A 20 legjobb probléma jegy rendszer
Vélemények

A 20 legjobb probléma jegy rendszer

Oliver Stasinszky

Oliver Stasinszky


Utoljára módosítva October 25, 2021 -nél 10:30 pm

Nem számít, hogy milyen üzletet futtat, az ügyfeleknek szükséges támogatás biztosítása az egyik legfontosabb faktora a sikernek. Ahogyan üzlete nő, egy jó munkafolyamat fenntartása nagy kihívás lehet és ha elbukja ezt a kihívást, akkor az minden munkára negatív hatással lehet, amelyet csapatként eddig elértek a továbblépés érdekében.

Még ha több nyommal is kapcsolatba tudott lépni, mint az átlag, a képessége a fejlődése fenntartására nagyban függ az ügyfél támogatása hatékonyságán. Ez különösen igaz, mivel az új ügyfelek vagy kliensek segítségre szorulhatnak, ahogyan a termékeire és szolgáltatásaira adaptálódnak. Itt segíthet sokat a jegyrendszer. Igaz, hogy nem egy új technológia, viszont a jegyrendszer még mindig élen van, ha az ügyfél támogatásról van szó. A legtöbb modern üzlet, különösen az online üzletek nem tudnának funkcionálni nélkülük.

Mi a probléma jegy rendszer?

A probléma jegy rendszer egy ügyfél támogató platform, amely segít fejleszteni az ügyfél támogatói csapata össz-munkafolyamatát. Lehetővé teszi a kliensek és az ügyfelek számára, hogy ügyfél támogatói jegyeket küldjenek, amelyeket priorizálni lehet sürgősség szerint, meg lehet oldani sablonokkal, ha az egy egyszerű eset, vagy át lehet őket irányítani specializált csapattagoknak, ha az valami komolyabb.

Mivel a legtöbb ügyfél nem szeret kapcsolatba lépni az ügyfél támogatással, ha nem szükséges, a jegyrendszerek olyan opcióval érkeznek, amelyben az ügyfelek maguktól próbálják megoldani a problémájukat. Ezért érkeznek a GYIK szekciókkal, tudásbázisokkal, hogyan cikkekkel és chatbotokkal az olyan ügyfelek számára, akik falba ütköznek.

A probléma jegy rendszer tiszta áttekintést ad csapatának a jelenlegi munkatöltöttségről, segíti a jegyek priorizálását sürgősség szerint, vagy aszerint, hogy mennyi ideje várnak válaszra, átirányítási problémák egy bizonyos személy szerint és még sok más szerint a funkcióitól függően.

A jegyrendszer egy kiváló módja az ügyfél támogatása áramvonalasításának, biztosítva, hogy mindenki olyan gyorsan kap megoldást a problémájára, amennyire csak lehetséges. A legtöbb probléma jegy rendszer kontakt űrlapokat használ a kontakt elsődleges szempontjából, amelyet testre lehet szabni, hogy illeszkedjen üzletéhez, illetve hogy könnyebb jegyküldést biztosítson.

Miért használjon egy probléma jegy rendszert üzletében?

Az ügyfelekről való gondoskodás talán nem tűnik problémának, amikor először megnyitja üzletét, de a kérelmek százait nagyon nehéz lehet kezelni, ahogyan növekszik. Mindenek után, az ügyfél elégedettség össze van kötve néhány fontos üzleti siker metrikával, mint a konverzió, visszatartás, ügyfél lojalitás. Tágabb értelemben is hat az üzleti hírnévre, így ez egy fontos cél minden üzlet számára.

Míg egyik társaság sem rendelkezik tökéletes ügyfélszolgálattal, ami szétválasztja őket az az, hogyan kezelik a problémákat. Az ügyfelek általában megértő emberek és megértik, hogy a kudarc minden üzlet része. Mégis, ha nem tudja őket a körben tartani, adjon idővonalat számukra, hogy megoldja a jegyüket vagy ne válaszoljon a problémáikra; ezáltal idegesek lesznek és talán más üzletet fognak választani.

A megfelelő segédpult szoftverrel biztosíthatja, hogy az ügyfélszolgálati csapatai minden ügyfél kérelmet időben megoldanak. Egy probléma jegy rendszer az automatizáció, a jól szervezett UI, és az egyesített postaláda által éri ezt el, amely szolgáltatási kérelmeket tartalmaz forrásuktól függetlenül. Más szavakkal az ügyfél támogatói csapatának nem szükséges több problémára figyelnie egyszerre, hanem egyszerre egyet fognak megoldani.

Itt egy gyors áttekintő a megfelelő segédpult eszköz előnyeiről:

 • Ügyfélszolgálati megoldás

A jegykezelő rendszer célja, hogy segítsen megoldani az ügyfelei problémáit sokkal hatékonyabban. Ez létfontosságú kisebb csapatoknak, vagy olyan csapatoknak, akik naponta több ezer kérelemmel foglalkoznak. A rendszer szétosztja a kritikus jegyeket az alkalmazottai között, gyorsabb jegymegoldási időt eredményezve, mivel a kérelmek az első elérhető ügynökhöz fognak átirányulni.

Jegykezelő szolgáltatás a Segédpult szoftverben - LiveAgent

Míg a legtöbb probléma gyakori probléma lesz, amelyet gyorsan meg tud oldani, néhány komplexebb megoldásra szorul. Ahogyan az alkalmazottai  folyamatosan megoldják a problémákat, az ügyfélszolgálati platform minden ügyfél kérelmet nyomon követ. Ez lehetővé teszi az összesített ügyfél támogatása fejlesztését azáltal, hogy adatbázist készít a megoldott problémákról, amelyekre az ügynökök hivatkozhatnak annak érdekében, hogy gyors jegymegoldást biztosíthassanak.

 • Ügyfélkapcsolat menedzsment

A kommunikáció kulcsfontosságú, ha a sikeres üzlet futtatásról és a bizalom építéséről van szó ügyfeleivel szemben. Ha a kérelmeik süket fülekre találnak, nem fog messzire jutni a bizalom tekintetében.

A segédpult jegykezelő rendszerek minden eszközt biztosítanak az ügynökök számára, amelyekkel folyamatos beszélgetést biztosíthatnak bizonyos ügyfelekkel. Más szavakkal adatbázist készítenek minden múltbeli beszélgetésről és problémáról, amelyekkel az ügyfél szembenézett. Ezután bármelyik ügynök felveheti a fonalat, ahol a dolgok abbamaradtak és elkerülhetik az ügyfél idegesítését, illetve azt, hogy úgy érezzék, a problémájuk nem számít az üzletnek. Betekintést is szerezhetnek az ügyfél karakterébe, így extra óvatosak lehetnek az olyanokkal szemben, akik erőszakosabbak.

Szerkessze a támogató ügynököt vagy az ügyfél profil képet a Segédpult szoftverben - LiveAgent

Persze ehhez az adathoz valós időben lehet hozzáférni. Ez azt jelenti, hogy az ügynökök gyorsan beugorhatnak, felvehetik a tempót és kiváló ügyfél élményt biztosíthatnak attól függetlenül, hogy ki kezelte eddig a klienset. Néhány esetben az ügyfél jegy történet azonnali megoldást is adhatnak egy problémára, mivel néhány gond ismétlődő.

 • Segédpult jegykezelés

Nem minden ügyfél probléma egyezik, így fontos priorizálni, hogy kit segítsünk ki elsőnek. A probléma jegy rendszer segít priorizálni minden bejövő emailt az automatizációs szabályokon keresztül, amelyeket a legtöbb esetben a csapata beállíthat, hogy illeszkedjen a prioritásukhoz. Fontos megérteni, hogy a prioritások változóak a jelenlegi szituációktól függően és jelentős előny, hogy testre szabhassa azt, hogy melyik legyen a fontos.

A megfelelő ügyfélszolgálati jegykezelő megoldással gyors módszert biztosíthat az ügyfeleknek, hogy segítsen a problémáikban. Egyszerűen egyesítheti a sokszínű kommunikációs csatornákat egyetlen helyre, meghagyva az ügyfeleknek, hogy azt a csatornát használják, amelyet preferálnak, míg ez az ügynökök számára is kényelmes.

