Ügyfélszolgálat szoftver

Nyűgözze le ügyfeleit, és növelje elégedettségüket.
 • ✓ Nincs beállítási díj   
 • ✓ Ügyfélszolgálat 24/7    
 • ✓ Nincs szükség bankkártyára    
 • ✓ Bármikor lemondhatja
Fejléc animáció
Helpdesk szoftver

Az ügyfélszolgálati szoftver a kivételes ügyfélélmény kulcsfontosságú összetevője. A megfelelő szoftver megtalálása azonban kihívást jelent, mivel a legtöbb szolgáltató hasonló szolgáltatásokat kínál, és ígéretet tesz arra, hogy segít elérni ugyanazokat a célokat. Annak érdekében, hogy segítsünk kiválasztani a legjobb szoftvert vállalkozása, piaci rése és iparága számára, összeállítottuk a 2022-es év legjobb ügyfélszolgálati megoldásainak listáját. Összehasonlítjuk az egyes szoftverek szolgáltatási listáját, árait és a független szoftverértékelésből származó vásárlói értékeléseket.

Mi az az ügyfélszolgálati szoftver?

Az ügyfélszolgálati szoftver olyan szoftver, amely egyszerűsíti az ügyfelekkel folytatott kommunikációt a különböző csatornákon keresztül. Minden szoftver eltérő módon kezeli a bejövő ügyfélüzeneteket. A legtöbb szoftver azonban a különböző kommunikációs csatornákról érkező üzeneteket jegyekké alakítja át, és egy megosztott, központi postafiókban tárolja.

Az ügyfélszolgálati szoftvert általában ügyfélszolgálati célokra használják; ugyanakkor egy szervezeten belüli értékesítési, számviteli, informatikai vagy marketing csapatok is használhatják. Amellett, hogy a rendszer hasznos a hagyományos vállalkozások számára, a non-profit szervezetek, kormányzati szervek és oktatási intézmények számára is hasznos lehet.

Hogyan működik az ügyfélszolgálati szoftver?

Az ügyfélszolgálati szoftverek csatlakoznak a mindennapi ügyfélkommunikációs csatornákhoz, beleértve az e-mailt, a telefont, az élő chat-et, a közösségi média integrációt, az üzenetküldő alkalmazásokat és még az ügyfélszolgálati portálokat is.

Amikor egy ügyfél felveszi a kapcsolatot az Ön vállalkozásával ezen csatornák bármelyikén, a rendszer automatikusan létrehoz egy jegyet. Például, ha az ügyfél valós idejű csatornát használ, például telefont vagy élő csevegést, a rendszer automatikusan csengetni kezd, hogy figyelmeztesse az online támogatási ügynököket. Miután az ügyintéző felveszi a hívást vagy csevegést, az ügynök és az ügyfél valós időben kezdheti meg a kommunikációt.

Tegyük fel azonban, hogy az ügyfél egy csatornát, például e-mailt, közösségi médiát vagy üzenetküldő alkalmazást használ a céggel való kapcsolatfelvételre. Ebben az esetben a rendszer egyszerűen létrehoz egy jegyet és előre meghatározott kritériumok alapján hozzárendeli egy adott osztályhoz/ügynökhöz.

Azok a vállalkozások és szervezetek, amelyek nem alkalmazzák ezt a technológiát, gyakran tapasztalják az ügyfelek elégedetlenségét és lemorzsolódását, mert sok ügyfélüzenet elveszik, vagy nem kap elég gyorsan választ.

Egy ilyen rendszer lehetővé teszi bármely vállalkozás vagy szervezet számára, hogy javítsa ügyfélkommunikációs folyamatait, mivel az összes üzenet egy helyen történő tárolásával kiküszöböli az eszközök és fiókok felügyeletét. Ennek eredményeként időt takarít meg, valamint növeli a termelékenységet és a reakcióidőt, ami hozzájárul a nagyobb vásárlói elégedettséghez.

Az ügyfélszolgálati rendszer összetevői

E-mail

Az ügyfélszolgálati szoftver könnyen lecserélheti a webes levelezőprogramot vagy a levelezőprogramokat, például a Gmailt, az Outlookot és a Mail-t. Több funkcionalitást és rugalmasságot kínál, és messze túlmutat az e-mailek küldésén és fogadásán.

Az ügyfélszolgálati szoftver fejlett együttműködési és e-mail készségeken alapuló útválasztási lehetőségeket, testreszabható e-mail sablonokat, teljes ügyfélprofilokat, ügyfélszegmentálási lehetőségeket és SLA-figyelést biztosít. Tartalmaz továbbá ügynök-keresztezésének észlelési funkciókat, amelyek biztosítják, hogy az ügynökök ne vesztegessék az idejüket ugyanazon a jegyeken dolgozva, vagy ne töröljék egymás munkáját.

Továbbítsa az e-maileket a LiveAgent ügyfélszolgálati szoftverébe
Továbbítsa az e-maileket a LiveAgentjébe

Élő chat

Az élő chat az online ügyfelek 42%-ának preferált kommunikációs csatornája, mivel problémamentes és könnyen elérhető. Ahelyett, hogy az Ön elérhetőségi adatait keresnék, ügyfelei egy gombnyomással gyorsan kapcsolatba léphetnek Önnel a webhelyén.

Az élő csevegés egy nagyszerű proaktív ügyfélszolgálati eszköz a valós idejű problémák megoldására, amelyekkel az ügyfelek a webhely böngészése vagy a kijelentkezés során szembesülhetnek.

Valós idejű chat funkció a LiveAgent ügyfélszolgálati szoftverben

Call center

A kiváló ügyfélszolgálati szoftvernek tartalmaznia kell a call center képességeit, mert rugalmasságot és jelentős megtakarítást biztosít. Például ahelyett, hogy pénzt költene hardverre és nemzetközi hívási percekre, világszerte támogatást nyújthat megfizethető áron.

Annak ellenére, hogy sok fogyasztó a digitális csatornákat részesíti előnyben, a hívás továbbra is a legjobb megoldás a gyors megoldást igénylő problémákra. A támogatási képviselővel való beszélgetés biztosíthatja, hogy mindkét fél megértse egymást, és ne legyenek félreértések.

Csatlakoztassa VoIP-szolgáltatóját a LiveAgent szolgáltatáshoz az ügyfélszolgálati szoftverben

Közösségi média

Az olyan digitális bennszülöttek, mint a Z generáció, a közösségi média kommunikációját részesítik előnyben, mert ez egy mindig elérhető csatorna. Más fogyasztói csoportok végső megoldásként fordulnak a közösségi csatornákhoz, mégpedig azután, hogy nem sikerült elérniük a cég támogatási osztályát, és kimerítették az összes többi lehetőséget.

Fontos megjegyezni, hogy nem minden vállalkozásnak kell minden platformon jelen lennie. A legtöbb fogyasztó azonban elvárja a legtöbb cégtől, szervezettől és oktatási intézménytől, hogy legyen aktív Facebook, Instagram és Twitter oldala, ahol ügyfélszolgálatért fordulhat.

Csatlakoztassa a Facebookot a LiveAgent ügyfélszolgálati szoftverrel

Üzenetküldő alkalmazások

Az olyan üzenetküldő alkalmazások, mint a Messenger, a Viber, a WhatsApp, a LINE és a Signal, egyre népszerűbbek az ügyfélszolgálatban, mert egyszerű módot kínálnak a vállalkozásokkal való kommunikációra. Ezenkívül az ügyfelek ismerik ezeket az alkalmazásokat, mivel a barátokkal és a családdal való kommunikációra használják őket, így a cégekkel való kapcsolatfelvétel rendkívül kényelmes.

Ezen túlmenően az üzenetküldő alkalmazások nem követelik meg a felhasználóktól, hogy várakozzanak, vagy aktívan vegyenek részt az ügyfelekkel folytatott beszélgetésben. Ehelyett az ügyfelek a maguk idejében válaszolhatnak, és továbbra is viszonylag gyors választ kapnak kérdéseikre.

A csevegőablak dokkolási funkciója a LiveAgent legjobb ügyfélszolgálati szoftverében

Önkiszolgáló

A modern ügyfél nem akarja vesztegetni az idejét az ügyfélszolgálattal való kapcsolatfelvételre. Ehelyett önállóan keresnek választ az ügyfelek kérdéseire úgy, hogy megkeresik a webhelyen a GYIK-et, az ellenőrzött közösségi fórumokat vagy bármilyen kapcsolódó forrást.

