Bitrix24 élő chat értékelés

Compare Bitrix24 élő chat értékelés with other in: How Bitrix24 élő chat értékelés is doing on review portals
4.1
Average rating based on data from trusted review portals
1638 reviews

A Bitrix24 élő chat szoftver egy átfogó értékesítési és kapcsolattartói platform része. Olvasson tovább, és megtudja, milyen érzés saját maga beállítani egy csevegőmodult.

Pricing
Starting from:
$ ingyenes   havonta
Equal to LiveAgent's Free plan Liveagent pricing
Free trial: Yes
Free version: Yes

Martina Durisinova

Editor's rating

Martina Durisinova
Overall rating
3.9
Felhasználói tapasztalat
3.8
Ár
4
Implementálás
4

Key takeaways

Pros

  • Gyors és megbízható élő chat widget
  • Jelentések és elemzések

Cons

  • Nehéz navigálni
  • A szoftver késedelmes lehet
  • Nincs valós idejű gépelési nézet

A Bitrix24 első lépései

A Bitrix24-re való regisztráció egyszerű és problémamentes volt. Mindössze annyit kell tennie, hogy az ingyenes próbafiókját megszerezze, kitöltse a regisztrációs űrlapot, és megerősítse e-mail-címét. Miután ezt megtette, egy kellemes megjelenésű, bár kissé zavaros felület fogadja Önt.

Bitrix24 felület

Kezdettől fogva nem voltam biztos abban, hogyan kell navigálni a szoftverben. Megpróbáltam felfedezni a bal oldali menüt. De nem találtam semmit, ami hasonlított volna a kódra, amit ki tudnék másolni és beilleszteni a webhelyemre.

Amikor úgy döntöttem, hogy egyedül nem tudok rájönni, megnéztem a támogatási dokumentációt. Bár könnyen megtalálható volt, és tele volt oktatóanyagokkal, egyszerűen nem találtam a megfelelő választ. Félreértés ne essék, az élő chat widgetekkel, integrációkkal és még néhány mintakóddal kapcsolatos dokumentáció is megtalálható. Azonban egyik sem segített, mert nem vitt közelebb ahhoz, hogy megtaláljam azt a néhány sornyi kódot, amelyre szükségem volt.

Egy idő után és néhány sikertelen próbálkozás után visszatértem a felhasználói felület kereséséhez. Miután egy ideig rákattintottam mindenre, amire a felület engedte, hogy kattintson, végül megtaláltam.

Webhely widget hozzáadása a Bitrix24-ben

A CRM lapon kattintson a Bővítmények elemre a felső sávban. A legördülő menüben néhány beállítható lehetőség közül választhat. Számomra ez a Weboldal widget opció volt.

Kód beágyazása a Bitrix24 widgethez

Innentől be tudtam állítani egy élő chat widgetet. A Szerkesztés gombra kattintva megtaláltam a szükséges kódot, de az Embed kód használata esetén is működik.

A teszteléshez egyszerűen beillesztettem a kódot a tesztwebhelyemre, és megnyomtam a Mentés gombot. Az élő csevegés gomb megjelent az oldalamon, de amikor rákattintottam, beszélgetés helyett visszajelzési űrlapot kaptam. Körülnéztem a Bitrix24 felület beállításai között, és megtaláltam a problémát.

A CRM űrlap letiltása a Btirix24-ben

Letiltottam a CRM űrlapot, és az élő csevegési widgetem készen áll.

A Bitrix24 élő chat áttekintése

Funkciók és felhasználói felület

A Bitrix24 szoftvere meglehetősen robusztus, beleértve a Mac OS, Windows és Linux rendszeren futó asztali klienst is. Mobilalkalmazást az Apple App Store és a Google Play áruházból is beszerezhet. Én azonban úgy döntöttem, hogy a webböngészővel valósítom meg. Google Chrome-ot használtam, de futtathatja Firefoxon, Safarin vagy Edge-n.

