Hívásfigyelő szoftver

Mi az a hívásfigyelő szoftver?

A call center figyelő szoftver egy contact center technológia, amely rendszerint a contact center szoftver megoldásába van beépítve. Úgy tervezték, hogy lehetővé tegye a call center menedzserek vagy felügyelők számára, hogy racionalizálják hívásfigyelési feladataikat, és szabványosítsák a támogatási gyakorlatokat a választott kommunikációs platformon. Egy hívás vagy több hívás egyidejű figyelésére használható.

Hogyan működik a hívásfigyelés?

A hívásfigyelő szoftver a legmodernebb felhőalapú call center szoftver megoldásokon keresztül érhető el, mint például a LiveAgent. Ötletes kialakítása lehetővé teszi a felügyelők számára, hogy figyelemmel kísérjék a bejövő és a kimenő hívásközpont által kezelt telefonhívásokat.

Lehetővé teszi, hogy a felügyelők figyeljék az ügyfelekkel folytatott beszélgetéseket. Meghallgathatják a hívásokat anélkül, hogy a hívó fél, vagy az ügynök tudna róla, beszélhetnek az ügynökökkel anélkül, hogy a hívó fél tudná, vagy beszélhetnek a hívó féllel és az ügynökkel. A hívásfigyelésnek köszönhetően a vállalatok megoldják az ügynökök gyenge teljesítményével kapcsolatos problémákat, vagy gyakorlati képzést biztosítanak az új call center alkalmazottaknak.

Improve the call center customer experience

Discover all of the features that LiveAgent has to offer.

Ki használja a hívásfigyelő szoftvert?

A Call Center felügyeleti szoftver kiváló megoldás azoknak a vállalatoknak, amelyek fejlett ügyfélszolgálatra és támogatásra szorulnak. Használati esetei a minőségbiztosítástól az alkalmazottak képzéséig terjednek. Pontosan ez az oka annak, hogy a teljes értékesítési csapat vagy értékesítési részleg gyakran használja azt valamikor. Pontosabban, a telefonközpont ügynökén kívül több ember is részesülhet ebből a szoftverből:

 • Call center menedzser
 • Call center felügyelő
 • Call center csoportvezető
 • Értékesítési képviselők
Ügynökök a Help desk szoftverben - LiveAgent

Minden felhasználó használhatja a hívásfigyelést?

Akár teljesen egyedi interaktív hangválasz fákat használ, akár fel szeretné mérni a beszédanalitikai technológia hitelességét, a hívásfigyelés segíthet. Mivel azonban lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy valós időben figyeljék az üzleti kommunikációt, jó, ha van némi irányításuk.

A LiveAgentben csak a rendszergazdák használhatják a hívásfigyelést. A rendszergazdák meghatározott felhasználókat is kijelölhetnek, hogy hozzáférjenek a hívásfigyeléshez. A LiveAgent segítségével teljes mértékben felügyelheti, hogy ki és milyen mértékben használhatja a hívásfigyelést.

Monitor calls in real-time

Qualify the calls and listen to the responses with LiveAgent.

Mit kell keresni egy hívásfigyelő eszközben?

A call center figyelő szoftveripar nagyon jövedelmező, ezért nagyon sok hívásfigyelő eszköz van a piacon. Van azonban egy módja annak, hogy megkülönböztessük az átfogó call centert a közepestől. Vegye igénybe a LiveAgentet, amely több, mint 180 funkcióval rendelkező all-in-one felhőalapú kapcsolatközpont megoldásnak tekinthető. Minden szabványos funkcióval rendelkezik, amelyet a hívásfigyelő eszköznek kínálnia kell, beleértve:

