Gépelési Sebesség Teszt

Mi a jó gépelési sebesség?

Nincs jó válasz a jó gépelési sebességre vonatkozóan, azonban a legtöbb ember átlagos gépelési sebessége nagyjából 40 szó per perc (WPM). Ha olyan munkára jelentkezik, amely sok gépelést igényel (például egy ügyfélszolgálati képviselőnek, akinek sok élő csevegési gépelést kell végeznie), akkor 60-80 szót kell tudnia gépelni percenként. Más magas szintű gépírói munkák (például paralegálisok, titkárok vagy transzkripciós szakemberek) akár 100 WPM-t is megkövetelhetnek.

Miért fontos a jó gépelési sebesség?

A munkáltatók előnyben részesítik a gyors gépírókat, mert rövidebb idő alatt több munkát végezhetnek. Fontos azonban, hogy ne áldozza fel a gépelés pontosságát a sebesség érdekében. Ha gyorsan gépel, de közben sok hibát követ el, akkor vissza kell térnie és ki kell javítania mindent, amit írt, ami korántsem hatékony. Ha sok hibát követ el, fontolja meg gépelési képességeinek tökéletesítését gépírási tesztünkkel.

LiveAgent - Powerful WYSIWYG editor

Gépelési sebesség teszt a LiveAgent-től

A LiveAgent az első help desk és élő chat szoftver, amely piacra került. 2003 óta működik, és segít a vállalkozásoknak kifogástalan támogatást nyújtani ügyfeleiknek.

Készen áll arra, hogy adjon nekünk egy esélyt?

Túlterheltek a lekérdezések?

Javítani szeretné a gépelési sebességet a jegyterhelés csökkentése érdekében? Nem probléma.

Használja a LiveAgent eszköztárát, hogy meglepje ügyfeleit villámgyors válaszokkal, amelyek egyszerre nyújtanak tudást és személyre szabottak.

A LiveAgent segítségével a világszínvonalú ügyfélszolgálat biztosítása egyszerű.

Woman brainstorming

Hogyan segíthet vállalkozásának a gépelési teszt?

Javítja az ügynökök hatékonyságát

A gépelési sebesség növekedésével az ügynökök termelékenysége javul. Minél gyorsabban gépel az ügynöke, annál gyorsabban tudják megoldani a jegyeket és összetettebb feladatokra képesek lépni.

Gyorsabb megoldási idő

A gyorsabb gépelési sebesség megegyezik a gyorsabb megválaszolási idővel. Lepje meg ügyfeleit villámgyors válaszokkal az élő csevegésben vagy a közösségi médiában azáltal, hogy javítja a gépelési sebességet az élő csevegéses gépírási tesztünk segítségével.

Magasabb ügyfél elégedettség

Az ügyfelek azt akarják, hogy a kérdéseikre a lehető leghamarabb válaszoljon. Kényeztesse őket gyors gépelési sebességgel és megválaszolási időkkel, és ezzel egyidejűleg növelje az ügyfelek elégedettségét.

Növelje a konverziós arányt és az értékesítést

A gyors gépelési sebesség segít abban, hogy a webhely látogatóit fizető ügyfelekké alakítsa. Párosítsa gyors gépelési képességeit proaktív élő chat-meghívókkal, és sikeres lesz!

GYIK

A gépelési sebesség teszt olyan teszt, amely méri a percenként beírható szavak és karakterek számát. A sebesség mellett a gépelési tesztek a helyesírás pontosságát is mérik.

Az átlagos gépelési sebesség iparáganként változik, ugyanakkor egy profi gépíró átlagos gépelési sebessége 65 – 70 WPM között van.

A WPM rövidítés szavakat jelent percenként. Amikor gépelési tesztet végez, arra kell törekednie, hogy 65-70 szó per perc közé kerüljön.

A CPM a karakterek száma melyet percenként leüt, a hibákkal együtt számolva.