Egy dedikált tudástárral, amely felvázolja az alapvető folyamatokat, irányelveket vagy útmutatásokat, jelentősen csökkentheti a jegyek mennyiségét, és némi nyomást levehet alkalmazottairól.

Tudásbázis testreszabása a LiveAgent ügyfélszolgálati szoftverben

Miért használjon ügyfélszolgálati szoftvermegoldásokat a vállalkozásában?

Az ügyfélszolgálati szoftvermegoldások használata számtalan módon előnyös lehet vállalkozása számára. Rengeteg felhasználási esetet tudunk felvázolni – a kosárelhagyás csökkenésétől a vásárlói elégedettség, a bevétel és a hűség növeléséig.

Az oka annak, hogy sok mindent megtehet ezzel az ügyfélszolgálati eszközzel, az az, hogy sokoldalú. Használhatják egyetemek, egészségügyi szolgáltatók, pénzintézetek, e-kereskedelmi vállalkozások, SaaS startupok és minden, ami a kettő között van, különböző célok elérése érdekében. Ezen túlmenően a megoldás teljes mértékben testreszabható, méretezhető és adaptálható, így álmai valóra váltásához csak az ügyfélszolgálati megoldás megfelelő beállításának és a benne rejlő lehetőségek teljes kihasználásának a kérdése.

Az ügyfélkapcsolatok erősítése

Az ügyfélkapcsolatok megerősítésének legjobb módja, ha kapcsolatba lép ügyfélbázisával és személyre szabott szolgáltatást nyújt. A help desk szoftvermegoldás tökéletes eszköz az ügyfelekkel való kapcsolattartáshoz, mivel az egész folyamatot leegyszerűsíti és problémamentessé teszi. Például nem kell tweeteket vagy megjegyzéseket keresnie az értesítésekben, hogy bekapcsolódjon az ügyfelek beszélgetéseibe. Ehelyett egyszerűen válaszoljon minden üzenetre menet közben, közvetlenül az ügyfélszolgálati kezelőszoftverből, az ügyféltörténettel.

Ami a személyre szabást illeti, az ügyfélszolgálati szoftver segíthet Önnek, mert az üzeneteik mellett az ügyfelek lényeges adatait is tárolja. Azáltal, hogy az összes kontextuális információt egyetlen irányítópultban egyesíti, egyszerűen nyújthat gyors, hozzáértő és személyre szabott szolgáltatást, és erősítheti meg az ügyfelekkel fennálló kapcsolatokat.

Az ügyfelek problémáinak gyorsabb megoldása

Az automatikus jegytovábbításnak köszönhetően az ügyfelektől érkező üzenetek mindig automatikusan hozzá lesznek rendelve egy ügyfélszolgálati ügynökhöz, aki a legjobban képes válaszolni rájuk. A leállások megszüntetésével és a felelősségérzet megteremtésével közel 23%-kal javíthatja a válaszidőt.

Ezen túlmenően, ha ügyfelei számára valós idejű támogatási lehetőségeket, például élő csevegést biztosít, több ügyfelet segíthet, és több problémát is gyorsabban megoldhat.

Drámaian növeli az ügyfelek elégedettségét és lojalitását

A hűséges ügyfelek megszerzése és az ügyfelek elégedettségének javítása könnyű. A többcsatornás ügyfélszolgálati szoftverrel proaktív módon megoldhatja az ügyfelek problémáit. Például a proaktív csevegési meghívók hasznosak lehetnek, ha a webhely vásárlói készen állnak a kijelentkezésre, de segítségre van szükségük a folyamat során. Ezen túlmenően a help desk-megoldás segíthet meghatározni, hogy mikor van itt a megfelelő idő a kapcsolatfelvételre, a valós idejű megfigyelő eszközök alapján, amelyek megmutatják, hogy potenciális ügyfelei mely oldalakat böngészik és mennyi ideig.

Csökkentse a válaszidőt önkiszolgálással

A legtöbb ügyfél önállóan szeretné megoldani problémáit anélkül, hogy kapcsolatba lépne az ügyfélszolgálattal. Ha meglévő és potenciális ügyfeleit önkiszolgáló központtal látja el, amely olyan forrásokat tartalmaz, mint például útmutatók, GYIK, sőt közösségi fórumok, csökkentheti a válaszidőt és javíthatja az ügyfélszolgálati élményt. Amikor az ügyfelek önállóan találják meg a választ gyakori kérdéseikre, nem lesz okuk arra, hogy kapcsolatba lépjenek Önnel, vagy várjanak a munkatársai válaszára.

A támogató ügynök termelékenységének javítása

Az olyan ügyfélszolgálati szoftvereszköz, mint a gamifikáció, növelheti az alkalmazottak termelékenységét azáltal, hogy játékot visz a munkahelyre. Az ügynökök új rekordokat dönthetnek meg, jelvényeket kaphatnak, és szintet léphetnek fel, növelve a termelékenységet és elősegítve az egészséges versenyt a csapatok és az egyének között.

Használja ki az ügyfélszolgálat automatizálását

Az ügyfelek problémáinak megolda nap mint nap kihívást jelenthet, és az ügyfélszolgálati ügynök kiégéséhez vezethet. Az ügyfélszolgálati nyomkövető szoftver azonban olyan funkciókat tartalmaz, amelyek megkönnyíthetik és termelékenyebbé tehetik ügynöke életét. Például az automatizálás biztosítja, hogy ügynökei összetett ügyfélproblémákra összpontosíthassanak ahelyett, hogy olyan hétköznapi, ismétlődő feladatokra összpontosítanának, mint a jegyek állapotának megváltoztatása vagy a megválaszolatlan e-mailek követése.

Hogyan válasszuk ki a legjobb ügyfélszolgálati szoftvert?

Bár egy szoftver lehet a legjobb választás egy vállalat számára, lehet, hogy nem megfelelő egy másik vállalat számára. Fontos felismerni, hogy minden vállalkozásnak más-más igényei vannak, és más-más célt akar elérni. Például míg az egyik vállalat megelégszik az egyszerű csevegőszoftverrel, másoknak olyan komplex megoldásra van szükségük, amely támogatja a többcsatornás kommunikációt az ügyfelekkel.

Mielőtt kiválasztaná az ügyfélszolgálati szoftvert, vagy akár rákeresne, meg kell értenie céljait és követelményeit. Gondolja át, mit szeretne elérni a szoftverrel, és vegye figyelembe a költségvetését is. Előfordulhat, hogy a tökéletes minden egyben megoldás pénzügyileg elérhetetlen. Miután feljegyezte a szoftverrel kapcsolatos elvárásait, és beállította a költségvetést, megkezdheti a lehetőségek feltárását.

Annak érdekében, hogy a legtöbbet hozza ki az ügyfélszolgálati szoftverből, javasoljuk, hogy keressen olyan rendszert, amely a legtöbb, ha nem az összes szolgáltatást tartalmazza.

Stand out from your competitors with a strong customer service culture​

Az ügyfélszolgálati szoftver főbb jellemzői

Egyszerűsített jegyrendszer

Győződjön meg arról, hogy az ügyfélszolgálati szoftverrel csatlakozni kívánt csatornák támogatottak. Ha például telefonhívásokat szeretne kezdeményezni és fogadni az ügyfélszolgálati szoftverrel, győződjön meg arról, hogy az tartalmaz egy beépített vegyes telefonközpontot.

Támogatott csatornák

Ha támogatni szeretné ügyfeleit az olyan üzenetküldő alkalmazásokban, mint a Facebook Messenger vagy a WhatsApp, gondoskodjon arról, hogy a szoftver funkcionális közösségimédia csatorna integrációt biztosítson velük.

Beépített CRM

Ne elégedjen meg olyan típusú ügyfélszolgálati szoftverrel, amely nem kínál beépített CRM-et. Hozzá kell férnie az ügyféladatokhoz a help desk rendszeren belül, így nem kell időt vesztegetnie a különböző alkalmazásokból való be- és kijelentkezéssel, hogy hozzáértő szolgáltatást nyújtson.