Jegy mezők a Segédpult jegykezelő szoftverben - LiveAgent

Ha egyik ügyfele beküld egy jegyet, beállíthat egy automatizált üzenetet arról, hogy mi fog történni ez után. Általában a problémájuk meg lesz oldva, amint a támogatói csapata egyik tagja eléri a jegyüket, de ennél több is lehet. Idővonalat adhat számukra, értesítheti őket, ha a jegyük meg lett oldva, visszajelzést kérhet, további információt, stb. Mindez felgyorsítja a munkafolyamatát és segít bizalmat építeni az ügyfeleivel.

 • Ügyfél jelentések

Az ügyfél jelentéseknek egynél több előnye is van. Segítenek az ügynököknek nyomon követni az ügyfél jegy történetet és az előző kontaktokat, de a gyenge pontok felismerésére is lehet használni az ügyfél támogatási megközelítésében vagy akár rámutathat a visszatérő problémákra, amelyek megoldásra várnak. Például nyomon követhetjük a szoftverhibákat az ügyfél jelentéseken keresztül, lehetővé téve a fejlesztőknek, hogy betekintsenek a teljesítményébe gyakorlatiasan. Ez azt jelenti, hogy fejlesztheti teljesen a szolgáltatását, nem csak azáltal, hogy egyedi problémákat old meg.

Jelentések a Segédpult szoftverben - LiveAgent

Láthatja, ha több alkalmazottra van szüksége annak érdekében, hogy minden simán menjen. A teljesítmény jelentéseket is láthatja, hogy meglássa, melyik gond kezelése problémás a csapatának.

 • Szolgáltatási ügynökök

A probléma jegy rendszerrel alkalmazottai megszervezhetik a napi feladataikat hatékonyabban. Egy normál munkanapon a sok különböző irányba való húzással ellentétben az alkalmazottai minden problémát prioritás szerint kezelhetnek.

Továbbá, az ügynök produktivitás drasztikusan fog nőni, mivel minden egyes jegyet nyomon követhetnek és hatékonyan oldhatják meg a problémákat. Az ügynök teljesítmény másik fontos faktor, ha ügyfél támogatást biztosít, mivel mindenkit olyan hatékonyan szeretne látni, amennyire csak lehet.

Teljesítményjelentés az Ügyféltámogató szoftverben - LiveAgent

A probléma jegy rendszer lehetővé teszi, hogy nyomon kövesse a teljesítményét minden belső felhasználónak és részletes ügyfélszolgálati jelentéseket generáljon. Ezáltal felismerheti, hogy melyik alkalmazottaknak szükséges további képzés, illetve hogy szükséges-e több alkalmazottat alkalmazni. Az azonnali teljesítményük értékelése lehetővé teszi, hogy lássa, hogyan változik idővel.

 • Tudásbázis szoftver

A legtöbb csúcsminőségű jegykezelő rendszer szoftver megoldás beépített tudásbázissal rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy önkiszolgáló GYIK-eket állítson be. Abban az esetben, ha egy ügyfél gyakori problémával rendelkezik, amely mindig megtörténik, egyszerűen megtalálhatnak egy megoldás anélkül, hogy elküldenének egy jegyet. Egy külsős tudásbázis mindkét fél számára nyereséges. Segít az ügyfeleknek a szükséges válaszok megszerzésére anélkül, hogy várniuk kellene az ügyfél támogatása válaszára. Az összköltséget is csökkenti, mivel nem szükséges minden kis dolog kezeléséhez egy ügynök.

Tudásbázis testreszabása az Ügyfélportál szoftverben - LiveAgent

Egy belső ügyfél támogató tudásbázist a csapatának is beállíthat. Minden IT csapattag hozzáférhet a szükséges információhoz egyetlen irányítópultból, amint a rendszer a helyén van.

A tudásbázist nem tartalmazza minden megoldás, de mindig hozzáadhat egy harmadik fél által származó integrációt, hogy hozzáférhető legyen.

 • Ügyfélportálok

Az ügyfélportál általában az üzlet ügyfél támogatás beállításának a közepe. Tartalmaz néhány dolgot, amelyet már említettünk, mint a GYIK szekció és a tudásbázis, de általában ez az a hely, ahol a felhasználók beküldik a jegyüket. Legtöbb esetben az ügyfélportál jegykövetést is biztosít, lehetővé téve az ügyfeleknek, hogy a körben maradjanak anélkül, hogy kapcsolatba lépnének bárkivel.

Több tudásbázis szolgáltatás az Ügyfélportál szoftverben - LiveAgent

Az ügyfélportáloknak másik fontos karakterisztikája is van – üzleti figyelem. Más jegyküldési formával ellentétben, mint az emailek, közösségi média és a telefonhívások, az ügyfélportálok lehetővé teszik, hogy teljesen testre szabhassa azt, amit a kliensei látnak. Ezáltal megerősítheti az üzleti üzenetét és biztosíthatja, hogy egyezik az üzlet iránymutatásaival, amelyet mutatni próbál.

Az ügyfélportálok a kiindulópontok a legtöbb problémával szembesülő ügyfél számára, mivel ez az ügyfél támogatási folyamatának hivatalos magja, ezért megfelelőnek kell lennie.

 • Integrációs opciók

A legtöbb csúcsminőségű segédpult szoftver megoldás teljes integrációt is kínál más szoftverrel. Továbbá a natív integrációk a meglévő CRM-ével lehetővé teszik, hogy nyomon kövesse az ügyfelei vásárlási előzményeit és kontakt információit és a dupla adatbevitel elkerülését. Összességében ez a teljes folyamatot leegyszerűsíti. Ha a támogatói csapata több részletet tud ügyfeleiről, személyre szabott támogatást biztosíthat.

az email automatizáció integráció példája a LiveAgent-ben

A CRM integrációk mellett a legtöbb népszerű segédpult megoldás bőséges harmadik féltől származó integrációs opciót kínál. A lista különböző a használt segédpult szoftvertől függően, de a legtöbb esetben használhat integrációkat, hogy specifikus segítséget biztosítson ügyfeleinek. Ez a dolgok hozzáadását jelenti, mint a kérdőívek, űrlapok, automatizációs integrációk, Google Táblázatok, chatbotok (ha már nem rendelkezik egyel), csoportos chat, mint a Slack, projektmenedzsment eszközök, mint a Trello, és még sok más.

Az integrációs opciók általában elég sokszínűek és egy segédpult választása részben kötődik az integrációk hozzáférhetőségéhez, amire szüksége van napi szinten.

No trouble at all

Improve the efficiency of your customer support and ensure that every issue is dealt with as soon as possible by using LiveAgent.

A legjobb probléma jegykezelés rendszer funkciók

Különböző segédpult jegykezelő rendszerek százait találhat manapság, így a legjobb megtalálását gyakran könnyebb mondani, mint csinálni. Sok ilyen szoftver megoldás temérdek funkciót tartalmaz, így meg kell értenie, hogy melyik kritikus a műveletéhez. Itt egy gyors összegzés minden kulcsfunkcióhoz, amelyet keresnie kell társasága segédpult szoftverének választásakor.

Univerzális postaláda

Az univerzális postaláda talán a legfontosabb funkciója bármelyik jegykezelő rendszernek, mert segít egyesíteni minden ügyfél támogatási csatornát. Más szavakkal, segít áramvonalasítani a jegyeket az emailekből, közösségi médiábóól, élő chatből, telefonról, és így tovább. Minden ügyfél támogató tag hozzáférhet az univerzális postaládához, hogy átnézzék a kérelmeket és kezeljék a jegyeket.

A hibrid jegyvonal segíti a csapata produktivitásának fejlesztését azáltal, hogy biztosít az ügynököknek egy módot a minden interakció nyomon követésére. Így, ha egy ügyfél eleinte kapcsolatba lép a támogatással chaten keresztül, de emailre vált a következő interakciójában, az ügynökei hozzáférhetnek minden interakcióhoz egyetlen helyről.

