Stresszmentes közösségi média támogató szoftver

Dőljön hátra és lazítson, miközben a LiveAgent az összes értesítést jegyekké alakítja.

 • ✓ Nincs beállítási díj    
 • ✓ Ügyfélszolgálat 24/7    
 • ✓ Hitelkártya nem szükséges    
 • ✓ Bármikor lemondhatja
Általuk használt
Forbes logo
airbus logo
Slido green logo
Nascar logo
Social

Közösségi média támogatás az ügyfélszolgálaton belül

Csatlakoztassa közösségi média csatornáit a LiveAgenthez, és rendezze az összes ügyfélszolgálati kérést egyetlen megbízható megoldásban. A LiveAgent jegyrendszer lehetővé teszi, hogy egy kényelmes helyen kezelje a Facebook, Instagram, Twitter és Viber jegyeit. A teljes funkcionalitású kommunikációs platform és a help desk eszköz egyben tarthatja magas szinten a közösségi interakciókat.

Forbes logo
airbus logo
Slido green logo
Nascar logo
USC logo

Közösségi támogatás

A közösségi média ügyfélszolgálata viszonylag új szoftver piaci rés. Ez a rendszer lehetővé teszi, hogy hatékonyan kommunikáljon közönségével azáltal, hogy egy helyen gyűjti össze a különböző közösségi hálózatokon a márkájára vonatkozó összes üzenetet és említést.

Social support

A legjobb megoldások

Hogyan válasszunk közösségi média szolgáltató eszközöket?

A legfontosabb dolog az, hogy mérlegelje minden követelményét és elvárását. Az első lépés annak ellenőrzése, hogy kíván-e további kommunikációs csatornákat hozzáadni a kommunikációs rendszeréhez, és szeretné-e az összes kommunikációt egy helyen egyesíteni. Másodszor, ellenőrizze, hogy szüksége van-e élő csevegésre, e-mailre, telefonos támogatásra vagy ügyfélportálra. A következő dolog, amit figyelembe kell vennie, a funkciók és az integrációk. Végül hasonlítsa össze az árakat, hogy megtalálja a lehető legjobb értéket.

Hagyja, hogy a LiveAgent kezelje az Ön közösségi média üzeneteit

Csatlakoztasson fiókokat minden népszerű közösségi média platformról, és hagyja, hogy a LiveAgent kezelje fiókjait

Facebook integrációs bemutató: Hogyan működik​

00:00/03:02

Youtube video: Facebook Integration Demo: How It Works

Közönségkezelés

Facebook-integrációnkkal szükségtelenné válik több eszköz, közösségi médianfiók figyelése és a bejelentkezési adatok megosztása. Minden ügyintéző válaszolhat a jegyekre az univerzális postaládájából, így nem kell a Facebook-oldaladminisztrátortól függeni. A Facebook-integráció használata egyszerű. Egyszerűen csatlakoztassa Facebook üzleti oldalát (vagy oldalait) a LiveAgent irányítópultjához, és kezdje el. A közösségi bejegyzéseihez fűzött minden megjegyzés vagy az oldala említése automatikusan jegyekké alakul, amelyekre válaszolhatsz és archiválhatja őket. Ennek eredményeként az ügyfelek elkötelezettségének fokozása révén hűséges online közösséget építhet ki.

 • Hívja meg az ügyfeleket csevegésre automatikus üzenetekkel
 • Alakítsa a webhelye látogatóit ügyfelekké a chat segítségével

Hatékony üzenetküldés

A LiveAgent Facebook Messenger integrációja lehetővé teszi, hogy valós időben csevegjen ügyfeleivel. Amikor a Facebook oldala közvetlen üzenetet kap, az azonnal jeggyé alakul, és megjelenik a LiveAgent irányítópultján. Könnyedén válaszolhat, mellékleteket küldhet, vagy akár megnyomhatja a „Tetszik” gombot.

