Médiafigyelő eszközt keresel?

Ha eddig még nem építetted be a marketing és ügyfélszolgálati stratégiádba a médiafigyelő eszközöket, akkor itt az ideje, hogy megtedd! 

A médiafigyelés arról szól, hogy megfigyeled a márkádról szóló online híreket. Ezáltal megtudhatod, hogy mit gondolnak rólad a vásárlóid, követheted a versenytársaid tevékenységét és válaszolhatsz az ügyfeleid kérdéseire. 

A médiafigyelés nélkülözhetetlen!

Forbes logo
airbus logo
Slido green logo
Nascar logo
USC logo
Médiafigyelő eszköz definiálása

Mit jelent a médiafigyelés?

A médiafigyelés vagy más néven médiaelemzés, a márkád online megemlítéseire és kommunikációjára vonatkozó elemzést jelenti.

Ez egy olyan hatékony stratégiai eszköz, amely által figyelemmel kísérheted a vásáróid véleményét a márkádról, a vállalkozásodról, termékeidről és szolgáltatásaidról. 

A LiveAgent, mint médiafigyelő eszköz

A LiveAgent összekapcsolható az összes közösségi média oldaladdal, így a kommenteket, üzeneteket és megemlítéseket közvetlenül a LiveAgent rendszerében láthatod. 

A LiveAgent-et összekapcsolhatod a következő oldalakkal:

A LiveAgent alkalmazkodik a közösségimédiához

Miért fontos a médiafigyelés?

Implementáció probléma nélkül

Proaktívan megoldhatod a problémáidat

A médiafigyelő eszközök segítségével proaktívan megoldhatod a problémáidat. Ismerd meg a frusztrált ügyfeleidet, még mielőtt a véleményük napvilágot látna és negatív hatással lenne a vállalkozásodra! 

Értékelés és javaslat

Használd fel a pozitív megemlítéseket és vásárlói véleményeket

A médiafigyelés nem csak a rossz tapasztalatokról szól. Mutasd be a vállalkozásodról alkotott pozitív vásárlói véleményeket. Hisz semmi sem fogható egy őszinte véleményhez!

Tanuljon az ügyfélelemzésből és a betekintésből

Ismerd meg a vásárlóid elégedettségére vonatkozó statisztikákat

A médiafigyelés egy nagyszerű eszköz, amely segítségével átláthatod a vállalkozásodról alkotott online véleményeket. Ismerd meg, mit mondanak rólad az ügyfeleid és a versenytársaid.

Valósidejű ügyfélszolgálat

Kapcsolódj könnyen a vásárlóiddal

Válaszold meg az ügyfeleid Tweetjeit, Faceook üzeneteit, vagy Instagram kommentjeit. Ne vesztegess időt a különböző közösségi média fiókjaidba való bejelentkezéssel!

Facebook Integration Demo: How It Works | Live Agent03:02Youtube video: Facebook Integration Demo: How It Works
Live Agent

Médiafigyelés a Facebookon

A LiveAgent médaifigyelő eszköze a Facebook üzeneteidet és a posztjaidhoz kapcsolódó kommenteket egyenesen a LiveAgent fiókodban jeleníti meg. Onnan pedig könnyedén reagálhatsz ezekre, sőt még posztolni is tudsz a Facebook faladra. 

Médiafigyelés Twitteren

Kísérd figyelemmel a kulcsszavaidat és válaszolj a Twitter megemlítéseikre. A LiveAgent médiafigyelő eszközével soha többé nem maradsz egy tweetről sem.

Egyszerűen állíts be egy kulcsszót, amelyet szeretnél megfigyelni és minden tweet, amely ezt a szót tartalmazza, jegy formájában, automatikusan megjelenik a rendszeredben.

How to Monitor Twitter with LiveAgent | Live Agent06:38Youtube video: How to Monitor Twitter with LiveAgent
Live Agent
How to Utilize your Instagram Plugin in LiveAgent | Live Agent04:04Youtube video: How to Utilize your Instagram Plugin in LiveAgent
Live Agent

Médiafigyelés Instagramon

A LiveAgent rendszerében automatikusan megjelennek a posztodhoz fűzött kommentek, illetve azok a posztok, amelyben megemlítik a fiókodat. Válaszolj ezekre egyenesen a LiveAgent fiókodból anélkül, hogy több ezer értesítést kellene átnézned a telefonodon!

A LiveAgent fontossági és beérkező sorrendben kategorizálja az összes kérést.

Több mint egy médiafigyelő eszköz

E-mail értesítés a beérkező levelek mappába

Jegykezelése

Továbbítsd a különböző kommunikációs csatornákon beérkező kéréseket a megosztott postafiókodba.

Live chat buborékok

Élő csevegés

Csevegj valós időben az ügyfeleiddel és a weboldalaid látogatóival. Használd ki a proaktív chat meghívásokat és egyéb funkciókat.

