A 25 legjobb e-mail támogatási rendszer
Vélemények

A 25 legjobb e-mail támogatási rendszer

Oliver Stasinszky

Oliver Stasinszky


Utoljára módosítva October 8, 2021 -nél 1:20 pm

Az e-mail támogatás az egyik legszélesebb körben használt és legfontosabb ügyfélszolgálati csatorna. Ez egy rugalmas és alapvető közeg, amelyet mind az ügyfélszolgálati ügynökei, mind az ügyfelek ismerhetnek.

A statisztikák szerint a jó ügyfélszolgálat továbbra is a legértékesebb eszköz minden vállalat számára. A fogyasztók körülbelül 54%-a ma magasabb elvárásokat támaszt az ügyfélszolgálattal szemben, míg a fogyasztók 67%-a úgy véli, hogy az ügyfélszolgálat összességében javul.

Másrészt az ügyfelek hajlandóak többet fizetni a kivételes ügyfélélményért. Míg a csevegés és a telefon időben válaszokat ad a fogyasztóknak, az e-mail támogatás lehetővé teszi az embereknek, hogy átgondolják a dolgokat, és pontosabban közöljék problémáikat. Ezenkívül több időt ad az ügyfélszolgálatnak, hogy hatékony megoldást találjon és strukturálja a válaszokat.

A leghatékonyabb e-mail támogatási rendszerek jegykezelő funkciókkal rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik az ügyfélszolgálat és a támogató szakemberek számára, hogy kezeljék a bejövő kérdéseket, csökkentsék az e-mail támogatási sorok stresszét, és hatékonyabban osszák szét a bejövő ügyeket.

Mivel nagyon sok e-mail támogatási rendszer közül lehet választani, íme a 25 legjobb e-mail támogatási rendszermegoldás, amelyeket szemmel kell tartani 2021-ben.

Mi az e-mail támogatási rendszer?

Az e-mail jegyrendszernek is nevezett e -mail támogatási rendszer kiváló üzleti megoldás az e-mail forgalom kezelésére, valamint az e-mailek hozzárendelésére, rangsorolására, rendszerezésére és nyomon követésére.

Az e-mail támogatási rendszer lehetővé teszi, hogy az ügyfélszolgálati ügynökök kiszűrjék a legfontosabb ügyfél e-maileket, és a prioritás alapján állítsák be a jegy állapotát. Amint az ügyfél e-mailje az e-mail támogatási rendszerbe kerül, jeggyé alalkul át.

Az ügynökök egy üzleti alkalmazáson keresztül nyomon követik az egyes jegyek állapotát és tovább szervezik őket a csatornában. A hatékony e-mail jegykezelő/támogatási rendszer lehetővé teszi, hogy a vállalkozás kezelje az ügyfelek kéréseit és problémáit, és növelje az ügyfelek elégedettségét.

Ezenkívül ez a rendszer egyetlen hely az összes létező ügyfélkeresés kezelésére és nyomon követésére. Annyira értékes ma, hogy nem csak az e-mailekre korlátozódik, hanem hozzáférést biztosít az élő csevegés, a közösségi média, a telefonhívások és a tudásbázis üzeneteihez is.

Try out LiveAgent

Handle all email traffic from from a single interface with LiveAgent.

Miért érdemes e-mail támogatási rendszert használni a vállalkozásában?

Lehet, hogy vállalkozása jól érzi magát, ha e-mailt vagy bármely más ügyfélszolgálati szoftveres megoldást használ a szolgáltatási műveletek elvégzéséhez. Ha azonban új szintre szeretné emelni az ügyfélszolgálati képességeit, akkor professzionális e-mail támogatási rendszerre lesz szüksége. Íme néhány előnye annak, ha ilyen rendszert alkalmaz a vállalkozásában.

Központosított rendszer nagy mennyiségű ügyfélkeresés megszervezésére

Az e-mail támogatási megoldás használatának egyik legfontosabb oka a bejövő ügyfélszolgálati kérdések ellenőrzése. Lehetővé teszi az összes bejövő ügyfélkérés teljes körű katalogizálását, rendszerezését és rangsorolását.

Ha naponta nagy mennyiségű kéréssel kell megküzdenie, akkor ez az előny kulcsfontosságú a vállalkozása számára. A továbbfejlesztett ügyfélszolgálaton kívül ez a rendszer gondoskodik arról, hogy az ügyfelek kérdései ne maradjanak válasz nélkül.

Az összes interakció kezelése egyetlen helyről

Az e-mail támogatás és jegyrendszerek zökkenőmentesen működnek a modern többcsatornás környezetben. Ha különböző csatornákon keresztül próbálja elérni fogyasztóit, akkor egy támogatási rendszer segít abban, hogy az összes interakciót és az ügyfélkommunikációt egyetlen egy szálba tömörítse.

Más szóval, minden ügyfélnek személyre szabott élményt nyújthat azáltal, hogy lehetővé teszi számára, hogy kérdéseit a kívánt kommunikációs csatornán keresztül küldje el. Így ügyfelei a legmagasabb szintű személyre szabott szolgáltatást kapják, és Ön egységes megoldást kap az összes ügyfélkommunikáció kezelésére.

Zökkenőmentes ügyfélszolgálati tapasztalat minden ügyfél számára

Az ügyfelek 86%-a elvárja, hogy az ügyfélszolgálati ügynökök megismerjék korábbi vásárlásaikat, és betekintést nyerjenek a korábbi interakciókba. Azok a vállalkozások, amelyek nem fektetnek be megfelelő e-mail támogatási rendszerbe, nem teljesítik ezeket az elvárásokat, mert ügyfélszolgálati személyzetük ritkán rendelkezik a szükséges kontextussal a probléma hatékony kezeléséhez.

Ez megváltozhat az e-mail támogatás és a jegyrendszer használatával. Ez a megoldás betekintést nyújt ügynökeinek a minden fogyasztóval folytatott korábbi interakcióba.

Továbbfejlesztett ügyfélkommunikáció és elégedettség

Mivel az e-mail támogatási rendszer minden interakciót egyetlen megosztott helyre tesz, kezelhetőbbé teszi az ügyfélszolgálat és a fogyasztók közötti teljes kommunikációt. A fogyasztók minden szabványos csatornáról felvehetik a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, az ügynökök pedig azonosíthatják és személyre szabott üzenettel válaszolhatnak annak alapján, hogy az ügyfél milyen csatornán küldte el a kérdést. Egy ilyen szintű személyre szabás csodákat tehet az ügyfelek elégedettségével.

A top 5 e-mail támogatási rendszer összehasonlítva

E-mail támogatási rendszerCapterra ÉrtékelésIngyenes verzióIngyenes próbaverzióKezdő ár
LiveAgent4.7/5 (kb. 1 ezer vélemény alapján)IGENIGEN15 USD ügynök/hó
ZenDesk4.3/5 (kb. 2500 vélemény alapján)NEMIGEN19 USD ügynök/hó
Zoho Desk4.5/5 (kb. 1600 vélemény alapján)IGENIGEN14 USD ügynök/hó
ProProfs Help Desk4.9/5 (8 vélemény alapján)IGENIGEN15 USD ügynök/hó
Freshdesk4.5/5 (kb. 2300 vélemény alapján)NEMIGEN19 USD ügynök/hó
Kelt. június 14-én

A legjobb e-mail támogatási rendszer funkciók

Mivel nagyon sok különböző e-mail támogatási rendszer létezik, meglehetősen kihívást jelenthet az Ön üzleti igényeinek megfelelő lehetőség megtalálása.

Szerencsére összeállítottunk egy listát a legjobb e-mail támogatási rendszer funkciókról, amelyekre érdemes odafigyelni, amikor a vállalata e-mail támogatási rendszerét választja.

 • Automatikus jegyosztás

Az e-mail támogatási rendszer egyik legfontosabb jellemzője az automatikus jegyosztás. Ez a felbecsülhetetlen értékű eszköz automatikusan szabályokat rendel hozzá az ügyfélszolgálati ügynökökhöz. Vagy jegyeket rendelhet ügynökökhez sajátos készségei alapján, vagy továbbíthatja a jegyeket a jelenleg rendelkezésre álló ügynökökhöz.