 • Hívja meg az ügyfeleket csevegésre automatikus üzenetekkel
 • Alakítsa a webhely látogatóit ügyfelekké a chat segítségével

Facebook integrációs bemutató: Hogyan működik

00:00/03:02

Youtube video: Facebook Integration Demo: How It Works

A Twitter figyelése a LiveAgenttel

00:00/06:38

Youtube video: How to Monitor Twitter with LiveAgent

Kövesse a tweeteket

A LiveAgent Twitter-integrációja lehetővé teszi, hogy figyelemmel kísérje oldala összes @említését vagy az Ön által választott #hashtageket.

Egyszerűen csatlakoztassa Twitter-fiókját a LiveAgent irányítópultjához, és válassza ki, mely hashtageket és említéseket szeretné figyelni. Az összes megfigyelt hashtag és megemlítés automatikusan jegyekké alakul, és automatikusan hozzárendelhető a választott részleghez. A LiveAgent automatikusan lekéri az összes Tweetet a megfigyelt kulcsszavakkal, és Ön válaszolhat rájuk az irányítópultjáról.

 • Hívja meg az ügyfeleket csevegésre automatikus üzenetekkel
 • Alakítsa a webhely látogatóit ügyfelekké a chat segítségével

Követők kezelése

A LiveAgent Instagram integrációja lehetővé teszi, hogy megtekinthesse és megválaszolhassa azokat a bejegyzéseket, amelyekben meg van címkézve vagy megemlítve, valamint válaszolhat a közösségi média bejegyzéseihez fűzött megjegyzésekre. Ezenkívül a LiveAgent univerzális postaládájának köszönhetően minden jegye egy fedél alatt van, így nem kell több eszközt vagy fiókot felügyelnie. Ennek eredményeként a LiveAgent időt takarít meg az ügynököknek, javítja a kérdések válaszidejét, és növeli az ügynökök termelékenységét. Próbálja ki még ma, és azonnal teremtsen erős jelenlétet a közösségi médiában.

 • Hívja meg az ügyfeleket csevegésre automatikus üzenetekkel
 • Alakítsa a webhely látogatóit ügyfelekké a chat segítségével

Az Instagram beépülő modul használata a LiveAgentben

00:00/04:03

Youtube video: How to Utilize your Instagram Plugin in LiveAgent

Viber integrációs bemutató | LiveAgent

00:00/01:45

Youtube video: Viber Integration Demo | LiveAgent

Beérkezett üzenetek küldése

Az ügynökök az ügyfélszolgálati problémákat a Viberen, napjaink egyik legnépszerűbb üzenetküldő platformján keresztül is megoldhatják. A LiveAgent az erről a platformról érkező összes üzenetet racionalizálhatja a jegykezelő rendszerébe, ahol azok ügyféljegyekké alakulnak. Könnyedén válaszolhat rájuk az univerzális postafiókból. A Viber jól kiegészíti a közösségi csatornákat az üzenetküldő platformokat kedvelő ügyfelek számára. A Viber üzenetek megválaszolása zökkenőmentesen működik a jegykezelés más kommunikációs csatornáival.

 • Szervezze meg Viber kommunikációját egy helyen
 • Válaszoljon a Viber üzenetekre a jegykezelő postafiókjában

Slack értesítések

Értesítse magát minden új vásárlói jegyről vagy a jegyek állapotának változásáról, miközben szocializálódik kollégáival. Van egy beépített Slack bővítményünk a LiveAgenten belül, hogy ne maradjon le semmi fontosról. Egyszerűen nyomja meg a kapcsolót a beállításokban, és fogadja a LiveAgent értesítéseket egy erre a célra szolgáló Slack csatornán. Ez az integráció nagymértékben testreszabható – megadhatja, hogy milyen típusú információkat szeretne kapni, és kiválaszthatja az értesítések küldésének szabályait bizonyos kapcsolatoknak vagy csatornáknak.

