikusan elismert legyen. Például a Google-on, a közösségi médián keresztül stb. Ugyanez vonatkozik a negatív visszajelzésekre is. … Tudjon meg többet!

 • Toll és jegyzetfüzet

  Hogyan lehet ügyfélfelmérést végezni

  Mindannyian tudjuk, hogy az ügyfelek elégedettsége elengedhetetlen vállalkozásának fennmaradásához. De hogyan lehet megtudni, hogy ügyfelei elégedettek-e vagy sem? Nagyon egyszerű – kérdezze meg őket!

 • Kéz 3 értékelési csillaggal

  Hogyan kell értékelést gyűjteni

  Bármely és mindegyik vállalkozás számára az értékelés gyűjtése ügyfeleikről nagyon fontos szerepet játszik a fejlődésük szempontjából. Az értékelés segíthet javítani a termékét/szolgáltatását és annak a módját, ahogy ügyfeleit kezeli.

 • Chat buborék csillaggal a jobb felső sarokban

  Hogyan gyűjtsünk ajánlásokat

  Gyűjti az ügyfelek visszajelzéseit a LiveAgent ügyfélszolgálatán? Nagyszerű! Mit csinál vele?

 • Chat és kommunikációs buborékok

  Hogyan lehet ügyfélinterjút lebonyolítani

  Mielőtt elindulna az interjú szakaszában, először el kell gondolkodnia azon, hogy mitől lesz jó egy ügyfélszolgálat. Hatalmas a mellébeszélés, mert annak ellenére, hogy a vállalkozások 80%-a úgy gondolja, hogy kiemelkedő ügyfélszolgálatot nyújt, az ügyfelek csupán 8%-a érzi úgy, hogy ezt kapja. Ez egy hatalmas szakadék, amelyet a vállalatoknak el kell kezdeniük áthidalni.

 • Diagram tetején növekvő trófea

  Programozza ügyfélszolgálati részlegét a sikerre

  Az ünnepi szezon az év egyik legjobb és legjövedelmezőbb időszaka lehet a vállalat számára. Ez egy kihívást jelenthet az ügyfélszolgálati csapat számára is, mivel célja a megnövekedett számú hívás, e-mail és élő csevegés megválaszolása. Mivel az ügyfelek időben vásárolnak az ajándékozási ünnepekre, ez a megnövekedett vásárlói igények és fokozott vásárlói érzelmek ideje is lehet. Annak érdekében, hogy vállalata csúcsteljesítményt nyújtson, összegyűjtöttünk néhány fontos lépést, amelyeket megtehet az ügyfélszolgálati csapat sikere érdekében. Olvassa el, hogy megtudja, mely lépéseket kell megtennie, hogy márkája több boldog, hűséges ügyfelet teremtsen ebben az évben.

 • Tablet a háttérben és okostelefon előtte

  Helyi vs Távoli Ügyfélszolgálat

  Az internet a távmunkát igazán egyszerűvé tette. Az IWG szerint a globális munkaerő 70%-a távolról dolgozik legalább hetente egyszer.

 • Konferencia oldal

  Ügyfélszolgálati konferenciák és azok hatása az oktatásra

  Az ügyfélszolgálat és a CX konferenciák tökéletesek mindazon ügyfélszolgálati szakemberek számára, akik kapcsolatba akarnak lépni társaikkal, megismerik a legújabb trendeket és ihletet kapnak szakértőktől. De mit adhatnak még az ügyfélszolgálati konferenciák, és hogyan kapcsolódnak ezek az oktatáshoz? További információért olvassa el ezt a cikket.

 • Magas épület a bal oldalon, kis ház a jobb oldalon

  Házon belüli vs kiszervezett ügyfélszolgálat

  Minden vállalkozásnak megfelelő ügyfélszolgálati csapatra van szüksége. Ez messze az egyik legfontosabb részleg bármely vállalaton belül, bár úgy tűnik, hogy egyes tulajdonosok ezt nem veszik észre. Mondanom sem kell, hogy soha nem elég, ha csak megvan – tudnia kell, hogyan lehet sikeresen működtetni.