Jegykezelő szolgáltatás a Help desk szoftverben- LiveAgent
 • Önkiszolgáló tudásbázis

Az e-mail jegykezelési megoldásnak lehetővé kell tennie a proaktív szolgáltatásokat a help center-ben, vagy az ügyfélközpontú adatbázisban. Ez az adatbázis vagy ügyfélportál lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy megtalálják a szükséges információkat a GYIK oldalon, videón vagy útmutatóban.

Tudásbázis testreszabása az Ügyfélportál szoftverben - LiveAgent
 • Valós idejű jelentések

A jegyrendszer nem jelent semmit fejlett jelentési funkció nélkül. Ez a funkció lehetővé teszi a különböző ügyfélszolgálati mutatók és teljesítménymutatók nyomon követését. Az ügyfélszolgálat gyengeségeit is felismerheti, ha arra ösztönzi az ügyfeleket, hogy hagyják el visszajelzéseiket, és értékeljék szolgáltatását.

Jelentések a Help Desk szoftverben - LiveAgent

Mennyibe kerül egy e-mail támogatási rendszer?

Nem minden megoldáshoz tartoznak azonos árképzési modellek és tervek, és az ár drámaian változhat az Ön által alkalmazott ügynökök számától függően. Az ár meghatározza a hozzáférhető és használható funkciók számát is.

Az árak felhasználónként havi 10 dollártól az ár tízszereséig változhatnak. Ha vállalkozása speciális igényeket igényel, akkor az egyéni árazási modellel rendelkező megoldás lehet a legjobb megoldás.

A 25 legjobb e-mail támogatási rendszer 2021-ben

1. LiveAgent

1. LiveAgent - App - Uploads - 2021 - 06 - Image6.png
LiveAgent e-mail támogatási rendszer

A LiveAgent az egyik legmegbízhatóbb e-mail támogatási rendszer a piacon. A LiveAgent olyan modern ügyfélszolgálati szolgáltatásokat kínál, mint a jegykezelés, az élő csevegés és a CRM, amelyek lehetővé teszik a vállalkozások számára, hogy javítsák ügyfélszolgálatukat. Ezenkívül korlátlan ügynökhelyeket, migrációs szolgáltatásokat és lehetőséget kínál a legnépszerűbb közösségi médiahálózatokhoz, például a Facebookhoz, az Instagramhoz és a Viberhez való kapcsolódáshoz.

Youtube video: LiveAgent: Ticketing Software Demo

Az egységes postaládával együtt hozzáférhet a a tudásbázishoz, valamint számos natív, külső és Zapier integrációhoz harmadik féltől származó alkalmazásokkal, valamint mobilalkalmazásokkal mind az iOS, mind az Android számára.

A LiveAgent 26 iparági díjjal büszkélkedhet különböző kategóriákban, így ideális megoldás az ügyfélszolgálati igények kielégítésére.

Főbb jellemzők:

 • Jegyrendszer
 • Univerzális postaláda
 • Élő chat
 • Ügyfélszolgálat
 • Tudástár
 • Automatikus jegyosztás
 • Képviselők keresztmunkájának felismerése
 • Mobilalkalmazások iOS-re és Androidra
 • Nyelvhez alkalmazkodó applikációk
 • Automatikus visszahívások
 • Videó hívások
 • Hívásirányítás
 • Hibrid jegykezelés
 • Korlátlan ügynöki helyek
 • E-mail sablonok

Előnyök és hátrányok:

Előnyök:

 • Fantasztikus ügyfélszolgálat
 • Integráció a Facebook, az FB Messenger, a Twitter, az Instagram és a Viberrel
 • Játékosítás jutalmakkal, jelvényekkel és szintekkel
 • Valós idejű jelentések
 • Felhasználóbarát e-mail jegykezelő felület
 • Demó
 • Ingyenes 14 napos próbaidőszak (hitelkártya nem szükséges)
 • Örökre ingyenes csomag

Ellenérvek:

 • Nincs LinkedIn vagy WhatsApp integráció

Ár:

 • Örökre ingyenes csomag
 • Jegy – $15/hónap
 • Jegy+Chat – $29/hónap
 • All-inclusive – $39/hónap

Discover all that LiveAgent has to offer

Try out all these features and more with LiveAgent .

2. ProProfs Ügyfélszolgálat

2. ProProfs Ügyfélszolgálat - App - Uploads - 2021 - 06 - Image9.png
A ProProfs egyesített postaládái

A ProProfs példátlan e-mail támogatást és jegyrendszert kínál, amely nem csak felhasználóbarát, hanem többcélú megoldás is az ügyfélszolgálat számára. A kivételesen egyszerű használat mellett a ProProfs lehetővé teszi az ügynökei számára, hogy valós időben együttműködjenek, és különböző szerepeket rendeljenek hozzá minden csapattaghoz.

A priorizáló eszköz lehetővé teszi a bejövő üzenetek rendszerezését, és biztosítja, hogy ügynökei soha ne hagyják ki a sürgős jegyeket. Ennek az e-mail támogatási rendszernek a legnagyobb erősségei azonban a felmérés- és adatbázis-készítő, az élő csevegés és számos egyéb ügyfélszolgálati eszköz, amelyek lehetővé teszik, hogy ügyfeleinek 24/7/365 ügyfélszolgálatot biztosítson.

Főbb jellemzők:

 • Felhasználóbarát, többcélú felület
 • Valós idejű ügynöki együttműködés és keresztmunka érzékelés
 • Egyszerűsített help desk munkafolyamat
 • Ügynöki szerepkörök és jogosultságok
 • Megosztható vásárlói visszajelzések, NPS és CSAT
 • Adatbázis és GYIK, amelyek segítenek csökkenteni a támogatási jegyek mennyiségét

Előnyök és hátrányok:

Előnyök:

 • Egyszerű használat
 • Valós idejű jelentések
 • Ingyenes csomag
 • A help desk alapvető funkciói

Ellenérvek:

 • Nincs lehetőség jegyek hozzárendelésére speciális ügynökökhöz
 • Nincs lehetőség az automatikus válaszok személyre szabására az ügyfelek számára

Ár:

 • Örökre ingyenes csomag
 • Essentials: $10/ügynök/hónap
 • Premium: $15/ügynök/hónap

3. Freshdesk

3. Freshdesk - App - Uploads - 2021 - 06 - Image10.png
Freshdesk felület

A Freshdesk intuitív kezelőfelületet és rengeteg testreszabási lehetőséget kínál, ezért használják a Fiverr, a TeamViewer és más vállalkozások.

A szoftver kiváló tulajdonságokkal rendelkezik az ügyfelek kéréseinek egyszerűsítésére és a problémák kezelésére. Ügyfélszolgálati ügynökei gyorsan gyűjthetnek adatokat a trendek és az ügyfelek visszajelzéseinek elemzéséhez, a beszélgetések kezeléséhez stb.

Főbb jellemzők:

 • Facebook és Twitter beszélgetéskezelés
 • Mobil alkalmazás az ügyfélszolgálathoz útközben
 • Hozzáférés a Freshdesk piactérhez több, mint 500 alkalmazással
 • Lehetőség chatbot vagy weboldal-modul hozzáadására az önkiszolgáló portálhoz

Előnyök és hátrányok:

Előnyök:

 • Különféle funkciók, például forgatókönyv automatizálás, köszönet-érzékelő, ütemezési műszerfal és chatbot
 • Tökéletes kis- és közepes méretű vállalatok számára
 • Kontextuális segítség

Hátrányok:

 • A jegyek kiosztása több időt vesz igénybe, mint más eszközökkel
 • Problémák az e-mail optimalizálással a mobilalkalmazásokban

Ár: 

 • Sprout: Ingyenes
 • Blossom: $15/ügynök/hónap
 • Garden: $35/ügynök/hónap
 • Estate: $49/ügynök/hónap
 • Forest: $99/ügynök/hónap

4. SysAid

4. SysAid - App - Uploads - 2021 - 06 - Image12.png
SysAid e-mail támogatási rendszer

A SysAid hatékony és kényelmes e-mail támogató és kezelő szoftver, amely magában foglalja a jelszó-visszaállítási funkciókat, az önkiszolgáló portált, az élő csevegés funkcióit, a vagyonkezelést és így tovább. A SysAid kiváló megoldás a döntéshozatal és az IT/e-mail támogatás teljesítményének javítására kisebb és nagyobb csapatok számára egyaránt.

