Egyszerű, de hatékony ügyfélszolgálati szoftver.

Használja a robosztus automatizálást és a hatékony integrációt már a mai naptól kezdve.

  • ✓ Nincs beállítási díj    
  • ✓ Ügyfélszolgálat 24/7    
  • ✓ Nincs szükség bankkártyára    
  • ✓ Bármikor lemondhatja
Általuk használt
Forbes logo
airbus logo
Slido green logo
Nascar logo
helpdesk software animation

Magyar ügyfélszolgálati szoftver a jobb vásárlói élményért

A vásárlói kérdések kezelése kihívásokkal teli lehet, főként, ha több csatornán kommunikál ügyfeleivel. Ebben az esetben megfontolandó egy ügyfélszolgálati rendszer bevezetése. Egy helyen összesíti minden vevő interakcióját, mely hozzásegíti munkatársait, hogy kitűnő vásárlói élményt biztosítsanak.

A LiveAgent egy magyar, teljeskörű ügyfélszolgálati szoftver, ami jegykezelő rendszerrel kombinálja minden ügyfélszolgálati folyamatát. Ezzel a programmal csapata könnyedén dolgozhat együtt, nyomonkövetheti vásárlói kérdéseit, és hosszútávú kapcsolatot építhet ügyfeleivel.

Forbes logo
airbus logo
Slido green logo
Nascar logo
eSky logo
USC logo
analyze - illustration

Miért van szüksége ügyfélszolgálati szoftverre?

A legfontosabb hozzávaló, hogy pozitív kapcsolata legyen ügyfeleivel, a tiszta, és hatékony kommunikáció. Manapság a vásárlók minden fajta csatornán kapcsolódnak márkájával: nem csak telefonon és emailen, de élő chat-en, közösségi médián,  és SMS-ben. A több helyről érkező vevői kérdésekre válaszolni nem könnyű, főleg egy nagyméretű ügyfélszolgálati csapat számára. Az emailek elvesznek, vagy a több helyen feltűnő azonos kérdések összezavarhatják munkatársait.

A LiveAgent magyar ügyfélszolgálati szoftvere egy helyre gyűjti ezeket a csatornákat. Minden egyben megoldást kínál, ami kombinálja a help desk-et, az élő chat-et, a call centert, és a közösségi média oldalakat. Könnyebbé teszi ügyfélszolgálatát, ezáltal Ön jobban segítheti ügyfeleit.

Miért van szüksége ügyfélszolgálati szoftverre?

Számos hétköznapi problémára nyújt megoldást az ügyfélszolgálati szoftver:

Későn érkező válaszok

A vásárlói kérdések gyors és hatékony megválaszolása egy másik nagy probléma a mai vállalkozások számára. A későn érkező válaszok könnyen ronthatják vállalkozása hírnevét.

Biztonság

Felhő alapú rendszerként, az ügyfélszolgálati rendszer számos előnyt kínál, például kimagasló biztonsági értékeket. Ez annak köszönhető, hogy az adatok az Interneten vannak tárolva, nem pedig fizikai eszközökön.

Együttműködési nehézségek

Mivel a vásárlói interakciók nagyrészt több csatornán folynak, ez nehézséget okozhat az ügyfélszolgálati munkatársak munkájában. Az ügyfélszolgálati rendszer segítségével a közös munka egyszerűbb, mivel minden munkatárs folyamatosan követni tudja a kérések státuszát.

Még több érv az ügyfélszolgálat használatára

Nagyon nehéz megállapítani ügyfélszolgálatának minőségét egy olyan közös rendszer nélkül, mely a vásárlói kommunikációt támogatja. Az ügyfélszolgálati szoftverrel gyorsan kiderül, mit csinál jól, illetve hol kell még fejlődnie.

live chat increases sales - icon

Teljesítmény Menedzsment

A LiveAgenttel minden üzenetet követhet vásárlói és munkatársai között. Könnyen észreveheti a hibákat, és megjutalmazhatja kiváló szolgáltatást nyújtó munkatársait.

