A tökéletes kimenő call center szoftver

Növelje értékesítési és marketing erőfeszítéseit CRM integrált call center megoldásunkkal.

  • ✓ Nincs beállítási díj    
  • ✓ Ügyfélszolgálat 24/7    
  • ✓ Nincs szükség bankkártyára    
  • ✓ Bármikor lemondhatja
Általuk használt
Forbes logo
airbus logo
Slido green logo
Nascar logo
Call center in help desk software - LiveAgent
Call Center Software

Korszerűsítse a kimenő ügyfélkommunikációt

Támogassa proaktív módon ügyfeleit azáltal, hogy a kimenő call center szoftverrel megkeresi őket – javítja az ügyfélkapcsolatokat, optimalizálja a kimenő vevői interakciókat és több értékesítési lehetőséget generál. A LiveAgent call center szoftverével a kimenő ügyfélkommunikáció egyszerűen és hatékonyan kezelhető, közvetlenül az ügyfélszolgálattól.

Az inContact tanulmányából kiderült, hogy a fogyasztók többsége valóban nyitott arra, hogy a vállalatok proaktívan lépjenek kapcsolatba velük. Sőt, 73% -a azoknak, akiknek pozitív tapasztalatuk volt egy üzleti / szolgáltatói bejövő hívással kapcsolatban, azt vallják, hogy pozitívan érte őket és szemléletüket, ahogy a vállalkozás felhívta őket.

Forbes logo
airbus logo
Slido green logo
Nascar logo
USC logo
Youtube video: Call Center Software Demo | LiveAgent

Mi az a kimenő call center szoftver?

Ellentétben a bejövő call center szoftverrel, amelyet a vállalkozások a bejövő ügyfélhívások kezelésére használnak, a kimenő call center szoftver lehetővé teszi a kimenő hívások kezdeményezését értékesítési célokból potenciális ügyfelek szerzéséhez, vagy jelenlegi ügyfelek elérésére. Kimenő hívásokat különböző okokból lehet kezdeményezni, mint például az ügyfelek proaktív támogatása, keresztértékesítés vagy felülértékesítés a már meglévő ügyfeleknek, felmérési kutatás céljából stb.

A mai call center szoftver megoldások többsége a kimenő és a bejövő call center funkciókat egyaránt ötvözi. A legjobb kimenő call center szoftver kiválasztása általában a legmegfelelőbb funkciókkal rendelkező eszköz kiválasztásával jár.

Alkalmazzon proaktív megközelítést az ügyfélkommunikációban a kimenő call center szoftverrel

Proaktív ügyfélszolgálat

Nyújtson proaktív támogatást és keresse fel ügyfeleit, még mielőtt ők kérnének segítséget.

Clock icon

Termék vagy szolgáltatás meghosszabbítása

Ami a meghosszabbításokat illeti, az időben történő telefonálás segíthet a vállalkozásoknak abban, hogy megakadályozzák az ügyfelek elvesztését.

Termékek keresztértékesítése és felülértékesítése

Hosszabbítsa meg kínálatát a meglévő ügyfelei számára keresztértékesítéssel vagy felülértékesítéssel.

A „minden az egyben” funkciókban gazdag call center szoftver

Robusztus bejövő és kimenő call center szoftverfunkcióival a LiveAgent segíthet az ügyfélkommunikáció javításában, az ügyfélszolgálati csapat hatékonyságának és teljesítményének javításában, valamint az ügyfelek elégedettségének növelésében. Csatlakoztasson bármely VOIP szolgáltatót, állítson be intelligens hívásátirányítást, hozzon létre egyedi rögzített hangokat, kezelje a nem fogadott hívásokat egyszerűen, tároljon hangfelvételeket korlátlanul, fogadjon hívásokat a webhelyéről és videohívásokat chat-en keresztül – mindezt a magyar LiveAgenten belül.

Woman in shopping cart with winning posture and smartphone in hand
Woman sitting in front of the desk thinking about the right solution

Call center szoftver egy többcsatornás ügyfélszolgálaton belül

A call center szoftverünk csak egy része a többcsatornás help desk platformunknak, amely több, mint 180 funkcióval és több, mint 40 integrációval végtelen testreszabási lehetőségeket kínál. A LiveAgent egy hatékony jegykezelő rendszert tartalmaz automatizálással, élő chat-et, közösségi média integrációt és önkiszolgálót. Hagyja, hogy ügyfelei az általuk kiválasztott csatornán keresztül lépjenek kapcsolatba Önnel, miközben ügyfélszolgálati csapata hatékonyan kezelheti az összes kommunikációt egyetlen helyről.

