Gépelési Sebesség Teszt

Mi a jó gépelési sebesség?

Nincs jó válasz a jó gépelési sebességre vonatkozóan, azonban a legtöbb ember átlagos gépelési sebessége nagyjából 40 szó per perc (WPM). Ha olyan munkára jelentkezik, amely sok gépelést igényel (például egy ügyfélszolgálati képviselőnek, akinek sok élő csevegési gépelést kell végeznie), akkor 60-80 szót kell tudnia gépelni percenként. Más magas szintű gépírói munkák (például paralegálisok, titkárok vagy transzkripciós szakemberek) akár 100 WPM-t is megkövetelhetnek.

Miért fontos a jó gépelési sebesség?

A munkáltatók előnyben részesítik a gyors gépírókat, mert rövidebb idő alatt több munkát végezhetnek. Fontos azonban, hogy ne áldozza fel a gépelés pontosságát a sebesség érdekében. Ha gyorsan gépel, de közben sok hibát követ el, akkor vissza kell térnie és ki kell javítania mindent, amit írt, ami korántsem hatékony. Ha sok hibát követ el, fontolja meg gépelési képességeinek tökéletesítését gépírási tesztünkkel.

LiveAgent - Powerful WYSIWYG editor

Gépelési sebesség teszt a LiveAgent-től

A LiveAgent az első help desk és élő chat szoftver, amely piacra került. 2003 óta működik, és segít a vállalkozásoknak kifogástalan támogatást nyújtani ügyfeleiknek.

Készen áll arra, hogy adjon nekünk egy esélyt?

Túlterheltek a lekérdezések?

Javítani szeretné a gépelési sebességet a jegyterhelés csökkentése érdekében? Nem probléma.

Használja a LiveAgent eszköztárát, hogy meglepje ügyfeleit villámgyors válaszokkal, amelyek egyszerre nyújtanak tudást és személyre szabottak.

A LiveAgent segítségével a világszínvonalú ügyfélszolgálat biztosítása egyszerű.

Woman brainstorming

Hogyan segíthet vállalkozásának a gépelési teszt?

Javítja az ügynökök hatékonyságát

A gépelési sebesség növekedésével az ügynökök termelékenysége javul. Minél gyorsabban gépel az ügynöke, annál gyorsabban tudják megoldani a jegyeket és összetettebb feladatokra képesek lépni.

Gyorsabb megoldási idő

A gyorsabb gépelési sebesség megegyezik a gyorsabb megválaszolási idővel. Lepje meg ügyfeleit villámgyors válaszokkal az élő csevegésben vagy a közösségi médiában azáltal, hogy javítja a gépelési sebességet az élő csevegéses gépírási tesztünk segítségével.

Magasabb ügyfél elégedettség

Az ügyfelek azt akarják, hogy a kérdéseikre a lehető leghamarabb válaszoljon. Kényeztesse őket gyors gépelési sebességgel és megválaszolási időkkel, és ezzel egyidejűleg növelje az ügyfelek elégedettségét.

Növelje a konverziós arányt és az értékesítést

A gyors gépelési sebesség segít abban, hogy a webhely látogatóit fizető ügyfelekké alakítsa. Párosítsa gyors gépelési képességeit proaktív élő chat-meghívókkal, és sikeres lesz!

GYIK

A gépelési sebesség teszt olyan teszt, amely méri a percenként beírható szavak és karakterek számát. A sebesség mellett a gépelési tesztek a helyesírás pontosságát is mérik.

Az átlagos gépelési sebesség iparáganként változik, ugyanakkor egy profi gépíró átlagos gépelési sebessége 65 – 70 WPM között van.

A WPM rövidítés szavakat jelent percenként. Amikor gépelési tesztet végez, arra kell törekednie, hogy 65-70 szó per perc közé kerüljön.

A CPM a karakterek száma melyet percenként leüt, a hibákkal együtt számolva.

