Shopify

Mi az a Shopify?

A Shopify egy e-kereskedelmi platform, amelyet online áruházak létrehozására használnak, amelyek termékeket és szolgáltatásokat értékesítenek. A Shopify rengeteg kiemelkedő funkcióval rendelkezik, beleértve a kiszállítást, a termékmarketinget, a különféle fizetési lehetőségeket és az ügyfelek bevonásának eszközeit. A Shopify segítségével egyszerűen létrehozhatja új e-áruházát, és eladhatja termékeit vagy szolgáltatásait.

A Shopify egy olyan platform, amelyet minden vállalkozónak használnia kell, mert olyan könnyű navigálni és használni. A Shopify segítségével időt és pénzt takaríthat meg, és üzleti tevékenységének egyéb aspektusaira összpontosíthat.

Hogyan tudja használni?

A Shopify integráció segítségével gyors és hatékony támogatást nyújthat ügyfeleinek. A LiveAgent segítségével nyomon követheti az ügyfélszolgálat e-mailjeit, telefonos támogatást nyújthat, és valós idejű, előre beállított élő csevegő gombot is elhelyezhet a weboldalán.

Élő csevegő gomb használata az áruház webhelyén azért előnyös, mert problémamentes kommunikációs lehetőség, amelyet vásárlói felhasználhatnak arra, hogy felvegyék Önnel a kapcsolatot a termékinformációkkal, bármilyen kérdéssel és egyebekkel kapcsolatban. Ez nagyban javíthatja az ügyfelek elkötelezettségét és az ügyfelek elégedettségét.

Hogyan profitálhat a Shopify integrációjából?

 • Zökkenőmentesen kezelheti ügyfeleit minden csatornán keresztül
 • Gyors támogatást nyújthat az ügyfeleinek
 • Élő csevegő gomb elhelyezése webhelyén növeli az ügyfelek elkötelezettségét és elégedettségét
 • Az élő csevegés révén a leadek és a webhely látogatói fizető ügyfelekké válhatnak

A LiveAgent élő csevegő gomb elhelyezése a Shopify áruházban

Ha LiveAgent élő chat gombot szeretne elhelyezni a webhelyén, kövesse ezt az egyszerű útmutatót.

 • Nyissa meg a LiveAgentet és lépjen a Konfiguráció > Rendszer > Pluginok menüpontra. A bővítmények listájában megtalálható a Shopify integráció csevegő gombbal beépülő modul . Ha megtalálta, kattintson az aktiváló kapcsolóra, és amikor az zöldre vált, a LiveAgent újraindul.
Shopify integráció a LiveAgent beépülő modulok csevegő gombjával
Shopify integráció a chat gombbal
 • Amikor az alkalmazás újraindul, keresse meg az aktív Shopify integrációt a csevegő gomb beépülő modullal a bővítménylista tetején, és kattintson a fogaskerék ikonra a bővítmény konfigurálásához. Ezután meg kell adnia adatait – Shopify áruház URL-jét, API kulcsát és jelszavát. Az élő csevegő gomb dizájnját is kiválaszthatja Shopify áruházához.
Shopify csevegő gomb plugin konfigurálása a LiveAgentben
A beépülő modul beállítása
 • API kulcsát a Shopify beállításaiban találja meg. Lépjen az Alkalmazások elemre, kattintson az oldal alján található Privát alkalmazások kezelése elemre, majd a Privát alkalmazásfejlesztés engedélyezése elemre. Jelölje be az összes jelet, majd kattintson a Privát alkalmazás fejlesztésének engedélyezése elemre. Ezután kattintson a Privát alkalmazás létrehozása elemre.
Kezelje a magánalkalmazásokat a Shopify Apps szakasz alján
A privát alkalmazások kezelése opció az oldal alján
 • Nevezze el az alkalmazást, és adjon meg egy vészhelyzeti fejlesztői e-mail címet a mezőkben. Ezután kattintson az Inaktív rendszergazda API-engedélyek megjelenítése elemre. Görgessen lefelé, és keresse meg a Szkriptcímkéket. Változtassa meg a Nincs hozzáférést az Olvasás és írás lehetőségre.
Módosítsa a Szkriptcímkék engedélyeit olvasás és írásra a Shopify-ban
Módosítsa a Szkriptcímkék engedélyeit olvasás és írásra
 • Kattintson a Mentés majd az Alkalmazás létrehozása elemre. Keresse meg az Admin API szakaszt, és másolja ki az API kulcsot. Térjen vissza a LiveAgent oldalra, és illessze be a kulcsot a konfigurációba. Tegye ugyanezt az API jelszavával, majd kattintson a Mentés gombra. Az integráció befejeződött, és cseveghet Shopify áruházának vásárlóival a LiveAgentből.