Call center szoftver integrációk

Több, mint 40 integrációval mérföldekkel leegyszerűsítheti és javíthatja a kimenő ügyfélkommunikációt. Értesítést kaphat az új jegyekről, miközben Slack-en keresztül dolgozik, regisztrálhat az új PipeDrive ajánlatokat, számlázhatja a felhasználókat a ChargeDesk-ben – mindezt a LiveAgent-en belül.

Designer holding pen in hand

Több, mint 3000 értékelés a legnépszerűbb összehasonlító webhelyeken

G2 Crowd
Trustpilot
GetApp

Használja a LiveAgentet kimenő ügyfél-kommunikációhoz és értékesítéshez

Agent providing support to customer

Kezdeményezzen kimenő hívásokat néhány kattintással

Indítson kimenő hívásokat vagy e-maileket potenciális ügyfeleinek eléréséhez csupán néhány kattintással – közvetlenül a LiveAgent irányítópultjáról, ezzel egyidőben felkeresve a potenciális ügyfelek webhelyeit. Ha engedélyezve van, akkor ez a funkció nagy segítség lehet, különösen a B2B értékesítési csapat számára, lehetővé téve az értékesítési ügynökök számára, hogy a kimenő interakciókat gyorsan és kényelmesen kezeljék.

Könnyű hozzáférés a mélyreható ügyfélbetekintéshez

A LiveAgent kimenő call center CRM szoftverével azonnali hozzáférést biztosít az ügyfelek átfogó betekintéséhez, beleértve az egyes ügyfelek személyes adatait, korábbi vásárlásait és az igénybe vett szolgáltatásainak előzményeit – mindezt egy jegykezelő rendszeren belül. Ezen ismeretek birtokában az ügynökök proaktív módon elérhetik a már meglévő ügyfeleket és hatékonyan felülértékesíthetik, vagy keresztértékesíthetik termékeit, amikor csak szükséges.

Man holding report in hand
Make use of unlimited call recordings

Használja ki a korlátlan hívásfelvételt

A korlátlan hívásrögzítési funkcióval biztonságosan és kényelmesen tárolhatja az összes ügyfélhívást és hangpostaüzenetet közvetlenül a LiveAgent-fiókjában. Ez a szolgáltatás biztosítja, hogy az ügyfélhívások ne vesszenek el és lehetővé teszi az ügynökök számára, hogy könnyedén elérjék és visszajátszhassák a hívásfelvételeket, ha emlékeztetésre van szükségük arra vonatkozóan, hogy mi történt a korábbi kommunikációban, hogy releváns ajánlatokkal keressék meg az ügyfeleket.

Használjon proaktív csevegést további ügyfelek megszerzéséhez

Lépjen kapcsolatba leendő ügyfeleivel a webhelyén keresztül a proaktív csevegési meghívók használatával, amelyek a LiveAgent többcsatornás ügyfélszolgálati megoldásának részét képezik. Állítson be automatikus csevegési meghívókat az egyéni URL-ekhez a webhelyén (például az árképzési oldalon), vagy hívja meg a látogatókat, hogy csevegjenek ügynökeivel a fizetési folyamat során, ezzel növelve vásárlási bizalmukat, javítva a vásárlási élményüket és fizetős ügyfelekké alakítva őket.

Use proactive chat invitations to convert visitors into customers
Woman holding smartphone and chatting on social media

Keressen és vegye fel a kapcsolatot a közösségi médián keresztül a potenciális ügyfelekkel

Kövesse nyomon a közösségi médiában folytatott ügyfél-elérést a LiveAgent segítségével. A szoftver zökkenőmentesen integrálódik a legnépszerűbb közösségi média csatornákkal, mint például a Facebook, a Twitter és az Instagram. Könnyedén nyomon követheti az összes közösségi média üzenetet, kommenteket és márkaemlítést, és azonnal válaszolhat rájuk egyetlen irányítópultról. Nyújtson segítséget időben és alakítson több érdeklődést értékesítéssé.

