Bejövő call center szoftver

Nyűgözze le ügyfeleit, és növelje elégedettségüket.
  • ✓ Nincs beállítási díj   
  • ✓ Ügyfélszolgálat 24/7    
  • ✓ Nincs szükség bankkártyára    
  • ✓ Bármikor lemondhatja
Fejléc animáció
Helpdesk szoftver
Az első számú bejövő call center

Válaszoljon több ügyfélhívásra automatikus visszahívásokkal és automatikus hívásirányítással.

  • ✓ Nincs beállítási díj    
  • ✓ Ügyfélszolgálat 24/7    
  • ✓ Nincs szükség bankkártyára    
  • ✓ Bármikor lemondhatja
Általuk használt
Forbes logo
airbus logo
Slido green logo
Nascar logo
Call center in help desk software - LiveAgent
Call Center Software

Bejövő call center szoftver közvetlenül a help desk-ben

A digitális csatornák gyors növekedése ellenére a telefonos támogatás továbbra is az egyik legnépszerűbb ügyfélkommunikációs eszköz, mind a B2B, mind a B2C iparágban. Valójában a kutatások azt mutatják, hogy a fogyasztók 39%-a inkább a telefonos támogatást részesíti előnyben más kommunikációs csatornákkal szemben.

A magyar LiveAgent segítségével virtuális call centert hozhat létre közvetlenül a ügyfélszolgálatnál, és fogadhat hívásokat vezetékes telefonjáról vagy weboldaláról. Könnyen kezelheti a bejövő ügyfélkommunikációt, javíthatja ügyfélszolgálati csapatának teljesítményét és több bejövő értékesítést generálhat.

Forbes logo
airbus logo
Slido green logo
Nascar logo
USC logo
Call Center Software Demo | LiveAgent | Live Agent04:40Youtube video: Call Center Software Demo | LiveAgent
Live Agent

Mi az a bejövő call center szoftver?

A bejövő call center szoftver lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy hatékonyan kezeljék az ügyfelek nagy mennyiségű telefonhívását. A szoftver IVR (Interactive Voice Response) technológiával és intelligens hívásirányító rendszerekkel működik, amelyek csökkentik a hívás megszakadását és a hívásvárakozási időt, miközben biztosítják, hogy a hívók mindig a legmegfelelőbb ügynökökhöz kapcsolódjanak.

Miért használjak bejövő call center szoftvert?

Ha professzionális szoftvert használ a bejövő call centeréhez, újragondolhatja, hogy vállalkozása hogyan kezeli a bejövő ügyfél kommunikációt.

Következetes szolgáltatási tapasztalat

Legyen szó az ügyfélkérések időben történő megválaszolásáról vagy az akció lezárásáról, ügynökei csak akkor érhetnek el pozitív eredményt, ha az általuk használt call center szoftver számos hasznos funkcióval látja el őket.

Jobb ügyfél-elégedettség

Az integrált IVR segítségével egyszerűsítheti a kommunikációt, miközben a hívások a megfelelő részlegekre vagy ügynökökre irányulnak, csökkentve a várakozási időt és növelve az ügyfelek elégedettségét.

Clock icon

Megnövekedett bejövő értékesítési mennyiség

Azonnali hozzáféréssel a hívó fél részletes adataihoz az ügynökök feljebb tudnak értékesíteni és eladhatják a releváns termékeket vagy szolgáltatásokat a meglévő ügyfeleknek és további értékesítéseket érhetnek el.

All-in-one call center szoftver a LiveAgenttől

Legyen szó az ügyfélkérések időben történő megválaszolásáról vagy az akció lezárásáról, ügynökei csak akkor érhetnek el pozitív eredményt, ha az általuk használt call center szoftver számos hasznos funkcióval látja el őket.

Zökkenőmentes hangintegráció

A LiveAgent problémamentes integrációt kínál a nemzeti, regionális és globális VoIP-partnerek legalább 99% -ával – válassza ki a VoIP szolgáltatót, csatlakoztasson korlátlan számú SIP csomagot és helyi számokat. Engedélyezheti a PC-ről a PC-re irányuló hívásokat és lehetővé teheti az ügyfelek számára, hogy egy kattintással közvetlenül a weboldalán keresztül hívják.

