HelpCrunch tudásbázis áttekintése

A HelpCrunch tudásbázisa innovatív és számos elemet kínál, beleértve az alapvető és fejlettebb automatizálást, élő csevegést és chatbot-folyamatokat. A csomagok árazása ésszerű, és lehetőséget ad a testreszabásra és a márkajelzés eltávolítására. A HelpCrunch használata egyszerű és élvezetes, és a SEO beállítások is szerepelnek. Az egyetlen hátulütője az, hogy a legolcsóbb csomagban kötelező a HelpCrunch márkajelzés.
HelpCrunch tudásbázis áttekintése
Compare HelpCrunch tudásbázis áttekintése with other in: How HelpCrunch tudásbázis áttekintése is doing on review portals
4.7
Average rating based on data from trusted review portals
528 reviews

A HelpCrunch valóban nagyszerű és érdekes tudásbázist kínál, amely némi innovációt hoz. Azt bizonyítja, hogy egy tudásbázisnak nincs szüksége hatalmas mennyiségű szolgáltatásra, ha a fontosra összpontosít. Olvasson tovább, és megtudja, hogyan működik a HelpCrunch, és hogyan lepheti meg szolgáltatásaival.

Pricing
Starting from:
$ 15   havonta
Equal to LiveAgent's Small plan Liveagent pricing
Free trial: Yes
Free version: No

Jana Kostelanska

Editor's rating

Jana Kostelanska
Overall rating
4.7
Felhasználói élmény
5
Ár
4
Implementálás
5

Key takeaways

Pros

  • Tudásbázis innovatív megközelítéssel
  • Nagyszerű munkafolyamat érdekes elemekkel
  • Ésszerű árképzés

Cons

  • Kötelező HelpCrunch márkajelzés a legolcsóbb csomagban

A HelpCrunch használatának megkezdése

A HelpCrunch egy ügyfélkommunikációs platform és egy tudásbázis szoftver, amely a kommunikációs lehetőségek meglehetősen gazdag skáláját kínálja. Eszközkészletük e-mail integrációkat, élő csevegést, előugró ablakokat és tudásbázist tartalmaz. Mobil alkalmazások is rendelkezésre állnak. Ez az áttekintés a tudásbázis funkcióra összpontosít, de először nézzük meg, hogyan kezdheti el a HelpCrunch használatát.

Kezdheti úgy, hogy regisztrál egy ingyenes próbaverzióra; csak néhány alapvető információra van szükség az induláshoz. Nincs szükség a hitelkártya adatainak megadására sem, így minden kötöttség nélkül elkezdheti. Ezt követően azonnal a HelpCrunch oldalra kerül, és elkezdhet válaszolni néhány alapvető kérdésre, beleértve a használat célját.

Személyre szabhatja az élményt, és kiválaszthatja a használni kívánt widgeteket és eszközöket. Itt választhatja ki először a tudásbázis widgetet a kommunikáció egyik elsődleges eszközeként.

Üdvözöljük a Help Crunch képernyőn

Miután belépett a felületbe, körülnézhet, és ráérezhet. Az első megjelenés alapján a HelpCrunch felület kissé szokatlannak tűnik (jó értelemben) és hihetetlenül fókuszált. A kezelőfelület valóban letisztult, a dizájn pedig ugyanezt követi. Nyugodt kék színű ékezeteket használ, hogy a megfelelő helyekre irányítsa a figyelmet.

Az interfész ezzel szemben nagyon okosan használja a fehér területet, hogy az aktuális feladatra összpontosítson. Ez egy érdekes megközelítés a túltöltött felületekhez képest, amelyeket általában más help desk szoftverekben látunk. Az első dolog, amit felfedezni fog, egy rövid videós útmutató, amely segít megismerkedni a felülettel.

Üdvözöljük a HelpCrunch postafiókjában

A tudásbázist (és egyéb eszközöket) a bal oldali menüpanelen találja. A könyv ikonja nagyban megkönnyíti a keresést, még nevek és leírások nélkül is. Ha egyszer rákattintott, először aktiválni kell, ami mindössze egy kattintás. A tudásbázisnak már van mintakategóriája, ami azt jelenti, hogy jó szervezési lehetőségeket kap a HelpCrunch segítségével.

Játszhat és megismerkedhet az összes funkcióval. Létrehozhat új szakaszokat és kategóriákat, valamint megtekintheti a tudásbázis előnézetét. Minden nagyon jól megtervezettnek tűnik, és látható, hogy a tervezők sokat gondolkodtak a felhasználói felület tervezésén. Egyik ponton sem éreztem magam elveszve.