CRM képernyő a LiveAgent legjobb ügyfélszolgálati szoftverétől

Automatizált elosztás

Az automatizált jegyelosztás biztosítja, hogy a beérkező jegyek mindig a legmegfelelőbb osztályhoz és ügynökhöz kerüljenek. Azt is biztosítja, hogy a jegyek soha ne ragadjanak be/várják a választ anélkül, hogy bárki felelősséget vállalna értük.

Automatizálás és szabályok

Az automatizálási szabályok javíthatják az ügyfélszolgálati munkafolyamatokat és az ügyfelekkel való interakciót. Például bizonyos folyamatok és műveletek automatizálásával, mint például a nyomon követési e-mailek küldése, az ügyfélszolgálati munkatársak időt és pénzt takaríthatnak meg. A megspórolt időt összetettebb ügyfélkérdések kezelésére fordíthatjuk, a pénzt pedig jobb ügynökképzésre vagy értékesítési/marketing kampányokba pumpálhatjuk.

Integrációk

Győződjön meg arról, hogy a választott rendszer aktív integrációval rendelkezik azokkal az eszközökkel, amelyeket naponta szeretne használni. Az ügyfélszolgálati szoftver lényege, hogy javítsa a termelékenységet és minimalizálja a használt külső eszközök számát. Ha integrálja ügyfélszolgálatát harmadik féltől származó alkalmazásokkal, például a Shopify-val, közvetlenül az ügyfélszolgálati szoftverében tekintheti meg ügyfelei rendeléseit/visszatérítéseit.

A LiveAgent ügyfélszolgálati szoftver beépülő moduljainak listája

Jelentés és játékmód

A pontos adatokhoz való hozzáférés minden vállalkozás számára segíthet értékesítési, marketing- és támogatási folyamatainak javításában. Ha például a rendszer jelentései azt jelzik, hogy magas a híváselhagyási aránya ebédidőben, ez azt jelentheti, hogy több hívástámogató ügynököt kell hozzáadnia ehhez a műszakhoz, mivel ez az egyik csúcsidő, és az ügyfelek túl sokáig várnak.

Másrészt a gamifikáció elősegítheti az egészséges versenyképességet az ügyfélszolgálati csapat és az ügyfélszolgálati ügynökök között. Azáltal, hogy jutalomjelvényeket és szinteket kapnak, támogatói motivációt érezhetnek a jobb teljesítményre. A termelékenység javulása befolyásolja, hogy hány jegyet oldanak meg és milyen gyorsan, amivel pénzt takaríthat meg, és egyúttal javíthatja az ügyfelek elégedettségét.

Jelentéskészítési irányítópult a LiveAgent legjobb ügyfélszolgálati szoftverében

Design your own templates

LiveAgent gives you the power to design your own customer email templates, thus helping you to improve the customer service. Curious about all the opportunities?

Kulcsfontosságú tényezők az ügyfélszolgálati szoftver eszközkészletének kiválasztásakor

Ár

Fontolja meg a költségvetését és azt, hogy mennyit hajlandó költeni. Felhívjuk figyelmét, hogy a legnépszerűbb ügyfélszolgálati szoftvermegoldások meglehetősen drágák lehetnek. Ahelyett, hogy prémium árat fizetne egy mainstream márkáért, vagy egyszerűen úgy döntene, hogy egy ügyfélszolgálati szoftver egyszerűen túl drága, miért ne fontolgatna alternatív megoldásokat? Számos alternatív ügyfélszolgálati rendszer ingyenes csomagokat és gyakran még több funkciót kínál, mint népszerű versenytársaik.

Támogatás

Vizsgálja meg, hogy az Ön által választott szoftver ingyenes, egész évben használható, többnyelvű, 24 órás szolgáltatást kínál-e. Ezenkívül tekintse meg a vendor önkiszolgáló lehetőségeit, és ha egy lépéssel tovább szeretne lépni, próbálja meg felvenni velük a kapcsolatot élő chaten vagy e-mailben, hogy megtudja, mennyi időbe telik, amíg válaszolnak a kérdésére. Ha első kézből teszteli a reakciókészségüket, elég jó elképzelése lesz arról, hogy milyen lesz a szolgáltatásuk, ha Ön fizető ügyfél lesz.

A LiveAgent ügyfélszolgálati szoftver csevegőmodulja

Biztosított kapcsolatfelvételi lehetőségek

Fontolja meg, hogy az egyes vendorok milyen típusú ügyfélszolgálatot kínálnak. Ha rajongója annak, hogy élő csevegésben vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, győződjön meg arról, hogy a választott cég kínál élő csevegési támogatást. Ha jobban szeret beszélni, akkor nézze meg, hogy az Ön által előnyben részesített szolgáltató kínál-e ingyenesen hívható számokat, és kínál-e támogatást az Ön időzónájának megfelelő időpontban.

Fel/le méretezési képesség

Sok vállalkozás szezonális változásokat tapasztal, amelyek befolyásolhatják, hogy hány támogató ügynököt kell alkalmaznia. Például az utazási és vendéglátóipari vállalkozások fellendülnek a nyári hónapokban, ezért előfordulhat, hogy további ügyfélszolgálati ügynököket kell bevonniuk a nagy mennyiségű bejövő e-mailek, csevegések és hívások megválaszolásához.

Hasonlóképpen, az e-kereskedelmi vállalkozások az év bizonyos időszakaiban az ügyfélszolgálati jegyek beáramlását tapasztalják, amikor az értékesítési kampányok, például a Black Friday van soron. Ezért alapvető fontosságú, hogy rendelkezzen rugalmas ügyfélszolgálati szoftverrel, amely lehetővé teszi a támogatási ügynökök szükség szerinti hozzáadását és eltávolítását.

A növekvő vállalkozások is profitálhatnak a rugalmas ügyfélszolgálati szoftverekből. Jó tudni, hogy a választott rendszer Önnel együtt fejlődhet, és nem okoz fejfájást a jövőben, amikor egyre több ügynök és ügyfél támogatásáról van szó.

A LiveAgent ügyfélszolgálati megoldás ügynökeinek listája

Szoftver korlátozások

Vegye figyelembe a használni kívánt szoftverek korlátait. Vannak olyan funkciók, amelyeket használni szeretne, de a szoftver nem kínálja? Hiányoznak az integrációk? Milyen az üzemidő? Az ehhez hasonló nehéz kérdések feltevése rendkívül fontos, mivel a szoftverkorlátozások hatással lehetnek az Ön munkájára és ügyfelei elégedettségére a szolgáltatással.

Együttműködési lehetőségek

Végül, de nem utolsósorban, vizsgálja meg, milyen együttműködési lehetőségek állnak rendelkezésre. A keresett szoftver kínál belső csevegéseket és hívásokat? Mi a helyzet a belső jegyekkel, a privát jegyzetekkel és az ügynökök keresztmunkájának érzékelésével? Ne feledje, hogy a választott ügyfélszolgálati alkalmazásnak fel kell emelnie a támogatási folyamatokat, és könnyebbé kell tennie a kollégáival való együttműködést.

Ügynöki keresztmunka észlelés a LiveAgent ügyfélszolgálati szoftverben

A 20 legjobb ügyfélszolgálati szoftver szolgáltató

1. LiveAgent

A LiveAgent egy többcsatornás help desk és élő chat szoftver, amely bármilyen méretű vállalat számára kiváló. Akár egy kisvállalkozásról van szó, aki bővíteni kívánja az elérést, vagy egy nagyvállalatról van szó, a LiveAgent minden az egyben ügyfélszolgálati megoldás lehet az Ön számára. A rendszer teljes mértékben testreszabható, és kiváló automatizálási és együttműködési lehetőségeket kínál felhasználóinak.

Több, mint 140 help desk funkcióval rendelkezik, és átfogó listát kínál a harmadik féltől származó alkalmazásokkal és szoftverekkel való integrációkról.

