Ügyfélpanasz kezelő rendszer

Nyűgözze le ügyfeleit, és növelje elégedettségüket.
  • ✓ Nincs beállítási díj   
  • ✓ Ügyfélszolgálat 24/7    
  • ✓ Nincs szükség bankkártyára    
  • ✓ Bármikor lemondhatja
Fejléc animáció
Helpdesk szoftver

Tegye újra boldoggá az ügyfeleket a panaszkezelő rendszerrel

Könnyen és higgadtan kezelheti az ügyfelek panaszait.

  • ✓ Nincs beállítási díj    
  • ✓ Ügyfélszolgálat 24/7    
  • ✓ Nincs szükség bankkártyára    
  • ✓ Bármikor lemondhatja


Vágjon bele | 14 nap ingyenesen


Tekintse meg működés közben

Általuk használt

Forbes logo
airbus logo
Slido green logo
Nascar logo

ticketing software animation
Ticketing software

Miért használjon ügyfélpanasz kezelő szoftvert?

Az ügyfélpanaszok az ügyfélszolgálat egyik legnagyobb kihívása, amellyel minden vállalkozásnak szembe kell néznie. Mivel a vásárlói interakciók jelentik a problémákat és más fájdalmi pontokat, a siker kulcsa abban rejlik, ha tudjuk őket kezelni.

A vállalkozások strukturált problémamegoldó folyamat segítségével kezelhetik (és kell is) az ügyfelek panaszait. Ha sikerül megfelelően kezelnie a panaszokat, azok üzleti lehetőséggé válhatnak. Kivételesen jól kezelve a panaszokat visszaszerezheti ügyfelei bizalmát, és tovább értékesíthet nekik. Sőt, a megfelelő eszközkészlettel előnnyé teheti az ügyfelek fájdalmait. Például elkezdheti nyomon követni a problémákat a „kiváltó okukig”, és kidolgozhatja azokat a lépéseket, amelyek a jövőben kiküszöbölhetők.

Forbes logo
airbus logo
Slido green logo
Nascar logo
USC logo

image person 3

Szüksége van egy panaszkezelő szoftverre?

A magyar LiveAgent egy teljes értékű ügyfélpanasz kezelési szoftver, amely lehetőséget nyújt csapatának kezelni a kihívást jelentő eseteket hatékonyan és professzionálisan. Egy all-in-one help desk megoldást kínál, ez egyszerűsíti az összes kommunikációs csatornát – email, élő csevegés, hívások és közösségi média – megosztott vállalati postafiókban.

Ingyenes Próba Indítása

A Panaszok Fontossága

Ha az ügyfelek panaszait helyesen kezelik, a pozitív eredmények erős érzelmi kapcsolatot teremtenek egy céggel vagy egy márkával, és ösztönzi az ügyfelet, hogy térjenek vissza újra. Érdekes statisztika, amely alátámasztja ezt az állítást, hogy az emberek majdnem kétszer nagyobb valószínűséggel beszélnek másokkal egy rossz élményről, mint egy jóról. Sőt, további kutatások feltárják, hogy egyetlen negatív tapasztalat pótlásához 12 pozitív tapasztalat szükséges.

Az, hogy a potenciálisan frusztráló helyzetet pozitív ügyfél-interakcióvá tudjuk alakítani, az ügyfélszolgálat kritikus része. Ezért fontos, hogy munkatársainak lehetőséget biztosítson az ügyfélszolgálat megfelelő működéséhez, a szükséges összes eszközt megadja számukra.

sad face emoji
woman mapping out process on three posters

Használjon panaszkezelő szoftvert

A panaszkezelő szoftvert használják az ügyfelek problémáinak könnyű kezelésére. Lehetővé teszi az ügyfélszolgálati személyek számára az ügyfélpanaszok naplójának vezetését, és lehetővé teszi számukra a panaszok kategorizálását és nyomon követését az elejétől a végéig.

