Tawk.to élő chat értékelés

Compare Tawk.to élő chat értékelés with other in: How Tawk.to élő chat értékelés is doing on review portals
4.6
Average rating based on data from trusted review portals
742 reviews

A Tawk.to egy élő csevegőszoftver, amely egyre népszerűbb a mindenki számára ingyenes árazási modelljének és az opcionális fizetős funkcióknak köszönhetően. Olvasson tovább, hogy megtudja, az élő csevegés és annak funkciói sikeresen versenyezhetnek-e másokkal annak ellenére, hogy ingyenes.

Pricing
Starting from:
$ ingyenes   havonta
Equal to LiveAgent's Free plan Liveagent pricing
Free trial: No
Free version: Yes

Jana Kostelanska

Editor's rating

Jana Kostelanska
Overall rating
4.3
Felhasználói tapasztalat
4
Ár
4
Implementálás
5

Key takeaways

Pros

  • Teljesen ingyenes
  • Nagyszerű felület és egyszerű integráció
  • Alapvető, de nagyon hasznos funkciók

Cons

  • A Tawk.to márkajelzés eltávolításáért fizetnie kell
  • Drága lehet, ha úgy dönt, hogy a Tawk.to kezelje a csevegéseit

A Tawk.to élő csevegés használatának megkezdése

A Tawk.to egy élő chat szoftver, amelynek csak ingyenes verziója érhető el. Igen, jól olvasta, egyáltalán nem állnak rendelkezésre kötelező fizetős csomagok. A cég népszerűsége a jól megtervezett élő csevegésnek köszönhető, amely arra összpontosít, hogy segítse a vállalkozásokat az ügyfelekkel való jobb kommunikációban. Ez azonban csak egy része a vállalati filozófiának. A Tawk.to nagy hangsúlyt fektet a vállalkozások fejlesztésére és a szolgáltatásokkal kapcsolatos konkrét problémák megoldására.

A Tawk.to nagyon egyszerű regisztrációs folyamattal rendelkezik, amelyhez első lépésben csak a neve, e-mail címe és jelszava szükséges. A második lépésben rákérdez a webhelyére, és felkínálja a csevegés elnevezését, valamint a webhely nevének megadását. Ez az egyik leggyorsabb regisztrációs és megvalósítási folyamat, amelyet élő csevegőszoftverrel elérhet.

Tawk.to végrehajtási folyamat

A legjobb az egészben az, hogy az élő csevegési kódot szinte azonnal alkalmazhatja, mert a regisztrációs folyamat során megkapja a lehetőséget. A megvalósítás többféleképpen is megvalósítható. Kimásolhatja és beillesztheti a kódot webhelyére, vagy kiválaszthatja a népszerű webépítő szolgáltatásokkal való integrációt. Később az alkalmazásban testreszabhatja az élő csevegés widget megjelenését és viselkedését. Ezt követően elkezdheti böngészni a felületet, és megismerkedhet a Tawk.to webalkalmazással.

Tawk.to élő csevegési kód a webhelyéhez

A felületet egy átugorható oktatóanyaggal mutatjuk be, de mindenkinek nagyon ajánlom, hogy végigjárja. A felhasználói felületen enélkül nem nehéz eligazodni, de az útmutató nagyon rövid és nagyon jól kidolgozott, ezért érdemes kipróbálni. Az útmutató utolsó lépései lehetőséget adnak a Tawk.to mobilalkalmazások letöltésére QR-kódon keresztül, ami egy másik nagyszerű kiegészítés.

Tawk.to mobilalkalmazás QR-kód

Mindezekkel a lépésekkel a hátunk mögött azonnal elkezdheti használni a Tawk.to élő csevegést. A felület nagyon jól átgondolt; tiszta, és mindig könnyen navigálható. A bal oldali menü az összes alszakasz fő hozzáférési pontjaként szolgál, és az összes fő eszközt a felső panelen érheti el. Az alján található egy praktikus értesítési gomb is, ahol megtalálhatja a frissítésekkel kapcsolatos legfrissebb információkat.