Hogyan integrálhatja a Shopifyt a LiveAgent pluginnal

Ennek az integrációnak a használatával láthatja az ügyfelek megrendeléseit a LiveAgent-fiók jegy részleteiben. A megkezdéshez kövesse az alábbi integrációs utasításokat.

 • A LiveAgent-fiókjában keresse meg a Konfiguráció > Rendszer > Pluginok elemet, keresse meg a Shopify Integráció elemet, és kattintson az Aktiválás gombra. A LiveAgent ezt követően újraindul. Ezután megtalálhatja az aktív integrációt a bővítménylista tetején. Kattintson a fogaskerekű ikonra a plugin konfigurálásához, ahol Shopify-adatokat kell megadnia.
Shopify integráció a LiveAgent bővítménylistában
A Shopify integráció aktív
 • Ez a bővítmény a Shopify-fiók privát alkalmazásával együttműködve használható. Jelentkezzen be a Shopify adminisztrációs paneljére, és lépjen az Alkalmazások section. szakaszra. Kattintson az Új privát alkalmazás létrehozása elemre. Ha ez a lehetőség nem áll rendelkezésre, engedélyeznie kell a privát alkalmazások kezelését. Kattintson a Privát alkalmazások kezelése, majd a Privát alkalmazások fejlesztésének engedélyezése elemre. Jelölje be az összes jelet, és kattintson az Privát alkalmazás fejlesztésének engedélyezése elemre. Ezután létrehozhat egy új privát alkalmazást.
Hozzon létre egy új privát alkalmazást a Shopify-ban a LiveAgenttel való integráció létrehozásához
Hozzon létre új privát alkalmazást
Az integrációs engedélyek beállításainak módosításához kattintson a Shopify-ban a privát alkalmazások kezelése elemre
Engedélyezze a privát alkalmazáskezelést
 • Most megadhatja az alkalmazás nevét és sürgősségi e-mailt. Engedélyeznie kell az alapértelmezés szerint letiltott engedélyeket is. Kattintson az oldal alján a Letiltott rendszergazda API-engedélyek áttekintése elemre. Görgessen lefelé, keresse meg az Ügyfeleket, és állítsa be az olvasási és írási engedélyeket. Tegye ugyanezt a szkriptcímkékkel és a rendelésekkel, amelyek alacsonyabbak a listán, majd kattintson a Mentés gombra.
Változtassa meg manuálisan az engedélyeket, hogy a LiveAgent hozzáférhessen a Shopify-adatokhoz
Módosítsa az olvasási és írási engedélyeket
 • Most látható az API-kulcsa és jelszava. Másolja ki és illessze be az API kulcsot és jelszót a LiveAgent Shopify plugin konfigurációjába, tekintse át az egyéb lehetőségeket, majd kattintson a Mentés gombra.
Másolja ki és illessze be az API kulcsot és jelszót a LiveAgent Shopify plugin konfigurációjába
Shopify plugin konfiguráció

A Shopify beépülő moduljának aktívnak kell lennie. Vessen egy pillantást az ügyfelek korábbi jegyeire, és kattintson a jobb oldali panelen található Shopify gombra, hogy megtekinthesse az ügyfél megrendeléseit a jegy nézetben.