A jegykibocsátás automatizációja egy másik kritikus előnye az univerzális postaládának. A saját automatizációs szabályai felállításával a jegykezelő folyamatok miatt elkerülheti azt, hogy az ügynökök időzzenek a kérelmek priorizálásával és lehetővé teszi számukra, hogy problémákat oldjanak meg. A tény, hogy beállíthatja a saját időszabályait, műveleti szabályait, prioritásait, beállíthat felelősségeket bizonyos ügynökök számára és a részlegek hozzáadnak ennek a funkciónak a rugalmasságához.

Több jegy funkció a Segédpult jegykezelő rendszerben - LiveAgent

Tömeges akciók

A választott szoftvere haladó jegykezelő opciókkal kell, hogy érkezzen, amelyek lehetővé teszik, hogy megfelelően kezelje a jegyeit. Például a haladó automatizáció lehetővé teszi a következő dolgok tömegszerű cselekvését:

 • Jegyek megoldása
 • Jegyek átszállítása
 • Jegyek törlése
 • Jegyek spamként jelölése
 • Jegyek nem spamként jelölése
 • Címkék hozzáadása vagy eltávolítása
 • SLA szintek megváltoztatása
 • Emailek küldése
 • Jegyzetek hozzáadása és eltávolítása
 • URL(ek) hívása
 • Jegyek irtása
 • Jegyek elhalasztása
 • Visszajátszások küldése

Persze a csapattagjainak meg kell adni azt a lehetőséget, hogy manuálisan változtassanak dolgokat, ha szükséges.

A nyilvánvaló példája a tömeges cselekvéseknek a spamek kezelése. Az automatizált botok általában a spam üzleti emaileket kezelik és az ügyfél támogatási csatornákat hamis kérelmekkel – ha szerez belőlük párat, egyszerűen kijelölheti az összeset spamként és a kukába küldheti őket.

Ügyfél jegyek összeolvasztása a Segédpult szoftverben - LiveAgent

Mindezen funkciók lehetővé teszik, hogy teljesen áramvonalasítsa az ügyfél támogatását és felskálázza, ha szükséges. Ha az ügyfél támogató csapata egyedi kategóriákat készít, képesek lesznek sokkal hatékonyabban megoldani a problémákat.

Szűrők

Ahogyan az üzlete nő, a jegyek egyre számosabbak lesznek, de sokkal árnyaltabbak és sokszínűbbek is. A kérelmeken keresztüli kategorizálás és szűrés fontos az ügyfél támogató csapatoknak, amely a legjobb szolgáltatást biztosítására céloz.

A szűrők lehetővé teszik számukra, hogy elkülönítsék a jegyeket és az eredeti pontjuktól, a jelenlegi SLA szintjüktől, váróidejüktől és a szituáció gravitációjától függően priorizálják őket.

SLA bejelentkezés Ügyfélszolgálati szoftver - LiveAgent
Példa a sablon üzenetekre

Továbbá elkezdhetik a jegy megoldását, a hazamenést és az egyszerű visszatérést a következő nap. A jegyek megfelelő kategóriába való elkülönítésével az ügyfél támogatási csapata képes lesz minden kérelmet gyorsan megválaszolni, mert evidens lesz számukra, hogy melyik jegyeknek van szüksége az azonnali figyelemre.

Email sablonok

Az email sablonok funkciók is, amelyek nagy különbséget jelentenek.

Ezzel az opcióval egyedi sablonokat készíthet, amelyek automatikusan feltöltött válaszokat tartalmaznak. Ez jelentősen levágja a jegy válaszidőt. Ez az előkészített válaszok lista, előre megírt válaszokként is ismert, lehetővé teszi az ügynökök számára, hogy gyorsabban oldják meg az ismétlődő problémákat azáltal, hogy előre van rá válaszuk.

Előre megírt üzenetek funkció az Élő chat szoftverben - LiveAgent

Bármikor, amikor egy jegy ezzel a leírással megjelenik, az ügynök megkeresheti a megfelelő választ az adatbázisban, beillesztheti és lezárhatja a jegyeket, ha el lett fogadva. Gyors, kis erőfeszítést igényel, és folyamatosan dolgozik.

CRM

Minden ügyfélszolgálati platform az ügyfelekkel való összesített kapcsolat fejlesztésére lett építve. A CRM-ek vagy az ügyfél kapcsolat menedzsment eszközök lehetővé teszik, hogy megszervezzék a kontaktjait, az online jegytörténet áttekintéseit és az ügyfelek szegmentálását, a többféle kritériumok szerint.

CRM jegyrendszer - LiveAgent

A csapat CRM-ek áramvonalasítják a kontakt menedzsmentet, jegytörténetet, és az ügynök jegyzeteket, segítve a csapatokat, hogy szervezetten, pontosan és egyszerűen kezelhetőn tartsák a folyamatosan növekvő adatbázisukat.

Sok különböző opciók vannak, amelyek segítenek teljesen megszervezni az ügyfeleit kontakt csoportokba, kontakt mezőkbe vagy társaságokba attól függően, hogy mire van szüksége.

Jelentések

A használt eszközöktől függetlenül az ügyfél támogató csapata olyan jó, mint maguk az ügynökök. Ha egy csapat összerakását tervezi olyan emberekből, akiket ténylegesen érdekel az ügyfélszolgálat, nyomon kell követnie a teljesítményüket. A jelentő funkció fontos, ha erre kerül a sor, ugyanis a segédpult nyomon tudja követni az ügynök teljesítményét és egy mindenre kiterjedő jelentést biztosít, így betekintést kaphat a hatékonyságukba. Általában ez abban is segít, hogy megnézze, elérte-e a jelenlegi csapata a korlátait és szükséges-e  további segítséget alkalmaznia.

A csatorna jelentések megtekintése a Segédpult szoftverben - LiveAgent

A lényeg az, hogy egy telje analízis összesítést fog kapni a teljes műveletről. Az egyedülálló ügynök jelentésektől a részleg jelentéseken át a csatorna jelentésekig képes lesz közeli szemekkel tartani mindent, ami történik. Ez nem csak segít kiiktatni a potenciális problémákat, de segíteni fog az összesített ügyfélélmény fejlesztésében is.

Funkció összesítés

Nem kétség, hogy sok különböző segédpult eszközökbe fog belebotlani, de sokuk nem rendelkezik minden funkcióval, amelyre szüksége van. Ezért kell mindig kizárólag azokat az eszközöket átgondolnia, amelyek rendelkeznek beépített funkciókkal, mint a:

 • Többcsatornás kommunikáció
 • E-mail integráció
 • Egy beépített valós idejű chat funkció
 • Egyszerű hívásközpont menedzsment, amely minden hívást az elérhető ügynökök között oszt szét
 • Közvetlen közösségi média integráció, amely ügyfél kérelmeket húz a közösségi média oldalairól
 • Egy önkiszolgáló portál, amely segít csökkenteni a jegyek számát
 • Átirányítás, hogy sorban állási menedzsment rendszert állítson be a gyors jegyteljesítés érdekében. Bizonyosodjon meg arról, hogy minden típusú átirányítás támogatott
 • Egyszerű alkalmazott időkövetés, a műveleti munkafolyamata optimalizálásának képessége egyaránt a gyenge linkek időben való megtalálása érdekében
 • Egy részletes jelentő eszköz a könnyű ügyfél támogatói teljesítmény értékelésre
 • Automatizáció a dolgok felgyorsítására
 • A releváns részlegekre való átirányítás specifikus feladatokra
 • SLA-k (Minta Szolgáltatási Szintű Megállapodások)
 • Címkék az egyszerűbb jegyszegmentáció érdekében
 • Egy feladatkezelő, hogy segítse a priorizálást
 • CRM integráció
 • Üzleti órák, hogy értesítse az ügyfeleket, mikor kezeli a jegyeket
 • Kontakt űrlapok az egyszerűbb jegyküldésért és a követésekért
 • Másik harmadik féltől származó integráció

A célja az legyen, hogy olyan segédpult eszközt válasszon, amely minél több ilyen funkcióval rendelkezik. A szituációtól függően talán nem szükséges minden funkció. A legtöbb szabvány a segédpult iparban és ha még most nincs is szüksége mindenre, talán egyszer szüksége lesz, ha a beérkező jegyek száma elkezd nőni.