Telefonköpont

Telefon

Építs ki egy teljes virtuális ügyfélszolgálatot, komplex automata hangbemondó és önkiszolgáló szolgáltatásokkal.

Tudásbázis

Támogató oldal

Készíts lenyűgöző önkiszolgáló megoldásokat ügyféloldalak és tudásbázisok formájában az ügyfeleid számára.

Peter Komornik

A LiveAgent ötvözi a kiváló élő chatszolgáltatást, a jegykezelést és az automatizálást. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy kivételes szolgáltatást nyújtsunk az ügyfeleinknek.

black Slido logo

Okok, ami miatt a vállalatok LiveAgent-re váltanak

  • “Nagyon gazdag funkciókban és felülmúlta az 5 éves zendesk előfizetésem. Így váltottam. Számomra nagyon jó érték kisvállalat tulajdonosként.” Albert

  • Először a Zendesk-et próbáltam ki, de az órákig tartó konfiguráció és az ár modell megértése után rájöttem, hogy nem számomra lett kitalálva. Ehelyett a LiveAgent-et kezdtem el használni és meg kell mondjam, eddig nagyon elégedett vagyok. A rendszer pontosan megfelelő konfigurációval rendelkezik, annyit, amennyit szeretnék és eddig még nem találtam olyat, amit ne lehetne megtenni. Maga a támogatás nagyszerű és általában pár percen belül megválaszolja a kérdését.” Erik

  • “A LiveAgent-re költöztünk a ZenDesk-ről… és nem mennénk vissza… Csodálatosan megfizethető és mindig segítőkész a támogatói csapat, akik mindig ott vannak, ha segítség kell 24×7. Másodsorra, a haladói szintű automatizáció, ami ténylegesen lecserélte a Zapier iránti szükségünket, mert nagy számú integrációja van. Ezen felül nagyon sok alias emailt nyújtanak, amire csatlakozhatunk nagyon könnyen.” Aaron

  • “Mi és a klienseink folyamatosan bajlódtunk a ZenDesk-el, de a különböző opciók keresése után a LiveAgent-et választottuk a felhasználói értékelések és az ára alapján.” Adam

  • “Évekig használtam a ZenDesk-et és belefáradtam ezekbe a “jegy-stílus” emailekbe és abba, hogy nem tudtam fájlokat csatolni az emailjeimhez, kizárólag csak linkeket tudtam küldeni. Amit szeretek a LiveAgent-ben: emaileket küld (nem jegyeket), tudok fájlokat csatolni, egyszerűbben tudom organizálni az emailek folyamatát, mint a ZenDesk-nél, tudok chatelni és az emaileket kezelni ugyanabban az ablakban. Ezen felül a LiveAgent támogatja a táblázatokat az emailjeiben és nagyszerű támogató csapattal rendelkezik.” Vlad

  • “Erre a rendszerre váltottunk a ZenDesk évekig való használata után. A funkcionalitás nagyszerű: kontakt nyomtatványok, élő chat, adatbázisok, közösségi hálózatokkal való integráció – minden az egyben szolgáltatás és minden modul jól átgondolt, hozzáértően interakcióba lépnek egymással. Az tetszett, hogy a szolgáltatás stabilan működik még a mobil platformon is (a ZenDesk után számunkra ez nagy előny).” Olga

  • “Kipróbáltunk számos megoldást, beleértve a Zendesk-et, Freshdesk-et és sok mást. Aztán megtaláltuk a LiveAgent-et. Nagyszerű eszköz, jó ár-érték arány, könnyű használni, nagyszerű támogatás és segítség beültetni. Most, számos évi használat után még mindig a legjobb választás a támogatói eszközre.” Michal

  • “Sok más segédpultot használtam ezelőtt, mint például a LiveZilla, Zopim, Zendesk, Freshdesk, Desk.com, stb. A LiveAgent minden úton felülmúlja őket az árazása, funkciói, ügyfélszolgálata és a mobil funkciói miatt.” Harrison

Miért a LiveAgent a legjobb médiafigyelő eszköz a számodra?

Legtöbbet és legjobbra értékelt

Legtöbb értékelést szerző és a legjobbra értékelt eszköz

2019-ben és 2020-ban a LiveAgent szoftverét minősítették a kis- és középvállalatok számára létrehozott legjobb ügyfélszolgálati szoftvernek.

21 ezer vállalat kedvence

Eddig már 21 ezer vállalkozás választott minket

Különböző ágazatokból, már több mint 21 000 vállalkozás választotta a LiveAgent-et az ügyfelei kiszolgálására.

Funkciókkal teli

A több mint 180 funkciónak, 40 integrációnak és végtelenül sok beállításnak köszönhetően ez az eszköz könnyedén alkalmazkodik az üzleti igényeidhez. 

Felhő alapú és biztonságos ügyfélszolgálat

Felhőalapú és biztonságos

Felhőalapú, biztonságos, könnyű beállítani és használni. Kezdd el a LiveAgent használatát percek alatt.