A Bitrix24 által biztosított szoftver szilárd, és számos funkcióval rendelkezik. Ennek ellenére, bár sokat kell dolgoznia rajta, nem különösebben könnyű eligazodni.

Ami az élő csevegőszoftvert illeti, kellemesen meglepett, hogy azonnal kaptam egyfajta előzetes választ, még anélkül is, hogy beállítottam volna. A Bitrix24 emellett automatikusan elmentette a hozzám forduló személy adatait a CRM-be, bár én nem állítottam be kézzel.

Azt is megvizsgáltam, hogy ennek az élő chat megoldásnak van-e valós idejű gépelési nézete, hogyan működik a médiamegosztás, és egyéb apróságok, amelyek javíthatják az ügyfelek interakcióit.

Mellékletek a Bitrix24 élő chatben

Sajnos ügynökként nem tudja megnézni, mit gépel a látogató. A többi alapvető funkció azonban az elvárásoknak megfelelően működött, zökkenőmentesen.

Tetszett a csevegési rekordom ellenőrzése az Ügyfelek lapon.

Csevegési előzmények a Bitrix24-ben

Itt láthatja a látogató elérhetőségeit, tevékenységét, azt, hogy melyik ügynöke felelős az interakcióért, a csevegés időtartamáért, és még azt is láthatja, hogy milyen ügyfélútra vezetett a látogató, hogy csevegőüzenetet írjon Önnek. A csevegési rekordok szűrésével is jobb áttekintést kaphat a bejövő tevékenységeiről.

Ezen felül a Bitrix24 lehetővé teszi különféle jelentések készítését, az értékesítési folyamatok nyomon követését és egyszerűsítését stb.

Élő chat teljesítmény és felhasználói élmény

A Bitrix24-gyel dolgozni kissé frusztráló élmény volt. Mint már említettem, a szoftver meglehetősen kiterjedt, és az első felhasználó számára nehéz lehet rájönni, hogyan kell használni. A fülek, menük és gombok puszta mennyisége enyhén szólva túl sok.

Egy másik probléma a szoftver tesztelése során az volt, hogy mennyire késleltetett. Nem próbálom meg számolni, hogy hányszor kellett frissítenem egy oldalt, mert vagy nem töltődött be megfelelően, nem válaszolt, vagy egyszerűen nem működött.

Ami magát az élő csevegést illeti, nincs sok kívánnivaló. A valós idejű gépelési nézet az egyetlen dolog, amiben javulhatna, de emellett a chat gyors, reaktív és nagyon könnyen kezelhető mindkét oldalon.

A csatolt fájlokat tartalmazó üzenetek probléma nélkül küldhetők oda-vissza. Minden alkalommal, amikor üzenetet kap, egy értesítés jelenik meg a jobb és a bal oldali menüben, valamint a fő CRM-táblán.

Új csevegési értesítések a Bitrix24-ben

Látogatóként nem szerkesztheti vagy távolíthatja el a már elküldött üzeneteket. Az ügynök oldaláról azonban elég sok mindent tehet a válaszaival.

Chat üzenetek funkciói a Bitrix24-ben

Összefoglalva, a Bitrix24 élő csevegési teljesítménye, bár vannak hullámvölgyei, nem egy kellemetlen szoftver. Gyors és reaktív, és annak ellenére, hogy hiányzik néhány speciális funkció, elvégzi a munkáját.

Árazás

A Bitrix24 összesen öt árazási csomagot kínál. Fizethet havonta, háromhavonta vagy évente. Az egyszerűség kedvéért a havi fizetési lehetőségről, valamint az ingyenes csomagról fogok beszélni. Mindegyik árképzési szint tartalmazza az olcsóbb csomagok összes funkcióját, valamint néhány frissítést, bővítményt vagy teljesen új, speciális funkciókat. Bár minden csomag tele van különféle funkciókkal, ragaszkodom az élő chathez kapcsolódókhoz.