Mennyibe kerül egy probléma jegy rendszer?

A legtöbb segédpult jegykezelő rendszer kínál egy pár különböző ártervet számos méretű üzletek számára, ha az összköltségről van szó. Persze mindegyiknek különböző árai vannak, a választott funkcióktól és jegykezelő rendszertől függően. Így mindig ellenőrizze le, hogyan vannak kalkulálva az árak, mielőtt vásárol.

Néhány segédpult szoftver ára azon alapul, hogy mennyi felhasználóval rendelkezik havonta, míg mások egyedi ármodellt kínálnak, amely ideális nagyvállalatok számára. Ha kisebb üzletet futtat, talán kalkulálnia kell az árát a havi felhasználóktól függően. Ahhoz, hogy a legjobb eredmény elérését biztosítsa, a legjobb az lehet, ha kapcsolatba lép a szoftverbiztosítóval és megkéri őket, hogy több részletet küldjenek vagy szimplán kérje meg őket, hogy Ön hasonlíthassa össze az opciókat.

A top 25 Biztosító

1. LiveAgent

LiveAgent támogatói portál jegy
LiveAgent támogatói portál jegy

A LiveAgent az egyik leggyakrabban használt segédpult támogatói megoldás. Teljesen felhő-alapú megoldás. Több, mint 180 funkcióval rendelkezik és egy felhasználóbarát interfésszel. A kiváló integrációk biztosításán kívül, például a Zapier, Google Analytics, MailChimp, CRM, CMS, ideális az ügyfél támogatása méretezésére is. Simán teljesítő megoldást várhat és egy kiváló ügyfél támogató platformot minden szükséges funkcióval.

https://www.youtube.com/watch?v=zyBEt7ScQYk&t=1s

Kulcsfunkciók:

 • Korlátlan ügynökszám
 • Univerzális postaláda
 • Hibrid jegyrendszer
 • Automatizált jegyelosztás
 • Címkék
 • Ügynökök és részlegek közötti jegy- hozzárendelés és szállítás
 • SLA
 • Egyedi kontaktcsoportok
 • Szűrők, jegyzetek, email sablonok
 • Összcsatornás kommunikáció
 • Kapcsolatfelvételi űrlapok
 • Tudásbázis
 • Élő chat
 • Közösségi média
 • Hívásközpont
 • Jelentések
 • Játékosság
 • Jegyek felosztása és összevonása
 • Mobilalkalmazások
 • Ügynökök keresztmunkájának felismerése
 • Ügynök értékelés

Előnyök:

 • Intuitív irányítópult
 • Több, mint 180 funkció
 • Beépített CRM

Hátrányok: 

 • Nincs chatbot
 • Kezdők számára zavaró
 • Nincs WhatsUp integráció

Árazás:

A korlátozott funkciókkal rendelkező ingyenes verzió mellett a jegykezelő árterv $15-nál kezdődik ügynökönként és felhasználónként.

A trouble ticket system is just one part of a complex help desk solution

Learn all about LiveAgent by signing up for a 14-day free trial. Just click here to get started now.

2. HubSpot

Hubspot jegyrendszer
Hubspot jegyrendszer

A HubSpot egyike a legnépszerűbb ügyfélszolgálati szoftvernek. Míg jól működik önkiszolgáló eszközként, segít a csapatának produktívabbnak is lenni. A rendszer tökéletes a saját tudásbázisa építésére, hogy belső dokumentációt tároljon és ideális az ügyfél visszajelző kérdőívek készítésére is. Olyan funkciókkal, mint az egyszerűen használható áthúzó vezeték, botok, automatizáció és integrációk, a csapata egy teljesen új szintre fog érni az ügyfélszolgálattal.

Kulcsfunkciók:

 • Részletes ügyfélprobléma követés és jegyszervezés
 • Jegyek automatizálása
 • Priorizálás kérése a gyorsabb problémamegoldásért
 • Ügyfél jelentések minden ügynök számára
 • Integráció a HubSpot ingyenes CRM-jével
 • Összcsatornás támogatás
 • Egyszerű átirányítás
 • Jegyanalízis

Előnyök:

 • Kiváló CRM
 • A népszerű ügyfélszolgálati szoftver funkciók ( jegykezelés, csapatemail, email és chat jegyre váltása, jegy készítési botok)
 • Önkiszolgáló lehetőségek
 • Könnyen használható

Hátrányok:

 • Fizetnie kell a technikai támogatásért
 • Kissé drága lehet

Árak:

A HubSpot prémium ügyfélszolgálati szoftvere $45.00-ba kerül havonta két felhasználónként a Professzionális és Vállalati csomagokra fejlesztés lehetőséggel. Mindegyik további funkciókkal érkezik.

3. ProProfs Segédpult

ProProfs Segédpult postaláda irányítópult
ProProfs segédpult postaláda irányítópult

A ProProfs Segédpult egy másik kiváló segédpult jegykezelő rendszer haladó funkciókkal és egy egyszerűen használható interfésszel. A használatával az ügynökök hozzáférnek a megosztott postaládához, így egyszerűen követhetik, hogy mi készül. Továbbá a jegyeket rendezni, priorizálni, címkézni és hozzárendelni lehet a bizonyos szabályok által. Használhatja a részletes belső és külső tudásbázis készítésére, hogy 24/7-ben segíthesse ügyfeleit. A jegyeket aljegyekké lehet osztani abban az esetben, ha több, mint két ügyfél támogató csapattal rendelkezik.

Kulcsfunkciók:

 • Az összes beszélgetés elérése és kezelése a megosztott postaláda által
 • Sablon válaszok
 • Az ügynökök keresztmunkáit felismerő funkció megelőzi a jegyek megosztását
 • Automatizált kérdőívek az egyszerű visszajelzés generálásra
 • Minden ügyfélteljesítmény követése és jelentése valós időben

Előnyök:

 • Megosztott postaláda
 • Kiváló tudásbázis opciók
 • Élő chat támogatás
 • Teljesítménykövetés

Hátrányok:

 • Nincs elég integráció
 • Nem ideális nagyobb üzletek számára

Árazás:

Az árazás $15-nál kezdődik havonta ügynökökként.

4. Freshdesk

Freshdesk jegyaktivitás
Freshdesk jegyaktivitás

A Freshdesk 2010-ben készült, hogy segítse a vállalatokat a szükséges ügyfelek elérésében. Az évek során egy teljes segédpult jegykezelő rendszerré fejlődött és terjeszkedett ki. A szoftver a csapata hatékonyságának fejlesztésére és a munkafolyamatok áramvonalasítására fókuszál. Az olyan funkciókkal, mint az osztott csapat postaláda az egyszerű jegykezelő menedzsment, az összcsatornás támogatás, a sablonválaszok és sok más érdekében, egyike a kedvenc segédpult megoldásoknak a piacon.

Kulcsfunkciók:

 • Jegy- egyeztetés és hozzárendelés menedzsment
 • Automatizált továbbítás
 • Részletes katalogizálás és kontakt kategorizálás
 • Beépített kollaborációs eszközök
 • Tartalomkészítés és menedzsment
 • Ügyfélpanasz követés és szegmentáció

Előnyök:

 • Teljesen testre szabható jegykezelő rendszer
 • Részletes követés minden tevékenységre
 • Nagyon egyszerű beállítani és integrálni más szoftver eszközökkel
 • Csapatkollaboráció a legmagasabb szinten

Hátrányok:

 • Részletes árképzési lehetőségek hiánya az alapvető felhasználók számára
 • Nehéz lehet hozzászokni

Ár: 

 • A kezdő ár $15 havonta ügynökökként.

