Önkiszolgáló Szoftver

Nyűgözze le ügyfeleit, és növelje elégedettségüket.
  • ✓ Nincs beállítási díj   
  • ✓ Ügyfélszolgálat 24/7    
  • ✓ Nincs szükség bankkártyára    
  • ✓ Bármikor lemondhatja
Fejléc animáció
Helpdesk szoftver

Intuitív
önkiszolgáló szoftver

Építsen gyönyörű tudásbázisokat, és csökkentse a jegyterhelést mától.

  • ✓ Nincs beállítási díj    
  • ✓ Ügyfélszolgálat 24/7    
  • ✓ Nincs szükség bankkártyára    
  • ✓ Bármikor lemondhatja


Vágjon bele | 14 nap ingyenesen


Tekintse meg működés közben

Általuk használt

Forbes logo
airbus logo
Slido green logo

Customer portal animation
Customer Portal Software

Ösztönözze ügyfeleit önkiszolgáló szoftverportállal

Mivel a mai fogyasztók igényesebbé és önállóbbá váltak, mint valaha, az önkiszolgálás már nem csupán egy választható lehetőség a vállalkozások számára. Valójában a fogyasztók 70% -a inkább online keresi a válaszokat, mielőtt segítséget kérne az ügyfélszolgálattól.

A LiveAgent ügyfélszolgálatával és önkiszolgáló szoftverével bővítheti támogatási képességeit, és lehetővé teheti ügyfelei számára, hogy a problémákat önállóan – 24/7, bármikor, bárhol és bármikor megoldhassák. Amikor önkiszolgáláson keresztül nyújtja ügyfeleinek a szükséges segítséget, nagy szívességet tesz számukra és az ügyfélszolgálati ügynökeinek.

Forbes logo
airbus logo
Slido green logo
Nascar logo
USC logo

Csodálatos tudásbázis a közönség számára

Knowledge Base Software by LiveAgent
undraw analyze 17kw

Mi az az önkiszolgáló szoftver?

Az önkiszolgáló szoftver lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy hozzáférjenek a termék/szolgáltatás információihoz, választ találjanak kérdéseikre és megoldják a problémákat anélkül, hogy kapcsolatba lépnének az ügyfélszolgálattal. Az önkiszolgáló portálok tartalmazhatnak tudásbázis-cikkeket, gyakran ismételt kérdések (GYIK) oldalakat, hibaelhárítási útmutatókat, oktatóvideókat, ügyfélfórumokat, jegyek benyújtását és nyomon követését stb.

Mivel a globális fogyasztók 90% -a arra számít, hogy a márkák és szervezetek online portált kínálnak az önkiszolgáláshoz, az ügyfél-önkiszolgáló szoftverek piaca 2024-re várhatóan eléri a 18,12 milliárd Euro-t.

Kulcsfontosságú önkiszolgáló előnyök a vállalkozások számára

Amikor az ügyfelek magukon akarnak segíteni – a dolgok jobban alakulnak mindenkinek. A legtöbb előre gondolkozó vállalkozás már rájött, hogy az önkiszolgáló lehetőségek számos előnnyel járnak az ügyfeleik számára.

Tachometer icon

Javított ügynöki termelékenység

Az önkiszolgálás növeli ügynökei hatékonyságát és teljesítményét. Ahelyett,  hogy kisebb, ismétlődő kérdések kezelésére fordítanának időt, kritikusabb, nagyobb értékű lekérdezésekre összpontosíthatnak.

Stars

Megnövelt vásárlói elégedettség

Éjjel-nappal elérhető lényeges információkkal, az önkiszolgáló oldalak növelik az elégedettséget azáltal, hogy a vásárlóknak lehetőséget nyújt könnyen megtalálni a megoldást, ami számukra a legkényelmesebb.

dollar in zoom

Csökkentett támogatási költségek

Az önkiszolgálásba történő befektetés segít csökkenteni a működési költségeket, mivel szó szerint támogatja ügyfeleit akár munkaidőn kívül is, így nincs szükség további alkalmazottak felvételére.