Ingyenes

Ez a csomag ingyenes, és 5 GB tárhelyet, CRM-szoftvert és élő csevegést tartalmaz bizonyos korlátozásokkal. Ezzel a csomaggal csoportos csevegéseket is beállíthat, és hangjegyzeteket rögzíthet.

Basic

Ez a szint legfeljebb 5 felhasználót foglal magában, és havi 46 dollárba kerül minden felhasználó számára. Az ügynökök megoszthatnak 24 GB tárhelyet, és élő csevegést folytathatnak HD-videohívásokkal, képernyőmegosztással és hang-/videofelvétellel.

Standard

Havi 124 dollárért minden felhasználó számára, akár 50 fős csapatot is létrehozhat. A 100 GB tárhely nagyobb szabadságot és több lehetőséget biztosít az együttműködésre.

Szakmai

Ezzel a csomaggal akár 100 ember is használhatja a Bitrix24 szoftverét havi 249 dollárért minden felhasználó számára. Ez a csomag 1024 GB tárhelyet kínál, és az első olyan szint, amely lehetővé teszi az automatizálás, például az intelligens folyamatok, valamint az automatizálási szabályok és triggerek használatát.

Vállalkozás

Ez a szint havi 499 dollártól indul 250 felhasználó számára. Azonban akár 10 000 felhasználóra is méretezheti. A tárhely mennyisége a szoftverrel dolgozó felhasználók számától függ. 250 felhasználó számára a rendszer 3TB tárhely használatát teszi lehetővé. Ezen a szinten olyan fiókstruktúrákat állíthat be, amelyek lehetővé teszik egy nagyvállalat kezelését.

Következtetés

Összefoglalva a Bitrix24 élő chat szoftverével kapcsolatos tapasztalataimat, el kell ismernem, hogy ez egy kicsit rögös út volt. Ha csak az élő csevegés widgetet nézzük, azt mondanám, hogy nagyszerű volt. Még néhány hiányzó funkció ellenére is megbízható élő csevegési megoldás, amely minden alapelvvel rendelkezik.

Ha azonban figyelembe veszem az általános felhasználói élményt, ez némileg beszennyezi a véleményemet. A beállítás zavaró volt, és néha kifejezetten frusztráló. A felhasználói felület megértése és navigálása eltart egy ideig. Ha megszokta, jól működik, de ha nincs sok szabadideje, könnyen elcsüggedhet.

Egy másik megvitatásra váró dolog az, hogy mennyire nehézkes és késleltetett az alkalmazás. Nem tűnik nagy problémának az élő csevegés használatakor, de minden beállítás jelentős időt vesz igénybe, nagyrészt az oldalak nem megfelelően betöltődése miatt.

Összességében elmondható, hogy a Bitrix24 élő csevegési modulja önmagában nagyszerű lehetőség lehet sok kis- és nagyvállalat számára. Ha nem tudja figyelmen kívül hagyni a szoftverrel járó kellemetlenségeket, ez megbízható eszköz lehet az ügyfelekkel való kommunikációhoz.

Gyakori problémák

Az élő chatem csak egy visszajelzési űrlapot jelenít meg

A probléma megoldásához lépjen a CRM-be, kattintson a Kiegészítők elemre, és a legördülő menüből válassza ki a Webhely widgetet. A Cégem widgetjeiben válassza ki a módosítani kívánt elemet, majd kattintson a Szerkesztés gombra. Görgessen le a CRM űrlaphoz, és kapcsolja ki. Amikor frissíti webhelyét, az élő csevegés modulnak megfelelően kell működnie.

Meg kell találnom azokat a csevegéseket, amelyek egy deaktivált ügynökhöz tartoznak

Az elbocsátott alkalmazottak üzenetnaplóit az Alkalmazottak, majd az Inaktív elemre kattintva tekintheti meg. Válassza ki az alkalmazottat, és kattintson az Üzenetnaplók elemre. Ha nem rendelkezik az Inaktív lehetőséggel, az azt jelenti, hogy a rendszergazda letiltotta a Fiókbeállítások között.

