Slack

Mi az a Slack?

A Slack egy ingyenes felhőalapú csapat-együttműködési eszköz, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy valós időben cseréljenek szöveges üzeneteket és fájlokat. Alapvetően vállalati üzenetküldőként működik, további funkciókkal, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy üzeneteket keressenek, harmadik féltől származó alkalmazásokat csatlakoztassanak, vagy telefon- és videohívásokat folytassanak.

Hogyan profitálhat a Slack munkahelyi használatából?

A Slack használata nagyon előnyös, mert:

  • Használata csökkenti az e-mailen keresztül beérkező leveleket
  • Szinte azonnali választ kaphat kollégáitól
  • Kollégái összes elérhetőségét egy helyen tekintheti meg
  • Üzeneteket és fájlokat menthet el későbbre
  • Létrehozhat emlékeztetőket az üzenetekről
  • Üzeneteket küldhet saját magának (hogy ne felejtse el az ötleteket vagy a feladatokat)

Hogyan profitálhat a Slack és a LiveAgent összekapcsolásából?

Ha összekapcsolja LiveAgent-fiókját a Slackkel, automatikus értesítéseket kaphat a kijelölt Slack-csatornán belül:

  • A LiveAgenten belül beérkezett minden új jegy
  • Bármely nyitott jegy (valahányszor választ kap az ügyféltől)
  • Minden lezárt jegy
  • Szabályok meghatározása

Így a Slack és a LiveAgent összekapcsolásával értesítéseket kaphat az új jegyekről, vagy a megváltozott jegyállapotokról akkor is, ha nincs nyitva a LiveAgent irányítópultja. A Slack emlékeztetni fogja Önt a kijelölt csatornán, így tudni fogja, hogy ideje megválaszolni néhány ügyfélszolgálati kérdést.

Slack integrációja a LiveAgenttel

A Slack a LiveAgent segítségével hatékony eszközzé válhat. Valós időben cseveghet kollégáival, miközben ügynökbeszélgetéseket, videohívásokat, vagy egyéb ügyfél-interakciókat kezel a LiveAgent alkalmazásból. A Slack közvetlenül beépíthető a LiveAgentbe az egyedi plugin segítségével, ami elérhető a LiveAgent-fiókjában, így nincs szükség semmi extra letöltésre.

Először lépjen be a LiveAgent fiókjába, és lépjen a Konfiguráció> Rendszer> Pluginok menüpontba. Keresse meg a Slack integrációt a pluginok listájában és kattintson az Aktiválás csúszkára.

Aktiválja a Slack integrációt a Live Agent plugin részben
Aktiválja a Slack integrációt a LiveAgentben

Ha végzett, láthatja, hogy az integráció aktív. A Konfiguráció részben görgessen felfelé a rendelkezésre álló kommunikációs csatornákat tartalmazó szakaszig. Kattintson a Slack-re, majd a Hozzáadás a Slack-hez gombra.

Slack csatorna a LiveAgent konfigurációs részében
Slack a LiveAgentben konfiguráció

A Slack-nek hozzáférést kell kapnia bizonyos adatokhoz. Ha beleegyezik az adatokhoz való hozzáférés biztosításába, akkor az integráció beállítása kész.

Slack integrációs lehetőségek a LiveAgentben
Slack integrációs lehetőségek

Ügynökei egyéni értesítéseket is konfigurálhatnak. Kattintson a nevének kezdőbetűjére a LiveAgent alkalmazás jobb felső sarkában, és válassza a profil szerkesztése lehetőséget. Ezután lépjen az Értesítések menüpontra. Külön menüpontot láthat a Slack értesítésekről. Válasszon ki egy Slack felhasználót, és válassza ki, hogy mit szeretne. Ezt követően kattintson a Mentés gombra.

A Slack értesítések lehetőségei a Profil szerkesztése menüpontban
Slack értesítések beállítása

Az egyéni Slack értesítések beállítása a LiveAgentben

A Slack alkalmazás integrációja lehetővé tesz új szabályműveletek létrehozását – Slack üzenet küldését a LiveAgentben. Megadhat annyi Slack értesítési szabályt a saját beállításával és feltételeivel, amennyit csak szeretne. Így beállíthatja a Slack integrációt úgy, hogy a kívánt módon működjön, és értesítéseket kaphat az egyes eseményekről. Ebben rejlik a Slack értesítésünk ereje.

Kövesse ezt az útmutatót az egyedi Slack értesítések készítéséhez. Amikor létrehoz egy szabályt a LiveAgent programban, láthatja a Slack üzenet küldése opciót. Ez azt jelenti, hogy amikor a szabály feltételei teljesülnek, a Slack egyedi értesítést indít. Elküldhető a Slack munkaterületre, vagy az adott munkaterületen belül egy adott felhasználónak.

Vegyünk egy példát a Slack értesítés beállítására – Küldjön Slack értesítést, amikor címkét adnak a jegyhez. A címkék különféle felhasználási lehetőségeket kínálhatnak, és testre szabhatók. Például létrehozhat egy “Sürgős” címkét a jegyekhez, amelyet elsőbbségként kell megoldani a többi jeggyel szemben.