A LiveAgent ügyfélszolgálati szoftver irányítópultja

Főbb jellemzők

 • Megosztott központi postafiók, amely minden csatornáról fogad jegyeket
 • Natív élő chat widget, amely a leggyorsabb és legszikárabb a piacon
 • Weboldal látogatóinak megfigyelési lehetőségei, proaktív csevegés és chat integrált tudásbázis
 • Valós idejű gépelési nézet
 • Vegyes VoIP call center, amely IVR-t, ACD-t, visszahívásokat és egyebeket tartalmaz
 • Ügyfélportál, amely belső és külső tudásbázisokat, közösségi fórumokat és GYIK-et tartalmaz
 • A közösségi média támogatása, beleértve a Facebookot, a Twittert és az Instagramot
 • Twitter közösségi hallgatási/figyelési lehetőségek
 • Integráció a Messenger, a Viber, a Slack, a Shopify és más 143+ ügyfélszolgálati eszközökkel
 • Robusztus jelentéskészítő és adatelemző eszközök
 • Gamifikáció
 • SLA menedzsment
 • Beépített CRM testreszabható beviteli mezőkkel
 • Számtalan automatizálási lehetőség
 • Címkék, részlegek és különféle jegyelosztási/-hozzárendelési lehetőségek
 • Belső csevegések, hívások, privát jegyzetek és belső jegyek

Érvek és ellenérvek

A különböző szoftver-ellenőrző platformokon a LiveAgent felhasználók dicsérik a szoftver sokoldalúságát és hihetetlen támogató csapatát. Ezen túlmenően, a felhasználók szeretik a rendelkezésre álló funkciók és integrációk számát, mivel olyan kihívásokkal nézhetnek szembe, amelyeket más hatékony ügyfélszolgálati eszközökkel egyszerűen nem tudtak volna megtenni.

Ami a LiveAgent hátrányait illeti, egyes felhasználók azt mondják, hogy enyhe tanulási görbéje van, és nehéz lehet a szoftverből a maximumot hozni anélkül, hogy kapcsolatba lépne az ügyfélszolgálattal. Azonban, amint fentebb említettük, a LiveAgent ügyfélszolgálati csapata nagy dicséretet kap, mert 24/7/365 elérhetők, és mindent megtesznek annak érdekében, hogy a LiveAgent megfeleljen és felülmúlja az Ön és az ügyfelek elvárásait.

Ár

A LiveAgent ügyfélszolgálati platform három különböző havi előfizetést és a szoftver egy teljesen ingyenes verzióját kínálja.

 • Jegy – $15 ügynökenként havonta
 • Jegy + Chat – $29 ügynökenként havonta
 • All-Inclusive – $39 ügynökenként havonta

Ha szeretné kipróbálni az All-Inclusive csomagot, 14 napos ingyenes próbaverziót kínálunk – nincs szükség bankkártyára hozzá.

2. MailChimp

A MailChimp egy all-in-one marketing platform kisvállalkozások számára, amely e-mailes hírlevelek készítésére és teljesítményük nyomon követésére használható. Ezenkívül a MailChimp felhasználók különböző csoportokba szegmentálhatják ügyfeleiket, így rendkívül egyszerű és kényelmes a személyre szabott marketingüzenetek küldése.

Az e-mail automatizálási platform webhely- és e-kereskedelmi csomagokat is kínál, amelyek e-kereskedelmi webhely-készítőt, SEO-eszközöket, értékesítési jelentéseket és közösségi bejegyzéseket tartalmaznak.

A platform több száz ügyfélszolgálati eszközzel, köztük a LiveAgenttel integrálódik, lehetővé téve a LiveAgent felhasználók számára, hogy közvetlenül a help desk szoftverükből iratkozzanak fel ügyfeleikre adott levelezőlistákra, illetve iratkozzanak le róla.

Főbb jellemzők

 • E-mail automatizálás
 • Közönségbetekintések
 • Viselkedési célzás
 • E-mail sablonok
 • Céloldalak
 • Felugró űrlapok
 • Hirdetések újracélzása
 • Ügyfélút építő
 • A/B tesztelés

Érvek és ellenérvek

A MailChimp felhasználói áradoznak arról, hogy milyen nagyszerű funkciói vannak a kisvállalkozások számára, és milyen egyszerű a használata. A drag and drop e-mail-készítője például megkönnyíti a gyönyörű e-mailek formázását, a hatalmas integrációs listája pedig megkönnyíti az adatok szinkronizálását külső CRM-ekkel és hasonlókkal.

A MailChimp felhasználók által említett hátrányok közé tartozik, hogy több mint 24 órát kell várni a támogatási csapattól és a szoftver árcédulájától. Egyes felhasználók például úgy érzik, hogy más megoldások az ár töredékéért kínálnak hasonló szolgáltatásokat.

Ár

A MailChimp összesen öt fizetős előfizetési szintet és egy ingyenes csomagot kínál.

Marketing

 • Essentials – havi 9,99 dollártól kezdődően 500 kapcsolattal
 • Standard – havi 14,99 dollártól kezdődően 500 kapcsolattal
 • Premium – havi 299 dollártól kezdődően 10 000 kapcsolattal

Weboldal és e-kereskedelem

 • Ingyenes – 0 USD havonta + 2,0% tranzakciós díj és Stripe feldolgozási díjak
 • Mag – 10 USD havonta + 1,5% tranzakciós díj és Stripe feldolgozási díjak
 • Plusz – 29 USD havonta + 0,5% tranzakciós díj és Stripe feldolgozási díjak

Tudjon meg többet a MailChimp és a LiveAgent összekapcsolásáról.

3. Slack

A Slack egy valós idejű üzenetküldő platform, amelyet a vállalkozások belső és külső kommunikációra egyaránt használnak. A messenger kiválóan alkalmas a csapatok közötti együttműködés megkönnyítésére és a vállalati szintű információk megosztására.

A platform integrálódik a LiveAgent ügyfélszolgálati szoftverrel, és minden alkalommal értesíti a felhasználókat, amikor új jegyet rendelnek hozzá, vagy amikor választ kapnak egy nyitott jegyre, egy Slack üzenet elküldésével. A Slack értesítést egy bot küldi, és közvetlen linket biztosít a kérdéses jegyhez.

Főbb jellemzők

 • Azonnali üzenetküldés
 • Hang- és videohívások
 • Képernyőmegosztás
 • Konferencia
 • Mobil alkalmazás

Érvek és ellenérvek

A Slack-et az egyszerű használat, a testreszabási lehetőségek és a gazdag integráció miatt dicsérik. Az üzenetküldő platform gyorsan elnyerte a nagy- és kisvállalkozások szívét, mert ez az egyik legjobb ingyenes együttműködési eszköz a piacon.

Sok felhasználó nem talál sok negatívat a Slack-ről. A legtöbb vélemény kifejezetten kijelenti, hogy hazudnának, ha valami negatívat mondanának a platformról.

Ár

A Slack három fizetetős előfizetést, valamint egy ingyenes verziót kínál.

 • Pro – €7.50 felhasználónként havonta
 • Business+ – €14.10 felhasználónként havonta
 • Enterprise – Egyéni árképzés

További információk a LiveAgent/Slack integrációról.

4. PipeDrive

A PipeDrive egy felhőalapú ügyfélkapcsolat-kezelő (CRM) eszköz, amely segít az értékesítőknek a potenciális ügyfelek és ügyletek kezelésében. Automatizálást és mesterséges intelligenciát alkalmaz az ismétlődő adminisztrációs feladatok kiküszöbölésére, és adatvezérelt jelentéseket kínál.

A PipeDrive teljesen működőképes mobilalkalmazást kínál felhasználóinak, és csaknem 300 harmadik féltől származó alkalmazással integrálható. A LiveAgent integráció lehetővé teszi a LiveAgent felhasználók számára, hogy új és meglévő PipeDrive-ügyleteket hozzanak létre és szerkesszenek közvetlenül a LiveAgent jegyinformációs panelen belül.

Főbb jellemzők

 • Vizuális csővezetékek
 • Egyéni mezők
 • Chat integráció
 • Névjegyek idővonala
 • Automatizálás és AI
 • Kimenő hívás
 • Értékesítési célok és jelentések

Érvek és ellenérvek

A CRM egyszerűsége és könnyű kezelhetősége miatt tűnik ki. A felhasználók élvezik az intuitív kezelőfelületet és a vizuális formátumot, amelyben láthatják az értékesítési tölcséren áthaladó potenciális ügyfeleket. Néhány felhasználó számára azonban a PipeDrive egy kicsit túl egyszerű. Az értékelők kijelentették, hogy élveznék az összetettebb automatizálási lehetőségeket, és szívesen látnának egy külön értesítési részt az alkalmazásban, mivel jelenleg csak e-mailben kapnak értesítést.

Ár

 • Essential – €18 felhasználónként havonta
 • Advanced – €33 felhasználónként havonta
 • Professional – €59 felhasználónként havonta
 • Enterprise – €99 felhasználónként havonta

További információk a PipeDrive és a LiveAgent összekapcsolásáról.