 • Call center minőségbiztosítás – lehetővé teszi a központ minőségellenőrzésének racionalizálását és a szolgáltatások teljes körű javítását
 • Prediktív tárcsázás – megkönnyíti a névjegyek tárcsázását az ügynökök számára egy olyan funkcióval, amely automatikusan hívja a számokat és továbbítja a hívást egy ügynöknek, amint észleli a kapcsolatot
 • Testreszabható hívásközpont – lehetővé teszi az irányítópult személyre szabását az ügynökök, vezetők és felügyelők számára a termelékenység és a hatékonyság javítása érdekében
 • Fejlett elemző – elemezze a call center minden aspektusát, és a beszélgetési elemzéseknek köszönhetően betekintést nyerhet a hívókkal folytatott minden interakcióból
 • Készségeken alapuló egyéni hívásirányítás – irányítsa hívóit egy ügynökhöz, aki a legmegfelelőbb az ügyfelek problémáinak kezelésére
 • Harmadik féltől származó integráció – integrálja hívásfigyelő eszközét más alapvető üzleti eszközökkel
 • Átfogó jelentéskészítés – rendszeres jelentéseket kaphat az egyén, a csoport és a szervezet teljesítményéről az erőforrás-allokáció, az ügynöki teljesítmény, a szűk keresztmetszetek azonosítása és a működési költségek javítása érdekében
https://www.youtube.com/watch?v=SyvXUDe3g6A

Mennyibe kerül a hívásfigyelés használata?

Tekintettel arra, hogy a felügyeleti megoldás egy felhőalapú call center megoldás része, az árak eltérőek. Ha összehasonlítani szeretné a különböző megoldások árait, ellenőrizze, hogy a havi vagy éves árak szerepelnek-e. Az iparági átlag felhasználónként havi 50 dollár. Az árazás a hívásközpont funkcióinak számától függ, amelyekhez hozzáférhet a hívásfigyelés mellett.

A LiveAgent a legmagasabb rangú kapcsolatközpont-megoldás átlátható árazási díjcsomagokkal, automatikus hívásrögzítéssel és beszédanalitikával. A LiveAgent all inclusive árazási csomagja felhasználónként havi 39 dollárról indul, több mint 180 speciális funkcióval és kiváló call center támogatással.

Scale your business

A fully-stacked call center is just one click away.

Milyen előnyökkel jár a hívásfigyelő szoftver?

A hívásfigyelő szoftver összes előnye két kategóriába sorolható – jobb felhasználói élmény és üzleti teljesítmény javítása. Ezek azonban meglehetősen tág kategóriák. Íme a hívásfigyelő szoftver konkrétabb előnyei, ha ezt keresi:

 • Javított ügynöki teljesítmény
 • Csökkent átlagos kezelési idő
 • Automatikus híváselosztás
 • Fokozott vásárlói lojalitás
 • A hívások minőségének javulása
 • Egyszerűsített menedzsment és minőségbiztosítás, még otthonról dolgozó ügynökök esetén is

Improve the quality of your calls

Create a fully functioning virtual call center today.

Frequently asked questions

Mi az a call center figyelő szoftver?

A Call Center felügyeleti szoftver a hívásközpont-menedzserek és felügyelők eszköze a bejövő és kimenő hívásközpontok hívásainak figyelésére. A vezetők és felügyelők igény szerint meghallgathatják a hívásokat. Csak hallgathatnak egy hívást anélkül, hogy a hívó és az ügynök tudomást szereznének róla. Ha akarják, eldönthetik, hogy beszélnek az ügynökkel, vagy felpattannak a hívásra, és beszélgetnek a hívó féllel. 

 

Hogyan működik a hívásfigyelés?

A hívásfigyelő eszköz a kiterjedtebb rendszer - call center szoftver - részeként működik. Olyan technológiákon alapul, amelyek lehetővé teszik a felügyelők számára az ügyfélhívások elérését és a telefonbeszélgetések hallgatását.

Ki használja a hívásfigyelő szoftvert?

Az értékesítési osztályok és értékesítési csapatok gyakran hívásfigyelő szoftvert használnak. Ezenkívül a kulcspozícióban lévő emberek kivételes ügyfélszolgálatot és szolgáltatást nyújtanak, beleértve az értékesítési képviselőt, a csoportvezetőt, a központfelügyelőt és a központvezetőt.

Minden felhasználó használhatja a hívásfigyelést?

Nem, nem minden felhasználó használhatja a hívásfigyelő eszközöket. Csak a rendszergazdák és a hívásokat figyelő jogosultsággal rendelkező személyek használhatják a hívásfigyelő szoftvert.

Mit kell keresni egy hívásfigyelő eszközben?

