Jobbítaná marketinges hírnevét?

Egy pozitív első benyomás online nagyban hozzájárulhat marketinges és eladási sikereihez. Nem feltétlenül könnyű azonban ezt elérni a megfelelő eszközök nélkül.

Ismerős érzés? Nehezen marad első helyen a vásárlói keresésekben? Elárasztják közösségi oldalait az értelmetlen kommentek és üzenetek?

Ha a válasza igen, fontolóra vehetné egy ügyfélszolgálati rendszer bevezetését.

Forbes logo
airbus logo
Slido green logo
Nascar logo
USC logo
Marketing stratégiák létrehozása

Hogyan fejlessze marketing stratégiáját?

A modern-kori vásárló egy igazi tech zseni, aki nem rest részletes vizsgálatot tenni vállalkozásán. Mielőtt vásárolnának, megvizsgálják a weboldalt, közösségi oldalakat, és a posztolt online értékeléseket.

Mi a kulcs a sikerhez? Reagáljon minden bejövő online kérdésre — függetlenül a használt csatornától (Instagram, Facebook, Twitter, stb.)

Rossz az értékelése?

Nem hat professzionálisan mikor közösségi oldalait elárasztják a megválaszolatlan kommentek. Hogy fejlessze marketinges arculatát, mindenképp szükséges reagálnia a pozitív és negatív kommentekre egyaránt.

Hogyan? Egy innovatív ügyfélszolgálati rendszer segítségével. Minden vásárlói interakciót nyomon követ és továbbítja egyetlen, megosztott bejövő fiókba.

 

Erősítse vállalkozása hírnevét
Tökéletes több csatornás ügyfélszolgálati rendszer élmény

A felmentő ügyfélszolgálati szoftver

A LiveAgent egy szempillantás alatt javítja marketinges és eladási számait. Ezekre számíthat attól a pillanatól, hogy bevezeti az ügyfélszolgálati szoftvert mindennapi folyamataiba — és ez csak a jéghegy csúcsa.

    Biztonságos, megosztott, univerzális bejövő fiók

    Jobb produktivitás

    Magasabb vásárlói elégedettség

A boldog vásárlók a legjobb vásárlók

Concierge migrációs szolgáltatást kínálunk a legnépszerűbb ügyfélszolgálati megoldások közül.

Hogyan fejlődik marketing részlege a LiveAgent-tel?

Néző szem

A szolgáltatás teljes áttekintése

Válassza ki mely kommunikációs csatornák kapják a legtöbb jegyet, és felügyelje azoknak szolgáltatását, amit vásárlói kapnak.

E-mail értesítés a beérkező levelek mappába

Búcsúzzon el az elveszett és megválaszolatlan jegyektől

Értesüljön minden új kommentről, direkt üzenetről, emailről, vagy telefonhívásról a LiveAgent-en belül.

Növekedő produktivitási trend

Növelje produktivitás szintjét

Használjon olyan funkciókat mint, automatizációs szabályok, beépített CRM, call center, beépített chat, és még sorolhatnánk. Ezek az eszközök mind jobban segítik vásárlóit, és értékes időt spórolnak Önnek.

3 csillagos értékelés

Növelje vásárlói elégedettségét

A LiveAgent beépített CRM rendszere segít gyors, informatív és személyes választ adni minden vásárló részére, a használt csatornától függetlenül.

Teljesítsen egy egész jegy folyamatot a megnyitástól a zárásig

Kövesse különböző csatornákon lévő vevői problémák megoldásait, úgy, hogy ugyanazon a hibrid jegy rendszerben marad.

Jegykezelés

Milyen közösségi oldalak használhatók a LiveAgent-tel?

Facebook

Facebook

A LiveAgent integrált a Facebook és Facebook Messenger-rel egyaránt. Minden direkt üzenet, komment és megemlítés a márkájáról automatikusan bekerül az univerzális bejövő fiókjába.

Twitter - icon

Twitter

A LiveAgent Twitter integrációja lehetővé teszi, hogy a felhasználók követhessék a márka említéseket, specifikus keresőszavakat, illetve újratwitteléseket.