Ha gyorsabban szeretne gépelni, fontos, hogy gyakorolja a gépelést, és hogy megtalálja az ujjainak megfelelő helyzetét a billentyűzeten. Ne koncentráljon a gépelés sebességére, ha még csak most kezdi. Ehelyett próbáljon összpontosítani arra, hogy a megfelelő betűkre nyomja be a billentyűzetet. Miután megismerte az egyes betűk helyét, próbáljon gyorsítani. A gépelési sebesség javításának nagyszerű módja az, ha gyakorlati teszteket végez, hogy lássa az idő előrehaladását mennyit is fejlődött.

Ha megkérik a potenciális és a meglévő alkalmazottakat, hogy végezzenek gépelési sebesség-teszteket, ez javíthatja a termelékenységet, az ügyfelek elégedettségét és ezzel együtt a bevételt. Minél gyorsabban tudják megoldani alkalmazottai az ügyfelekkel kapcsolatos kérdéseket, annál elégedettebbek lesznek az ügyfelek. Viszont a magas ügyfél-elégedettségi arány javítja megtartási arányát és bevételét.

A gépelési sebesség azért fontos az ügyfélszolgálatnál, mert minél gyorsabban tud gépelni egy támogatási ügynök, annál több jegyet tud megválaszolni. Ez csökkenti a jegyek terhelését, javítja a termelékenységet és javítja az ügyfelek elégedettségét.

A billentyűparancsok elsajátítása, miután elsajátította a gépelés alapjait, javíthatja a termelékenységet és a hatékonyságot, mert csökkentik az egyes funkciók végrehajtásához szükséges kattintások számát.

Legalább havonta egyszer tesztelnie kellene a gépelési sebességet. Mivel a gépelés pontossága és sebessége az izom memóriájától függ, ezért jó edzeni és gyakorolni véletlenszerűen generált szavakkal, amelyek a gépelési tesztek során keletkeznek.

A gépelési sebesség számít, mert befolyásolja, hogy milyen gyorsan tud gépelni. Sok vállalkozás a gépelési sebességet használja viszonyítási alapként, hogy kiderüljön, alkalmas-e bizonyos gépírói pozíciókra, például ügyfélszolgálati képviselő, titkár vagy jegyzetelő.

A legjobb módja a gyorsírás gyakorlásának ha a tesztet újra és újra lefuttatja. Először is fókuszáljon az izom memóriára, ujjak elhelyezésére és hogy a sebességre helyezze a figyelmet. Idővel izmai memóriája emlékezni fognak arra, hogy hol mikor üt le egy egy billentyűt miközben gépel, így Ön egyszerűen fókuszálhat már csak a sebességre.

A LiveAgent gépelési tesztje ingyenes. Szerettünk volna létrehozni egy eszközt, amelyet újra és újra használhat majd, hogy tökéletesíthesse gépelési képességeit.

Nincsen ideális billentyűzet/ujj elhelyezés. Azonban egy biztos, hogy kényelmesen kell őket tartani a billentyűzeten. Ez segíthet az ujjak enyhe görbítésében, és a kezek enyhe lehelyezésében, így készen állnak majd a mozgásra.

Ha karban akarja tartani és fejleszteni szeretné a gépelési sebességét egy időben, akkor fontos dolog lehet, hogy a tekintetünket vegyük el a billentyűzetről és bízzuk magunkat a megérzéseikre és emlékezetünkre. Ha rápillantunk a billentyűzetre, akkor kieshetünk a ritmusból.

Nem minden alkalmazót érdekel a gépelési sebesség, azonban, ha olyan munkára jelentkezne ahol gépelni kell, akkor a gépelési sebesség kulcsfontosságú lehet. Általában az ügyfélszolgálati előadóknak, titkárnőknek, fordítóknak átlagos gépelési képességgel kell rendelkeznie, hogy előnnyel indulhasson a munkában.

Biztos lehet benne, hogy jó kezekben lesz!

Kapcsolódó cikkek ehhezGépelési teszt
Az alábbiakban áttekintjük azokat az ügyfélszolgálati mutatókat, amelyek nyomon követhetők a szervezeténél. Vessen egy pillantást az áttekintésre, és tudjon meg többet.