 • Legyen tájékozott a Slack jegyekkel kapcsolatos tevékenységeiről
 • Testreszabhatja a LiveAgent jegyekkel kapcsolatos Slack értesítéseit
Slack Integration
WhatsApp Integration

WhatsApp támogatás

Integrációnk lehetővé teszi az ügyfélszolgálati ügynökök számára, hogy a világ legnépszerűbb közösségi üzenetküldő szolgáltatását használják. Tartsa elégedetten ügyfeleit azáltal, hogy a WhatsApp-üzeneteket jegyekké alakítja, hogy megkönnyítse a problémák megoldását. Egyszerűen adja hozzá WhatsApp-fiókját a LiveAgenthez, és kezdjen el válaszolni az üzenetekre. A WhatsApp integráció jól működik jegykezelő funkcióinkkal, így gyorsabb és megbízhatóbb támogatást nyújthat.

 • Integráció a legnépszerűbb üzenetküldő platformmal
 • Kezelje WhatsApp-kommunikációját a jegykezelőből
Let’s get social!

Kezelje ügyfelek problémáit a közösségi média funkcióival

Az ügynökök könnyedén válaszolhatnak az ügyfelek kérdéseire a teljes funkcionalitású univerzális postafiókunkkal. Csatlakoztassa közösségi média fiókjait a Facebook, a Twitter, az Instagram és a Viber szolgáltatásból, hogy minőségi ügyfélszolgálati szolgáltatásokat nyújtson jobb hatékonysággal.

Finomítsa az ügyfél útját a következőkkel:

 • Gyorsabb kommunikáció a termelékenységi funkciókkal
 • Hatékony közösségi média kommunikáció univerzális postafiókkal
 • Zökkenőmentes kapcsolat más kommunikációs csatornákkal
Support team view

Kezdje el a közösségi hálózat ügyfélszolgálatát

Egyszerűen adjon hozzá minden fontos közösségi csatornát az ügyfélszolgálathoz. Csatlakoztassa közösségi fiókjait, kezelje közösségi profiljait, és hozzon létre hűséges ügyfélbázist kedvenc platformjukon.

A közösségi médiát támogató szoftverünk figyelemre méltó funkciói

Fedezze fel az összes kulcsfontosságú funkciót, amelyek segítenek kiváló ügyfélszolgálatot nyújtani, és javítani a közösségi kezelési képességeit

Szervezett kommunikáció

Univerzális postafiók

Bármely közösségi média platformról érkező privát üzenetek az univerzális postaládába kerülnek. A legjobb az egészben az, hogy az univerzális postaláda leegyszerűsíti a kommunikációt az összes kommunikációs csatornáról, és segít az ügyfelek kommunikációjának gyűjtésében. Minden ügyfélszolgálati folyamat könnyebbé válik, ha az információ a megfelelő helyen van.

 • Egy kényelmes helyen tartja az ügyfelekkel folytatott beszélgetéseket
 • Szervezi az ügyfélszolgálati megkereséseket, kommunikációt
Organized communication
Efficient workflow

Hatékony munkafolyamat

Automatizálási szabályok

A hatékony ügyfélszolgálat tovább fokozható egyéni automatizálási szabályokkal. Ezek segíthetnek gyorsabb és hatékonyabb ügyfélinterakciót biztosítani, miközben segítik az ismétlődő és hétköznapi feladatokat. A szabályok testreszabhatók, és különféle helyzetekre és feladatokra alkalmazhatók, így jobb munkafolyamatot hozhat létre, és gyorsabban rendezheti az ügyfelek üzeneteit.

 • Automatizálja munkafolyamatát, és összpontosítson a fontosra
 • Szabaduljon meg a hétköznapi vagy ismétlődő feladatoktól

Kategorizálás

Osztályok és címkék

Az ügyfélszolgálati csapatok különböző szakterületekkel rendelkeznek. Ossza fel az ügyfélszolgálati munkatársait részlegekre, és mindig a megfelelő szakértőhöz irányítsa ügyfeleit. A címkék segítségével megjelölheti az ügyfelek érdeklődését vagy megjegyzéseit. A címkék a beérkező levelek kategóriáiként szolgálnak, így mindig tudja, milyen típusú problémával fog foglalkozni.

