Help desk-et
keres a WordPresshez?

A LiveAgent a legjobb választás, 140+ funkciót és 40+ integrációt kínál.

  • ✓ Nincs beállítási díj    
  • ✓ Ügyfélszolgálat 24/7    
  • ✓ Nincs szükség bankkártyára    
  • ✓ Bármikor lemondhatja
Általuk használt
Forbes logo
airbus logo
Slido green logo
Nascar logo
helpdesk software animation

Fejlessze ügyfélszolgálatát a LiveAgent WordPress támogatásával és az élő chat pluginnal

A kiváló ügyfélszolgálat biztosítása az, ami a különbséget képezi, segít a márkáknak kiemelkedni a konkurenciáktól és lojálisan tartja vásárlóit.

Ha vállalatát egy WordPress weboldalon futtatja, a gyors és hatékony támogatás nyújtása sokkal egyszerűbb a LiveAgent WordPress ügyfélszolgálatával és az élő chat pluginjával. Proaktívan lépjen kapcsolatba vásárlóival és pontenciális ügyfeleivel, kínáljon azonnali támogatást, növelje a vásárlói elégedettséget és vezessen átváltásokat.

A LiveAgent a megfelelő WordPress ügyfélszolgálat és élő chat plugin vállalatának?

A megfelelő WordPress ügyfélszolgálati plugin kiválasztásának nem kell megizzasztó feladatnak lennie. A LiveAgent pluginjával könnyedén hozzáadhat egy élő chat widgetet WordPress weboldalához vagy blogjához. A széleskörű gyakori és egyedi élő chat funkciókkal használja ki a következőket:

real-time typing view

A leggyorsabb és a teljesen testre szabható chat widget, amit beépíthet oldalára

Mivel a mai fogyasztóknak magasak az elvárásuk az ügyfélszolgálati gyorsaság szempontjából, megépítettük a leggyorsabb élő chat widgetet a piacon, ami csupán 2.5 másodperc alatt megjeleníti az üzenetet. Ezen kívül teljesen és könnyedén testre szabható – így finomhangolhatja a kinézetét és az érzésát a chat widgetének, hogy weboldalához illően jelenjen meg.

Live chat - Proactive chat invitations

Proaktív chat meghívások a kapcsolattartáshoz és a látogatók vásárlóvá való átkonvertálásához

Növelje a kapcsolattartást pontenciális ügyfeleivel és vásárlóival proaktív chat meghívásokkal, hogy chateljenek ügynökeivel, miközben böngészik a weboldalát. Állítsa be a chat meghívásokat egyedi URL-ekről – mint például az árazási vagy a fizetési oldalak – és turbózza fel az átváltásokat úgy, mint ezelőtt soha. A LiveAgent biztosítja, hogy a proaktív meghívások csak akkor jelennek meg, ha elegendő hírneve van online.

Shared customer information - LiveAgent

Intelligens chat átirányítás a gyors és pontos kommunikáció biztosítására

A LiveAgent átirányítja a bejövő chateket a megfelelő tagokhoz csapatában és dinamikusan alkalmazkodik a chat elérhetőséghez, amikor ügynökei ki- és be lépnek műszakuk közben.

smart and intelligent call routing by LiveAgent

Online megfigyelés a látogatói viselkedés nyomonkövetésére weboldalán

Figyelje meg, hogy ki böngészi weboldalát, hogyan mozognak rajta és mennyi ideje vannak rajta. A megfelelő kontextussal felszerelve – mint például a látogató aktuális oldala, meghívója, országa és a pontos ideje – proaktívan be tudja őket hívni a chatbe bármikor, amikor megfelelőnek érzi, hogy a meghívása releváns.

What is live chat software

Valós idejű írás nézettség, hogy a válaszokat még gyorsabban készíthesse el

Nyűgözze le a chatelő vásárlóit még gyorsabb válasz biztosításával egy kis ‘valós idejű írás nézettség’ mágiával. Nézze meg, hogy a másik félen lévő látogató mit ír éppen a chatbe, még mielőtt elküldené, és gondolkozzon a válaszon. Készítse el válaszait, még mielőtt a kérdés be lenne küldve, hogy lenyűgözze ügyfeleit a gyors szolgáltatásával.

Three agents providing support via voice

Belső chat, amivel a többi ügynökkel léphet interakcióba, ha további segítségre van szüksége

Nincs válasza vagy nem tud megoldani egy vásárlói problémát? Lépjen kapcsolatba azonnal a többi ügynökkel belső chaten keresztül, bármikor amikor szüksége van csapattagjai segítségére. Be is hívhatja munkatársait egy folyamatban lévő chat üzenetváltásba, küldjön nekik üzenetet vagy jegyzeteket, amit csak ön és a többi ügynök lát.

