Médiafigyelő eszközt keresel?

Ha eddig még nem építetted be a marketing és ügyfélszolgálati stratégiádba a médiafigyelő eszközöket, akkor itt az ideje, hogy megtedd! 

A médiafigyelés arról szól, hogy megfigyeled a márkádról szóló online híreket. Ezáltal megtudhatod, hogy mit gondolnak rólad a vásárlóid, követheted a versenytársaid tevékenységét és válaszolhatsz az ügyfeleid kérdéseire. 

A médiafigyelés nélkülözhetetlen!

Forbes logo
airbus logo
Slido green logo
Nascar logo
USC logo
Médiafigyelő eszköz definiálása

Mit jelent a médiafigyelés?

A médiafigyelés vagy más néven médiaelemzés, a márkád online megemlítéseire és kommunikációjára vonatkozó elemzést jelenti.

Ez egy olyan hatékony stratégiai eszköz, amely által figyelemmel kísérheted a vásáróid véleményét a márkádról, a vállalkozásodról, termékeidről és szolgáltatásaidról. 

A LiveAgent, mint médiafigyelő eszköz

A LiveAgent összekapcsolható az összes közösségi média oldaladdal, így a kommenteket, üzeneteket és megemlítéseket közvetlenül a LiveAgent rendszerében láthatod. 

A LiveAgent-et összekapcsolhatod a következő oldalakkal:

A LiveAgent alkalmazkodik a közösségimédiához

Miért fontos a médiafigyelés?

Implementáció probléma nélkül

Proaktívan megoldhatod a problémáidat

A médiafigyelő eszközök segítségével proaktívan megoldhatod a problémáidat. Ismerd meg a frusztrált ügyfeleidet, még mielőtt a véleményük napvilágot látna és negatív hatással lenne a vállalkozásodra! 

Értékelés és javaslat

Használd fel a pozitív megemlítéseket és vásárlói véleményeket

A médiafigyelés nem csak a rossz tapasztalatokról szól. Mutasd be a vállalkozásodról alkotott pozitív vásárlói véleményeket. Hisz semmi sem fogható egy őszinte véleményhez!

Tanuljon az ügyfélelemzésből és a betekintésből

Ismerd meg a vásárlóid elégedettségére vonatkozó statisztikákat

A médiafigyelés egy nagyszerű eszköz, amely segítségével átláthatod a vállalkozásodról alkotott online véleményeket. Ismerd meg, mit mondanak rólad az ügyfeleid és a versenytársaid.

Valósidejű ügyfélszolgálat

Kapcsolódj könnyen a vásárlóiddal

Válaszold meg az ügyfeleid Tweetjeit, Faceook üzeneteit, vagy Instagram kommentjeit. Ne vesztegess időt a különböző közösségi média fiókjaidba való bejelentkezéssel!

Youtube video: Facebook Integration Demo: How It Works

Médiafigyelés a Facebookon

A LiveAgent médaifigyelő eszköze a Facebook üzeneteidet és a posztjaidhoz kapcsolódó kommenteket egyenesen a LiveAgent fiókodban jeleníti meg. Onnan pedig könnyedén reagálhatsz ezekre, sőt még posztolni is tudsz a Facebook faladra. 

Médiafigyelés Twitteren

Kísérd figyelemmel a kulcsszavaidat és válaszolj a Twitter megemlítéseikre. A LiveAgent médiafigyelő eszközével soha többé nem maradsz egy tweetről sem.

Egyszerűen állíts be egy kulcsszót, amelyet szeretnél megfigyelni és minden tweet, amely ezt a szót tartalmazza, jegy formájában, automatikusan megjelenik a rendszeredben.