Tanuljon a call center elemzéséből

A magyar LiveAgent call center szoftver beépített elemzési és jelentési szolgáltatásokkal rendelkezik. Értékes betekintést nyerhet a szinte végtelen jelentéskészítési lehetőségekből, amelyek nyomon követik a különféle hívásközpont-mutatókat és a fő teljesítménymutatókat. Készítsen különféle jelentéseket, ismerje meg a telefonos központ teljesítményét, és ismerje fel a fejlesztendő területeket.

Learn from customer analytics and insights

Miért a LiveAgent telefonos központja a megfelelő választás?

Woman holding smartphone connected to Wi-Fi

Könnyen használható felhő alapú technológia

A LiveAgent felhő alapú, könnyen beállítható és használható. Perceken belül elkezdheti használni robusztus telefonos szoftverünket, az informatikai személyzet bevonása nélkül.

Outbound call center software

Kimenő és bejövő hívások

A magyar LiveAgent egyesíti a kimenő és a bejövő call center szoftver funkcióit. Fogadjon korlátlanul bejövő hívásokat és érje el ügyfeleit proaktívan.

Confused woman in front of the computer

Nincsenek külön percdíjak

Szerezze be a legjobb ár-érték arányú szoftvert egy egyszerű és átlátható árképzési modellel, hosszú távú szerződések és percenkénti használati díjak nélkül.

Call center that is part of help desk software by LiveAgent

"Minden egyben" többcsatornás platform

A call center csak egy része az összetettebb szoftvernek, amely lehetővé teszi a jegyek, e-mailek, csevegések, hangüzenetek és közösségi média üzenetek egyszerű kezelését.

Szerezze meg a call center szoftverét korrekt áron

Szerezzen professzionális kimenő és bejövő hívásközpont-szoftvert, amely beépített egy hatékony help desk megoldásba, fix havi áron, rejtett díjak és hosszú távú kötelezettségvállalások nélkül. Iratkozzon fel egy 14 napos ingyenes próbaidőszakra, hogy teljes hozzáférést kapjon az összes elérhető funkcióhoz.

Díjcsomag neve

All-Inclusive

Alkalmas kisvállalkozásokhoz, ügynökségekhez és még nagyvállalatokhoz is

$39 /hó

Jó kezekben lesz!

Tudja, hogy mi a közös a Huawei, a BMW, a Yamaha, és az O2-ben? Jól sejtette... a LiveAgent!

Próbálja ki most ingyenesen Nincs szükség bankkártyára

Kimenő hívások Call Center GYIK

Mi a kimenő hívások call center?

A kimenő hívások call center általában egy értékesítési részleg, akik hívásokat kezdeményeznek, hogy új potenciális ügyfeleket generáljanak a vállalkozás számára.

Hol találhatok egy call center szoftvert a kimenő hívások kezelésére?

Az ügynökök számára a kimenő hívások hatékony kezelését lehetővé tevő szoftverek keresésének legjobb módja az, ha felkeresi a megbízható értékelő weboldalakat, ilyen például a G2 vagy a Capterra. Ezt követően döntsön a minősítések, a szolgáltatások, az ár és a testreszabás alapján.

Milyen előnyökkel jár a kimenő hívások call center szoftver?

A kimenő call center szoftver előnyei a következők: megnövekedett potenciális ügyfelek, jobb ügyfélszolgálati munkafolyamat, kevesebb költség a VoIP-szolgáltatásokra és jobb márkaismertség.

Related Articles to Kimenő hívások call center szoftver
A LiveAgent az autóipar számára megannyi lehetőséget biztosít, hogy kapcsolatban lehessenek hűséges ügyfeleikkel hatékony eszközökkel és lehetőségekkel.

Ügyfélszolgálati szoftver Autóipar számára

Az adott szövegben valós idejű válaszok és személyre szabott támogatások kerülnek bemutatásra, valamint lehetőség van a viselkedésfigyelésre és az üzlet bizalmának építésére. Az olvasó spameket, termékfrissítéseket és promóciós ajánlatokat kaphat, valamint ingyenes fiókot hozhat létre. A szolgáltatásokat telefonos, élő csevegés és közösségi média csatornákon keresztül is igénybe lehet venni. Reklámozásról van szó.

A LiveAgent ügyfélkommunikációs menedzsment szoftver személyre szabott, gyors és hozzáértő szolgáltatást nyújt ügyfelei számára. Próbálja ki ingyen.

Ügyfélkommunikáció-kezelő szoftvere első pillantásra.