All-in-one ügyfél önkiszolgáló szoftverportál a magyar LiveAgenttől

Vezesse ügyfeleit saját szolgáltatási élményük irányításával. Hadd hivatkozhassanak a tudásbázis cikkeire, vegyenek részt közösségi fórumokon, adhassanak visszajelzést, nyújtsák be és figyeljék a támogatási jegyeket – mindezt egyetlen önkiszolgáló portálon.

undraw book lover mkck

Tudásbázis és GYIK

Hozzon létre egy átfogó tudásbázist 4 egyszerű lépésben. Adjon meg ügyfeleinek minden szükséges információt – kezdési útmutatók, útmutató cikkek, probléma megoldási tippek, GYIK és egyebek. Ügyfelei könnyedén hivatkozhatnak rájuk, amikor az Ön munkaideje lejár és ügynökei offline állapotban vannak. Hozzon létre több tudásbázist – mindegyik egyedi tervezéssel, beállításokkal és tartalommal. Ha vállalkozása több terméket értékesít, vagy több márkát kezel, a belső tudásbázisokhoz csak az ügynökei férhetnek hozzá.

Tudjon meg többet

Ügyfélközösségi fórumok

Bővítse önkiszolgáló kínálatát egy közösségi fórummal, amely elősegíti az ügyfelek közötti interakciókat és növeli az ügyfelek elkötelezettségét. Ösztönözze ügyfeleit, hogy segítsenek egymásnak, megválaszolva egymás kérdéseit, megosztva tudásukat, meglátásaikat, tippjeiket és bevált gyakorlatukat. Minden fórumbejegyzés jeggyé alakul, így támogatási ügynökei bármikor közbeléphetnek és szükség esetén segítséget nyújthatnak.

undraw online discussion 5wgl
undraw to do list a49b

Gyűjtsön értékelést & javaslatokat

Tudja, hogy mi az a funkció, melyet a vásárlói a legjobban értékelnek és amit a leginkább látni szeretnének termékei között? Tudassa ügyfeleivel, hogy véleményük számít – engedje meg nekik, hogy megosszák értékeléseiket és javaslataikat, szavazhassanak már meglévő javaslatokra és hogy nyomonkövethessék azok folyamatát. Helyezzen egy Értékelés gombot bárhova a weboldalán, és alakítsa át kedve szerint, hogy illeszkedjen vállalkozása stílusához, így elkezdhet értékeléseket gyűjteni.

Tudjon meg többet

Kérdés beküldés & folyamatuk követése

Biztosítsa, hogy ügyfelei akik maguktól keresik a segítséget, azok egy egyszerű módon tehessék azt meg, egy segítség kérelem leadásával (abban az esetben, ha nem tudják megtalálni amit kerestek az önkiszolgáló használatával.)

Források, mint például a vásárlói oldal lehetővé teszi, hogy a vásárlók kezelhessék jegyeiket és követhessék azok folyamatát és státuszát.

undraw progress overview 2dik

A LiveAgent még többet kínál

Az önkiszolgálás csak a jéghegy csúcsa abból, amit a magyar LiveAgent ajánl. Helyezze ügyfélszolgálatát egy következő szintre azáltal, hogy kihasználja minden lehetőségét és kapacitását hiszen úgy tervezték, hogy többcsatornás támogatást és zökkenőmentes szolgáltatási élményt nyújtson.

undraw email campaign qa8y

Robusztus jegykezelés

A magyar LiveAgent erőteljes jegykezelés lehetőségekkel – beleértve az okos jegyek kezelését, munkafolyamat automatizáció, SLA menedzsment, automatizált válaszok, jegyek felosztása és összevonása, csapat-együttműködési eszközök, jelentések és elemzések. Tartsa az összes ügyfélkommunikációt több csatornán egy fedél alatt, és gyorsan és hatékonyan oldja meg a jegyeket.