Tawk.to értesítések

Mielőtt rátérnénk a jelen áttekintés tesztelési részére, jobban megnézzük, milyen funkciókat kap a Tawk.to élő csevegőalkalmazással, és hogyan használhatja ezeket előnyére. További információkat a Tawk.to webhelyen kaphat, de maga az alkalmazás jobb áttekintést nyújt az élő csevegési funkciók és lehetőségek teljes készletéről.

Funkciók és felhasználói felület

A Tawk.to nem a leginkább funkciókban gazdag élő chat, de tekintve, hogy ez egy teljesen ingyenes megoldás, a funkciókészlet több mint elegendő. Számíthat olyan megfigyelési funkciókra, amelyek lehetővé teszik a beszélgetések nyomon követését, valamint az élő csevegés több mint 45 nyelvi változatát. A Tawk.to a fent említett mobilalkalmazásokat is kínálja az egyszerű csevegéshez útközben, valamint a Shortcuts támogatását, amelyek lényegében sablon üzenetek.

Tawk.to parancsikonok hozzáadása (sablon üzenetek)

A Tawk.to csevegési beállításaiba belépve még több olyan funkció és lehetőség jelenik meg, amelyek nem szerepelnek a fő élő csevegési webhelyen. Beállíthatja az aktivált üzeneteket, e-mail értesítéseket és webhookot. Rengeteg más testreszabási lehetőség található a csevegési widget lapon, és szinte minden elérhető widget-funkciót beállíthat és módosíthat.

Tawk.to chat widget beállítások

A Tawk.to funkciókészlet sokkal többet kínál, mint amilyennek első pillantásra tűnik, ezért minden funkció felfedezéséhez ellenőrizze az összes beállítást. Most megnézzük a Tawk.to élő csevegést és működés közben a funkciókat. A teszt a Tawk.to ügyfélélményét és ügynöki tapasztalatát egyaránt megvizsgálja. Minden további nélkül térjünk rá.

Élő chat teljesítmény és felhasználói élmény

A Tawk.to élő chat widget nagyszerűen néz ki a webhelyen. Az alapbeállítást egy egyszerű színváltással választottam. Ha ügyfélként rákattint, a widget felkéri Önt, hogy először ellenőrizze a súgót az elérhető válaszokért. Ez egy nagyon jó funkció, mivel csökkentheti az ügynökök chat-terhelését, és arra ösztönzi a felhasználókat, hogy először maguk találják meg a válaszokat. Ettől függetlenül elindíthatja a csevegést, és kihagyhatja ezt a lehetőséget.

Tawk.to chat widget a webhelyen

Miután megírta az üzenetet, és megnyomta a küldés gombot, értesítést kap a Tawk.com-on, amelyről biztosan nem fog lemaradni. Nagyon határozott csengőhangja van, és addig nem áll le, amíg valaki nem válaszol a csevegésre. Ezzel az ügynök oldaláról is első pillantást vethetünk a csevegőfelületre, és első pillantásra nagyon jól néz ki. Egy kis bosszúság a CTA gomb formájában jelentkezik, amely arra kéri az ügyfeleket, hogy adjanak hozzá ingyenes élő csevegést a Tawk.to webhelyről a webhelyükhöz. Nem lenne nagy baj, ha nem kattintanék rá gyakran az alatta lévő csevegőmező helyett.

Tawk.to élő chat ügyfél és ügynök nézet

A csevegési funkciók az ügyfelek oldalán nagyon fontosak, de ne feledje, hogy ingyenes megoldással van dolgunk. Néhány más fizetős megoldás nem is kínálja ezeket a lehetőségeket szabványként. A Tawk.to oldalon néhány lehetőség a csevegés értékelését, a mellékleteket és a hangulatjeleket tartalmazza, és ezek együttesen mindent megadnak a csevegő ügyfeleknek a hatékony kommunikációhoz.