Miért kellene élő chat támogatást nyújtania vásárlóinak

Felkapott a globális piacon

Az élő chat folytatja a növekedést kommunikációs csatornaként. A globális élő chat szoftver piacnak 2023-ra előreláthatólag 997 millió dolláros értéke lesz.

Turbózza fel a vásárlói elégedettséget

Az élő chatnek van a legmagasabb elégedettségi szintje bármilyen ügyfélszolgálati csatornával szemben, ugyanis 73%-os az elégedettség, míg az emailnek 61%, a telefonos támogatásnak 44%.

Növeli az értékesítéseket és a lojalitást

79%-a a vállalatoknak azt mondja, hogy az élő chat támogatás nyújtása pozitív hatással van az értékesítésekre, jövedelemre és a vásárlói lojalitásra.

Macros, Attachments and Notes

Egy all-inclusive megoldás

A WordPress élő chat plugin megléte mellett a LiveAgent egy összcsatornás ügyfélszolgálati megoldást kínál, ami több, mint 180 funkciót biztosít 40+ integrációval és nagyon sok elérhető testreszabási opcióval.

Egy erős jegykezelő rendszer automatizációval, virtuális bejövő és kimenő hívásközponttal egyenesen ügyfélszolgálatába építve, natív élő chat, közösségi média integrációkkal és szolid önkiszolgáló lehetőségekkel, közreműködve egy ügyfélportállal, több tudásbázissal, vásárlói fórumokkal – minden egyetlen eszközben az univerzális postaláda által.

Felhő-alapú támogatás, minden ügyfélszolgálati szükségletének

A LiveAgent ügyfélszolgálat és élő chat szoftver teljesen felhő-alapú. Mivel a támogatás az egyik legnehezebb ügyfélszolgálati alkalmazás, a felhő-alapú megoldás egy jobb út számos indok miatt.

Nem szükséges hozzá letöltés, az adatokat távoli szervereken üzemelteti és tárolja, ezáltal nem terheli adatbázisát, így akkor is használhatja, ha weboldala épp nem működik.

help desk software by LiveAgent
LiveAgent - call center software trusted by leading companies

A boldogabb vásárlók csak egy kattintásnyira vannak, adjon nekik egy esélyt!

Tudta, hogy a LiveAgent a legjobbra értékelt ügyfélszolgálati szoftver a KKV-k számára 2019-ben és 2020-ban?

Kezdje el a teljesen funkcionális 14-napos, problémamentes, ingyenes próbaidőszakot és nézze meg közelebbről, hogy hogyan működik és hogyan segíthet a következő szintre emelni ügyfélszolgálatát. Nincs szükség bankkártyára.

Jó kezekben lesz!

Tudja, hogy mi a közös a Huawei, a BMW, a Yamaha, és az O2-ben? Jól sejtette... a LiveAgent!

Próbálja ki most ingyenesen Nincs szükség bankkártyára

GYIK

Melyik a legjobb ügyfélszolgálati szoftver?

A legjobb ügyfélszolgálati szoftver segíti a céget az ügyfélszolgálati kérések kezelésében, és az ügyfélszolgálati ügynököt automatikusan hozzárendeli az ügyfélhez az integrált ügyfélszolgálati szoftveren keresztül.

Mire szolgál az ügyfélszolgálati szoftver?

Az ügyfélszolgálati szoftvert általában az ügyfélszolgálathoz és a támogatáshoz használják, hogy elősegítsék a beérkező ügyfélkérdések megszervezését és kezelését egy adott szoftver használatával.

Hogyan integrálhatom a LiveAgentet a WordPressel?

A LiveAgent és a WordPress integrálásához telepítenie kell a LiveAgent plugint.

Related Articles to Ügyfélszolgálat a WordPress-nek
A LiveAgent több, mint 175 hasznos funkciót kínál és a piacon elérhető leggyorsabb élő chat alkalmazást. Call center-t és olyan csatornák lefedését is, mint például az Instagram.

LiveChat alternatívát keres?

A LiveAgent egy könnyen használható és megbízható ügyfélszolgálati megoldást kínál, élő csevegéssel, emaillel, telefonnal, közösségi média integrációval és tudásbázissal, amely növeli a konverziós arányokat és az ügyfelek elégedettségét. Ez az ideális alternatíva a LiveChat-hez. A LiveAgent több nyelven is használható és testreszabható.