Tudjon meg többet

Hang és videohívások

Az önkiszolgáló és a digitális csatornák gyors növekedése ellenére a fogyasztók nagy része továbbra is a telefonos támogatást részesíti előnyben. A LiveAgent tartalmaz egy beépített felhőalapú hívásközpontot, amely lehetővé teszi, hogy a webhelyéről vagy vezetékes vonalról érkező hívásokat egyetlen helyre központosítsa. Tervezzen egyedi IVR fákat, automatizálja a hívásirányítást, korlátlan hívásfelvételt készíthet és még sok minden mást.

undraw video call kxyp
quick quality customer service through live chat

Élő chat valós időben

Azonnali, valós idejű támogatást nyújtva az élő csevegéssel lehetővé teszi ügyfeleinek, hogy pár kattintással elérhessék Önt. A LiveAgent csevegőeszköze ötvözi a közös és az egyedi funkciókat, beleértve a többféle csevegés útválasztási és terjesztési lehetőséget, proaktív csevegési meghívókat, online látogatófigyelést, valós idejű gépelési nézetet és még sok mást.

Tudjon meg többet

Kapcsolja össze a közösségi hálózataival

Integrálja az ügyfélszolgálatát a legnépszerűbb közösségi médiacsatornákkal mint például a Facebook, Twitter és Instagram. Könnyen követheti és válaszolhat minden közösségi hálózaton érkező üzenetre, hozzászólásra és márka említésre, hiszen ezek mind jegyekké alakulnak. Irányítson mindent egyetlen vezérlőpultról és spóroljon a drága idejéből azzal, hogy nem kell váltogatnia a különböző platformok és fiókok között.

undraw social notifications ro8o

Miért a LiveAgent önkiszolgáló szoftvere a legjobb Magyarországon?

Group 370 icon

Több, mint önkiszolgáló

Ez egy egyablakos ügyintézés minden ügyfélszolgálati teendőhöz jegyekkel, élő csevegéssel, call centerrel és közösségi média támogatással.

1st place icon

Legtöbbet értékelt & #1 besorolású

A LiveAgent a legtöbbet értékelt és #1 besorolású ügyfélszolgálati szoftver Magyarországon a kisvállalkozások számára 2019-2020-ban.

Statistic icon

Funkciókban gazdag és rugalmas

Az eszköz több, mint 179 lehetőséggel és több, mint 40 integrációval rendelkezik és közel megszámlálhatatlan személyre szabási lehetőséggel, hogy illeszkedjen igényeihez.

undraw Savings dwkw

Önkiszolgáló portálszoftver korrekt áron

Hosszú távú szerződések és rejtett díjak nélkül a LiveAgent Magyarországon a legjobb ár-érték arányt kínálja pénzéért, teljes mértékben átlátható és tisztességes árképzési lehetőségekkel, amelyeket havonta csak valós használatért számlázunk. Az önkiszolgáló képességek minden csomagba bele vannak építve – az ingyenes csomag kivételével.

Ingyenes próba indítása

GYIK

Hogyan hozhat létre önkiszolgáló élményeket az ügyfelek és az alkalmazottak számára?

Az önkiszolgálás manapság szinte kötelező. Ha önkiszolgáló élményeket keres mind az ügyfelek, mind az alkalmazottak számára, akkor fontolja meg az önkiszolgáló szoftvert vagy az ügyfélportállal ellátott ügyfélszolgálati szoftvert. Az ügyfélportál lehetővé teszi több tudásbázis létrehozását, legyen az magán, vagy nyilvános.

Mi az önkiszolgáló portál?

Az önkiszolgáló portál vagy az ügyfélportál olyan portál az ügyfelek számára, ahol további információkat találhatnak anélkül, hogy kapcsolatba kellene lépniük az ügyfélszolgálattal. Ez lehet egy Tudásbázis cikk vagy egy fórum formájában.

Milyen előnyei vannak az önkiszolgáló szoftvernek?

Az önkiszolgálás előnyei közé tartozik az kevesebb ügyfélszolgálati költség, a megnövekedett értékesítés, a jobb ügyfélélmény és az ügyfelek megtartása.

