Tidio közösségi média ügyfélszolgálati szoftver áttekintése

A Tidio kommunikációs rendszer összegyűjti az összes kommunikációt, és számos funkciót kínál, mint például chatbotok és elemzéseket. A felület nagyon jól van kialakítva, és könnyű vele dolgozni a látogatók információit és a beállításokat illetően. Az ingyenes csomag lehetőséget kínál a chatbotokkal és az élő csevegéssel, a kommunikáció minden típusára érzékenyen reagál, és a felhasználók mindig frissítéseket kapnak. Az árak alapján választható csomagok lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy a hatékonyabb kommunikáció érdekében válasszák ki a legmegfelelőbb opciót.
Tidio közösségi média ügyfélszolgálati szoftver áttekintése
Compare Tidio közösségi média ügyfélszolgálati szoftver áttekintése with other in: How Tidio közösségi média ügyfélszolgálati szoftver áttekintése is doing on review portals
4.7
Average rating based on data from trusted review portals
2122 reviews

A Tidio dedikált közösségi média-ügyfélszolgálati szoftverként kiválóan szolgálhat Önnek, azonban hiányzik egy kulcsfontosságú funkció. Tudjon meg többet a Tidio közösségi média képességeiről áttekintésünkben.

Pricing
Starting from:
19   havonta
Equal to LiveAgent's Large plan Liveagent pricing
Free trial: 1
Free version: 1

Jana Kostelanska

Editor's rating

Jana Kostelanska
Overall rating
4.5
Felhasználói tapasztalat
4
Ár
4.5
Implementálás
5

Key takeaways

Pros

  • Könnyű közösségi média integráció
  • A jegyrendszer nagyszerű kialakítása
  • Szervezett és könnyen használható
  • Ingyenes

Cons

  • Nincs Twitter integráció
  • Költséges lehet, ha fizetős csomagot választ

Kezdő lépések a Tidio közösségi média funkcióival

Ingyenes fiókjának köszönhetően könnyű elkezdeni a Tidio használatát. Megtarthatja, ameddig csak akarja, és bármikor frissítheti, amikor készen áll egy ilyen lépésre. A regisztrációhoz e-mail cím, jelszó és weboldal szükséges. Ez problémásnak bizonyulhat azon cégtulajdonosok számára, akiknek nincs, és nem is akarnak webhellyel rendelkezni, de érthető, mivel a Tidio leginkább a chatbotokra koncentrál, amelyek megfelelő működéséhez egy webhely szükséges. Miután befejeztem a regisztrációt, egyenesen a Tidio webalkalmazásba kerültem.

Tidio - nyissa meg üzeneteit

Miután beléptem a postaládámba, a Tidio tájékoztatott aktív beszélgetéseimről. Ami még jobb, felajánlotta az integráció beállítását az e-mailekkel, a Tidio widgettel, és ami még fontosabb – a Facebookkal és az Instagrammal. Ez az oldal azonnal felfedi, hogy a Tidio milyen közösségi média-funkciókat kínál. Ezen a ponton folytathatja az ismerkedést a Tidióval, ha ez az első alkalom, vagy belevetheti magát a közösségi média integrációs folyamatába. Először a Facebook Messenger integrálásával kezdtem.

Tidio - csatlakoztassa a Facebook Messenger alkalmazást

Miután rákattintottam a Facebook Messenger integrálásának lehetőségére, egy új képernyőre kerültem, ahol láthattam az integráció előnyeit, valamint az integráció működésének és csatlakoztatásának magyarázatát. Az integrációs folyamat meglehetősen szabványos, csak be kellett jelentkeznem, és eldönteni, hogyan szeretném, hogy a Tidio kezelje a Messenger adataimat. A Tidio lehetőséget kínál arra is, hogy összekapcsolják a Messenger integrációt a chatbotjukkal. Elutasítottam ezt a lehetőséget, mivel már foglalkoztam a chatbotokkal a Tidio chatbot áttekintésében.