Instagram - icon

Instagram

Az Instagram inetgrációnkkal válaszolhat fotói összes hozzászólásához, valamint márka említéseire.

Viber - icon

Viber

Ossza fel és közvetítse üzeneteit követőinek a Viber integrációnkkal.

Többnyelvű támogatást tartalmaz

Többnyelvű szoftver fordítás

Szoftverünk több nyelvre fordított. A LiveAgent 43 különböző nyelven érhető el (némely csak részlegesen) és támogatja a nyelvi alkalmazásokat. Ne feledje, hogy a nyelvi különbségek gátat szabhatnak Ön és vásárlói között. A LiveAgent segít ebben is.

Ügyfélszolgálati alkalmazások útközben

Maradjon kapcsolatban kollegáival és legyen még hatékonyabb útközben! A LiveAgent mobilalkalmazással lehetősége nyílik megoldani, átküldeni, és válaszolni jegyekre és beszélgetésekre, beállított szűröket használni jegyeinek rendszerezésére, valamint látja a címkéket, jegyzeteket, illetve a hozzátartozó részlegeket minden egyes jegyhez.

Már elérhető az App Store-ban, és Google Play store-ban.

A leggyorsabb élő chat a piacon
Okos analízisek és jelentések

Erős riport rendszer és még több

A LiveAgent erőteljes riport és adat analizáló alkalmazásai segítenek fejleszteni és finomítani meglévő marketing és vevőszolgálati stratégiáját. 

Amennyiben teljes rálátása van honnan jönnek jegyei, mennyi ideig tart azoknak megválaszolása, illetve ki válaszol rájuk, áthidalja majd a különbséget az Ön által kínált szolgáltatás és a vevők elvárásai között.

Peter Komornik

A LiveAgent egyesíti a kiváló live chat-et, jegykezelést és automatizációt, mely lehetővé teszi, hogy kiváló szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleinknek.

black Slido logo

További jövőbeli alkalmazások

Címkék

Címkék, részlegek

Rendszerezze automatikusan bejövő jegyeit a megfelelő részlegbe és jelölje őket címkékkel, hogy első pillantásra láthassa tartalmukat.

Live chat buborékok

Anyanyelvű live chat

Használja a LiveAgent anyenyelvű live chat funkciót, hogy beszélhessen vásárlóival élő időben, vagy folytasson belső beszélgetéseket kollegáival mialatt ügyfél kérdéseket oldanak  meg.

Telefonköpont

Beépített call center

Hozzon létre IVR térképet, hívás átirányításokat, vagy engedélyezze vásárlói visszahívási igényeit. A videó beszélgetések szintén lehetségesek, belső-, és vásárlói hívásokra egyaránt.

Tudásbázis

Tudásbázis kiépítése

Hozzon létre kiváló tudásbázist és vásárlói portált GYIK-kel, cikkekkel, videókkal, fórumokkal, ajánló részleggel és még sok minden mással.

Miért váltanak cégek a LiveAgent-re?

  • “Nagyon gazdag funkciókban és felülmúlta az 5 éves zendesk előfizetésem. Így váltottam. Számomra nagyon jó érték kisvállalat tulajdonosként.” Albert

  • Először a Zendesk-et próbáltam ki, de az órákig tartó konfiguráció és az ár modell megértése után rájöttem, hogy nem számomra lett kitalálva. Ehelyett a LiveAgent-et kezdtem el használni és meg kell mondjam, eddig nagyon elégedett vagyok. A rendszer pontosan megfelelő konfigurációval rendelkezik, annyit, amennyit szeretnék és eddig még nem találtam olyat, amit ne lehetne megtenni. Maga a támogatás nagyszerű és általában pár percen belül megválaszolja a kérdését.” Erik

  • “A LiveAgent-re költöztünk a ZenDesk-ről… és nem mennénk vissza… Csodálatosan megfizethető és mindig segítőkész a támogatói csapat, akik mindig ott vannak, ha segítség kell 24×7. Másodsorra, a haladói szintű automatizáció, ami ténylegesen lecserélte a Zapier iránti szükségünket, mert nagy számú integrációja van. Ezen felül nagyon sok alias emailt nyújtanak, amire csatlakozhatunk nagyon könnyen.” Aaron