 • Ossza meg az ügyfélszolgálati csapat tagjait a szakértelemmel
 • Használjon címkéket az ügyfélszolgálati interakciók megszervezéséhez
 • Korrekt és időszerű ügyfélszolgálati megoldások biztosítása
Categorizing
Ticket features

A jegyek funkciói

Makrók, mellékletek és jegyzetek

Csökkentse a válaszidőt és javítsa az ügyfélszolgálatot előre meghatározott üzenetekkel és előre meghatározott válaszokkal. A LiveAgent különféle csatolmány típusokat támogat, amikor jegyekre válaszol. Nyugodtan hagyjon jegyzeteket ügynöktársainak a jegyekben, és bármikor tájékoztassa őket az ügyfelek aggályairól vagy a pozitív interakciókról.

 • Kövesse az ügyfelek igényeit előre megírt üzenetekkel
 • Hagyjon jegyzeteket és adjon hozzá mellékleteket a jegyekhez
Medal

Kezdje el a LiveAgent használatát most!

Próbálja ki mindazt, amit kínálunk egy 14 napos ingyenes próbaverzióval

 • ✓Nincs beállítási díj    
 • ✓ Ügyfélszolgálat 24/7    
 • ✓ Hitelkártya nem szükséges    
 • ✓ Bármikor lemondhatja

Okok, amelyek miatt érdemes közösségi
ügyfélszolgálati
szoftvert használni

Tudja meg, miért kezdtek el a cégek a közösségi médiát használni az egyik fő ügyfélszolgálati csatornájukként.

Smiley face icon

Hiányzik az összkép

Nem tudja, miről szólt az előző beszélgetése egy ügyféllel, mert az egy másik csatornán zajlott? A LiveAgent nyomon követi ezt.

Clock icon

Értékes időt veszt

Gyakran váltogat a különböző típusú szoftverek között? Hagyja, hogy a LiveAgent elvégezze Ön helyett a munkát.

Web icon

Nehéz kezelni

Több profilt kezel a különböző közösségi hálózatokon? A LiveAgent segítségével mindezt egyetlen irányítópultról kezelheti.

Mit mondanak a számok a közösségi média támogatásáról?

Vessen egy pillantást a közösségi média ügyfélszolgálatával kapcsolatos legfontosabb statisztikákra, és derítse ki, miért érdemes a közösségi médiát ügyfélszolgálatra használni.

Közösségi jelenlét

A közösségi média ügyfélszolgálata egyre inkább elengedhetetlen az üzleti világban. Érje el meglévő és potenciális vásárlóit közösségi oldalaival. Adjon vásárlási tanácsokat és közösségi ügyfélszolgálatot a közönségének.

 • Növelje közösségi média jelenlétét, és gyorsabban válaszoljon
 • A jegykezelés leegyszerűsíti a közösségi kommunikációt
Chart

az ügyfelek 63%-a

közösségi média szolgáltatást vár el

A közösségi média elengedhetetlenné vált az ügyfélszolgálathoz. Fokozza jelenlétét a közösségi médiában, és legyen ott a közönség számára.

Ügyfél elégedettség

A kutatások azt mutatják, hogy az ügyfelek panaszainak és kéréseinek a közösségi médián keresztül történő kezelése magas elégedettségi rátával rendelkezik. Növelje az ügyfelek elégedettségét a LiveAgent segítségével, és javítsa az ügyfélszolgálati játékot.

 • Növelje az ügyfelek elégedettségét a közösségi médiával
 • A rendszeres válaszokkal és tevékenységgel haladja meg az elvárásokat
Chart

70%

elégedettségi arány

Az ügyfelek nagy százaléka elégedett azzal, ahogy problémáikat a közösségi médián keresztül megoldják. Ne spóroljon a minőségi közösségi ügyfélszolgálaton, és még ma javítsa azt.

Hozzon létre hűséget

A LiveAgent közösségi média megoldásként sokkal gyorsabban kezelheti az ügyfelekkel folytatott interakciókat. Gyorsan válaszoljon, és következetesen adjon éleslátó tanácsokat és válaszokat közösségi csatornáin keresztül.