Főbb jellemzők:

 • Cél releváns KPI-l
 • Belső tudásbázis
 • Élő chat
 • IT támogatás
 • Webhely csevegés ikonok beágyazása
 • E-mail és jegyek előzményeinek megtekintése
 • Automatikus jegyirányítás
 • Domain jelszó visszaállítása
 • Személyre szabott e-mail támogatás
 • Automatizált munkafolyamat

Előnyök és hátrányok:

Előnyök:

 • Testreszabható jegykezelés
 • Pontos jelentés
 • Vagyonkezelés
 • Élő chat funkció
 • Kiváló ügyfélszolgálat
 • Egyszerű onboarding folyamat

Hátrányok:

 • Kategória menedzsment
 • A távoli támogatás jobb lehetne
 • A riasztási modul bonyolult konfigurálása

Ár

Ár kérésre

5. SolarWinds Service Desk

5. SolarWinds Service Desk - App - Uploads - 2021 - 06 - Image11.png
SolarWinds szervizpult műszerfal

Sok vállalkozásnak szüksége van egy központosított megoldásra több felhasználói kérés kezeléséhez különböző csatornákon, beleértve az önkiszolgáló portálokat, a felvezetőket, a telefonhívásokat és az e-maileket. Itt teljesít a SolarWinds szervizpult.

Ezzel az eszközzel könnyedén testreszabhatja a műszerfalat, hogy az ügyfélszolgálati csapata mérje az iparági szabványnak megfelelő mutatókat. Csapata képes kezelni az összes jegykérést a help desk szoftver segítségével, és nyomon követheti az előrehaladást az ügyfelek elégedettségi mutatójának javítása érdekében.

Főbb jellemzők:

 • Jegyek rangsorolása és kezelése
 • Különféle jegykezelési gyakorlatok
 • A szolgáltatás teljesítési és kérési folyamatok szabványosítása szolgáltatáskatalóguson keresztül
 • Egységes önkiszolgáló portál a kérelmek és jegyek benyújtására
 • Valós idejű jelentések a jegymegoldásról, az ITIL folyamatokról, a CSAT pontszámokról, az SLA megsértéseiről.
 • Munkavállalói szolgáltatás portál

Előnyök és hátrányok:

Előnyök:

 • Fejlett jegykezelés
 • 24/7 hozzáférés a szolgáltatáshoz
 • Önkiszolgáló oldal
 • Szolgáltatásszintű menedzsment
 • Testreszabható műszerfal
 • Távoli kezelés és bejelentkezés
 • Eszközjelentés
 • Jegyek kategorizálása
 • Kiváló testreszabás

Hátrányok:

 • Gyenge integráció harmadik féltől származó szoftverekkel
 • A jelentési sablonok javításra szorulnak
 • Gyenge műszaki támogatás
 • Gyenge Mac OSX támogatás

Ár

 • Team: $15/ügynök/hónap
 • Business: $29/ügynök/hónap
 • Professional: $49/ügynök/hónap
 • Enterprise: $69/ügynök/hónap

6. Zoho Desk

6. Zoho Desk - App - Uploads - 2021 - 06 - Image14.png
Zoho Desk e-mail támogatás és jegykezelő rendszer

A Zoho Desk kiváló megoldás azoknak a vállalatoknak, amelyeknek kontextus-érzékeny és intuitív e-mail támogatásra és jegykezelő rendszerre van szükségük, többcsatornás lehetőségekkel. A több nyelven elérhető fantasztikus e-mail támogatás mellett a Zoho Desk egy olyan funkciót is kínál, amely automatizálja a válaszokat, hogy segítse az ügyfélszolgálati munkatársakat a napi munkaterhelésükön.

Ez a szoftver több mérőszámot nyomon követ, és még a korábbi interakciók alapján is segít meghatározni az ügyfelek preferenciáit és gyakori problémáit. Ezenkívül integrálható a Zoho, a MailChimp, a Facebook Ads, a Slack, a G-Suite és a Microsoft Office 365 rendszerbe.

Főbb jellemzők:

 • Többcsatornás támogatás
 • Fejlett jegykezelés
 • Az ügyfél kontextusa a korábbi interakciókból
 • Frissített sablonok
 • Mobil alkalmazások
 • Gyűjtse össze a releváns teljesítménymutatókat
 • Automatikus e-mail válasz
 • Ügyfél visszajelzések gyűjtése

Előnyök és hátrányok:

Előnyök:

 • Speciális jegykategóriák
 • Speciális teljesítménykövetés
 • 24/7 ügyfélszolgálat
 • Kompatibilis a népszerű platformokkal és mobilalkalmazásokkal
 • Zoho integráció
 • Időmérés
 • Egyszerű használat
 • Egyszerű feladatkiosztás
 • Üzenetfrissítések

Hátrányok:

 • A Zoho CRM integráció jobb lehetne
 • A kezelőfelület zavaró és nehezen használható
 • Bonyolult automatizálási beállítás
 • Nincs elég testreszabási lehetőség

Ár

 • Ingyenes: legfeljebb 3 ügynök, korlátozott funkciócsomag
 • Standard: $12/ügynök/hónap
 • Professional: $20/ügynök/hónap
 • Enterprise: $35/ügynök/hónap

7. Intercom

7. Intercom - App - Uploads - 2021 - 06 - Image13.png
Intercom e-mail támogatási rendszer

Az Intercom kiváló megoldás azoknak a vállalkozásoknak, amelyek jellemzően mobilalkalmazásokon és közösségi médiahálózatokon keresztül válaszolnak az ügyfelek interakcióira, kéréseire és kérdéseire.

Ha ügyfelei többsége inkább a mobilt használja, akkor az Intercom gondoskodik Önről. Natív Android- és iOS-alkalmazásai lehetővé teszik az ügynökei számára, hogy valós időben nyomon kövessék az ügyfelek interakcióit. Az Intercom e-mail támogatási rendszert is tartalmaz, amely lehetővé teszi, hogy az értékesítést és az ügyfélszolgálatot két külön postaládába osztja a könnyebb kezelés érdekében.

Főbb jellemzők:

 • Sablon válaszok
 • Automatizálja a napi feladatokat
 • 250+ további eszköz
 • AI-alapú robotok
 • Speciális jelentéskészítés
 • Beszélgetési prioritások és szétosztás
 • Élő chat

Előnyök és hátrányok:

Előnyök:

 • Kiváló időtakarékos eszköz
 • Egyszerű használat
 • Csökkentett kézi munka
 • 250+ eszköz
 • Előzetes információgyűjtés
 • Közösségi média integráció a Facebook, a FB Messenger és a Twitterrel
 • Alkalmazásintegrációk a Google Meet, a Stripe, az Aircall, a Zendesk Support és más szolgáltatásokkal
 • Jelentések megosztása
 • Fejlett automatizálás

Hátrányok:

 • Hibák a Salesforce integrációjával
 • A felhasználói felület zavaró lehet
 • A felhasználó által kezdeményezett lassú műveletek

Ár

 • Start: $39/hónap
 • Grow: $99/hónap
 • Accelerate: $499/hónap
 • Scale: $999/hónap

8. Zendesk

8. Zendesk - App - Uploads - 2021 - 06 - Image16.png
Zendesk felület

A Zendesk sokkal több, mint egy e-mail támogatási rendszer-ez egy praktikus all-in-one megoldás. Kiválóan alkalmas az ügyfélszolgálati jegyek megoldására, a fontossági sorrend meghatározására és az összes ügyfél interakció nyomon követésére. Ezenkívül a Zendesk lehetővé teszi az összes interakció kezelését egyetlen helyről, hogy személyre szabottabbá és hatékonyabbá tegye ügyfélszolgálatát.

Az egyik legnagyobb erőssége, hogy támogatja az önkiszolgálást. Célközönségének dedikált help desk-et és közösségi fórumot biztosíthat, ahol megoldást találhat problémáira anélkül, hogy fel kellene vennie a kapcsolatot ügyfélszolgálati csapatával. Ez viszont csökkenti az átlagos várakozási és megoldási időt, és javítja a vevői elégedettségi pontszámot.