A 20 legfontosabb mérendő ügyfélmutató

Az ügyfél-elkötelezettség, ügyfélmegtartás aránya és ajánlási arány méri a márkával való kapcsolatot. A nyitott esetek és ügyféligények száma mutatja a válaszra váró ügyfeleket. Az átlagos kezelési idő és válaszidő pedig a szolgáltatási szintet jelzi.

A sandbox egy kizárólag belső liveagent fiók, általában egy 14-napos próbaidőszakra van beállítva. Bizonyos ügyfelek kérhetnek bővítést néhány esetben.

Sandbox

A LiveAgent a vállalatok számára hatékony eszköz az ügyfélszolgálat növeléséhez. Különböző csatornáin keresztül lehetővé teszi az ügyfelekkel való gyors és hatékony kommunikációt, emellett pedig könnyen kezelhető és kedvező áron érhető el. Az ügyfélszolgálati csapat mindig gyorsan és segítőkész megoldásokkal reagál. A LiveAgent frissítéseiről és kedvezményeiről szóló hírek olvashatóak a weboldalon, valamint feliratkozással létrehozható egy fiók. Több cég ajánlja a LiveAgentet, amely javítja a vásárlói elégedettséget és megtakarítja az ügyfélszolgálati időt és pénzt.

Ha hatékony Collab alternatívát keres, fontolja meg a LiveAgentet. Tudja meg, hogyan teljesít a Collab és a LiveAgent, és melyik a legmegfelelőbb a vállalkozása számára.

Collab alternatívára van szüksége?

Fejlett elemzési és jelentési funkciókat kínál a LiveAgent, hogy hatékonyabbá és eredményesebbé tegye a kapcsolattartó központ működését. A termelékenység nyomon követhető és javítható KPI-k és SLA-k segítségével.

A kiemelkedő építkezések és szerkezetek mellett építhet egy lojális ügyfélbázist. Tanulja meg hogyan használja a LiveAgent erejét.

Ügyfélszolgálati szoftver ingatlan iparhoz

A többcsatornás ügyfélszolgálati szoftver segíthet a vállalatnak növelni az értékét és piaci jelenlétét az elégedett ügyfelek által. Az élő chattel lehetővé teszi a megfelelő információk időben történő biztosítását a jövőbeli tulajdonosok számára, ami javíthatja a piaci penetrációt és boldogabb vásárlókat eredményezhet. Tudjon meg többet az elégedett ügyfélérték növeléséről és az élő chattel előnyeiről.

A LiveAgent egy olyan help desk megoldást kínáló rendszer, amellyel fejlesztheti ügyfélszolgálatát. E-mail, élő chat, közösségi média (Facebook, Instagram és még sok más).

Front alternatívát keres?

A LiveAgent szoftver a vállalkozásoknak időt takarít meg az ügyfélszolgálat és értékesítés hatékony kezelésében. Az integrációk széles választéka mellett rengeteg funkciót kínál, mint az e-mail kampányok, jegykezelés és VoIP telefonrendszerek. A szöveg arra buzdít, hogy foglaljanak LiveAgent demót vagy iratkozzanak fel hírlevelükre.

Különböző egészségügyi intézmények a LiveAgent-re esküdnek, mikor az ügyfélszolgálatról van szó. Próbáld ki és meglátod, hogy miért.

Helpdesk szoftver a fitness ipar számára

A LiveAgent összegyűjti a vásárlói interakciókat, miáltal egyszerűbb az ügyfélszolgáltatás feladatokat kezelni. A cég magas ügyfélélményt kínál, ami lehetővé teszi a más fontos üzleti feladatokra való koncentrációt. A LiveAgent demója ingyenesen kipróbálható. A cég többféle szolgáltatást is kínál, mint például: VoIP telefonok, önkiszolgáló szoftverek, inbound call center szoftverek, panaszkezelés és ügyfélportál szoftverek, valamint e-mail kezelő szoftverek. A cég partnerei között megtalálhatók VoIP szolgáltatók is. A LiveAgent-ról további információk olvashatók a blogján.

Weboldalunk sütiket használ. A folytatással feltételezzük, hogy engedélyezi a sütik telepítését, ahogy azt a weboldalunk részletezi adatvédelmi és sütikre vonatkozó irányelvek.