Drift chatbot áttekintés

A Drift chatbot-megoldása hatékony és fejlett NLP technológiát használ. Képes kezelni sokféle kérdést és könnyen integrálható más eszközökkel és platformokkal. Az árazási csomagok közül nincs ingyenes lehetőség, de az ingyenes csomag felhasználóbarát. A prémium csomag havi 2500 dollárba kerül, míg a speciális és az enterprise csomagot személyre szabják. A chatbot tesztelése után kiderült, hogy nagyon felhasználóbarát és könnyen használható. A botok a márka-személyre szabott megjelenést is támogatják. A Drift telepítése webhelyre a Javascript kód közvetlen beillesztésével lehetséges.
Drift chatbot áttekintés
Compare Drift chatbot áttekintés with other in: How Drift chatbot áttekintés is doing on review portals
4.4
Average rating based on data from trusted review portals
1027 reviews

A Drift egy párbeszédes marketing- és értékesítési platform, amely segít a vállalkozásoknak abban, hogy személyre szabottabb és hatékonyabb módon lépjenek kapcsolatba ügyfeleikkel. Csatlakozzon hozzánk ehhez az áttekintéshez, hogy megtudja, ez a megoldás-e az Ön igényeire.

Pricing
Starting from:
2500   havonta
Free trial: No
Free version: No

Andrej Csizmadia

Editor's rating

Andrej Csizmadia
Overall rating
3.3
Felhasználói tapasztalat
5
Ár
1
Implementálás
4

Key takeaways

Pros

 • Egyszerű felhasználói felület
 • Bőséges szolgáltatások
 • Szép testreszabási lehetőségek
 • Hasznos analitikai adatok

Cons

 • Rendkívül magas árképzés
 • Csak 3 előfizetési csomag
 • Kódolási készségek / Javascript ismeretek szükségesek az implementáláshoz

Kezdő lépések a Drift chatbot funkcióval

A Drift chatbot megoldás lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy valós időben kapcsolatba lépjenek webhelyük látogatóival, és a párbeszédes AI segítségével azonnali és személyre szabott válaszokat adhassanak kérdéseikre. A Drift chatbot más marketing- és értékesítési eszközökkel is integrálható, megkönnyítve a vállalkozások számára a potenciális ügyfelek megszerzését és vásárlókká alakítását.

A teszt megkezdéséhez úgy döntöttem, hogy regisztrálok egy nagyon korlátozott, de ingyenes Drift-előfizetésre. A Drift Setup folyamat részeként a munkahelyi e-mail-cím és a jelszó megadására kértek. Ezután igazolni kellett az e-mail címemet. Örömmel láttam, hogy az ellenőrző link szinte azonnal megérkezett a postaládámba.

Drift - felhasználói fiók létrehozása

Közvetlenül azután, hogy ellenőriztem magam, megkértek, hogy tegyek meg néhány dolgot a következő néhány ablakban. Ez magában foglalta a bot színének és nyelvének kiválasztását, valamint a cégem nevének és a cég webhelyének adatainak hozzáadását.

Drift - chatbot nyelvének konfigurálása
Drift - vállalati információk nyújtása
Drift - chatbot megjelenésének konfigurálása

Amikor mindezt megtettem, végeztem a regisztrációval és tovább tudtam lépni a teszt folytatásával.

Összességében nem találkoztam nehézségekkel. A folyamat nagyon egyszerű és gyors volt. Ha kezdő, és attól tart, hogy sikerül-e – ne stresszeljen. Nem hiszem, hogy ennél könnyebb lehetne a regisztráció.

Drift chatbot jellemzői és megvalósítása

Miután befejeztem a regisztrációs fázist, eljött az ideje, hogy mélyen elmerüljek a Drift funkcióiban és megvalósításában.

Drift - chatbot telepítése

Először is, a chatbot lenyűgöző vizuális dizájnnal rendelkezik, amely vonzó és intuitív felhasználói élményt biztosít. Letisztult és modern felülete szerintem esztétikus. Az ikonok, a tipográfia és a színsémák használata a tervezés során következetes, így összefüggő és professzionális megjelenést kölcsönöznek. Ezenkívül rendkívül válaszadó, zökkenőmentes élményt biztosítva a felhasználóknak a különböző eszközökön és képernyőméreteken.

Drift - felület

Határozottan kijelenthetem, hogy a Drift chatbot felülete felhasználóbarát és könnyen kezelhető. A felület intuitív és egyszerű, világos menükkel és lehetőségekkel rendelkezik a bot beállításához, a beszélgetések kezeléséhez és a teljesítményadatok elemzéséhez.