Ha hívásfigyelő eszközbe szeretne befektetni, akkor a legjobb ár-érték arányt kell keresnie. Ezért keressen harmadik féltől származó integrációs támogatást, testreszabási funkciókat, prediktív tárcsázást, fejlett elemzést & jelentéskészítés és a készségeken alapuló útválasztás.

Mennyibe kerül a hívásfigyelés használata?

A hívásfigyelő szoftver átlagos költsége havonta körülbelül 50 USD felhasználónként. Azonban néhány meglehetősen megfizethető felhőalapú call center megoldás, mint például a LiveAgent, ezt funkcionálisan 39 dollárért kínálja felhasználónként havonta.

Milyen előnyökkel jár a hívásfigyelő szoftver?

A hívásfigyelő szoftver segítségével javíthatja az ügyfélélményt. Ez minden bizonnyal segít a call center teljesítményének javításában, mert leegyszerűsíti a hívások elosztását, javítja az ügynök teljesítményét, és lehetővé teszi a minőségbiztosítás fenntartását.

Vissza a szójegyzékhez Hozzon létre INGYENES fiókot

Expert note

A hívásfigyelő szoftver segít javítani a call center hatékonyságát és termelékenységét, biztosítva az ügyfelek elégedettségét. Válassza a legmegfelelőbb ár-érték arányú eszközt.

Andrej Saxon
Andrej Saxon
Sales manager
Tudjon meg többet az előnézeti tárcsázóról. Szakértői magyarázatok segítségével mélyen megértheti.

Előnézeti tárcsázó

A cikkeknek fókuszáltaknak, felhasználó-központúaknak, széleskörűeknek, jól felépítetteknek, jól megírtaknak és vizuálisan vonzóknak kell lenniük, mert a tudásbázisok értékes információkat nyújtanak a vevőknek és a jövőbeli ügyfeleknek. Az automatikus tárcsázó szoftverek segítenek növelni az ügyintézői termelékenységet, csökkenteni az ügynök várakozási idejét és hatékonyabbá tenni az értékesítési folyamatokat. A szcenárió automatizáció lehetővé teszi bizonyos szcenáriók automatizálását a szabályok végrehajtása alapján. Az IT jegykezelési rendszer megkönnyíti a segítségnyújtást a vevőknek és rendszerezettebbé teszi az ügyfélszolgálatosok munkáját.

Tudjon meg többet a call center technológiáról. Szakértői magyarázatok segítségével mélyen megértheti.

Call center technológia

A call center technológiai eszközkészlet az ügyfélszolgálat javítására és hatékonyságnövelésre szolgál. Az előre rögzített üzenetek segítségével megtakaríthatja az ügynökei időt, a munkaerőt pedig azonnali értesítésekkel és középső sorral lehet bevonni. A LiveAgent call center szoftver áttekintést nyújt a teljesítményről, a technológiai trendek pedig a felhő alapú megoldások, az omnichannel és az AI felhasználását tartalmazzák.

Tudjon meg többet a telefonos tárcsázóról. Szakértői magyarázatok segítségével mélyen megértheti.

Telefonos tárcsázók

A call center fontos szerepet játszik az ügyfélkapcsolatokban. Az interaktív hangválasz csökkenti a túlterhelést, de az ügynöki pozícióhoz szükséges az interperszonális készségek és a vállalati eljárások ismerete. A call centeres állások könnyen elérhetők, de a korábbi ügyfélszolgálati tapasztalat előnyt jelent. Az új technológiai trendek közül a felhőalapú telefonközpont, az omnichannel megközelítés és az önkiszolgáló eszközök használata emelendő ki. A LiveAgent szoftvereket ajánlják a call center létrehozásához.

Az átfogó call center figyelő szoftver lehetővé teszi a hívások egyszerűsítését és minőségének javítását.

Hívásfigyelő szoftver

A call monitoring tool is a part of the call center software used by sales departments and key personnel for exceptional customer service. Not all users can use the call monitoring tool, only those with the proper permissions. When looking for a call monitoring tool, one should look for third-party integration support, customization options, predictive dialing, and a good price-value ratio.

Weboldalunk sütiket használ. A folytatással feltételezzük, hogy engedélyezi a sütik telepítését, ahogy azt a weboldalunk részletezi adatvédelmi és sütikre vonatkozó irányelvek.