Tidio - jelentkezzen be Facebook fiókjával

Ugyanilyen, vagy legalábbis nagyon hasonló integrációs folyamatra számíthatunk az Instagram integrálásakor. A képernyő lényegében ugyanaz, mint amikor a Facebook Messengert is integrálja. Csak be kell jelentkeznie Instagram-fiókjába, és hozzáférést kell biztosítania a Tidio számára az Instagram-kommunikáció kezeléséhez. Nem ütköztem semmi problámába az Instagram integráció során, és minden nagyon jól sikerült.

Tidio - Instagram integráció

Összességében a Tidio hihetetlenül egyszerű és intuitív módot kínál mindkét közösségi média csatorna integrálására. Mielőtt belevágnék ennek az áttekintésnek a tesztelési részébe, tekintsük át, milyen közösségi média-funkciókat várhat el a Tidio-tól, valamint milyen további funkciókat kaphat, ha úgy dönt, hogy elsődleges közösséginmédia-ügyfélszolgálati szoftvereként használja.

A Tidio közösségi média funkciói és szolgáltatásai

A Tidio elsősorban nem a közösségi média ügyfélszolgálatára koncentrál, de ennek ellenére nagyon jó funkcionalitást kínál, amely nem marad le a versenytársak mögött. Ennek egy része a jegyrendszer, amely összegyűjti az összes kommunikációt bármilyen típusú kommunikációs csatornáról, amely integrálva van. A jegykezelés meglehetősen szabványos alfunkciókat is kínál a hatékony válaszadás és a kapcsolattartási adatok elérése érdekében. Ez a funkció jól működik a közösségi média integrációival is.

Tidio - közösségi média integráció befejeződött

Az egyéb funkciók közé tartozik az elemzés, a látogatók és a meglehetősen kiterjedt beállítások. Az Analytics fontos adatokat biztosít, amelyek jó áttekintést adnak az általános kommunikációs erőfeszítésekről, miközben a látogatók információkat árulhatnak el arról, hogy ki látogatja meg webhelyét. A leginkább említésre méltó funkció azonban a chatbotok, amelyeket integrálhat közösségi média csatornáival, és hagyhatja, hogy Ön helyett kezeljék a kommunikációt. A Tidio nagyon jó chatbot funkcionalitást kínál, így ez érdekes kiegészítés lehet a közösségi média szolgáltatásaihoz.

Tidio - chatbot stratégiák

A Tidio közösségi média felhasználói élményt nyújt

Alaposan teszteltem a Tidio közösségi média funkcióit, és úgy gondolom, hogy a tapasztalat nagyon jó. Közvetlenül azután, hogy küldtem magamnak egy üzenetet, hogy szimuláljak egy beszélgetést, ez felbukkant a Tidioban. Nem csak ez, hanem a képernyő azonnal átváltott a beszélgetési ablakra, így nem kellett időt vesztegetnem a megfelelő menügomb megkeresésére, hogy odaérjek. Ez a beszélgetésekre összpontosít, ami minden kommunikációs megoldásnál mindig előny. Másrészt kiszakíthat egy olyan feladatból, amelyen esetleg részt vett. Akárhogy is, ez egy érdekes kiegészítés.

Tidio - jegy a Messengerből

Miután rákattintott a Belépés a beszélgetésre lehetőségre, elkezdheti a választ. A felület nagyon jól van kialakítva. A kapcsolatom adatai a jobb oldalon voltak, míg a képernyő közepe az üzenetküldésre fókuszál. Egy érdekes funkció, amely bármilyen típusú jegyben működik, az a lehetőség, hogy megnyomja a „/” billentyűt a billentyűzeten, hogy előhívja a kész válaszok listáját. Ez lehetővé teszi, hogy a játékban maradjon úgy, hogy nem hagyja el a billentyűzetet, és nem keresi a megfelelő gombot a kattintáshoz a felhasználói felületen.