5. Zendesk Support

Zendesk Support segédpult jegykezelő rendszer
Zendesk Support segédpult jegykezelő rendszer

A Zendesk Support egyike a legmegbízottabb üzleteknek, ha az ügyfél támogatásról van szó. A szoftver számos ügyfél támogatási opcióval érkezik, szépen csomagolva egyetlen egyszerűen hozzáférhető adatbázisban. Ha mindent beállít, képes lesz jegyeket kezelni, előre megírt válaszokat biztosítani és visszajelzést generálni integrált kérdőívek által. Ezen kívül kiváló teljesítményjelentést és alkalmazott nyomon követést is kínál.

Kulcsfunkciók:

 • Teljes fiókmenedzsment és követés
 • Egyeztetés és hozzárendelés menedzsment
 • Hívásnaplózás, rögzítés és jelentés
 • Beépített hívásközpont
 • Többcsatornás jegykezelés
 • Tudásbázis
 • Személyre szabható jegykezelés

Előnyök:

 • Könnyen használható
 • Kiváló integrációk
 • Jól működik mobileszközökön

Hátrányok:

 • Néhány funkció többe kerül
 • Az ügyfél támogatójuk néha lassan válaszol és robotikus megközelítésű lehet

Árazás:

Az árazás $19-nál kezdődik havonta felhasználóként.

6. RingCentral Kontakt Központ

RingCentral irányítópult
RingCentral irányítópult

A RingCentral Kontakt Központ egy felhő-alapú segédpult szoftver megoldás, amely teljes funkciókészletet kínál, amelyek szükségesek a magas minőségű ügyfél támogatás biztosítására. Segítheti nyomon követni az ügyfél kérelmeket több csatornán keresztül, illetve a csapattagjai teljesítményét. A fő fókusza a szoftvernek a csapat együttműködésen alapszik és lehetővé teszik az ügynökök számára, hogy gyorsan találják meg a szükséges információkat. Tökéletesen integrálódik az olyan platformokkal, mint a SalesForce, Oracle, Service Now, és még sok más.

Kulcsfunkciók:

 • Figyelmeztetések / Eszkaláció
 • Beépített hívásközpont, hívásnaplózás, rögzítés és írás
 • Hangfelismerés
 • Teljes sorban állás menedzsment
 • Valós idejű chat
 • Részletes jelentési eszközök

Előnyök:

 • Kiváló csapatkommunikációs funkciók
 • Sok különböző átirányítási opció és részletes követés
 • Egyszerű jegykezelés
 • Sokféle integrációs opció

Hátrányok:

 • Hiányzik a WhatsUp integráció
 • Alkalmankénti késleltetés (habár ez lehet egyéni probléma is, mivel felhasználói véleményeket használunk erre az információra )

Árazás:

 • Az árazás $19.99-nál kezdődik felhasználóként havonta.

7. SolarWinds Service Desk

The SolarWinds Service Desk jegyek
The SolarWinds Service Desk jegyek

A SolarWinds Service Desk egy másik kiváló segédpult szoftver megoldás, ideális közép- és nagyvállalatok számára. Ez egy felhő-alapú megoldás, amely olyan funkciókkal érkezik, mint az okos jegykezelés, munkafolyamat automatizáció, és teljes ügyfél támogató menedzsment. Használhatja az infrastruktúra és a szoftver teljesítmény követésére a teljes társaságán belül, biztosítva, hogy minden tökéletes munkakörülmény között van. A haladó eszköz menedzsmenttel és a részletes analízisekkel gyorsan fejlesztheti a dolgozói teljesítményét és elégedetten tarthatja ügyfeleit.

Kulcsfunkciók:

 • Eszközkövetés és menedzsment
 • Automatizált továbbítás
 • Többcsatornás jegykezelés
 • Testre szabható márkaépítés
 • Hívásközpont és baleset menedzsment
 • Alkalmazott követés
 • Tudásbázis-kezelés
 • Teljesen testre szabható sablonozott válaszok

Előnyök:

 • Alacsony költség
 • Többféle nyelvtámogatás
 • Ingyenes három ügynök számára

Hátrányok:

 • Magas hardverigény
 • Drága lehet néhány felhasználó számára

Ár

Használhatja az ingyenes verziót akár három ügynökkel. A fizetős terv $20-nál kezdődik ügynökökként.

8. Request Tracker

8. Request Tracker - App - Uploads - 2021 - 08 - Request Tracker Open Source Ticketing Systems.png
Request Tracker nyílt forrású jegykezelő rendszerek

Ha egy ingyenes segédpult jegykezelő megoldást keres a kisvállalata számára, a Request Tracker egy kiváló választás. Nyílt forrású, amely azt jelenti, hogy módosíthatja a jegyek követésére és az összmunkafolyamat fejlesztésére. Ez az interfész egyszerűen használható és tökéletesen működik minden eszközön. A szoftver teljes PGP támogatást kínál a fájlmenedzsment számára. Korszerűtlennek néz ki, de elintézi a munkát ingyenesen.

Kulcsfunkciók:

 • Csapat együttműködési eszközök
 • Egyszerű irányítópult
 • Tudásbázis-kezelés
 • Jelentés és analízis eszközök
 • Jegykezelés
 • Időkövetés minden csapattagjának

Előnyök:

 • Ingyenes mindenki számára
 • Nagyszerű kisvállalatoknak
 • Többcsatornás jegykezelés

Hátrányok:

 • Komplikált és korszerűtlen UI

Árazás:

 • A szoftver ingyenes korlátozott funkciókkal. A PRO verzió $125-nál kezdődik havonta funkciónként.

9. Spiceworks 

Spiceworks ingyenes jegykezelő szolgáltatás
Spiceworks ingyenes jegykezelő szolgáltatás

A Spiceworks egy ingyenes jegykezelő szolgáltatás, amely számos funkciót kínál és elég rugalmas. Egy ügyfél támogató szoftver megoldás, amely teljes integrációt kínál számos különböző alkalmazással. A Spiceworks tökéletes a leltár menedzsmentre és az alkalmazott megfigyelésre. Felhő-alapú megoldásként vagy helyszíni programként működik és okostelefon alkalmazást is kínál. A kontakt űrlapokat teljesen személyre lehet szabni, nincs korlát a jegy számain, amelyet kezelhet vagy az eszközökön, amelyeket csatlakoztathat egyetlen fiókba.

Kulcsfunkciók:

 • Díjmentes
 • Testre szabható benyújtási űrlapok
 • Nincsenek korlátok, ha a kezelhető jegyek vagy az egy fiókhoz csatlakoztatható eszközökről van szó
 • Vezérlés és megfigyelés hozzáférés
 • Automatizált átirányítás
 • Testre szabható márkaépítés
 • Kapacitás menedzsment

Előnyök:

 • Díjmentes
 • Egyszerűen használható és beállítható
 • Minden eszközön kínál támogatást
 • Kiváló funkcionalitás

Hátrányok:

 • Az ingyenességet hirdetések megjelenítésével kompenzálják
 • Nem szállíthat át adatot a felhőből a helyi szerverekre

Árazás:

 • A Spiceworks teljesen ingyenes.

10. Samanage

Samange jegykezelő platform
Samange jegykezelő platform

A Samanage egy ügyfél jegykezelő platform, amely biztosítja, hogy a támogatói csapata mindennel rendelkezik, amire szükségük van egy magas minőségű szolgáltatás biztosításához. A szolgáltató portál teljesen személyre szabható és lehetővé teszi az alkalmazottai számára, hogy megcímezzék a kérelmeket és részletes jelentéseket generáljanak minden balesetre gyorsan. Lehetővé teszi a saját automatizációs szabályok beállítását a jegyátirányítással, problémamenedzsmenttel és még sok mással kapcsolatban. Végül egy fantasztikus tudásbázist kínál részletes önkiszolgáló támogató opciókkal.

Kulcsfunkciók:

 • ITIL kész segédpult
 • Kiváló irányítópultok és részletes jelentés
 • Eszköz életciklus követés
 • Részletes önkiszolgáló portál, tudásbázis, és szolgáltatási katalógus
 • Méretezhető minden nagyságú vállalatra

Előnyök:

 • Egyszerűen használható és szervezhető
 • Jegykövetés és egyszerű kommunikáció
 • Erőteljes jelentések
 • Egyszerű jegyhozzárendelés
 • Testre szabható funkciók a jobb munkafolyamat érdekében

Hátrányok:

 • Nincs automatikus jegystátusz frissítés
 • A csoportokat és az engedélyeket nehéz lehet beállítani

Árazás:

 • Az ár $19-nál kezdődik havonta ügynökökként.