Person holding a pen in the left hand
Call routing feature in LiveAgent's call center software

Intelligens hívásirányítás

A gyors és pontos kommunikáció biztosítása érdekében a LiveAgent call center szoftvere automatikusan prioritások szerint irányítja a hívásokat, vagy véletlenszerűen hozzárendeli őket. Prioritási hozzárendeléssel a hívásokat egy szabad ügynökhöz irányítják, a legmagasabb prioritással és a leghosszabb idővel az utolsó hívásuk óta, míg a véletlenszerű hozzárendelés elosztja a hívásokat a jelenleg elérhető ügynökök között.

Intelligens IVR rendszer

Az átfogó interaktív hangválasz (IVR) tervező eszközzel akár a legbonyolultabb és személyre szabott IVR fákat is létrehozhatja, automatizálhatja és felgyorsíthatja hangalapú támogatását, erőforrásokat takaríthat meg, és ügyelhet arra, hogy az ügyfélhívásokat mindig a legmegfelelőbb részlegekhez vagy ügynökökhöz irányítsák.

Interactive voice response
Woman sitting in front of the sandclock

Korlátlan hívásrögzítés

Élvezze a korlátlan hívásrögzítést további hívásrögzítő szoftver használata nélkül és minden bejövő ügyfélhívást és hangpostaüzenetet biztonságosan tárolhat a LiveAgent-fiókjában jogi, képzési vagy támogatási célokra. Játsszon le, töltsön le vagy térjen vissza a rögzített hívásokhoz, amikor csak szüksége van rájuk, hogy jobban szolgálhassa ügyfeleit.

Integrált videó chat

Helyezzen el egy Video Chat gombot bárhová a weboldalán, és az ügyfelek hívhatják a számítógépükről a személyre szabottabb kommunikáció érdekében. A LiveAgent videohívása teljesen böngészőalapú, így nincs szükség külső, harmadik féltől származó alkalmazások telepítésére. A videohívásokat biztonságosan jegyként tárolják.

LiveAgent - Powerful WYSIWYG editor
Two people analyzing reports in front of the plants

Call center analitika

Teljes körű képet kaphat arról, hogy a bejövő call centere hogyan teljesít, részletes jelentések készítésével. Készítsen különféle jelentéseket, és kövesse nyomon az összes fontos call center mutatót és KPI-t, beleértve az ügynökök termelékenységét és az ügynökök rangsorolását is, hogy azonosítsa a legjobban teljesítő ügynököket és azokat, akiknek további képzésre lehet szüksége.

A LiveAgent call center szoftver használata a bejövő eladások növelése érdekében

A LiveAgent felhőalapú call centere rengeteg olyan funkcióval rendelkezik, amelyek segíthetnek az ügynököknek, hogy több értékesítési lehetőséget teremtsenek, miközben kapcsolatba lépnek az ügyfelekkel és folyamatos ügyfélszolgálatot nyújtanak.

Business woman walking and holding a mobile phone

Hibrid jegykezelés

Függetlenül az alkalmazott támogatási csatornától, az összes ügyféllel folytatott kommunikáció kényelmesen tárolható ugyanazon hibrid jegyben, ugyanazon jegyazonosító alatt, minden fontos részlettel együtt, amelyre szüksége van az ügyféllel és ügyükkel kapcsolatban.

LiveAgent - Powerful WYSIWYG editor

Átfogó ügyfélbetekintés

A magyar LiveAgent beépített CRM-jével az ügynökök azonnal láthatják, kivel kommunikálnak. Adjon hozzá mezőket az egyes kapcsolatokhoz az ügyféladatok tárolásához, jegyzetek készítéséhez, a korábbi jegyelőzmények egyszerű eléréséhez – és rendelkezzen minden szükséges kontextussal, hogy személyre szabott támogatást nyújtson, valamint kihasználhassa az eladási és keresztértékesítési lehetőségeket.

