Ingyenes próba

Language switcher

–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

Az első számú felhasználói élményt nyújtó szoftver

Segít létrehozni többcsatornás élményeket, amelyeket ügyfelei imádni fognak.

  • ✓ Nincs beállítási díj    
  • ✓ Ügyfélszolgálat 24/7    
  • ✓ Nincs szükség bankkártyára    
  • ✓ Bármikor lemondhatja
Általuk használt
logó ügyfél forbes
logó ügyfél airbus
slido zöld
logó ügyfél nascar
Play Wow button
Tour

Vásárlói élményt nyújtó szoftver

A vásárlói élmény szoftver kulcsfontosságú szerepet játszik az ügyfelek visszajelzéseinek összegyűjtésében, rendszerezésében és nyomon követésében a mai üzleti életben.

A vásárlói élmény szoftver használata drámai módon javíthatja az ügyfelekkel fennálló kapcsolatát, mert gyorsan és hatékonyan válaszolhat nekik. A szoftver segítségével gyűjtött adatok elemzése hatással lehet a folyamatban lévő marketingtevékenységére és üzletfejlesztési stratégiáira is.

A LiveAgent egy sokfunkciós vásárlói élmény szoftver, amely segít személyre szabni az ügyfelekkel történő interakciókat. Az összes kommunikációs csatornát – e-mail, élő chat, hívások és közösségi média – egy megosztott vállalati postafiókban egyesíti, és egy mindent magába foglaló ügyfélszolgálati megoldást biztosít.

logó ügyfél forbes
logó ügyfél airbus
slido zöld
logó ügyfél nascar
logo esky color
logó ügyfél usc
Close More

Mi az a vásárlói élmény szoftver?

A vásárlói élmény (más néven CX) azon tapasztalatok összessége, amelyeket az ügyfelek a vállalattal vagy a márkával történő interakció során gyűjtenek. A vásárlói élmény hihetetlenül fontos része a sikeres vállalkozásoknak, mert az ügyfelek többsége személyes kapcsolatban áll azzal a márkával, amelyikkel kapcsolatba lép.

Ezért az ügyfelek kérdéseire, javaslataira és panaszaira való gyors és hatékony reakció kritikus fontosságú. Sajnos a legtöbb vállalkozásnak egyre több kommunikációs csatornát kell kezelnie. Emiatt a legtöbb márka számára elengedhetetlen a vásárlói élmény szoftver. Ennek ellenére még mindig sokan alábecsülik, és a vállalatok továbbra is az Outlookot használják a megosztott postafiókok kezeléséhez.

Fejlett vásárlói élmény szoftver

Az olyan vásárlói élmény szoftverek, mint a LiveAgent, lehetővé teszik az összes ügyfél-interakció egyesítését egy integrált, zökkenőmentes rendszerbe. Javítja az ügyfél élményeit a vásárlás minden szakaszában, mert lehetővé teszi a közvetlen kommunikációt az ügyfél és az alkalmazottak között.

A vásárlói élmény szoftver általában egy jegykezelő rendszert használ, amely az egyéni felhasználói lekérdezéseket naplózza, majd sorba állítja. Az olyan fejlett rendszerek, mint a LiveAgent, a sokféle kommunikációs csatornát egyetlen jegykezelő rendszerbe integrálják, egyszerűvé téve az összes interakciót.

undraw smiley face lmgm

Melyek a legjobb vásárlói élmény-kezelő szoftver legfontosabb elemei?

A vásárlói élmény szoftver kiválasztásakor fontos figyelembe venni a szoftver által kínált legfontosabb jellemzőket. Ezek a következők:

Increase icon

Jelentések készítése és elemzése

Annak érdekében, hogy segítsen Önnek, a legjobb vásárlói élmény szoftver olyan eszközöket kínál, amelyek segítségével nyomon követheti az ügyfelek kérdéseire adott válaszainak sikerességét. A LiveAgent egy sokfunkciós elemzőcsomagot kínál.

Group 370 icon

Jegyek hibrid áramlása

A legjobb vásárlói élmény rendszerek az összes kommunikációs csatornát egyetlen postaládában egyesítik. A LiveAgent ezt egy hibrid jegyfolyam segítségével teszi meg.