Drift - chat lejátszási könyv funkció

A különböző natív funkciók sokfélesége, valamint az integrációk pozitív benyomást tettek rám. Az abszolút kedvenceim a chat-játékkönyvek, az élő látogatók és a társalgási céloldalak. Többek között olyanok is vannak, mint:

 • dedikált CMS
 • féléves értékesítési felhasználói tesztelés
 • féléves EBR
 • hozzáférés a Drift támogatási mérnökökhöz

Az egész szoftver felhasználói felületével annyira elégedett voltam, hogy nem igazán számítottam a chatbottal kapcsolatos problémákra. Egyet azonban meg kell említenem: az alkalmazás sebességét. A weboldal sebességét meglehetősen lassúnak tartom. Egyes funkciók betöltése sokáig tartott. Másrészt azonban ez az alkalmazás teljesen tele van különböző funkciókkal. Szóval szerintem ez egy kompromisszum ebben az esetben.

Drift - integrációk

Továbblépve nem feltétlenül találtam zavaró elemet magával a chatbottal kapcsolatban. De ha valami nem világos, akkor egy cseppet sem kell aggódnia (és én sem tettem). Ennek az az oka, hogy a Drift különféle hasznos forrásokat kínál felhasználóinak. Az ehhez hasonló apróságok nagyban hozzájárulnak a felhasználói élmény javításához, ezért nagy köszönet a Drift csapatának.

Teljesítmény és hasznosság

Teljesítmény szempontjából a Drift rendkívül hatékony chatbot-megoldás. Fejlett természetes nyelvi feldolgozási (NLP) technológiát használ, hogy megértse az ügyfelek kérdéseinek szándékát, és megfelelő válaszokat adjon. Örömmel erősíthetem meg, hogy a chatbot sokféle kérdést képes kezelni. Az egyszerű információkéréstől a bonyolultabb támogatási megkeresésekig – a Drift elvégzi a munkát. Ezenkívül érdemes kiemelni, hogy a Drift zökkenőmentes integrációt kínál más eszközökkel és platformokkal. Ilyenek például a CRM-ek és a marketingautomatizálási szoftverek, amelyek véleményem szerint tovább növelik hatékonyságukat és hasznosságukat.

Drift chatbot árképzése

A Drift 3 árazási cslomagot kínál felhasználóinak. Érdemes megjegyezni, hogy nem állnak rendelkezésre ingyenes lehetőségek (kivéve a rendkívül korlátozott ingyenes verziót). Így, ha szereti az ingyenes megoldásokat, ez a chatbot nem Önnek való. Tekintsük most részletesebben az árképzési csomagokat.

Free

Először is lehetőség van a szoftver ingyenes verziójára regisztrálni. Nem láttam részleteket ennek a csomagnak a hosszáról, ezért feltételezem, hogy nincs időhöz kötve. E-mailben sem kaptam semmilyen információt az időtartamáról. Sőt, a támogatási csapatuk azt mondta, hogy nincs információjuk az ingyenes csomag funkcióiról, amit megoszthatnának velem. Ez némileg meglepő volt. Ahogy észrevettem, ez a megoldás kevés hozzáférést biztosít a chatbot néhány legalapvetőbb funkciójához, pl. csak 1 felhasználó van.

Prémium

Az első és feltételezésem szerint a legolcsóbb fizetős csomag a Premium. Elképesztő összegbe kerül, havi 2500 dollár. Ezen az áron hozzáférhet olyan funkciókhoz, mint az élő csevegés, a találkozók, az egyéni chatbotok, az Intel és a valós idejű értesítések.

Advanced

Továbblépve a felhasználók a Speciális opciót is választhatják. Sajnos nem lehet megmondani, hogy mennyit fog fizetni érte, mivel ez egy személyre szabható csomag. Azt azonban elmondhatom, hogy milyen funkciókra számíthat. Ennél a csomagnál a prémium előfizetéstől kezdve mindent, valamint olyan további funkciókat, mint a gyorssáv, a közönségek és az A/B tesztelés.

Enterprise

Végül, de nem utolsósorban az Enterprise megoldás is az Ön rendelkezésére áll. Még egyszer, a pontos árért beszélnie kell a Drift értékesítési csapatával. Ez az összes csomag közül a legösszetettebb. Hozzáférést biztosít a már említett összes funkcióhoz, valamint olyan funkciókhoz, mint a munkaterületek, az AI-alapú chatbotok, a rugalmas továbbítás és az egyéni RBAC.