Youtube video: How to Monitor Twitter with LiveAgent
Youtube video: How to Utilize your Instagram Plugin in LiveAgent

Médiafigyelés Instagramon

A LiveAgent rendszerében automatikusan megjelennek a posztodhoz fűzött kommentek, illetve azok a posztok, amelyben megemlítik a fiókodat. Válaszolj ezekre egyenesen a LiveAgent fiókodból anélkül, hogy több ezer értesítést kellene átnézned a telefonodon!

A LiveAgent fontossági és beérkező sorrendben kategorizálja az összes kérést.

Több mint egy médiafigyelő eszköz

E-mail értesítés a beérkező levelek mappába

Jegykezelése

Továbbítsd a különböző kommunikációs csatornákon beérkező kéréseket a megosztott postafiókodba.

Live chat buborékok

Élő csevegés

Csevegj valós időben az ügyfeleiddel és a weboldalaid látogatóival. Használd ki a proaktív chat meghívásokat és egyéb funkciókat.

Telefonköpont

Telefon

Építs ki egy teljes virtuális ügyfélszolgálatot, komplex automata hangbemondó és önkiszolgáló szolgáltatásokkal.

Tudásbázis

Támogató oldal

Készíts lenyűgöző önkiszolgáló megoldásokat ügyféloldalak és tudásbázisok formájában az ügyfeleid számára.

Peter Komornik

A LiveAgent ötvözi a kiváló élő chatszolgáltatást, a jegykezelést és az automatizálást. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy kivételes szolgáltatást nyújtsunk az ügyfeleinknek.

black Slido logo

Okok, ami miatt a vállalatok LiveAgent-re váltanak

  • “Nagyon gazdag funkciókban és felülmúlta az 5 éves zendesk előfizetésem. Így váltottam. Számomra nagyon jó érték kisvállalat tulajdonosként.” Albert

  • Először a Zendesk-et próbáltam ki, de az órákig tartó konfiguráció és az ár modell megértése után rájöttem, hogy nem számomra lett kitalálva. Ehelyett a LiveAgent-et kezdtem el használni és meg kell mondjam, eddig nagyon elégedett vagyok. A rendszer pontosan megfelelő konfigurációval rendelkezik, annyit, amennyit szeretnék és eddig még nem találtam olyat, amit ne lehetne megtenni. Maga a támogatás nagyszerű és általában pár percen belül megválaszolja a kérdését.” Erik

  • “A LiveAgent-re költöztünk a ZenDesk-ről… és nem mennénk vissza… Csodálatosan megfizethető és mindig segítőkész a támogatói csapat, akik mindig ott vannak, ha segítség kell 24×7. Másodsorra, a haladói szintű automatizáció, ami ténylegesen lecserélte a Zapier iránti szükségünket, mert nagy számú integrációja van. Ezen felül nagyon sok alias emailt nyújtanak, amire csatlakozhatunk nagyon könnyen.” Aaron

  • “Mi és a klienseink folyamatosan bajlódtunk a ZenDesk-el, de a különböző opciók keresése után a LiveAgent-et választottuk a felhasználói értékelések és az ára alapján.” Adam

  • “Évekig használtam a ZenDesk-et és belefáradtam ezekbe a “jegy-stílus” emailekbe és abba, hogy nem tudtam fájlokat csatolni az emailjeimhez, kizárólag csak linkeket tudtam küldeni. Amit szeretek a LiveAgent-ben: emaileket küld (nem jegyeket), tudok fájlokat csatolni, egyszerűbben tudom organizálni az emailek folyamatát, mint a ZenDesk-nél, tudok chatelni és az emaileket kezelni ugyanabban az ablakban. Ezen felül a LiveAgent támogatja a táblázatokat az emailjeiben és nagyszerű támogató csapattal rendelkezik.” Vlad

  • “Erre a rendszerre váltottunk a ZenDesk évekig való használata után. A funkcionalitás nagyszerű: kontakt nyomtatványok, élő chat, adatbázisok, közösségi hálózatokkal való integráció – minden az egyben szolgáltatás és minden modul jól átgondolt, hozzáértően interakcióba lépnek egymással. Az tetszett, hogy a szolgáltatás stabilan működik még a mobil platformon is (a ZenDesk után számunkra ez nagy előny).” Olga