Provide a holistic customer service experience

With LiveAgent, you can go beyond of what a standard ticketing system can offer.

11.  osTicket

osTicket támogató jegyrendszer
osTicket támogató jegyrendszer

Az osTicket egy támogató jegyrendszer, amely minden szükséges funkciót tartalmaz, amelyet teljesen személyre szabhat az üzleti szükségletei érdekében. A szabványos jegymenedzsment funkciókon kívül ez a szoftver nagyszerű munkát végez a bejövő kérelmek kategorizálásának érdekében. Használhatja ügyfélmezők, csoportok, űrlapok és sorban állások beállítására. A szoftver felismeri a jegyet és a megfelelő ügynöknek küldi őket automatikusan. Az alapverzió ingyenes, de a felhő-alapú verzió $9-ba kerül havonta felhasználóként.

Kulcsfunkciók:

 • Automatizált továbbítás
 • Kiváló önkiszolgáló portál
 • SLA menedzsment
 • Alap jegymenedzsment
 • Munkafolyamat konfiguráció

Előnyök:

 • Egyszerű jegykezelő szoftver ideális kisvállalatok számára
 • Új funkciók minden frissítéssel
 • Web és email jegyek készítésének lehetősége
 • Teljesen testre szabható
 • Egyszerű beállítani

Hátrányok:

 • Nincs mobil alkalmazás
 • PHP és Apache jártas webmester szükséges a beállításához

Árazás:

 • A helyszíni szoftver ingyenes, míg a felhő-alapú verzió $9-ba kerül havonta.

12. Zoho Desk

Zoho Desk jegykezelő rendszer
Zoho Desk jegykezelő rendszer

A Zoho Desk egy másik teljes jegykezelő rendszer, amely mindent megad az ügyfél támogató csapatának, amire szüksége van a problémák gyors és hatékony megoldásához. A tökéletes kiegészítő, ha már használja a Zoho CRM-et, mivel lehetővé teszi, hogy teljesen szinkronizálja az adatbázist, lehetővé téve minden meglévő felhasználó aktivitás és jegytörténet átnézését. Néhány funkció tartalmaz jegypriorizációt, részletes követést és egy hasznos tudásbázist. Lehetővé teszi a mobil alkalmazás támogatását is.

Kulcsfunkciók:

 • Személyre szabható önkiszolgáló portálok
 • Összcsatornás jegykezelés, beleértve a közösségi média hálózatokat
 • Automatizált jegycímkézés és hangulatanalízis
 • Egyszerű integráció a Zoho CRM-mel és más üzleti eszközökkel
 • Többnyelvű támogatás

Előnyök:

 • Három ügynök ingyenesen használhatja a szoftvert
 • Valós idejű chat
 • Jegykezelés

Hátrányok:

 • Nincs nyomon követés
 • Az ingyenes verzió kizárólag három felhasználónak érhető el

Árazás:

Ha több, mint három ügynökkel rendelkezik, az árterv $12-nál kezdődik ügynökönként havonta.

13. HappyFox

HappyFox jegyek és kontaktok
HappyFox jegyek és kontaktok

A HappyFox-szal ügynökei több csatornán keresztül kaphatnak jegyeket és egyetlen irányítópultból címezhetik a problémákat. Minden bejövő jegy egy speciális oldalon vannak jelezve, ahol minden ügynöke láthatja a jelenlegi kérelmeket. A prémium verzió lehetővé teszi, hogy minden eszközt kezelhessen szervezetében, egyedi jegyeket készítsen és gyorsabban válaszoljon minden jegyre a sablon műveletekkel. A tudásbázis beállításához is használhatja, hogy a felhasználói élményt tovább növelje.

Kulcsfunkciók:

 • Kiváló jegykezelő rendszer és jegymenedzsment
 • Sablon műveletek gyorsabb válaszokért
 • Egyszerű jegykezelés
 • Jegymegfigyelés, analízisek, és jelentés
 • Testre szabható önkiszolgáló oldalak
 • Jegy automatizálás
 • Teljes eszközmenedzsment eszköz

Előnyök:

 • Egyszerű jegymegosztás a részlegek között
 • Testre szabható okos szabályok
 • Címkézési prioritások és automatikus címke hozzárendelés
 • Jegykövetés

Hátrányok:

 • Néhány felhasználó azt jelenti, hogy az alapvető funkciók egy fizetőfal mögé vannak rejtve

Árazás:

Nem rendelkeznek hagyományos árazással, de kapcsolatba léphet velük, hogy árajánlatot kérjen igényei alapján, ami néhány felhasználónak előnyt jelent.

14. Jira Service Desk

Jira irányítópult a tervezéshez és nyomon követéshez
Jira irányítópult a tervezéshez és nyomon követéshez

A Jira Service Desk a legjobb választás, ha egyszerre szeretne több projektet készíteni, kezelni és szervezni. Könnyűvé teszi a támogatás biztosítását több terméknek vagy részlegnek, mivel specifikus projekteket készíthet minden témához. A Confluence használatával hihetetlen tudásbázist építhet minden belső dokumentációnak.

Kulcsfunkciók:

 • Kérések és incidens menedzsment
 • Eszközkövetés és menedzsment
 • Incidens csoportosítás
 • Okos funkciók a jobb munkafolyamatért
 • Tudásmenedzsment a Confluence-szel

Előnyök:

 • Az egyedi irányítópult és szűrők készítésének képessége
 • Több projektet is tud kezelni egyszerre
 • Egyszerű feladatmenedzsment
 • Könnyen használható
 • Integráció a Confluence-szel

Hátrányok:

 • Lassú töltési sebesség
 • Az új kérelemtípusok készítése túl bonyolult

Árazás:

 • A kezdő árazási terv $19 havonta.

15. Mojo IT Helpdesk

Mojo IT Helpdesk jegyfeladatok
Mojo IT Helpdesk jegyfeladatok

A Mojo IT Helpdesk a legjobb megoldás a G Suite felhasználóknak, mivel tökéletes integrációt kínál a platformmal. Beállíthatja, hogy többféle csatornán rendeljen hozzá jegyeket és mindent egyetlen irányítópultból kezeljen. Segíthet követni a leltárát, jegyeket hozzárendelni az ügynökökhöz, és részletes jelentéseket generálni.

Kulcsfunkciók:

 • Egyszerű jegykövetés több csatornán keresztül
 • Testre szabható márkaépítés
 • Tudásbázis tárolás belső dokumentumokba
 • IT eszköz és leltár menedzsment
 • Hálózatfigyelés
 • Kiváló önkiszolgáló portál

Előnyök:

 • Egyszerűen használható és beállítható
 • Beépített jelentőeszköz ügyfél elégedettségi mérésekkel
 • Folyamatosan új funkciók
 • Kiváló ügyfélszolgálat

Hátrányok:

 • Nincs testre szabható jegyprioritás

Árazás:

 • Az árterv $29-tól kezdődik havonta tíz ügynök számára.

16. Freshservice

Freshservice jegykezelő rendszer szoftver
Freshservice jegykezelő rendszer szoftver

A Freshservice egy jegykezelő rendszer szoftver, amely az összesített ügyfél támogatás fejlesztésére lett építve. Sok különböző jegymenedzsment opciót tartalmaz, de segít minden eszköz követésében is és egy önkiszolgáló külső adatbázis beállításában is. Az irányítópult részletes információt kínál minden ügynök teljesítményéről, lehetővé téve a gyenge pontok megtalálását és az ügyfél támogatásának még további fejlesztését.

