A legjobb WordPress belső linkelési plugin

Fedezze fel, hogyan javítja a beépülő modul a keresőoptimalizálási erőfeszítéseit.

  • ✓ Nincs beállítási díj
  • ✓ Ügyfélszolgálat 24/7
Industry background

Mit tud a WP belső linkelő eszköze?

A belső hivatkozások hozzáadása időigényes és fárasztó lehet, ha minden hivatkozást manuálisan kell létrehoznia. Szerencsére van egy egyszerű megoldás: a belső linkek bővítménye a minőségi egységtől. Tudjon meg többet a funkciókról az alábbiakban.

cleverness of LiveAgent

Változtassa meg a horgonyszövegeket

Aggasztják az ismétlődő horgonyszövegek? Nincs erre szükség. Lehetővé teszi olyan kifejezések, szinonimák és kapcsolódó kifejezések megadását, amelyeket az egyes kulcsszavakhoz szeretne társítani a természetes és sokoldalú belső linkelés érdekében.

personalization features of LiveAgent

Automatikus összekapcsolás

Az automatikus összekapcsolás a beépülő modul elsődleges funkciója, amely lehetővé teszi, hogy más SEO- és marketingtevékenységekre összpontosítson ahelyett, hogy manuálisan adna hozzá belső hivatkozásokat az egyes cikkekhez. mire számíthatsz? Egyszerűen adja meg vagy importálja a kulcsszavakat, és állítsa be a kívánt URL-t.

provide help with LiveAgent

Adott URL-ek tiltólistára

A feketelista lehetővé teszi azoknak az URL-eknek a listázását, amelyeket nem szeretne bevenni az automatizálási folyamatba. Ily módon listázhat URL-eket, például bejelentkezési oldalakat és fizetési oldalakat, és a beépülő modul elkerüli őket a WP webhelyén.

smart and intelligent call routing by LiveAgent

A célkulcsszavak tömeges importálása

Szeretné elkerülni az egyes kulcsszavak egyenkénti hozzáadását? Tömeges importálási funkciónk lehetővé teszi, hogy néhány másodperc alatt kulcsszavakat töltsön fel CSV-fájlon keresztül.

smart and intelligent call routing by LiveAgent

Engedélyezett taxonómiák

A tartalom összekapcsolásakor figyelembe kell venni az aktuális relevanciát. Az automatizálási összekapcsoló beépülő modul használatával meghatározhatja, hogyan szeretné összekapcsolni a tartalmat a WordPress taxonómiái segítségével. Így bizonyos kulcsszavak korlátozhatók. Ha például azt szeretné, hogy az e-könyv linkje csak a Könyvajánlók részben „fiction” címkével jelenjen meg, ezt egyszerűen megteheti bővítményünkkel.

smart and intelligent call routing by LiveAgent

Google Search Console API

Ha nem rendelkezik Excel kulcsszavakkal, amelyeket belső hivatkozásokkal szeretne megcélozni, akkor nem kell aggódnia. A Google Search Console API segítségével automatikusan importálhat releváns kulcsszavakat WordPress-webhelyére.

smart and intelligent call routing by LiveAgent

Az egyes cikkekhez/bekezdésekhez tartozó linkek meghatározott száma

Mivel a cikkek hossza változó, érdemes lehet a szószám alapján meghatározott számú hivatkozást beállítani, hogy elkerülje a túl sok vagy túl kevés hivatkozást. Ez megtehető bekezdésenként vagy az egész cikkre vonatkozóan.

smart and intelligent call routing by LiveAgent

Automatikus kulcsszóimportálás a Yoast SEO/RankMath szolgáltatásból

Telepítette a Yoast SEO vagy RankMath bővítményt? Importálja az összes kulcsszót az adatbázisból, és takarítson meg egy kis időt.

smart and intelligent call routing by LiveAgent

Egyéni linkcélok

Lehetőség van egyéni linkcélok beállítására, mint pl. nyissa meg egy új ablakban, ugyanazon a lapon vagy egy felugró ablakban.

smart and intelligent call routing by LiveAgent

Nem módosítja a régi belső hivatkozásokat

A manuálisan hozzáadott hivatkozások nem módosulnak, így nem kell aggódnia.

A belső hivatkozások hozzáadásának okai

A belső hivatkozások, más néven in-site linking vagy backlinkek, olyan hiperhivatkozások, amelyek egyetlen webhely oldalait kapcsolják össze. Megtalálhatók az oldal szövegében. Ez eltér a külső hivatkozásoktól, amelyek más webhelyekre hivatkoznak. Tudjon meg többet a belső linkek előnyeiről alább.