A LiveAgent Konfiguráció > Slack menüpontban kattintson a ceruza ikonra a Jegy hozzá van rendelve egy ügynökhöz mellett. Ezzel megnyílik egy új ablakszerkesztő ablak.

Egyéni Slack értesítések szerkesztési ablaka a LiveAgentben
Slack értesítések szerkesztési ablak

Itt létrehozhatja egyéni értesítését az alábbi ablakban elérhető útmutató követésével. Ebben a példában a szabály-aktiválási jegy címkéinek megváltoztatását használjuk, és meghatároztuk, hogy az aktiváló aktiválódjon, amikor a “Sürgős” címkét hozzáadják egy jegyhez egy adott osztályon. A szabály szerint a Slack üzenetet kell, hogy küldjön egy adott felhasználónak a Slack alkalmazásban.

Elküldhetjük a jegy azonosítóját, a létrehozás dátumát és a címkét hozzáadó ügynök nevét is.

Íme egy példa egy ilyen üzenetre és kódsorra. Készítsen saját példát, vagy másolja az alábbi példát, ha értesítést szeretne hozzáadni bizonyos címkékhez. Csak győződjön meg arról, hogy a megfelelő címke nevet használta. Kattintson a Mentés gombra, ha kész.

Ticket *<{$agentConversationUrl}|{$conv_code}>* created on {$conv_datecreated} from {$initiator_firstname}{$initiator_lastname} under department {$conv_departmentName} was marked as *Urgent*
Egyéni Slack értesítés beállítása, amikor Sürgős címkét ad hozzá egy jegyhez
Slack értesítések beállítása

Szóval, amikor hozzáadjuk a “Sürgős” címkét egy jegyhez a LiveAgentben, egy értesítés azonnal értesít minket erről a Slackben.

Jegy nézet Sürgős címkével
Sürgős címke a jegyben
Slack értesítés egy új sürgős címkéről a LiveAgentben
A Slack rögtön utána küldött nekünk értesítést

Hogyan integráljuk a Slacket a LiveAgenthez a Zapieren keresztül

Ha szeretné összekapcsolni a Slacket a LiveAgenttel a Zapier-integráción keresztül, kövesse ezt az egyszerű folyamatot. A Zapier megkönnyíti a két szoftver között működő konkrét események beállítását. Ezeket nevezzük kiváltóknak és cselekvéseknek. Az egyik integrált szoftverben beállíthat egy adott kiváltót, amely a másikban műveletet okoz.

Zapier oldal a LiveAgent és a Slack integrációhoz
LiveAgent + Slack Zapier oldal

A folyamat egyszerű, percek alatt elvégezhető, és nincs szükség kódolási tapasztalatokra. Először be kell jelentkeznie Zapier-fiókjába. Ha nincs Zapier-fiókja, ezen a linken létrehozhat egyet. Ha végzett, lépjen a LiveAgent és Slack integrációk oldalára a Zapieren.

Görgessen lefelé, amíg meg nem jelenik a LiveAgent + Slack Csatlakoztatása Percek alatt címsor. Ez az a rész, ahol kiválaszthatja a kívánt műveletet és a kiváltót.

LiveAgent + Slack kiváltó és műveletválasztás a Zapieren
Esemény kiváltó és Művelet kiválasztása

Mint korábban említettük, ezzel a Zapier-integrációval kiválaszthatja az igényeinek megfelelő esemény kiváltókat és műveleteket, ezért gondolja át, mit szeretne tenni az integrációval, és válasszon. Ennek az útmutatónak a bemutatásaként a Slack kiváltónak az Új Megemlítést és a LiveAgent Beszélgetés Létrehozása műveletet választottuk. Ha elkészült, kattintson a kék gombra LiveAgent + Slack Csatlakoztatása.

Slack kiváltó Új Megemlítés és LiveAgent művelet Hozzon létre beszélgetést a Zapieren
Az új megemlítés a Slackben új beszélgetést hoz létre a LiveAgentben

A következő szakasz megköveteli az egyéni Slack-kiváltó beállítását. A mi esetünkben be kell állítanunk egy Felhasználói Nevet, Kiemelni egy Szót és Kiváltani a Bot Üzeneteket.

A Felhasználónév mezőt üresen hagytuk, mert nem azt szeretnénk, hogy az esemény kiváltónkat egy adott felhasználóhoz kössük, hanem sokkal inkább a Slackben szereplő összes felhasználóhoz. Kiemelt Szóként a „probléma” kifejezést választottuk, a bot üzenetekhez pedig a Nem-et választottuk. Most, amikor a „probléma” szó megjelenik bármelyik Slack csatornánkban vagy a Slack üzenetünkben, akkor automatikusan jegyet kapunk a LiveAgentben.

A Slack kiváltó beállításának bemutatása a Zapieren
Slack kiváltó beállítása

Ha végzett, győződjön meg arról, hogy tesztelte-e az aktiválási szabályt, hogy megfelelően működik-e. Ez a teszt kihagyható, de azért javasoljuk, hogy a folyamat későbbi részében megelőzze a problémákat.