Tidio - sablon üzenetek

A nagyszerű élmény az Instagram-kérések kezelésekor is így marad. Nincs nagy különbség a Messenger-jegyek és az Instagram-jegyek kezelése között, a rendszer ugyanúgy működik, függetlenül attól, hogy melyikkel van dolgunk. A Tidio mindig pontosan megmutatja, honnan származik a jegy. Emellett a bal oldali postafiók menüoszlopnak köszönhetően mindig használhatja a szegmentálást, és csak meghatározott forrásokból választhat üzeneteket.

Tidio - jegyek az Instagramról

A Tidio jegyekkel folytatott beszélgetések csodálatos élmény, ami nem hagyott cserben. Az egész rendszer rendkívül jól van megtervezve, és lényegében nulla problémát jelent. Akár Instagramon, akár Messengeren keresztül válaszol, biztosan kellemes élményben lesz része. A Tidio nagyon érzékeny a közösségi médiából érkező kommunikáció minden típusára, és mindig értesít, ha valami új érkezik a postaládájába.

Tidio - válasz a jegyre

Tidio árazás

A Tidio négy árazási csomagot kínál, beleértve az ingyenes opciót. A legtöbbjük a Tidio chat bot funkciójára összpontosít. Mivel a közösségi média funkciót még az ingyenes opció is tartalmazza, a döntéshozatal nagy valószínűséggel a Tidio többi funkciója, valamint a havonta lebonyolítandó beszélgetések száma körül fog múlni. Vessünk egy pillantást az egyes csomagokra, és nézzük meg mindegyiknél, hogy mit kaphat a pénzéért.

Free

Az ingyenes csomag teljesen ingyenes, és élő csevegést 50 felhasználóval, chatbot beszélgetéseket 100 felhasználóval, e-mailes támogatást, jegyrendszert, asztali és mobilalkalmazásokat, harmadik féltől származó alkalmazások integrációját, látogatói információkat és JavaScript API-t kínál.

Communicator

A Communicator csomag havi 15,83 dollárba kerül operátoronként évente, vagy 19 dollárba havonta operátoronként. Korlátlan számú élő csevegést, akár 5 operátort, e-mailt és 24 órás élő csevegési támogatást, az ingyenes csomag összes funkcióját, csapatrészlegeket, elemzést, natív Shopify integrációt, élő gépelést, megtekintett oldalakat, élő látogatói listát, engedélyeket biztosít és jegyzeteket.

Chatbotok

A Chatbots csomag ugyanannyiba kerül, mint a Communicator csomag, de egy kicsit többet összpontosít a chatbot kommunikációra. Kaphat chatbotokat 1000 triggerrel, e-mail- és 24 órás élő chat-támogatással, az ingyenes csomag összes funkciójával, 35+ chatbot-sablonokkal, vizuális chatbot-szerkesztővel és Zapier-integrációval.

Tidio+

A Tidio+ csomag jelentős mértékben emeli az árat, havi 329 dollárba kerül, függetlenül attól, hogy éves vagy havi számlázást választ. Ez a csomag korlátlan élő csevegési beszélgetést, egyedi számú operátort, egyéni számú chatbotot, 24 órás e-mailes támogatást, 24 órás csevegési támogatást, segélyhívó telefonos támogatást, a Communicator és Chatbot csomag összes funkcióját, valamint Tidio AI válaszbotokat biztosít, több webhely támogatása, egyéni integrációk, e-mail marketing stb.

Következtetés

Nagyon nehéz hibát találni a Tidióban. A közösségi média funkcionalitása kiváló, az egész rendszer nagyon jól működik, és minden hitelkártya-információ vagy kötöttség nélkül ingyenesen elkezdheti. A Tidio Facebook Messenger és Instagram integrációi nagyszerűek, de előfordulhat, hogy hiányzik a Twitter, mert ez az egyetlen integráció, amelyet itt nem talál meg. Ha nincs rá szüksége, semmi sem akadályozhatja meg a Tidio kiválasztásában.