5. ClickUp

A ClickUp egy teljesen testreszabható feladatkezelő alkalmazás, amely kis, közepes és nagyobb csapatok számára is alkalmas. Ideális teendőlisták, projektek, emlékeztetők létrehozásához és a célok nyomon követéséhez. Ezenkívül a ClickUp kiváló egyetlen platform alternatívája a Slacknek vagy a projektmenedzsment eszközöknek, például az Asana-nak, mivel valós idejű csevegést, megjegyzéseket és címkéket is kínál.

Főbb jellemzők

 • Ellenőrzőlista sablonok
 • Célok
 • Munkaterhelési diagramok
 • Emlékeztetők
 • Wiki és dokumentumok
 • Automatizálás
 • Időmérés
 • Ütemezés
 • API
 • Jelentés
 • Együttműködési eszközök

Érvek és ellenérvek

A ClickUp felhasználók szeretik a testreszabhatóságát, a könnyű használhatóságot, és dicsérik a mobilalkalmazást is. Fontos azonban megjegyezni, hogy az alkalmazás egyesek számára bonyolultnak bizonyult, és tanulási görbéje is van. A ClickUp felhasználói által említett másik negatív szempont a nehezen navigálható vendégfelület.

Ár

A ClickUp egy örökké ingyenes és három fizetős csomagot kínál.

 • Unlimited – $9 felhasználónként havonta
 • Business – $19 felhasználónként havonta
 • Enterprise – Egyéni árképzés

Fedezze fel, hogyan használhatja a ClickUpot a LiveAgenttel.

6. Socialbakers

A Socialbakers egy közösségi média platform, amely bármilyen méretű vállalkozásnak segíti az ügyfelekkel való kapcsolatfelvételt. Egyesíti a közösségi meghallgatást, a tartalomelemzést és az AI-személyek feltérképezését elemzésekkel és benchmarkingokkal, hogy a lehető legjobb eredményt hozza létre közösségi média marketing stratégiáihoz.

Főbb jellemzők

 • Közösségi hallgatás
 • Közönségelemzés
 • Influencer marketing kampányok
 • Tartalmi intelligencia
 • Tartalom közzététele és ütemezése
 • Analitika és benchmarkok
 • Közösségi menedzsment
 • Közösségi AI chatbot

Érvek és ellenérvek

A Socialbakers ügyfélszolgálati szoftvert az egyszerű használatért, valamint az Instagramról és a Facebookról történő adatgyűjtés miatt dicsérik. Másrészt kritizálják, amiért nem olyan újabb közösségi média platformokról merít adatokat, mint a TikTok.

Ár

 • The Essentials – havi 240 dollár tíz profilért vagy 480 dollár havonta 20 profilért
 • A Complete Socialbakers megoldás – Egyedi árképzés

További információk a Socialbakers LiveAgent munkafolyamatba való integrálásáról.

7. Buffer

A Buffer egy közösségimédia-kezelési platform, amely a kisvállalkozások társadalmi elkötelezettségének javítását ígéri. Automatizált bejegyzések közzétételét, kampányelemzést, hashtag-tervezést, megjegyzésütemezést és egyéni jelentéseket kínál.

A Buffer közel 30 másik megoldással integrálható, beleértve a Zapiert, az automate.io-t és az integromatot, így a lehetőségek végtelenek.

Főbb jellemzők

 • Instagram, Facebook, LinkedIn, Twitter és Pinterest bővítmények
 • Posztok ütemezése
 • Instagram történetek ütemezése
 • Instagram hashtag kezelő
 • Hozzászólás érzés
 • Jelentéskészítés és elemzés

Érvek és ellenérvek

A Socialbakers platformhoz hasonlóan a Buffert is dicsérik az egyszerűségéért. A felhasználók szeretik, hogy könnyen bemutathatják a bejegyzéselrendezéseket, és közvetlenül az alkalmazáson belül szerkeszthetik azokat. Másrészt úgy tűnik, hogy a konszenzus az, hogy hiányzik a TikTok integrációja.

Ár

A Buffer egy ingyenes és három fizetős közzétételi csomagot kínál. Két fizetett analitikai csomagot is biztosít.

Kiadás

 • Pro – $15 havonta
 • Premium – $65 havonta
 • Business – $99 havonta

Analitika

 • Pro – $35 havonta
 • Premium – $50 havonta

8. Nicereply

A Nicereply egy ügyfél-elégedettségi felmérési eszköz, amelyet az ügyfélszolgálati csapatok használnak. A szoftver egykattintásos ügyfél-elégedettségi felméréseket kínál, amelyek beágyazhatók e-mailekbe vagy integrálhatók az élő chat widgetbe. A szoftver könnyen használható, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy gyönyörű és könnyen testreszabható NPS, CSAT és CES felméréseket készítsenek.

Ha integrálva van a LiveAgenttel, az ügyfelek visszajelzései könnyen eljuttathatók ügynökeihez minden élő csevegés után vagy az egyes e-mailes beszélgetések megtekintése után.

ügyfélfelmérés-mérőszámok-elégedettség-Nicereply

Főbb jellemzők

 • CSAT, NPS és CES felmérések
 • Megoldás utáni felmérések
 • Mobilra kész felmérések
 • Aláíráson belüli felmérések
 • Kód nélküli testreszabás
 • Automatikus trigger beállítások
 • Egyéni felmérési domainek és köszönőoldalak
 • API
 • Analitika és jelentéskészítés

Érvek és ellenérvek

A Nicereply kiváló megoldás, mert integrálható a fő help desk szoftvermegoldásokkal, beleértve a LiveAgentet, a Zendesket, a Freshdesket és a HelpScoutot. Felhasználói dicsérik, hogy milyen egyszerű a felmérések létrehozása és módosítása, valamint azok automatikus telepítése. A kritikák közé tartozik, hogy nem lehet további névjegyeket hozzáadni az élő felmérésekhez, és hiányzik a felmérés klónozási funkciója.

Ár

A Nicereply négy fizetős csomagot és egy ingyenes 14 napos próbaverziót kínál, amelyhez nincs szükség hitelkártyára az induláshoz.

 • Mini – $39 havonta
 • Start – $79 havonta
 • Grow – $159 havonta
 • Business – $239 havonta

Tudjon meg többet a Nicereply felmérések integrálásáról a LiveAgent csevegőmoduljaival és e-mail-aláírásaival.

9. Trello

A Trello egy listakészítő alkalmazás, amely segíthet a csapatoknak és az egyéneknek feladatok, projektek és emlékeztetők megszervezésében. Az alkalmazás Kanban tábla stílusú felhasználói felülettel rendelkezik, amely megkönnyíti a feladatok mozgatását a különböző életciklus szakaszok között.

A LiveAgent ügyfélszolgálati szoftver és a Trello együtt használható annak biztosítására, hogy minden ügyintéző a feladatai felett maradjon. Például amikor új kártya vagy teendőlista jön létre a Trellóban, a Trello automatikusan küldhet Önnek egy LiveAgent értesítést jegy formájában.

Főbb jellemzők

Kanban táblák Korlátlan számú kártya Korlátlan tárhely Speciális ellenőrző listák Egyedi hátterek és matricák Irányítópult, idővonal, munkaterület és naptárnézet

Érvek és ellenérvek

A Trello kiválóan alkalmas személyes és szakmai feladatok kezelésére. Intuitív és könnyen használható, és sokféle sablont kínál különböző kategóriájú feladatokhoz. A felhasználók azt is szeretik, hogy bármilyen típusú adathordozót bármilyen kártyához csatlakoztathatnak. Másrészt van egy kis tanulási görbe a Trello automatizálási funkcióival. Egyes felhasználók azt is szeretnék, hogy módosíthassák a betűtípusokat és a különböző feladatszíneket, hogy könnyebben megkülönböztessék a magas prioritású feladatokat.

Ár

A Trello a szoftver ingyenes verzióját és két fizetős előfizetést kínál.

 • Business Class – $12.50 felhasználónként havonta
 • Enterprise – Egyedi árképzés a felhasználók száma alapján

Ismerje meg, hogyan integrálhatja a Trellót a LiveAgenttel.

10. Monday.com

A Monday.com egy nyílt felhő alapú platform, amely lehetővé teszi felhasználóinak, hogy egyedi eszközöket és alkalmazásokat hozzanak létre a munkafolyamat segítésére. A platform például projektmenedzsment, értékesítési, CRM, marketing, tervezési, HR, IT vagy DevOps alkalmazásokat hozhat létre.