 • A központi ponttól különböző irányokba mutató nyilak

  Számítógépes vs. Telefonos Ügyfélszolgálat

  Sok menedzser úgy gondolja, hogy ha egy személy telefonon van, akkor halogatnia kell. Sok esetben igaz. De tekintettel a mobiltelefonok technológiai fejlődésére manapság, dolgozhatnak is rajta.

 • nyílt levél az ügyfeleknek

  Ügyfélszolgálati Szerepek

  Az ügyfélszolgálat képviselői szinte minden üzletágban megtalálhatók szinte minden iparágban. Munkaköri feladataik és szerepcímeik nagymértékben változhatnak attól függően, hogy hol dolgoznak és mely felelősségeket jelölik ki nekik. Mivel egyes ügyfélszolgálati szerepkörök átfedő funkciókat tartalmaznak és a szerepcímek az egyszerűtől a nehezen érthetőig terjedhetnek, a vállalkozások számára kihívást jelenthet a szervizcsapat tagjai nevének kiválasztása. A következő cikk részletezi az ügyfélszolgálatban a leggyakoribb munkaköröket és címeket, valamint néhány tényezőt, amelyet figyelembe kell venni az ügyfélszolgálati alkalmazottak megfelelő nevének kiválasztásakor.

 • Levél az ügynök és a feladatok képével

  Ügyfélszolgálati kötelességek

  Tág értelemben az ügyfélszolgálati alkalmazottaknak a szervezet nevében különböző támogatási csatornákon keresztül kell kapcsolatba lépniük az ügyfelekkel, hogy gyorsan és hatékonyan megoldják problémáikat. A beosztástól és a vállalati követelményektől függően azonban az ügyfélszolgálati feladatok, funkciók és felelősségek nagymértékben változhatnak – kezdve az ügyfélkérdések megválaszolásától, a műszaki problémák elhárításától és a panaszok kezelésétől az általános ügyfélélmény javítását és a hűség fokozását szolgáló stratégiák kialakításáig.

 • Kommunikációs buborékok

  Ügyfélszolgálati önéletrajz

  A digitális kor előrehaladtával egyre többen döntenek az ügyfélszolgálat mellett. Ez egy egyszerű, de jól fizető munka, amely számos előnnyel jár azok számára, akik csak a munkaerőhöz csatlakoznak és a pályaváltóknak egyaránt. Így válhat a sok ügyfélszolgálati alkalmazott közül eggyé.

 • Nyitott jegyzetfüzet tollal az oldalain és egy izzó a közepén

  Ügyfélszolgálati interjú

  A kiemelkedő ügyfélszolgálat természetesen kivételes ügyfélszolgálati alkalmazottakkal kezdődik. A legjobb eszközök, rendszerek, finomhangolt folyamatok és képzés mellett sem képes a vállalat kiváló szolgáltatási élményt nyújtani anélkül, hogy megfelelő személyek lennének az ügyfélszolgálati csapataikban.

 • Iskola épület

  Ügyfélszolgálati képzés

  Az ügyfélszolgálati képzés olyan tevékenységek és eljárások összessége, amelyekre minden kapcsolattartó központnak szüksége van, hogy a szolgáltatások minőségét és az ügyfelek elégedettségét a legmagasabb szinten tartsa. Ma már olyan sok lehetőségünk van az oktatási eszközök és platformok közül, amelyek közül választhatunk, hogy rossz dolog, ha nem használjuk őket okosan. Lássuk, miért szükségesek az oktatási programok.

 • Notebook csavarkulccsal elől

  Help desk leírás

  A help desk szoftver használata manapság számos iparágban egyre népszerűbb. Nem csoda, hogy a globális ügyfélszolgálat automatizálásának piaca 2023-ra várhatóan eléri a 11 milliárd dollárt – írja a Market Research Future. A nagy- és a kisvállalkozások egyaránt felismerték az eszköz számos előnyét a jobb ügyfélszolgálati tapasztalat, a megnövekedett vevői elégedettség és a támogatási ügynökök termelékenysége szempontjából. A következő cikk egy gyors bemutatás a help desk szoftverekről, beleértve a help desk definícióját, előzményeit és a vállalkozások főbb előnyeit.