  • “Kipróbáltunk számos megoldást, beleértve a Zendesk-et, Freshdesk-et és sok mást. Aztán megtaláltuk a LiveAgent-et. Nagyszerű eszköz, jó ár-érték arány, könnyű használni, nagyszerű támogatás és segítség beültetni. Most, számos évi használat után még mindig a legjobb választás a támogatói eszközre.” Michal

  • “Sok más segédpultot használtam ezelőtt, mint például a LiveZilla, Zopim, Zendesk, Freshdesk, Desk.com, stb. A LiveAgent minden úton felülmúlja őket az árazása, funkciói, ügyfélszolgálata és a mobil funkciói miatt.” Harrison

Miért a LiveAgent a legjobb médiafigyelő eszköz a számodra?

Legtöbbet és legjobbra értékelt

Legtöbb értékelést szerző és a legjobbra értékelt eszköz

2019-ben és 2020-ban a LiveAgent szoftverét minősítették a kis- és középvállalatok számára létrehozott legjobb ügyfélszolgálati szoftvernek.

21 ezer vállalat kedvence

Eddig már 21 ezer vállalkozás választott minket

Különböző ágazatokból, már több mint 21 000 vállalkozás választotta a LiveAgent-et az ügyfelei kiszolgálására.

Funkciókkal teli

A több mint 180 funkciónak, 40 integrációnak és végtelenül sok beállításnak köszönhetően ez az eszköz könnyedén alkalmazkodik az üzleti igényeidhez. 

Felhő alapú és biztonságos ügyfélszolgálat

Felhőalapú és biztonságos

Felhőalapú, biztonságos, könnyű beállítani és használni. Kezdd el a LiveAgent használatát percek alatt.

Átlátható és megfizethető árak

Szerezd meg a professzionális médiafigyelő megoldást fix havidíjas áron. Nincsenek rejtett költségek, sem hosszú távú kötelezettségek. Kezd el az ingyenes 14 napos próbaidőszakot és férj hozzá az összes elérhető funkcióhoz!

Mire vársz! Kezdd el a médiafigyelést még ma!

Package Name

Jegy+csevegés

Ideális választás kis- és középvállalkozások számára

29 /hó
Package Name

Teljes körű

Ideális választás nagyvállalatok számára

39 /hó

Jó kezekben leszel!

Tudod mi a közös a Huaweiben, a BMW-ben, a Yamahában, az O2-ben és az Oxford Egyetemben? Igen, eltaláltad… a LiveAgent!

 
Próbáld ki most ingyen Bankkártya adatok megadása nélkül
Related Articles to Médiafigyelés
Használja ki vonzó kérdőíves e-mail sablonjainkat, amelyek bemutatják az ügyfelek visszajelzésének kérését hogy mit tegyen és mit ne.

Felmérési e-mail sablon

A cégeknek fontos az elégedett ügyfelektől származó ajánlások begyűjtése, mivel ezek hatással lehetnek a termék vagy szolgáltatás minőségére és hitelességére. A megfelelő időzítés, hangnem és sablonok használata segíthet ebben. A cikk ajánlási kérdéseket és sablonokat is tartalmaz. A LiveAgent vállalat számos ügyfélszolgálati szoftvert és egyéb szolgáltatást kínál.

Nem tudja a különbséget a bejövő és a kimenő call center között? Ismerje meg a különbséget, és tudjon meg többet a kimenő kulcsfunkciókról.