Az emberi hibák és az ismétlődő feladatok kiküszöbölése érdekében a Monday.com felhasználói kihasználhatják a platform robusztus automatizálási lehetőségeit, és megtekinthetik munkafolyamataikat térképen, naptáron, idővonalon vagy kanban stílusú táblán.

Főbb jellemzők

 • Whiteboard együttműködés
 • Beágyazott dokumentumok
 • Frissítések szakasz
 • Tevékenységnaplók
 • Kanban, idővonal, térkép, naptár, diagramnézetek
 • Időmérés
 • Automatizálás

Érvek és ellenérvek

A Monday.com felhasználói szeretik, ahogyan rendszerezi a munkájukat, és milyen könnyű átruházni másokra. Az értesítési rendszer kiváló, biztosítva, hogy a csapat egyetlen tagja se maradjon le semmilyen változásról. A kritikák között szerepel a zökkenőmentes automatizálás és az alapos bevezetési folyamat hiánya.

Ár

A Monday.com webhelyet magánszemélyeknek ingyenesen kínálják. Emellett a vállalkozások négy fizetős előfizetési lehetőség közül választhatnak.

 • Basic – $10 felhasználónként havonta
 • Standard – $12 felhasználónként havonta
 • Pro – $20 felhasználónként havonta
 • Enterprise – Egyéni árképzés

Tudjon meg többet a Monday.com és a LiveAgent összekapcsolásáról.

11. ActiveCampaign

Az ActiveCampaign egy felhasználói élmény automatizálási platformja, amely ideális kis- és középvállalkozások számára. A szolgáltatásfelhő-megoldás e-mail-, marketing- és értékesítési automatizálást, valamint ügyfélkapcsolat-kezelést kínál. Ezenkívül a szoftver azt ígéri, hogy a különböző csatornákon keresztül hatékony szegmentálás és személyre szabás révén javítja az ügyfelek elkötelezettségét.

Főbb jellemzők

 • Marketing és e-mail automatizálás
 • Drag and drop e-mail készítő
 • Webhely- és eseménykövetés
 • Nyitóoldal
 • Leendő ügyfelek űrlapja
 • Leendő ügyfelek megszerzése
 • SMS-ügyfelek ápolása
 • Jelentés
 • CRM

Érvek és ellenérvek

Az ActiveCampaign felhasználói dicsérik ügyfélszolgálati csapatukat, valamint a lépésről lépésre megvalósított útmutatókat és video-oktatóanyagokat. Szeretik az ügyfelek elköteleződését nyomon követő funkciókból nyert betekintést, valamint az elérhető integrációk hosszú listáját is. Másrészt egyes felhasználók hibás automatizálást tapasztalnak, ami késésekhez vezethet.

Ár

Az ActiveCampaign négy fizetős előfizetési csomagot kínál. A terv ára azonban a kapcsolattartók számától függ (minél több kapcsolat van, annál magasabb az ár).

 • Lite – havi 15 dollártól kezdve
 • Plus – havi 70 dollártól kezdve
 • Professional – havi 159 dollártól kezdve
 • Enterprise – havi 179 dollártól kezdve

Tudjon meg többet a help desk termelékenységének javításáról a LiveAgent ActiveCampaign integrációjával.

12. Jira

A Jira egy hibakövető és projektmenedzsment eszköz, amelyet agilis szoftverfejlesztő csapatok használnak. A szoftver lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy problémákat hozzanak létre és szervezzenek, feladatokat delegáljanak, és nyomon kövessék a munkatevékenységet.

A Jira-integráció és a LiveAgent ügyfélszolgálati szoftver használatával a felhasználók egyszerűen hozhatnak létre új feladatokat és problémákat közvetlenül a jegypanelről, így adatbeviteli időt takaríthatnak meg, és kiküszöbölhetik a platformugrást.

Jira műszerfal tervezéshez és nyomon követéshez
Jira műszerfal tervezéshez és nyomon követéshez

Főbb jellemzők

 • Scrum és Kanban táblák
 • Útiterv
 • Agilis riport
 • Kötelezettségvállalás, ágak, ügyfélkéréseket lehúzása
 • Telepítési állapot
 • Funkció megjelölése
 • Kedvenc verzióvezérlő
 • Automatizálás

Érvek és ellenérvek

Az agilis szoftvert munkafolyamat testreszabási lehetőségei, fejlett keresési szűrése és sebessége miatt dicsérik. Néhány felhasználó azonban arról számol be, hogy túlterheltek a lehetőségek, és azt állítják, hogy a Jira-nak tanulási görbéje van. Mások szerint a mobilalkalmazáson dolgozni kell, mivel nem túl felhasználóbarát.

Ár

A Jira 10 fős és kisebb csapatok számára ingyenes. A nagyobb csoportok három fizetős előfizetési csomag közül választhatnak.

 • Standard – $7 felhasználónként havonta
 • Premium – $14 felhasználónként havonta
 • Enterprise – évi 122 250 dollártól (801-1 000 felhasználót beleértve)

Fedezze fel, hogyan használhatja a LiveAgent natív Jira integrációját.

13. LiveChat

A LiveChat egy élő csevegési és ügyfélszolgálati szoftver, amely bármilyen méretű vállalkozás számára alkalmas. Ez egy többcsatornás támogató szoftver, amely az összes üzenetet egy megosztott postafiókba rendezi. A szoftver gyönyörű chat-widgetjeiről, integrált termékkártyáiról és chatbot-automatizálásáról ismert.

élőchat - folyamatos, valós idejű csevegés

Főbb jellemzők

 • Natív élő csevegési funkciót, valamint Facebook Messenger, e-mail, SMS és Apple Business Chat integrációt kínál
 • Sablon válaszok
 • Üzenetbe való bepillantás
 • Több webes támogatás
 • Offline üzenetek
 • Jegykezelés
 • Jelentés
 • Proaktív csevegés
 • Csevegőablak fordításai

Érvek és ellenérvek

A LiveChat felhasználói dicsérik a funkcióit, az üzenetek előnézetét, a chatbotot és az elemzést. Néhányan azonban még jobban örülnének a LiveChat szolgáltatásnak, ha olyan funkciókat adnának hozzá, mint a beágyazott linkek a csevegőablakokban vagy az ügyfélkosár előnézete.

Ár

A LiveChat négy előfizetési szinten érhető el.

 • Starter – $19 havonta felhasználónként
 • Team – $39 havonta felhasználónként
 • Business – $59 havonta felhasználónként
 • Enterprise – Egyéni árképzés

14. Klaviyo

A Klaviyo egy marketing automatizálási platform, amely ügyfélszegmentálást, benchmarkingot és adatelemzést kínál. A platform kifejezetten az e-mailek és SMS-ek automatizálására specializálódott, személyre szabott tartalmat biztosítva és növelve az ügyfelek elkötelezettségét.

A LiveAgent Klaviyo-val való integrációja lehetővé teszi, hogy ügyfeleit közvetlenül a LiveAgent ügyfélszolgálati szoftverből iratkoztasson fel a Klaviyo levelezési listáira.

Főbb jellemzők

 • Flyoutok, előugró ablakok és beágyazott űrlap típusok
 • CRM
 • Szegmentáció
 • Adattudomány, benchmarking és jelentéskészítés
 • Közösségi reklám
 • Kampánymenedzsment
 • A/B tesztelés
 • E-mail, SMS és MMS folyamattervező

Érvek és ellenérvek

A marketingautomatizálási platformot az egyszerű használat, a szegmentálási lehetőségek és a más alkalmazásokkal való kétirányú szinkronizálás miatt dicsérik. Ami a kritikákat illeti, egyes felhasználók arról számolnak be, hogy problémáik vannak a folyamatok átrendezésével (különösen a CRM-kampányokkal).

Ár

A Klaviyo csak használatonként számít fel díjat. Nincsenek szerződések. Csak annyi kapcsolatért kell fizetnie, amelyet havonta e-mailben és SMS-ben küld.

További információk a Klaviyo és a LiveAgent integrálásáról.

15. Freshdesk

A Freshdesk egy felhőalapú omnichannel help desk szoftver, amely botokat, önkiszolgáló megoldásokat és intelligens automatizálást kínál. Kiválóan alkalmas az ügyfélszolgálati kérelmek egyetlen irányítópulttá történő egyszerűsítésére és a másokkal való együttműködésre.