HelpCrunch tudásbázis kategóriák

Felhasználói élmény és funkciók

A kategória opciók is nagyon jók. Amikor új kategóriát hoz létre, nemcsak nevet adhat neki, hanem leírást is adhat hozzá az egyszerű navigáció érdekében. Ezenkívül lehetősége van arra is, hogy eljátsszon a SEO-beállításokkal, és ha akarja, a tudásbázis-kategóriáját online láthatóbbá tegye. Végül szakaszokat adhat hozzá kategóriáihoz. Ezek alkategóriákként szolgálnak, így tudásbázisának minden tárgyát a legapróbb részletekbe rendezheti. Összességében nagyon jó, és szerintem nem hiányzik innen semmi.

Hozzon létre tudásbázis kategóriát a HelpCrunchban

Most pedig vessünk egy pillantást a tudásbázis cikkszerkesztőjére. Meglepett, hogy a HelpCrunch egy egyszerű, minimalista, de hatékony cselekvésre ösztönzőt tartalmazott az üres cikkoldalon. Közvetlenül megmutatja azt is, hogy hol helyezheti el a cikk címét, leírását, ki a szerző, és hol kezdődik a cikk tényleges szövege. Ez minden nagyobb webhelyelem nélkül történik, és minden úgy néz ki, mint a cikkszerkesztő része. Bevallom, minden nagyon jól néz ki! A dolgok azonban kissé megváltoznak, ami a használhatóságot és a funkciók elérhetőségét illeti.

Hozzon létre új cikket a HelpCrunchban

Hol van az összes eszköz? Valószínűleg ez lesz az első kérdése. Nos, szépen el vannak rejtve, és csak akkor jelennek meg, ha rákattint a cikk szövegének kezdőpontjára. A választék minimális, de furcsán hasznos is egyben. Itt mindössze öt lehetőség közül választhat – kép hozzáadása, videó hozzáadása, kód hozzáadása, táblázat hozzáadása vagy vízszintes vonal hozzáadása. Ennyi.

Eszközök cikk létrehozásához a HelpCrunchban

Hol van az összes formázási lehetőség? Ez lehet a második kérdése. Nos, ezek is szépen el vannak rejtve, és csak akkor jelennek meg, ha duplán kattint egy szövegre. Első pillantásra meglehetősen zavaros beállítás, de az alkalmazás annyira intuitív, hogy ez nem számít, mert előbb-utóbb egyszerű próba-hibával megtalálja. Kiválaszthatja a félkövér és a dőlt betűs opciókat (bár nincs aláhúzás), módosíthat egy szövegrészt fejléccé, felsorolásjeleket hozhat létre, módosíthatja a szöveg igazítását, szöveget jegyzetté alakíthat, szöveget információs elemmé alakíthat, szöveget piros figyelmeztetéssé, vagy a szöveget tippé alakíthatja. Egyszerűen hihetetlen. Nem ez a leggazdagabb funkciókészlet, amit valaha láttam, de egyszerűen hihetetlen – minden lényeges eszközt megkap, plusz valami extra, szóval tényleg minden van, amire szüksége lehet.

HelpCrunch szerkesztő eszközök

Összességében a HelpCrunch tudásbázisa nagyon érdekesnek és innovatívnak tűnik. Bár az újítás nem feltétlenül hoz változást a tudásmenedzsment játékban, határozottan nagyszerű érzés a HelpCrunch használata, és rendkívül élveztem az írási élményemet. Ennél is fontosabb, hogy az innováció nem tesz tönkre egy már kialakult munkafolyamatot sem a tudásbázissal, sem a cikkszerkesztővel. Minden úgy működik, ahogy kell.

Árazás

A HelpCrunch három árazási csomagot kínál, amelyek olcsóbbak lesznek, ha az éves előfizetést választja. Mindegyik csomag jobb szolgáltatásokat kínál az ár növekedésével. Nézzük meg, mit kap a HelpCrunch csomagokban. Minden csomagot 20% kedvezménnyel szerezhet be, ha az éves előfizetést választja.

Basic

Az alapcsomag havi 15 dollártól indul egy felhasználó számára, és egy widgetet, három automatikus üzenetet, három előugró ablakot, egynyelvű tudásbázist, teljes testreszabást, alapvető automatizálást és élő csevegési támogatást biztosít. Ezenkívül kötelező a HelpCrunch márkajelzés is.

Pro

A Pro csomag havi 25 dollártól indul egy felhasználó számára. Öt kütyüvel, 25 automatikus üzenettel, 15 chatbot folyamattal, fejlett automatizálással és kiemelten fontos élő csevegési támogatással bővíti berendezését. Eltávolítja a HelpCrunch márkajelzést is.

Unlimited

Ez a csomag csak éves előfizetéssel érhető el, és a webhely nem határozza meg az árat egy felhasználóra. Korlátlan számú kütyü, automatikus üzenetek, előugró ablakok és chatbot-folyamatok, valamint egy személyes bevezető asszisztens áll rendelkezésére. Ezenkívül megkapja az összes korábban említett funkciót.