A bejövő call center szoftver lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy hatékonyan kezeljék az ügyfeleket nagy mennyiségű telefonhívás esetén is. A szoftver IVR (Interactive Voice Response) technológiával és intelligens hívásirányító rendszerekkel működik, amelyek csökkentik a hívást és a hívásvárakozási időt, biztosítják, hogy a hívó fél mindig a legmegfelelőbb ügynökökhöz kapcsolódjanak.

Bejövő call center szoftver

A LiveAgent call center szoftvere lehetővé teszi az ügynökök számára, hogy több értékesítési lehetőséget teremtsenek, csökkentve a várakozási időt és növelve az elégedettséget. Azonnali hozzáféréssel a hívó fél részletes adataihoz az ügynökök jobban értékesíthetnek és eladhatják a termékeket a meglévő ügyfeleknek és több értékesítést érhetnek el. A LiveAgent call center szoftver számos funkcióval látja el őket, beleértve a zökkenőmentes hangintegrációt, az intelligens hívásirányítást, az IVR rendszert és az analitikát. Az ügyfelek számára video chat funkció is elérhető, valamint hibrid jegykezelés és komplett ügyfélbetekintés.

A magyar Liveagent egy teljes funkcionalitású ügyfélpanasz kezelési szoftver. Egy all-in-one ügyfélszolgálati megoldást kínál, amely egyszerűsíti kommunikációs csatornáit.

Ügyfélpanasz kezelő rendszer

A panaszkezelő szoftverrel szembeni elvárások magukba foglalják többcsatornás megoldást, kategorizálást és prioritizálást, központosított irányítást, növekvő megoldási arányt, hatékony együttműködést, funkcionális és hasznos befektetést, valamint erősebb vállalati imázst. A LiveAgent megfelelő megoldást kínál az ügyfelek panaszainak kezelésére és a vállalat hosszú távú sikeréhez elengedhetetlen előnyöket biztosít.

A támogatási jegyrendszer segít a csapatoknak nagy mennyiségű kérések kezelésében több csatornán keresztül és lehetővé teszi számukra, hogy gyorsan és hozzáértően válaszoljanak a kérdésekre.

Támogatási Jegyrendszer

A LiveAgent magyar támogatási jegykezelő rendszere az ügyfélszolgálat bővítéséhez és az omnichannel szolgáltatási élmény biztosításához kínál mindent. Egy irányítópultban kezeli az összes kommunikációs csatornát, lehetővé teszi az ügynökök hatékony együttműködését és az intelligens jegyelosztást. Az önkiszolgáló eszközökkel pedig a nap 24 órájában megoldhatók a problémák.

Ez az ügyfélszolgálati ellenőrző lista biztosítja, hogy ügyfelei mindig a legjobb bánásmódban részesüljenek.

Help desk ellenőrzőlista

Az ügynökök osztályok szerinti rendszere fontos az ügyfelek kérdéseinek hatékonyabb kezelése érdekében. Az ügyfélszolgálati csapatot különböző részlegekre kell szervezni, vezetővel, aki feladatokat delegál. Az ugyanazon osztályon belüli ügynökök képzettségi szintjük szerint szerveződnek, fontos az osztályok közti kommunikáció. A nyitvatartási idő meghatározása segíti az ügyfeleket abban, hogy tudják, mikor várhatnak választ, valamint csökkenti az éjszakai vagy hétvégi megkeresések számát. Ajánlott figyelmet fordítani az időzónákra és jól látható módon jelezni a nyitvatartási időt.

Weboldalunk sütiket használ. A folytatással feltételezzük, hogy engedélyezi a sütik telepítését, ahogy azt a weboldalunk részletezi adatvédelmi és sütikre vonatkozó irányelvek.

×
Foglaljon le velünk egy hívást, és fedezze fel, hogy a LiveAgent milyen előnyöket nyújthat vállalkozása számára.

Több időpontban is elérhetőek vagyunk

Foglaljon le egy demót