A szoftver számos kritériumot használ a panaszok rangsorolására, a csoport tagjainak figyelmeztetésére és az erőforrások elosztására a problémák megoldására. Ez a nyilvántartások vezetését is segíti a jövőbeni vizsgálatok és további elemzések céljából.

Próbálja Ki Még Ma

A LiveAgent ügyfélpanaszkezelő rendszer főbb jellemzői

A cég igényeinek megfelelő ügyfélpanasz kezelő szoftver kiválasztása időigényes feladat lehet. Különböző szolgáltatók teljesen más funkciókat és különféle szolgáltatási modelleket kínálhatnak hasonló üzenetek mögé bújva. Hogyan találja meg gyorsan a megfelelő megoldást?

Néhány fontos dolgot meg kell vizsgálni a panaszkezelő szoftverrel kapcsolatban, mielőtt döntést hozna. Az Ön kényelme érdekében összeállítottuk a panaszkezelő szoftver főbb funkcióinak listáját, amelyekkel egy jó szoftver kell, hogy rendelkezzen.

Group 370 icon

Többcsatornás megoldás

A megfelelő panaszkezelési megoldásnak lehetővé kell tennie, hogy zökkenőmentes és következetes támogatást nyújtson minden csatornán (telefon, élő chat, email és közösségi média)

Email icon

Kategorizálás & Priorizálás

Annak érdekében, hogy a támogatási ügynökök hatékonyan tudják feldolgozni a nagy mennyiségű ügyfélmegkeresést anélkül, hogy kompromisszumot kötnének a minőségében és sebességében, a fejlett, modern rendszerek automatizált terjesztést és prioritás-meghatározást alkalmaznak számos paraméter (forrás, tárgy, kategória és egyéb) alapján

Statistic icon

Központosított Irányítás

A zökkenőmentes ügyfélszolgálati élmény biztosítása érdekében fontos, hogy minden ügyfélrekordja egy helyen legyen, az összes ügyféladat és kommunikáció megtekintésére és kezelésére alkalmas legyen

Funkcióink

További Előnyök

A panaszkezeléshez megfelelő megoldás alkalmazása további előnyökkel járhat. Néhány közülük, például a megnövekedett határozati arány, szinte azonnal jelentős hatással lehet a munkavállalók munkafolyamatára és a termelékenységre. Mások – mint például a gyakorlati meglátások és a pozitív márkaimázs – hosszú távú előnyöknek tekinthetők, amelyek az üzleti stratégiai szempontokat kezelik.

cartoon woman holding two shopping bags
woman and man mapping out solution on board

Növekvő megoldási arány

Ha az ügyfeleknek meg kell ismételniük a problémájukra vonatkozó információkat, amikor a kommunikációs csatornák között mozognak, frusztráltak lehetnek. Ha azonban az ügyfélszolgálat minden ügyféladatot és kommunikációt egy helyen összesít, akkor jól felszereltek az ügyfelek problémáinak kezelésére. A panaszkezelő szoftverrel az ügyfélszolgálati munkatársak sokkal szélesebb körű megértést kapnak az ügyfél panaszáról, és a helyes szögből közelítik meg a kérdést. Ha minden információ kéznél van, tudatja velük a probléma pontos okát, és azonnal ellenőrizhetik annak előrehaladását / állapotát, mielőtt az ügyfél bármilyen részletet megosztana.

Hatékony Együttműködés

A panaszmegoldási nyilvántartáshoz való hozzáférés mindenki számára megkönnyíti a különböző csapatokból származó emberek közötti együttműködést. Azzal, hogy mindenkit ugyanazon az oldalon tartanak, és a munkatársak együtt dolgoznak a probléma megoldása érdekében, a panaszkezelő szoftver biztosítja a kommunikáció központosítását, valamint az információk gyors és könnyű hozzáférését.