  • “Mi és a klienseink folyamatosan bajlódtunk a ZenDesk-el, de a különböző opciók keresése után a LiveAgent-et választottuk a felhasználói értékelések és az ára alapján.” Adam

  • “Évekig használtam a ZenDesk-et és belefáradtam ezekbe a “jegy-stílus” emailekbe és abba, hogy nem tudtam fájlokat csatolni az emailjeimhez, kizárólag csak linkeket tudtam küldeni. Amit szeretek a LiveAgent-ben: emaileket küld (nem jegyeket), tudok fájlokat csatolni, egyszerűbben tudom organizálni az emailek folyamatát, mint a ZenDesk-nél, tudok chatelni és az emaileket kezelni ugyanabban az ablakban. Ezen felül a LiveAgent támogatja a táblázatokat az emailjeiben és nagyszerű támogató csapattal rendelkezik.” Vlad

  • “Erre a rendszerre váltottunk a ZenDesk évekig való használata után. A funkcionalitás nagyszerű: kontakt nyomtatványok, élő chat, adatbázisok, közösségi hálózatokkal való integráció – minden az egyben szolgáltatás és minden modul jól átgondolt, hozzáértően interakcióba lépnek egymással. Az tetszett, hogy a szolgáltatás stabilan működik még a mobil platformon is (a ZenDesk után számunkra ez nagy előny).” Olga

  • “Kipróbáltunk számos megoldást, beleértve a Zendesk-et, Freshdesk-et és sok mást. Aztán megtaláltuk a LiveAgent-et. Nagyszerű eszköz, jó ár-érték arány, könnyű használni, nagyszerű támogatás és segítség beültetni. Most, számos évi használat után még mindig a legjobb választás a támogatói eszközre.” Michal

  • “Sok más segédpultot használtam ezelőtt, mint például a LiveZilla, Zopim, Zendesk, Freshdesk, Desk.com, stb. A LiveAgent minden úton felülmúlja őket az árazása, funkciói, ügyfélszolgálata és a mobil funkciói miatt.” Harrison

Miért a LiveAgent a legmegfelelőbb eszköz marketing fejlesztésre?

Legtöbbet és legjobbra értékelt

A legtöbbet és legmagasabbra értékelt

A LiveAgent 2020 legtöbbet-, és első helyre értékelt ügyfélszolgálati rendszere kis vállalkozások számára.

21 ezer vállalat kedvence

21ezer vállalkozás választotta

Több, mint 21000 vállalkozás különböző iparágakból választotta a LiveAgent-et ügyfélszolgálati szolgáltatásukhoz.

Funkciókkal teli

180+ alkalmazással feltöltve

Több, mint 180 alkalmazásával, 40 integrációjával és végtelen személyreszabhatóságával ez az eszköz könnyen alkalmazkodik vállalkozásának szükségleteihez.

Felhő alapú és biztonságos ügyfélszolgálat

Felhő-alapú és biztonságos

Teljes egészében felhő alapú, biztonságos, könnyen felállítható és használható. Kezdje el a LiveAgent használatát perceken belül. 

Ár-érték arány?

Kettő a nullához. Figyelembe véve a végtelen számú funkciót, melyet a LiveAgent kínál, ajánlatunk igazán megéri a pénzét. Próbálja ki már ma a LiveAgent-et.

Package Name

Jegy+chat

Ideális kisvállalkozóknak

29 /hó
Package Name

All-Inclusive

Minden méretű vállalkozás és nagyvállalatok számára

39 /hó

Biztos lehet benne, hogy jó kezekben lesz!

Tudja mi a közös a Huawei, BMW, Yamaha, O2 és az Oxford University között? Kitalálta… a LiveAgent!

Próbálja ki díjmentesen Bankkártya megadása nem szükséges
Related Articles to Marketing fejlesztés
Használja a teljesen testreszabható kedvezmény előtti email sablonjainkat, hogy érdeklődési szikrát keltsen potenciális és a már meglévő ügyfeleiben kedvezmény kampányaiban.