Gyakori problémák

A Facebook API-t nem sikerült betölteni

Ha a „Facebook API nem tölthető be” hibaüzenetet kapta, próbálkozzon ezzel a megoldással. Nyissa meg a Facebook > Beállítások és adatvédelem menüpontot, és nyissa meg az Adatvédelmi központot. Ezután lépjen a Facebook > Facebook beállítások menüpontra, és válassza az Üzleti integráció lehetőséget. Keresse meg a Tidio-t, és távolítsa el a listáról, majd ismét engedélyezze a Messenger integrációját a Tidióban. Ha Ön Firefox-felhasználó, a Tidio azt javasolja, hogy az integrációt Chrome-on keresztül végezze el, mivel ez a probléma gyakoribbnak tűnik a Firefox-felhasználók számára.

Problémák az Instagram-üzenetek fogadásával kapcsolatban

Ha problémái vannak az Instagram-üzenetek fogadásával a Tidióban, ellenőrizze, hogy engedélyezte-e az Instagram számára, hogy a Tidio kezelje a kommunikációt. Nyissa meg Instagram alkalmazását, és nyissa meg a Beállítások > Adatvédelem > Üzenetek lehetőséget. Győződjön meg arról, hogy az „Üzenetekhez való hozzáférés engedélyezése” csúszka be van kapcsolva.

Product reviews

Reviews - A Jegykezelo Szoftver Attekintese - Osticket

Reviews - A Jegykezelo Szoftver Attekintese - Osticket

A LiveAgent számos funkcióval rendelkezik, amelyek javítják az ügyfelek elégedettségét és lehetővé teszik az integráció kérelmezését. Kínál concierge migrációs szolgáltatásokat a help desk megoldásokhoz, íráskivetítő funkciót a vásárlói chat kommunikációban és alternatívákat az ügyfélszolgálat számára. A cégprofilok és az ügyfélszolgálati támogatás jelentései hatékonyan segítik a vállalatokat és az ügyfeleket. A gamifikáció a motiváció növelésére használható az ügyfélszolgálatban. A Quality Unit LLC weboldala használati feltételeket, biztonsági politikát és adatvédelmi irányelveket tartalmaz, és telefonos demót kérhetünk a LiveAgent előnyeiről.

Every business thrives on excellent customer service. Discover whether your company provides these services by reading our statistics and benchmarks.

Közösségi támogatás viszonyítási alap

Social media can be used by businesses to acquire potential customers, with an average of 5 unique leads captured per day. However, the conversion rate is relatively low at only 1%. Customer satisfaction levels are typically at 70%, with net promoter scores at +20 and a customer effort score at 10. Response times for social media support vary by industry, with retail and e-commerce businesses receiving more queries than SaaS or healthcare companies. The average response time is around 15 minutes for companies that use social media as their primary support channel. The average first solution time for social media queries is 24 hours, with a total resolution time of 48 hours. The average handling time for social media queries is 5 minutes, and the average cost per interaction is around $3.

Reviews - Kozossegi Media Ugyfelszolgalati Szoftverek Attekintese - Reamaze

Reviews - Kozossegi Media Ugyfelszolgalati Szoftverek Attekintese - Reamaze

A Re:amaze egy ügyfélszolgálati jegykezelő rendszer, melynek atizálási funkciói közé tartoznak a válaszsablonok, munkafolyamatok, ügyfél szolgáltatások és robotok. A közösségi média funkciói elég jók és megbízhatóak számos integrációval. Az árazási csomagok között van egy alap ajánlat, amely korlátlan e-mail postafiókot, élő csevegést és közösségi média csatornákat tartalmaz. Azonban a funkcionalitás az elmúlt évekhez képest kissé elavultnak tűnik.

Weboldalunk sütiket használ. A folytatással feltételezzük, hogy engedélyezi a sütik telepítését, ahogy azt a weboldalunk részletezi adatvédelmi és sütikre vonatkozó irányelvek.

×
Foglaljon le velünk egy hívást, és fedezze fel, hogy a LiveAgent milyen előnyöket nyújthat vállalkozása számára.

Több időpontban is elérhetőek vagyunk

Foglaljon le egy demót