Tawk.to élő chat hangulatjelek

Ugyanez és jobb történik a csevegés ügynöki oldalán. Felfedeztem egy új funkciót, a Whisper-t. Ez a funkció lényegében megjegyzésként működik más ügynökök számára. Közvetlenül a csevegőablakba írhatja, és az ügyfelek nem fogják látni. Az ügynökoldal többi funkciója nagyjából ugyanaz, mint az ügyfeleké, kivéve, hogy megtekintheti az elérhető ügyféladatokat, amelyekhez a Tawk.to hozzáfér.

Tawk.to élő chat whisper funkció

A Tawk.to élő chat segítségével értesülhet arról, hogy az ügyfelek a csevegés során a legtöbb műveletet végrehajtják. Értesítést fog kapni, amikor kicsinyítik vagy maximalizálják a csevegési ablakot. Meglepő, de nagyon örvendetes kiegészítés a valós idejű gépelési nézet. Noha ez a funkció jól ismert, és gyakran használják a legtöbb csevegőszoftverben, ez nem egy szabványos szolgáltatás mindegyiknél. A Tawk.to ingyenes, és rendelkezik vele, ami enyhén szólva is lenyűgöző.

Tawk.to valós idejű gépelési nézet

Összességében a Tawk.to élő csevegése lenyűgözően jó eszköz, tekintve, hogy ingyenes. Miközben végigmentem rajta, nem találkoztam vele semmi észrevehetően rosszal. Dönthet úgy, hogy eltávolítja a Tawk.to márkajelzést az élő csevegésből, de ez nem annyira bosszantó és nem látható, ráadásul jó, ha ilyen finoman cserébe adunk valamit az ingyenes szoftverért. A teljes eszközkészlet hibamentesen működött, és nem mondhatom, hogy voltak olyan problémák, amelyeket kezelni kellett volna.

Árazás

A Tawk.to teljesen ingyenes, és egyáltalán nem kínál árazási tervet. Két fizetős lehetőség van azonban azok számára, akik jogosan érdeklődnek ezek beszerzésében, és egyikük sem frissíti a chat funkciót, és nem ad hozzá jelentős mértékben új funkciókat. Két dologra összpontosítanak: Havi 19 dollárért eltávolíthatja a Tawk.to márkajelzést a chat-widgetjéből, vagy hagyhatja, hogy a Tawk.-nak kezelje az összes élő csevegési kommunikációt mindössze óránként 1 dollárért (összesen havi 728 dollárért). Ha az utóbbi lehetőséget választja, a Tawk.to nagyon drága lehet.

Következtetés

A Tawk.to egy nagyszerű, ingyenes élő chat szoftver, amely sok fizetős megoldást képes felülmúlni. A funkciókészlet korlátozott, de mindent tartalmaz, amire szüksége van, így soha nem fogja úgy érezni, hogy nincs elegendő eszköze. Noha fizetni kell a Tawk.to márkajelzés eltávolításáért, az nem nagyon látható, és én személy szerint nem találtam túlzottan zavarónak. Összességében a Tawk.to egy nagyszerű megoldás, és nem fogja megbánni, hogy megszerezte.

Gyakori problémák

Nem kapok értesítéseket Androidon

Ezt a problémát egyes Android okostelefon gyártók okozhatják, amelyek olyan adatmentési szolgáltatásokat használnak, amelyek bizonyos alkalmazások alvó állapotba helyezésével blokkolhatják az értesítéseket. Ellenőrizze az értesítési beállításokat, és engedélyezze a Tawk.to alkalmazás számára, hogy értesítéseket jelenítsen meg. Ezenkívül megtekintheti az akkumulátor- és adatmentési lehetőségeket, és megtudhatja, hogy nem akadályozzák-e a Tawk.to kommunikációját.