Gameboy icon

Játékosítási funkciók

A vásárlói élmény szoftver nem csak az ügyfelekről szól. Ezért vannak a LiveAgentben játékosítási funkciók, amelyek segítségével elismerheti munkatársait

A vásárlói élményre való összpontosítás előnyei

Sok oka van annak, miért fontos a vásárlói élményre koncentrálni, de a következők a legfontosabbak:

Money Bag

Növelje a jövedelmezőséget

A vásárlói élményre való összpontosítás akár 32%-kal is növelheti a jövedelmezőséget. A gyors és udvarias válaszadás gyakran meghatározza, hogy az ügyfél Önnél vásárol, vagy máshol vesz meg egy hasonló terméket.

dollar in zoom

Ismerje a fejlődés területeit

A vásárlói élmény szoftver használata a vásárlói interakciók kezelésére olyan adatokkal szolgálhat, amelyek közvetlenül befolyásolják az üzleti tervezést. Egy olyan szoftver használatával, mint a LiveAgent, könnyedén láthatja a vásárlói interakciók trendjeit, és felismerheti a fejlesztésre szoruló területeket.

Clock icon

Tegye könnyebbé csapata munkáját

Gondoljon keményen dolgozó csapatára. Az ügyfélszolgálat nehéz, összetett munka, és egy szoftver, amely leegyszerűsíti ezt a munkát, hatalmas érték az Ön vállalkozásában.

undraw fast loading 0lbh

A vásárlói élmény mérése

A vásárlói élmény szoftver egyik fő előnye, hogy mérni tudja, hogy mennyire kommunikál jól ügyfeleivel. Bár léteznek különálló vásárlói élmény szoftverek, a legtöbb vállalkozás számára az a legjobb, ha olyan integrált rendszert használ, mint a LiveAgent.

A LiveAgent használatával gyorsan összeállíthat számos olyan mutatót, amelyek áttekintést nyújtanak az ügyfélszolgálat hatékonyságáról. Az alábbiak a legfontosabbak:

Union icon

Ajánlási pontszám

A legalapvetőbb az ajánlási pontszám. Ha megkérdezi az ügyfeleit, hogy ajánlanák-e vállalkozását egy ismerősüknek, pillanatképet kaphat arról, hogy mennyire jó szolgáltatást nyújt.

Tachometer icon

Elégedettségi pontszám

Egy komplexebb megközelítés, ha az ügyfelek elégedettségi pontszámai (CSAT) alapján állít össze adatokat egy automatizált felmérés segítségével, amelyben több területről kér visszajelzést az ügyfelektől.

Clock

Megoldási idő és FCR

Gondoskodjon róla, hogy méri az átlagos időt, ami az egyes jegyek megoldásához szükséges. Az első kapcsolatfelvétel alkalmával megtörténő problémamegoldás (FCR) az Ön megoldási idejének részhalmaza, de ebben a mutatóban azt vizsgálja, hogy hány ügyfélnél oldódott meg a probléma az első kapcsolatfelvétel alkalmával. 

Close More

A vásárlói élmény szoftver kiválasztása

Számos tényezőt kell figyelembe venni annak meghatározásakor, hogy melyik vásárlói élmény szoftver a megfelelő az Ön számára. A piacon olyan sok vásárlói élmény szoftver található, hogy könnyű belefáradni a felfedezésükbe.

A vásárlói élmény szoftver található kiválasztásakor három fő szempontot kell figyelembe venni:

Mik az elvárásai?

Mint minden üzleti döntésnél, ezúttal is azzal kell kezdeni, hogy pontosan átgondolja, mire van szüksége a szoftverből. Noha a cél a vevői elégedettség kell legyen, a különböző szoftveres megoldások ennek különböző módjait kínálják.

Ha elvárásai közé tartoznak az elemzőcsomagok, az integrált jegykezelő rendszer és a beépített CRM, akkor a LiveAgent a megfelelő választás az Ön számára: az összes említett tulajdonsággal alapértelmezés szerint rendelkezik.

undraw to do list a49b
undraw book lover mkck

Végzett kutatásokat?