Kedvezmény előtti email sablonok

Az article bemutatja, hogy milyen előnyei vannak a kedvezmény promócióknak az ügyfelek számára és hogyan lehet sikeresen promótálni azokat a kedvezmény előtti emailek segítségével. A cikk bemutat néhány sablont is, amelyeket használhat a kedvezmény előtti e-mailek elküldéséhez.

Az ügyfelek ajánlásai nagy hatással lehetnek az üzleti kapcsolatokra. A vásárlói ajánlások az egyik leghatékonyabb marketing eszköz.

Ajánlások kérése

The text discusses the use of promotional campaigns and email templates for effective communication in online stores. It highlights the importance of quick and efficient incident management in customer service, as well as utilizing customer feedback for improvement. The value of customer recommendations as a great marketing tool is addressed, along with the pricing questions surrounding LiveAgent's software services for online customer service. The reader is informed about the creation of a LiveAgent account and their dashboard.

Használja az előre elkészített válasz sablonjainkat a közösségi média kérdésekre a termék/szolgáltatás árazásról. Professzionálisak és teljesen testre szabhatóak!

Termék/szolgáltatás árazás kérdések

A LiveAgent ügyfélszolgálati szoftver vállalat reklámozza termékeit és szolgáltatásait a weboldalukon. Az oldalon információkat találunk a cég történetéről, díjairól és partnereiről, valamint funkciókról és integrációkról, amelyek rendelkezésre állnak. A felhasználók demót is igényelhetnek és követhetik a cég blogját. A LiveAgent az online ügyfélszolgálat egyik vezető szolgáltatója.

Gondosan felépített e-mail sablonok a hívási meghívókhoz, mely segít tisztázni a rendetlenséget, és megszerezni a szükséges találkozókat.

Hívás e-mail sablonok

A cikk bemutatja, hogy az e-mail marketing hogyan segíthet az ügyfelekkel történő telefonos hívások megszervezésében, mert semmi sem helyettesítheti az emberek között közvetlen beszélgetést. Bemutat néhány hívási meghívó e-mail sablont, amelyek közül néhány többek között kezdeti ismeretterjesztő hívásokra, demo hívásokra és értékesítési hívásokra vonatkozik.

Minden értékesítési előadónak ismernie kellene, hogy mekkora ereje van egy hívást követő sablonnak a hívás után. Készen áll adni nekik egy esélyt?

Hívást követő e-mail sablonok

Az értékesítőknek fontos az e-mail használata az üzleti értékesítés során. Az e-mail marketing felbecsülhetetlen értékesítési stratégia lehet, de sok értékesítési e-mail figyelmen kívül marad. A hívást követő e-mailek szerves részét képezik az értékesítési folyamatnak, amelynek két típusa van. Ha a potenciális ügyfél nem válaszol, fontos újratárcsázni vagy hívást követő e-mailt küldeni. Van lehetőség hívást követő e-mail sablonok használatára, amelyek segíthetnek hatékony üzenetet írni.

Használja ki akcióhoz kapcsolódó promóciós e-mail-sablonok. Tökéletesek minden akció reklámozásához. Csak mentse le és szabja testre őket, és már készen is állnak a használatra!

Akcióhoz kapcsolódó promóciós e-mail-sablonok

Az akciók és promóciók egész évben történnek, ezért az online áruházak tulajdonosainak időben el kell készíteniük az éves terveket. Az akciókhoz kapcsolódó promóciós kampányokban fontos használni az e-mail-marketinget és más kommunikációs csatornákat is. Összegyűjtöttek öt nagyszerű promóciós e-mail-sablont az ügyfelekkel való kapcsolatok kiépítése érdekében. A sablonok között szerepelnek kedvezményekkel kapcsolatos ajánlatok, időkorlátos ajánlatok és további promóciók.

Weboldalunk sütiket használ. A folytatással feltételezzük, hogy engedélyezi a sütik telepítését, ahogy azt a weboldalunk részletezi adatvédelmi és sütikre vonatkozó irányelvek.

×
Foglaljon le velünk egy hívást, és fedezze fel, hogy a LiveAgent milyen előnyöket nyújthat vállalkozása számára.

Több időpontban is elérhetőek vagyunk

Foglaljon le egy demót