 • Fogaskerék

  A help desk szoftver lehetőségei

  Míg a piacon ma már több tucat help desk szoftver megoldás érhető el – az egyszerű funkcióktól kezdve az alapvető szolgáltatásokkal és a fejlett rendszerekkel -, többségüknek általában három alapvető része van: jegykezelés, automatizálási csomag és elemzés. Ezenkívül számos ügyfélszolgálati szoftvergyártó további lehetőségeket kínál, például beépített önkiszolgáló lehetőségeket, több kapcsolattartási csatornát, CRM integrációt, kifinomult jelentéstételt, együttműködési eszközöket és egyebeket. A megfelelő ügyfélszolgálat kiválasztása az üzleti igényektől, a konkrét követelményektől és a költségvetéstől függ.

 • Ügyfélszolgálati ügynök segítséget nyújt

  Help desk vs Service desk

  Világosan megkülönböztethető-e az help desk és a service desk? Mivel az informatikai terület a 2000-es évek elején gyorsan kibővült, és az informatikai szakemberek többsége új volt az iparban, és nem ismerte fel a „help desk” és a „service desk” közötti különbséget – így a feltételek felcserélhetők voltak.

 • CD meghajtó és CD

  A szoftveres ügyfélszolgálat követelményei

  Minden vállalkozásnak megvan a maga egyedi célja, az ügyfélszolgálati stratégia, a képességek és a költségvetési források. Így a help desk szoftverre vonatkozó követelmények jelentősen eltérhetnek. Míg egyes rendszerek tartalmaznak egy alapvető funkciókészletet és csak egy kis piaci szegmensre fókuszálnak, mások lenyűgöző tulajdonságokkal és fejlett funkciókkal rendelkeznek, amelyek minden piac igényeinek megfelelnek.

 • Élő csevegésben kérdező személy

  Ingyenes ügyfélszolgálati szoftver

  Időnként még egy ügyfélszolgálatnak is szüksége van segítségre

 • Nyerő lépések zászlóval az első helyen

  Legjobb help desk gyakorlatok

  Nap mint nap szinte minden iparágban rengeteg vállalkozás, mind nagy, mind kisebb, támaszkodik az ügyfélszolgálat szoftverére az ügyfelek nyomon követéséhez és megkereséseik megoldásához. A help desk megvalósításának és kezelésének módja végső soron meghatározza, hogy egy szervezet képes-e hatékonyan kezelni az ügyfélszolgálati műveleteket, időben kezelni az ügyféllekérdezéseket és zökkenőmentesen támogatni a mai fogyasztókat.

 • Nyitott könyv üres oldalakkal

  Ügyfélszolgálat – Felhasználó beszállása

  Az ügyfelek aktiválásának és megtartásának sikere attól függ, hogy a felhasználó által beillesztett felhasználók mennyire hoznak létre sikeres felhasználókat, és hogy az ügyfélszolgálati csapat mennyire tudja kezelni a beállítási problémákkal küzdők jegyeit.

 • Előre elkészített sablon

  Ügyfélszolgálati sablonok

  A magas színvonalú ügyfélszolgálat a sikeres vállalkozás elengedhetetlen eleme. Biztosítja a márkahűséget és az ügyfelek magas megtartási arányát, amelyek fontosak a növekedés és a jövedelmezőség szempontjából.

 • Fogaskerék az ismétlés szimbólum közepén

  Ügyfélszolgálati folyamatok

  Ha az értékesítési ciklus bármely pontján dolgozik az ügyfelekkel, akkor már tudja, hogy az ügyfél elégedettsége fontos az ügyfél megtartása szempontjából. Hogyan képezheti alkalmazottait annak biztosítására, hogy magas színvonalú ügyfélszolgálatot és végső soron elégedettséget nyújtsanak az ügyfél számára?