Kulcsfunkciók:

 • Többcsatornás jegykezelés
 • Kiváló SLA menedzsment prioritás alapján
 • Testre szabható tudásbázis és sablon válaszok
 • Egyszerű automatizációs funkciók
 • Önkiszolgáló portál

Előnyök:

 • Egyedi ügyfél portál és jegykezelő rendszer
 • Integráció a Freschat élő chat funkcióval
 • Egyszerű eszközkövetés és integráció
 • Mobil alkalmazás és jegykövetés

Hátrányok:

 • Néhány funkció kódolást igényel a beállításhoz

Árazás:

 • A kezdő terv elérhető $19-tól havonta ügynökönként.

17. Vision Helpdesk

Vision Help Desk incidens menedzsment
Vision Help Desk incidens menedzsment

A Vision Helpdesk egy másik megbízható megoldás, amelyet számos felhasználó tesztelt. A szoftver lehetővé teszi az ügynökök számára, hogy együtt dolgozzanak a komplex problémák gyorsabb megoldása érdekében és lehetővé teszi a napi feladat hozzárendelés menedzsmentet. Egyértelmű a használata és javíthatja a csapata produktivitását. 

Kulcsfunkciók:

 • Teljes támogatást biztosít emailen, telefonon vagy chaten keresztül
 • Testre szabható automata szabályok és kritériumok
 • SLA és eszkalációs szabályok a jobb munkafolyamat érdekében
 • Figyelmeztető szabályok
 • Automata több jegy művelet
 • Jegykövetés, hozzárendelés és értesítések

Előnyök:

 • Megfizethető
 • Többcsatornás
 • Feladatkezelés
 • Könnyű csapatkommunikáció
 • Integráció a közösségi média pluginokkal

Hátrányok:

 • Komplex integráció más platformokkal
 • Nincs elég integráció

Árazás:

 • A kezdő árterv $12 ügynökönként havonta.

18. ManageEngine ServiceDesk Plus

ManageEngine ServiceDesk Plus irányítópult áttekintés
ManageEngine ServiceDesk Plus irányítópult áttekintés

A ManageEngine ServiceDesk Plus egy haladó jegykezelő rendszer, amit feltelepíthet az eszközére vagy futtathatja a felhőről. Nagyon rugalmas platform, ideális nagy ügyfél támogatói csapatok számára, mivel olyan add-onokat kínál, mint az élő chat, incidens menedzsment, projektmenedzsment. Ha úgy dönt, hogy prémium tervre vált, képes lesz megcímezni az ügyfél kérelmeket valós időben távvezérléssel.

Kulcsfunkciók:

 • Legjobb gyakorlati ITSM munkafolyamatok
 • Integrációk az IT menedzsment alkalmazásokkal
 • Okos automatizáció
 • Kiterjedt jelentés
 • Teljesen testre szabható

Előnyök:

 • Könnyen használható
 • Táv-hozzáférési megoldások
 • Kiterjesztheti az opciókat add-onokkal
 • Kiváló nagy támogató csapatoknak

Hátrányok:

 • Komplikált felhasználómenedzsment
 • Nincs automatikus hozzárendelés
 • Korlátozott jelentéseszközök

Árazás:

 • A kezdő árterv $10 felhasználónként havonta.

19. Jitbit

19. Jitbit
Jitbit segédpult jegykezelő rendszerek

A Jitbit messze az egyik legegyszerűbb segédpult jegykezelő rendszer, amelyet megkaphat. Gyerekjáték beállítani és lehetővé teszi, hogy minden jegyet valós időben kezeljen. Képes lesz minden jegyaktivitást követni és ezzel egy időben még csatolmányokat is meg tud nyitni anélkül, hogy lapokat váltana vagy extra információt kérne a csapattagjaitól. Mobil alkalmazással érkezik, amely lehetővé teszi, hogy minden információhoz hozzáférjen útközben.

Kulcsfunkciók:

 • Email orientált segédpult
 • Egyszerű beállítás
 • Erőteljes menedzsment eszközök
 • Mobil alkalmazás az egyszerű hozzáférésért
 • Megosztott postaláda
 • Erőteljes automatizációs kapcsolók
 • Sablon válaszok és tudásbázis

Előnyök:

 • Szuper egyszerű beállítani és használni
 • Tiszta felület
 • Kiváló analízis és méréskövetés
 • Nagyszerű kezdőknek

Hátrányok:

 • Nincs ingyenes verzió
 • Néha ügyetlen

Árazás:

 • A kezdő árterv $29 havonta ügynökönként.

20. LiveChat

LiveChat összcsatornás menedzsment
LiveChat összcsatornás menedzsment

A LiveChat egy segédpult szoftver megoldás, amely ügyfeleit és értékesítő csapatait is segíti. Érdekes chat widget funkcióval rendelkezik, amelyet hozzáadhat a weboldalához, hogy azonnali támogatást biztosítson ügyfelei számára. Sőt, a LiveChat összcsatornás menedzsmentet kínál egyetlen, egyszerűen használható irányítópultról. Számos harmadik fél integrációkkal rendelkezik, amely jelentősen kiterjeszti a funkcionalitásokat.

Kulcsfunkciók:

 • Hasznos funkciók sokasága
 • Integráció több platformmal
 • Könnyen használható
 • Egyetlen megosztott irányítópult
 • Testre szabható
 • Egyszerű jegyátirányítás

Előnyök:

 • Integráció a közösségi média hálózatokkal és más platformokkal
 • Egyszerű átirányítási opciók
 • Többcsatornás jegykezelés
 • Egyetlen megosztott irányítópult

Hátrányok:

 • Késleltetés az ügynökfigyelésben
 • Kissé drága lehet valaki számára

Árazás:

 • A kezdő ár $16-ért érhető el havonta ügynökönként.

Top 5 probléma jegy rendszer összehasonlítva

Mindent megadtunk fent, amiről tudnia kell a legjobb probléma jegykezelő rendszerekről. Most ideje a legjobb öt opciót megnézni, és hogy miért kiváló döntések ezek.

1. LiveAgent

1. LiveAgent - App - Uploads - 2021 - 08 - LiveAgent.png

A LiveAgent érdemli meg a legfelső helyet, mert ez a jegykezelő rendszer kínálja a legtöbb funkciót. Az egyetlen szoftver, amely közel érhet a kínálatokhoz, az a LiveChat és a Freshdesk. A LiveAgent egy teljes probléma jegykezelő rendszert kínál összcsatornás támogatással, egy megosztott postaládával és ismert a minden az egyben segédpult rendszeréről.

Többféle díjat nyert, beleértve a legjobb értékű segédpult szoftvert a Capterra-n, és szélesen használt az üzletek és szervezetek által a világ körül. Mindent kínál, amire szüksége van megfizethető áron.

Provide a holistic customer service experience

With LiveAgent, you can go beyond of what a standard ticketing system can offer.

2. Freshdesk

2. Freshdesk

A Freshdesk egy másik népszerű segédpult szoftver, amely arra lett tervezve, hogy hatékonyabbá tegye az ügyfélszolgálatot. Sok jó funkciót kínál, viszont korlátozott integráció opciókkal rendelkezik és nem működik jól a SalesForce-szal. Egy másik probléma, hogy nem tudja megszűrni a spam emaileket, viszont a szoftver minden kulcsfontosságú funkciót kínálja a jobb ügyfélszolgálat érdekében.

Mégis elérte a legjobb öt listánkat, mivel egyértelmű a használata és minden méretű üzlet számára alkalmas.

3. Zendesk Support

3. Zendesk Support - App - Uploads - 2021 - 08 - Image3 1.png

Ahogyan korábban említettük, a Zendesk Support a piacvezető a segédpult rendszerek között, de korlátozott funkciókkal érkezik. A Zendesk igényli, hogy add-onokat vásároljon, hogy a legjobb funkciókat kapja, amelyek jók olyan szervezetek számára, akik alapvető beállításokat szeretnének, de nem ideális azok számára, akik a teljes potenciált szeretnék elérni. Talán nehéz lehet kapcsolatba lépni az ügyfél támogatásukkal, de ezen felül nagyon jó abban, amit csinál.

Továbbá komplikált jelentéssel érkezik, amelyet nehéz lehet értelmezni és hasznos információt kihúzni belőle.