Integrations pricing-icon

Csökkentse a visszafordulási arányt és növelje a felhasználók megtartását

A belső linkek kiváló módja annak, hogy az olvasók elkötelezettek és aktívak maradjanak az oldalon. Ennek eredményeként nagyobb az esélye arra, hogy vásárlókká alakítsa őket, vagy hogy végrehajtsák a kívánt műveletet.

Integrations pricing-icon

Továbbfejlesztett SEO rangsor

A belső linkek jelentősége nemcsak az olvasókra, hanem a keresőkre is kiterjed. A belső linkek megfelelő használata segíthet a Google-nek abban, hogy megértse webhelye szerkezetét, ami növelheti a forgalom/SEO helyezéseket.

Integrations pricing-icon

A belső hivatkozások megléte azért is fontos, mert segítik a link equity-t, vagy más szóval a linkké terjesztését egyik oldalról a másikra. Alapvetően az az elképzelés, hogy több oldal adhat át értéket és tekintélyt egymásnak, és ennek következtében javítja az oldal rangsorát és láthatóságát, megelőzve az árva oldalak megjelenését.

LiveAgent - What is help desk software

Az automatikus belső linkelés árthat a SEO-nak?

Megbélyegzés övezi az automatikus belső hivatkozások bővítményeit, mivel sokan úgy vélik, hogy károsak lehetnek az ismétlődő horgonyszövegek és a nem kapcsolódó belső hivatkozások miatt. Mindkettő jogos ok az aggodalomra, mivel nem akarja, hogy a Google megbüntesse Önt, vagy rossz élményt nyújtson felhasználóinak.

Mindezeket az aggályokat figyelembe vettük belső összekapcsolási bővítményünk fejlesztése során. Ennek ellenére a beépülő modul lehetővé teszi, hogy több horgonyszöveg-opciót adjon hozzá minden kulcsszóhoz, és releváns hivatkozásokat állítson be meghatározott bejegyzéstípusok, kategóriák és címkék alapján.

Ezzel a két funkcióval megelőzheti a relevanciával és az ismétlődő horgonyszövegekkel kapcsolatos problémákat. Sőt, egyértelműen meghatározhatja, hogy cikkenként/bekezdésenként hány linket szeretne.

Kik profitálhatnak a belső linkelésből?

Integrations pricing-icon

Bloggerek

Az automatikus belső linkelés kiváló módja a blog fejlesztésének, mivel nem kell manuálisan linkeket hozzáadnia, ami különösen előnyös, ha sok tartalommal rendelkezik. Az Ön preferenciái szerint a beépülő modul belső hivatkozásokat ad az összes blogjához anélkül, hogy felülírná a manuálisan hozzáadott hivatkozásokat. Megakadályozza az árva tartalmakat is, ami viszont megakadályozza a SEO problémákat, például a keresőmotorok alacsony helyezéseit. Összességében időt takaríthat meg a bloggerek számára.

Integrations pricing-icon

Ügynökségek

A belső linkelő beépülő modulok alapvetően SEO bővítmények. Így nemcsak magánszemélyek és cégek, hanem SEO szolgáltatásokat nyújtó ügynökségek számára is előnyös. Következésképpen integrálhat egy belső linképítési stratégiát nagy ügyfelek számára anélkül, hogy a webhelyük minden oldalához hivatkozásokat kellene meghatároznia.

Integrations pricing-icon

Vállalkozások

Tartson fenn pozitív felhasználói élményt webhelyén, és tartsa hosszabb ideig elköteleződését potenciális ügyfelei számára, hogy könnyen tájékozódhassanak. Kapcsolja össze webhelyét úgy, ahogy szeretné, azáltal, hogy adott kategóriákat vagy URL-eket engedélyezőlistára, és feketelistára helyezi azokat, amelyeket nem szeretne összekapcsolni.

Készen áll a belső összekapcsolási stratégiája fejlesztésére?

A WP felhasználók ingyenesen letölthetik és használhatják a belső linkelési bővítményt. Azonnal alakítsa át felhasználói élményét, és javítsa SEO erőfeszítéseit.

WP bővítmények, amelyeket hasznosnak találhat

További WP-bővítményekkel szeretné fejleszteni webhelyét? Fontolja meg további bővítmények hozzáadását, amelyek javítják felhasználói élményét és ügyfélszolgálatát.

Élő chat plugin

Az, hogy gyorsan reagál a webhely látogatóira, jelentősen befolyásolja a felhasználói élményt és a márka hírnevét. A legjobb módja annak, hogy azonnal elérhető legyen, ha egy élő chat widgetet tesz a webhelyére.