 • Villanykörte mutat egy jó ötletet

  Ügyfélszolgálat menedzsment

  Ön szerint terméke vagy szolgáltatása a legjobb dolog a vállalatában? Van egy korlát, hogy meddig lehet eljutni egy kiváló termékkel. Ez a hosszú távú siker szükségessége, de nem elégséges feltétele. Miért? Mert ez csak egy része a fogyasztói vásárlási élménynek. Manapság az egészben kiválóan kell teljesítenie. Csak ezután tudja vonzani és megtartani az ügyfeleket.

 • Ügyfelek várakoznak sorban

  Ügyfélszolgálati várólista

  Az ügyfélszolgálati csapatok többsége végül eljut odáig, hogy a beérkező támogatási kérelmek mennyisége nagyobb, mint amennyit ők képesek feldolgozni gyorsan és hatékonyan. Noha a támogatási jegyek soha véget nem érő folyamata általában jó jel arra, hogy egyre több ember használja a vállalat termékeit vagy szolgáltatásait, elégedettségük nagyban függ attól, hogy az Ön támogatási ügynökei milyen gyorsan képesek megválaszolni az ügyfelek kérdéseit.

 • Hüvelykujj felfele ikon és egy chat buborék

  Közösségi média ügyfélszolgálat

  Manapság a fogyasztók új márkákat és módszereket keresnek az ezekkel a márkákkal való kommunikációra. Végső soron ez új lehetőségeket teremt a potenciális ügyfelek számára, hogy mindenféle vállalkozás megvalósítsa igényeiket.

 • Izzó a fogaskerék belsejében

  Ingyenes ügyfélkapcsolat-menedzsment szoftver

  Az erős ügyfélkapcsolat-menedzsment és ügyfélszolgálati támogató szoftver elengedhetetlen minden vállalkozás sikeréhez.

 • Jegy a kézben

  Mi a jegykezelő rendszer?

  A jegyrendszer olyan szoftvereszköz, amelyet a beérkező ügyfél-támogatási kérelmek rendezésére és terjesztésére terveztek. További információ a jegykezelő rendszerről itt.

 • Jegy

  Ingyenes ügyfélszolgálati jegykezelő szoftver

  Egy eszköz, amely megkönnyíti a vállalatok és az ügyfelek közötti kommunikációt.

 • Kérdőjel egy kéz tetején

  Miért kellene használnia a jegykezelési rendszert?

  Számos szervezet továbbra is figyelmen kívül hagyja a jegyrendszert. Ennek oka elsősorban a jegyértékesítéssel kapcsolatos ismeretek hiánya.

 • Kéz kiválasztja a megfelelő megoldást

  Hogyan válasszunk jegykezelő rendszert – Ellenőrzőlista

  Az alábbiakban egy 8 lépéses jegyértékesítő rendszer ellenőrzőlista áll rendelkezésre, amely segítséget nyújt a vállalkozásának legmegfelelőbb jegykezelő rendszer kiválasztásában.

 • Első helyezett a dobogón

  A jegykezelő rendszer bevált gyakorlatai

  Az alábbiakban 12 jegykezeléssel kapcsolatos tipp és bevált gyakorlat található, amelyeket alkalmazhat az ügyfélszolgálat javítása érdekében. Tudjon meg többet a bevált gyakorlatokról.

 • Kéz és chat buborék interakció

  Mi az élő chat szoftver/támogatás?

  Az élő csevegőszoftver olyan szolgáltatás, amely azonnali ügyfélszolgálatot tesz lehetővé.

 • Nyitott kéz gyűjti a plusz pontokat

  Az élő chat szoftver előnyei

  Ügyfeleit lenyűgözve akarja tartani? Fő a kényelem!

 • Chat buborékok

  Ingyenes élő chat szoftver az Ön weboldalára

  Egy élő chat eszköz kiválasztása ma a legtöbb vállalkozás számára elengedhetetlen

 • Plusz gomb

  Hogyan kell hozzáadni az élő chat gombot a weboldalához

  Mivel az élő csevegés egyre növekvő számú online fogyasztó számára egyre inkább előnyben részesített ügyfélszolgálati csatornává vált, az élő csevegő widget birtoklása a cég weboldalán szinte minden iparágban szükségszerű minden méretű vállalkozás számára. Nem csak lehetővé teszi, hogy gyors és időszerű segítséget nyújtson az ügyfeleknek – stratégiai használatuk esetén nagyban hozzájárulhat az elkötelezettség növeléséhez, az ügyfelek elégedettségének növeléséhez és az értékesítés javításához, miközben csökkenti az ügyféltámogatás költségeit is.