Gear - icon

Iparági megoldások

Az ügyfélszolgálati rendszer minden méretű és iparági vállalkozásnak ideális. Használja a következőkben:

– E-kereskedelem és Szolgáltatások

-Utazás és -Szálláshely

-Marketing és Telco

-Szórakoztatás

Több csatornás kommunikációs felület

A magyar LiveAgent egy több csatornás ügyfélszolgálati szoftver. Egyedülálló jegykezelő rendszert használ, ami nyomonköveti a vásárlói kérdéseket, attól függetlenül, hogy milyen kommunikációs csatornáról érkeznek. Ezáltal vásárlói a számukra legkényelmesebb módon léphetnek kapcsolatba Önnel, biztosítva, hogy munkatársai sosem mulasztják el a válaszadást. Továbbá kollégái gyorsan és könnyen válthatnak a különböző kommunikációs csatornák között, így folyamatos kapcsolatot tarthat ügyfeleivel.

Ha vásárlói call centeren, élő chat-en, vagy emailen szeretnének kapcsolatba kerülni Önnel, a LiveAgent segít benne. Még a közösségi média is része, így munkatársai folyamatosan felügyelhetnek minden vásárlói interakciót.

online discussion - illustration
Peter Komornik

A magyar LiveAgent egyesíti a kiváló live chat-et, jegykezelést és automatizációt, mely lehetőséget ad, hogy kiemelkedő támogatást nyújtsunk ügyfeleinknek

black Slido logo

Magas szintű alkalmazások

A magyar LiveAgentet a vevői elégedettséget figyelembe véve terveztük. A szoftver számos eszközt kínál, mellyel egyetlen felületen irányíthatja ügyfélszolgálatát.

Ügyfélszolgálati szoftverünk remek értéket képvisel az áráért, főként, ha figyelembe vesszük a drámai pozitív hatást, amit a magasabb vevői elégedettség ad márkájának.

Men shaking hands - illustration
man and woman receiving awards

A legjobb ár-érték arány

Rendkívül büszkék vagyunk az értékelésekre, amiket ügyfélszolgálati szoftverünkért kaptunk. A magyar LiveAgent “első választásként” értékelt ügyfélszolgálati rendszer, több értékelés alapján, mint bármely más megoldás.

Mobil help desk applikáció

Ha magyar ügyfélszolgálati szoftverről van szó, a folyamatos kommunikáció kulcsfontosságú. A LiveAgent számos csatornát biztosít munkatársainak a vevői interakciókra, asztali eszközön és mobil applikáción egyaránt.

A külön erra a célra készült appunk Andoidról és iOS-ről is zökkenőmentesen intergálható asztali fiókjába, ezzel lehetővé téve munkatársainak, hogy bárhonnan tudják támogatni ügyfeleit.

LiveAgent mobile applications
connected world map

Teljes mértékben több nyelvű

A legjobb ügyfélszolgálati szoftver képes kell hogy legyen arra, hogy olyan nyelven kommunikáljon a vásárlókkal, ami számukra a legkényelmesebb. A LiveAgent teljes, több nyelvű szolgáltatást nyújt, több, mint 40 nyelven.

Ez azt jelenti, hogy munkatársai tudnak válaszolni a saját nyelvükön a vásárlói kérdésekre és kérésekre, illetve, hogy vásárlói képesek saját nyelvükön segítséget kérni.

Szükséges alkalmazások

Egy ügyfélszolgálati szoftver nélkül a vevői interakciók kezelése bonyolult feladat lehet. A LiveAgent olyan eszközökkel készült, hogy segítse Önt a munkafolyamatok egyszerűsítésében, különböző kommunikációs csatornák kezelésében, és hogy ezzel egyidőben javítsa kapcsolatát a vásárlóival.