A vállalatoknak sokféle okból kell kommunikálniuk ügyfeleikkel és ehhez számos kommunikációs csatornát és módszert használnak. Fontos, hogy az ügyfélélmény pozitív és következetes legyen, amihez szükség van innovatív kommunikációs megoldásokra. Mivel az ügyfelek egyre jobban értenek a technikához, az átlag alatti kommunikáció elfogadása csökken, ezért ez kihívást jelent a vállalatoknak.

A magyar LiveAgent contact center szoftver lehetővé teszi az összes ügyfélkommunikációs csatorna egyszerűsítését egyetlen egységes postaládába.

Legyen elérhető a kapcsolattartói szoftverrel.

A contact center rendszer egy hatékony megoldás ügyfelek és ügynökök közötti kommunikációra. Az összes ügyfélkommunikáció egyetlen felületen zajlik a lehető legjobb ügyfél-élmény létrehozásához. A többcsatornás contact center lehetővé teszi a csatornák integrálását egy központba, tartalmazza az ügyfelek adatait és jegyelőzményeit is. Célja, hogy hatékony és zökkenőmentes támogatást nyújtson az ügyfeleknek.

Kövesse nyomon, hogy mi történik a ügyfélszolgálatán, még akkor is, ha távol van a laptopjától. A LiveAgent mobilalkalmazással rendelkezik iOS és Android rendszerekhez.

Mobil ügyfélszolgálat alkalmazás

A LiveAgent CRM integrált call center megoldást kínál ügyfélkapcsolatok javítására és értékesítési lehetőségek generálására. Az alkalmazások letölthetők Android- és iOS-re is, és minden előfizetéshez tartoznak. Az autóipari vállalkozásoknak és ügyfélszolgálati és élő chat szoftvert kínál ingyenes próbaverzióval. A LiveAgent legjobb contact center szoftvernek minősül Magyarországon 2022-ben. Az ügyfélszolgálati erőfeszítés növelése érdekében az összes ügyfél-interakció könnyedén kezelhető egy helyen. A vállalat ingyenes 14 napos próbaverziót kínál minden előfizetéshez.

A magyar LiveAgent megosztott vállalati postafiókot kínál, amely lehetővé teszi az alkalmazottak számára, hogy elosszák a nem elérhető ügynökök terhelését. Tudjon meg többet a LiveAgent további előnyeiről.

Jólét megteremtése az ügyfélsiker szoftverrel

A LiveAgent lehetőséget biztosít arra, hogy az ügyfelek anyanyelvükön kapjanak segítséget. Több, mint 40 alkalmazásnyelvet kínál, melyek személyre szabhatóak. Az intuitív jegyrendszer segítségével egyszerűen megtekinthetők az összes ügyfél-interakciók és számos ügyfélszolgálati feladat automatizálható. A LiveAgent további fejlesztésekkel bővül, több mint 179 help desk funkciót és 40 integrációt kínálva.

Tanulja meg, hogyan kell megfelelően kezelni az ügyfélkommunikációt; akár E-maileken, Csevegéseken vagy Hívásokon keresztül. Tudjon meg többet ebben a cikkben.

Ügyfélkommunikáció

A LiveAgent szoftver lehetővé teszi az ügyfélszolgálati munkatársak számára, hogy minden kérdést egy helyről kezeljenek. Az élő csevegést előtérbe kell helyezni, és használhatunk emojikat és sablon válaszokat. Fontos a nyelvtan, de az automatizált válaszok segíthetnek a gyorsabb problémamegoldásban. Az élő chat automatikus fordítása eltávolítja a nyelvi akadályokat, és az élő webanalitika hasznos az ügyfélszolgálatban. A csevegéseket az illetékes ügynököknek kell kiküldeni, és a chat ablak testreszabása segíti a márka imázsának növelését. A LiveAgent több kommunikációs csatornát is összekapcsol egy univerzális postaládába.

Weboldalunk sütiket használ. A folytatással feltételezzük, hogy engedélyezi a sütik telepítését, ahogy azt a weboldalunk részletezi adatvédelmi és sütikre vonatkozó irányelvek.

×
Foglaljon le velünk egy hívást, és fedezze fel, hogy a LiveAgent milyen előnyöket nyújthat vállalkozása számára.

Több időpontban is elérhetőek vagyunk

Foglaljon le egy demót