 • Növelje az ügyfelek lojalitását jó szolgáltatással
 • Adjon következetes válaszokat és ügyfélszolgálatot
Chart

Az ügyfelek 79%-a

24 órán belül választ vár

Szerezze meg a legjobb eredményeket az ügyfél-elégedettségi felméréseken, és biztosítson gyors ügyfélszolgálati tevékenységet a közösségi médiában.

Takarítson meg többet a közösségi média támogatási eszközeivel

Keressen egy közösségi média támogató szoftvert, amely a legjobb értéket nyújtja, és megtakarítja a költségvetését. Kezdje el az összehasonlítást, és keresse meg a megfelelő funkciókat a megfelelő áron.

Értékelések

Szerezze be a LiveAgentet
és csatlakozzon a 7000 elégedett ügyfélhez

 • Roman Bosch
  Örömünkre szolgál egy olyan kiváló oldalt használni, ami tökéletesíti ügyfélszolgálatunkat.
  Roman Bosch Partly
 • Christine Preusler
  A LiveAgent képessé teszi ügynökeinket, hogy jobb, gyorsabb, és még pontosabb támogatást nyújtsanak.
  Christine Preusler HostingAdvice
 • Karl Dieterich
  A LiveAgent segített 2 nagyon fontos célunkat elérni: növelni a vásárlói elégedettséget, és az értékesítést.
  Karl Dieterich Covomo
 • Hendrik Henze
  Augusztus óta használjuk a LiveAgentet, és nagyon elégedettek vagyunk vele.
  Hendrik Henze HEWO Internetmarketing
 • Razvan Sava
  Mióta a LiveAgentet használjuk, válaszadási időnk 60%-kal emelkedett.
  Razvan Sava Webmaster Deals
 • Taras Baca
  Az első hónapban fizetői ügyfél átalakítási rátánk 325%-kal emelkedett, azután, hogy felállítottuk, és aktívan el kezdtük használni a LiveAgentet.
  Taras Baca XperienceHR
 • Andrej Ftomin
  Meg kell, hogy mondjam, ennyire professzionális ügyfél megközelítést előtte soha nem láttam.
  Andrej Ftomin TAZAR Group
 • Matt Janaway
  A LiveAgent live chat megoldását találjuk messze a legjobbnak.
  Matt Janaway The Workplace Depot
 • Viviane Carter
  Minden e-kereskedelem weboldalunkon a LiveAgentet használjuk. Az eszközt könnyű használni, és növeli a hatékonyságot.
  Viviane Carter CSI Products
 • Christian Lange
  A LiveAgenttel képesek vagyunk ügyfeleinket támogatni, bárhol is legyenek.
  Christian Lange Lucky-Bike
 • Jens Malmqvist
  Bárkinek tudom ajánlani a LiveAgentet, aki szeretné ügyfélszolgálatát jobbá, és hatékonyabbá tenni.
  Jens Malmqvist Projure
 • Catana Alexandru
  Biztos vagyok benne, hogy a nap 90%-át emailek átnézésével töltenénk, ha nem használnánk a LiveAgentet.
  Catana Alexandru Websignal
 • Jan Wienk
  A LiveAgent segítségével elégedetté tehetjük ügyfeleinket a hatékonyabb támogatással, ami magasabb megtérülési rátát eredményez.
  Jan Wienk All British Casino
 • Allan Bjerkan
  A LiveAgent megbízható, kedvező árú, és egyszerűen csak kiváló választás minden gyors-tempójú online vállalkozásnak!