A LiveAgent-en keresztül azonnal válthat a különböző vevői kommunikáció formák között, anélkül, hogy elvesztené az átfogó képet. Automatizálhat gyakori és időigényes feladatokat, és testreszabhatja ügyfélszolgálatának arculatát, attól függően mire van szüksége, egyedi kontakt űrlapokkal, és támogató központtal. Mindazonáltal, ez csak a kezdet, folyamatosan ügyfélszolgálati rendszerünk megújításán dolgozunk. Eddig több, mint 179+ ügyfélszolgálati alkalmazást, és 40 integrációt készítettünk.

task done - illustration

Több, mint 21,000 vállalkozás nem tévedhet

Büszkék vagyunk rá, hogy a világ legnagyobb cégei választottak minket, ahogy arra is, hogy több, mint 20,000 kisvállalkozásnak segítettünk ügyfélszolgálatuk fejlesztésében.

Olvassa el sikertörténeteinket és ajánlóleveleinket, hogyan tudja a LiveAgent segíteni ügyfélszolgálatának könnyebb irányítását.

feeling proud - illustration

A magyar LiveAgent alkalmazkodik vállalkozásához

A legjobb magyar ügyfélszolgálati szoftver természetesen alkalmazkodik vállalkozásához, a LiveAgent magas szintű testreszabhatóságának köszönhetően.

A mi szoftverünk segítségével olyan ügyfélszolgálatot hozhat létre, mely vevőinek és szektorának is a megfelelő megoldás. A mi ügyfélszolgálati szoftverünket cége növekedésével párhuzamosan tudja adaptálni, változtatni, és növelheti ügyfélszolgálatának kapacitását.

Mi az ügyfélszolgálati szoftver?

Az ügyfélszolgálati szoftver célja, hogy a vállalkozások legnagyobb, aktuális kihívásaira válaszoljon. A vevők számos kommunikációs csatornájának lehetősége (az emailektől a közösségi médiáig), végtelenül bonyolulttá teheti a vevői kérdések és kérések nyomonkövetését.

A magyar LiveAgent olyan jegykezelő rendszert használ, ami egy helyen összesíti a vevői interakciókat, így munkatársai zökkenőmentesen kezelhetik és válaszolhatnak több csatornán egyszerre vásárlóinak.

Ez az ügyfélszolgálati szoftver tipikus SaaS – szoftver mint szolgáltatás – mivel ez a cég model kínálja Önnek a legnagyobb mértékű rugalmasságot és skálázhatóságot, ügyfélszolgálatának irányitására. Ez a típusú szoftver felhő tárat is használ, ezzel biztosítva, hogy munkatársai azonnal hozzárférjenek minden adathoz, amire csak szükségük lehet a kiváló ügyfél támogatáshoz.

maintenance - illustration
Mobile testing illustration

Hogyan válasszuk ki a megfelelő ügyfélszolgálati szoftvert?

Rengeteg ügyfélszolgálati szoftver közül válogathat, de nem mind egyenértékű. Mint bármely beruházási döntés esetén, alaposan végig kell előre gondolnia, milyen kulcsfontosságú funkciókra van szüksége ügyfélszolgálati szoftverének.

Mielőtt ügyfélszolgálati szoftvert választ, a legfontosabb szempontok egyike a szoftver által támogatott csatornák lehetősége, a szoftver megbízhatósága, valamint a kínált alkalmazások.

Ügyfélszolgálati szoftver összehasonlítás

Végeredményben, a megfelelő ügyfélszolgálati eszköz kiválasztása nagyban függ vállalkozásának szektorától, méretétől, és cégének egyedi igényeitől.

Ennek fényében, a magyar LiveAgentet úgy terveztük, hogy minél agilisabb legyen, így minden méretű és iparágú vállalkozásnak segíthet vevő kommunikációjának fejlesztésében. Ezért választja a LiveAgentet számos cég a világ legnagyobb vállalkozásai közül, és emiatt fektet belénk bizalmat több, mint 20,000 kisvállalkozás, hogy kezeljük ügyfélszolgálatukat.

Men shaking hands - illustration

Jó kezekben lesz!