Főbb jellemzők:

 • Könnyen elemezhető jelentések
 • Trendkövetés és nyomon követés
 • Ügyféladatok integrálása többféle módon
 • Ügyességi alapú jegykiosztás
 • Eszkaláció az ügyfélszolgálati és szolgáltatási problémáknak
 • Önkiszolgáló portál és közösségi fórum
 • AI-alapú robotok

Előnyök és hátrányok:

Előnyök:

 • Egyszerű jelentés
 • Többféle integrációs lehetőség
 • Ügyfélszolgálat CRM
 • Dedikált ügyfélszolgálat

Hátrányok:

 • Még akkor is, ha egy adott trigger deaktiválva van, más aktiválókat is alkalmazhat a jegyre
 • Csak korlátozott számú jegyet kezelhet
 • Rendetlen felület

Ár

 • Suite Team: $49/ügynök/hónap
 • Suite Growth: $79/ügynök/hónap
 • Suite Professional: $99/ügynök/hónap

9. Hiver

9. Hiver - App - Uploads - 2021 - 06 - Image15.png
Hiver e-mail szoftver

A Hiver egy egyszerű és hatékony megoldás, amely lehetővé teszi a Gmail beérkező levelek használatát. Egy kattintással hozzárendelhet e-mail jegyeket ügynökeihez, és rendszerezheti az összes ügyfélbeszélgetést. A Hiver fejlett jelentéskészítéssel is rendelkezik, és gyakorlati betekintést nyújt az általános teljesítménybe, az SLA-szabálysértésekbe és a munkaterhelés eloszlásába. Mindezek, valamint a Zapier és a Slack integrációi egyszerűvé teszik a hatékony eszközt.

Főbb jellemzők:

 • E-mail címkék az ügyfelek problémáinak priorizálása és kategorizálása érdekében
 • Keresztmunka figyelmeztető funkció értesítések fogadására, amikor válaszol az e-mailekre
 • Tevékenységek idővonala az összes e-mail művelet megtekintéséhez
 • Zökkenőmentes terheléselosztás és optimalizálás
 • További kommunikációs csatornák és ügyfélszolgálati kapcsolatok a Zapier és a Slack segítségével
 • Gmail jegyrendszer

Előnyök és hátrányok:

Előnyök:

 • Gyors ügyfélszolgálat
 • Zapier és Slack integráció
 • Nagyszerű felhasználói élmény

Hátrányok:

 • Az automatizálási szabályoknak több optimalizálási lehetőségre van szükségük
 • Olyan funkciók, mint a weboldal csevegő widget és a CRM integrációk, és nem tartoznak ide
 • A rendszerből hiányoznak a tömegesen hozzáadható e-mail címek

Ár

 • Lite: $7/ügynök/hónap
 • Grow: $22/ügynök/hónap
 • Pro: $37/ügynök/hónap
 • Elite: $57/ügynök/hónap

10. ügyfélszolgálat

10. ügyfélszolgálat - App - Uploads - 2021 - 06 - Image19.png
Spiceworks ügyfélszolgálat

A Spiceworks ügyfélszolgálata tökéletes választás azok számára, akik fel akarják hatalmazni ügyfeleiket arra, hogy új kérdéseket nyújtsanak be anélkül, hogy kapcsolatba lépnének az ügyfélszolgálattal. Ehelyett munkatársai ezt a help desk szoftvert használva létrehozhatnak egy felhasználói portált, amelyen keresztül az ügyfelek jegyeket küldhetnek be, és figyelemmel kísérhetik meglévő kéréseik előrehaladását.

Lehetővé teszi adatbázis létrehozását, ahol választ adhat a leggyakrabban feltett kérdésekre. A Spiceworks segít abban is, hogy ügyfelei megtanulják, hogyan lehet a legjobb ügyfélszolgálatot elérni. Az e-mail jegyrendszer mellett kínált mobilalkalmazások biztosítják, hogy csapata mindig naprakész legyen a legújabb jegyekkel.

Főbb jellemzők:

 • Javított jegyszervezés
 • Egyéni mezők
 • Ügynöki együttműködés
 • Testreszabható felhasználói önkiszolgáló portál
 • Jegyek automatikus hozzárendelése több ügynökhöz
 • Távoli e-mail támogatás

Előnyök és hátrányok:

Előnyök: 

 • Ingyenes szoftver vállalatok és egyéni felhasználók számára
 • IT szolgáltatás menedzsment
 • Értesítések
 • Mobilalkalmazások
 • Mobil eszközökkel kompatibilis

Hátrányok:

 • Korlátozott felhő verzió
 • Nem támogatja az ITIL keretrendszert

Ár

 • Ingyenes mindenki számára

11. HelpCrunch

11. HelpCrunch - App - Uploads - 2021 - 06 - Image17.png
HelpCrunch ügynök interfész

A HelpCrunch számos kiváló szolgáltatást kínál, beleértve az automatikus e-mailek utólagos megosztását, az időszerű üzenetek előnézetét és a fejlett csevegési funkciókat.

A fő előnye azonban az, hogy egyszerre több feladatot is elvégezhet – egyesítheti, hozzárendelheti és címkézheti a támogató beszélgetéseket, hogy növelje az ügyfélszolgálati csapat termelékenységét. Egy ügynök egyszerre legfeljebb öt ügyfél -interakciót tud kezelni, csökkentve az ügyfelek átlagos várakozási idejét.

Főbb jellemzők:

 • Előre elkészített válaszok a vásárlói GYIK-ra
 • Slack, e-mail és böngésző értesítések
 • Sablon válaszok
 • Mobil és webes élő chat
 • Ügyfél visszajelzések gyűjtése
 • Online állapotjelző
 • Ügyfél minősítése

Előnyök és hátrányok:

Előnyök:

 • Egyszerű jegykezelés
 • Felhasználóbarát felület
 • Slack integráció
 • Önellátó adatbázis és GYIK
 • Mobilalkalmazás iOS-re és Androidra egyaránt
 • Egységes, megosztott HelpCrunch postafiók
 • Automatikus e-mail nyomon követés

Hátrányok:

 • Több nyelvfordításra van szükség
 • A Facebook és a Twitter integrációja még folyamatban van
 • A Chatbot testreszabási lehetőségei gyengék

Ár

 • Standard: $23/ügynök/hónap
 • Premium: $39/ügynök/hónap
 • Enterprise: Kérésre

12. ConnectWise Control

12. ConnectWise Control - App - Uploads - 2021 - 06 - Image18.png
ConnectWise Control szoftver

A kezdetben informatikai csapatok és osztályok számára kifejlesztett, világszerte elismert ConnectWise Control egy intuitív szoftver, amely lehetővé teszi az automatizálás erejének kiaknázását.

Kiváló eszköz lehet az ügyfélélmény javítására is. Számos funkciója magában foglalja az eszközöket, a projekteket, a készletkezelést, a help deskett és a fejlett e-mail támogatási rendszert a könnyebb priorizálás és az e-mail ütemezés érdekében.

A szoftver csevegőeszközöket is tartalmaz, és ingyenesen tesztelhető. Ennek eredményeként ez egy teljes körű megoldás az ügyfélszolgálati csapatok feladatainak kezelésére és a jegyek automatizálására.

Főbb jellemzők:

 • Valós idejű csevegés
 • Kompatibilis integrációk
 • Speciális jelentéskészítés
 • Interakciókövetés
 • Telepítés a felhőbe
 • Kompatibilitás Android, iOS, Windows és Mac rendszerekkel
 • Jegykezelő stratégiák
 • Az értesítések és jegyek automatizálása
 • Csapat feladatok
 • Időmérés
 • Fiók kezelése
 • Kiberbiztonsági segítségnyújtás

Előnyök és hátrányok:

Előnyök:

 • Ingyenes demó
 • Kiváló kompatibilitás a digitális szoftverekkel és operációs rendszerekkel
 • Harmadik fél integrációja
 • További beállítások
 • Ügyfélszolgálat
 • All-in-one szoftver

Hátrányok:

 • Nincs dokumentum tároló
 • Automatizált irányítást igényel

Ár

 • Egyetlen licencre korlátozva: $19/hónap
 • Standard: $35/technikus/hónap
 • Premium: $45/technikus/hónap

13. Freshservice

13. Freshservice - App - Uploads - 2021 - 06 - Image20.png
Freshservice egységes megoldás

A Freshservice nem csak e-mail támogatási rendszer és help desk szoftver, hanem felhőalapú informatikai szolgáltatáskezelő eszköz is. Ez az egységes megoldás minden méretű vállalat számára a leghatékonyabb módszert biztosítja a csapat és az egyéni munkafolyamatok egyszerűsítésére.