4. LiveChat

4. LiveChat - App - Uploads - 2021 - 08 - Image4 1 1024x587.png

A LiveChat egy másik legjobban értékelt segédpult megoldás az üzletek között a világ körül. Kiváló integrációt kínál népszerű platformokkal és olyan funkciókkal érkezik, mint az egyszerű átirányítás, testre szabható irányítópultok és összcsatornás támogatás. Viszont egy kicsit költségesebb és az irányítópultja egy kicsit komplex az új felhasználóknak.

Nem rendelkezik felhő-alapú verzióval és fel kell telepíteni az eszközére.

5. Jira Service Management

5. Jira Service Management - App - Uploads - 2021 - 08 - Image5 1.png

A Jira Service Management egy kiváló opció nagy támogatói csapatok számára, akik nagy mennyiségű jegyekkel birkóznak meg minden nap. Több projekt futtatására fókuszál egyidejűleg egyetlen irányítópultból. Kínál néhány kiváló funkciót, viszont ez egy helyiségi szoftver, így a kommunikációs opciók korlátozottabbak.

Annak ellenére, hogy sok értékes funkcióval rendelkezik, az igazság az, hogy nem felhő-alapú segédpult rendszer és drágább a más egyenlően funkciókban gazdag opcióktól a piacon.

Az 5 legjobb probléma jegy rendszer összehasonlítva

Email támogató rendszerCapterra ÉrtékelésIngyenes verzióIngyenes próbaidőszakKezdő ár
LiveAgent4.7/5 (kb. 1000 értékelés)IGENIGEN$15/ügynök/hó
Freshdesk4.5/5 (kb. 2300 értékelés)IGENIGEN$18 /hó
Zendesk Support4.4/5 (kb. 2600 értékelés)NEMIGEN$19 /hó
LiveChat 4.6/5 (kb. 1100 értékelés) NEMIGEN $16 /hó
Jira Service Management
4.4/5 (270 értékelés) IGENIGEN $16 /hó
Augusztus 10-én kelt

Végszó

Annak érdekében, hogy a legjobb probléma jegy rendszert válassza igényeihez, sok különböző funkciót kell átgondolnia. Itt egy gyors Kérdezz-felelek útmutató, amely segíteni fog a lehető legjobb döntést hozni.

Melyik probléma jegy rendszer a megfelelő üzlete számára?

A válasz erre a kérdésre az üzlete szükségleteitől és céljaitól függ. A kisebb üzletek talán megszerezhetik a szükségleteit egy ingyenes szoftver megoldástól, míg a nagyobb vállalatok több funkciót igényelnek és sokkal több ügynökcsomagot. Általánosságban beszélve, a LiveAgent egy kiváló választás, mert ideális minden üzletméretnek és egyszerűen méretezhető.

A legjobb minden az egyben probléma jegy rendszer megoldások

Ha ezermestert keres a segédpult jegykezelő rendszerek között, a szavazatunk a LiveAgent-hez és a LiveChat-hez megy. Mindkét megoldás széleskörű funkciókat, sok különböző átirányítási és menedzsment opciót kínál a legjobb ügyfél támogatás biztosításához.

A legjobb probléma jegy rendszer beépített élő chattel, hívásközponttal, közösségi médiával és ügyfélportállal

Mint a legjobb jegykezelés rendszer minden téren, a LiveAgent határozottan a legjobb és a legteljesebb megoldás, amelyet megkaphat. Többféle csatornán kapcsolatba léphet ügyfeleivel a használatával, és részletes ügyfélprofilokat is készíthet egy még jobb felhasználó élményért.

A legjobb probléma jegy rendszer a funkciók szempontjából

Még egyszer, a LiveAgent veszi át a vezetést, mivel körülbelül 200 funkciót kínál, magas minőségű ügyfél támogatás biztosításával.

A legjobb érték a pénzért probléma jegy rendszer

Mivel a LiveAgent nagyon sok funkciót kínál és megnyerte a legjobb értékű díjat több weboldalon is, határozottan ez a legjobb megoldás a pénzéért.

A legmagasabban értékelt probléma jegy rendszer

A LiveAgent-nek 4.7-es összesített értékelése van a Capterra-n, így határozottan ez a legmagasabban értékelt probléma jegykezelő rendszer, amelyet megkaphat.

A legegyszerűbben beállítható és használható probléma jegy rendszer

Sok egyszerű jegykezelő rendszer van, amelyet használhat, de a LiveAgent kiváló munkát végez, ha a használat egyszerűségét kombináljuk a haladó funkciókkal.

Experience LiveAgent today

Take a tour or book a demo and explore how LiveAgent works.

Youtube video: LiveAgent Product Tour

FAQ

What is a trouble ticket system?

A trouble ticketing system is a special type of software designed to help manage and maintain customer inquiries. It’s a tool designed to help streamline your customer support team and allow them to provide the highest level of support faster and more efficiently.

What is the difference between a trouble ticket system and an email?

Email support is a popular method of communicating with customers, but it’s not nearly as efficient as a trouble ticketing system. A helpdesk software solution is able to collect user inquiries from multiple platforms, not only emails, making sure that all customers are helped on time. These systems are able to save your organization a lot of time and money while helping build your brand’s identity and relationship with your customers.

What's the difference between cloud-based and on-premise trouble ticket systems?

Some trouble ticketing systems are available in both options, but generally speaking, a cloud-based solution is always a better option. Since both your data and ticketing require you to be online, you can provide full customer support from anywhere in the world in real-time. An on-premise system limits your team member’s options to only one device or location.

What is an omnichannel trouble ticket system solution?

An omnichannel trouble ticketing system solution is a software solution that is able to collect all customer inquiries into a single dashboard. That way, all inquiries will be answered in a timely manner, regardless of where they originate from.

What are the key features of an effective trouble ticket system?

Every effective trouble ticket system offers full integration with other platforms, omnichannel ticketing, easy-to-navigate shared dashboard, automation features, and so on. It also needs an excellent knowledge base that will further improve the efficiency of your support team in the future.

What are the benefits of using a trouble ticket system?

A trouble ticket system provides a lot of benefits, some more visible than others. However, the biggest benefit is making sure that all of your customers get the high-quality support they deserve. It’s an ideal tool for building strong customer relationships as well as your brand’s identity. It can also help you get the most out of your customer support team by organizing tickets. Once your team fixes an issue, the system will remember the solution, allowing you to create a self-service portal.

What is the best trouble ticket system?

Our award for the best trouble ticket system goes to LiveAgent, which offers the most value for the money.

Why is help desk software important?

The software you choose to use when providing customer support is very important. Not all software solutions offer the same features and capabilities. You want to get a system that is able to improve the overall user experience in every way possible. These special software programs are designed to do exactly that.

How do you manage queues in the trouble ticket system?

Managing queues can be very complicated, especially when you have thousands of inquiries every day. However, advanced software systems like LiveAgents are able to help you streamline your entire operation by organizing all tickets into one dashboard. Once you set up your external and internal knowledge databases, you can create a self-service portal to speed things up even further. That way, your customers will be able to sort all minor issues alone, leaving more room for your team to address the more complex issues. With automated workflows and the right monitoring practices, your support team will be able to answer far more inquiries than without using this software.

How does trouble ticket system software work?

A trouble ticket system collects all user inquiries from multiple channels and sorts them according to the rules you choose in one shared dashboard. Your support agents can then resolve one issue at a time, making sure that all customers are answered and helped as soon as possible. Most of these software solutions offer advanced features designed to help you improve the workflow even further. The bottom line is – the same number of people can help far more users than classic email support or phone support team.

How much does the trouble ticket system cost?

The best trouble ticketing system software costs depend on your business’s needs. The final cost depends on its features, how many agents you need, the number of channels it supports, and its flexibility. LiveAgent won the best value award multiple times, so it’s the safest bet.

Weboldalunk sütiket használ. A folytatással feltételezzük, hogy engedélyezi a sütik telepítését, ahogy azt a weboldalunk részletezi adatvédelmi és sütikre vonatkozó irányelvek.