Tudja, hogy mi a közös a Huawei, a BMW, a Yamaha, és az O2-ben? Jól sejtette... a LiveAgent!

Próbálja ki most ingyenesen Nincs szükség bankkártyára
Kapcsolódó cikkek ehhezService desk szoftver
A LiveAgent egy segédpult megoldás, amely többféle platformot kapcsol egyetlen interfészre. Migráljon a CallPage-ről a LiveAgent-re és kezdje el az üzleti előnyök szerzését.

Átváltana CallPage-ről LiveAgent-re?

A LiveAgent aldomainjén termékfrissítések és promóciós ajánlatok érhetőek el. A cég segítséget nyújt az adatok CallPage-ről történő áttelepítéséhez. Ingyenes próbaidő áll rendelkezésre, a regisztrációhoz csak a céges email szükséges. A LiveAgent-nek választható egy aldomain neve a cég vagy a csapat neve alapján.

A magyar LiveAgent ingyenes élő chat szoftvere lehetőséget nyújt arra, hogy weboldala látogatóit vásárlókká alakítsa. Használja a leggyorsabb chat widgetet.

Szüksége van egy magyar, ingyenes élő chat szoftverre?

A LiveAgent szoftver egyszerű használatot és jó ár-érték arányt kínál ügyfélszolgálati és értékesítési folyamatok kezelésére. Kommunikáció és támogatás több csatornán.

Növelje a vásárlói kapcsolatot a testre szabott összcsatornás támogatással. Hagyjon vásárlóinak nagyszerű érzést minden alkalommal, amikor a vállalatával lépnek interakcióba.

Növelje a kapcsolatot a LiveAgent-tel

Testre szabott tartalmak és levelezések nagyobb esélyt biztosítanak a fogyasztók vásárlására. A mobil honlapok útmutató videókkal is segíthetnek.

Migrálás Kustomerről? A LiveAgent segíthet az e-mailektől kezdve a közösségi médiáig és a tudásbázisig. Még ma költözz ön át hozzánk ingyenesen!

Fontolgatja a Kustomerből történő migrációt?

A LiveAgent számos kommunikációs csatornát és funkciót kínál, beleértve a gamifikációt is, amelyek segíthetnek a vállalkozásoknak értékesítési kampányaikban és ügyfélszolgálati tevékenységükben.

A LiveAgent a legkelendőbb és #1-nak minősített help desk szoftver SMB számára 2020-ban. Csatlakozzon a legsikeresebb vállalatokhoz a jobb ügyfélszolgálat eléréséért a LiveAgent-el.

Migrálja adatait CallHub-ról a LiveAgent-re

A vállalkozásoknak empátiával és a képzelet erejével kell a dolgokat ügyfeleik szemszögéből megközelíteniük, ezzel javítva az ügyfélélményt és növelve a vásárlói hűséget.

Gondoskodjon számlázásáról, számláiról, fizetés engedélyezéséről és még sok minden másról a LiveAgent számlázási eszközeivel és integrációival.

Számlázás kezelése

A LiveAgent egy olyan ügyfélszolgálati szoftver, amelyet bankkártya-információk és kötelezettségek nélkül is kipróbálhatunk. Segít növelni az elégedettséget és az értékesítést, könnyen kategorizálhatjuk az ügyek jellegét, és nyomon követhetjük, hogy ügyfeleinknek mire van leginkább szükségük. Teljesen testreszabható, és olyan nagyobb cégekkel dolgozik együtt, mint a Huawei, BMW, Yamaha, O2 és Oxfordi Egyetem. Ingyenes próbaverzió áll rendelkezésre.

Weboldalunk sütiket használ. A folytatással feltételezzük, hogy engedélyezi a sütik telepítését, ahogy azt a weboldalunk részletezi adatvédelmi és sütikre vonatkozó irányelvek.

×
Foglaljon le velünk egy hívást, és fedezze fel, hogy a LiveAgent milyen előnyöket nyújthat vállalkozása számára.

Több időpontban is elérhetőek vagyunk

Foglaljon le egy demót