A munkafolyamat optimalizálás és az automatizálás kiváló rendszerfolyamat a jegyek kiosztásához, kategorizálásához és rangsorolásához a meglévő szabályok alapján. Ügyfélszolgálati ügynökeik könnyedén eltávolíthatják vagy szerkeszthetik a jegyszabályokat tetszésük szerint. A szoftver további lehetőségeket is tartalmaz, például informatikai eszközkezelést és projektmenedzsmentet.

Főbb jellemzők:

 • 24/7 élő ügyfélszolgálat
 • Dokumentumok tárolása
 • Automatizált továbbítás
 • Játékosítási lehetőségek
 • Jegy automatizálás
 • E-mail kezelés
 • Munkafolyamat automatizálás
 • Mobilalkalmazások Androidra és iOS-re
 • IT szolgáltatás menedzsment
 • Remote hozzáférés az e-mail jegyrendszerhez

Előnyök és hátrányok:

Előnyök:

 • 21 napos ingyenes próbaverzió
 • Többcsatornás támogatás
 • Felhőalapú ITSM
 • Egyszerű használat
 • Mobil eszközökkel kompatibilis
 • Adatkövetés

Hátrányok:

 • Nincs ingyenes verzió

Ár

 • Starter: $19/ügynök/hónap
 • Growth: $49/ügynök/hónap
 • Pro: $89/ügynök/hónap
 • Enterprise: $109/ügynök/hónap

14. Front

14. Front - App - Uploads - 2021 - 06 - Image21.png

Bár a Front postaláda-kezelési megoldásként lett kialakítva, kiváló e-mail támogatási rendszer kis és közepes méretű vállalatok számára, sok értékes funkcióval, beleértve az automatikus jegyirányítást.

Az összes szokásos finomságon kívül, mint a sablon válaszok és a csapat teljesítménykövetése, a Front támogatja a harmadik féltől származó szoftverek integrációját. Lehetővé teszi az ügyfélszolgálati ügynökök számára, hogy automatikus munkafolyamatokat hozzanak létre, megszervezzék az ügyfelekkel folytatott interakciókat, rangsorolják a kéréseket és így tovább. A Front számos kiegészítőt is kínál, például további csapat csatornákat, megnövelt API-korlátot és Twitter-integrációt.

Főbb jellemzők:

 • Beérkező levelek kezelő eszköze
 • E-mail jegyrendszer
 • Sablon válaszok
 • A csapat teljesítményének követése és elemzése
 • Automatikus munkafolyamatok
 • A feladatok rangsorolása
 • Twitter integráció
 • Valós idejű jelentések
 • Automatikus jegyirányítás

Előnyök és hátrányok:

Előnyök:

 • Dedikált csapat postaládája
 • 7 napos ingyenes próbaverzió
 • További kiegészítők
 • További csapat csatornák
 • Automatizált kérések
 • Valós idejű csevegés
 • Iterációkövetés

Hátrányok:

 • Nincs dokumentumtárolási támogatás

Ár

 • Starter: $19/ügynök/hónap
 • Prime: $49/ügynök/hónap
 • Enterprise: $99/ügynök/hónap

15. HappyFox

15. HappyFox - App - Uploads - 2021 - 06 - Image22.png
HappyFox webalapú e-mail jegy támogatás

A HappyFox rendkívül hatékony webalapú e-mail jegy támogatási rendszert és online help desk szoftvert biztosít. Ez a szoftver lehetővé teszi az ügyfélszolgálati élmény teljes testreszabását személyre szabott munkafolyamatokkal és egyéni mezőkkel.

A help desk integrációk elegendőek a legigényesebb üzleti igények kielégítésére is, és csevegési lehetőséget is hozzáadhat webhelyéhez. A HappyFox segítségével hatékony felügyeleti rendszert kaphat további lehetőségekkel, például többcsatornás jegyekkel és rögzített jegyekkel.

Főbb jellemzők:

 • Help desk integrációk
 • E-mail jegykezelés
 • Egyéni mezők
 • Élő chat
 • Többcsatornás jegykezelés
 • Valós idejű jelentések
 • Vagyonkezelés
 • Riasztások/eszkaláció
 • Többcsatornás támogatás
 • Jegykezelő rendszer támogatása
 • Önkiszolgáló adatbázis

Előnyök és hátrányok:

Előnyök:

 • Felhasználóbarát felület
 • Valós idejű csevegés
 • Jegyinformációk módosítása
 • Napi teendők listája

Ellenérvek:

 • Nincs 24/7 támogatás

Ár

 • Az éves csomag 29 dollár/ügynök/hónap áron kezdődik
 • A vállalkozások éves csomagja eléri a 89 dollárt/ügynök/hónap

16. Kayako

16. Kayako - App - Uploads - 2021 - 06 - Image 23.png
Kayako ügyfélszolgálati szoftver

A Kayako egy jól ismert ügyfélszolgálati szoftver kisvállalkozásoknak és induló vállalkozásoknak, valamint kormányzati és jótékonysági szervezeteknek. Bár a Kayako lényegében ügyfélszolgálati támogatási rendszer, a kerek e-mail jegykezelő támogatást is kínálja, beleértve az élő csevegést és a lenyűgöző funkciókat.

Ezek a szolgáltatások közé tartozik a csapatkommunikációs segítségnyújtás és együttműködés, a válaszlehetőségek és a CRM-integrációk. A Kayako használatának egyik előnye, hogy a CSAT pontszámok segítségével mérheti az ügyfelek elégedettségét.

Főbb jellemzők:

 • 24/7 élő chat és ügyfélszolgálat
 • SaaS, felhő és webes telepítés
 • Alkalmazás és CRM integráció
 • Sablon válaszok
 • Csapat kommunikáció és együttműködés
 • CSAT pontszámok
 • Valós idejű jelentések

Előnyök és hátrányok:

Előnyök:

 • Egyszerű használat
 • Könnyű integráció
 • Együttműködő megoldás
 • Élő csevegőalkalmazások iOS-re és Androidra

Hátrányok:

 • Nincs dokumentum tároló
 • Nincs interakciókövetés

Ár

 • Inbox: $15/ügynök/hónap
 • Growth: $30/ügynök/hónap
 • Scale: $60/ügynök/hónap

17. ManageEngine

17. ManageEngine - App - Uploads - 2021 - 06 - Image24.png
ManageEngine adatbázis

Ha olyan megoldásra van szüksége, amely egyesíti az IT menedzsmentet, az e-mail támogatást és a jegykezelést, a ManageEngine a megfelelő szoftvermegoldás az Ön számára. Az e-mail támogatási eszközök széles skáláját kínálja, mint például a helpdesk, az interakciókövetés és a lemezfigyelő.

Létrehozhat egy informatikai adatbázist, lehetővé teheti ügyfelei számára, hogy naplózzák kéréseiket, és önkiszolgáló portált biztosíthat számukra a nap 24 órájában. Számíthat automatizált kézbesítésre, API-integrációra, SLA-kezelésre és több webhely támogatására is.

Főbb jellemzők:

 • Belső és külső adatbázis
 • Önkiszolgáló oldal
 • IT menedzsment
 • Automatizált szállítás
 • API integráció
 • 24/7 élő támogatás
 • Dokumentumok tárolása
 • Interakciókövetés
 • Harmadik féltől származó alkalmazások integrációja
 • Automatizált továbbítás

Előnyök és hátrányok:

Előnyök:

 • Valós idejű csevegés
 • Kettő az egyben megoldás
 • Ingyenes eszközök, például PST migrációs eszközök, Script Zone és Disk Monitor Lite
 • Natív mobilalkalmazások iOS-re és Androidra
 • Help desk rendszer

Hátrányok:

 • Nehéz megtalálni a szerveren látható összes eszközt
 • A műszerfal zavaró lehet és nehezen navigálható

Ár

 • Starter: 10 dollár/technikus/hó áron kezdődik
 • Prime: 21 dollár/technikus/hó áron kezdődik
 • Enterprise: 50 dollár/technikus/hó áron kezdődik

18. Salesforce Essentials

18. Salesforce Essentials - App - Uploads - 2021 - 06 - Image25.png
Salesforce Essentials funkciók

A Forbes szerint a Salesforce Essentials az egyik leginnovatívabb szoftvermegoldás a piacon. Ez a felhőalapú megoldás kisvállalkozások számára többcsatornás e-mail támogatást biztosít a vállalatoknak. Rendelkezik továbbá az ilyen szervezetek ügyfélszolgálati és szolgáltatási igényeinek kielégítésére optimalizált jegyrendszerrel.