Close More
undraw report mx0a

Funkcionális & Hasznos Befektetés

A panaszkezelő szoftver használatából eredő termelékenységnövekedéssel együtt a megoldásnak teljes körű jelentéstételi és elemzési csomagot kell nyújtania. Ezekkel a szolgáltatásokkal áttekintést kaphat az ügyfélszolgálat teljesítményéről, és megismerheti vállalkozásának érzékeny pontjait is. Képes lesz feltérképezni a fejlesztés folyamatait, és meghatározni a legfontosabb szolgáltatáshasználati mintákat.

Erősebb Vállalati Imázs

Az ügyfélpanaszok sikeres megoldása márkahűséghez és ismételt üzlethez vezet. Ennél is fontosabb azonban, hogy a hatékony ügyfélkommunikáció olyan érzelmi kapcsolatokat teremtsen, amelyek tartósak és elősegítik a vállalatról, márkáiról és termékeiről alkotott pozitív képet. Ebben az értelemben a panaszkezelő rendszerbe történő befektetés hitelesebb hírnevet, fokozott ügyfélmegtartást és több szájról szájra járást eredményez, amelyek elengedhetetlenek a vállalat hosszú távú sikeréhez.

Üzleti Előnyök
undraw stand out 1oag
man and woman receiving awards

Megkönnyítjük a Panaszkezelést

A LiveAgent teljes körű megoldást kínál az ügyfelek panaszainak hatékony kezelésére és megoldására. A LiveAgent segítségével csapata megfelelő felkészültséggel rendelkezik a kihívásokkal járó helyzetek professzionális kezelésére, a legmodernebb kommunikációs technológiával megnövelt sima és gyors folyamat révén.

Ha a legnépszerűbb panaszkezelő szoftvert keresi a vállalatának a legjobb ügyfélszolgálati környezet kialakításához és fenntartásához, próbálja ki a LiveAgent-et. A magyar LiveAgent a legtöbbet értékelt és #1 besorolású ügyfélszolgálati szoftver a KKV-ok számára 2020-ban. Élvezze a 14 napos ingyenes próbaidőszakot még ma a LiveAgent-tel és tartsa legkényesebb ügyfeleit is hűségesen és elégedetten. Nincs szükség bankkártyára.

Ingyenes Próba Indítása
Peter Komornik

A LiveAgent kombinálja a tökéletes élő chatet, jegykezelést és az automatizációt mely lehetőséget ad arra, hogy kivételes támogatást nyújtson ügyfeleinek.

Peter Komornik, CEO

logo slido black

Jó kezekben lesz!

Tudja, hogy mi a közös a Huawei, a BMW, a Yamaha, és az O2-ben? Jól sejtette... a LiveAgent!

Próbálja ki most ingyenesen Nincs szükség bankkártyára

Ügyfélpanaszkezelő rendszer GYIK

Mi az ügyfélpanasz kezelő rendszer?

Az ügyfélpanasz kezelő rendszer egy olyan ügyfélszolgálati szoftver, amely segíti az ügyfelek képviselőit az ügyfelekkel kapcsolatos kérdések hatékony kezelésében. Ezenkívül a szoftver lehetővé teszi az ügynökök számára, hogy egy interfészről válaszoljanak a többcsatornás ügyfélkérdésekre, ezzel csökkentve a válaszidőt.

Hogyan kezelhetőek az ügyfelek panaszai?

A panaszkezelő szoftver több platformot egyesít és kapcsol össze. Így könnyen nyomon követheti az ügyfelek panaszait. Például a Twitter és a panaszkezelő szoftver összekapcsolásával jegyet kaphat, amikor vállalatát új tweetben említik meg.

Mi a három lépés a panasz kezelésére?