Product reviews

A LiveAgent költséghatékonyabb, mint más ügyfélszolgálati megoldások. A LiveAgent eszközöket, alkalmazásokat és integrációkat kínál a jobb ügyféltámogatásért. Több, mint 175 help desk funkciónkkal az ügyfélszolgálat gyerekjáték.

Bitrix24 alternatívát keres?

A LiveAgent hatékony eszközökkel és integrációkkal segíti a jobb ügyfélszolgálatot, és még költségvetést is megkímél. Ügyféltámogatása kulcsfontosságú, és speciális szoftverrel elégedett ügyfeleket szerezhetünk. A LiveAgent erős Bitrix24 alternatívát kínál, három előfizetési csomaggal és testreszabható funkciókkal.

A LiveAgent a legjobban értékelt ügyfélszolgálati szoftver az SMB-nél 2019-ben és 2020-ban. Migrálni szeretne a Bitrix24-ről a LiveAgent-re? Megoldjuk!

Bitrix24-ről LiveAgent-re vált?

A LiveAgent támogatja a 43 különböző nyelvet és a Bitrix24-ről való adatmigrációt. Az ár csomagok a Kis- és Középvállalatok számára elérhetőek, de a Huawei, BMW, Yamaha és az Oxfordi Egyetem is az ügyfelek között vannak. A különböző ár csomagok közötti különbségek email címek, kontakt-formák, chat gombok és WhatsApp támogatást tartalmaznak. Ingyenes 7 napos jegytörténet áll rendelkezésre, és az előfizetők korlátlan jegyelőzményeket, valamint API kulcsokat kaphatnak.

Érdekli a HelpOnClick szolgáltatás élő csevegési igényeinek kielégítésére? Tekintse meg értékelésünket, és megtudhatja, hogyan teljesített általános tesztjeink során.

HelpOnClick élő chat értékelés

A LiveAgent egy ügyfélszolgálati szoftver, amely számos különböző megoldást kínál, beleértve a VoIP telefonrendszereket, az önkiszolgáló szoftvereket, a bejövő call center szoftvereket és az e-mail kezelő szoftvereket. A vállalat széleskörű támogatást és ajánlatkérést biztosít, valamint számos blogbejegyzést is tartalmaz a szóban forgó szolgáltatásokról. Felhasználási feltételeik és adatvédelmi irányelveik mellett áttekintést adnak a LiveAgent működésének állapotáról és naplójáról, amelyek biztonságához és hatékonyságához járulnak hozzá. A LiveAgent teljesen automatizált bemutatása elérhető és a szolgáltatás árának kiszámítására is alkalmazható.

Szeretne többet megtudni a Bitrix24 tudásbázisáról? Tekintse meg cikkünket, hogy megtudja, hogyan működik, és hogyan teljesített tesztjeink során.

Bitrix24 tudástár értékelése

Az ügyfélszolgálat végzése során fontos a hatékonyság és az ügyfél elégedettsége. Az integrációs kérelmek beküldésére sablonokat készítettek, hogy a felhasználók könnyen kérhessenek új integrációkat. Az "inbound" értékesítési ügynökök a telefonon keresztül dolgoznak és szorosan együttműködnek más belső részlegekkel. A Legjobb Ügyfélportál Szoftver Magyarországon 2023-ban | LiveAgent önkiszolgáló támogatást kínál az ügyfeleknek és lehetővé teszi jegyek előrehaladásának nyomon követését. Bitrix24 élő chat szoftver egy átfogó értékesítési és kapcsolattartói platform, amelynek a felhasználói felülete kissé zavaros, de hatékony.

Weboldalunk sütiket használ. A folytatással feltételezzük, hogy engedélyezi a sütik telepítését, ahogy azt a weboldalunk részletezi adatvédelmi és sütikre vonatkozó irányelvek.

×
Foglaljon le velünk egy hívást, és fedezze fel, hogy a LiveAgent milyen előnyöket nyújthat vállalkozása számára.

Több időpontban is elérhetőek vagyunk

Foglaljon le egy demót