A szoftver segíti Önt az önkiszolgáló portálok biztosításában, a dokumentumok tárolásában, az útválasztás automatizálásában és az interakciók nyomon követésében. Ezenkívül további funkciókat is igénybe vehet, például a közösségi média integrációit, módosításokat/eszkalációkat és jegykezelést.

Főbb jellemzők:

 • Felhőalapú e-mail jegykezelés
 • Többcsatornás támogatás
 • Önkiszolgáló oldal
 • Dokumentumok tárolása
 • Integráció a Facebook, az Instagram, a Twitter, a Messenger és a YouTube-bal
 • Riasztások/eszkaláció
 • Jegykezelés
 • CRM integráció
 • Ügyfélfelmérések és aláírások

Előnyök és hátrányok:

Előnyök:

 • 30 napos ingyenes próbaverzió
 • Android és iOS telepítés
 • Dokumentumok tárolása
 • További funkciók
 • Irányított onboarding
 • Egyszerű beállítás
 • Help desk alkalmazások integrálása

Hátrányok:

 • Korlátozott ügyfélszolgálat e-mailben

Ár

 • Az árak havi 25-300 dollár között mozognak.

19. Team Support

19. Team Support - App - Uploads - 2021 - 06 - Image26 1024x508.png
TeamSupport jegytörténet

A TeamSupport egy B2B központú ügyfélszolgálati szoftver, amelynek fő célja a csapat együttműködésének javítása. Ezzel a szoftverrel egyszerűen eltávolíthatja az ismétlődést a mindennapi feladatokból az automatizálás, a jegyek növelése és kezelése, a jegyirányítás szabályainak beállítása és a támogatási e-mailek integrálása révén.

Ennél is fontosabb, hogy ez a szoftver további funkciókkal van ellátva, amelyek az ügynökök számára a szükséges támogatást és adatokat biztosítják, beleértve a javasolt megoldásokat.

Főbb jellemzők:

 • Automatizálás
 • E-mail integráció
 • Jegykezelés
 • Automatizált továbbítás
 • IBM Watson technológia
 • Remote ügyfélszolgálat

Előnyök és hátrányok:

Előnyök:

 • Ingyenes demó
 • Hozzáférhető Android és iOS mobilalkalmazás
 • Dokumentumok tárolása
 • Hangulat elemzése

Hátrányok:

 • Nincs 24/7 élő támogatás

Ár

 • Support Desk: $50/ügynök/hónap
 • Enterprise: $69/ügynök/hónap

20. Vivantio Pro

20. Vivantio Pro - App - Uploads - 2021 - 06 - Image27.png
Vivantio Pro irányítópult

A Vivantio Pro szabványt tekintik az ITIL-kompatibilis és vállalati központú felhasználói szolgáltatás és help desk kínálatának. Versenyképes árán kívül a Vivantio Pro számos fejlett funkcióval rendelkezik, amelyek elkülönítik más e-mail támogatási és jegyrendszerektől.

Átláthatóbbá teheti e-mail jegykezelő műveleteit, automatizálhatja a folyamatokat, korlátlan típusú jegyeket hozhat létre és így tovább.

Főbb jellemzők:

 • Önkiszolgáló portálok
 • Egységes jegy postafiók
 • Egyszerű információelosztás
 • Mobil kiadás
 • Több jegy kezelése
 • ITIL támogatás
 • Számos SLA
 • KPI-k figyelése és követése
 • Egyéni mezők
 • Elosztási szabályok létrehozása
 • Egyéni műszerfal

Előnyök és hátrányok:

Előnyök:

 • Egyszerű konfiguráció
 • Intuitív és felhasználóbarát felület
 • Mobil alkalmazás Androidra
 • Adatbázis-kezelés
 • Globális keresési hirdetések

Hátrányok:

 • A teljes szolgáltatáskészlet a legdrágább csomagot igényli
 • A megfelelő használathoz képzést igényel

Ár

 • Value: $42/felhasználó/hónap
 • Vital: $52/felhasználó/hónap
 • Velocity: $82/felhasználó/hónap
 • Visionary: $142/felhasználó/hónap

21. Agiloft Service Desk

21. Agiloft Service Desk - App - Uploads - 2021 - 06 - Image1.png
Az Agiloft valós idejű ügyféltámogatása

Az e-mail jegykezelés és támogatás világában nem minden megoldás születik egyenlőnek. A nagyvállalatoknak fejlett ügyfélszolgálati és service desk megoldásokra van szükségük, amelyek a vállalat növekedésével bővülhetnek.

Az Agiloft egy ilyen megoldás. Ez az ügyfélszolgálati és támogatási rendszer segít javítani a fogyasztói szemléletű és a belső ügyfélszolgálati szenáriókat. Ez egy egész platform olyan funkciókkal, amelyek lehetővé teszik a nagyvállalatok és vállalkozások számára, hogy widgeteket használva valós idejű agilis szolgáltatást és támogatást nyújtsanak fogyasztói bázisuknak.

Főbb jellemzők:

 • Vagyonkezelés
 • Közösségi média jegyek a Twitteren és a Facebookon
 • Adatbázis
 • Önkiszolgáló oldal
 • Támogató widget
 • Egyéni jelentéskészítés

Előnyök és hátrányok:

Előnyök:

 • Nagyszerű testreszabási lehetőségek
 • Előre meghatározott jelentések
 • Nagyszerű integráció
 • ITIL kompatibilis
 • Jobb munkafolyamatok

Hátrányok:

 • Nincs remote control
 • Nincs 24/7 élő chat támogatás
 • Nincs chatbot támogatás

Ár

 • Professional: $45
 • Professional Unlimited: $65
 • Enterprise: $75

22. Gorgias

22. Gorgias - App - Uploads - 2021 - 06 - Image2.png
Gorgias ügynök interfész

A Gorgias lehetővé teszi az értékesítés és az ügyfélszolgálat közötti szakadék áthidalását. Ez az e-mail támogató szoftver számos olyan funkciót és eszközt kínál, mint például az onboarding asszisztens, az ügyfél -felmérések és a csevegési kampányok, amelyek segítenek új potenciális ügyfelek megszerzésében és hűséges fogyasztókká alakításában.

A Gorgias legnagyobb erőssége az egyszerű integráció a három legnépszerűbb e-kereskedelmi platformmal-BigCommerce, Magento és Shopify. Ezenkívül a fejlett e-mail jegyrendszeren keresztül az ügyfélszolgálati ügynökei közvetlenül a platformról is lehívhatják az ügyfelek kéréseit, interakcióit, adatait és kérdéseit.

Főbb jellemzők:

 • Jegykezelés
 • Korlátlan számú felhasználók
 • Élő chat
 • Harmadik felek integrációja
 • Onboarding segítség
 • Csevegési kampányok
 • Ügyfélfelmérések
 • Bevételi mutatók
 • Csapat menedzsment
 • Megtekintés megosztása
 • A rutin ügyfélszolgálati feladatok automatizálása
 • Közösségi média integráció a Facebook, az FB Messenger és az Instagrammal
 • SMS jegykezelés

Előnyök és hátrányok:

Előnyök:

 • 7 napos ingyenes próbaverzió
 • E-kereskedelmi eszközök
 • Egyszerű használat
 • Tiszta felület
 • Omnichannel megközelítés

Hátrányok:

 • Spam ellenőrzésére van szükség
 • Nehéz munkafolyamatokat beállítani

Ár

 • Basic: $60/hónap
 • Pro: $300/hónap
 • Advanced: $750/hónap

23. Groove

23. Groove - App - Uploads - 2021 - 06 - Image3.jpg
Groove postafiók

A Groove kiváló megoldás azoknak a vállalkozásoknak, amelyek túlnőtték e-mailjeiket az ügyfélszolgálaton, és szükségük van egy skálázható e-mail jegykezelési megoldásra. A Groove minden szükséges és skálázható szolgáltatást nyújthat, és támogathatja a csapatát, hogy több csatornán lebonyolítsa a kérdéseket.