Következtetés

A HelpCrunch tudásbázis az egyik legjobb, amit kaphat. Meglehetősen sok innovációt hoz, de a földön marad, és megtartja a tudásmenedzsment munkafolyamatát az általunk ismert formában. Nagyon kevés baj van a HelpCrunch tudásbázissal, és biztos lehet benne, hogy a tapasztalata egyszerűen nagyszerű lesz. Csak azt kell figyelembe venni, hogyan fogja használni a fennmaradó eszközöket az egyes csomagokban.

Gyakori problémák

Hogyan szabhatom testre a tudásbázis kialakítását a HelpCrunchban?

Lépjen a Tudásbázisba, és adja meg a Beállításokat. Ezután lépjen be a Tudásbázis megjelenése szakaszba, és megkezdheti a HelpCrunch tudásbázis testreszabását. Módosíthatja tudásbázisának színeit, hogy megfeleljenek a vállalati márkáknak, módosíthatja az emblémát, hozzáadhat lábléc-hivatkozásokat, és eltávolíthatja a HelpCrunch márkajelzést, ha megfelelő csomaga van.

Vannak speciális SEO beállítások a HelpCrunch tudásbázisban?

Igen, és a Tudásbázis > Beállítások > Speciális beállítások alatt találja meg őket. Az egyik legfontosabb lehetőség a Tudásbázis indexelése, amely lehetővé teszi, hogy tudásbázisát megtalálja a keresőmotorokban. Ugyanebben a részben további beállítások találhatók a SEO-hoz és a közösségi médiához.

Product reviews

Olvassa el az Infobip IVR-ről szóló áttekintésünket, és ismerje meg a megoldás üzleti forgatókönyvben való használatának előnyeit és hátrányait.

Infobip IVR értékelés

Az integrációk kínálása lehet a különbség a nyereség és az ügyfelek megtartása között, így fontos a könnyen beküldhető integrációs kérelem sablonok használata. A LiveAgent helpdesk szoftvere hatékonyan javítja a forex üzleti tevékenységet, az Apptivo tudásbázis ár-érték arányban jó megoldást kínál, míg a Kavkom megfizethető IVR szoftverként jól végzi az alapfeladatokat. Azonban az utóbbi hiányzik néhány funkció, mint a többszintű IVR lehetőség.

Érdekli a HelpOnClick szolgáltatás élő csevegési igényeinek kielégítésére? Tekintse meg értékelésünket, és megtudhatja, hogyan teljesített általános tesztjeink során.

HelpOnClick élő chat értékelés

A LiveAgent egy ügyfélszolgálati szoftver, amely számos különböző megoldást kínál, beleértve a VoIP telefonrendszereket, az önkiszolgáló szoftvereket, a bejövő call center szoftvereket és az e-mail kezelő szoftvereket. A vállalat széleskörű támogatást és ajánlatkérést biztosít, valamint számos blogbejegyzést is tartalmaz a szóban forgó szolgáltatásokról. Felhasználási feltételeik és adatvédelmi irányelveik mellett áttekintést adnak a LiveAgent működésének állapotáról és naplójáról, amelyek biztonságához és hatékonyságához járulnak hozzá. A LiveAgent teljesen automatizált bemutatása elérhető és a szolgáltatás árának kiszámítására is alkalmazható.

Találja meg vállalkozása számára a megfelelő IVR szoftvert a legfontosabb jellemzőik, teljesítményük, áruk, korlátaik és általános teljesítményük áttekintése alapján.

IVR szoftver

Az IVR rendszerek számos előnnyel járnak, mint például a hatékonyság és az ügyfélélmény javítása. Az integráció más rendszerekkel, az automatizált híváskezelés, az önkiszolgálás és a beszédfelismerés is része lehet a szoftvernek. A jelentéskészítés és elemzés lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy nyomon kövessék a legfontosabb mutatókat és döntéseket hozzanak. A LiveAgent számos ilyen funkciót kínál.

Tanulja meg hogyan írjon tökéletes Kezdési cikk sablonokat tudásbázisának. A kulcs? Tömör, de tájékoztató.

Tudásbázis: Kezdési sablonok

A GYIK oldalak létrehozása fontos a vállalkozások számára, mivel az emberek az önkiszolgáló lehetőségeket használják problémáik megoldására és információkhoz jutásra. A bemutatkozó cikknek rövidnek és tömörnek kell lenni, és tartalmaznia kell a termékek vagy szolgáltatások rövid leírásait, a gyakori kérdéseket, linkeket a leghasznosabb forrásokhoz, és a kapcsolatfelvételi lehetőségeket az ügyfélszolgálattal. A LiveAgent ügyfélszolgálati szoftver kiskereskedők számára ajánlott.

Weboldalunk sütiket használ. A folytatással feltételezzük, hogy engedélyezi a sütik telepítését, ahogy azt a weboldalunk részletezi adatvédelmi és sütikre vonatkozó irányelvek.

×
Foglaljon le velünk egy hívást, és fedezze fel, hogy a LiveAgent milyen előnyöket nyújthat vállalkozása számára.

Több időpontban is elérhetőek vagyunk

Foglaljon le egy demót