Kimenő hívásközpont

Az ügyfélszolgálati bejövő hívásokat meglévő ügyfelek kezdeményezik, míg az értékesítési bejövő hívásokat potenciális ügyfelek kezdeményezik. A bejövő hívások kezelése során fontos pozitív attitűdöt megőrizni, személyre szabni a kapcsolatot, ura lenni a helyzetnek és megérteni az ügyféligényeket. Az ügyfélszolgálati támogatás és az ügyfél élmény kulcsfontosságú az elégedettséghez. A LiveAgent számos fontos funkcióval rendelkezik, mint a valós idejű chat és az online látogatók kezelése. Az alkalmazás 14 napig ingyenesen használható.

Ismerje meg a fizetett közösségi médiát. A szakemberek egyszerű magyarázataival mélyen megértheti az ügyfélszolgálati koncepciókat.

Fizetett közösségi média

Az elégedett ügyfelek ajánlásai nagy hatással lehetnek a termék vagy szolgáltatás minőségére és hitelességére. A cikkből kiderül, hogy fontos a proaktív ajánlások kérésében, megfelelő időzítés és hangnem használata. A fogyasztói ajánlások és vélemények gyűjtése nagyon fontos a potenciális üzleti kapcsolatok befolyásolására, míg az ajánlási kérdések és ajánlólevél kérés sablonok segíthetnek az ajánlások megszerzésében. A LiveAgent egy népszerű ügyfélszolgálati szoftver, amely számos módon segíthet az ügyfelekkel való kommunikációt.

Az ügyfelek ajánlásai nagy hatással lehetnek az üzleti kapcsolatokra. A vásárlói ajánlások az egyik leghatékonyabb marketing eszköz.

Ajánlások kérése

Az ajánlások az elégedett ügyfelek visszajelzései, amelyek fontosak a termék vagy szolgáltatás minőségének megerősítése, és hatékony marketing eszközöknek számítanak. Az ajánlások kérése kihívásokat jelenthet, de bevált gyakorlatok és sablonok léteznek a felkérésre. Az ügyfeleket konkrét kérdésekkel lehet segíteni a pozitív vélemények megosztásában, és e-mail sablonok is elérhetőek az ajánlások kéréséhez. Azt is fontos megjegyezni, hogy az ajánlások a legmagasabb hatékonysági besorolással rendelkeznek a többi típusú tartalommarketing eszközhöz képest.

A LiveAgent egy olyan help desk megoldást kínáló rendszer, amellyel fejlesztheti ügyfélszolgálatát. E-mail, élő chat, közösségi média (Facebook, Instagram és még sok más).

Front alternatívát keres?

A LiveAgent a leggyorsabb valós idejű chattel rendelkezik, ami azonnali kommunikációra szolgál az ügyfelekkel. Az élő chat az egyik legjobb és leghasznosabb eszköz az ügyfelekkel való kommunikációra. Az ügyfelek elégedettebbek lehetnek a LiveAgent rendszerrel.

A LiveAgent segítségével a kiskereskedők a lehető legjobb ügyfélszolgálati élményt nyújthatják a vásárlóik számára. LiveAgent - egy többcsatornás megoldás, amely kielégíti a vásárlóidat.

Ügyfélszolgálati szoftver kiskereskedők számára

A LiveAgent számos testreszabható kapcsolat gombot biztosít, és három különböző előre elkészített kapcsolattartási űrlap áll rendelkezésre. Az online vállalkozásoknak fontos a visszaküldés lehetősége és az ügyfelekkel való kommunikáció, amiben segítségül szolgálhatnak a kész visszatérítési e-mail sablonok. A cikk további információkat is tartalmaz az ügyfélszolgálati és helpdesk szoftverekről, valamint az élő csevegés lehetőségéről.

Weboldalunk sütiket használ. A folytatással feltételezzük, hogy engedélyezi a sütik telepítését, ahogy azt a weboldalunk részletezi adatvédelmi és sütikre vonatkozó irányelvek.

×
Foglaljon le velünk egy hívást, és fedezze fel, hogy a LiveAgent milyen előnyöket nyújthat vállalkozása számára.

Több időpontban is elérhetőek vagyunk

Foglaljon le egy demót