Intuitív és hatékony csapat együttműködési eszközeinek köszönhetően megszervezheti a teljes e-mail forgalmát, hozzárendelhet konkrét kéréseket a készségek alapján, javíthatja a csapat együttműködését, belső privát jegyzeteket adhat hozzá a privát megbeszélésekhez stb.

Főbb jellemzők:

 • Egységes postafiók
 • Adatbázis
 • Élő chat
 • Webes widget
 • API hozzáférés
 • Harmadik fél integrációja
 • Speciális jelentéskészítés
 • SMS és WhatsApp jegykezelés
 • SSO/SAML
 • Csapat együttműködési eszköz
 • Kiberbiztonság

Előnyök és hátrányok:

Előnyök:

 • Kivételes automatizálási funkciók
 • Megfizethető havi tervek
 • Fejlett eszközök
 • Testreszabható adatbázis
 • Ügyfélszolgálat

Hátrányok:

 • Hiányzik a személyre szabható webes űrlap
 • A telefonhívások naplózását javítani kell

Ár

 • Starter: $9/felhasználó/hónap
 • Plus: $19/felhasználó/hónap
 • Pro: $29/felhasználó/hónap
 • Cég: Egyedi árazás

24. Userlike

24. Userlike
Userlike weblátogató áttekintő funkció

A Userlike a legjobb megoldás azoknak a vállalkozásoknak, amelyeknek szükségük van a mobil üzenetküldésre és a weboldal csevegésére – ez a két legfontosabb kommunikációs csatorna a fogyasztók számára.

A userlike segíthet értékesítési vezetőinek és képviselőinek, valamint támogató ügynökeinek és ügyfeleinek. Lehetősége van csevegni az ügyfelekkel SMS-ben, táviratban, WhatsApp-on, Facebook Messenger-en, vagy chatbot segítségével automatizálni a beszélgetéseket.

Főbb jellemzők:

 • Sablon válaszok
 • Valós idejű csevegés és üzenetküldés
 • Csevegő bot
 • Jegy- és kommunikációkezelés
 • Ügyfélszolgálat és szolgáltatáselemzés
 • E-mail kezelés és terjesztés
 • Visszajelzések gyűjtése
 • Földrajzi célzás
 • Proaktív csevegés és sorkezelés
 • Ügyfélfelmérés
 • Harmadik fél integrációja
 • SMS üzenetküldés
 • Integráció a Facebook Messenger, Trello, Mailchimp, Slack, Hubspot és más szolgáltatásokkal
 • Teljesítménymutatók és elemzések
 • Speciális jelentéskészítés

Előnyök és hátrányok:

Előnyök:

 • Többféle módon lehet kapcsolatba lépni az ügyfelekkel
 • Fejlett funkciók széles választéka
 • Web alapú, Saas és felhőalapú telepítés
 • Mobil támogatás
 • GYIK/fórum
 • Ingyenes próbaverzió

Hátrányok:

 • Hibás interfész riasztó rendszer
 • A spamszűrő funkciója jobb lehet

Ár

 • Ingyenes
 • Team: $90/hónap
 • Corporate: $290/hónap

25. HelpOnClick

25. HelpOnClick - App - Uploads - 2021 - 06 - Image5.jpg
HelpOnClick kezelőpanel

A HelpOnClick egy átfogó e-mail támogatási rendszer azoknak az e-kereskedelmi vállalkozásoknak és kereskedőknek, akiknek egyszerű módon kell kapcsolatba lépniük ügyfeleikkel. Ez a szoftver intuitív és egyszerű help desket és élő csevegési lehetőségeket kínál.

Integrálhatja ügyfélszolgálati műveleteit a központi help desk-kel, CMS- és CRM-rendszerekben, testreszabható ikonokat, csevegő ügynököket és valós idejű forgalomfigyelést adhat hozzá, hogy a legjobb szolgáltatást és támogatást biztosítsa a célközönség számára.

Főbb jellemzők:

 • Call center menedzsment
 • Sablon válaszok
 • E-mail kezelés
 • Élő chat
 • Képernyőmegosztás
 • Felmérések és visszajelzések
 • Jegykezelés
 • Integráció a Facebookkal és a Twitterrel
 • SLA

Előnyök és hátrányok:

Előnyök:

 • Ingyenes próbaverzió
 • Megfizethető csomagok
 • Mobil támogatás
 • Támogás 20 nyelven, beleértve a japánt és az oroszt is
 • Kompatibilis iOS és Android készülékekkel
 • Bármely weboldalon működik

Hátrányok:

 • Hiba a Google Chrome-ban való elindításakor
 • Korlátozott műszerfal
 • Zavaros beállítás

Ár

 • Starter: $12/ügynök/hónap
 • Advanced: $19/ügynök/hónap

A top 5 e-mail támogatási rendszer összehasonlítva

Mivel korábban már említettük a top 5 e-mail támogatási rendszert, röviden hasonlítsuk össze az öt legjobb megoldást, kiemelve azokat a funkciókat, amelyek által kiemelkednek a többi közül.

1. LiveAgent

LiveAgent irányítópult
LiveAgent irányítópult

Felhasználóbarát kezelőfelülettel, hibrid jegykezelő adatfolyammal, kiváló ügyfélszolgálattal, valamint a közösségi média és a harmadik féltől származó alkalmazások és szoftverek Facebook, Instagram, vagy WordPress integrációinak számos előnyével kiemelkedik a LiveAgent.

Hozzáférhet egy help desk-hez és tudásbázis szoftverhez, egyedi játékos funkciókhoz jelvényekkel és jutalmakkal, sőt nyelvhez is alkalmazkodó widgetekhez. A legjobb az, hogy egy demó vagy az ingyenes verzió segítségével próbálhatja ki ezt a hatékony eszközt, mielőtt fizetne érte. A 14 napos ingyenes próbaverzióval akár azonnal bele is ugorhat, és megtapasztalhatja a benne rejlő lehetőségeket.

Youtube video: Detailed Help Desk Feature Overview

Mivel a LiveAgent 26 díjat kapott már, nyugodtan mondhatjuk, hogy biztonságos és hihetetlenül hatékony megoldás azoknak a vállalkozásoknak, amelyeknek teljes ellenőrzésre van szükségük az e-mail jegykezelő tevékenységük felett.

Ez egy robosztus megoldás, számos árképzési lehetőséggel, amely bármilyen költségvetéshez illeszkedik, és ezzel a LiveAgent az első hely a listánkon.

Too many options to choose from

LiveAgent is an all-in-one customer service solution that helps companies with customer support and reduce churn.

2. Zendesk

2. Zendesk - App - Uploads - 2021 - 06 - Image7 1024x640.png
Zendesk ügynök interfész

A Zendesk nem csak szoftveres megoldás az e-mail jegyek igényeinek kielégítésére – ez egy kiváló e-mail támogatási rendszer. Könnyen használható, és lehetővé teszi az ügyfélszolgálati ügynökeinek, hogy egyszerűsítsék az e-mail jegykezelési folyamatokat és az ügyfélbeszélgetéseket.

Annak ellenére, hogy számos hasznos funkciót kínál, néhány megfizethetőbb megoldás kiterjedtebb támogatást nyújt a skálázható e-mail jegykezelés kezeléséhez.

3. Zoho Desk

3. Zoho Desk
Zoho Desk ügyfél interakció

A Zoho Desk az öt legfontosabb e-mail jegykezelési megoldás listáján szerepel, mivel ez az egyik vezető kapcsolattartó központ szoftver. Amellett, hogy minden szükséges szolgáltatást biztosít az e-mail támogatáshoz, a Zoho Desk egyedülálló megoldás az ügyfelek interakcióinak kezelésére, mivel egy chatbotot tartalmaz – ezt a funkciót a legtöbb modern vállalat ma preferálja.

Bár a Zoho Desk megfizethetőbb, mint a legtöbb hasonló megoldás, bizonyos funkciók hiányoznak, amelyek magasabb pozíciót biztosítanának a listánkban. Ennek ellenére a Zoho Desk rendelkezik Windows és Mac telepítési képességekkel, ami nagy plusz.