FreshDesk nyitott jegyek
FreshDesk nyitott jegyek

Főbb jellemzők

 • E-mail
 • Jegykezelés
 • Ügyfélszolgálati tudásbázis
 • Automatizálás
 • Jelentés
 • Botok (e-mail, asszisztens, cikkjavaslat stb.)
 • Közösségi, chat eszköz, telefon

Érvek és ellenérvek

A Freshdesk felhasználói üdvözlik a szoftver könnyű használhatóságát, integrációit és együttműködési lehetőségeit. Néhány felhasználó azonban szívesen látna néhány módosítást, beleértve a többlapos jegynézetet, a gyorsabb betöltési sebességet és a Freshdesk ügyfélszolgálati csapatának gyorsabb válaszait.

Ár

A Freshdesk korlátlan számú ügynökkel ingyenesen használható. Ha azonban fejlettebb funkciókra van szüksége, hét fizetős csomag közül választhat.

Helpdesk

 • Blossom – $19 ügynökönként havonta
 • Garden – $45 ügynökönként havonta
 • Estate – $69 ügynökönként havonta
 • Forest – $125 ügynökönként havonta

Omnichannel

 • Estate Omnichannel – $99 ügynökönként havonta
 • Forest Omnichannel – $169 ügynökönként havonta

16. Google Analytics

A Google Analytics egy olyan platform, amely nyomon követi a webhely és a hirdetési forgalmat. A felhasználók egyszerűen készíthetnek jelentéseket, és kivizsgálhatják a kattintások, látogatások és megtekintések kiugrását vagy zuhanását. Kiváló eszköz arra, hogy betekintést nyerjen a célközönségbe, és javítsa a hirdetési megtérülést, a tartalmat és a termékeit.

A Google Analytics és a LiveAgent integrálásával nyomon követheti az összes élő csevegést. Ezeknek az adatoknak a birtokában felmérheti, hogy az élő csevegés milyen hatást gyakorol a konverziókra vagy az ügynökei a vállalat eladásaira.

Főbb jellemzők

 • Digitális munkamenet-elemzés
 • Eseménykövetés
 • Jelentés
 • Szegmentáció
 • Belépési és kilépési oldalak
 • Konverziós, elköteleződési és megtartási mutatók

Érvek és ellenérvek

A Google Analytics könnyen elindítható, és mindenekelőtt ingyenesen használható. Nyomon követi az összes szükséges mutatót, beleértve a webhely látogatóinak számát, a munkamenetenkénti átlagos oldalmegtekintéseket, a munkamenet időtartamát és még sok mást. Az analitikai felhasználók azonban azt állítják, hogy az alkalmazás meglehetősen összetett, és van tanulási görbéje.

Ár

A Google Analytics ingyenes és fizetős verziót is kínál. Az ingyenes verzió ideális kis- és középvállalkozások számára. A szoftver fizetős verziója több funkcióval és egyedi árazással rendelkezik, ezért pontos árajánlatért kapcsolatba kell lépnie az értékesítéssel.

Ismerje meg a Google Analytics és a LiveAgent integrálását.

17. Intercom

Az Intercom egy üzleti üzenetküldő, amelyet a vállalatok a meglévő és potenciális ügyfelekkel való kommunikációra használnak. A szoftver élő csevegést, botokat, önkiszolgáló platformokat és jegykezelő rendszert kínál.

Számos népszerű alkalmazással integrálható, beleértve a LiveAgentet is. Az integráció szinkronizálja az ügyféladatokat és az Intercomon keresztül kapott üzeneteket, majd betölti azokat a LiveAgentbe.

intercom - folyamatos élő chat

Főbb jellemzők

 • Élő chat
 • Megosztott postafiók
 • Chatbotok
 • SLA menedzsment
 • Jelentés
 • A/B tesztelés
 • Segítség Központ
 • Terméktúrák

Érvek és ellenérvek

Az Intercom felhasználói élvezik a megosztott postafiókot, a könnyű használatot és az ügyfelek bevonásának lehetőségeit. Egyes ügyfelek azonban arról számolnak be, hogy problémáik vannak bizonyos funkciókkal és modulokkal, például szűrőkkel, cikkekkel és kimenő marketinggel. Azt is mondják, hogy van tanulási görbéje.

Ár

Az Intercom három különböző előfizetési tervet kínál – társalgási marketinget, beszélgetési elköteleződést és beszélgetési támogatást. Minden csomag egyedi árat tartalmaz.

További információ az Intercom és a LiveAgent integrálásáról.

18. Klaus

A Klaus egy beszélgetés-áttekintő és minőségbiztosítási platform, amely egyszerű és szisztematikus belső visszajelzések révén javítja az ügyfélszolgálat minőségét. A szoftver hangulatelemzés és egy gépi tanulás által hajtott összetettségi szűrő segítségével elemzi és értékeli az egyes beszélgetéseket.

Főbb jellemzők

 • Érzelemelemzés
 • Korlátlan beszélgetési vélemények
 • Korlátlan szakmai és önértékelés
 • Dinamikus eredményjelzők
 • Szűrés
 • Célok felülvizsgálata
 • Kiváltó okok elemzése
 • Jelentés

Érvek és ellenérvek

A Klaus felhasználók szeretik az egyszerű beállítást, az esztétikus felületet és a robusztus jelentéskészítő eszközöket. A legtöbb felhasználó nem talált semmi negatívat a szoftverrel kapcsolatban – és megoldotta az olyan kisebb kellemetlenségeket, mint az időnkénti lassabb betöltési sebesség vagy a hiányzó funkciók (amelyek jelenleg gyártás alatt állnak).

Ár

Klaus egyedi árat kínál. Árajánlat kéréséhez látogasson el a webhelyükre, és töltse ki a kapcsolatfelvételi űrlapot az ároldalukon.

További információk a Klaus és a LiveAgent integrálásáról.

19. Zendesk

A Zendesk egy többcsatornás ügyfélszolgálati alkalmazás, amely mesterséges intelligencia-alapú robotokat és robusztus jegykezelő rendszert használ. Ezen kívül önkiszolgáló, hanghívási és jelentéskészítési lehetőségeket is kínál, így bármilyen méretű vállalkozás számára kiváló választás.

Zendesk ügyfélszolgálat és beszélgetések
Zendesk ügyfélszolgálat és korábbi beszélgetés

Főbb jellemzők

Érvek és ellenérvek

A Zendesk felhasználói dicsérik a könnyű használhatóságot és a testreszabási lehetőségeket. Szeretik, hogy a felület felhasználóbarát, és hogy a jegyrendszer csatlakozik a WhatsApphoz, e-mailhez és telefonhoz. Egyes felhasználók azonban azt szeretnék, ha a meglévő szolgáltatások fejlettebb funkcionalitást kínálnának (például triggerek és automatizálás).

Ár

A Zendesk öt szolgáltatási csomagot, három alapvető támogatási csomagot és három értékesítési előfizetési szintet kínál.

Zendesk Suite szolgáltatáshoz

 • Suite Team – 49 € ügynökönként havonta
 • Suite Growth – €79 ügynökönként havonta
 • Suite Professional – €99 ügynökönként havonta
 • Suite Enterprise – €150 ügynökönként havonta
 • It gets even more powerful – €215 ügynökönként havonta

Zendesk Támogatás

 • Support Team – €19 ügynökönként havonta
 • Support Professional – €49 ügynökönként havonta
 • Support Enterprise – €99 ügynökönként havonta

Zendesk az értékesítés számára

 • Sell Team – €19 ügynökenként havonta
 • Sell Professional – €49 ügynökenként havonta
 • Sell Enterprise – €99 ügynökenként havonta

20. SurveyMonkey

A SurveyMonkey az egyik legnépszerűbb ingyenes online felmérési eszköz. A platform gyors felméréskészítést, egyszerű testreszabást és megosztást, valamint robusztus hangulatelemzést kínál. Ezenkívül olyan funkciót biztosít, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az összegyűjtött válaszokat az iparági benchmarkokhoz képest mérjék.