  Allan Bjerkan Norske Automaten
 • Sissy Böttcher
  Azért szeretjük, mert egyszerű használni, és remek funkciókat kínál, például a rendkívül hasznos riport alkalmazásokat.
  Sissy Böttcher Study Portals
 • Peter Koning
  Annyira szeretjük a LiveAgentet - megkönnyíti ügyfeleink támogatását.
  Peter Koning TypoAssassin
 • Aranzazu F
  Ügyfeleinknek a legjobb támogatást szeretjük nyújtani. Ezért választottuk a LiveAgentet.
  Aranzazu F Factorchic
 • Rick Nuske
  A felállítástól a meglévő szolgáltatás nyújtásig, és minden, ami a kettő között van, a LiveAgent csapata folyamatosan lenyűgöz.
  Rick Nuske MyFutureBusiness
 • Vojtech Kelecsenyi
  A LiveAgenttel értékes percek ezreit spóroljuk meg nap, mint nap, azzal, hogy az ügyfélszolgálatot átláthatóvá, és rendezetté teszi.
  Vojtech Kelecsenyi 123-Nakup
 • Rafael Kobalyan
  Korlátlan számú ügynök, email, közösségi média, és telefon integráció. Mindez kevesebbért, mint amit az előző szolgáltatónak fizettünk.
  Rafael Kobalyan Betconstruct
 • Martin Drugaj
  2013 óta használjuk a LiveAgentet. El sem tudjuk képzelni, hogy anélkül dolgozzunk.
  Martin Drugaj Atomer
 • Ivan Golubović
  Költséghatékony megoldás, amely magas számú támogatási kérelmek megoldásában segít különböző csatornákon keresztül.
  Ivan Golubović AVMarket
 • Rustem Gimaev
  Az Outlookból érkező e-mailek megválaszolása olyan nehéz volt. A LiveAgent segítségével biztosak vagyunk abban, hogy minden e-mailre időben válaszolunk.
  Rustem Gimaev Antalya Tanácsadó Nyelvi Központ
 • Randy Bryan
  A LiveAgent olyan fantasztikus. Nagyon kevés idő és erőfeszítés mellett néhány perc után simán el tudtam kezdeni használni.
  Randy Bryan tekRESCUE
 • Timothy G. Keys
  Nagyon ajánlom a LiveAgent terméket, nem csak a Kayako alternatívájaként, hanem mert sokkal jobb megoldás hozzáadott értékkel.
  Timothy G. Keys Marietta Corporation
 • Mihaela Teodorescu
  Az ügyfélszolgálati csapat mindig gyorsan és segítőkész megoldásokkal válaszolt.
  Mihaela Teodorescu eFortuna
 • Hilda Andrejkovičová
  Segít kategorizálni a jegyek jellegét és statisztikailag nyomon követheti, hogy ügyfeleinknek mire van leginkább szükségük.
  Hilda Andrejkovičová TrustPay
 • Alexandra Danišová
  Úgy látjuk, hogy a LiveAgent nagyszerű eszköz az ügyfelekkel való kommunikációhoz.
  Alexandra Danišová Nay
 • Samuel Smahel
  A LiveAgent felgyorsította ügyfeleinkkel folytatott kommunikációnkat, és lehetőséget adott arra, hogy velük is csevegjünk.
  Samuel Smahel m:zone
 • David Chandler
  Egyszerűen fogalmazva - a LiveAgent mindenkit lever ezen, vagy még magasabb áron
  David Chandler Volterman