A Shopify plugin aktív a LiveAgent szolgáltatásban, és az ügyfelek megrendelései a jegy nézetéből láthatók
A Shopify plugin aktív

Hogyan integrálható a Shopify a Zapieren keresztül

A LiveAgent és a Shopify összekapcsolása a Zapier segítségével egyszerű, gyors és intuitív. Az egyik alkalmazás aktiválási szabálya aktivál egy műveletet a másikban, és továbbfejlesztett munkafolyamatot hoz létre. Több integrációt is létrehozhat, és kiválaszthatja és konfigurálhatja őket úgy, hogy a kívánt módon működjenek. Ehhez nincs szükség kódolási tapasztalatokra.

LiveAgent és Shopify integrációs oldal a Zapieren
LiveAgent + Shopify

Menjünk át a lépéseken. Ha még soha nem hozott létre Zapier-integrációt, akkor regisztrálnia kell, és létre kell hoznia egy fiókot. Ehhez kattintson erre a linkre. Ha végzett, menjen a LiveAgent + Shopify integrációs oldalra a Zapieren.

Válasszon ki egy kiváltót és műveletet Zapieren
Válasszon ki egy kiváltót és műveletet

Amikor lefelé görget, láthatja a LiveAgent + Shopify csatlakoztatása percek alatt részt. Itt kiválaszthatja a kívánt kiváltót és műveletet. Bármit kiválaszthat a listából, és kapcsolatot hozhat létre. Példaként bemutatjuk az integrációt a Shopify kiváltó Új Termékkel és a LiveAgent művelet Új Beszélgetéssel. Ha végzett, kattintson az alatta lévő kék gombra.

Kiválasztott kiváltó az Új Termék és művelet az Új Beszélgetés
Az új termék új beszélgetést fog létrehozni

Most konfigurálnia kell a kiváltót. Tehát folytassa, jelentkezzen be fiókjába, és kezdje el beállítani a kiváltót. A folyamat meglehetősen egyszerű, és csak néhány részletet kell kitöltenie.

Shopify kiváltó konfigurációja a Zapieren
Shopify beállítása

Ha végzett, javasoljuk, hogy tesztelje a kiváltót, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a kívánt módon működik. Ez a lépés átugorható és befejezhető a Zapier konfigurációs folyamat utolsó lépéseként.

A Shopify kiváltó okának tesztje a Zapieren
Kiváltó ok tesztje

Már csak a cselekvés beállítása szükséges. Töltse ki a kötelező mezőket, például az e-mailt. Ha jobban szeretné meghatározni a műveletet, folytassa és töltse ki a nem kötelező mezőket is.

A LiveAgent művelet beállítása a Zapieren
LiveAgent konfiguráció

Ha végzett, végezzen még egy tesztet az integrációról, hogy lássa, működik-e. Ha bármilyen problémába ütközik, a Zapier általában azonnal javasol egy hibaelhárítási lehetőséget, így könnyedén kijavíthatja a hibát. A Zapier-integrációkkal kapcsolatos problémák azonban általában ritkák.

A LiveAgent és a Shopify integráció sikeres tesztje
Az integrációs teszt sikeres

Ha sikeresen végrehajtotta az előző lépéseket, akkor az integrációnak használatra késznek kell lennie. Próbáljuk is ki. Lépjen a Shopify termék szakaszába.

Termékek rész a Shopifyban
Termékek a Shopifyban

Hozzon létre egy új terméket és töltse ki a termék nevét és leírását. Ez a termék tesztként használható, így nem kell minden egyes információ kitöltésének hosszadalmas folyamatán keresztülmennie.

Új termék létrehozása a Shopifyban
Termék létrehozása

Vessen egy pillantást a LiveAgent jegyekre (másodperceken belül új jegyet kell kapnia.) Ha minden működik, sikeresen összekapcsolta a két alkalmazást.

Új jegy, amelyet a Shopify küldött el egy termék létrehozása után
Új beszélgetés a LiveAgentben

Nézzen meg bátran olyan egyéb szolgáltatásokat és integrációkat, amelyek segítséget nyújthatnak az ügyfelek számára, a megrendelések kezelésében és egyebekben. Bármikor visszatérhet a Zapier-hez, hogy más integrációkat hozzon létre a LiveAgent és a Shopify között, vagy válasszon egy másik alkalmazást, amelyhez csatlakozni szeretne.