4. ProProfs Help Desk

4. ProProfs Help Desk - App - Uploads - 2021 - 06 - Image9.png
ProProfs e-mail help desk szoftver

A ProProfs Help Desk egyszerűen kiemelkedő prioritási eszköze miatt megérdemli a helyet a listánkon. Ennek a funkciónak köszönhetően a ProProfs egy többcsatornás e-mail Help Desk lesz, amely segít csapatának megszervezni és rangsorolni a legkritikusabb e-maileket és beszélgetéseket.

Ennél is fontosabb, hogy ügynökei soha nem hagyják ki a sürgős jegyeket ezzel a szoftvermegoldással. Ezt leszámítva ez a szoftver további támogatási funkciókat és felméréskészítőt is tartalmaz. Számos funkcióval büszkélkedhet, mint néhány más eszköz, de biztosítja az ügyfelek 24 órás szolgáltatását.

5. Freshdesk

FreshDesk nyitott jegyek
FreshDesk nyitott jegyek

Amellett, hogy kiváló megoldás az ügyfélszolgálat frissítésére, a Freshdesk egy e-mail-kezelési megoldás, amely egységes postaládát és lenyűgöző integrációs képességeket kínál.

A piactér több, mint 500 további ügyfélszolgálati alkalmazással rendelkezik, és lehetővé teszi a Facebook és a Twitter beszélgetések kezelését. Míg a listán szereplő számos más rendszer erősebb az ügyfélszolgálati területen, a Freshdesknek egy előnye van – elemezheti a legújabb ügyfélszolgálati trendeket.

E-mail támogatási rendszerCapterra ÉrtékelésIngyenes verzióIngyenes próbaverzióKezdő ár
LiveAgent4.7/5 (kb. 1 ezer vélemény alapján)IGENIGEN15 USD ügynök/hó
ZenDesk4.3/5 (kb. 2500 vélemény alapján)NEMIGEN19 USD ügynök/hó
Zoho Desk4.5/5 (kb. 1600 vélemény alapján)IGENIGEN14 USD ügynök/hó
ProProfs Help Desk4.9/5 (8 vélemény alapján)IGENIGEN15 USD ügynök/hó
Freshdesk4.5/5 (kb. 2300 vélemény alapján)NEMIGEN19 USD ügynök/hó
Kelt. június 14-én

Végszó

Számos változót kell figyelembe venni, amikor a vállalkozásának legjobb e-mail támogatási rendszermegoldást választja. Ezért számos kérdés -feleletet hoztunk létre, amelyek segítenek a helyes választás meghozatalában.

Melyik e-mail támogatási rendszermegoldás felel meg vállalkozásának?

Mivel minden vállalkozásnak speciális e-mail támogatási igényei vannak, nehéz megmondani, hogy melyik rendszer a legjobb az Ön vállalatának. Azonban nem fog hibázni a listánk egyik opciójával sem. Javasoljuk, hogy próbálja ki a LiveAgentet, mivel könnyen konfigurálható, telepíthető és használható naponta.

A legjobb all-in-one incidens e-mail támogatási rendszermegoldás

A legjobb all-in-one e-mail támogatási rendszermegoldásnak tartalmaznia kell a bejövő és kimenő e-mail forgalom kezeléséhez szükséges összes funkciót. Ez magában foglalja az összes további lehetőséget, amelyek segítenek az ügyfélszolgálat frissítésében a fogyasztók igényei szerint. A LiveAgent és a Zendesk a legjobb all-in-one megoldások közé tartoznak, és a legtöbb funkcióval rendelkeznek a megfelelő e-mail támogatáshoz.

A legjobb e-mail támogatási rendszer beépített jegykezeléssel és élő csevegéssel

A LiveAgent a legjobb választás az élő csevegés és a beépített jegykezelési lehetőségek tekintetében. Amellett, hogy teljes körű támogatási funkciókat kínál, lehetővé teszi az e-mail forgalom személyre szabását azáltal, hogy ügyfeleit az általuk preferált kommunikációs csatornákon keresztül éri el.

A legjobb e-mail támogatási rendszer a funkciók szempontjából

Ami a funkciók körét illeti, a LiveAgent kínálja a legtöbb funkciót (200+).

A legjobb ár-érték arányú e-mail támogatási rendszer

A havi 15 USD-től kezdődően a LiveAgent mindent megad, amire szüksége van egy teljesen működőképes e-mail támogatási rendszer biztosításához. Ez a legjobb megoldás az ár-érték arányt figyelembe véve.

A legjobbra értékelt e-mail támogatási rendszer

A Capterra szerint a LiveAgent és a ProProfs Help Desk a legmagasabb minősítésű szoftverek, az értékelésük 4,7 (1 ezer értékelés) és 4,9 (8 értékelés) az 5 csillagból.

A legegyszerűbben beállítható és használható e-mail támogatási rendszer

Ha olyan e-mail támogatási rendszert keres, amelyet könnyen beállíthat és használhat, a LiveAgent a legjobb választás. A beállításhoz szinte nincs szükség programozásra vagy műszaki ismeretekre.

A szerkesztő megjegyzése: Ha az áttekintő cikkben szereplő bármely információ pontatlan, kérjük, forduljon hozzánk, és ennek megfelelően módosítjuk.

Still deciding?

Improve your customer service with the award-winning help desk software that combines ticketing, live chat, social media, knowledge base, and customer portal.

Youtube video: LiveAgent Product Tour

FAQ

What is an email support system?

An email support system is one of the most important customer service channels and support for most businesses. Email is still one of the preferable ways for consumers to reach out to brands. An effective email support system allows a company to handle all email traffic while providing each user with an excellent experience.

What is the difference between an email support system and a support ticketing system?

Although an email support system and a support ticketing system software are almost the same, they differ slightly in how they allow your customer service teams to handle email traffic. Some companies prefer using email for support – others rely more on email support ticket systems. Support ticket systems are better in terms of team support and simplicity and offer a unified solution for handling all customer interactions simultaneously. Doing this over email only requires more time, staffing, and resources.

What’s the difference between cloud-based and on-premise email support systems?

Cloud-based email support differs from on-premises systems in one vital way – a cloud environment allows your company to focus on its core mission by hiring a third-party provider to host it for you. With on-premise systems, you need to take care of the hosting yourself. A cloud-based system relies on virtual technology to host your email ticketing needs offsite too.

What is an omnichannel email support system solution?

Omnichannel support is an advanced customer support model that empowers your customers to reach you via the communication channels of their choice. These channels include everything from modern live chat options and social media to traditional options such as email and phone.

What are the benefits of using an email support system?

There are many benefits of using an email support system, but we’re going to mention the key ones: a centralized system allows your customer support agents to organize a high volume of customer inquiries, create a single threat to consolidate all interactions, create customer service and support according to the latest industry standards, allow your agents to tap into previous communications context, improved email communication with your users leads to increased satisfaction, more efficient team collaboration and ticket management, automation of workloads and process management, increased productivity and efficiency of your service agents.

How much does the email support system cost?

If we take all email support systems listed here, we can safely say that the cost of such a system ranges from $7 to $750, depending on the type of pricing plan.

How to choose the best email support system?

Since there’s no one-size-fits-all solution here, we recommend that you choose a system that provides top features that such a system should have: streamlined communication, automation capabilities, knowledge base, reporting tools. LiveAgent includes all this and more.

How does the email support system work?

The email support system works by allowing for asynchronous communication with the customers. They can send their service requests and inquiries conveniently by using the communication channel they prefer, preferably email. The system ensures that the company’s customer service provides a timely response accordingly. The customer doesn’t have to wait to get their answer.

Why is quality assurance necessary for email support system solutions?

Quality assurance is essential because it helps improve your email support solution by removing any bugs or glitches and ensuring your system functions properly. QA also empowers your agents to handle complex tasks with success and improves overall team performance.

What equipment is needed for an email support system?

Email support systems don’t require any special equipment. All it takes is an internet-enabled device, a fast internet connection, and a little bit of tech-savvy. In addition, top-rated systems like LiveAgent have pre-made templates that you can further customize and personalize to better suit your customer support needs.

Weboldalunk sütiket használ. A folytatással feltételezzük, hogy engedélyezi a sütik telepítését, ahogy azt a weboldalunk részletezi adatvédelmi és sütikre vonatkozó irányelvek.