Woman sitting in front of the desk thinking about the right solution

Egy többcsatornás kommunikációs platform része

A bejövő call center csak egy összetettebb mindencsatornás help desk megoldás szegmense. A magyar LiveAgent segítségével ügyfelei bárhonnan elérhetik Önt. Bármilyen csatornát is használnak – e-mailt, telefont, élő csevegést vagy közösségi médiát – ügynökei egyszerűen, kényelmesen és hatékonyan kezelhetik az összes ügyfél-interakciót egyetlen helyről, egységes irányítópulton keresztül, és zökkenőmentes, mindencsatornás ügyfélélményt nyújtanak. A szoftver több, mint 180 funkcióval, és több, mint 40 integrációval és szinte végtelen testre szabási lehetőségekkel rendelkezik, hogy megfeleljen az üzleti igényeknek.

Hogyan válasszuk ki a legjobb bejövő call center szoftvert

Ha ingyenes bejövő call center szoftvert keres, akkor az eszköz valószínűleg korlátozott funkcionalitással rendelkezik. A megoldások keresése során figyeljen a legkritikusabb funkciókra, például az IVR-re, a hívásirányítási opciókra, a korlátlan hívásfelvételre, a jelentésekre stb. Az eszköznek könnyen telepíthetőnek kell lenniük és lehetővé kell tenniük az ügyfélszolgálati csapatok számára, hogy percek alatt, néhány egyszerű kattintással teljes körűen elérhessék a call center funkcióit.

Woman choosing and ordering an item from the menu

Fix havidíj, külön díjak nélkül

Szerezzen hozzáférést egy felhőalapú call center szoftverhez, amely bejövő és kimenő képességekkel rendelkezik és percenkénti használatért nem számít fel külön díjat – közvetlenül a ügyfélszolgálat megoldásában. A magyar LiveAgent a legjobb ár-érték arányt kínálja az Ön pénzéért, teljesen átlátható árakkal, havonta csak valós használatért számlázva. Nincsenek hosszú távú szerződések, csak akkor kell fizetnie, ha valóban használja.

Díjcsomag neve

All-Inclusive

Alkalmas kisvállalkozásokhoz, ügynökségekhez és még nagyvállalatokhoz is

$39 /hó

Jó kezekben lesz!

Tudja, hogy mi a közös a Huawei, a BMW, a Yamaha, és az O2-ben? Jól sejtette... a LiveAgent!

Próbálja ki most ingyenesen Nincs szükség bankkártyára

GYIK

Mi a bejövő hívásközpont?

A bejövő hívásközpont azt jelenti, hogy a vállalkozás hívásokat fogad, általában már meglévő ügyfelektől. Ezért vagy az ügyfélszolgálat, vagy technikai támogatás foglalkozik ezekkel az ügyfelekkel. Másrészt a kimenő call center új ügyfelek megszerzésére összpontosít. Így ez általában az értékesítési osztály feladata.

Hogyan javíthatom a bejövő hívásközpontomat?

Van néhány dolog, amellyel vállalkozása javíthatja bejövő hívásközpontját. Az első dolog a megfelelő képzés biztosítása. A második az, hogy megadja az ügynökeinek a megfelelő eszközöket. Az ügynökök gyakran több időt fordítanak a platformok közötti keresésre és váltásra, ami hatással lehet a munkafolyamatukra és a terhelésükre, ha nincs megfelelő ügyfélszolgálati megoldásuk/szoftverük. Végül, de nem utolsó sorban ösztönözze ügynökeit jutalmakkal, és legyen kapcsolatban velük. Kérje ki véleményüket a napi munkafolyamatról, és ösztönözze őket új ötletekkel a fejlesztéshez.

Hogyan segít a hívásközpont szoftver az Ön vállalkozásának?

A call center szoftver több száz olyan funkcióval rendelkezik, amelyek átalakíthatják az ügyfélszolgálat munkafolyamatát. Például az IVR, az automatikus visszahívás vagy a hívásátvitel néhány olyan alapvető funkció, amely befolyásolhatja, hogy ügynökei mennyire hatékonyan kezelik a hívásokat. A call center szoftverek legfőbb előnye, hogy vállalkozása javíthatja az ügyfelek elégedettségét, növelheti az eladásokat és növelheti az ügynökök termelékenységét.