Frequently asked questions

Mi a Shopify integráció a LiveAgentben?

A LiveAgent biztosítja a Shopify-integrációt azoknak az ügyfeleknek, akik szeretnének élő csevegést bevezetni az e-kereskedelmi boltjukba.

Hogyan integrálhatja a Shopify-t a LiveAgentbe?

Itt egy gyors, lépésről lépésre útmutató:

1. Keresse meg a Konfigurációk elemet

2. Kattintson a Rendszer és beépülő modulok elemre

3. Töltse ki a részleteket a Shopify áruházából 

Vissza az integrációkhoz Hozzon létre INGYENES fiókot
Hogyan veheti fel a kapcsolatot a Shopify ügyfélszolgálatával e-mailben, élő csevegéstámogatással, telefonon keresztül, közösségi média támogatáson keresztül és önkiszolgáló támogatással.

Shopify Help Desk Kapcsolatok

A Shopify egy kereskedelmi platform, amely lehetővé teszi üzletek online vagy személyesen történő létesítését. Az ügyfélszolgálati csapat e-mailben, élő chaten, közösségi médián és önkiszolgáló támogatáson keresztül érhető el. A kapcsolatfelvételre is számos mód áll rendelkezésre.

A jegykezelési rendszer bevezetése a Shopify áruházban növeli a konverziókat. Adja hozzá a LiveAgent szoftvert, amely segít az ügyfelek igényeinek kielégítésében.

Kiváló Választás Online Jegykezelő Rendszernek a Shopify Üzleteknek

A LiveAgent help desk software offers multiple communication channels and over 200 functions. Shopify allows for selling through multiple channels, but it's important to have an effective support ticket system. Integrate a ticket management system for your Shopify store to connect with customers from any platform.

A Salesflare CRM megoldás a LiveAgent integrációjaként érkezik. Automatizálja és kövesse nyomon a történteket a LiveAgent kezelőfelületén.

Salesflare

Az esettanulmányok hatékonyak a vásárlói folyamatban és számos email sablon áll rendelkezésre a hivatkozási marketing kampányokhoz. A LiveAgent segítségével növelhető az eladások mennyisége, és az esettanulmányok hosszú távon növelik a bizalmat és hitelességet a potenciális ügyfelek körében. A cikk arra ösztönöz, hogy szerezz sikersztorikat és esettanulmányokat az ügyfelektől.

Ha egy online áruházat indít, nézze meg ezeket a praktikus tippeket, amelyek az első naptól kezdve maximalizálják az e-kereskedelmi áruház hatékonyságát.

6 Praktikus Tipp az Online Áruház Kezelésére

A személyre szabott ügyfélélmény az e-kereskedelemben kulcsfontosságú lehet. A személyre szabás öt módja közé tartozik az értékesítési folyamatban való kihasználás, a videó integrálása a csapatról, kilépési szándék előugró ablakok, élő csevegés használata, és a kommunikáció az értékesítés előtt és után az összes csatornán. Az élő chat az egyik legjobb megoldás az e-kereskedelmi vállalkozás és ügyfelei közötti kommunikáció és szolgáltatás javítására. Az élő chat widget használata az ügyfél-elégedettség növelését, a konverziók növelését és az ügyfélszolgálati élmény javítását eredményezheti. A legjobb chat widget szoftver webhelyekhez a LiveAgent, Acquire.io, Bold360, Chaport és Chabot.

Weboldalunk sütiket használ. A folytatással feltételezzük, hogy engedélyezi a sütik telepítését, ahogy azt a weboldalunk részletezi adatvédelmi és sütikre vonatkozó irányelvek.

×
Foglaljon le velünk egy hívást, és fedezze fel, hogy a LiveAgent milyen előnyöket nyújthat vállalkozása számára.

Több időpontban is elérhetőek vagyunk

Foglaljon le egy demót