A legjobb ár-érték arány pénzéért

Gondosan kiválasztottuk a funkciókat árterveinkben, így Ön kiválaszthatja a legolcsóbb, a legjobb ár-érték arányú csomagot. Csak azért fizessen, amit használ, anélkül, hogy megtörné a költségvetését.

14 napos próbaverzió
Hitelkártya nem szükséges
és még sok más
$9 hónap

Small business

 • Korlátlan jegyelőzmény
 • 3 email addresses
 • 3 contact forms
 • 1 API key
$29 hónap

Medium business

 • Everything in Small, plus
 • 10 email addresses
 • 3 live chat buttons
 • Departments management
$0 hónap

Ingyenes

 • 7 napos jegytörténet
 • 1 email cím
 • 1 chat gomb
 • 1 contact form

Gyakran Ismételt Kérdések

Ha kérdése van, nálunk megvan a válasz rá. Vessen egy pillantást a helpdesk árkalkulátorral kapcsolatos leggyakoribb kérdésekre.

Mi a közösségi média támogatása?

A közösségi média támogatása az ügyfélszolgálat nyújtását jelenti bármely közösségi média hálózaton keresztül, ahol üzleti fiókok és ügyfelek egyaránt jelen vannak. A leggyakoribb és legnépszerűbb közösségi hálózatok, amelyek ügyfélszolgálatot nyújtanak, a Facebook, a Twitter és az Instagram. Az olyan webhelyeket, mint a Quora vagy a Reddit, gyakran ugyanúgy használják.

Mi az a közösségi média támogató szoftver?

A közösségi médiát támogató szoftver egy olyan ügyfélszolgálati szoftver, amely közvetlenül arra összpontosít, hogy segítse az ügyfélszolgálati ügynököket abban, hogy hatékony szolgáltatást nyújtsanak a közösségi médián keresztül. Az összes üzleti közösségi media fiók egy helyre kerül összegyűjtésre, és jegyek jönnek létre a megjegyzésekhez, tweetekhez, közvetlen üzenetekhez és egyéb közösségi médián keresztüli kommunikációhoz. A kommunikáció hatékonyan elosztható olyan ügynökökhöz, akik gyorsabban tudják kielégíteni az ügyfelek igényeit.

Miért ideális a LiveAgent szoftver a közösségi média támogatásához?

A LiveAgent nagyszerű közösségi media támogatási megoldást kínál Facebook, Twitter, Instagram és Viber funkcióinak köszönhetően. Csatlakoztassa közösségi média fiókjait, és kövesse nyomon mindazt, ami az üzleti oldalakon történik a LiveAgent megbízható jegykezelő rendszerén belül. Minden ügyfél-interakciót biztonságosan tárolunk, rendszerezünk és elosztunk az elérhető ügynökök között.

Miért fontos a közösségi média az ügyfélszolgálat szempontjából?

A közösségi média platformok használata világszerte folyamatosan növekszik, ezért is fontos, hogy a cégek pontosan ott legyenek jelen, ahol ügyfélkörük sok időt tölt. A közösségi média támogatása kényelmes az ügyfelek számára, és lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy kielégítsék igényeiket, ami viszont segít nekik több termék vagy szolgáltatás értékesítésében.

Milyen előnyei vannak a közösségi médiát támogató szoftvereknek?

A fő előnyök a gyorsaság, a hatékonyság és a megbízhatóság. A közösségi médiát támogató szoftverek még kisebb csapatok számára is lehetővé teszik, hogy teljes körű ügyfélszolgálatot nyújtsanak a szervezett kommunikációnak és az átlátható egyszerű használatnak köszönhetően. Az üzleti közösségi media fiókok a megbízható támogatásnak köszönhetően növekedhetnek, amely más szempontok, például az értékesítés teljesítményét is javíthatja.

Mennyibe kerül a közösségi médiát támogató szoftver?

A LiveAgent fizetős csomagja korlátlan számú Facebook-, Messenger-, Instagram- és Viber-fiókot támogat méltányos áron. Emellett hozzáférést kap a legmodernebb jegykezelő rendszerhez, egy megbízható élő chat widgethez, a call center funkcióhoz és a tudásbázissal rendelkező ügyfélportálhoz ügynökenként havi 49 dollárért.

Jó kezekben lesz!

Tudja, hogy mi a közös a Huawei, a BMW, a Yamaha, és az O2-ben? Jól sejtette... a LiveAgent!

Próbálja ki most ingyenesen Nincs szükség bankkártyára

Weboldalunk sütiket használ. A folytatással feltételezzük, hogy engedélyezi a sütik telepítését, ahogy azt a weboldalunk részletezi adatvédelmi és sütikre vonatkozó irányelvek.

×
Foglaljon le velünk egy hívást, és fedezze fel, hogy a LiveAgent milyen előnyöket nyújthat vállalkozása számára.

Több időpontban is elérhetőek vagyunk

Foglaljon le egy demót