A támogatási jegyrendszer segít a csapatoknak nagy mennyiségű kérések kezelésében több csatornán keresztül és lehetővé teszi számukra, hogy gyorsan és hozzáértően válaszoljanak a kérdésekre.

Támogatási Jegyrendszer

A LiveAgent magyar támogatási jegykezelő rendszere az ügyfélszolgálat bővítéséhez és az omnichannel szolgáltatási élmény biztosításához kínál mindent. Egy irányítópultban kezeli az összes kommunikációs csatornát, lehetővé teszi az ügynökök hatékony együttműködését és az intelligens jegyelosztást. Az önkiszolgáló eszközökkel pedig a nap 24 órájában megoldhatók a problémák.

Bővítse támogatási képességeit a LiveAgent önkiszolgáló szoftverportáljával. Lehetővé teszi ügyfeleinek, hogy önállóan oldják meg a problémákat - a nap 24 órájában.

Önkiszolgáló Szoftver

Az önkiszolgáló szoftverek egyre népszerűbbek a fogyasztók körében, ami miatt a piac várhatóan 2024-re eléri az 18,12 milliárd eurót. Az önkiszolgálás lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy kérdéseikre önállóan választ találjanak, ez pedig javítja az ügynöki termelékenységet és megnöveli a vásárlói elégedettséget. A LiveAgent a magyar piacon a legtöbbet értékelt és a legjobb ár-érték arányú önkiszolgáló szoftver. A LiveAgent önkiszolgáló szoftvere tartalmaz tudásbázisokat, GYIK oldalakat, gyűjtést és folyamatok követését, élő chatet valós időben, hang- és videóhívásokat, és összekapcsolja a közösségi hálózatokkal. A vállalkozások díjmentesen kipróbálhatják a szoftvert.

A magyar Liveagent egy teljes funkcionalitású ügyfélpanasz kezelési szoftver. Egy all-in-one ügyfélszolgálati megoldást kínál, amely egyszerűsíti kommunikációs csatornáit.

Ügyfélpanasz kezelő rendszer

A panaszkezelő szoftverrel szembeni elvárások magukba foglalják többcsatornás megoldást, kategorizálást és prioritizálást, központosított irányítást, növekvő megoldási arányt, hatékony együttműködést, funkcionális és hasznos befektetést, valamint erősebb vállalati imázst. A LiveAgent megfelelő megoldást kínál az ügyfelek panaszainak kezelésére és a vállalat hosszú távú sikeréhez elengedhetetlen előnyöket biztosít.

Ez az ügyfélszolgálati ellenőrző lista biztosítja, hogy ügyfelei mindig a legjobb bánásmódban részesüljenek.

Help desk ellenőrzőlista

Az ügynökök osztályok szerinti rendszere fontos az ügyfelek kérdéseinek hatékonyabb kezelése érdekében. Az ügyfélszolgálati csapatot különböző részlegekre kell szervezni, vezetővel, aki feladatokat delegál. Az ugyanazon osztályon belüli ügynökök képzettségi szintjük szerint szerveződnek, fontos az osztályok közti kommunikáció. A nyitvatartási idő meghatározása segíti az ügyfeleket abban, hogy tudják, mikor várhatnak választ, valamint csökkenti az éjszakai vagy hétvégi megkeresések számát. Ajánlott figyelmet fordítani az időzónákra és jól látható módon jelezni a nyitvatartási időt.

Weboldalunk sütiket használ. A folytatással feltételezzük, hogy engedélyezi a sütik telepítését, ahogy azt a weboldalunk részletezi adatvédelmi és sütikre vonatkozó irányelvek.

×
Foglaljon le velünk egy hívást, és fedezze fel, hogy a LiveAgent milyen előnyöket nyújthat vállalkozása számára.

Több időpontban is elérhetőek vagyunk

Foglaljon le egy demót