Konklúzió

Összefoglalva az értékelést, azt mondhatom, hogy vegyes érzéseim voltak ezzel a chatbottal kapcsolatban, mielőtt kipróbáltam volna. A fő gondom egyértelműen az ára volt. Az ilyen magas ár nagyon elbátortalanító lehet, különösen akkor, ha még soha nem használt chatbotot, és szűkös a költségvetése. A chatbot tesztelése után elismerem, hogy nagyon felhasználóbarát és könnyen használható. Kifejezetten élveztem azokat a testreszabási funkciókat, amelyek lehetővé teszik, hogy a botok márka-személyre szabott megjelenést kölcsönözhessek. Összességében ez a chatbot remek kiegészítője lesz cégének, ha nincs szigorú költségvetése, ezért ne habozzon kipróbálni Ön is!

Gyakori problémák

Hogyan állíthat be csoporttalálkozókat a Driftben?

Ehhez létre kell hoznia egy új találkozó típust. Új értekezlet típus létrehozásához először lépjen a „Találkozások” menüpontra, majd válassza ki a „Megbeszéléstípus létrehozása” lehetőséget. A következő lépésben válassza a „Csoport” lehetőséget, és nyomja meg a „Tovább” gombot. Az utolsó lépés az értekezlet nevének kiválasztása, és a „Megbeszélés típusának létrehozása” gombra kattintva. További részletekért keresse fel a Drift súgó webhelyét.

Hogyan telepíthetem a Driftet a webhelyemre Javascript használatával

A Drift telepítése webhelyére a Javascript kódrészlet közvetlen beillesztésével a legegyszerűbb. Ehhez először másolja ki a kódot. Ezután illessze be közvetlenül a webhely hátulsó részének vége előtt. És ennyi!

Hogyan használhatom a megjelenítési frekvenciát a Drift játékkönyveiben?

A forgatókönyvek olyan feltételeket tartalmaznak, amelyek meghatározzák, hogy a látogatók milyen gyakran látnak egy adott játékkönyvet. Be kell állítania, hogy a forgatókönyve milyen gyakran jelenjen meg a célzási feltételek beállítása után. Ehhez csak le kell görgetni és kiválasztani a megfelelő rádiógombot. Ezenkívül kiválaszthatja, hogy az ügyfelek hány százaléka lássa a botját. További részletekért keresse fel a Drift súgóját.

Product reviews

Reviews - Chatbot Velemenyek - Dialogflow

Reviews - Chatbot Velemenyek - Dialogflow

Dialogflow is a chatbot platform that uses natural language understanding to handle simultaneous conversations with customers. The platform offers features such as a visual flow builder, omnichannel implementation, advanced AI, and endpoint supervision. Users can choose between two registration methods, with the simpler option taking only seconds. Creating a chatbot involves creating at least one agent with various data points and utilizing a range of functions such as contexts, training phrases, and knowledge libraries. Dialogflow's pricing is based on the number of requests made, with free and paid packages available.

Reviews - Chatbot Velemenyek - Chatfuel

Reviews - Chatbot Velemenyek - Chatfuel

A Tidio chatbot különböző területeken alkalmazható és hatékonysága a megfelelő tudással érhető el. Az alkalmazás chatbot-készítője hasznos eszközökkel rendelkezik és jól működik korlátozott képességekkel is. Célja az időtakarékos ügyfélkezelés, de fontos az emberi ügyfélszolgálat is. Az ingyenes csomagban számos hasznos funkció elérhető, míg a legkomplexebb tervek akár korlátlan élő csevegést és egyedi számú chatbot-elköteleződést is tartalmaznak.

Chatbot eszközt keres cége számára? Csatlakozzon hozzánk a Tidio chatbot részletes áttekintésére, hogy megtudja, megfelel-e az Ön igényeinek.

Tidio chatbot értékelés

A Tidio chatbot különböző területeken alkalmazható, ám annak hatékonysága a megfelelő tudással érhető el. Az alkalmazás chatbot-készítője hasznos eszközökkel rendelkezik, amelyek megkönnyítik a tervezést. A chatbot különféle feltételeket tartalmazhat, amelyek lehetővé teszik annak viselkedésének szabályozását, az alkalmazás könnyen integrálható, és jól működik korlátozott képességekkel is. Az alkalmazás célja az időtakarékos ügyfélkezelés, azonban fontos az is, hogy az emberi ügyfélszolgálat is rendelkezésre álljon a bonyolultabb feladatokhoz. Az ingyenes csomagban számos, a chatbotozáshoz hasznos funkció elérhető, míg a legkomplexebb tervek akár akár korlátlan élő csevegést és egyedi számú chatbot-elköteleződést is tartalmaznak.

Weboldalunk sütiket használ. A folytatással feltételezzük, hogy engedélyezi a sütik telepítését, ahogy azt a weboldalunk részletezi adatvédelmi és sütikre vonatkozó irányelvek.

×
Foglaljon le velünk egy hívást, és fedezze fel, hogy a LiveAgent milyen előnyöket nyújthat vállalkozása számára.

Több időpontban is elérhetőek vagyunk

Foglaljon le egy demót