Ha gyorsabban szeretne gépelni, fontos, hogy gyakorolja a gépelést, és hogy megtalálja az ujjainak megfelelő helyzetét a billentyűzeten. Ne koncentráljon a gépelés sebességére, ha még csak most kezdi. Ehelyett próbáljon összpontosítani arra, hogy a megfelelő betűkre nyomja be a billentyűzetet. Miután megismerte az egyes betűk helyét, próbáljon gyorsítani. A gépelési sebesség javításának nagyszerű módja az, ha gyakorlati teszteket végez, hogy lássa az idő előrehaladását mennyit is fejlődött.

Ha megkérik a potenciális és a meglévő alkalmazottakat, hogy végezzenek gépelési sebesség-teszteket, ez javíthatja a termelékenységet, az ügyfelek elégedettségét és ezzel együtt a bevételt. Minél gyorsabban tudják megoldani alkalmazottai az ügyfelekkel kapcsolatos kérdéseket, annál elégedettebbek lesznek az ügyfelek. Viszont a magas ügyfél-elégedettségi arány javítja megtartási arányát és bevételét.

A gépelési sebesség azért fontos az ügyfélszolgálatnál, mert minél gyorsabban tud gépelni egy támogatási ügynök, annál több jegyet tud megválaszolni. Ez csökkenti a jegyek terhelését, javítja a termelékenységet és javítja az ügyfelek elégedettségét.

A billentyűparancsok elsajátítása, miután elsajátította a gépelés alapjait, javíthatja a termelékenységet és a hatékonyságot, mert csökkentik az egyes funkciók végrehajtásához szükséges kattintások számát.

Legalább havonta egyszer tesztelnie kellene a gépelési sebességet. Mivel a gépelés pontossága és sebessége az izom memóriájától függ, ezért jó edzeni és gyakorolni véletlenszerűen generált szavakkal, amelyek a gépelési tesztek során keletkeznek.

A gépelési sebesség számít, mert befolyásolja, hogy milyen gyorsan tud gépelni. Sok vállalkozás a gépelési sebességet használja viszonyítási alapként, hogy kiderüljön, alkalmas-e bizonyos gépírói pozíciókra, például ügyfélszolgálati képviselő, titkár vagy jegyzetelő.

A legjobb módja a gyorsírás gyakorlásának ha a tesztet újra és újra lefuttatja. Először is fókuszáljon az izom memóriára, ujjak elhelyezésére és hogy a sebességre helyezze a figyelmet. Idővel izmai memóriája emlékezni fognak arra, hogy hol mikor üt le egy egy billentyűt miközben gépel, így Ön egyszerűen fókuszálhat már csak a sebességre.

A LiveAgent gépelési tesztje ingyenes. Szerettünk volna létrehozni egy eszközt, amelyet újra és újra használhat majd, hogy tökéletesíthesse gépelési képességeit.

Nincsen ideális billentyűzet/ujj elhelyezés. Azonban egy biztos, hogy kényelmesen kell őket tartani a billentyűzeten. Ez segíthet az ujjak enyhe görbítésében, és a kezek enyhe lehelyezésében, így készen állnak majd a mozgásra.

Ha karban akarja tartani és fejleszteni szeretné a gépelési sebességét egy időben, akkor fontos dolog lehet, hogy a tekintetünket vegyük el a billentyűzetről és bízzuk magunkat a megérzéseikre és emlékezetünkre. Ha rápillantunk a billentyűzetre, akkor kieshetünk a ritmusból.

Nem minden alkalmazót érdekel a gépelési sebesség, azonban, ha olyan munkára jelentkezne ahol gépelni kell, akkor a gépelési sebesség kulcsfontosságú lehet. Általában az ügyfélszolgálati előadóknak, titkárnőknek, fordítóknak átlagos gépelési képességgel kell rendelkeznie, hogy előnnyel indulhasson a munkában.

Biztos lehet benne, hogy jó kezekben lesz!

Related Articles to Gépelési teszt
A LiveAgent több, mint 175 hasznos lehetőséget kínál, élő chatet, email integrációt, call centert. Az élő chat lehetőséget nyújt ügyfeleinek, hogy azonnal kapcsolatba léphessenek Önnel weboldalán keresztül.

Birdseed alternatívát keres?

A LiveAgent számos előnnyel rendelkezik, például a leggyorsabb élő chat widget a piacon, több mint 175 speciális funkcióval és nagyobb elégedettséget és konverziós arányokat biztosítva. A vállalatok értékelik az ügyféltámogatás villámgyors sebességét és könnyebb munkafolyamatukat a LiveAgent segítségével.