A widget nem jelenik meg a WordPress beépülő modullal

A leggyakoribb megoldás a harmadik féltől származó cookie-k engedélyezése a Tawk.to WordPress beépülő modulban. Nyissa meg a Tawk.to beépülő modul beállításait, és nyissa meg a Fiókbeállításokat. Talál egy linket, amely az egyes népszerű böngészők cookie-beállításaihoz vezet. A módosítások végrehajtása után feltétlenül frissítse az oldalt a módosítások megtekintéséhez.

Product reviews

WP-bővítményeket keres webhelye fejlesztéséhez? Tekintse meg WordPress beépülő moduljainkat az ügyfélélmény és az ügyfélszolgálat javítása érdekében.

Fejlődjön a WordPress beépülő modulokkal

Az belső linkelés fontosságára és az ehhez kapcsolódó SEO bővítményre fókuszál ez a szöveg. Az automatizált megoldás jelentős előnyöket kínál, például jobb felhasználói élményt, hosszabb időtöltést a webhelyen és személyre szabott link-equity elosztást. Emellett bemutatja, hogyan működnek a WordPress bővítmények és miért hozták létre őket. A bővítmények egyszerűen telepíthetők és beállíthatók, és ingyenesen elérhetők a nyilvánosság számára.

A Liveagent 2019-ben és 2020-ban, a legtöbb-, és legjobb értékeléseket kapott ügyfélszolgálati szoftver a KKV-k számára. Csatlakozzon olyan vállalatokhoz, mint a Huawei, a BMW, a Yamaha, és az O2, hogy világszínvonalú támogatást nyújtson ügyfeleinek.

Áttérne Tawkról a LiveAgentre?

A LiveAgent a legjobban értékelt segédpult szoftver a kis- és középvállalatok számára 2019-ben és 2020-ban. A szoftver csatlakozni tud olyan társaságokhoz, mint a Huawei, BMW, Yamaha és az Oxford Egyetem, hogy világklasszis támogatást nyújthassanak ügyfeleiknek. Az árak a vállalkozás méretétől függnek, és 7 napig ingyenes lehetőség is áll rendelkezésre.

A kiváló ügyfélszolgálat a jobb ügyfélszolgálati szoftverrel kezdődik. Próbálja ki a LiveAgentet egy 14 napos ingyenes próbaverzióval és növelje a hűséget és az értékesítést az ügyfélportál szoftverével.

Dedikált központ az ügyfelei számára

Az ügyfélportál szoftver lehetővé teszi az ügyfélnek biztonságosan hozzáférni a termék- és szolgáltatási információkhoz, az előzményekhez és az önkiszolgáló eszközökhöz. Az ügyfélszolgálati portálszoftver lehetővé teszi az információk megosztását az ügyfelekkel.

A chat támogatás élő chat szoftveren keresztül van biztosítva. A LiveAgent online chat támogatást biztosít ügyfeleinek. A vásárlói képviselők készen állnak a segítségre.

Chat támogatás

A LiveAgent szoftver lehetőséget ad a kisvállalkozásoknak, hogy hatékonyabb ügyfélszolgálatot nyújtsanak, és javítsák az elégedettséget. Az AI-alapú chatbotok és az élő chat segíti az ügyfélszolgálati képviselőket a valós időben kommunikációban. A LiveAgent szoftvernek számos előnye van, és lehetőség van a letöltésre és a közös munkára az ügyfelekkel. A cég számos szolgáltatást kínál, mint az önkiszolgáló szoftverek és a bejövő call center szoftverek, és lehetőség van az élő chat integrálására a CRM-be.

Weboldalunk sütiket használ. A folytatással feltételezzük, hogy engedélyezi a sütik telepítését, ahogy azt a weboldalunk részletezi adatvédelmi és sütikre vonatkozó irányelvek.

×
Foglaljon le velünk egy hívást, és fedezze fel, hogy a LiveAgent milyen előnyöket nyújthat vállalkozása számára.

Több időpontban is elérhetőek vagyunk

Foglaljon le egy demót