 • Szerepkörök

  Élő chat etikett az ügyfélszolgálathoz

  Az élő chat etikett egy kézikönyv arról, hogyan lehet udvarias az online beszélgetések során

 • Nyitott laptop

  Mi az ügyfélportál?

  Az önkiszolgáló technológiák nemrégiben elterjedt képessé tették a mai technikában jártas fogyasztókat arra, hogy sok termékkel/szolgáltatással kapcsolatos kérdést önállóan kezeljenek. Valójában, az éjjel-nappal rendelkezésre álló ügyfél-önkiszolgáló portálok egyre inkább előnyben részesített lehetőségsé válnak egyre nagyobb számban vagy a fogyasztók számára, hogy kapcsolatba lépjenek a vállalatokkal. A legelőremutatóbb vállalkozások már felismerték annak a számos előnyét, hogy dedikált önkiszolgáló portálokat kínálnak ügyfeleiknek.

 • FAQ oldal

  Hogyan készítsünk GYIK-oldalt

  A GYIK a leggyakrabban használt önkiszolgáló opció. Ha stratégiailag használja, a GYIK-oldal valóban hozzáadott értéket jelenthet a fogyasztók számára.

 • Csillag és egy pipa

  Ügyfélportál lehetőségek

  Egy jól megtervezett ügyfél-önkiszolgáló portál egyetlen helyre hozza a vállalat összes önkiszolgáló lehetőségét, és lehetővé teszi a fogyasztók számára, hogy bármikor, önállóan, bármikor könnyen megtalálják a választ a legtöbb termék- vagy szolgáltatáskérdésükre. Funkcionalitása leginkább az iparágtól és a vállalat típusától függ. Az alábbi cikk a vevői önkiszolgáló portál funkcióit ismerteti a LiveAgent ügyfélportál-szoftverének példáján alapulva. A piacon elérhető egyéb ügyfélportál-szoftver-megoldások eltérő funkciókat és funkciókat tartalmazhatnak.

 • Nyitott könyv egy izzóval a közepén és két toll az oldalán

  Hogyan hozzon létre egy Tudásbázist

  Tudta, hogy az emberek 70%-a szívesebben keres választ a vállalat weboldalán, ahelyett, hogy e-mailt vagy hívást küldene? Míg az ügyfelek 51%-a a technikai támogatást részesíti előnyben egy tudásbázis révén. Ha nincs tudásbázisa, akkor valószínűleg sok potenciális vásárló és lehetőség hiányzik a megingás csökkentésére.

 • Nyitott kéz ismeretekkel teli könyvet tart

  Ingyenes tudásbázis-szoftver

  A tudásbázis az ügyfélszolgálat biztosításának egyik legjobb módja

 • Chat buborékok és felhő a háttérben

  Hogyan Hozzunk Létre Fórumot

  Az ügyfélfórum kiemelkedő szolgáltatás, amelyet számos ügyfélszolgálati szoftver-szolgáltató kínál önkiszolgáló portáljain.

 • Visszajelzési buborék

  Hogyan Hozzunk Létre Értékelés & Visszajelzés Táblát

  Senki sem tudja jobban, hogy mi működik és mi nem a termékével vagy szolgáltatásával kapcsolatban, mint maguk az ügyfelek.

 • Call center képviselő

  Mi az a Call Center szoftver?

  Az önkiszolgálás, az élő chat és a közösségi média támogató csatornáinak egyre növekvő népszerűsége ellenére a telefon továbbra is a vállalkozásokkal folytatott kommunikáció kedvelt módja a fogyasztók jelentős része számára, demográfiai adatoktól függetlenül.

 • Telefon ikon

  Mi az az ügyfélkapcsolati központ?

  A mai digitálisan felkészült fogyasztók általában több kommunikációs csatornát használnak.