A Dashly alternatíváját keresi? Vessen egy pillantást a LiveAgentre, hasonlítsa össze és próbálja ki ingyenesen 14 napig, kötöttségek nélkül.

Dashly alternatívát keres?

A LiveAgent szoftver nagyszerű ügyfélszolgálati funkciókkal és integrációkkal rendelkező csomagokat kínál, amelyek megfizethető áron elérhetőek. A LiveAgent a legkelendőbb helpdesk szoftver SMB számára 2020-ban, amelyet többen választottak a ZenDesk helyett.

A LiveAgent költséghatékonyabb a többi ügyfélszolgálati megoldáshoz képest és több, mint 175 ügyfélszolgálati funkcióval és több, mint 40 integrációval rendelkezik. Tudjon meg többet.

LiveHelpNow alternatívát keres?

A LiveAgent szoftver egy sokoldalú ügyféltámogatási megoldást kínál, például élő chatszobákat, e-maileket, közösségi médiát, call center lehetőségeket és tudásbázisokat. Az ingyenes próbaidőszak 14 napig tart, és nincs szükség bankkártyára. A LiveAgent személyre szabott aldomainnevet is kínál a vállalkozásoknak, és 175+ funkció és 40+ integráció közül lehet választani. A regisztráció egyszerű és gyors, és 24/7 ügyfélszolgálat is elérhető. Az éppen használt help desk szoftverekkel is szembe megy új és jobb ügyfélszolgálati megoldásokkal.

A Liveagent a végső ügyfélszolgálati megoldás vállalatának. Hasznos eszközökkel, több csatorna lefedettséggel és több, mint 175 funkcióval, a liveagent a megfelelő választás vállalatának. A Liveagent chat widgetei a leggyorsabbak a piacon, 2.5 másodperces chat megjelenítési idővel.

Verloop alternatívát keres?

A LiveAgent a táblázatok támogatásával és nagyszerű támogató csapattal rendelkezik. Sokan váltottak a ZenDesk-ről a LiveAgent-re az ár-érték arány miatt, valamint azért, mert könnyű használni és sok funkcióval rendelkezik, mint például az élő chat és az adatbázisok integrációja közösségi hálózatokkal. Az ügyfélszolgálat mindig segítőkész és a rendszer stabilan működik a mobil platformon is. Többen szeretik azt is a LiveAgent-ben, hogy az emailekhez csatolhatók fájlok és a szolgáltatás több alias emailt is nyújt.

A LiveAgent egy segédpult megoldás, amely több platformot kapcsol össze egyetlen interfészbe. Tudjon meg többet a Chaport alternatíváról és szerezze meg az üzleti előnyöket.

Chaport alternatívát keres?

Számos pozitív értékeléssel rendelkezik a LiveAgent ügyfél-támogatási rendszer, mely több további opciót kínál, mint a versenytársak. Az ár-érték arány és a mobil funkció előnyösnek bizonyult az ügyfelek számára. A szolgáltatás stabilan működik, van kontakt nyomtatvány, élő chat és adatbázisok is, melyek könnyen integrálódnak egymással. A LiveAgent minden más segédpultnál jobbnak bizonyult.

Jobb alternatívát keres, mint a LivePerson? Fontolja meg a LiveAgentet, a díjnyertes többcsatornás ügyfélszolgálati szoftvert.

Jobb LivePerson alternatívát keres?

A cikk kérdéses, hogy melyik élő chat widget a leggyorsabb és hatékonyabb a piacon. Az olvasókat egy videóra hivatkozva arra ösztönzi, hogy vizsgálják meg az élő chat funkciókat mind a vásárlói, mind az ügynök szemszögéből, és készítsenek saját összehasonlítást a LivePersonnel. Azt állítja, hogy az ő chat widgetjük lehet a jobb választás.

Weboldalunk sütiket használ. A folytatással feltételezzük, hogy engedélyezi a sütik telepítését, ahogy azt a weboldalunk részletezi adatvédelmi és sütikre vonatkozó irányelvek.