Átlátható és megfizethető árak

Szerezd meg a professzionális médiafigyelő megoldást fix havidíjas áron. Nincsenek rejtett költségek, sem hosszú távú kötelezettségek. Kezd el az ingyenes 14 napos próbaidőszakot és férj hozzá az összes elérhető funkcióhoz!

Mire vársz! Kezdd el a médiafigyelést még ma!

Package Name

Jegy+csevegés

Ideális választás kis- és középvállalkozások számára

29 /hó
Package Name

Teljes körű

Ideális választás nagyvállalatok számára

39 /hó

Jó kezekben leszel!

Tudod mi a közös a Huaweiben, a BMW-ben, a Yamahában, az O2-ben és az Oxford Egyetemben? Igen, eltaláltad… a LiveAgent!

 
Próbáld ki most ingyen Bankkártya adatok megadása nélkül
G2 Crowd
Trustpilot
GetApp
Kapcsolódó cikkek ehhezMédiafigyelés
A Jegyrendszer egy megosztott postaláda az ügyfelektől beérkező összes feladathoz. Minden üzenet automatikusan átalakul ugyanabba a jegybe.

Jegyrendszer

The text discusses the benefits of using LiveAgent as a time-saving tool for businesses. It mentions that LiveAgent offers various features to manage customer relationships, including email campaigns, ticket management, VoIP phone systems, and complaint handling. The text also highlights the ability to create custom ticket fields to gather additional information from customers. It promotes LiveAgent's popularity as a customer service and call center solution, as well as its integrations with different devices and systems. The text encourages readers to book a LiveAgent demo or subscribe to their newsletter for updates and discounts.

A támogatási jegyrendszer segít a csapatoknak nagy mennyiségű kérések kezelésében több csatornán keresztül és lehetővé teszi számukra, hogy gyorsan és hozzáértően válaszoljanak a kérdésekre.

Támogatási Jegyrendszer

A LiveAgent call center szoftver lehetővé teszi a testreszabható gombok és híváskonfigurációk használatát vállalkozások számára. Az árazás különböző csomagokat kínál. Próbálja ki az összes kommunikációs csatornát.

A LiveAgent ingyenes fiókot nyújthat az ügyfélszolgálata biztosításához. Tudjon meg többet egy ingyenes magyar ügyfélszolgálati szoftver előnyeiről és hátrányairól.

Funkciógazdag ingyenes help desk szoftver.

Az ingyenes LiveAgent ügyfélszolgálati szoftver segít ügyfeleit gyorsabb válaszokkal és hatékonyabb munkával a különböző kommunikációs csatornákon.

A LiveAgent illeszkedik igényeihez a szórakoztatóipar számára azáltal, hogy élő chat funkciókat kínál annak érdekében, hogy gyorsabb online segítséget legyen képes nyújtni.

Helpdesk szoftver a Szórakoztatóipar számára

A LiveAgent egy hatékony kommunikációs eszköz, amely lehetővé teszi a vállalkozások számára az ügyfélszolgálat és az értékesítés hatékonyabb kezelését. Az alkalmazás számos funkciót és integrációs lehetőséget kínál, valamint biztonságos és gyors működést biztosít. A proaktív chat lehetőségek a stratégiai ügyfélfogalom elérését segítik. Az IVR technológia könnyebb elérhetőséget és költségcsökkentést biztosít az ügyfeleknek és a vállalkozásoknak.

Csatoljon fájlokat a tudásbázis cikkeihez. Próbálja ki a LiveAgent funkcióját - Mellékletek a cikkekben. Olvasson erről tovább a cikkben.

Mellékletek a cikkekben

A tudásbázis-cikkekhez könnyen csatolhatók fájlok. Lehetővé teszi az online közösségteremtést, hogy az ügyfelek segíthessenek egymásnak. A LiveAgent számos ügyfélszolgálati megoldást kínál, mint például a Help Desk, a Jegykezelő rendszer és az Élő Chat. Ingyenes csevegőszobát kínál weboldalak számára is.

Az élő chat gomb ikonja valahol a weboldalán kerül elhelyezésre, ami lehetőséget nyújt ügyfeleinek arra, hogy kommunikáljanak az ügyfélszolgálattal valós időben.

Chat gomb

A márka szószólói és az élő chat gombi segítheti a vállalat hatékonyságát és ügyfélszolgálatát. Az ügyfelek valós időben kapcsolatba léphetnek.

Weboldalunk sütiket használ. A folytatással feltételezzük, hogy engedélyezi a sütik telepítését, ahogy azt a weboldalunk részletezi adatvédelmi és sütikre vonatkozó irányelvek.

×
Foglaljon le velünk egy hívást, és fedezze fel, hogy a LiveAgent milyen előnyöket nyújthat vállalkozása számára.

Több időpontban is elérhetőek vagyunk

Foglaljon le egy demót