Integrations pricing-icon

Ellenőrzőlista bővítmény

Kínáljon az olvasóknak interaktív ellenőrző listákat, amelyek egyszerűek, de modernek. Az ellenőrző listák menthetők, megoszthatók és kinyomtathatók. Figyelje meg webhelye forgalmának növekedését is, mivel az ellenőrzőlista kompatibilis a sémajelöléssel.

Kapcsolódó cikkek ehhezWordPress belső linkelési bővítmény
161864 Search Widgets

Search widgets

The TEXT discusses the impact of social media on mental health and the importance of taking breaks from technology to prioritize well-being.

Hogyan veheti fel a kapcsolatot a WordPress ügyfélszolgálatával e-mailben, élő csevegéstámogatással, telefonon keresztül, közösségi média támogatáson keresztül és önkiszolgáló támogatással.

WordPress Help Desk Kapcsolatok

Hogyan veheti fel a kapcsolatot a WordPress ügyfélszolgálatával e-mailben, élő csevegéstámogatással, telefonon keresztül, közösségi média támogatáson keresztül és önkiszolgáló támogatással.

A WordPress SEO ellenőrzőlista segít elérni a legjobb pozíciókat a google-n, és növelni az organikus forgalmat a blogoldalon. Végső pontról pontra útmutató.

WordPress SEO ellenőrzőlista

A H-címkéket helyesen kell használni a SEO optimalizálás során. A szövegtörzsnek megfelelően kell lennie a kulcsszavakhoz, és használni kell kapcsolódó long-tail kulcsszavakat. Frisset kell tartani a bejegyzéseket és az oldalakat a keresőmotorok találatai szempontjából. A belső linkek hatékonyak, a kimenő linkek pedig új lapon nyílnak meg. A törölt oldalakra 301-es átirányítást kell használni. A tartalmat strukturáltnak kell lennie a sémajelölés és a közösségi jelölések használatával. A GYIK résznek optimalizáltnak kell lennie, és a blogcímkéknek logikus sorrendben kell lenniük. A szerzőnek életrajzt kell adni a blogon, és hivatkozni kell a szerző webhelyére vagy blogjára.

Kiosztatlan jegy: a jegy a kezelője által kiosztatlan lehet, egy másik ügynök által manuálisan, vagy automatizált szabályok használata által.

Kiosztatlan jegy

A LiveAgent egy hatékony és könnyen kezelhető ügyfélszolgálati szoftver, amely VoIP telefonrendszerekkel, bejövő call center szoftverrel, panaszkezelési rendszerrel és ügyfélportál szoftverrel rendelkezik. A cég számos díjat nyert és partnerprogramot is kínál. A weboldal tartalmazza a LiveAgent árairól, funkcióiról, integrációiról és alternatíváiról szóló információkat, valamint demót is kérhetünk a szoftverről. A LiveAgent kiváló választás minden online vállalkozás számára, és segít növelni a vásárlói elégedettséget, az értékesítést és hatékony kommunikációt biztosít az ügyfelekkel.

Emelje ügyfélszolgálatát a következő szintre a Wordpress weboldalain. A LiveAgent Wordpress integrációja lehetővé teszi, hogy chat gombot helyezzen el weboldalain.

WordPress

A LiveAgent hatékony kommunikációs eszköz, amely támogatja az ügyfélszolgálatot és értékesítést. Különböző funkciókkal és integrációkkal rendelkezik, biztosítva a gyors és hatékony kommunikációt ügyfelek és vállalkozások között. A WordPress integráció lehetővé teszi az élő chat gomb elhelyezését a weboldalon. Empátia és proaktivitás javasolt a vállalatok szemszögéből.

Az új webhelyek SEO ellenőrző listája biztosítja a forgalom és a látogatók interakciójának növekedését. Fejlessze a keresőoptimalizálást ezzel a pontról pontra vonatkozó útmutatóval.

SEO ellenőrző lista új webhelyekhez

A meta leírás, cím címkék és betöltési sebesség a SEO folyamatban nagyon fontosak. Az egyedi megközelítés segít előrébb kerülni a keresőben és javítja az átkattintási arányt, ami jobb minőségű forgalmat és konverziókat eredményezhet. A betöltési sebesség javítása érdekében képek optimalizálása, a JavaScript és CSS fájlok kicsinyítése és a gyorsítótárazó beépülő modul használata javasolt. Használhatunk különböző eszközöket a betöltési sebesség mérésére és javítására.

Weboldalunk sütiket használ. A folytatással feltételezzük, hogy engedélyezi a sütik telepítését, ahogy azt a weboldalunk részletezi adatvédelmi és sütikre vonatkozó irányelvek.

Start Free Trial x