Az első és a legfontosabb lépés a hallgatás. Ne szakítsa félbe az ügyfelet, és győződjön meg róla, hogy meghallgatja. A következő lépés az, hogy elnézést kér a kellemetlenségért, és egyetért, ha az ügyfélnek igaza van. Ne próbáljon hazudni. Az átláthatóság kulcsfontosságú a panaszok kezelésénél. A harmadik lépés az, hogy tudassa velük, hogy segít nekik. Még akkor is, ha úgy gondolja, hogy nem tud segíteni nekik, mégis megadhatja nekik a szükséges információkat, átadhatja őket a megfelelő osztálynak, vagy alternatív megoldást találhat. Mindezek a lehetőségek hasznosak.

Migrálni szeretné adatát a Customerly-ről egy másik megoldásba? Nézze meg a LiveAgent-et és lássa meg az előnyeit. Kezdje egy ingyenes próbaidőszakát ma.

Customerly-ről LiveAgent-re költözik?

Az emberek több ügyfél támogató rendszert is kipróbáltak, mielőtt a LiveAgent váltak volna. Ez a rendszer nagyszerű eszköz, jó ár-érték arányú, könnyen használható és nagyszerű támogatással rendelkezik. A rendszer nagyon pontosan konfigurálható és az ügyfélszolgálat gyorsan reagál. Az emberek általában elégedettek a LiveAgent rendszerével.

A magyar LiveAgent ingyenes élő chat szoftvere lehetőséget nyújt arra, hogy weboldala látogatóit vásárlókká alakítsa. Használja a leggyorsabb chat widgetet.

Szüksége van egy magyar, ingyenes élő chat szoftverre?

Az ügyfelek nagy része online élő chat támogatást igényel. Az ingyenes csevegő szoftver előnyei közé tartozik a vásárlói elégedettség, a gyorsabb válaszidő, az ügynökei hatékonyságának növelése és a megtérülés javítása. Az élő chat lehetősége növeli a fogyasztók vásárlási hajlandóságát, így érdemes kipróbálni az ingyenes alkalmazást a saját cégében. A LiveAgent személyre szabható és nyelvileg is alkalmazkodó chat widgetet biztosít, így könnyű létrehozni az örök érvényű ingyenes fiókot.

Ha egy ingyenes magyar tudásbázist keres, a LiveAgentet Önnek találták ki. Tekintse meg az ügyfélszolgálati megoldásainkat és tudjon meg többet.

Ingyenes magyar tudásbázis szoftvert keres?

A LiveAgent tudásbázis-megoldása lehetővé teszi fájlok csatolását cikkekhez, ami csökkenti a felesleges ügyfélkérdéseket és javítja az ügyfélkommunikációt. A LiveAgent már több mint 21 000 vállalkozásnak segített az ügyfélszolgálatban, és könnyedén felállítható tudásbázist biztosít az ügyfelek számára.

Szeretne LiveCall-ról váltani? Bennünk megbízhat! Vegye fel a kapcsolatot a LiveAgent csapatával és kezdje el adatait áthozni hozzánk ingyenesen még ma!

Szeretne váltani LiveCall-ról?

A LiveAgent teljeskörű help desk megoldásokat kínál, amelyeket könnyen integrálhat más alkalmazásokkal. Lenyűgöző ügyfélszolgálatot nyújtunk 24/7, és támogatjuk a nyelvhez tartozó alkalmazásokat. Áttérhet LiveAgentre és élvezheti a megtakarításokat és a beruházások megtérülését. Válasszon a háromféle csomagunk közül, amelyek mindegyike tartalmazza a több mint 175 funkciót és a 40 integrációt, valamint a 43 nyelvi fordítás lehetőségét.

Weboldalunk sütiket használ. A folytatással feltételezzük, hogy engedélyezi a sütik telepítését, ahogy azt a weboldalunk részletezi adatvédelmi és sütikre vonatkozó irányelvek.

×
Foglaljon le velünk egy hívást, és fedezze fel, hogy a LiveAgent milyen előnyöket nyújthat vállalkozása számára.

Több időpontban is elérhetőek vagyunk

Foglaljon le egy demót