 • Kérdőjel és telefon ikon

  Hogyan működik egy call center

  A telefon továbbra is a legelterjedtebb és legkedveltebb módszer a fogyasztók számára, hogy kapcsolatba lépjenek a vállalatok ügyfélszolgálatával. Olvassa el, hogyan használható a call center.

 • Két egyirányba mutató nyíl

  Bejövő kontra kimenő call center

  A call centereknek alapvetően két típusa létezik: a bejövő és a kimenő call center. Mindkettő fejlett szoftvereket használ a műveletek hatékonyságának javítása és a call centerben dolgozó képviselők hatékonyságának maximalizálása érdekében.

 • Fejhallgató mikrofonnal

  Ingyenes Call Center Szoftver

  A call center szoftver megvalósításának nem kell több száz euróba kerülnie

 • Izzó és fogaskerék

  A call center iparág legfontosabb mérőszámai

  A call center fő teljesítménymutatóinak mérése és elemzése kritikus fontosságú a call center hatékonyságának értékelésekor.

 • Vonalzó

  Call Center Beállítás – Kialakítása & Felépítése

  Állítsa be a call centerét ezekkel a kialakítási és funkcionalitási ötletekkel.

 • Üres lap és körző

  Call Center Menedzsment

  A call center sikeres menedzseléséhez sokkal többre van szükség, mint a képviselők munkájának beosztása az ügyfelek hívásainak megválaszolásához.

 • Lakat

  Call Center megfelelőség

  A call center szoftver egy olyan termék, amely az üzleti telefonbeszélgetések kezelésére szolgál, a LiveAgent pedig erre szakosodott. A szoftver használható kimenő hívások kezdeményezésére, bejövő hívások fogadására, az egyes hívások különféle paramétereinek nyomon követésére és automatizált szkriptek biztosítására a csapat számára. A telefon még a különféle kommunikációs csatornák, például az élő chat és a közösségi média jelenléte mellett is az üzleti kommunikáció szerves része. Van azonban néhány olyan kihívás, amely a call center szoftverhez kapcsolódik, és amelyről minden felhasználónak tudnia kell.

 • Ellenőrzőlista

  Call center átvizsgálási ellenőrzőlista

  Szeretné megtudni, hogyan kell elvégezni a call center átvizsgálását? Az alábbiakban bemutatjuk a call center átvizsgálásának alapvető ellenőrzőlistáját, amelyet felhasználhat a saját átvizsgálási folyamatában.

 • Nyitott kéz tartja a gyémántot

  Mi az ügyfélérték?

  Gartner egy tanulmánya szerint a legtöbb szolgáltató túlságosan a termék jellemzőire és technológiájára koncentrál, nem pedig az előnyeire. Amit a fogyasztók valóban elvárnak a szervezetektől, az a termék valódi értékének megértése.

 • Diagram stagnáló trenddel

  A 20 legfontosabb mérendő ügyfélmutató

  Ezekkel a mutatókkal mérheti ügyfélszolgálatának hatékonyságát

 • Kördiagram kiválasztott szelettel

  Ügyfélszolgálati jelentések

  Az ügyfélszolgálati jelentések teljes körű áttekintést nyújtanak a vállalkozásoknak az összes ügyfélszolgálati kérelemről és kérdésről.

 • Akadémia

  Automatizált ügyfélszolgálat

  Mi az automatizált ügyfélszolgálat? Az automatizált ügyfélszolgálat olyan folyamat, amely lehetővé teszi, hogy segítsen egy ügynök részvétele nélkül. Az mit jelent? Nos, az ügyfélszolgálaton belüli konkrét műveletek automatizáltak. Például könnyen megtakaríthatja az ügynökök és az ügyfelek idejét azáltal, hogy automatikus e-maileket hoz létre regisztrációhoz vagy elfelejtett jelszóhoz. Az ilyen ismétlődő feladatok automatizálásával az ügyfélszolgálat csapata … Tudjon meg többet!

  Our website uses cookies. By continuing we assume your permission to deploy cookies as detailed in our privacy and cookies policy.