A LiveAgent több, mint 175 lehetőséggel rendelkezik és több, mint 40 integrációval és jó árazással. Nézze meg, hogy miért is kellene váltania HelpCrunchról a LiveAgentre.

HelpCrunch alternatívát keres?

A cikkben szereplő számos vállalkozó és ügyfél szerint a LiveAgent ellátja az összes szolgáltatást, amit az embereknek szükségük lehet egy támogatói rendszerben. Az ügyfélszolgálatuk nagyszerű, az áruk megfizethető, és rendelkeznek sok funkcióval, beleértve a fájlok csatolását az e-mailekhez és az élő chateket. Sokan a Zendesk-et használták korábban, de sokkal elégedettebbek voltak, miután áttértek a LiveAgent-re.

A LiveAgent email, élő chat, közösségi média, call center és tudásbázis szolgáltatást kínál. A LiveAgent rendelkezik a leggyorsabb élő chat alkalmazással a piacon, amely csupán 2.5 másodperc alatt megjelenik.

Pure Chat alternatívát keres?

Az ügyfélszolgálati megoldás, a LiveAgent, számos kommunikációs felületet kínál, többek között az élő csevegést, emailt és call center szolgáltatást. A Megbízható jegykezelő rendszerű szolgáltatás segíti az ügyfelekkel való hatékony kommunikációt, ami nagy segítséget jelenthet a vállalkozás számára. Az ingyenes próba lehetőséget is kínál a cégnek.

A Liveagent a Qonvo hatékony alternatívája. Nagyszerű jegyrendszert biztosít és lefedést a legfontosabb kommunikáció csatornákra.

Qonvo alternatívát keres?

A LiveAgent és a Qonvo szoftverek összehasonlítása során kiderült, hogy a LiveAgent kínál Viber integrációt, tudásbázist, ügyfél fórumot, automatizációt és szabályokat, API funkciókat, IVR-t, videóhívásokat, korlátlan előzményeket, weboldalakat, chat gombokat, jegyeket/leveleket, hívásrögzítést és 24/7 támogatást. Emellett a LiveAgent képes jegykezelésre, élő chatre, hívásközpontra, önkiszolgáló portálra és Facebook integrációra is. A Qonvo ugyanakkor csak az automatizációt és szabályokat, API funkciókat, korlátlan előzményeket és 24/7 támogatást kínálja, de nem tartalmaz tudásbázist, ügyfél fórumot, IVR-t, videóhívásokat, korlátlan weboldalakat, chat gombokat, jegyeket/leveleket, hívásrögzítést vagy Facebook integrációt.

Más megoldást keres a Gistre? Vessen egy pillantást a LiveAgentre, és nézze meg az előnyeit. Kezdje az ingyenes próbaverziót még ma, és nyújtson jobb támogatást.

Gist alternatívát keres?

A cikkben felhasználói vélemények találhatóak a LiveAgent-vel kapcsolatban. A felhasználók dicsérik az ügyfélszolgálatot, az automatizációt és a sok integrációs lehetőséget. A LiveAgent több funkcionalitást kínál, mint a ZenDesk, és stabilan működik a mobil platformon is. A cikk végén reklámozza a LiveAgent-et, hogy sok nagy névnek ők is felhasználói. Ingyenes teszteléshez nincs szükség bankkártyára.

A LiveAgent egy nagyszerű alternatíva, ha több lehetőséget szeretne kínálni az ügyfelekkel való kommunikációra. Váltson most CallPage-ről LiveAgent-re!

CallPage alternatívát keres?

A LiveAgent sokkal többet kínál, mint egy telefonos központ. Az ügyfélszolgálat lefedi a leggyakrabban használt kommunikációs csatornákat, az árak pedig elérhetőek és három csomaggal rendelkeznek. A cég megígéri, hogy a legjobb ügyfélszolgálatot nyújtja költségvetési keretének túllépése nélkül. A LiveAgent a megbízható CallPage alternatívája.

Weboldalunk sütiket használ. A folytatással feltételezzük, hogy engedélyezi a sütik telepítését, ahogy azt a weboldalunk részletezi adatvédelmi és sütikre vonatkozó irányelvek.

×
Foglaljon le velünk egy hívást, és fedezze fel, hogy a LiveAgent milyen előnyöket nyújthat vállalkozása számára.

Több időpontban is elérhetőek vagyunk

Foglaljon le egy demót