Főbb jellemzők

 • Korlátlan számú felmérés és felmérési kérdés
 • Felmérés személyre szabása
 • A/B tesztelés
 • Iparági referenciaértékek
 • Többnyelvű felmérések
 • Felmérés vezérlőelemeinek megosztása
 • Hozzászólások
 • Elemzési funkciók

Érvek és ellenérvek

A SurveyMonkey-t az egyszerű beállítás, a könnyű használat és a beépített javaslatok miatt dicsérik, amelyek segíthetnek kiválasztani a felméréshez megfelelő szövegezést és funkciókat. A kritikák közé tartozik az olyan kisebb testreszabási lehetőségek hiánya, mint a felmérés háttérszínének megváltoztatása vagy egyéni logó feltöltése.

Ár

A SurveyMonkey ingyenesen használható, de ha fejlettebb funkciókat keres, nézze meg a fizetős csomagjaikat.

Üzleti csomagok

 • Team Advantage – €30 felhasználónként havonta
 • Team Premier – €75 felhasználónként havonta
 • Enterprise – Egyéni árképzés

Személyes csomagok

 • Premier Annual – €99 havonta
 • Advantage Annual – €36 havonta
 • Standard Monthly – €39 havonta

Ügyfélszolgálati szoftverek összehasonlítása

1. LiveAgent

Az ár-érték arány összehasonlításakor a LiveAgent a legjobb támogatási szoftver – több funkciót kínál olcsóbban. Ez biztosítja a legerősebb jegykezelő rendszert, élő csevegést és call center szoftvert. A szoftver emellett a nap 24 órájában, a hét minden napján, személyre szabott szolgáltatást biztosít minden csatornán.

2. Zendesk Support

A Zendesk Támogatása erős versenyző a felhasználóbarát jegyrendszerrel, AI-botokkal és gazdag társadalmi integrációkkal, beleértve a WhatsApp-ot is. Bár drágább, a LiveAgent alapvető funkcióinak többségét kínálja.

3. Freshdesk

A Freshdesk egy másik kiváló platform, amelyet figyelembe kell venni. Élő csevegést, jegykezelést, hívást és közösségi média támogatást kínál. Könnyen használható és beállítható, és ugyanazokkal az alapvető képességekkel rendelkezik, mint a LiveAgent, csak magasabb áron.

4. LiveChat

A LiveChat egy kiváló ügyfélszolgálati platform, amely fejlett élő chat funkciókat kínál. A csevegési widgetek letisztultak és modernek, és az egyik legjobbak az e-kereskedelmi termékek gyönyörű bemutatásában. Ha azonban nem csak chat szoftvert keres, mint például egy beépített call centerrel rendelkező ügyfélszolgálat, akkor a LiveChat nem a legjobb megoldás az Ön számára.

5. Intercom

Az Intercom egy kiváló üzenetküldő szolgáltatás, amely több csatornához kapcsolódik. Botokat, megosztott postafiókot és önkiszolgáló tudásbázisszoftvert kínál. Az ügyfélszolgálati szoftver azonban nem biztosít call center funkciókat, a drágább oldalon van, és nem biztosít ügyfelei számára személyre szabott, a hét minden napján 24 órában elérhető ügyfél-sikercsapatot.

Próbálja ki a LiveAgentet még ma​

Concierge migrációs szolgáltatásokat kínálunk a legnépszerűbb help desk megoldások közül.

3000 + vélemények Trustpilot GetApp G2 Crowd

Következtetés

Az ügyfélszolgálati szoftverek használata kiemelten fontos, ha javítani szeretné ügyfélszolgálati folyamatait és az ügyfelek elégedettségét, miközben több bevételt generál. A megfelelő megoldás megtalálásához azonban mérlegelnie kell, hogy mit szeretne elérni, milyen funkciókra van szüksége a cél eléréséhez, és mennyi pénzt engedhet meg magának. Az ügyfélszolgálattal szemben támasztott elvárások minden eddiginél magasabbak – és ahhoz, hogy ügyfelei ne lázadjanak fel, meg kell felelnie vagy meg kell haladnia az elvárásaikat. Egy ügyfélszolgálati szoftver biztosítja, hogy mindig időben és személyre szabottan válaszoljon ügyfeleinek.

FAQ

What's the best customer service software?

LiveAgent is the best customer service software because it offers the most advanced features for the lowest price.

How to manage customers' data securely through customer service software?

Customer support software are secure solutions that utilize encryption 2-factor authentication and are certified and protected by several security measures. Managing customer data through customer support software is the safest option because every user has unique login credentials. As a result, there’s no need to log in and out of multiple devices and accounts.

How to provide a customized experience (for both agents and customers)

Creating personalized experiences for customers is easy if you have access to behavior tracking software and customer management software. By monitoring your customer’s behavior on your site and consulting existing CRM data, you can create high converting, personalized messaging.

Is customer service software customizable to your business' needs?

Most customer service software is flexible and fully customizable, allowing businesses to scale up with the software as needed.

How to choose the best customer service software for your business?

To choose the best customer support software for your business, you need to write down what you want to achieve and decide what you need the software to do to accomplish it. Then, with your budget in mind, research options on software review sites like G2, Capterra, or SoftwareAdvice.

Does customer service software come with analytics and reporting?

Most customer service software offers analytics and reporting. Some tools offer more in-depth analysis, while others provide more basic reporting.

Will customer service software allow you to scale seamlessly?

Yes, customer service software is generally flexible and adaptable to your business and its growth.

A magyar LiveAgent megosztott vállalati postafiókot kínál, amely lehetővé teszi az alkalmazottak számára, hogy elosszák a nem elérhető ügynökök terhelését. Tudjon meg többet a LiveAgent további előnyeiről.

Jólét megteremtése az ügyfélsiker szoftverrel

A LiveAgent lehetőséget biztosít arra, hogy az ügyfelek anyanyelvükön kapjanak segítséget. Több, mint 40 alkalmazásnyelvet kínál, melyek személyre szabhatóak. Az intuitív jegyrendszer segítségével egyszerűen megtekinthetők az összes ügyfél-interakciók és számos ügyfélszolgálati feladat automatizálható. A LiveAgent további fejlesztésekkel bővül, több mint 179 help desk funkciót és 40 integrációt kínálva.

A magyar LiveAgent ingyenes élő chat szoftvere lehetőséget nyújt arra, hogy weboldala látogatóit vásárlókká alakítsa. Használja a leggyorsabb chat widgetet.

Szüksége van egy magyar, ingyenes élő chat szoftverre?

Az ügyfelek nagy része online élő chat támogatást igényel. Az ingyenes csevegő szoftver előnyei közé tartozik a vásárlói elégedettség, a gyorsabb válaszidő, az ügynökei hatékonyságának növelése és a megtérülés javítása. Az élő chat lehetősége növeli a fogyasztók vásárlási hajlandóságát, így érdemes kipróbálni az ingyenes alkalmazást a saját cégében. A LiveAgent személyre szabható és nyelvileg is alkalmazkodó chat widgetet biztosít, így könnyű létrehozni az örök érvényű ingyenes fiókot.

Ha egy ingyenes magyar tudásbázist keres, a LiveAgentet Önnek találták ki. Tekintse meg az ügyfélszolgálati megoldásainkat és tudjon meg többet.

Ingyenes magyar tudásbázis szoftvert keres?

A LiveAgent tudásbázis-megoldása lehetővé teszi fájlok csatolását cikkekhez, ami csökkenti a felesleges ügyfélkérdéseket és javítja az ügyfélkommunikációt. A LiveAgent már több mint 21 000 vállalkozásnak segített az ügyfélszolgálatban, és könnyedén felállítható tudásbázist biztosít az ügyfelek számára.

Lp - Jegykezelo Szoftver

Lp - Jegykezelo Szoftver

A kiterjedt kommunikációs megoldásunk minden információt rendszerez, és segít időt takarítani. Az univerzális postafiókkal könnyebb követni az ügyfelek beszélgetéseit, és gyorsabb válaszokat kaphatunk. A termelékenység jegykezelő funkcióinak széles választéka is rendelkezésünkre áll.

Weboldalunk sütiket használ. A folytatással feltételezzük, hogy engedélyezi a sütik telepítését, ahogy azt a weboldalunk részletezi adatvédelmi és sütikre vonatkozó irányelvek.

×
Foglaljon le velünk egy hívást, és fedezze fel, hogy a LiveAgent milyen előnyöket nyújthat vállalkozása számára.

Több időpontban is elérhetőek vagyunk

Foglaljon le egy demót