A Slack kiváltó sikeres tesztje
Sikeres teszt

Ha elkészült, már csak a LiveAgent művelet beállítása szükséges. Abban az esetben, ha még jobban meg akar határozni egy műveletet, ne felejtse el kitölteni a nem kötelező mezőket is. Ellenkező esetben töltse ki csak a kötelező mezőket, például az e-mail címet és az üzenet tárgyát.

A LiveAgent művelet beállításának bemutatója a Zapieren
A LiveAgent művelet beállítása

Ha végzett, tegyen egy utolsó tesztet, hogy lássa, hogy az integráció a kívánt módon működik-e. Ha bármilyen problémába ütközik, a Zapier automatikusan egy praktikus hibaelhárítási útmutatót ajánl Önnek.

A LiveAgent és a Slack integrációjának sikeres tesztelése a Zapieren
Utolsó sikeres teszt

Kész van. Most élőben kipróbálhatja a Zapier-integrációt. Teszt üzenetet küldtünk a Slack alkalmazás csevegési csatornánkba.

Teszt üzenet a Slackben
Teszt üzenet

Ez kiváltotta a LiveAgent működését, és jegyet kaptunk a Slack támogatási csatornánk új problémájáról.

Egy jegy, amelyet a LiveAgentnek küldtek, miután egy kulcsszó megjelent a Slackben
A LiveAgent megkapta az üzenetet


Frequently asked questions

Hogyan tudja kihasználni a Slack integrációt?

Egyszerű szavakkal, az integráció lehetővé teszi, hogy értesítést kapjon minden alkalommal, amikor új jegyet kap, vagy amikor az ügyfél jegye lezárul vagy megnyílik.  

Hogyan lehet integrálni a Slack-et a LiveAgenttel?

Az első lépés a LiveAgent irányítópultról a Konfigurációk elemre navigálás. Ezt követően keresse meg a Slack elemet, és kattintson a Slack hozzáadása gombra. Csatlakozzon és azonnal használhatja. 

Vissza az integrációkhoz Hozzon létre INGYENES fiókot
Az ügyfelek támogatásának leggyorsabb módja az élő csevegés. Az élő chat eszköz valós idejű ügyfélszolgálatot biztosít.

Chat eszköz

Az ügyfelek támogatásának leggyorsabb módja az élő csevegés. Az élő chat eszköz valós idejű ügyfélszolgálatot biztosít.

A webes chaszobák vagy chat csatornák feltételek amik egy virtuális helyet definiálnak az online kommunikációra a felhasználók között gyakori témában.

Webes chatszoba

A webes csevegés előnyei közé tartozik a költségcsökkentés, a megnövekedett értékesítés és a vásárlói problémák gyors megértése. A LiveAgent kínál élő chat- és ügyfélszolgálati megoldásokat a témában, amelyek előnyt jelenthetnek az üzlet számára a versennyel szemben. A cikk további információkat is tartalmaz a szoftverrel kapcsolatban, beleértve az árazást és a funkciókat.

Röviden: a webes ügyfélszolgálat, a WHD egy olyan technológia, amely a help desk - jegykezelés kezelését biztosítja. Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megkönnyítsék ügyfélszolgálatuk kezelését

Webes helpdesk

A Quality Unit által kifejlesztett LiveAgent olyan ügyfélszolgálati szoftver, amely tartalmazza az összes szükséges eszközt egy hatékony kiszolgáláshoz. A szoftver könnyen telepíthető és használható, többféle funkciót kínál, többek között VoIP telefonrendszereket, Önkiszolgáló szoftvereket, bejövő call center szoftvereket, panaszkezelési rendszereket és ügyfélportál szoftvereket. A cég díjakat és tanúsítványokat is nyert, partnerekkel dolgozik együtt és lehetőség van a partnerprogramban való részvételre is. A LiveAgent blogot üzemeltet, ahol a felhasználók gyakran tesznek fel kérdéseket és kapnak válaszokat. A felhasználók feliratkozhatnak a cég hírlevelére is, hogy tájékozódhassanak az újdonságokról és kedvezményekről.

A belső chat lehetővé teszi, hogy kollégáival egy harmadik fél applikációja nélkül beszélgessen. Azonnali üzenetet és mellékleteket küldhet.

Belső beszélgetés

Az ügyfélszolgálati szoftver vállalati profilok megszervezésére és az ügyfélélmény javítására szolgál. A LiveAgent különböző alternatívákat kínál, például az élő chat funkciókat és az AI-alapú chatbotokat. Használatával a cégek hozzáférhetnek az ügyfelek viselkedésfigyeléséhez és az üzleti bizalom építéséhez. A szolgáltatások közé tartoznak a telefonos és az élő csevegés, valamint a közösségi média. A próbaidőszak ingyenes.

Weboldalunk sütiket használ. A folytatással feltételezzük, hogy engedélyezi a sütik telepítését, ahogy azt a weboldalunk részletezi adatvédelmi és sütikre vonatkozó irányelvek.

×
Foglaljon le velünk egy hívást, és fedezze fel, hogy a LiveAgent milyen előnyöket nyújthat vállalkozása számára.

Több időpontban is elérhetőek vagyunk

Foglaljon le egy demót