A piacon folyamatosan jelennek meg új vásárlói élmény szoftverek. Ezért fontos egy olyan szoftverbe befektetni, amely megfelel üzleti igényeinek – nemcsak vállalata méretének, de ágazata egyedi követelményeinek is.

A kutatás itt kulcsfontosságú. Ismerje meg üzleti és iparági szektorokat felvázoló útmutatóinkat, hogy megtudja, a LiveAgent alkalmas-e az Ön vállakozása típusához vagy az iparághoz.

Összehasonlította az alternatívákat?

Elvárásainak listája és a vásárlói élmény szoftverek piacán végzett kutatásai alapján már össze tudja hasonlítani a különböző megoldásokat igényeinek megfelelően. Sok olyan áttekintő weboldal található (CapterraG2CrowdGetAppTrustpilot) amelyek részletes összehasonlítást nyújtanak a vásárlói élmény szoftverekről. Szánjon rá időt, hogy összehasonlítsa a különböző rendelkezésre álló szoftverek legfontosabb jellemzőit.

Ha ezt megteszi, látni fogja, hogy a különböző szoftverek nagyon eltérő tulajdonságokkal rendelkeznek.

undraw Choose bwbs
man and woman receiving awards

Szüksége van egy jobb ügyfélkezelő szoftverre?

Ha jelenleg a Magyarországon található legjobb vásárlói élmény szoftvert keresi, próbálja ki a LiveAgentet.

A LiveAgent a leggyakrabban említett és legkiválóbb minősítésű ügyfélszolgálati szofver a kis- és középvállalkozások számára 2020-ban. Legyen közelebb ügyfeleihez, és segítse őket gyorsabban a LiveAgenttel.

Peter Komornik

A LiveAgent ötvözi a kiváló chatet, a jegykezelést és az automatizálást, amely lehetővé teszi számunkra, hogy kivételes támogatást nyújtsunk ügyfeleinknek.

Peter Komornik, CEO
logo slido black

Jó kezekben lesz!

Tudja, hogy mi a közös a Huawei, a BMW, a Yamaha, és az O2-ben? Jól sejtette... a LiveAgent!

Próbálja ki most ingyenesen Nincs szükség bankkártyára

CX szoftver GYIK

Mi az ügyfélélmény szoftver?

Az ügyfélélmény szoftver egy olyan rendszer, ahol az összes ügyfél-kommunikáció összegyűlik. Vagyis a különböző platformokról érkező összes ügyfélüzenet egy rendszerben található. Például fórum, e-mail, élő chat kommunikáció. Sőt, ez egy funkciókban gazdag rendszer, amely platformváltás nélkül automatizál több feladatot az ügyfélszolgálati ügynökök számára.

Miért érdemes befektetni az ügyfélélmény-kezelő szoftverekbe?

Az ügyfélélmény-kezelő szoftver előnyei a következők: magasabb vevői elégedettség, nagyobb eladások, hűséges ügyfelek, hatékony ügyfél-képviselők és még sok minden más!

Hogyan javíthatja az ügyfélélményt?

Az első tipp, hogy legyen proaktív. Keresse fel ügyfeleit, és kínáljon nekik segítséget. Adjon az ügyfeleknek segítséget egy egyszerű élő csevegési meghívóval. Használjon többcsatornás támogatást, így megtekintheti a múltbeli jegyelőzményeket, az ügyfélinformációkat és hatékonyan kezelheti az ügyfelek problémáit. Utolsó tippünk az ügyfélélmény javítására az, hogy ne hagyjuk figyelmen kívül az ügyfeleket. Ez nyilvánvalónak tűnhet, de sok vállalat még mindig figyelmen kívül hagyja a megkereséseket, ami nagyobb lemorzsolódást eredményez.

Weboldalunk sütiket használ. A folytatással feltételezzük, hogy engedélyezi a sütik telepítését, ahogy azt a weboldalunk részletezi adatvédelmi és sütikre vonatkozó irányelvek.

×

Foglaljon le velünk egy hívást, és fedezze fel, hogy a LiveAgent milyen előnyöket nyújthat vállalkozása számára.

Több időpontban is elérhetőek vagyunk

Foglaljon le egy demót